Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Alice
Poliisikoira Rex
Viestit: 565
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Alice » La Tammi 23, 2016 10:52 am

Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat yhdessä olleet useampia kertoja sukupuoliyhteydessä tapahtuma-aikana 2 – 5 -vuotiaiden kolmen asianomistajan kanssa, sekä tehneet näille seksuaalisia tekoja, koskettelemalla sukupuolielimillään, tai esineillä asianomistajien sukupuolielimiä sekä selkää, jalkoja ja vatsaa sekä tyydyttämällä itseään asianomistajien nähden niin, että he ovat saaneet siemensyöksyn asianomistajien päälle tai kondomiin.

Lisäksi Kolu on useilla eri kerroilla kosketellut käsillä, kasvoillaan ja suulla asianomistajien takapuolta ja sukupuolielimiä ja suukotellut tai ainakin yrittänyt suukotella yhtä asianomistajaa suulle ja poskille sekä halaillut tai ainakin yrittänyt halata tätä.

Teot ovat olleet omiaan vahingoittamaan asianomistajien kehitystä. Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat näillä teoillaan tavoitelleet seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja teot ovat tekijät ja kohteena olevat henkilöt huomioon ottaen olleet seksuaalisesti olennaisia.

Niko Turunen ja Kolu ovat lisäksi tehneet asianomistajille ruumiillista väkivaltaa tukistamalla näitä hiuksista useita kertoja, antamalla näille useita kertoja luunappeja ja lyömällä näitä useita kertoja risulla ja kädellä.

Kolu yksin on vielä purrut asianomistajia sekä tallonut tai hangannut näitä jaloillaan. Niko Turusen ja Kolun menettelystä on aiheutunut asianomistajille ainakin kipua ja haavoja tai naarmuja vartaloon.
Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat kiistäneet kaikki syytteet. Asiassa on esitetty näyttönä kirjallista todistelua, kuultu vastaajia, todistajia ja asiantuntijoita sekä katsottu asianomistajien videoidut oikeuspsykiatriset haastattelut. Syyksilukeminen on perustunut pääosin asianomistajien eri yhteyksissä esittämiin kertomuksiin syytteissä kuvatuista tapahtumista.

Käräjäoikeus on pitänyt näitä asianomistajien kertomuksia esitetyn näytön perusteella uskottavina.

Syyksiluetut seksuaalirikokset ovat olleet rikoslajissaan varsin vakavia. Tekoja on ollut useita, tekijöitä on ollut kolme ja teon kohteena on ollut kolme hyvin nuorta lasta, joilla on ollut luottamussuhde tekijöihin. Teot ovat olleet omiaan aiheuttamaan asianomistajille erityistä vahinkoa.

Kullekin asianomistajalle on tuomittu maksettavaksi syyksi luettujen tekojen johdosta vahingonkorvausta kivusta, särystä, tilapäisestä psyykkisestä haitasta sekä henkisestä kärsimyksestä yhteensä 24.600 euroa. Korvausvastuu vastaajien kesken jakaantuu eri tavoin.

Asia on käsitelty asianomistajien pyynnöstä yleisön läsnä olematta, koska se koskee arkaluontoisia asianomistajien yksityiselämään liittyviä seikkoja. Samasta syystä asianomistajien henkilöllisyys on määrätty salassa pidettäväksi.

Myös oikeudenkäyntiasiakirjat sekä tuomio ratkaisun lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia lukuunottamatta on määrätty pidettäväksi salassa 60 vuotta asian vireilletulosta lukien eli 7.5.2074 saakka.

Asia on käsitelty kolmen tuomarin kokoonpanossa, ja ratkaisu on ollut yksimielinen.
http://www.fincrime.net/kotimaa/2-5-vuo ... n-hovissa/

Puliukko
Poliisikoira Rex
Viestit: 580
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 10:21 pm

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Puliukko » Ti Elo 09, 2016 6:01 pm

Vanhemmat.comissa sanotaan, että Sami Niskanen olisi vapautunut http://www.vanhemmat.com/keskustelu/vie ... &start=300. Kyllä tässä alkaa mennä lopullinen usko Suomen oikeusjärjestelmään jos tuo on totta...

