Hollywood tuottaja Harvey Weinsteinin seksuaalirikosepäilyt

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
ABC
Michael Knight
Viestit: 4099
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja ABC »

Ärrkele kirjoitti:
ReissuLasse kirjoitti:
Lassie kirjoitti:Woody Allen on surullinen Weinsteinin tilanteesta, ja huolissaan ettei vaan tulisi noitavainoista ilmapiiriä, jossa miehiä jahdattaisiin syytteillä jos erehtyvät silmää iskemään naiselle.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10 ... legations/
Taitaa Allenilla ja Weinsteinilla on muutakin yhteistä kuin sukupuoli ja sama business.
Lisätään tähän joukkoon vielä tuomittu raiskaaja Roman Polanski ja jotkut varmaan hoksaavat mitä yhteistä heillä on. Tytärpuolensa lapsesta asti kasvattaneen ja naineen Woody Allenin oikea nimi muuten on Allan Stewart Konigsberg.
Allen on aika pukki ja pervo, mutta asia ei ole ihan suoraviivainen, eikä hän todennäköisesti ole pedofiili, vaikka onkin toiminut kyseenalaisesti.

Soon-Yi Previn ei ole Allenin ja Mia Farrowin adoptiotytär, vaan Farrowin ja André Previnin. Soon-Yi eli noin 7-vuotiaaksi asti Soulin slummeissa, jossa etsi ruokansa roskiksista hänen äitinsä hylättyä hänet. Farrowin adoptoidessa hänet hän ei osannut edes kunnolla puhua.

Allen tunsi Soon-Yinin vuodesta 1979, jolloin hänen ja Farrowin suhde alkoi. Tuolloin Soon-Yi oli siis tietenkin vielä lapsi. Mutta Allen tuskin oli Soon-Yinille kummoinen isähahmo, sillä Allen ja Farrow eivät koskaan asuneet yhdessä, eivätkä koskaan virallistaneet suhdettaan, joka kesti 12 vuotta ja päättyi siihen, kun Farrow sai tietää Soon-Yinin - joka tuolloin oli 21-vuotias - ja Allenin aloittaneen suhteen. Soon-Yi muutti Allenin luo ja he menivät myöhemmin naimisiin.

Farrow otti eron raskaasti ja pian ilmaantui syytöksiä Allenia kohtaan, että tämä olisi ahdistellut Farrowin ja Allenin yhteistä adoptiotytärtä. Perhe jakaantui pahasti kahtia, ja nykyisin Allenin ja Farrowin adoptiopoika ei ole väleissä äitinsä kanssa lainkaan, sen sijaan välit isän kanssa ovat kunnossa. Adoptiotytär Dylan ja Allenin ja Farrowin ainoa biolapsi Ronan Farrow puolestaan eivät ole väleissä Allenin kanssa.

Weinstein-caseen tämä kaikki liittyy sikäli, että Ronan Farrow on ollut keskeisessä asemassa tutkimassa ja paljastamassa Weinsteinin toimia. Kun Allen puolustelee Weinsteiniä, se on siis kuitti hänen poikaansa Ronania kohtaan, joka teki Weinsteinin puuhista maailmanlaajuisen uutisen. Ruma juttu kaiken kaikkiaan tuo Allenin ja Farrowin klaanin kahakka, eikä se näköjään ole ohitse.
Every ship must sail a world.

URSA
Watson itse
Viestit: 5564
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja URSA »

Suomessa Weinstein-kohun jälkiseurauksena alkaneen Metsäpeto-kohun voi sanoa menneen virallisesti yli, kun nettipoliisit ovat joutuneet puuttumaan somessa syyttelyyn.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017102 ... 6_u0.shtml
Naisten salaisessa ryhmässä jaetaan tietoja ja kuvia petollisista miehistä ja Tinder-ehdottelijoista - poliisi puuttui tiukasti

Keskiviikko 25.10.2017 klo 21.33

Poliisi on puuttunut tiukkasävyisesti keskusteluun naisten suosimassa salaisessa Facebook-ryhmässä. Poliisin mukaan ryhmässä käydään arveluttavaa ja yksityisyyden suojaa rikkovia keskusteluita.

Poliisi varoittaa liian rajusta keskustelusta naisten Facebook-ryhmässä.

Facebook-ryhmä nimellä CIA Naisten Olohuone on kerännyt jo yli 54 000 jäsentä.

Pelkästään naisille tarkoitetun ryhmän aihepiireiksi on määritelty Facebookissa muun muassa "karkuteillä olevat poikaystävät", huijatuksi tuleminen, salaliittoteoriat ja hauskat tai epäonnistuneet iskuyritykset.

Ryhmässä onkin jaettu kokemuksia epäilyttävistä huijauksista, hämäristä lemmikkikauppiaista ja noloista mokista. Lisäksi ryhmään on hyvin usein jaettu tietoja petollisista tai epäilyttävistä miehistä - oli kyse sitten ex-poikaystävästä, satunnaisesta Tinder-tuttavuudesta tai julkisuuden henkilöstä.

Keskustelu on mennyt niin rajuksi, että myös poliisi on nyt puuttunut asiaan.

Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkö, konstaapeli Henna Kelloniemi kirjoitti yhdessä kollegoidensa kanssa keskiviikkona pitkän päivityksen ryhmään, jossa he varoittivat ihmisiä muun muassa syyllistymisestä kunnianloukkaukseen.

- Heitätkö yksityisyyden - omasi tai toisten - raateleville susille… janoatko nähdä verta? Vois sanoa, että on rohki jämeriä keskustelunavauksia tässä ryhmässä. Hauskoja, mielenkiintoisia, kutkuttavia ja kyllä, osa hyvinkin tärkeitä. Mutta poliisin näkökulmasta myös arveluttavia, arkaluontoisia ja ihmisten yksityisyyden suojaa rikkovia, Kelloniemi päivitti.

Poliisi muistuttaa, että kyse ei ole sananvapauden käyttämisestä, jos sosiaalisen median päivityksillä vahingoitetaan esimerkiksi toisten ihmisten yksityisyyttä tai kunniaa.

- Jos jollakulla on vielä se naiivi ajatus, että suljettu Facebook-ryhmä on todella suljettu, niin nyt on aika herätä tähän päivään. Ei ole suljettua tai salaista Facebook-ryhmää. Et voi tietää ketä ryhmissä on jäseninä. Kuvakaappauksia on otettu ja otetaan jatkossakin, olivatpa ryhmän säännöt mitkä hyvänsä. Tämänkin ryhmän seuraajamäärä vastaa sitä, että kertoisit mielipiteesi stadionkeikalla, Kelloniemi toteaa.

"Arvaa moniko mies haluaa seurustella kanssasi"

Poliisi myös muistuttaa, että naisten jakamat tiedot ja kuvat poikaystävistä voivat osua vielä naisten omaan nilkkaan.

- Jos jaat poikaystäväsi kuvan ja nimen kysellen yksityiskohtia hänen seksielämästään tai menneisyydestään, arvaa moniko mies haluaa tämän jälkeen seurustella jatkossa kanssasi. Taidat sen jälkeen olla merkitty nainen. Ja oma kuvasi voi löytyä sen jälkeen somesta samalla tavalla. Kun epäonnistuneen iskuyrityksen tehneen henkilön profiili ja nimet tulevat julkiseksi, ei kohdehenkilön tilannetta enää pelasta se, että tiliä epäiltäisiinkin feikiksi. Ja tiesitkö, että tiedot henkilöiden sairauksista ovat vahvasti yksityisyyden suojan piirissä, päivityksessä todetaan.

Facebook-ryhmässä on käyty keskustelua myös julkisuuden henkilöistä. Erityisen paljon ryhmässä on keskusteltu Tomi Metsäkedon ahdistelukohusta. Naiset ovat jakaneet omia kokemuksiaan kohtaamisistaan laulajan kanssa.

- Julkisuuden henkilöllä on oltava hieman kovempi nahka kuin muilla ja todistetuista väärinkäytöksistä pitää pystyä ottamaan kritiikkiä vastaan tavallista enemmän. Mutta mikä on kritiikkiä ja arvostelua ja mikä puolestaan enemmän kuin nöyryytys, julkinen lynkkaus. Oletko siis itse valmis ottamaan vastaan sen julkisuuden, mihin saatat joutua nimesi ja kuvasi kera, mikäli tapaus menee käräjille ja istut itse syytettyjen penkillä epäiltynä kunnianloukkauksesta tai yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä? poliisi varoittaa.

"Et ole tyttöjen saunaillassa"

Poliisi painottaa päivityksessään, että kirjoittelijoiden edessä voi olla "ihan aikuisten oikeasti rikosvastuu".

Pahimmillaan näin isossa Facebook-ryhmässä kyse voi olla törkeästä kunnianloukkauksesta, josta maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta.

- Et ole tyttöjen saunaillassa. Sinulla on vastuu postauksistasi tässäkin ryhmässä. Yli 50 000 ihmistä on valtava yleisö ja sanojesi seuraukset voivat olla hallitsemattomia ja kohtalokkaitakin. Sekä sinulle, että henkilölle, josta kirjoitat, Kelloniemi toteaa.

Ryhmässä on etsitty myös kadoksissa olevia ihmisiä tai sukulaisia. Poliisi muistuttaa, että jotkut ihmiset ovat piilossa tarkoituksella. Mikäli heidät löydetään, voi heidän turvallisuutensa olla uhattuna.

Poliisin tiukasta viestistä on tykätty ryhmässä lähes kolme tuhatta kertaa. Myös ryhmän ylläpito on muistuttanut ihmisiä, että he ovat itse vastuussa julkaisuistaan ja kommenteistaan.

Toisaalta osa jäsenistä on reagoinut poliisin tiukkasävyiseen tekstiin huvittuneesti. Osa on pitänyt erityisesti kirjoitusta "merkityistä naisista" sovinistisena pelotteluna poliisin taholta.
"Jaetaan tietoja Tinder-ehdottelijoista"? Ja minä kun luulin, että Tinderiä käytetään nimenomaan ehdotteluiden toivossa.

