Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

JammuSetä
Sammakkoprofessori
Viestit: 454
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Su Maalis 10, 2019 10:40 pm

Sovussa alkanut seksi muuttui painajaiseksi - Tinder-deitti raiskasi naisen Lapissa, väitti tämän huutaneen vain nautinnosta

Tänään klo 20:28

Lapin käräjäoikeudessa käsitelty kohtaaminen sattui toissa syksynä naisen asunnolla lappilaisella pikkupaikkakunnalla.

Mies ryhtyi koskettelemaan, ja nainen antoi sanojensa mukaan tälle luvan seksiin.

Naisen mukaan hän oli kuitenkin selvin sanoin todennut, ettei halua oraaliseksiä tai anaaliseksiä.

Emätinyhdyntöjen jälkeen mies kuitenkin pakotti suuremmilla voimillaan naisen anaaliyhdyntään.

Rikosuhripäivystys kertoo kuinka toimia, jos joutuu seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Osapuolet eivät olleet tavanneet toisiaan aiemmin. He olivat tutustuneet ja viehättyneet toisiinsa Tinder-deittisovelluksessa.

Osapuolet sopivat etänä tapaamisen naisen asunnolle Lappiin. Kainuulainen nuori mies saapui paikalle sovitusti omalla autollaan puolen yön jälkeen.

Naisen mukaan parikymppinen mies tuoksui vähän alkoholilta. Mies myönsi itsekin nauttineensa aiemmin illalla saunassa muutaman oluen ja asunnolla lisää.

Tilanne eteni nopeasti. Mies oli ollut aloitteellinen. Hän oli kosketellut naista ja tämä oli suostunut seksiin.

Naisen myöhemmin poliisille ja oikeudelle kertoman mukaan hän oli kuitenkin ilmoittanut, ettei halua suuseksiä tai anaaliyhdyntää.

”Sattuuko sinuun?”

Osapuolilla oli kummankin kertoman mukaan useita yhdyntöjä. Sitten mies oli naisen mukaan tiedustellut häneltä, voisivatko he olla myös anaaliyhdynnässä. Hän oli kieltänyt.

Naisen mukaan mies ei välittänyt hänen sanoistaan vaan tarttui entistä lujemmin häntä lantiolta kiinni. Nainen yritti vetäytyä irti, mutta mies painoi häntä alaspäin ja tunkeutui ilman kondomia hänen peräaukkoonsa. Nainen kertoi huutaneensa ja itkeneensä kivusta.

Mies oli kysynyt, sattuuko häntä. Naisen mukaan hän oli sanonut, että sattuu todellakin ja pyytänyt miestä lopettamaan. Tämä ei lopettanut vaan jatkoi vielä useita minuutteja.

Lopulta mies lopetti ja meni ulos tupakalle.

Nainen koki itsensä raiskatuksi ja nöyryytetyksi. Hän ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa uskaltanut soittaa poliisille, koska pelkäsi miehen palaavaan takaisin milloin tahansa.

Alkometri hajosi

Niin tämä tekikin. Palattuaan sisälle mies yritti vielä kerran seksuaalista kanssakäymistä, mutta väsähti ja sammui naisen sängylle.

Nainen meni kylpyhuoneeseen, josta soitti hätäkeskuksekseen. Päivystäjä lupasi lähettää paikalle poliisipartion. Nainen poistui asunnosta. Hän meni autoonsa ja odotti poliisien saapumista.

Partio saapui paikalle nopeasti. Konstaapeleilla oli täysi työ saada sikeästi nukkuva mies herätettyä.

Oikeudessa todistanut konstaapeli arvioi raiskauksesta epäillyn olleen vahvassa humalassa. Häntä ei kuitenkaan saatu puhallutettua, koska partion alkometriin tuli tekninen vika.

Näin ollen raiskauksesta epäillyn humalatilasta ei saatu näyttöä.

Lääkäri todisti hädästä

Lappilaisnainen kertoi tapahtuneesta tuoreeltaan sekä poliisille että vielä muutaman tunnin kuluttua lääkärille.

Lääkärinlausunnon mukaan tutkittava oli ollut hätääntynyt. Fyysisiä vammoja ei lääkäri naisesta kuitenkaan havainnut. Naisen mukaan hän kärsi neljä vuorokautta voimakkaasta kivusta. Hänen piti syödä särkylääkkeitä.

