Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Kelju-k
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Ma Maalis 17, 2014 11:42 am

Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä

Viesti Kirjoittaja Kelju-k »

Ongelmia myös Hampurissa - Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä

Tiistai 5.1.2016 klo 13.03

Saksan poliisi etsii parhaillaan noin tuhannen miehen joukkoa, jonka väitetään ahdistelleen seksuaalisesti naisia Kölnin rautatieasemalla uudenvuodenyönä.

Miesten kerrotaan myös ryöstelleen uhrejaan ja heitelleen ilotulitteita ihmisjoukkoon. Tähän mennessä poliisille on tehty rautatieaseman tapahtumista jo 60 rikosilmoitusta ja yksi raiskausilmoitus. Kaikkiaan noin 15 naisen kerrotaan joutuneen seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Saksalaisten lehtien mukaan jopa tuhannen miehen joukko oli kokoontunut uudenvuodenyönä Kölnin tuomiokirkon ja rautatieaseman väliselle aukiolle. Silminnäkijöiden mukaan miesten ulkonäkö viittasi arabi- tai pohjoisafrikkalaiseen syntyperään. Miehet olivat iältään 15-35-vuotiaita.

Katja L. joutui myös miesten ahdistelun uhriksi. Katjan mukaan miehet olivat kourineet hänen takapuoltaan ja rintojaan.

- Miehet kourivat minua joka puolelta. Se oli painajainen. Vaikka huusimme ja löimme heitä, he eivät lopettaneet. Olin epätoivoinen. Minua kouriittin ainakin sata kertaa 200 metrin matkalla.

- Onneksi minulla oli housut ja jakku. Hame olisi taatusti revitty yltäni.

Poliisi tutkii nyt uudenvuodenyön tapahtumia. Kölnin ylipormestari Henriette Reker järjestää tapahtuman vuoksi tänään kriisikokouksen.

Hampurissa ongelmia
Myös Hampurissa oli vastaavanlaisia ongelmia. Bild-lehden mukaan useampi 5-15 ulkomaalaismiehen ryhmä oli jahdannut Hampurin Reeperbahnin alueella nuoria naisia uudenvuodenyönä. Miesten kerrotaan ahdistelleen naisia seksuaalisesti, ryövänneen naisten puhelimia ja rahaa.

Hampurin poliisi on saanut tähän mennessä jo kuusi rikosilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta. Uhrit olivat 18-24-vuotiaita.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201601 ... 4_ul.shtml

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

MV-lehti uutisoi tästäkin ULLATUS ULLATUS ensimmäisenä Suomessa. Näin päiviä myöhemmin myös IL on näköjään saanut ulostettua asian.. 8)
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 483
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

DemlaMinfo kirjoitti:MV-lehti uutisoi tästäkin ULLATUS ULLATUS ensimmäisenä Suomessa. Näin päiviä myöhemmin myös IL on näköjään saanut ulostettua asian.. 8)
Eikös MITÄ VITTUA -lehti toimi jossain kanariansaarilla

rahima
Frank Drebin
Viestit: 392
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja rahima »

Mietin tässä itsekseni, mistä tässä oikein on kysymys. Kyseessähän on ollut naisten ahdistelu ja heidän hallussaan olevien tavaroiden varastelu laumoittain kulkevien miesten toimesta.

Kun nuoruudessani kävin Azerbaidzanissa, niin siellä ihan kaduilla käytiin minuunkin käsiksi. Onneksi oli kaveri mukana, hänkin nainen, niin säästyttiin pahemmalta. Tavaroita meiltä ei yritetty viedä käsistä. Miehet liikkuivat porukoissa ja häirintä tuntui pahalta. Naapurivaltiossa Armeniassa, ei tällaista ilmennyt.Käsitykseni on, että tällainen käytös liittyy islamiin.