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/2 ... 9_vd.shtml
Tomi Metsäketo ahdistelusyytöksistä: ”Olen jo menettänyt kunniani ja työni”

Torstai 26.10.2017 klo 10.57

Laulaja Tomi Metsäketo avautuu viime päivien kohusta julkaisemassaan tiedotteessa.

Tomi Metsäketo kiistää Seiskan väitteet sopimattomasta käytöksestä alaikäistä tyttöä kohtaan

Laulaja Tomi Metsäketo on viime päivät ollut ahdistelusyytteiden keskellä. Tänään mies julkaisi tiedotteen, jossa hän kiistää syytökset Seiska-lehden väitteistä, joiden mukaan Metsäketo olisi käyttäytynyt sopimattomasti tyttöä kohtaan, joka oli tapahtumahetkellä alaikäinen.

Tiedotteessaan Metsäketo toteaa kohun vaikuttaneen massiivisesti hänen uraansa.

- Uudet uutiset ja otsikot eivät minua enää haittaa. Olen jo menettänyt kunniani ja työni. Minut on uitettu tervassa ja höyhenissä, ei tilanteeni tästä enää huonommaksi muutu, Metsäketo toteaa.

Muun muassa Metsäketoa on myös arvosteltu Facebookissa CIA Naisten olohuone -ryhmässä, jossa on lähes 55 000 jäsentä. Poliisi otti myös Iltalehden taannoisessa jutussa kantaa siihen, millaista keskustelua tällaisissa ryhmissä voidaan käydä.

Metsäketo on pöyristynyt häntä koskevista kirjoitteluista.

- Toivon, että julkisuudessa saamani kohtelu sekä kohtaamansa herjauskampanja toimisivat varoittavina esimerkkinä nykyajan sosiaalisen median negatiivisesta voimasta. Lainsäädännössä todetaan, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rikos. Mutta mitä laki sanoo kiihottamisesta yhtä yksittäistä ihmistä vastaan. Kai tällaisellekin pitäisi omat pykälänsä olla? Metsäketo toteaa tiedotteessaan.

- En haluaisi ikinä kenenkään toisen ihmisen joutuvan tällaisen massiivisen ajojahdin ja herjaavan agitoinnin kohteeksi. Voisin sen edes jotenkin ymmärtää, jos olisin oikeasti paha ihminen. Voisin sen edes jotenkin ymmärtää, jos olisin tuomion saanut tai syytteeseen joutunut rikollinen. Ainoa virheeni on ollut menneiden vuosien huono käytökseni joitakin kanssaihmisiä kohtaan - ja näistäkin tapauksista on monista jo vuosia, joistakin nyt esille nousseista jopa kymmenen vuotta, Metsäketo jatkaa.
Jälleen yksi näyttelijätär syyttää Weinsteinia raiskauksesta. Tämä(kin) näyttelijätär oli väitetyn raiskauksen jälkeen ollut edelleen tekemisissä Weinsteinin kanssa ja luullut saavansa elokuvaroolin "pian tapahtuman jälkeen".

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/2 ... 7_vd.shtml
Norjalaisnäyttelijä Natassia Malthe syyttää Harvey Weinsteiniä raiskauksesta - Weinstein yritti myös pakottaa kolmen kimppaan: ”Halusin sen vain päättyvän”

Torstai 26.10.2017 klo 08.04

Näyttelijä Natassia Malthen mukaan Weinstein raiskasi hänet hotellihuoneessa vuonna 2008.
Malthe kertoi raiskauksesta lehdistölle keskiviikkona.

Norjalainen näyttelijä Natassia Malthe kertoi äskettäin julkisuudessa joutuneensa tuottaja Harvey Weinsteinin raiskaamaksi.

- Olin aluksi hyvin vastahakoinen kertomaan tätä kaikkea. Se pelottaa minua edelleen, Malthe sanoi tiedottaessaan asiasta.

Weinstein on ollut viime viikot otsikoissa seksiskandaalin takia, sillä kymmenet naiset syyttävät häntä seksuaalisesta ahdistelusta.

Malthen mukaan hän joutui raiskauksen uhriksi vuonna 2008 BAFTA-palkintogaalan jälkeen. Elektra-elokuvassa pääroolia vuonna 2005 esittänyt Malthe kertoi Weinsteinin tunkeneen väkisin hänen hotellihuoneeseensa. Tämän jälkeen Weinstein oli alkanut masturboida Malthen edessä. Weinstein oli Malthen mukaan samaan aikaan kehuskellut, kuinka hän on harrastanut seksiä lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa.

Tämän jälkeen Weinstein oli pakottanut Malthen harrastamaan tämän kanssa seksiä. Malthe oli yrittänyt estellä miestä onnistumatta siinä. Weinstein ei Malthen mukaan käyttänyt kondomia, mutta hän oli keskeyttänyt aktin ennen ejakuloimista.

- Makasin sängyllä silmät kiinni aktin aikana ja toivoin sen vain päättyvän. Olin kuin kuollut. Sen jälkeen tunsin suunnatonta inhoa, Malthe muistelee.