Evil Lindros
Sammakkoprofessori
Viestit: 478
Liittynyt: Ke Heinä 17, 2013 1:45 pm

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Evil Lindros » Ke Elo 10, 2016 9:47 am

Tuomio perustuu 2-5-vuotiaiden lasten kertomuksiin tai siis siihen, mitä kyseiset lapset muistavat. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä tarkalleen ottaen nämä lapset ovat sanoneet ja puhuneet ja onko meneillään jotain muuta kuten esimerkiksi rahariitoja tai eroja. Onkohan tuo muu näyttö sitä kuuluisaa UV-valoa? Jos tuo on todella tapahtunut, niin ällöttää, mutta mulla ei ole Ulvilan todistajalausuntojen kuuntelemisen ja lukemisen jälkeen paljon luottoa oikeuteen tuotaviin asiantuntijoihin ainakaan seksuaalirikosten kohdalla ja nimenomaan pikkulasten kohdalla. Turha muuten huudella mitään pedofilien suojelemisesta. Musta on tärkeää, ettei kukaan missään nimessä pääse myöskään lasten avulla ja manipuloinnilla tuottamaan vahinkoa enkä usko, että kaikki ihmiset (omat äidit tai isätkään) on sellaisen yläpuolella.

Täysi Purenta
Helen Mirren
Viestit: 1484
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta » To Elo 11, 2016 2:34 pm

Eikös tuon ikäisten kohdalla kertomukset skipata kokonaan ja käsitellä vain silmin nähtäviä vammoja joita tässä jutussa näyttää riittäneen hyvinkin runsaasti. Tuon ikäinen ei kuvaile vielä kovinkaan selkeästi mitään, saati vielä hyvinkin traumaattista kokemusta joten aihetodisteet ja syyllisten omat kertomukset ovat tärkeämmässä asemassa. Varmaa on ettei kaksivuotias myöskään kehittele mitään manipulointitarinoita tai muita vastaavia. Koska uhrien kokeman väkivallan teot on voitu eritellä noinkin tarkasti, niistä lienee jäänyt lasten herkkään ihoon varsin eksaktia faktaa siitä, mitä on tapahtunut. Eli tässä tapauksessa tuomitut eivät ole mitään oikeusmurhan uhripoloisia vaan ihan ehtoja väkivaltaisia pedofiilejä.

Evil Lindros
Sammakkoprofessori
Viestit: 478
Liittynyt: Ke Heinä 17, 2013 1:45 pm

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Evil Lindros » La Elo 13, 2016 1:39 pm

Mutta eikö tuolla juuri aiemmin sanottu, että perustui lasten kertomuksiin ja fyysiseen näyttöön - siis molempiin? Eli kiinnostaisi tietää, millaisia fyysisiä näyttöjä tässä on tai ylipäätään yleensä kun tällaisia tuomioita annetaan. Olen ymmärtänyt, että usein tuomio perustuu fyysisen näytön sijaan asiantuntija-arvioon lasten kertomusten luotettavuudesta juuri sen vuoksi, että fyysistä näyttöä on vaikea saada, koska hyväksikäytöstä ei kovin usein jää myöhemmin havaittavia vammoja.

Asia on kohtuullisen selvä, jos uhrit eivät tunne toisiaan eivätkä ole olleet keskenään tekemisissä ja kertovat samansuuntaisia juttuja. Ulvilassa fyysiseksi näytöksi taidettiin laskea UV-valolla nähtävät jäljet ja on sanottu, että samaa laitetta käytetään seksuaalirikosten tutkinnassa. Minna Joki-Erkkiän väitöskirjassa sanotaan, että fyysisisä vammoja, jotka ovat todennettavissa muutoin kuin UV-valolla jää harvoin, jos aikaa on kulunut oliko viikkoa enemmän. Vuosien jälkeen harvemmin löydetään mitään fyysisisiä vammoja. Sen takia jää epäilyttämään nämä tapaukset ja maininta fyysisestä näytöstä, että onko se useimmiten näissä tapauksissa sitä UV-valoa, kun sitä UV-laitetta kerran apuna käytetään, vaikka ongelmana on se, ettei tiedetä edes mitä jälkiä hyväksikäyttämättömillä lapsilla on.

