Tanskasta karkoitettu tuomittiin raiskauksista Tampereella

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 02, 2019 10:17 am

Naisten mukaan he nousivat miehen autoon Tampereen keskustassa aamuyöllä saadakseen kyydin kotiin, mutta mies raiskasi heidät. Kallioniemi ei tutkinnallisista syistä kerro epäiltyjen rikosten tekotavasta.
Miksi poliisi ei kerro onko tekijä toiminut taksikuskina vai onko hänellä omalla rahalla kustannettu pimeä taksi kenties ?

sulosky
Alokas
Viestit: 21
Liittynyt: To Helmi 14, 2019 6:42 pm

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja sulosky » Ti Huhti 02, 2019 10:31 am

Iivis kirjoitti:
Naisten mukaan he nousivat miehen autoon Tampereen keskustassa aamuyöllä saadakseen kyydin kotiin, mutta mies raiskasi heidät. Kallioniemi ei tutkinnallisista syistä kerro epäiltyjen rikosten tekotavasta.
Miksi poliisi ei kerro onko tekijä toiminut taksikuskina vai onko hänellä omalla rahalla kustannettu pimeä taksi kenties ?
Saattaahaan kyseessä olla vaikkapa über.

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 02, 2019 1:07 pm

Pahoittelut karkeasta google-käännöksestä!

https://sn.dk/Roskilde/Sexforbryder-udv ... kel/402373
Tania Hocine Mohamed tuomittiin eilen Roskilden tuomioistuimessa.

Päivitetty 24. huhtikuuta 2014 klo. 13:56, Roskilde - 23. huhtikuuta 2014 klo. 13:47

Yhden vuoden ja kolmen kuukauden vankila sekä Tanskan karkotus. 22-vuotias Tania Hocine Mohamed oli hyvin huoleton tuolista, kun hän sai eilen rangaistuksen 18-vuotiaan naisen seksuaalisen rikkomisen johdosta Roskilden Trekronerin yliopistossa.

Rikos tapahtui lokakuun 13. yönä viime vuonna. Täällä Tania Hocine Mohamed tuli uuteen naapurinsa huoneeseen, jossa naapurin 17-vuotias pikkusisko nukkui. Hän heräsi hänet ja pakotti hänet ottamaan peniksensä suuhunsa.

Koko oikeudenkäynnin aikana Tania Hocine kielsi Mohamedin syyllisyyden. Hän uskoi, että nainen oli hyökännyt häntä, mutta hän oli hylännyt hänet, osittain siksi, että hänellä oli tyttöystävä Marokossa.

DNA-todisteet kuitenkin kiistivät Tania Hocine Mohamedin selityksen. Oikeuslääketieteen harjoittajat olivat löytäneet jälkiä 22-vuotiaan miehen siittiöstä yökerroksensa sisäpuolella sekä kaksi paikkaa naisen housuissa. Lisäksi naisen DNA löydettiin Tania Hocine Mohamedin penistä.

Tania Hocine Mohamed on nyt karkotettu Tanskasta, jossa hän on asunut kolme vuotta. Hän on kuitenkin pyytänyt pohdintaa siitä, tuleeko hän valituksen tuomiosta.

Lue lisää DAGBLADET Roskildeltä

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 02, 2019 1:10 pm

Tanskasta karkoitettu irakiaanoraiskaaja uusi temppunsa Suomessa
02/04/2019

Voi vain ihmetellä mitä maiden välillä ollaan virkamiestasolla ihmetelty kun papereissa on pyöriteltu Mohamed Tania Hocinen tapausta.
Irakiaano Hocine karkoitettiin Tanskasta jo 2015. Syynä karkoitukselle oli hänen suorittama raiskaus. Se tapahtui vuoden 2013 syksyllä. Hocine ei voinut tuolloin hillitä ympärileikattua kikkeliään ja pääsikin opiskelija-asuntolan naisten puolelle. Siellä hän sitten yhytti nukkuvan tanskalaisen 17-vuotiaan tytön ja raiskasi tämän nukkuviltaan. Hocine siis raiskasi nukkumassa olleen pikkutytön.