Ehdotti kolmen kimppaa

Malthen mukaan pian tapahtuman jälkeen Weinstein soitti hänelle ja pyysi tätä tulemaan Nine-elokuvan koe-esiintymiseen. Malthe luuli jo saavansa roolin, mutta Weinstein soitti myöhemmin ja pyysi häntä tulemaan vielä tapaamiseen. Weinstein vakuutti puhelimessa, että myös hänen assistenttinsa olisi paikalla.

Malthe kertoo järkyttyneensä siitä, mitä hän näki saavuttuaan paikalle. Weinsteinin "assistentiksi" kutsuma nainen oli antamassa Weinsteinille suuseksiä ja Weinstein koitti suostutella Malthea mukaan kolmanneksi.

- Harvey teki selväksi, että halusi minun liittyvän heidän seuraansa. Kun kieltäydyin, he vain nauroivat minulle.

Myöhemmin Malthe soitti Weinsteinille ja huusi tälle, kuinka loukatuksi hän tunsi itsensä.

- Harvey suuttui minulle ja haukkui minut kiittämättömäksi, Malthe muistelee.

Malthe sanoo kertovansa kokemuksestaan, jotta voisi vaikuttaa alalla tapahtuvaan naisten ahdisteluun.

- Olin kokenut alalla seksuaalista ahdistelua aiemminkin, mutta Harveyn kanssa kokemani asiat olivat hirveimpiä, Malthe sanoo.

Malthe on yhdeksäs henkilö, joka syyttää Weinsteinia raiskauksesta.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Aika erikoista tosiaan, kun raiskatut jatkavat yhteydenpitoa raiskariinsa. Menee ikäänkuin uskottavuus koko raiskaussyytöksiltä. Mutta ilmeisesti kostetaan, kun roolia ei ole saatukaan pillun levittelyn jälkeen, vaikka näin on kuviteltu.

Bill Cosby ilmeisesti oikeasti huumaili naisia ja paneskeli heitä sammuneena. Tästä taitaa olla ihan rahalla sovittu oikeusjuttukin mustana valkoisella.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2611
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

ABC kirjoitti:Allen on aika pukki ja pervo, mutta asia ei ole ihan suoraviivainen, eikä hän todennäköisesti ole pedofiili, vaikka onkin toiminut kyseenalaisesti.
Allan Konigsbergiä on syytetty myös toisen lapsensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä, siis eri lapsen jonka hän nai, jonka hyväksikäytöstä häntä on myös syytetty.

Toki asia ei ole "ihan suoraviivainen" koska hän on "palkittu ohjaaja" joka tuottaa rahaa Hollywoodille, joten hän on suojeltujen listoilla kuten Polanskikin on. Pedofiili suojelee ja puolustaa pedofiilia viimeiseen asti.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

URSA
Watson itse
Viestit: 5564
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja URSA »

Erään toisen herran pyristelyä...

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/art ... gs.NmXYfvk
Valkoiselta talolta virallinen kanta: Kaikki Trumpia seksuaalisesta ahdistelusta syyttävät naiset valehtelevat

Ulkomaat Julkaistu 28.10.2017 14:14

Yhdysvaltain Valkoinen talo antoi perjantaina virallisen linjauksen presidentti Donald Trumpia kohtaan esitetyistä ahdistelusyytöksistä. Yhdysvaltain hallinnon mukaan kaikki presidentin asiattomasta käytöksestä kertoneet naiset valehtelevat.

Asiasta kertoo CBS News. Uutiskanavan toimittaja Jacqueline Alemany tiedusteli perjantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa Valkoisen talon lehdistösihteeriltä Sarah Huckabee Sandersilta, onko Valkoisen talon virallinen kanta Trumpin ahdistelusyytöksiin edelleen se, että kaikki niitä esittäneet naiset valehtelevat.

– Kyllä, olemme olleet asiassa selkeitä alusta asti ja presidentti on puhunut aiheesta, Sanders sanoi ja kieltäytyi kommentoimasta asiaa sen kummemmin, CBS News kertoo.

Syytöksiä Trumpia vastaan käsiteltiin julkisuudessa noin vuosi sitten. Asiasta uutisoitiin näyttävästi myös Suomessa – osin siksi, että missi Ninni Laaksonen kertoi tulleensa Trumpin ahdistelemaksi vuonna 2006 New Yorkissa.

Yhteensä yli 10 naista syytti Trumpia ahdistelusta. Trump itse julisti väitteet ”valeuutisiksi” ja kampanjoi itsensä kohujen keskeltä Yhdysvaltain presidentiksi.

Aihe nousi pintaan jälleen lokakuun alussa, kun useat näyttelijät kertoivat tulleensa yhdysvaltalaisen elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin ahdistelemaksi. Massiivinen #metoo-kampanja täytti niin sosiaalisen kuin perinteisenkin median kertomuksilla seksuaalisesta ahdistelusta.

Weinsteinin ura päättyi lähes välittömästi, kun The New York Times julkaisi syytöksiä käsittelevän artikkelin. Donald Trumpin uraan ahdistelusyytöksillä ei näyttäisi olevan mitään vaikutusta, vaikka presidentin naisia halventavat puheet ovat päätyneet jopa videolle.

