14-vuotias koulukotikarkuri raiskattiin-Espoo 2014

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2044
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

14-vuotias koulukotikarkuri raiskattiin-Espoo 2014

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ti Loka 02, 2018 7:17 pm

Koulukodista karannut 14-vuotias joutui painajaismaiseen tilanteeseen Espoossa, kun ”auttaja” sitoi ja raiskasi hänet toisen karkurin edessä – miehelle vajaan kolmen vuoden vankeus­tuomio

Helsingin hovioikeus tuomitsi 34-vuotiaan miehen raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tiistaina.

Juho Jokinen HS
Julkaistu: 2.10. 13:04 , Päivitetty: 2.10. 17:39

KOULUKODISTA karkumatkalla ollut 14-vuotias tyttö raiskattiin kaverinsa silmien alla Espoossa. Helsingin hovioikeus vahvisti kesällä 2014 tapahtuneen raiskauksen tekijän tuomion tiistaina.

Tätä nykyä 34-vuotias Johannes Rimpiläinen tuomittiin kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. 2.5.1984 syntyneellä Rimpiläisellä ei ole toista nimeä.

Hän oli saanut saman tuomion aiemmin käräjäoikeudessa.

Raiskauksen uhri päätyi heinäkuussa 2014 Rimpiläisen Espoossa sijainneelle asunnolle 15-vuotiaan kaverinsa kanssa. Tämä tyttö, joka oli niin ikään karkumatkalla koulukodista, tunsi miehen entuudestaan. Mies päästi tytöt yöpymään asuntoonsa.

Syytetty oli ensin hakenut asunnolle alkoholia, jota hän nautti 14-vuotiaan kanssa. Sen jälkeen hän teki seksuaalirikoksensa. Uhri vaati miestä toistuvasti lopettamaan.

14-vuotias oli raiskauksen aikana nahkaremmeillä sidottuna.

”Seksuaalinen hyväksikäyttö on tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla, kun ainakin oraalinen sukupuoliyhteys on toteutettu toisen henkilön nähden, ja Rimpiläinen on seksuaalisten tekojen ajaksi sitonut [uhrin] kädet selän taakse”, oikeuden tuomiopapereissa kerrotaan.

Raiskauksen jälkeen mies yritti vielä pakottaa tytöt seksuaaliseen kanssakäymiseen keskenään. Tässä tilanteessa hän käytti syyttäjän mukaan apunaan käsirautoja.

SYYTETTY VÄITTI oikeudessa, että kyse oli vapaaehtoisesti harrastetusta seksistä. Suojaikäraja on Suomessa 16 vuotta, ja syytetty myönsikin syyllistyneensä perusmuotoiseen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Niin käräjäoikeus kuin hovioikeuskin päätyivät kuitenkin todistajien kertoman ja muun näytön perusteella tuomitsemaan miehen raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Kärsimys- ja kipukorvauksia hänen pitää maksaa uhrille yli 11 000 euron verran.

Tuomio ei ole lainvoimainen, joten siihen voi vielä yrittää hakea muutosta korkeimman oikeuden kautta.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005849259.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

keijoannikki
Parranpäristäjä
Viestit: 78
Liittynyt: Su Loka 21, 2007 1:39 pm

Re: 14-vuotias koulukotikarkuri raiskattiin-Espoo 2014

Viesti Kirjoittaja keijoannikki » Ke Loka 03, 2018 3:32 am

Rimpiläinen on ollut monelle pelaajalle tuttu pokeripöydistä. Mikähän ajanut tämmöiseen tekoon. Ilmeisesti muuten elämässä aika hyvin pärjännyt yleisesti.. :roll:

zikzak
Alibin kestotilaaja
Viestit: 301
Liittynyt: Ke Helmi 22, 2012 8:07 pm

Re: 14-vuotias koulukotikarkuri raiskattiin-Espoo 2014

Viesti Kirjoittaja zikzak » Ke Loka 03, 2018 3:52 pm

keijoannikki kirjoitti:Rimpiläinen on ollut monelle pelaajalle tuttu pokeripöydistä. Mikähän ajanut tämmöiseen tekoon. Ilmeisesti muuten elämässä aika hyvin pärjännyt yleisesti.. :roll:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/ea807f ... de2e52448/

Tämän Iltalehden jutun perusteella Rimpiläisellä on ollut jo aiemmin mieltymys alistavaan seksiin ja teinityttöihin, jos aiempi kanssakäyminen uhrin 15-vuotiaan kaverin kanssa tarkoittaa sitä, mitä jutussa annetaan ymmärtää. "Kivasti" Rimpiläiseltä unohtui, ettei se alistusseksi ole lainkaan jees, jos toinen ei ole siinä tai ylipäätään seksissä omasta halustaan mukana ja on vieläpä 14-vuotias lapsi. Kuvottava teko ja tuomio olisi voinut olla kovempikin.

Onko muuten kukaan huomannut, että tällä kyseisellä IL:n toimittajalla on ollut aiemminkin erikoinen tapa kuvailla hyvin yksityiskohtaisesti seksuaalirikosuutisissan tapahtumien kulkua?

Väkivallantarkastaja
Nikke Knattertton
Viestit: 883
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: 14-vuotias koulukotikarkuri raiskattiin-Espoo 2014

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja » Pe Loka 05, 2018 1:28 pm

L'amourha kirjoitti: ”Seksuaalinen hyväksikäyttö on tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla, kun ainakin oraalinen sukupuoliyhteys on toteutettu toisen henkilön nähden, ja Rimpiläinen on seksuaalisten tekojen ajaksi sitonut [uhrin] kädet selän taakse”, oikeuden tuomiopapereissa kerrotaan.
Tasan ei käy oikeuden tuomiot. Muistanko nyt ihan väärin jos väitän, että juuri äskettäin oli toisessa tuomiolauselmassa todettu, että raiskaus toisen henkilön nähden EI ollut erittäin nöyryyttävää...
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

Vastaa Viestiin