Roskilden käräjäoikeus antoi Hocinelle 1 vuoden ja 3 kuukauden vankeuden, jonka jälkeen irakiaano otettiin säilöön ja nopea karkoitus Irak-nimiseen maahan. Karkoitus Tanskasta tapahtui vuoden 2015 lopulla.

Sitten tapahtui taikatemppu. Homsalalahoo ja simsalabim. Hocine saapui Suomeen esittäen sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta. Hänet otettiin Tornion rajalla vastaan. Kun aiemmin Tanskassa mies katsottiin karkoituksen arvoiseksi raiskauksen takia Suomessa hänen sotapakolaisuus katsottiin tutkimisen arvoiseksi asiaksi. Reppu kannettiin Tampereelle.

Ensimmäisen kerran Hocine vangittiin Suomessa 1.12.2018 epäiltynä raiskauksesta ja toisen kerran 16.3.2019. Hän siis pääsi välillä vapaaksi. Kolmannen kerran Hocine vangittiin nyt epäiltynä useista raiskauksista Tampereella. Tietojen mukaan irakiaano on Tampereen vierailun aikana ehtinyt raiskata ainakin kaksi naista. Molemmissa poliisin tietoon tulleisssa tapauksissa kaava on sama. Hocein on päivystänyt yöllä ravintoloiden ulkopuolella ja ottanut kyytiinsä umpihumalaisia naisia.

Voiko systeemi tehdä Hoceinille mitään? Ei tietenkään voi. Mies pääsee taas vapaaksi, jos saa tuomion, alle vuoden kuluessa ja jatkaa toimintaa kadulla kuten ensin Tanskassa ja nyt Suomessa. Hän tulee vainoamaan suomalaisia pikkutyttöjä koko ikänsä ja kukaan ei voi sille mitään.

https://pt-media.org/2019/04/02/tanskas ... -suomessa/

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 02, 2019 6:11 pm

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0e4 ... e962093a06
Mies tuomittiin raiskauksesta ja karkotettiin Tanskasta, haki Suomesta turvapaikkaa ja on taas epäiltynä raiskauksista – Migri kertoo, miten tämä on mahdollista
Tänään klo 16:56

Iltalehti kysyi Maahanmuuttovirastosta, miten on mahdollista, että mies on päässyt turvapaikanhakijana Suomeen.

Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo kommentoi asiaa yleisellä tasolla.

Revon mukaan henkilön on helppo päästä Suomeen, jos häntä ei ole fyysisesti karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle eli jos karkotuspäätöstä ei ole pantu toimeen.

– Jos henkilöä ei ole karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle, hän voi liikkua Euroopassa ja tehdä turvapaikkahakemuksen, kun sisärajatarkastuksia ei ole.

Repo muistuttaa, että Suomen on käsiteltävä turvapaikkahakemus, ellei joku muu valtio ole velvollinen sitä käsittelemään. Periaatteessa turvapaikkahakemus käsitellään siinä EU:n jäsenvaltiossa, johon turvapaikan hakija on ensimmäisenä tullut.

– Jos henkilö on jo karkotettu Schengen-alueen ulkopuolelle ja siitä huolimatta onnistunut jotenkin pääsemään suoraan Suomeen, silloin aiemmin poistopäätöksen tehnyt ja sen täytäntöön pannut valtio ei enää ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Repo sanoo.

Jos mikään muu valtio ei ole velvollinen tutkimaan turvapaikkahakemusta, Suomen on siis käsiteltävä hakemus, vaikka kävisikin ilmi, että henkilö on saanut karkotuspäätöksen toisesta EU-maasta tai jopa koko Schengen-alueelta. Aiemmalla karkotuksella voi silti olla vaikutusta turvapaikkapäätöksen lopputulokseen.

Jos turvapaikanhakija syyllistyy Suomessa ollessaan rikokseen ja hänet tuomitaan siitä ehdottomaan vankeusrangaistukseen, hän yleensä suorittaa vankeusrangaistuksen Suomessa, vaikka saisikin kielteisen turvapaikkapäätöksen rikosprosessin aikana.