Vuonna 2005 kuvatulla videolla Trump puhuu naisten kourimisesta ja kehuskelee, kuinka naiset antavat tehdä itselleen mitä vain, jos tekijä on tarpeeksi maineikas.

Pippuri
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 4:50 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja Pippuri »

Seksuaalirikollisista on syytäkin tehdä rikosilmoitus. Kummallista miksi vain somessa kirjoitella, jos itselle on tehty seksuaalista väkivaltaa. Tomi Metsäketoa on naisten facebook porukassa syytetty seksuaalisesta ahdistelusta seuranhakupalvelu Tinderissä. Onko kyse härskistä kirjoittelusta vai ovatko naiset myös sopineet Tinder treffejä Metsäkedon kanssa, jolloin ahdistelu on voinut olla myös fyysistä. Hyvähän tuo, että Metsäketo puolestaan tehnyt rikosilmoituksia, jos jotkut naiset ovat kirjoitelleet perättömiä tai suurennelleet asiaa. Niin tai näin, tärkeää, että epäillyt rikokset tutkitaan.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Vuonna 2005 kuvatulla videolla Trump puhuu naisten kourimisesta ja kehuskelee, kuinka naiset antavat tehdä itselleen mitä vain, jos tekijä on tarpeeksi maineikas.
Näinhän se on useimpien naisten kohdalla. Rikkaana Trump tietää kyllä, että rahalla saa ja mopolla pääsee. Jos Trump on seksuaalisesti ahdistellut Ninniäkin niin erikoista, ettei Ninnikään ole viitsinyt tehdä asiasta julkista ulostuloa silloin 11v sitten.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

TuskaistaTietoa
Javier Pena
Viestit: 1748
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

MohammedMohammed kirjoitti:
Vuonna 2005 kuvatulla videolla Trump puhuu naisten kourimisesta ja kehuskelee, kuinka naiset antavat tehdä itselleen mitä vain, jos tekijä on tarpeeksi maineikas.
Näinhän se on useimpien naisten kohdalla. Rikkaana Trump tietää kyllä, että rahalla saa ja mopolla pääsee. Jos Trump on seksuaalisesti ahdistellut Ninniäkin niin erikoista, ettei Ninnikään ole viitsinyt tehdä asiasta julkista ulostuloa silloin 11v sitten.
Koko juttu on kyllä minulle miehenä täysin mystinen.

Eikö Tinder ole nimenomaan seksiseuranhakuun? Itse olen parisuhteessa enkä ole käyttänyt, mutta noin sen funktion olen ymmärtänyt.

Toisena eikö se muka ole ollut aina yleistä tietoa, että julkkikset panee kaikkea liikkuvaa, koska naiset tykkäävät heille jakaa. Ei tässäkään moralisointia eikä mitään ymmärrän kyllä, että naista houkuttaa jakaa toosaansa mieluummin miljonäärille ja julkulle, kuin tylsälle tavikselle.

Seksuaalinen ahdistelu ja erityisesti raiskaamiset sitten täysin erikseen. Kumpaakaan noista ei ole sellainen jossa "uhri" tekee jotain, ja jälkeenpäin yrittää selitellä itselleen ties millä ettei muka sellaista halua tai sellainen ole.

URSA
Watson itse
Viestit: 5564
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja URSA »

Nyt myös miesnäyttelijöiden muisti alkaa palailemaan 30 vuoden (juhlimisen) jälkeen.

https://www.is.fi/viihde/art-2000005428796.html
Hollywood-tähti Kevin Spacey tuli kaapista – vastaa kollegan syytöksiin seksuaalisesta ahdistelusta: ”Haluan olla asian kanssa rehellinen”

Julkaistu: 30.10. 7:54

Kevin Spacey on tullut kaapista kollegansa Anthony Rappin syytösten seurauksena.
Hollywood-tähti Kevin Spacey, 58, on ilmoittanut olevansa homoseksuaali.

Oscar-palkittu näyttelijä julkisti virallisen tiedotteen, kun viihdesivusto BuzzFeedin haastattelema näyttelijä Anthony Rapp, 46, kertoi Spaceyn käyttäneen tätä seksuaalisesti hyväksi. Rapp oli väitettyjen tapahtumien aikaan vain 14-vuotias, Spacey yli 26-vuotias.

Rapp kuvaili sivustolle, kuinka Spacey kiipesi hänen päälleen sängyllä juhlissa, eikä nuori näyttelijä kyennyt poistumaan tilanteesta. Rapp tunnusti, ettei ole koskaan puhunut asiasta kenellekään.

Spacey puolustautui syytöksiin Twitter-tilillään.

– Minulla on näyttelijänä paljon kunnioitusta ja ihailua Anthony Rappia kohtaan. Olen kauhuissani kuullessani hänen tarinansa. En rehellisesti muista tällaista koskaan tapahtuneen, ja vaikka olisi, se olisi ollut 30 vuotta sitten, Spacey puolustautuu julkaisemassaan tiedotteessa.

– Jos toimin, kuten hän väittää, olen velkaa nöyrimmän anteeksipyyntöni äärimmäisen epäsopivasta, humalaisesta käytöksestä. Olen pahoillani, että hän on kantanut näitä tuntemuksia mukanaan kaikki nämä vuodet, hän jatkaa.