Naisen mukaan hän on sittemmin käynyt raiskauksen vuoksi sekä psykiatrilla että psykologilla.

”Huusi nautinnosta”

Kainuulaismies sai vastattavakseen syytteen raiskauksesta Lapin käräjäoikeudessa. Sen hän kiisti.

Vastaajan mukaan hän oli ollut myös anaaliyhdynnässä asianomistajan kanssa. Miehen mukaan nainen ei ollut kieltänyt anaaliseksiä, tai ainakaan hän ei ollut sellaista kieltoa havainnut.

Mies väitti, ettei nainen ollut itkenyt. Tämä oli ”huutanut kuten seksistä nauttiessa huudetaan”.

Nuoren kainuulaisen käräjäsalissa antama kertomus on kuitenkin erilainen kuin mitä oli ollut hänen esitutkinnassa antamansa kertomus.

Esitutkinnassa mies ei ollut muistanut, kumman aloitteesta seksiä oli harjoitettu. Esitutkinnassa hän oli niin ikään todennut, että nainen olisi kieltäytynyt anaaliyhdynnästä.

Selitykseksi kertomuksensa muuttumiselle nuori mies antoi, että hänellä oli ollut ennen oikeudenkäyntiä paremmin aikaa miettiä asioita.

Yhdyskuntapalvelua

Lapin käräjäoikeus katsoo, että vastaaja on syyllistynyt raiskaukseen.

Oikeus toteaa, että asianomistajan (uhrin) kertomus on johdonmukainen ja seikkaperäinen. Kertomus on niin ikään pysynyt olennaisin osin samanlaisena niin lääkärissä, poliisissa kuin nyt käräjilläkin.

Vastaajan kertomusta käräjäoikeus pitää ”suppeahkona”. Lisäksi hän on oikeudessa täydentänyt esitutkinnassa antamaansa kertomusta koska ”muistaa nyt asiat paremmin”.

Nainen oli tilanteessa selvin päin. Mies sitä vastoin oli juovuksissa. Käräjäoikeus katsookin, että tapahtumainkulkua tulee arvioida naisen kertomuksen pohjalta.

Asianomistajan kuvaama voimakas lantiolta kiinnipitäminen on oikeuden mukaan väkivaltaa.

Käräjäoikeus tuomitsi syytetyn puolentoista vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, jonka ohella hänen tulee suorittaa yhdyskuntapalvelua 60 tuntia.

Uhrilleen petollisen Tinder-deitin tulee korvata kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 400 euroa sekä kärsimyksestä 3 000 euroa.

Tuore käräjätuomio ei ole lainvoimainen.

Rattijuopumuksesta nykyään noin parikymppistä kainuulaista ei syytetty.

Oikeudessa todistanut konstaapeli arvioi raiskauksesta epäillyn olleen vahvassa humalassa. Häntä ei kuitenkaan saatu puhallutettua, koska partion alkometriin tuli tekninen vika.

Näin ollen raiskauksesta epäillyn humalatilasta ei saatu näyttöä.
Kolme partiota koko Lapin läänin alueella. Sattuuko samalle paikkakunnalle kiireisenä viikonloppuna?

napalanko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 168
Liittynyt: La Marras 05, 2016 6:52 pm

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja napalanko » Su Maalis 10, 2019 11:43 pm

Hyvinpä on ainaki kulli seisonut kaverilla, sano...

damfin
Columbo
Viestit: 2447
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Maalis 11, 2019 12:47 am

napalanko kirjoitti:Hyvinpä on ainaki kulli seisonut kaverilla, sano...
Olisi varmaan pitänyt seisoa pidempään, nythän tuosta jää hieman sellainen käsitys että neito soitti poliisit vasta sitten kun mies oli kaikkensa antaneena sammunut sohvalle... silloin kun mies oli poistunut parvekkeelle tupakalle ei vielä kannattanut poliiseja soittaa kun oli kai ollut toiveissa että jospa se tupakkatauon jälkeen vielä yhden kierroksen jaksaisi.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

sörsse
Poliisikoira Rex
Viestit: 572
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja sörsse » Ma Maalis 11, 2019 1:08 am

Mielestäni ei ole mitenkään harvinaista, että siinä rynkytyksen aikana Tindermuna luiskahtaa anukseen ja vosuhan oli kuitenkin suostunut seksiin?
Onko se nyt laadittava kirjallinen sopimus ennen aktia, voiko esim. hinkata molempia reunoja vai pelkästään toista ja miten syvälle voi maksimissaan peniksen työntää niin tietää teipata sovitun mitan kohdalle poikittaisen kapulan, ettei vain tule sanktioita sopimusrikkeestä, lisäksi tulee tarkoin seurata naisen ääntelyä ja mahdollista liikahtelua, koska molemmat niistä merkitsevät suurella todennäköisyydellä vakavaa kipua tms.

