Perättömät raiskausilmoitukset

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2107
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: 17-vuotias suomalaistyttö joukkoraiskattu Fuengirolassa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Kesä 07, 2018 9:16 am

Rubiskreebeli kirjoitti:
dazu kirjoitti:Sitten se kolikon toinen puoli... Tapasin taannoin suomi24 sivuston kautta erään naisen
Mielenkiintoista settiä mutta itselleni heräsi kysymys mistä tiedät, että nuo raiskaukset todella tapahtuivat? Perustuuko kaikki siihen mitä nainen/naiset ovat sinulle kertoneet+s24 viesteihin vai onko sinulla jotain oikeita todisteita raiskauksista?
Jäi vaivaan että pääsikö sankari itte lainkaa panee, vai menikö pelkästään salapoliisihommiksi. Vaikka onhan se Vareskin aikas sonni.

dazu
Columbo
Viestit: 2316
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: 17-vuotias suomalaistyttö joukkoraiskattu Fuengirolassa

Viesti Kirjoittaja dazu » To Kesä 07, 2018 11:18 am

Rubiskreebeli kirjoitti:Mielenkiintoista settiä mutta itselleni heräsi kysymys mistä tiedät, että nuo raiskaukset todella tapahtuivat? Perustuuko kaikki siihen mitä nainen/naiset ovat sinulle kertoneet+s24 viesteihin vai onko sinulla jotain oikeita todisteita raiskauksista?
No, en ole ollut paikalla raiskausten tapahtuessa, eikä minulla ole käytössä DNA-näytteitä, mutta muutoinhan tässä on aika vahva materiaali sen puolesta, että raiskaukset todella ovat tapahtuneet.
Mikään yksittäinen asia tällaisissa tapauksissa ei sinällään voi osoittaa raiskausten todella tapahtuneen, mutta kokonaisuus osoittaa aika vedenpitävästi, että tällaista on tapahtunut.

Esimerkiksi tämä, että pystyin varmistamaan, että nainen todella oli Tampereella ystävätärensä asunnossa tapaamassa eestin poikaa silloin, kuin hän väitti tulleensa raiskatuksi ja hän myös tuli tämän heidän tapaamisen jälkeen näkemään minua selvästi huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, vaikka nainen ei käyttänyt oikeastaan lainkaan päihteitä. Myös se on huomioitavaa, että nainen oli liikkeellä autolla, joten hän ei ollut varmastikaan suunnitellusti käyttänyt mitään päihdyttävää ainetta.
Huomioitavaa on sekin, että nainen halusi suunnittelematta tavata minut. Tämäkin viittaa siihen, että jotain oli tapahtunut.
Kun nainen sitten puoli vuotta tämän jälkeen kertoi tapahtumista yksityiskohtaisesti, saatoin yhdistää havaintoni naisen päihtymyksestä naisen kertomukseen huumatuksitulemisesta. Eli minulla oli omakohtainen havainto siitä, että nainen todella oli ollut huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, mikä tuki naisen kertomusta siitä, että hänet olisi huumattu ja sitten raiskattu.

Kun nämä tiedot yhdisti tekijän internetkirjoituksiin, niin myös kirjoitukset sopivat naisen kertomaan. Mies oli käytännössä vinkannut minulle raiskauksesta jo vajaata viikkoa, tarkalleen ottaen viisi päivää ennen raiskausta.
Mies oli raiskauksen jälkeen kirjoitellut minulle kerskailuita ja uhkailuita, joita en ollut ymmärtänyt, koska en tuolloin vielä tiennyt raiskauksesta. Mies oli siis olettanut, että tiedän raiskauksesta ja pelännyt, että saattaisin viedä asian eteenpäin.

Koska nainen kertoi minulle raiskauksesta vasta puoli vuotta tapahtuman jälkeen ja käytännössä sen jälkeen, kun välimme olivat jo välillä katkenneet, niin kyseessä ei ole voinut olla myöskään mikään tämän naisen ja miehen yhteinen suunnitelma minun huijaamiseksi.