Jos voisi mennä näiden miesten pään sisälle, niin mitähän he ajattelevat. Saksassa varmaan turvapaikanhakijamiehet ovat taloudellisesti heikommassa asemassa kuin vaikkapa kantasaksalaiset naiset.Se ärsyttää ja loukkaa islamilaisen mieskäsityksen omaavia miehiä.Muslimimaissa on opetettu, että mies on naista arvokkaampi ja nainen on vain jonkun miehen omaisuutta.Porukoissa liikkuminen on yleistä muslimimiesten keskuudessa muuallakin kuin Suomessa. Käsittääkseni tilanne Saksassa on narsistinen loukkaus näille miehille.Sama voi toistua meilläkin, jos turvapaikanhakijoita tulee meillekin suuria määriä.

URSA
Horatio Caine
Viestit: 6074
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja URSA »

http://www.hs.fi/ulkomaat/a145196229021 ... etuimmat-1
Jopa tuhannen ulkomaalaisen joukko ahdisteli naisia Kölnissä uutenavuotena – ”Rikosten uusi ulottuvuus”

Saksan poliisi selvittää uudenvuodenaaton tapahtumia Kölnissä, jossa jopa tuhannen miehen humaltuneen joukon epäillään syyllistyneen kymmeniin rikoksiin. Saksalaiset ovat tyrmistyneitä tapahtumista.

Ulkomaat 5.1.2016 9:35 Päivitetty: 5.1.2016 16:06

Naisia ahdistellut miesjoukko oli kokoontunut Kölnin rautatieaseman lähettyville.

Saksan poliisi selvittää uudenvuodenaaton tapahtumia Kölnissä, jossa jopa tuhannen miehen humaltuneen joukon epäillään syyllistyneen kymmeniin rikoksiin.

Myös Hampurin poliisi tiedotti uudenvuoden yönä tehdyistä samanlaisia rikoksia, joissa miehet ahdistelivat ja ryöstivät naisilta lompakon tai puhelimen.

Miehet olivat kokoontuneet rautatieaseman ja Kölnin tuomiokirkon väliselle aukiolle. Kaupungin poliisipäällikön Wolfgang Albersin mukaan he olivat 15–35-vuotiaita miehiä Lähi-idästä tai Pohjois-Afrikasta.

Albers kuvaili tapahtumia ”rikosten uudeksi ulottuvuudeksi”. Miehet käyttivät osittain samanlaisia keinoja saadakseen uhriensa huomion kuin taskuvarkaat käyttävät.

Miesten muodostamat piirit ahdistivat naiset keskelleen, ja osa miehistä kävi naisiin käsiksi.

”Tekijöiden etsintä vaikeuttaa, että uhreiksi joutuvat naiset eivät pysty tilanteen sekavuuden vuoksi kuvailemaan tekijöitä tarkasti”, Albers sanoi Spiegel Online -verkkolehden mukaan.

Saksan oikeusministeri Heiko Maas vaatii tapauksen vuoksi saksalaiskaupunkeihin tehokkaampaa väkivallan torjuntaa. ”Emme hyväksy näitä vastenmielisiä tekoja naisia kohtaan. Kaikki tekijät on saatettava vastuuseen”, ministeri kommentoi Twitterissä.

Kölnin pormestari Henriette Reker kommentoi tapausta ”sietämättömäksi”.

Poliisille oli maanantaihin mennessä tehty kaikkiaan 90 ilmoitusta, joista valtaosa ilmoituksia seksuaalisesta häirinnästä. Ainakin yhden naisen epäillään tulleen raiskatuksi Kölnissä. Kölniläislehti Kölner Stadt-Anzeigerin mukaan epäiltyjen joukossa on poliisille entuudestaan tuttuja nuoria miehiä, jotka ovat aiemmin syyllistyneet näpistyksiin.

Poliisin mukaan miehiä oli alkuillasta aseman aukiolla koolla 400–500, ja joukkoon liittyi illan mittaan vielä toiset 500 miestä.

”On täysin sietämätöntä, että tällaista tapahtuu keskellä kaupunkia”, Albers sanoi Kölner Stadt-Anzeigerille.

Lehti kuvaili tilannetta rautatieasemalla yöllä ”totaaliseksi kaaokseksi”.