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1248
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja Muppe » Ma Maalis 11, 2019 1:11 am

sörsse kirjoitti:Mielestäni ei ole mitenkään harvinaista, että siinä rynkytyksen aikana Tindermuna luiskahtaa anukseen ja vosuhan oli kuitenkin suostunut seksiin?
Onko se nyt laadittava kirjallinen sopimus ennen aktia, voiko esim. hinkata molempia reunoja vai pelkästään toista ja miten syvälle voi maksimissaan peniksen työntää niin tietää teipata sovitun mitan kohdalle poikittaisen kapulan, ettei vain tule sanktioita sopimusrikkeestä, lisäksi tulee tarkoin seurata naisen ääntelyä ja mahdollista liikahtelua, koska molemmat niistä merkitsevät suurella todennäköisyydellä vakavaa kipua tms.
Normaali kulli ei vahingossa perseeseen mene millään,rasvattunaki saa aikansa asennella että menee,ehkä joku mikromuna menee,joku semmonen sormen paksunen(Mun sormia on sanottu hiillosmakkaroiksi paksuuden ja pituuden takia) :D Ja tietenki on niitä miehiä jotka rykäsee väkisin sisälle niin että veret lentää ja nainen itkee kivusta.
Itse pitäsin sitäkin jonku asteisena raiskauksena jos ei osaa edes sisälle mennä ihmisten lailla.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Vato
Neuvoja-Jack
Viestit: 288
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 10:10 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja Vato » Ma Maalis 11, 2019 8:19 am

Tämä kainuulaissälli kuulostaa ns. suorantoiminnan kaverilta, toivottavasti on ollut yhtä aktiivinen työmarkkinoilla, kuitenkin asuu Suomen synkimmällä työttömyysalueella.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 11548
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Maalis 11, 2019 10:08 am

Muppe kirjoitti:(Mun sormia on sanottu hiillosmakkaroiksi paksuuden ja pituuden takia)
Mutta vain ja ainoastaan sormia...?
Muppe kirjoitti:Ja tietenki on niitä miehiä jotka rykäsee väkisin sisälle niin että veret lentää ja nainen itkee kivusta.
Itse pitäsin sitäkin jonku asteisena raiskauksena jos ei osaa edes sisälle mennä ihmisten lailla.
Selkeä raiskaus tässä oli kyseessä ja kummeksuttaakin, että jotkut kirjoittajat "lyövät leikiksi" moisen asian. Jos tekijä olisi ollut nk uussuomalainen, niin jopas palstan rasistit olisivat huutamassa vihaa "ne raiskaa meitin naiset". Ja vastapuoli huutamassa "ittehän ne sitä pyys".
- Mutta siinä se nyt sitten nähtiin näiden moraalittomien tinderien kanssa mihin ne saattavat johtaa. Lähes tuntematon ihminen päästetään operoimaan kaikkein pyhimpään. Toivottavasti kumpainenkin osapuoli oppi asiasta jotakin.
tinder_seuraamus.jpg
Kuvan nainen ja raskautensa eivät liity tapaukseen.
tinder_seuraamus.jpg (31.91 KiB) Katsottu 10598 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

damfin
Columbo
Viestit: 2447
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Maalis 11, 2019 10:43 am