– Tietenkin rikos Suomessa huomioidaan turvapaikan myöntämistä koskevassa päätöksenteossa. Jos henkilö on jo ennen Suomeen tuloa syyllistynyt rikoksiin, Maahanmuuttovirastolla voi olla perusteltu syy epäillä, että hän syyllistyy rikoksiin jatkossakin tai vaarantaa toisten turvallisuutta. Kaikki tiedot huomioidaan, Repo sanoo.
Meinaako tämä, että me voidaan karkoittaa Suomen rajojen ulkopuolelle eikä meillä ole enää velvollisuutta ottaa takaisin.

John Kimble
Helen Mirren
Viestit: 1449
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ti Huhti 02, 2019 11:59 pm

Tässähän tämän näkee ettei maahantulokiellolla ole mitään merkitystä kun ei ole rajavalvontaa.

Eikä siellä Shengen-alueen ulkopuolella ole mitään rajavalvontaa Unkaria lukuunottamatta. Ja edes sitä ei EU hyväksy.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."

Marokonsoturi
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1513
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Pe Kesä 28, 2019 4:50 pm

Tanskasta karkotettu raiskaaja raiskasi kahdesti Tampereella – vastusti vangitsemista perheen ja vaimonsa raskauden vuoksi

Tänään klo 15:54

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan irakilaismiehen kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden vankeusrangaistukseen.
Tania Hocine Mohamed houkutteli öisin voimakkaasti humalaisia naisia Tampereen keskustasta autoonsa.
Hän raiskasi naiset, jotka eivät päihtymyksensä vuoksi kyenneet vastustamaan.
Toisesta uhristaan Mohamed otti valokuvia vastoin naisen tahtoa.

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan irakilaismiehen kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden vankeusrangaistukseen.

Rikokset sattuivat viime joulukuussa ja maaliskuussa. Yhteistä niille on, että ne sattuivat yöllä tai aamun pikkutunteina. Naiset olivat poistuneet päihtyneenä ravintolasta.

Joulukuussa uhri oli ollut siinä määrin humalassa, että hänet oli poistettu ravintolasta ja hän oli menettänyt tavaransa ja päällysvaatteensa.

Tania Hocine Mohamed oli ollut kummallakin kerralla liikkeellä autollaan. Hän tarjosi naisille kyytiä ja nämä suostuivat ajatukseen.

”Laita se pois!”
Joulukuussa Mohamed ajoi sovitusti naisen poikaystävän talon luokse. Nainen ehdotti, että koska on menettänyt lompakkonsa hän käy hakemassa poikaystävältään rahaa kyydin maksamiseksi.

Naisen oikeudessa kertoman mukaan hän oli ollut autosta ulkona, mutta hänen jalkansa eivät olleet kantaneet. Mohamed oli ”jollakin tavoin koskemalla, ohjaamalla tai painostamalla työntänyt hänet auton takapenkille”.

Nainen muistaa peniksen kädessään ja kehotuksen ottaa siitä kiinni.

Naisen mukaan hän kieltäytyi sanoen ”laita se pois!”

Mohamed ei laittanut vaan riisui naisen osittain ja yhtyi tähän.

Ryntäsi suoraan suihkuun
Tekonsa jälkeen Mohamed otti surkeassa kunnossa olleesta uhristaan valokuvia. Nuo kuvat olivat oikeudessa todistusaineistona. Kuvat osoittavat oikeuden mielestä osaltaan naisen mielentilan tuolla hetkellä.

Poikaystävänsä asuntoon päästyään nainen kertoi miehelle tulleensa ryöstetyksi ja ryntäsi sitten suihkuun. Hän oli pitänyt itseään likaisena.

Mies oli nähnyt naisen kunnon sekä spermatahrat. Hän epäili naisen joutuneen muunkin kuin ryöstön uhriksi.

Poikaystävän kehotuksesta, samoin kuin äitinsä ja sisarensa, nainen teki rikosilmoituksen.

Lääkäri totesi naisessa nirhaumia kaulassa sekä mustelmia reidessä sekä sääressä.
Myöntää yhdynnän

Oikeudessa Mohamed myönsi, että auton takapenkillä oli oltu yhdynnässä. Raiskauksen hän kiisti. Seksiä oli harjoitettu naisen tahdosta.

Mohamedin mukaan hän oli ollut aluksi hämillään ja sanonut olevansa perheellinen eikä siksi ollut halunnut seksiä.

