Angeredin mafiasuku

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3184
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 23, 2019 10:17 pm

https://www.suomenuutiset.fi/paamies-jo ... kirjoissa/

Päämies johtaa mafiaa moskeijasta – melkein koko Ali Khanin suku poliisin kirjoissa


Angeredin asuinalue pystytettiin Göteborgiin 1970-luvulla. ”Hyvä asunto jokaiselle” oli kaupungin mottona tuolloin. Tänään Angered on eräs pahimmin syrjäytyneistä, maahanmuuttajien asuttamista alueista koko kaupungissa. Asukkaita pitää kauhun vallassa Ali Khanin suku. Edes moottoripyöräjengit eivät Expressen GT:n mukaan uskalla uhmata suvun kostoa ja väkivaltaa.

Suvun päämies on Hashem Ali Khan, jolla on taustanaan moskeija sekä uskonnollinen yhdistys itäisessä Göteborgissa. Hänellä ei ole rikosrekisteriä. Viranomaisten mukaan hän kuitenkin tekee käytännössä päätökset, jotka liittyvät suvun ”ylpeyteen ja kunniaan”. Hashem Ali Khan on tiukasti kieltänyt kaikki sidoksensa rikollisuuteen.

– Olen uskonnollinen mies, hän totesi pari vuotta sitten Aftonbladetin haastattelussa.

Nuorimmat rikolliset kymmenvuotiaita
Ali Khanin suvun miehistä yli 80 prosentilla on kontollaan tuomio tai epäily rikoksesta, naisista harva on sekaantunut rikoksiin. Suvun ytimen muodostavat 30 miestä, koko Ali Khanin imperiumissa on jo satoja niin sanottuja sotilaita. He ovat muitakin kuin suvun jäseniä, ammattirikollisia, jotka käytännössä pyörittävät toimintaa Göteborgin seudulla. Nuorimmat verkoston jäsenet ovat kymmenvuotiaita.

Rikosnimikkeitä suvulla ja verkostolla riittää, kuten vaikkapa murha, törkeä pahoinpitely, törkeä huumausainerikos, ryöstö, törkeä painostaminen sekä väkivaltainen viranomaisen uhkailu.

– Suvulla on erityinen asema Göteborgin rikollispiireissä. Helvetin enkelit, Bandidos tai muut vastaavat ryhmät pelkäävät heitä, kuvailee paikallinen poliisiviranomainen.

Mafia hiljentää todistajat
– Ali Khanin verkostolla on erittäin väkivaltainen maine ja tästä johtuu paikallinen vaikenemisen kulttuuri. Todistajat eivät uskalla puhua koston pelossa, poliisin edustaja jatkaa.

Poliisin mukaan verkoston jäsenet ovat ulottaneet painostamisen myös viranomaisiin. Erityisesti silloin, kun rikollisten lapsia on otettu yhteiskunnan huostaan.

Jengitutkija näkee, että Ali Khan-suvun toiminnassa on kyse järjestäytyneestä rikollisuudesta ja mallia on otettu mafiasta. Koko suku ei ole syyllistynyt rikollisuuteen, mutta järjestäytyneelle yhteiskunnalle selkänsä kääntänyt osa suvusta osaa hyödyntää nimensä:

– Sukunimi on ilman muuta heidän jengiliivinsä, tutkija toteaa.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3184
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 23, 2019 10:19 pm

https://www.expressen.se/gt/alikhan/

Perhe, jota pelätään Göteborgissa
LÖVGÄRDET Julkaistu 24. maaliskuuta 2019 klo 10.23
Kuva
Hashem Ali Khan on perheen pää. Hän seisoo moskeijan ja yhdistyksen takana Itä-Göteborgissa. Useimmat miehet perheessä tuomitaan rikoksesta.
Perhe, jossa lähes kaikki miehet ovat poliisirekisterissä.

Perhe, joka rikollisten mukaan levittää kauhua, vaimentaa todistajia aseiden uhan alla ja liittyy murhaan, kiristykseen ja väkivaltaan.

Poliisi ja sosiaalityöntekijät korostavat suurta osaa Göteborgin perheestä Ali Khanista rikollisverkostona, joka yhdistää koillisen esikaupunkien otteen.