Spacey väittää, ettei muista tapahtumia, sillä niistä on jo yli 30 vuotta. Samalla hän kertoo ensimmäistä kertaa julkisesti olevansa homoseksuaali.

– Olen rakastanut ja olen ollut romanttisesti tekemisissä miesten kanssa koko elämäni. Valitsen nyt elää homoseksuaalina. Haluan olla tämän asian kanssa rehellinen ja tutkia omaa käytöstäni, Spacey tunnustaa.

Vielä vuonna 2010 amerikkalaissivusto Daily Beastin haastattelussa Spacey kieltäytyi kommentoimasta seksuaalista suuntautumistaan.

– Kenenkään yksityiselämän ei tarvitse olla julkista. Ne ovat vain juoruja, hän tuumasi sivustolle tuolloin.

Kevin Spacey tunnetaan rooleistaan elokuvissa American Beauty (1999), L.A. Confidential (1997) sekä Epäillyt (1995), josta hän voitti parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon. Hänet tunnetaan myös suositusta House of Cards -draamasarjasta.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Onkohan managerit laskeneet, että #metoo kampanjaan osallistuvat ei niin menestyksekkäät Hollywood tähdet saavat nimensä näkyville ja enemmän rooleja? Näin ollen manageri saisi enemmän rahaa..
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

URSA
Watson itse
Viestit: 5564
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005432915.html
Dustin Hoffmania syytetään 17-vuotiaan harjoittelijan seksuaalisesta ahdistelusta – Harjoittelija kertoo juosseensa vessaan itkemään muiden työntekijöiden nauraessa

Hoffman on pyytänyt anteeksi tekojaan Kauppamatkustajan kuolema -elokuvan kuvauksissa vuonna 1985.

Julkaistu: 1.11. 18:46

Yhdysvaltalaista näyttelijää Dustin Hoffmania syytetään 17-vuotiaan harjoittelijan ahdistelusta reilut 30 vuotta sitten. Asiasta kertoi Kauppamatkustajan kuolema -elokuvan kuvauksissa vuonna 1985 tuotantoassistenttina harjoitellut Anna Graham Hunter Hollywood Reporter -lehteen kirjoittamassaan kolumnissa.

Hunterin mukaan Hoffman, joka oli kuvausten aikaan 48-vuotias, flirttaili Hunterille suorasukaisesti, kosketteli ja puhui seksistä. Hunter kertoo olleensa aluksi innostunut suuren tähden huomiosta mutta ahdistuneensa, kun Hoffmanin puheet kävivät yhä roisimmiksi.

Kolumnissaan Hunter julkaisi otteita päiväkirjastaan, jossa luetellaan useita tapauksia Hoffmanin seksipuheista ja kähmimisistä. Hunter kertoo joskus juosseensa vessaan itkemään muiden työntekijöiden nauraessa härskille vitsille.

Hoffman on vastannut Hunterin kolumniin anteeksipyynnöllä, kertoo brittilehti The Guardian.

”Kunnioitan naisia suunnattomasti ja minusta tuntuu hirveältä, että jokin mitä olen saattanut tehdä on asettanut hänet epämukavaan tilanteeseen. Olen pahoillani”, nykyään 80-vuotias Hoffman sanoi The Guardianin mukaan.

Lehdessä huomautetaan, että Hoffmanin käytöstä on paheksuttu usein ennenkin. Hoffman on esimerkiksi läimäyttänyt näyttelijä Meryl Streepiä kasvoille vuonna 1979 valmistuneen Kramer vastaan Kramer -elokuvan kuvauksissa ja pilkannut Streepiä tämän poikaystävänä kuolemasta.

Hoffman tunnetaan myös elokuvista Miehuuskoe, Tootsie – lyömätön lyyli ja Sademies. Hän on saanut kaksi parhaan näyttelijän Oscar-palkintoa.

Keskiviikkona julkisuuteen nousi myös Hollywood-ohjaaja Brett Ratneriin kohdistuvia syytöksiä. Uutistoimisto AFP kertoi, että näyttelijät Natasha Hensridge ja Olivia Munn sekä neljä muuta naista syyttivät Ratneria ahdistelusta Los Angeles Times -lehden mukaan.

Ratner on ohjannut muun muassa elokuvat X-Men: Viimeinen kohtaaminen ja Rush Hour.

Hollywoodin ahdistelutapaukset nousivat syksyllä laajasti julkisuuteen, kun kymmenet naisnäyttelijät kertoivat tuottaja Harvey Weinsteinin ahdistelleen heitä.

Weinsteinin jälkeen ahdistelusta on syytetty myös ainakin ohjaaja James Tobackia ja näyttelijä Kevin Spaceyä.

HS kertoi keskiviikkona, että Spaceyn on kerrottu ahdistelleen useita nuoria miehiä.
Muuten on ihan ok, että ahdistelutapauksia (tai jotakin sen suuntaisia kuten Hoffmanin vitsit) tuodaan julkisuuteen, mutta eikö niitä todellakaan ole tapahtunut enää viime vuosien aikana? Tästäkin esimerkistä on yli 30 vuotta.