Omituista on myöskin se, että sinkkumies antaa naiselle väärän henkilöllisyyden ja käyttää pelkkää pre-paid liittymää.
ReissuLasse kirjoitti:Jäi vaivaan että pääsikö sankari itte lainkaa panee, vai menikö pelkästään salapoliisihommiksi. Vaikka onhan se Vareskin aikas sonni.
Tapauksen taustoja selviteltyäni, minulle muodostui kuva, että miehen motiivi teolleen on liittynyt keskeisesti siihen, että hän koki tulleensa kaltoinkohdelluksi naisen taholta, koska nainen ei ollut riittävän antelias häntä kohtaan.
Mies tutustui suomi24 kautta lukuisiin naisiin ja hän jätti jokaisen naisen ensimmäisten treffien jälkeen. Jos nainen suostui miehen kanssa seksiin ekoilla treffeillä, mies esitti naiselle, että oli sitä mieltä, että nainen oli lunttu ja jätti tämän.
Jos taas nainen ei suostunut miehen kanssa seksiin ekoilla treffeillä, mies esitti naiselle tulleensa loukatuksi ja esitti naiselle, että oli hän oli sitä mieltä, että nainen oli pihtari ja jätti tämän.
Jättämisen pohjalta mies muodosti itsensä ja naisen välille sadomasokistisen suhteen. Jättäminen otti monen naisen egon päälle ja naiset yrittivät vonguta miehen takaisin itselleen. Tämän minun muijani kanssa kävi niin, että nainen ei antanut miehelle ekoilla treffeillä. Kun mies sitten kynsin hampain suostui vielä tapailemaan naista sillä ehdolla, että nainen antaa hänelle seksiä, niin tapailun myötä vaatimukset seksin suhteen kasvoivat nopeasti. Pian naisen olisi pitänyt suostua jo bondage-seksiin...
Ilmeisesti mies oli myös mustasukkainen minusta ja koki, että hän jää paitsi jostain, mitä minä saan. Mieshän oli ollut hyvin kilpailullinen minua ja muita nettipalvelussa olleita miehiä kohtaan. Jo neljänsillä treffeillä mies sitten raiskasi/raiskautti naisen.

Mies on ollut vuosituhannen alussa psykiatrisessa hoidossa kaksisuuntaisen mielialahäiriön vuoksi, jonka jälkeen hänet uudelleen koulutettiin työkkärin toimesta raksamieheksi ja sitäkautta integroitiin yhteiskuntaan.
Suomi24 sivustolla mies on alkanut operoimaan todennäköisesti joko vuonna 2006, tai 2007.
Mies oli ollut jonkun naisen kanssa parisuhteessa noin vuosina 2002-2006 ja hänellä on tuosta suhteesta lapsi. Vuosikymmenen alussa naisella oli ilmeisesti yksinhuoltajuus lapsesta.
Raiskaustoiminta on saattanut alkaa tuon eron jälkeen samaan tyyliin, kuin monella sarjamurhaajalla ja sarjaraiskaajalla toiminta on alkanut parisuhteen päätyttyä.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2107
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: 17-vuotias suomalaistyttö joukkoraiskattu Fuengirolassa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Kesä 07, 2018 7:40 pm

dazu kirjoitti:


Omituista on myöskin se, että sinkkumies antaa naiselle väärän henkilöllisyyden ja käyttää pelkkää pre-paid liittymää.
Ei vaan käytännöllistä.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12431
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Kesä 08, 2018 5:02 pm

Nainen kertoi hätäkeskukselle hurjia väitteitä veljestään: sai itse vankeutta

Veljeään raiskaajaksi väittänyt nainen syyllistyi väärään ilmiantoon, toteaa Vaasan hovioikeus. Hovioikeus piti voimassa Keski-Pohjanmaan käräjäoikeuden tuomion, jossa nyt 46-vuotias nainen tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Tuomion mukaan nainen kertoi maaliskuussa 2016 poliisille, että hänen veljensä olisi raiskannut avovaimonsa ja uhannut ampua itsensä. Hätäkeskukselle nainen kertoi, että veljellä olisi mielenterveysongelmia ja veli olisi valmis ampumaan kaikki viranomaiset, jotka tulevat tämän tontille.