Perheenjäsenet kertovat sen sijaan viranomaisten jatkuvasta väärinkäytöstä ja mustasta maalauksesta.

"Kaikki eivät ole rikollisia, et voi yhdessä syyttää kaikkia sukunimellä", sanoo yksi perheen johtajista.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3184
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 23, 2019 10:22 pm

Ruotsia taitaville, pitkä juttu Khanista, jossa hän toteaa itsensä uskonnolliseksi mieheksi.

https://familjen.story.aftonbladet.se/

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3184
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 23, 2019 10:29 pm

https://blogit.kansalainen.fi/eliasson- ... -johtavat/

Eliasson: ” Emme ole onnistuneet ottamaan takaisin alueita, mitä rikolliset johtavat”
7.10.2017 15:14Markku Lindström

2015 lupasi poliisiylijohtaja Dan Eliasson voimakkaita otteita parantaakseen tilannetta syrjäytyneillä alueilla. Siitä huolimatta näitä syrjäytyneitä alueita on tullut lisää ja tilanne useimmissa niissä on pahentunut, poliisin oman raportin mukaa.
-Me emme ole täysin onnistuneet siinä, että olisimme ottaneet takaisin alueet. Meitä syödään resurssillisesti maahanmuutolla, törkeällä rikollisuudella, jengiampumisilla ja terrorilla, sanoo hän Ekon haastattelussa.

Aftonbladet on kertonut kuinka poliisi antaa klaanien johtaa Angeredia. Klaanijohtaja tälle johtavalle perheelle Angeredissa, Hashem Ali Khan, on kertonut Aftonbladetille kuinka poliisi on pyytänyt häntä ratkaisemaan ongelman Göteborgin esikaupungeissa – samaan aikaan kun poliisi on maalittanut Ali Khanin mafiaperheeksi.

Poliisi on itse tunnustanut kuvauksen, missä Aftonbladetin reportteri Johanna Bäckström Lerneby on kertonut opettajista ja muista, jotka työskentelevät Angeredissa, tuntevansa itsensä voimattomiksi Ali Khanin vaikutusvallalle.

”Syötiin resurssien puolesta 2015”

Nyt kommentoi poliisiylijohtaja Dan Eliasson tilannetta.
-Minä en ole samaa mieltä siitä kuvauksesta, että muut eivät voisi vaikuttaa, jos poliisi ei sitä tee. Meillä on kouluja ja opettajia, jotka tekevät fantastisen hienoa työtä. Tällaisilla alueilla on olemassa suuri kunnioitus opettajille. Meidän tulee työskennellä yhdessä, se ei onnistu, että uskomme, että kakki muut istuvat vain käsiensä päällä ja, että poliisin pitää hyökätä ja tehdä työnsä, ennen kuin toiset voi sen tehdä, sanoo Eliasson Ekon lauantaihaastattelussa.

Poliisin oma raportti osoittaa surullista kehitystä. Jos raporttia vertaa joulukuulta 2015 siihen, joka esiteltiin kesäkuussa tänä vuonna syrjäytyneistä alueista, on lukumäärä kasvanut 53:sta aina 61:een. Yhdeksän aluetta on tullut lisää, yksi hävinnyt sillä, että he ovat tehneet uuden jaon yhdellä alueella.

Siinä korkeimmassa kategoriassa ” erityisen syrjäytyneet alueet”, oli se kesäkuussa, tänä vuonna, 23 kappaletta, jotka luokiteltiin siten, verrattuna niihin 15:sta alueeseen joulukuussa 2015. Dan Eliasson sanoi reilut kaksi vuotta sitten, että poliisin pitäisi ottaa takaisin ”muutama” alue, missä rikolliset johtavat. Tänä päivänä hän toteaa, että he ovat epäonnistuneet siinä tehtävässä.
-Me emme ole täysin onnistuneet ottamaan takaisin alueita. 2015 kuormitettiin meitä sellaisella maahanmuuttajavirralle ettemme aikaisemmin ole nähneet, meidät syötiin resurssillisesti maahanmuutolla, törkeällä rikollisuudella, jengiampumisilla ja terrorilla.