Nordrhein-Westfalenin osavaltion sosiaalidemokraattisen pääministerin Hannelore Kraftin mukaan mahdollisimman moni tekijöistä täytyy ottaa kiinni ja rankaista.

”Tämän täytyy tapahtua heidän taustastaan riippumatta. Niissä tapauksissa, joissa tunnusmerkistö täyttyy, pitää rikoksiin syyllistyneet myös karkottaa.”

Kölnin pormestari Reker piti tiistaina kriisikokouksen, johon osallistuu paikallisen poliisin lisäksi liittovaltion poliisi.

Köln valmistautuu parhaillaan perinteisiin karnevaaleihin, jotka alkavat helmikuun alussa. Karnevaaleille odotetaan satojatuhansia vierailijoita.
Osa ahdistelijoista on aikaisemmin syyllistynyt poliisin mukaan näpistyksiin. Kannattaisi näköjään pitää nollatoleranssia turvapaikanhakijoille. Pelkän näpistyksen pitäisi riittää karkotukseen, koska näköjään samoilla henkilöillä on matala kynnys ahdisteluun.

Minkähänlainen "karnevaali" Kölnin karnevaalista muodostuu...

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Varmasti hölmönä pitävät kun naisetkin saavat elämästä nauttia?
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... n-men.html
German women report string of sexual assaults by 'Arab and North African men'

By Justin Huggler, Berlin
12:03PM GMT 05 Jan 2016
Mayor of Cologne to investigate "outrageous" series of New Year's Eve attacks on women by large gangs of men “of Arab or North African appearance”

Police in Germany are investigating an alarming series of sexual assaults on women trying to celebrate the New Year by large groups of single men “of Arab or North African appearance”.

Authorities in the city of Cologne are to hold a crisis meeting on Tuesday after police described a group of some 1,000 men who took over the area around the main station on New Year’s Eve.

Women were robbed, groped, and had their underwear torn from their bodies, while couples had fireworks thrown at them.

Police have received 90 criminal complaints, around a quarter of them for sexual assault, including one case of rape.

Police in Hamburg say there was a series of similar incidents in the city’s Reeperbahn red-light area. Witnesses described groups of five to 15 men of who “hunted” women in the streets.

ADVERTISEMENT

In Cologne, the attacks took place around the main station, opposite the cathedral, a traditional gathering spot to see in the New Year.

A 27-year-old witness named only as Anne told Spiegel magazine’s website she was shocked by the crowds when she arrived at the station with her boyfriend.

“The whole place was full and almost only with men,” she said. “Only a few frightened women, who were being stared at.”

A short time later, she said, she “felt the first hand on my behind”.

The men began firing fireworks directly into the crowd.

“I saw people jump and run, because a rocket had been fired at their legs,” she said.

“Shortly after midnight, the first women came to us,” an unnamed police officer told the local Express newspaper.

“Crying and in shock they described how they had been severely sexually harrassed. We went to look for women in the crowd. I picked one up from the ground. She was screaming and crying. Her underwear had been torn from her body.”

'We will not take gangs of North African men humiliating defenceless women with brazen sexual attacks'
Although those behind the incidents have not been identified, they have been widely linked with the large influx of asylum-seekers to Germany.

One MP from Angela Merkel’s party called for the numbers of refugees in the country to be reduced in the light of the attacks.

“It can’t go on like this,” Steffen Bilger wrote on Twitter. “Urgently needed: reduction of influx, secure borders, intensifying of deportations and meaningful justice. #Cologne.”

There were allegations of a police “cover-up” on social media after it took five days for the scale of the incidents to emerge, with some claiming the authorities wanted to hide the ethnicity of the perpetrators to avoid social tensions.

An unidentified male witness told WDR television he and his girlfriend had been surrounded in Cologne by “drunk and aggressive” men who threatened them and groped her.

“They weren’t of European appearance,” he said.

“The crimes were committed by a group of people who from appearance were largely from the North African or Arab world,” Wolfgang Albers, the Cologne police chief, told a press conference.