Naisen väitteet osoittautuivat oikeuden mukaan perättömiksi, mutta miehen luokse saapui sekä poliiseja että ambulanssi. Mies kertoi hovioikeudessa, että hän ei ollut ollut sisarensa kanssa tekemisissä kahdeksaan vuoteen.


Savon Sanomat
08.06.2018 16:13
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6414
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Ti Kesä 25, 2019 8:39 am

Ajankohtaiseen keksittyyn Tinder-raiskaustapaukseen (https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic ... 20&t=27674) liittyen:
MTV kirjoitti:https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/per ... le/7459192

Perätön ilmoitus Tinder-raiskauksesta ei ole ainoa laatuaan – poliisille valehdellaan esimerkiksi kostotarkoituksessa perheen sisäisissä kiistoissa: "Yritetään tehdä pahaa toiselle osapuolelle"

JULKAISTU 17 TUNTIA SITTEN

Naisen epäillään valehdelleen raiskauksesta Kangasalla, koska oli loukkaantunut miehen käytöksestä. Poliisin mukaan tapaus ei ole ainoa laatuaan, ja perättömiä ilmoituksia tulee aika ajoin. Yleensä taustalla ovat riitaisat perhesuhteet.

Kangasalalaisen naisen epäillään valehdelleen Tinder-treffeillä tapahtuneesta raiskauksesta ja syyttäneen seksuaalirikoksesta miestä, jonka käytöksestä hän oli loukkaantunut.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Uusipaikka kertoo, ettei tapaus ole ainoa laatuaan. Hänen mukaansa poliisia käytetään aika ajoin koston välikappaleena.

– Ei tämä poikkeuksellista ole.

– Kyllähän poliisille ilmoitetaan perättömiä asioita. Joskus poliisia käytetään omana ajohevosena ja yritetään siten saada aikaan jotain pahaa toiselle osapuolelle.

Rikosilmoitus voi olla kosto

Uusipaikan mukaan väärät tai liian matalalla kynnyksellä tehdyt, eli aiheettomat ilmoitukset liittyvät usein esimerkiksi perheen sisäisiin kiistoihin. Taustalla voi olla halu kostaa.

– Saatetaan hakea jotain hyvitystä esimerkiksi karille menneeseen suhteeseen liittyen tai vaikka lasten huoltajuuteen liittyvissä asioissa, Uusipaikka kuvailee.

Kangasalalaisen naisen tapauksessa poliisi on tosin kertonut, ettei naisen käytöksen takaa ole löydetty mitään suurempaa, ulkopuoliselle ilmiselvää syytä.

Naisen on kuitenkin kerrottu loukkaantuneen raiskauksesta syyttämänsä miehen käytöksestä tai puheista niin, että hän oli päättänyt tehdä miehestä rikosilmoituksen.

Poliisin arvion mukaan kyse on mielensä pahoittaneen henkilön ajattelemattomasta kostosta.

– Kiistatta suurin syy rikosilmoituksen tekemiselle on ollut ajattelemattomuus. Ei olla ymmärretty, minkälainen kivi on laitettu vierimään. Toisaalta kyse on ollut jonkinlaisesta hyvityksen hakemisesta tai jopa kostosta, Uusipaikka kommentoi asiaa MTV Uutisille aiemmin tänään.

Poliisille valehtelu on rikos

Perätön lausuma viranomaismenettelyssä on rikos, josta on laissa määrätty rangaistukseksi sakko tai vankeutta enintään kaksi vuotta.