Se, että 2-5-vuotias lapsi toistaa yksityiskohtaista kertomusta kuulostaa kyllä mun mielestä nimenomaan epäilyttävältä. Onko nämä kaikki lapset siis todella muistaneet tuollaiset kokemukset vai onko se jollain tavalla palautettu mieleen? Onko ensin havaittu, että lapset ovat käyttäytyneet jollain tavalla hyväksikäytettyjen lapsien tavoin vai miten asia on tullut esiin?

Lapset eivät minua arveluta vaan aikuiset ja asiantuntijat. En tiedä edes ketä nämä ihmiset ovat ja voivat olla hirveitä pedofiilejä.

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8550
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ma Elo 15, 2016 10:18 am

Evil Lindros kirjoitti:Mutta eikö tuolla juuri aiemmin sanottu, että perustui lasten kertomuksiin ja fyysiseen näyttöön - siis molempiin?
Ei minusta mainittu fyysisestä näytöstä mitään, paitsi että tukistamisista, luunapeista, puremisesta ja tallomisesta (??) oli aiheutunut "ainakin kipua ja haavoja tai naarmuja vartaloon". Toisin sanoen ei tiedetä, oliko haavoja, mutta ilmeisesti jollain tekniikalla naarmuja on löytynyt? UV-lamppu ollut taas käytössä ja kun on nähty arpi, on lapselta kysytty, että mistäs tämä on tullut, muistatko... ja lapsi siihen, että juu, se Niko puri mua... ja muitakin!

Mitään muuta ei kaiketi ole löytynyt, eivätkä asiantuntijatkaan ottaneet kantaa oliko mitään tapahtunut vai ei. Mitäköhän sukupuolta lapset edustavat? Heitänpä villin veikkauksen, että mukana on myös poika tai poikia. Ja tyttöjen immenkalvot kasvaneet takaisin.

Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat kiistäneet kaikki syytteet. Asiassa on esitetty näyttönä kirjallista todistelua, kuultu vastaajia, todistajia ja asiantuntijoita sekä katsottu asianomistajien videoidut oikeuspsykiatriset haastattelut. Syyksilukeminen on perustunut pääosin asianomistajien eri yhteyksissä esittämiin kertomuksiin syytteissä kuvatuista tapahtumista.

Miehet itse kiistivät hovioikeudessa kaikki syytteet. He kiistivät syyllistyneensä seksuaalisiin hyväksikäyttöihin ja vetosivat muun muassa siihen, ettei lääketieteellisissä tutkimuksissa todettu mitään somaattisesti poikkeavaa. Puolustus vetosi myös asiantuntijalausuntoihin, joissa ei otettu kantaa siihen, olivatko lasten kertomat asiat todellisuudessa tapahtuneet vai eivät.

Miehet muun muassa olivat useita kertoja yhdessä sukupuoliyhteydessä kolmen lapsen kanssa. Pisimmät rangaistukset saaneet miehet myös tukistivat lapsia, antoivat luunappeja sekä löivät heitä käsillä ja risulla. Pisimmän tuomion saanut myös puri ja talloi lapsia.

Niko Turunen ja Kolu ovat lisäksi tehneet asianomistajille ruumiillista väkivaltaa tukistamalla näitä hiuksista useita kertoja, antamalla näille useita kertoja luunappeja ja lyömällä näitä useita kertoja risulla ja kädellä.

Kolu yksin on vielä purrut asianomistajia sekä tallonut tai hangannut näitä jaloillaan. Niko Turusen ja Kolun menettelystä on aiheutunut asianomistajille ainakin kipua ja haavoja tai naarmuja vartaloon.