Vastaajan mukaan asianomistaja ei ollut ollut humalatilansa vuoksi avuttomassa tilassa tai kykenemätön ilmaisemaan tahtoaan.

Ristiriitaisuuksia
Pirkanmaan käräjäoikeus oli eri mieltä. Asianomistajan pääpiirteissään vahva kertomus, poikaystävän todistus sekä valokuvat osoittavat asianomistajan vahvaa humalatilaa sekä järkytystä teon johdosta.

Vastaajan kertomuksessa sitä vastoin oli ristiriitaisuuksia. Yksi sellainen oli esimerkiksi se, että hän väitti tarjonneensa laturia asianomistajalle vaikka todellisuudessa tämä oli menettänyt aiemmin samana yönä kännykkänsä.

Maaliskuun tapauksessa Mohamed oli tavannut uhrinsa ravintolassa. Seurassa oli ollut myös suomalainen mies. Miesten piti ottaa kuvia naisesta, mutta he ottivat kuitenkin videon itsestään kännykään etukameralla.

Mohamed näkyy videolla.

Viimeinen muistikuva
Toisen uhriksi joutuneen naisen mukaan Mohamed oli ”koko ajan yrittänyt saada hänet kyytiin”. Nainen menikin autoon, mutta muistutti, että Mohamedin piti ottaa kyytiin myös hänen ystävänsä.

Liikkeelle ei lähdetty ennen kuin myös ystävä oli mukana. Mohamed saatteli uhrinsa ystävän kotiinsa.

Naisen viimeinen muistikuva on siitä, että he olivat Tampereen pääkirjaston risteyksessä. Hän havahtui hereille Turtolassa Citymarketin parkkipaikalla, kun Mohamed herätteli häntä.
Pelkät liivit yllä

Yllään naisella oli pelkät rintaliivit. Nainen kysyi, miksi hänellä ei ole vaatteita. Tähän Mohamed oli vastannut, ettei ollut satuttanut häntä.

Uhrin oikeudessa kertoman mukaan hänellä oli ollut tunne, että hänen emättimessään oli käyty. Hän oli alkanut itkeä ja etsi vaatteitaan, jotka löysikin.

Naisen mukaan Mohamed oli tilanteessa syyllistänyt häntä ja todennut, että hän oli itse halunnut tehdä sitä ja että tilanteesta oli olemassa videota.

Nainen kertoi missä asuu. Mohamed totesi osoitteen olevan toisella puolella kaupunkia kuin missä hän asuu, niinpä Mohamed jätti naisen kyydistä ”jollekin linja-autopysäkille”.
Ei käsitä riisuuntumista

Oli yö ja oli pakkasta. Järkyttynyt nainen soitti ystävälleen, tämä kehotti soittamaan hätäkeskukseen.

Oikeudessa nainen totesi, ettei käsitä, miksi olisi riisuuntunut autossa. Hän oli pukeutunut iltaa varten lämpimästi, koska oli ollut kylmä.

Mohamed kiisti syytteen.

Mohamedin mukaan he olivat autossa keskustelleet elämistään. Asianomistaja oli sanonut, että hänellä on kuuma ja hän oli riisuuntunut. Mohamed oli ehdottanut sen sijaan auton ikkunan avaamista.

Mohamedin mukaan hän oli aluksi kieltäytynyt naisen ehdottamasta seksistä. Lopulta pienen halauksen jälkeen Mohamed oli kuitenkin suostunut seksiin.

”Hauskaa yhdessä”
Mohamedin mukaan nainen oli kysynyt, onko hänellä kondomia. Koska ei ollut hän oli naisen pyynnöstä keskeyttänyt yhdynnän ennen laukeamista.

Mohamed kiisti asianomistajan olleen voimakkaassa humalatilassa. Hän väittää, että naisesta oli nähnyt, että hän oli humalassa. Nainen ei kuitenkaan ollut niin humalassa, etteikö hän olisi pysynyt pystyssä.

Asianomistaja oli ollut koko ajan tajuissaan ja hyvällä mielellä. Heillä oli ollut hauskaa yhdessä.