URSA
Watson itse
Viestit: 5564
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja URSA »

Britanniasta löytyi vähän tuoreempi tapaus. Miespoliitikko laittoi kätensä naistoimittajan polvelle. Onko polvi uusi tissi? Britannian puolustusministeri erosi polven koskettamisen takia.

https://yle.fi/uutiset/3-9912325
Britannian puolustusministeri eroaa häirintäkohun takia

Juorulehti Sun paljasti ministerin käyttäytyneen asiattomasti vuonna 2002.

1.11.2017 klo 22:05päivitetty 1.11.2017 klo 22:10

Britannian puolustusministeri Michael Fallon eroaa seksuaalisesta häirinnästä nousseen kohun takia.

Fallon myönsi eilen tiistaina laittaneensa käden naispuolisen toimittajan polvelle vuonna 2002. Tapauksesta kertoi juorulehti Sun.

Nykyään radiotoimittajana työskentelevä Julia Hartley-Brewer ei ole aiemmin halunnut kertoa konservatiivipuolueen illallisella tapahtuneesta välikohtauksesta.

Sosiaalisessa mediassa toimittaja Hartley-Brever kertoo, että Fallon oli useaan kertaan laittanut kätensä hänen polvelleen.

– Rauhallisesti ja kohteliaasti kerroin hänelle, että jos hän vielä tekee niin, lyön häntä naamaan, toimittaja kuvaili tapahtumia.

– Hän veti pois kätensä ja asia oli sillä selvä, Hartley-Brever jatkaa.

Hartley-Breverin mukaan hän ei halunnut jatkaa asian käsittelyä, joka hänestä oli lähinnä hieman huvittava.

– Kukaan ei ollut edes hieman loukkaantunut tai tuohtunut, Hartley-Brever kirjoitti ja jatkoi, ettei tuntunut itseään seksuaalisen häirinnän uhriksi, kertoo Independent-lehti.

Kun asia tuli julkisuuteen lehtiartikkelissa, Fallonin tiedottaja kertoi ministerin pyytäneen anteeksi käytöstään.

Erokirjeessään Fallon sanoo käytöksensä olleen arvotonta vaadittuihin standardeihin verrattuna.

Pääministeri Theresa Maylle ero on hankala asia, sillä hän joutuu nyt muuttamaan hallituksensa koostumusta tilanteessa, jossa hallituksen sisällä on erimielisyyttä brexit-neuvotteluista ja hallituksen parlamenttienemmistö on ohut.
https://yle.fi/uutiset/3-9914348
Ahdisteluskandaalin paisuminen olisi viimeinen niitti Britannian heikolle hallitukselle

Theresa Mayllä ei ole varaa menettää kansanedustajiaan, jos hän haluaa saada tahtomalleen brexit-lainsäädännölle parlamentin hyväksynnän, kirjoittaa Ylen Lontoon-toimittaja Pasi Myöhänen.
2.11.2017 klo 22:04

LONTOO Pääministeri Theresa May menetti myöhään eilen yhden tärkeistä tukipilareistaan. Syytökset seksuaalisesta ahdistelusta saivat Mayn luottomiehen Michael Fallonin jättämään puolustusministerin paikkansa.

Erot eivät välttämättä jää tähän.

Konservatiivipuoluetta viime päivänä ravistellut häirintäskandaali on jatkanut paisumistaan. Sen taustalla on puolueen omien tutkijoiden kokoama lista väitetyistä ahdistelutapauksista.

Lista koottiin todennäköisesti poliitikkojen lojaaliuden varmistamiseksi, eli suomeksi sanottuna kiristystarkoituksiin. Nyt se on julkisuudessa poliittisten vastustajienkin käsissä.

Jos häirintäsyytökset johtavat kansanedustajien eroihin, Theresa Mayn hallitus on pahassa pulassa. May roikkuu kesän katastrofivaalien jälkeen vallankahvassa vain hiuskarvan varassa ilman omaa parlamenttienemmistöä.

Konservatiiveillä ei olisi varaa menettää mahdollisissa täydennysvaaleissa yhtäkään edustajapaikkaa. Puolue tarvitsee joka ikisen äänen esimerkiksi brexit-lainsäädännön läpiviemiseksi parlamentissa.

Lista herättää vakavia kysymyksiä


Vielä ei ole tarkkaa selvyyttä siitä, kuinka vakavia syytökset ovat ja onko häirinnästä todisteita. Konservatiivien kokoamalla listalla on selkeiden ahdistelusyytösten lisäksi myös silkkaa toimistojuoruilua.

Siinä mainitaan muun muassa konservatiivikansanedustajan toimistoromanssi, joka nyt on jo johtanut vakiintuneeseen julkiseen parisuhteeseen.

Britannian lehdet ovat julkaisseet siitä versioita, joissa valtaosa nimistä on sutattu yli, sillä syytöksistä ei ole todisteita. Ne voivat olla virheellisiä, ja julkaisu voi tuottaa tuskaa myös loukatulle osapuolelle.

Lähiviikkoina nähdään, onko vakavissa syytöksissä perää ja paisuuko skandaali vajaa kymmenen vuotta sitten koko Britannian poliitikkokunnan maineen tahranneen kulukorvausskandaalin mittoihin.