No, kaikenlaista sitä maailmassa tietysti on. Mutta sanotaan nyt näin, että poikkeuksellinen tapaus...
Ehkäpä sieltä sitten on puremajälki löytynyt. Luulisi sen muista arvista erottavan, sikäli kun nyt ihan veri tirskuen on purtu.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2620
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » To Maalis 16, 2017 10:26 pm

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000864033.html
Hirvittävä tapaus paljastui Suomessa: Kolme nuorta miestä oli sukupuoliyhteydessä kolmen pikkulapsen kanssa

Julkaistu: 16.1.2015 15:31

Jaa
Twiittaa
Sähköposti

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut kolme nuorta miestä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä yli kolmen vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Miehet olivat yhdessä useita kertoja sukupuoliyhteydessä kolmen 2–5-vuotiaan lapsen kanssa.
Pirkanmaan käräjäoikeuden medialle laatimasta julkisesta selosteesta käy ilmi, että seksuaalirikokset tapahtuivat 1.6.2008-14.7.2009 välisenä aikana. Julkisesta selosteesta ei käy ilmi tekopaikkakuntaa. Tuomion mukaan mieskolmikko oli yhdessä useita kertoja sukupuoliyhteydessä kolmen 2–5-vuotiaan lapsen kanssa.

Tämän lisäksi miehet tekivät pikkulapsille useita muita seksuaalisia tekoja. Oikeuden mukaan miehet hakivat teoillaan seksuaalista kiihotusta ja tyydytystä.

Tämän lisäksi kaksi nuorinta miestä teki lapsille ruumiillista väkivaltaa. He tukistivat lapsia hiuksista useita kertoja, antoivat useita kertoja luunappeja sekä löivät lapsia usein risulla tai kädellä. Tämän lisäksi nuorin mies on vielä yksin purrut lapsia sekä tallonut heitä. Lapsille aiheutui miesten teosta kipua, haavoja ja naarmuja vartaloon.

Miehet kiistivät oikeudessa kaikki syytteet. Oikeudessa esitettiin kirjallista todistelua, kuultiin vastaajia ja todistajia sekä asiantuntijoita. Oikeudessa katsottiin myös lasten videoidut oikeuspsykiatriset haastattelut. Oikeus antoi lasten kertomuksille ison painoarvon.

– Syyksi lukeminen on perustunut pääosin asianomistajien eri yhteyksissä esittämiin kertomuksiin syytteissä kuvatuista tapahtumista. Käräjäoikeus on pitänyt näitä asianomistajien kertomuksia esitetyn näytön perusteella uskottavina, Pirkanmaan käräjäoikeus kertoo julkisessa selosteessaan.

Oikeus pitää miesten tekoja rikoslajissaan varsin vakavina. Miehet joutuvat maksamaan kullekin lapselle 24 600 euron korvaukset kivusta, särystä, tilapäisestä psyykkisestä haitasta sekä henkisestä kärsimyksestä. Korvausvastuu jakautuu eri tavoin miesten kesken.

Oikeus on määrännyt lasten henkilöllisyydet salassa pidettäviksi 60 vuodeksi. Vaikka tekijöiden saamat tuomiot ovat pitkiä, IS ei julkaise heidän nimiään uhreiksi joutuneiden lasten henkilöllisyyksien suojelemiseksi.

Oikeus tuomitsi vanhimman, vuonna 1986 syntyneen miehen kolmen vuoden vankeusrangaistukseen kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeus katsoi kahden nuoremman, vuonna 1989 syntyneiden miesten syyllistyneen myös samoihin rikoksiin. Oikeuden mukaan he syyllistyivät myös kolmeen pahoinpitelyyn, mikä pidensi heidän tuomioitaan.

Toiseksi nuorin sai kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistuksen. Nuorin mies sai kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden vankeusrangaistuksen. Nuorimman miehen pisintä, kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden tuomiota selittää se, että hän muun pahoinpitelyn ohella puri ja talloi lapsia. Tämän lisäksi hän teki lapsille eniten erilaisia seksuaalisia tekoja. Pirkanmaan käräjäoikeus antoi asiassa tuomion perjantaina. Asia käsiteltiin kolmen tuomarin kokoonpanossa. Ratkaisu oli yksimielinen.