Poliisille valehtelua ei siis saa pyytämällä anteeksi, ellei satu olemaan itse rikoksesta epäiltynä.

Rikosasian tutkinnassa epäillyllä kun ei ole velvollisuutta pysyä totuudessa, toisin kuin esimerkiksi asianomistajilla ja todistajilla.

Oikeussalissa valehtelusta on säädetty oma pykälänsä, perätön lausuma tuomioistuimessa. Siitä kovin mahdollinen rangaistus on kolme vuotta vankeutta. Rikoksesta on määritelty lakiin myös törkeä tekomuoto, josta rangaistuksena on vankeutta vähintään neljä kuukautta ja enintään kuusi vuotta.

Myöskään oikeussalissa syytetyllä ei ole velvollisuutta pysyä totuudessa.

Tilastokeskuksen tietojen mukaan Suomessa kirjattiin viime vuonna kaikkiaan 126 rikosilmoitusta perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.

Perättömiä lausumia tuomioistuimessa tuli poliisin tietoon yhteensä 59. Rikoksen törkeitä tekomuotoja poliisille ilmoitettiin 13 kertaa.

Väkivallantarkastaja
Nikke Knattertton
Viestit: 883
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja » Ti Heinä 02, 2019 8:14 am

Raahen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja törkeän raiskauksen keissikin kääntyi sitten ihan päälaelleen, kun kävi ilmi, että kyseessä oli perätön ilmoitus.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/raa ... tu/7273012
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12431
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Elo 22, 2019 2:26 pm

Nainen kertoi joutuneensa raiskatuksi ABC:n WC-tiloissa Seinäjoella – oikeus tuomitsi naisen väärästä ilmiannosta

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan naisen väärästä ilmiannosta kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Nainen kertoi joulukuussa 2018 tulleensa raiskatuksi Seinäjoella sijaitsevalla ABC-huoltoasemalla, ja poliisi otti kiinni ja pidätti 22-vuotiaan miehen törkeästä raiskauksesta epäiltynä.

Päihtynyt kaksikko oli oikeuden mukaan harrastanut seksiä huoltoaseman naistenvessassa yhteisymmärryksessä. Pian sen jälkeen nainen kertoi tarinan, jonka useat todistajat kuitenkin havainnoillaan oikeuden mukaan kumosivat.

Nainen muun muassa kertoi, että mies oli ennen ABC:lle tulemista autossa uhannut tappaa tämän ja esitellyt tälle käsiasetta. ABC:lle kaksikon autolla tuonut todistaja kuitenkin kertoi luulleensa näitä pariskunnaksi, sillä he olivat halailleet ja pussailleet, ja matkanteko oli mennyt hyvässä hengessä. Todistaja ei huomannut mitään poikkeavaa.

Nainen kertoi, että hän pakeni miestä kaksikon ABC:lle saavuttua naisten WC-tiloihin. Mies tuli hänen perässään ja uhkasi tappaa tämän, jolloin nainen joutui suostumaan sukupuoliyhteyteen.

ABC:n kassatyöntekijä kertoi kuitenkin, että mies ja nainen saapuivat kassalle ostamaan savukkeita, siirtyivät pelaamaan pelikoneita ja lähtivät sitten yhdessä vessaan. Nainen oli työntekijän mukaan jopa pyytänyt miestä takaisin kassalle savukkeiden ostamista varten.

Valvontakamerakuvat tukivat todistajien kertomuksia

ABC:n vessassa asioinut todistaja taas kertoi, että kun hän meni vessaan, hän näki että mies ja nainen harrastivat siellä seksiä. Hän meni sanomaan asiasta henkilökunnalle, mutta ei ajatellut, että asiaan liittyisi rikosta.

Todistajana kuultu ABC:n kassatyöntekijä taas kertoi, että hän meni keskeyttämään seksin harrastamisen asiakkaan ilmoituksen perusteella. Tuolloin pariskunta oli jo pukemassa vaatteita päälleen, ja hän kehotti kaksikkoa poistumaan. Hän ei havainnut, että mitään olisi tapahtunut vastoin naisen tahtoa.