Uhrin ystävä todisti oikeudelle toista. Todistaja oli ottanut vastaan järkyttyneen ystävänsä puhelun ja hän oli kuullut tämän tulleen raiskatuksi. Ystävä oli hyperventiloinut.
Suostumus mahdoton

Käräjäoikeus katsoo, että vastaaja oli tullut tietoiseksi asianomistajan erittäin vahvasta humalatilasta viimeistään silloin kuin nainen oksensi.

Oikeuden mukaan henkilö ei voi antaa tuollaisessa tilassa suostumusta yhdyntään. Mohamed oli käyttänyt uhrinsa surkeaa tilaa hyväkseen. Hän jätti varmistamatta sen suostuisiko nainen seksiin.

Käräjäoikeus toteaa, että teoissa on yhteneväisiä piirteitä. Syntyy kuva, että vastaajalla on tapa käyttää hyväksi vahvasti päihtyneitä.

Oikeus piti lisäksi nöyryyttävänä sitä, että vastaaja otti toisesta uhristaan kuvia jälkeenpäin.
Vetosi perheeseensä

Erikseen tehtynä kummastakin rikoksesta tulisi antaa kahden vuoden vankeusrangaistus. Nyt niistä molemmista yhteinen vankeusrangaistus on kolme vuotta.

Mohamed vastusti vangitsemista. Hän vetosi perheeseensä, joka kaipaa hänen läsnäoloaan ja hän vetosi vaimoonsa joka oli raskaana ja tarvitsi tuomitun mukaan apua.

Pirkanmaan käräjäoikeus ei heltynyt vaan totesi puolison olevan raskaana, mutta ”terveydenhuoltopalveluiden piirissä”.

Oikeus passitti Tania Hocine Mohamedin Kylmäkosken vankilaan.

Uhreilleen Mohamedin tulee maksaa yhteensä runsaan 11000 euron korvaukset.
Tanskasta karkotettu

Mohamed tuomittiin myös rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta. Hänellä oli hallussaan pieni määrä hasista ja amfetamiinia.

Tuore tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Valitusosoite on Turun hovioikeus.

Syyttäjä vaati Mohamedin pitämistä vangittuna karttamisvaaran vuoksi. Hän on turvapaikanhakija ja saanut kielteisen päätöksen hakemukseensa.

Aamulehden tiedon mukaan Mohamed on sama henkilö, joka karkotettiin Tanskasta muutama vuosi sitten. Tanskassa hän oli raiskannut 17-vuotiaan.

Tanskalaislehtien mukaan uhriksi joutunut tyttö oli ollut nukkumassa.

Poliisin tutkinnanjohtaja vahvisti Tanska-yhteyden Aamulehdelle huhtikuussa.

Mohamed on ollut kiinni otettuna ja sittemmin vangittuna maaliskuun lopulta alkaen.
Poikaystävänsä asuntoon päästyään nainen kertoi miehelle tulleensa ryöstetyksi ja ryntäsi sitten suihkuun. Hän oli pitänyt itseään likaisena.

Mies oli nähnyt naisen kunnon sekä spermatahrat. Hän epäili naisen joutuneen muunkin kuin ryöstön uhriksi.
Suvakki.
Erikseen tehtynä kummastakin rikoksesta tulisi antaa kahden vuoden vankeusrangaistus. Nyt niistä molemmista yhteinen vankeusrangaistus on kolme vuotta.
Päteekö tällainen muihinkin rikoksiin? Jos ajaa joulukuussa ja maaliskuussa ylinopeutta niin sakkoa voi sovitella alaspäin, kun kyseessä on sama rikoskokonaisuus?

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Kesä 28, 2019 5:06 pm

No nyt selvis, että tyyppi ei ole toiminut taksikuskina vaikkei sitä tuossa sanotakaan. Mutta oikeasti näistä tyypeistä taksikuskeja, haloo?

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Kesä 28, 2019 5:31 pm

https://www.aamulehti.fi/a/7ccbe40b-f71 ... 46f61e308b
Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneelle miehelle kolmen vuoden tuomio raiskauksista – poimi humalassa olleet naiset kyytiinsä Tampereella

Päihtyneet naiset luulivat saavansa mieheltä kyydin baarista. Molemmat raiskaukset tapahtuivat talvella miehen autossa.
28.6.2019 13.31
Pirkanmaan käräjäoikeus antoi miehelle tuomion 13. kesäkuuta.