Kolmikko passitettiin välittömästi vankilaan. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Niko Ranta
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4479
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja URSA » To Maalis 16, 2017 11:44 pm

Ihmettelen, miksi uutinen vuodelta 2015 nousi Iltasanomien luetuimpien joukkoon? Kyllähän suomalaisetkin...

Avatar
jukuripää
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 732
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja jukuripää » Pe Maalis 17, 2017 12:00 am

Minuakin hämmästytti uutisen nouseminen esiin. Mutta kun kaksi kertaa latasin sivun uudelleen, tilalle vaihtui normaali tämän päivän lehtisivu. Ilmeisesti jokin tekninen virhe lehden toiminnassa.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

dlf
Parranpäristäjä
Viestit: 95
Liittynyt: To Elo 04, 2011 12:59 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja dlf » Pe Maalis 17, 2017 12:11 am

Mulla näkyy uutinen IS:n "Näitä luetaan - Juuri nyt" -listan toisena, äsken oli vielä ykkösenä. Olisikohan linkattu juttu jostain syystä jollekin suurelle foorumille, tai sitten porukka on persu-uutisen* myötä googletellut seksuaalisia hyväksikäyttöjä ja päätynyt sankoin joukoin juttuun.

* Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaana - puoluesihteeri järkyttyi

Torstai 16.3.2017 klo 17.39

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu mies on päässyt perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi Etelä-Pohjanmaalla.

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden tuomiolauselmasta käy ilmi, että keski-ikäinen mies sai viime vuonna 5 kuukauden vankeusrangaistuksen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vankeusrangaistus on ehdollinen. Koeaika päättyy 31.12.2017.

Tuomio on lainvoimainen.

Miehelle on mittava rikosrekisteri. Hänellä on mm. lainvoimainen pahoinpitelytuomio vuodelta 2014.

"Nyt heitit sellaisen viestin"

Uhrin suojelemiseksi Iltalehti ei kerro miehen nimeä eikä kuntaa, jossa hän on ehdolla.

Iltalehti tavoitti tänään miehen listoilleen ottaneen perussuomalaisten paikallisyhdistyksen puheenjohtajan.

- Tuota, nyt heitit sellaisen viestin, että minä en ollut edes tietoinen tällaisesta asiasta eikä minulle ole kukaan asiasta kertonut. Tämä tuli täysin puun takaa, paikallisyhdistyksen puheenjohtaja kommentoi asiaa Iltalehdelle torstaina.

Iltalehti ei kerro hänenkään nimeä uhrin suojelemiseksi.

- Siinä vaiheessa kun hänen ehdokkuutensa tuli ilmi, olemme lähettäneet jäsenillemme, kuten muiden ehdokkaiden kohdalla, jopa sähköpostikyselyn, jossa tiedustelin, onko kellään mitään tietoa, joka vaikuttaisi tämän ja tämän henkilön ehdokkuuteen. Ja kukaan ei minulle ole tällaisesta viestittänyt, puheenjohtaja lisäsi.

Kysyittekö te tai joku muu suoraan ehdokkaalta itseltään tämän taustoista?

- En kyllä jaksa muistaa, kuka tämän ehdokkaan lomakkeet on täyttänyt. Mutta kyllähän siinä sellainen kohtakin on.

Niin?

- Onko se nyt sitten jäänyt huomioimatta, jos kaveri ei siihen itse kiinnittänyt huomiota. Se on nyt sitten valitettava asia. Ja sillehän ei nyt enää mitään voi, kun keskusvaalilautakunta on ehdokkuudet siunannut.

Puoluesihteeri järkyttyi

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo kuuli asiasta Iltalehdeltä torstaina.

Miltä tällainen kuulostaa?

- No, aika järkyttynyt olen, siis ihan oikeasti tosi järkyttynyt, Slunga-Poutsalo kommentoi.

Hänen mukaansa asian olisi pitänyt tulla esiin ehdokassopimusta tehdessä.

- Ehdokassopimus on ehdokkaan ja yhdistyksen välinen asiakirja. Siinä käydään läpi muun muassa se, että ollaan kerrottu taustoista rehellisesti, mahdollisista tuomioista, vireillä olevista oikeuskeisseistä ja muuta.