Noin viiden minuutin kuluttua työntekijä meni tarkistamaan tilanteen ja huomasi, että kaksikolle oli tullut riitaa. Hän käski miestä poistumaan, jonka jälkeen nainen kertoi, että hänet on raiskattu. Keskustelun jälkeen paikalle soitettiin poliisi. Poliisipartio tuli paikalle, kirjasi pöydässä osapuolten kertomukset ja otti miehen kiinni.

Oikeuden mukaan ABC:n kameratallenteiden mukaan kaksikko tuli yhdessä sisälle hyväntuulisena näyttäen siltä, että he ovat hyvissä väleissä. WC-tiloihinkin mentiin yhdessä mies edellä ja nainen perässä.

Oikeus ei löytänyt mitään järkevää perustetta naisen poliisille kertomaan tarinaan ja epäili, että syynä voivat olla esimerkiksi itse aiheutetusta päihtymystilasta johtuvat väärät mielikuvat. Oikeus tuomitsi naisen maksamaan miehelle 1 500 euron korvaukset kärsimyksestä.

Tuomioon on mahdollista hakea muutosta ylemmältä oikeusasteelta.
ess.fi
22.8.2019 13:34
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
sikakoira
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4700
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Elo 23, 2019 1:27 am

Väsyneenä luin palstan käsittelevän perättömiä perseitä.Revi nyt siitä sitten.Emäntä kerran raiskasi mut ,mitä teen.
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6414
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Perättömät raiskausilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Pe Loka 18, 2019 1:31 pm

Perättömät syytökset johtivat käräjäoikeudessa tuomioon, jonka hovioikeus on nyt kumonnut.
Helsingin Sanomat kirjoitti:https://www.hs.fi/kaupunki/tuusula/art- ... 77124.html

Raiskauksen uhriksi väitetty lapsi kertoo keksineensä koko jutun: Oikeus kumosi viiden vuoden tuomion
Törkeästä raiskauksesta, sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu henkilö vapautettiin hovioikeudessa syytteistä. Väitettyjen rikosten kohde myönsi oikeudessa valehdelleensa.


Jael Nyman HS
Julkaistu: 18.10. 11:29


HELSINGIN hovioikeus hylkäsi perjantaina kaikki syytteet tapauksessa, jossa mies oli tuomittu viiden vuoden vankeustuomioon törkeästä raiskauksesta, sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väitetyt teot ajoittuivat lähes kahden vuoden ajalle.

LAPSI OLI kertonut lähisukulaisen häneen kohdistamista seksuaalisista teoista ensimmäistä kertaa 2014. Esitutkinnassa syksyllä 2015 ja alkuvuodesta 2016 lasta kuultiin oikeuspsykologisissa haastatteluissa ja poliisin suorittamassa kuulustelussa. Kesästä 2016 lapsi alkoi kuitenkin johdonmukaisemmin perua kertomuksiaan ja alkuvuodesta 2018 hän kertoi, että väitteet seksuaalisista teoista olivat olleet valhetta.

Tästä huolimatta Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi kesällä 2018 rikoksista epäillyn lähisukulaisen viideksi vuodeksi vankilaan ja 36 000 euron korvauksiin sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken, törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomion antoi Tuusulan käräjäoikeus, mutta teon tapahtumapaikka on salattu.

Tuomion saanut lähisukulainen valitti tuomiostaan hovioikeuteen.

HELSINGIN HOVIOIKEUS on laatiessaan tuomionsa asiasta huomioinut muun muassa lapsen terveydentilan ja hänen eri yhteyksissä antamiaan erilaisia kertomuksia seksuaalisten tekojen kohteeksi joutumisesta useiden miesten ja poikien taholta.