Joka tapauksessa suuri syytösten määrä herättää kysymyksiä miesvaltaisen Westminsterin parlamentin työkulttuurista ja pakottaa poliitikkokunnan itsetutkiskeluun.

Se, että listan kokoamisen syynä näyttää olleen ahdistelun puuttumisen sijaan painostuskeinojen etsiminen, kertoo karua kieltä kulttuurista konservatiivipuolueen sisällä.
Fallonin lähtösyy on hämärän peitossa

Michael Fallonin lähtö oli konservatiiveille isku. Hän on erittäin kokenut poliittinen toimija, jonka pääministeri lähetti säännöllisesti TV:n keskusteluohjelmiin puolustamaan puolueen politiikkaa.

Hänet korvaa kokemattomampi poliitikko, konservatiivien ryhmäkurista vastaavan “piiskurin” paikalta nouseva Gavin Williamson.

Fallonin lähtöpäätös viittaa siihen, että eronneen ministerin kaapissa on muitakin luurankoja kuin julkisuudessa ollut 15 vuoden takainen journalisti Julia Hartley-Brewerin polven koskettelu.

Hartley-Brewer itse on painanut tapauksen villaisella ja sanoo tuoreissa haastatteluissa, että ero sen vuoksi olisi “absurdia”.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Ettei näillä Britannia jutuilla hakemalla haettaisi sitä, että Brexit ei pääse toteutumaan?
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

llewellyn
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Useimmat tässä oksettavassa ketjussa välinpitämättömästi tai peräti hyväksyvästi naisten ahdisteluun suhtautuvat ovat ihan valtaisan huolestuneita maahanmuuttajien suorittamasta ahdistelusta niin että pieni vihikin asiasta saa aikaan valtaisan kiiman joka sitten laantuu heti kun ahdistelijaksi paljastuukin normisuomalainen. Voi saatana miten vastenmielistä touhua.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Hollywood tuottaja Harvey Weinstein epäiltynä raiskauksi

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Raiskauksista epäilty Hollywood-moguli Harvey Weinstein yritti hämätä kuvaajia vaaleassa peruukissa ja oranssissa meikissä - poliisi aikoo pidättää miehen pian

Perjantai 3.11.2017 klo 21.22

New Yorkin poliisi ilmoitti, että tällä hetkellä heillä alkaa olla kasassa tarpeeksi todisteita tuottajan pidättämiseksi.

Katso kuva naamioituneesta Weinsteinista Daily Mailin sivuilta.

Videolla puhuu Weinsteinia raiskauksesta syyttävä näyttelijä Rose McGowan.

Lukuisia menestyselokuvia uransa aikana tuottanut Harvey Weinstein kuvattiin tällä viikolla ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun hän ilmoitti lähtevänsä arizonalaiselle klinikalle hoitamaan seksiriippuvuuttaan. Pian sen jälkeen Weinsteinin kuitenkin kerrottiin lopettaneen hoidon lyhyeen.

Weinstein, 65, oleilee kuitenkin yhä Arizonassa. Mies kuvattiin ruokailemassa ravintolassa ystävänsä kanssa Phoenixin kaupungissa. Kuvaajia hämätäkseen Weinstein oli pukeutunut vaaleaan peruukkiin ja oranssiin meikkiin.

Tuoreimpiin Weinsteinin syyttäjiin liittyi torstaina muun muassa Boardwalk Empire -tv-sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Paz de la Huerta, joka kertoi Vanity Fair -lehdelle Weinsteinin raiskanneen hänet kaksi kertaa vuonna 2010 hänen ollessaan 26-vuotias.

Rikokset tapahtuivat näyttelijän mukaan hänen kotonaan.

- Sanoin ei ja kun hän oli päälläni sanoin "en halua tehdä tätä". Mutta hän vain köyri minua ja se oli vastenmielistä. Hän on kuin sika. Hän raiskasi minut, Paz de la Huerta kertoi Vanity Fairille.

Näyttelijä on kertonut rikoksesta New Yorkin poliisin etsivälle Nicholas DiGaudiolle, joka johtaa Weinsteiniin kohdistuvaa raiskaustutkintaa. Lisäksi näyttelijän asianajaja on toimittanut tapaukseen liittyvää materiaalia New Yorkin syyttäjälle Maxine B. Rosenthalille, joka harkitsee syytteiden nostamista Weinsteinia vastaan.

DiGaudion mukaan se hetki on lähellä, että Weinstein voidaan vihdoin pidättää.

New Yorkin osavaltion tutkinnan lisäksi Weinsteinia vastaan on menossa ainakin kolme muuta erillistä rikostutkintaa.

Lähteet: Vanity Fair, Daily Mail, Los Angeles Times
JUHO RISSANEN
[email protected]
Erikoisia naisia Amerikassa, kun raiskataan niin mennään poliisin puheille #metoo kampanjan jälkeen? Miksei heti, tai lähiaikoina siitä, kun raiskaus on tapahtunut? Nythän todisteet, dna, kaikki on hävinnyt. Aivan ihmeellistä käytöstä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Vastaa Viestiin