Doctor Lecter kirjoitti:Selkeä raiskaus tässä oli kyseessä ja kummeksuttaakin, että jotkut kirjoittajat "lyövät leikiksi" moisen asian. Jos tekijä olisi ollut nk uussuomalainen, niin jopas palstan rasistit olisivat huutamassa vihaa "ne raiskaa meitin naiset". Ja vastapuoli huutamassa "ittehän ne sitä pyys".
- Mutta siinä se nyt sitten nähtiin näiden moraalittomien tinderien kanssa mihin ne saattavat johtaa. Lähes tuntematon ihminen päästetään operoimaan kaikkein pyhimpään. Toivottavasti kumpainenkin osapuoli oppi asiasta jotakin.
Myönnetään, minä ainakin "löin leikiksi" tämän uutisen, tekijää en varsinaisesti puolustele enkä tekoakaan, mutta ei tuo uhrikaan minulta juuri sympatiaa saa, ennemminkin juuri sen ivallisen "mitäs läksit kikkelis kokkelis" lausahduksen.
Mitä taas tulee tuohon uussuomalainen tekijänä vertaukseen, niin jos tässä tapauksessa tekijänä olisi uussuomalainen ja tapaus olisi muuten edennyt samalla tavalla, reaktioni olisi silti täsmälleen sama ivallinen "mitäs läksit"
Mielestäni tätä ei taas tapauksena voi verrata millään lailla "puskaraiskaukseen" tai siihen että aikuiset miehet saalistavat itselleen seksiseuraa netistä tai ostoskeskuksista 10-15 vuotiaiden pikkutyttöjen joukosta, kyllä tässä anaalitapauksessa tyttö on tiennyt jo osoitetta antaessaan että mitä treffikumppani tulee hakemaan ja antamaan, joten siinä mielessä turha itkeä jälkikäteen kun sai sitä mitä tilasi, varsinkin kun lääkärikään ei neidistä minkäänlaisia vammoja löytänyt, oli vaan paikat hieman hellinä ja paha morkkis päällä.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5684
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Maalis 11, 2019 11:27 am

damfin kirjoitti:kyllä tässä anaalitapauksessa tyttö on tiennyt jo osoitetta antaessaan että mitä treffikumppani tulee hakemaan ja antamaan, joten siinä mielessä turha itkeä jälkikäteen kun sai sitä mitä tilasi.
Mielestäni tässä on vähintäänkin tuossa osoitteessa tullut sekaannus. Ei ollut B-rappua varmasti antanut, kun tuli poru. Kovalla riskillä mennään tinderissä ja grinderissä ja joskus saa myös sellaista mitä ei ole tilannut. Vasta oli tapaus, missä ruudun päätön nuori urho olikin jo ikääntyneempi ei-herrasmies ja lopputulos oli siinäkin poru.
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

damfin
Columbo
Viestit: 2447
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Maalis 11, 2019 11:45 am

On Anoi Kaa kirjoitti:
damfin kirjoitti:kyllä tässä anaalitapauksessa tyttö on tiennyt jo osoitetta antaessaan että mitä treffikumppani tulee hakemaan ja antamaan, joten siinä mielessä turha itkeä jälkikäteen kun sai sitä mitä tilasi.
Mielestäni tässä on vähintäänkin tuossa osoitteessa tullut sekaannus. Ei ollut B-rappua varmasti antanut, kun tuli poru. Kovalla riskillä mennään tinderissä ja grinderissä ja joskus saa myös sellaista mitä ei ole tilannut. Vasta oli tapaus, missä ruudun päätön nuori urho olikin jo ikääntyneempi ei-herrasmies ja lopputulos oli siinäkin poru.
Juu se on tuo b-rappu osoitteena sellainen hieman hankala, kun usein se b-rapun asunnon haltija pelkää että siellä oven takana on posteljooni sakkolapun tai haastehakemuksen kanssa, mutta jos posteljooni on sinnikäs ja saa kiilattua itsensä oven raosta sisään niin voi paljastua että hän olikin tuomassa jotain mieluisaa lottovoittoa jonka vastaanottaja sitten lopulta kiljuukin riemusta :mrgreen:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

elli72
Charlien Enkeli
Viestit: 1914
Liittynyt: Ti Elo 02, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja elli72 » Ma Maalis 11, 2019 11:59 am

Nainen ottanut ison riskin, kyllä, ja varmasti tyhmää. Mutta jos nainen sanoo EI niin kyllä siinä vaiheessa miehen pitää totella. Todella surullista lukea miten täällä vitsaillaan asiasta. Tämän porukan mielestä on siis ihan ok raiskata nainen, ainakin jos se on valkoinen kantaväkiläinen?