Asiassa on kuultu todistajina muun muassa kahta oikeuspsykologia, lasta hoitanutta lääkäriä ja henkilöitä, joille lapsi on eri aikoina kertonut väitetyistä teoista. Lapsi on sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa kertonut, että hänen aikaisemmat kertomuksensa vastaajan häneen kohdistamista teoista olivat valhetta.

”Hovioikeus on näitä ja muita asiassa ilmenneitä seikkoja arvioituaan katsonut, että asiassa on enemmän syytettä vastaan puhuvia kuin syytettä tukevia seikkoja. Hovioikeus on katsonut näyttöä kokonaisuutena harkittuaan, että vastaajan syyllistymisestä syytteessä tarkoitettuihin tekoihin on jäänyt varteenotettava epäily”, kerrotaan hovioikeuden asiasta laatimassa julkisessa selosteessa.

Hovioikeus on 18. lokakuuta antamassaan tuomiossa hylännyt lähisukulaiseen kohdistuneet syytteet ja vapauttanut hänet korvausvelvollisuudesta.

Avatar
Tatti-Petteri
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 154
Liittynyt: Su Marras 16, 2014 4:41 pm

Riitaisa ero johti raiskaussyytteeseen

Viesti Kirjoittaja Tatti-Petteri » To Marras 21, 2019 2:15 pm

Tässäpä sitä on oiva vinkki kaikille eroa harkitseville naisille:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006315887.html

Ex-puolisolla (vaimo siis) oli kertomansa mukaan tapana kirjoittaa väittämistään väkivaltatilanteista kalenteriinsa. Merkintöjen pohjalta hän laati poliisille tapahtumista referaatin, jotka osaltaan johtivat syytteiden nostamiseen.

Todistustaakka* kun jostain käsittämättömästä syystä on näköjään tällaisissa tapauksessa vastaajalla eli syytetyllä - eli raiskauksesta syytetyn on todistettava itsensä syyttömäksi, toisin kuin kaikissa muissa rikos- ja riita-asioissa..

..kannattaa vaan veemäiseksi heittäytyvän muikkelin pitää visu huoli siitä, että kalenterimerkinnät natsaa sen sian tulemisiin ja menemisiin, ettei käy husut niin kuin artikkelin naiselle. Onneksi tässä tapauksessa akka sai kynsilleen. 4 500 € puolentoista vuoden piinasta ja kunnialoukkauksesta on mielestäni kyllä vähänlaisesti.

*Keskeisin suomalainen todistustaakkasäännös on oikeudenkäymiskaaren 17 luvun 1 §:Rikosasiassa kantajan tulee näyttää toteen ne seikat, joihin hänen vaatimuksensa nojautuu ja riita-asiassa kantajan tulee näyttää toteen ne seikat, jotka tukevat kannetta.

Talikkomies
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 57
Liittynyt: Ke Elo 27, 2014 10:20 am

Re: Riitaisa ero johti raiskaussyytteeseen

Viesti Kirjoittaja Talikkomies » To Marras 21, 2019 5:02 pm

Tällaisten tapausten jälkeen on turha ihmetellä miksi uhreja ei välttämättä suoralta kädeltä uskota.

Smirre
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 681
Liittynyt: Su Syys 25, 2011 11:16 pm

Re: Riitaisa ero johti raiskaussyytteeseen

Viesti Kirjoittaja Smirre » Pe Marras 22, 2019 9:21 pm

Akalle olisi pitänyt vaatia saman suuruista rangaistusta,mitä miehelle haettiin.
Muissakin kiusallaan tehdyissä rikosilmoituksissa asian käännyttyä pitäisi tehdä niin.Loppuisi -tai vähenisi edes ehkä- se turhanpäiväinen vittuilu ja kiusanteko.
Tua suamenkiäli on nii vaikiata.Mutta se onki keksitty kiäli.Agricolako sen loi?Tulevaisuuren kiälen määrää Afrigolat.

Vastaa Viestiin