Vuonna 1991 syntynyt Tania Hocine Mohamed raiskasi viime talvena muutaman kuukauden sisään kaksi hyvin humalassa ollutta naista autossaan Tampereella.

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi miehelle 13. kesäkuuta kolmen vuoden vankeusrangaistuksen kahdesta raiskauksesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta Tampereella. Mohamed kiisti raiskaukset, mutta myönsi harrastaneensa naisten kanssa seksiä.

Ensimmäinen raiskaus tapahtui 1. joulukuuta 2018 Tampereella. Oikeudessa nainen kertoi olleensa hyvin voimakkaassa humalatilassa. Jossain vaiheessa iltaa nainen heitettiin ulos baarista niin, että hänen takkinsa ja tavaransa jäivät baariin.

Sen jälkeen hän meni ystävälleen. Kun hän poistui kaveriltaan, mies pysähtyi autolla hänen kohdalleen ja kysyi, tarvitseeko nainen kyytiä.

Mies ajoi humalaisen naisen tämän poikaystävän talolle. Koska naisella ei ollut puhelinta, hän ei päässyt sisään.

Mies tarjosi naiselle lisää juotavaa autossa. Kun nainen koetti lähteä, hänen jalkansa eivät kantaneet. Mies työnsi naisen takapenkille ja raiskasi hänet siellä.

Mies väitti oikeudessa, että nainen oli halunnut harrastaa seksiä ja alkanut kosketella häntä. Nainen taas kertoi kieltäneensä miestä ja joutuneensa paniikkiin tapahtumien jälkeen.

Tapahtumien jälkeen nainen meni poikaystävänsä luo. Kello oli noin kuusi aamulla.

Toinen samankaltainen rikos
Toinen raiskaus tapahtui 16. maaliskuuta 2019. Mies kohtasi humalassa olleen naisen baarissa Tampereella. Nainen lähti miehen kyydillä aikomuksenaan päästä yöksi kotiinsa tai ystävälleen.

Autossa oli aluksi myös toinen kyytiläinen. Kun toinen tämä poistui, mies jatkoi matkaa naisen kanssa.

Nainen oli voimakkaassa humalassa ja oksensi miehen seurassa useita kertoja. Nainen kertoi sammuneensa pääkirjaston risteyksen jälkeen autoon.

Hän kertoi heränneensä seuraavaksi Turtolassa paikoitusalueelta yllään vain rintaliivit. Nainen alkoi itkeä ja pukea päälleen, kun hän aavisti, että oli joutunut sukupuoliyhteyteen miehen kanssa.

Mies taas väitti naisen riisuuntuneen itse, ja miehen mukaan aloite seksiin tuli muutenkin naiselta.

Mies jätti naisen tämän jälkeen pakkaseen linja-autopysäkille. Nainen soitti ystävälleen ja hätäkeskukseen poissa tolaltaan.

Karkotettu Tanskasta
Käräjäoikeus katsoi, että mies hakeutui kaksi kertaa vahvasti päihtyneiden naisten seuraan ja käytti omaksi hyödykseen naisten päihtymystä ja sen aiheuttamaa kyvyttömyyttä puolustautua.

Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan miehen menettelytavat ovat olleet vahingolliset, sillä toinen nainen oli tiedottomassa tilassa ja toinen lähes tiedottomassa tilassa. Käräjäoikeus piti erityisen moitittavana myös sitä, että tekojen välillä oli vain lyhyt aika.

Käräjäoikeus katsoi, että miehen pitäminen vangittuna on perusteltua muun muassa rikoksen törkeyden takia.

Mies joutuu korvaamaan molemmille naisille 5 000 euroa kärsimyksestä sekä satoja euroja ansionmenetyksistä, psyykkisistä haitoista ja terveydenhoitomaksuista.