“It is intolerable that such offences are committed in the heart of the city,” he said.

In Hamburg, witnesses described groups of young men who followed women calling out “Bitch! Ficky ficky!”

“Some girls were chased like cattle,” a 17-year-old woman told Bild newspaper. “I’m stunned that such a thing is possible in Hamburg. It makes you scared to celebrate in the neighbourhood.”

Police in the city said they had received six criminal complaints.

There have been suggestions that those behind the attacks may have been organised criminals using sexual assaults to distract their victims while they were robbed.

Some three-quarters of the criminal complaints filed in Cologne were for robbery.

“We know this sort of behaviour as a pickpocketing trick,” a police spokesman in Hamburg said. “But this phenomenon is unusual.”

Henriette Reker, the mayor of Cologne, has called an emergency meeting of the city authorities on Tuesday to address the incidents.

“We cannot tolerate a legal vacuum here,” Ms Reker said, describing the attacks as “outrageous”.

The state government of North Rhine-Westphalia, where Cologne lies, vowed to take action.

“We will not take gangs of North African men humiliating defenceless women with brazen sexual attacks,” Ralf Jäger, the state’s interior minister, said.

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Paa »

Hyi hitto mitä touhua. Olisin varmaan ihan paniikissa jos joutuisin tuollaisen äijälauman keskelle :|
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2077
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Entäs ne 20 -40 kpl huiveihin piilotuneita mamuja Forssassa. Varustautuneina pesäpallomailoilla jne ja uhreina suomalaiset ? Poliisi ei kommentoi, mutta netti on täynnä faktaa. Sama homma kuin Kölnissä.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

annaanna
Horatio Caine
Viestit: 6271
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm
Paikkakunta: Eura

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Onko sieltä Forssasta kuvia, kun kummastelen kuvien vähyyttä Kölnistä.

Missään ei ole normaalia kuvituskuvaa, mitä luulisi saatavan erilaisista valvontakameroista. Kuitenkin tarkkaan tiedetään ensin olleen 500 paikalla ja sitten tulleen 500. Kun ei edes ole mun mielestä kovin kummoinen määrä ihmisiä steissillä. Siis onhan siellä ollut noita häirinnän ja ryöstelyn kohteeksi joutuneita, normaaleita aseman matkustajiakin. Enkä ole väheksymässä rikoksia, ihan on törkeää totta ollessaan hulinointi.

Edes tuolla Telegraphin sivuilla ei ollut kuin noin 50 henkinen joukko näkyvissä välttelemässä ja pakenemassa ilotuliteräjähdettä.

Mistä tahansa tilanteesta on joku aina videota ottamassa tai kuvia lataamassa, nyt ei ole näkynyt. Minä nyt vaan olen törmännyt hassuihin rakettikuviin tai haastateltujen rintakuviin. Kuvattomuus kummastuttaa.
Kantasuomalaisuus ei ole häpeä, jos ei siitä sellaista tee. Muistakaa tämä!

gunvald74
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Ti Elo 27, 2013 7:32 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja gunvald74 »

Kiitos kuuluu itäsaksalaiselle huoranpentu angelalle, refugees willkommen <3
...

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9492
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Tuhannen "ulkomaalaismiehen" joukko syyllistyi kymmeniin ahdisteluihin Saksassa. Tästä voidaan päätellä, että yhtä naista ahdisteli aina n. 30-100 kaameaa ulkosaksalaista kerrallaan. Oli siinä tungosta kerrakseen.

Kyllä ne on kuulkaa ulkomaalaisia saksalaiset kaikki, vaikka yrittävät väittää, etteivät olisi.
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

fbiagentti
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 7:35 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja fbiagentti »

Kuolemannaakka kirjoitti:Tuhannen "ulkomaalaismiehen" joukko syyllistyi kymmeniin ahdisteluihin Saksassa. Tästä voidaan päätellä, että yhtä naista ahdisteli aina n. 30-100 kaameaa ulkosaksalaista kerrallaan. Oli siinä tungosta kerrakseen.