- Ja nyt vaikuttaa siltä, että jos tällainen ihminen on listalla, niin hän on valehdellut yhdistykselle taustoistaan. Mitään muuta syytä minä en tähän löydä.

http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-201 ... 0_wa.shtml

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 199
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja multsi » Pe Maalis 17, 2017 12:15 am

Aika sattuma, että löytyy kolme tuon ikäistä hyvää kaverusta, joilla on yhteisenä harrastuksena pikkulasten raiskaaminen. Missähän lienevät tavanneet ja tulleet tietoisiksi, että kaikilla on sama intohimo.

Saga
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja Saga » Pe Maalis 17, 2017 12:16 am

dlf kirjoitti:Mulla näkyy uutinen IS:n "Näitä luetaan - Juuri nyt" -listan toisena, äsken oli vielä ykkösenä. Olisikohan linkattu juttu jostain syystä jollekin suurelle foorumille, tai sitten porukka on persu-uutisen* myötä googletellut seksuaalisia hyväksikäyttöjä ja päätynyt sankoin joukoin juttuun.
Juuri näin veikkaan että on käynyt. Googlen mukaan Vauva-lehden foorumilla on ollut tänään kaksi eri viestiä jotka ovat linkanneet tuohon Iltasanoman uutiseen. Nuo keskusteluketjut on nyt ainakin minun nähdäkseni poistettu.

Joku on siis tänään, mistä sitten lie syystä, levittänyt kyseisen uutisen linkkiä ja siksi se on noussut luetuimmaksi.

Smirre
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: Su Syys 25, 2011 11:16 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja Smirre » Pe Maalis 17, 2017 12:24 am

Taas korvausta tilapäisestä haitasta!Koska se menee noitten muka-viisaitten kaaliin,että haitta ei ole tilapäinen,vaan uhri kantaa sitä vammaa psyykkeessään loppuikänsä! (Itä-suomen hovilta sitä järkee saattaapi olla turha oottaa.....ko?) Mutta suoraan sanoen vituttaa nää korvaukset "tilapäisestä haitasta".Auttaisko lainmuutokseen,jos jokaista vastaavan armon raiskarille antanutta henkilöö kunnolla viikon verran raiskailtais ilman rasvoja persiiseen-olkoon mies eli nainen.Ei pakotietä,ei tietoo,mitä tapahtuu seuraavaksi-vain nautinnon ääniä,kun itteen sattuu niin perkeleesti ja enemmänkin.Se pitäis kuulua "hovin" jatkokoulutukseen,että tietävät,mitä se käytännössä on .Niinhän sitä muillakin aloilla on niitä koulutustilaisuuksia.Itä-suomen hovissa varmaankin on harjoteltu kaikkee monta vuotta,eikä mikään enää tunnu miltään,niin ei voi tuntua uhristakaan,ku on ite kokeillu.
Tua suamenkiäli on nii vaikiata.Mutta se onki keksitty kiäli.Agricolako sen loi?Tulevaisuuren kiälen määrää Afrigolat.

Ollijoki
Wallander
Viestit: 1055
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: 2-5v lasten raiskauksesta ja tallomisesta 3v 10kk

Viesti Kirjoittaja Ollijoki » Pe Maalis 17, 2017 7:29 am

Fbllä on iso vaikutus uutisen leviämiseen, toi uutinen tuli eilen monessa paikassa vastaan. Tasan vuoden vanhat uutiset ymmärtää kun joku jakaa vuoden vanhan "muiston" minkä muut jakavat uutena uutisena eteenpäin.
Maakuntalehtien uutisissa ei taas ole vuotta merkitty säännöllisesti, joten ne nousevat googlehakujen kautta tasan vuoden päästä uusinta kierrokselle facebookkiin.
Tämän uutisen kohdalla pintaan nousu näin voimakkaasti on outo asia.

ernobyl

Re: Kolmelle tuomiot lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Viesti Kirjoittaja ernobyl » Pe Maalis 17, 2017 11:50 am

Mitenköhän tällä kolmikolla on kiven sisässä sujunut? Oisko jollakin tietoa?

Vastaa Viestiin