Tuomio ei ole lainvoimainen. Mies on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

Aamulehden tietojen mukaan Tania Hocine Mohamed on Tanskasta karkotettu irakilainen, joka on saanut tuomion 17-vuotiaan tytön raiskauksesta Tanskassa vuonna 2013. Käräjäoikeuden tuomiosta selviää, että hän on saanut Suomessa kielteisen turvapaikkapäätöksen.
Voisiko hallitus antaa selvityksen miksi tämä paska on päässyt maahan, miksi on annettu kielteinen päätös, miksi siitä huolimatta on päässyt raiskaamaan kaksi naista täällä yhden tanskalaisen lisäksi, milloin tämä paska poistetaan maasta ja aiotteko antaa maahantulokiellon, kuten Tanska teki? Ja miten ihmeessä tällä tyypillä on ollut auto käytössään ?

sinnerman
Ran-tan-plan
Viestit: 361
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja sinnerman » Pe Kesä 28, 2019 5:54 pm

Siis muhametti raiskannut todistettavasti ainakin kolme ja siltikin joku ämmä on tuolle vielä mennyt vaimoksi ja ryhtynyt lapsiakin tekemään.Ei ole tyhmyydellä mitään rajaa.

Oliver
Alibin satunnaislukija
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2018 8:41 pm

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja Oliver » Pe Kesä 28, 2019 9:09 pm

Ohisalo riemuitsee että Suomen turvapaikkapolitiikka on nyt muuttunut eli näitä tulee lisää. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan laivatolkulla aleta tänne rahtaamaan, jos aikoo pistää vielä edellistä hallitusta paremmaksi...

Iivis
Charlien Enkeli
Viestit: 1996
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Kesä 28, 2019 9:19 pm

Oliver kirjoitti:Ohisalo riemuitsee että Suomen turvapaikkapolitiikka on nyt muuttunut eli näitä tulee lisää. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan laivatolkulla aleta tänne rahtaamaan, jos aikoo pistää vielä edellistä hallitusta paremmaksi...
No en yhtään ihmettelisi, jos näin tapahtuisi, kun alkuun on jo päästy 8 laivamatkaajan kanssa. Ohisalolla on varmaan kohta Salvinin numero pikavalinnassa, että lähetä tänne vaan...

dazu
Charlien Enkeli
Viestit: 1863
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Kesä 28, 2019 9:37 pm

Tekijä ei vaikuta kovinkaan vaaralliselta, vaan on tätä perus mamuraiskaajaosastoa, eli tällainen huonoitsetuintoinen mammanpoika. Ei halua vahingoittaa naisia ja itsetunto riittää känniseen naiseen yhtymiseen. Linnareissun jälkeen vaan palautus lähtömaahan.
Marokonsoturi kirjoitti:
Poikaystävänsä asuntoon päästyään nainen kertoi miehelle tulleensa ryöstetyksi ja ryntäsi sitten suihkuun. Hän oli pitänyt itseään likaisena.

Mies oli nähnyt naisen kunnon sekä spermatahrat. Hän epäili naisen joutuneen muunkin kuin ryöstön uhriksi.
Suvakki.
Tuskin liittyi suvaitsevaisuuteen, että nainen ei heti kertonut tulleensa raiskatuksi. Paremminkin varmaan siihen, että naisen voi olla vaikeaa kertoa poikaystävälleen tällaista.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

zikzak
Neuvoja-Jack
Viestit: 294
Liittynyt: Ke Helmi 22, 2012 8:07 pm

Re: Tanskasta karkoitettu syytettynä raiskauksista Tampereel

Viesti Kirjoittaja zikzak » Pe Kesä 28, 2019 10:08 pm

Joo kyllä se on niin, että Suomessa jokaisella täysi-ikäisellä on oikeus olla humalassa. Oli nainen tai mies. Piste. Jokainen tätä tajuamaton maahanmuuttaja voisi poistua kotimaahansa, jos tämä asia on liian vaikea ymmärrettäväksi.

putsari
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1565
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Sarjaraiskaaja Mohammed vankilaan Mansessa

Viesti Kirjoittaja putsari » Pe Kesä 28, 2019 10:22 pm

dazu kirjoitti: Linnareissun jälkeen vaan palautus lähtömaahan.
Kuinka julmaa, sinä olet valmis lähettämään hänet varmaan kuolemaan, vaikka hänelle jää pieni lapsi Suomeen itkemään isäänsä.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Vastaa Viestiin