Kyllä ne on kuulkaa ulkomaalaisia saksalaiset kaikki, vaikka yrittävät väittää, etteivät olisi.
Nyyh, miksi kukaan ei ahdistele Pönni Pirjoa?

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1808
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Vaikuttaa organisoidulta toiminnalta: Köln, Hampuri, Suomessa ilmeisesti Forssa ja Kirkkonummen Aavaranta ovat "kuulleet kutsun" eli jonkin islamistiryhmittymän kehotuksen terrorismiin uutenavuotena. Stadissa poliiseja oli kutsuttu huhun mukaan lomilta töihin ja keskusta olikin täynnä partioita. Se, ettei suurten kaupunkien keskustoissa saa meillä ampua raketteja, lienee hillinnyt mahdollista toimintaa täällä. Mielenkiintoista on a) miksi vain tietyillä paikkakunnilla näyttäisi olevan islamistiterroristikeskittymiä, b) terroristiseen toimintaan valmiiden turviksien kokonaismäärä joka vaikuttaisi olevan melko iso per yksi paikkakunta, sekä c) miksi Ruotsissa ei ole tapahtunut vastaavaa, vaan ainoastaan Suomessa ja Saksassa, onko meille pesiytynyt jokin islamistien alasolu?

Ryhmien varsinaiset agitaattorit tuskin asustelevat Suomen vokeissa, vaan ovat tulleet paperittomina maahan ensimmäisessä aallossa, jossa kerrassaan mitään kontrollia ei ollut. Arvatenkin heitä on nyt maassa useita satoja ja he liikkuvat vokeissa sisään ja ulos ilman mitään kontrollia. Osa heistä asunee tuttavien luona tai uskonnollisten yhteisöjen tiloissa. Voi kestää vuosia, ennen kuin heidän maassaolonsa edes paljastuu.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1808
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

annaanna kirjoitti:Onko sieltä Forssasta kuvia, kun kummastelen kuvien vähyyttä Kölnistä.
Onhan nuita nyt jo YouTubessa ja tämän lehden sivuillakin:
https://www.rt.com/news/327927-cologne- ... -assaults/

Kuten näkyy niin todella paljon porukkaa paikalla ja tulitteita ammuskellaan ihan miten sattuu jopa väkijoukkoon. Mikään ei ole helpompaa kuin tuollaisessa tilanteessa isonkin organisoidun ryhmän katoaminen hyökkäyksen jälkeen. Olen varma, että kehotus tekoihin on tullut ylemmältä taholta eli islamistit asialla.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1693
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Suomessa asia on ratkaistu. Ei tartte pelätä.
Yle kirjoitti:Kotimaa 5.1.2016 klo 20:11

Mediat: Useilla katupartiotoiminnan aktiiveilla raju rikostausta

Taustalla on muun muassa pahoinpitely- ja huumerikostuomioita. Kohua herättäneitä katupartioita toimii Suomessa jo useita.

Monilla eri puolilla Suomea toimivien katupartioiden aktiivihenkilöillä on taustalla rikoshistoriaa, kirjoittavat useat eri tiedotusvälineet.

Helsingin Sanomat selvitti kolmen eri paikkakunnan katupartioiden johtajien tuomiot. Helsingin Sanomien mukaan tuomioita oli annettu muun muassa kunnianloukkauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Etelä Suomen Sanomien mukaan esimerkiksi Asikkalassa toimivan Asikkalan Turva ry:n aktiivihenkilöllä on taustallaan puolentoista vuoden vankeustuomio mm. virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja törkeästä pahoinpitelystä.

MTV Uutiset kirjoittaa puolestaan, että kaikilla Odinin soturien joensuulaisjohtajilla on useita rikostuomioita. Lapin Kansan mukaan myös Odinin soturien kemiläisjohtajalla on rikostuomio ulkomaalaisiin kohdistuneesta pahoinpitelystä.

Katupartiointiryhmä Odinin soturit on perustettu Kemissä, mutta on sittemmin laajentanut toimintaansa eri puolille Suomea.(boldaus minun)

Vastaa Viestiin