”Emme ole päässeet niin pitkälle kun toivoimme”

Hän nostaa esille Arabyn Växjön ulkopuolella ja Vivallan Örebron ulkopuolella sellaisiksi alueiksi, missä tilanne on parantunut.
-Tilanne on parantunut huomattavasti, mutta niitä ei ole täysin takaisonotettu ja me emme ole tulleet niin pitkälle kuten olimme toivoneet. Meidän tulee lähitulevaisuudessa katsoa sitä, että elinehdot tulevat paremmiksi näillä alueilla, sanoo Dan Eliasson.

Aftonbladet

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Silli » Ke Huhti 24, 2019 12:11 am

Kiitos Iivis. Tämä olikin uusi klaani meikäläiselle.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Josey Wales
Alibin satunnaislukija
Viestit: 142
Liittynyt: To Maalis 01, 2018 12:51 am

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Josey Wales » La Huhti 27, 2019 4:07 pm

Mielenkiintoista luettavaa, kiitos lisäyksestä!

On varmasti kova poppoo, jos kerran ei nuo 1% jengit uskalla lähestyäkkään.

Fiksusti rakennettu systeemi, 30 suvun ydinmiestä pitää huolen siitä, että sadat sotilaat pysyvät uskollisina. Jos pomon tappaisi niin jäisi 29 miestä kostamaan teon, kun suku- ja perhesiteet ovat vahvoja. Tällä pidetään huoli siitä että satojen sotilaiden järjestö pysyy lojaalina.

Tulee mieleen monta mafia perhettä Yhdysvalloista, jotka ovat rakentuneet samalla idealla. Kuten myös Italiasta monia mafia klaaneja.

karvakemoni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 320
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja karvakemoni » To Touko 09, 2019 6:45 pm

Lähinnä tuosta tulee mieleen saksalaiset arabiklaanit, eiköhän idea ole sieltä kopioitu

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3184
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Touko 09, 2019 8:54 pm

Minä muistelen jostain lukeneeni, että muslimit ovat vaikuttaneet Italian mafian syntyyn. Toimintatapa on hyvin samankaltainen:
Jizya on ei-muslimien muslimeille maksama ylimääräinen vero. Ei-muslimi, joka on köyhä tai vanhus, lapsi, nainen ja sairas-mielinen ei tarvinnut maksaa jizyaa[1] Koraani ja perimätieto mainitsevat jizyan ilmoittamatta sen määrää tai hintaa tarkasti.[2]

Historiallisesti jizya-veroa on ymmärretty islamissa maksuna suojelusta, jota muslimien hallitsija tarjoaa ei-muslimeille, ei-muslimeille myönnetystä vapautuksesta sotilaspalvelusta, jotta heillä olisi lupa harjoittaa ei-muslimi-uskoa jonkinlaisen yhteisöllisen autonomian kanssa muslimivaltiossa ja aineellisena todisteena ei-muslimien esittämästä muslimivaltiosta ja sen lakeista.[3] [4][5]
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jizya

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4115
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja poikani » La Tammi 25, 2020 1:58 pm

Kiitos tästä masentavasta pläjäyksestä; jälleen osoitus siitä, kuinka moderni sosiaalidemokratia on mädännyttänyt ennen niin menestyksekkään naapurimaamme, eivätkä enemmistön silmät siltikään siellä avaudu. Ruotsiin kaivattaisiin Latinalaisen Amerikan mallin mukaisia kuolemanpartioita kunnes ongelma-aines on siivottu. On hirvittävää, että tähän pisteeseen on tultu.
????? ?? ??????.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4115
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Angeredin mafiasuku

Viesti Kirjoittaja poikani » La Tammi 25, 2020 6:41 pm

Aika pitkälle sai tuota edellä linkitettyä Aftonbladetin juttua lukea, ennen kuin selvisi mistä suku on Ruotsiin suin päin hengenvaaraa paennut: Libanoninsta.

Vielä eivät näköjään ole sillä röyhkeyden asteella, että suoraan olisivat sanoneet viranomaisille aikovansa hoidella chileläisen puukottajan omin voimin, vaan valehtelivat olevansa yhteistyöhaluisia. No, eiköhän sekin kohta muutu.
????? ?? ??????.

Vastaa Viestiin