damfin
Columbo
Viestit: 2447
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Maalis 11, 2019 12:19 pm

elli72 kirjoitti:Nainen ottanut ison riskin, kyllä, ja varmasti tyhmää. Mutta jos nainen sanoo EI niin kyllä siinä vaiheessa miehen pitää totella. Todella surullista lukea miten tääll6ä vitsaillaan asiasta. Tämän porukan mielestä on siis ihan ok raiskata nainen, ainakin jos se on valkoinen kantaväkiläinen?
Onhan se typerää vitsailla asialla, mutta en minä ainakaan ole sanonut että on ihan ok raiskata nainen.
Tuo "Ei" kesken seksin on vaan niin vaikeaselkoinen käsitä, varsinkin jos molemmat osapuolet on humalassa niin usein välittömästi sen "ei" sanan perään saattaakin tulla "älä lopeta" tai muuta vastaavaa, jos joku ei tuota ole kokenut niin olen pahoillani tylsästä elämästään.
Tämä kyseinen tapaus on taas niitä joissa on sana sanaa vastaan eikä juuri mitään muuta näyttöä, tyttö väittää että väkivaltaa käytettiin mutta lääkäri ei löytänyt minkäänlaisia fyysisiä merkkejä väkivallasta eli kovin kovakouraisia ei otteet voineet olla jos edes käsivarsista ei mustelmia löytynyt. Pelkkä "järkyttynyt olemus" voi aivan hyvin kieliä myös siitä morkkiksesta.
Olen toki pahoillani tytön puolesta jos hän kokee tulleensa raiskatuksi, mutta entä jos tilanne onkin ollut molemminpuoleista väärinkäsitystä niin eikö tuon voisi sopia keskustelemalla ja ottamalla opiksi ilman käräjöintiä.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Inanna
Sammakkoprofessori
Viestit: 412
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja Inanna » Ma Maalis 11, 2019 12:20 pm

Omituiselta kuulostaa. Miten nainen ei päässyt tilanteesta pois ? Oliko hänet sidottu sänkyyn ? Mies oli kuitenkin ollut niin "ihana" että seksiin oli kanssaan päätynyt, mutta vanilja osuuden jälkeen muuttui mieli ? En ihan ymmärrä tätä. Mutta varmaan on riski ottaa kotiin tuntemattomia toiselta puolelta suomea, seksi palstalta (tinder) kohdattuja...

Avatar
NorthernDarkness
Matlock
Viestit: 836
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » Ma Maalis 11, 2019 12:27 pm

elli72 kirjoitti:Nainen ottanut ison riskin, kyllä, ja varmasti tyhmää. Mutta jos nainen sanoo EI niin kyllä siinä vaiheessa miehen pitää totella. Todella surullista lukea miten täällä vitsaillaan asiasta. Tämän porukan mielestä on siis ihan ok raiskata nainen, ainakin jos se on valkoinen kantaväkiläinen?
Näinhän se on mutta tosiaan jos otat tinderistä tuntemattoman kaverin sänkyhommiin niin se voi olla semmonen herrasmies jolla seisokki vain kovenee kun nainen sanoo ei.Teko on totta kai väärin eikä tekijän puolelta puolustettavissa.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Väkivallantarkastaja
Matlock
Viestit: 756
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Tinder-deitti raiskasi naisen anaalin Lapissa

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja » Ma Maalis 11, 2019 1:29 pm

NorthernDarkness kirjoitti:
elli72 kirjoitti:Nainen ottanut ison riskin, kyllä, ja varmasti tyhmää. Mutta jos nainen sanoo EI niin kyllä siinä vaiheessa miehen pitää totella. Todella surullista lukea miten täällä vitsaillaan asiasta. Tämän porukan mielestä on siis ihan ok raiskata nainen, ainakin jos se on valkoinen kantaväkiläinen?
Näinhän se on mutta tosiaan jos otat tinderistä tuntemattoman kaverin sänkyhommiin niin se voi olla semmonen herrasmies jolla seisokki vain kovenee kun nainen sanoo ei.Teko on totta kai väärin eikä tekijän puolelta puolustettavissa.
Juuri näin. Teko itsessään on rikos ja tekijän vika. Toisaalta uhriksi joutuminen olisi ehkä ollut vältettävissä, jos olisi harkintaa käytetty. Ei se tinder-yllättäjä kotoa ketään tule kutsumatta raiskaamaan. Näin se vain on.

Tämä on vähän sama juttu, kuin jos mies menee baariin, ryhtyy soittamaan suutaan ja saa turpiinsa. Kyllä, turpiin vetäjä on rikollinen, mutta toisaalta koko tappelua ei olisi syntynyt jos uhri ei olisi mennyt baariin soittamaan suutaan.

Vastaa Viestiin