Sivu 1/44

Outlaws

Lähetetty: To Loka 22, 2009 11:42 pm
Kirjoittaja thunder
Kertokaahan viimeisimmät huhut aiheesta?

Re: Outlaws

Lähetetty: Pe Loka 23, 2009 12:46 am
Kirjoittaja Damien
Kuuluvat hengailevan tämän maan kamaralla. 8)

Re: Outlaws

Lähetetty: Pe Loka 23, 2009 3:35 am
Kirjoittaja Maikkeli
Leviää se tämäkin..

Re: Outlaws

Lähetetty: Pe Loka 23, 2009 10:48 am
Kirjoittaja albaanisissi
eikö ny perkele saa kunnollista vastausta muuta ympäripyöreetä paskaa ja alotuski oli paskaa...

Re: Outlaws

Lähetetty: La Loka 24, 2009 1:46 pm
Kirjoittaja rogues
hesassa vai jossain muualla. ei meinaan ole tullut suomessa missään vastaan ? :roll:

Re: Outlaws

Lähetetty: La Loka 24, 2009 6:17 pm
Kirjoittaja PitBull
Kukaan isommista kerhoista ei ole vaihtamassa väriä ja Biker Meetingissä ei kukaan puhunut Outlaws Mc:n puolesta joten tästä varmasti voidaan päätellä jotain? Joko kerho ei levittäydy suomeen koska ei löytynyt sopivaa kerhoa joka uskaltaisi ja pystyisi haastamaan isommat kansainväliset ja yhden kotimaisen tai sitten pojat ovat vasta hanground asemassa jolloin heillä ei ole täysiä värejä.

Re: Outlaws

Lähetetty: Ma Loka 26, 2009 11:33 am
Kirjoittaja white_trash
^ot. mutta oli hyvä bm.

Re: Outlaws

Lähetetty: Ma Loka 26, 2009 4:33 pm
Kirjoittaja PitBull
white_trash kirjoitti:^ot. mutta oli hyvä bm.
Oli kyllä ihan ok pippalot :)

Re: Outlaws

Lähetetty: Ti Loka 27, 2009 9:07 pm
Kirjoittaja rumbleff
Ot niin, tälläkertaa ei joka perkeleen kaveriporukka saanu liivejä niskaansa..
Ja eiköhän lopeteta ulkolakimiehistä juoruilu vailla mitään faktapohjaa, perseestä tuollanen. Tokkopa täältä löytyy tarpeeks elämäänsäkyllästyneitä kahjoja jotka alkais moiseen hommaan.. Nautitaan nyt vaan olosta kun on rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto 8)

Re: Outlaws

Lähetetty: To Joulu 24, 2009 9:45 am
Kirjoittaja rogues
vähän ihmettelin kun kävin yhdellä kuulalla kylässä niin siellä oli sen mun kavarin lisäksi pari muutakin kuulaa liivit päällä. mutta ja yhdellä niistä oli outlaws mc t-paita päällä. ja tää mun frendi on nyt tutkinta vankeudessa että en pääse edes kysyyn ennen kun pääsee kivitaloon. kellään muulla mitään tietoa asiasta. :shock:

Re: Outlaws

Lähetetty: To Joulu 24, 2009 1:13 pm
Kirjoittaja DollariExpress
kaverisi ei varmaan tiedä (vielä),että käyt naputtamassa kaiken näkemäsi nettiin... ja menet urkkimaan lisää tietoja jotka naputat nettiin... :roll:

(tarkoitus ei ole piruilla,mutta ole nyt tarkkana,sinut on tuosta helppo tunnistaa)

Re: Outlaws

Lähetetty: La Joulu 26, 2009 12:13 am
Kirjoittaja Mäsä-Masa
Minä muistelen, että kuulemma edesmennyt Marko Hirsma (HD-motoristi, rokkari Backsliders-bändissä ja mukana eri MC-jengeissä) olisi yrittänyt ottaa yhteyttä Outlaws MC:ille ennen äkillistä kuolemaansa.

Re: Outlaws

Lähetetty: La Joulu 26, 2009 1:33 pm
Kirjoittaja PitBull
Paska puhetta että jollain CMC:n jäsenellä olisi ollut Outlaws mc:n paita päällä. Perusteluina voisi pitää esimerkiksi sitä että sellaista paitaa missä lukee Outlaws Mc ei myydä eikä anneta ihan kenelle tahansa ja jos sellaisen paidan saa niin täytyy olla Outlawsin täysjäsen joita ei suomessa edelleenkään ole yhtään.

Ja support paitakaan se ei voi olla sillä CMC:n (kuten kaikkien kerhojen säännöt kieltävät toisten firmojen paidat/asusteet liivien kanssa) Säännöt koskee Hangroundeja ja prospect samanlailla kuin täysjäseniä.

Re: Outlaws

Lähetetty: La Joulu 26, 2009 2:03 pm
Kirjoittaja PitBull
Mäsä-Masa kirjoitti:Minä muistelen, että kuulemma edesmennyt Marko Hirsma (HD-motoristi, rokkari Backsliders-bändissä ja mukana eri MC-jengeissä) olisi yrittänyt ottaa yhteyttä Outlaws MC:ille ennen äkillistä kuolemaansa.

Hirsman ampumiseen oli oikeastaan aika montakin syytä, Marko sai monoa bandidosista koska luuli ettei sitä koske säännöt jotka koskee muita. Hirsmahan lähetti presidentti kaudellaan tanskaan (Bandidos Mc:n pohjoismaiden pääkallopaikka) joskus sellaisen mailin jossa luki haistakaa vittu (tai painukaan vittuun, ihan tarkasti en muista enää) kun kysyttiin että onko totta että hän vetää rahaa välistä yms.

Toinen syy on se että Hirsma otti Undertaker Mc:n nimen käyttöön vaikka se oli Bandidosin alkuperäinen nimi jonka hirsma itse oli sille antanut kun alkoi hakea Bandidosin värejä Enkeleistä lähdön jälkeen.

Hirsma ajatteli että jos se kerran sai Bandidosin pystyyn niin hän saa toimimaan ihan minkä tahansa kerhon suomessa, niinpä otti käyttöön Undertaker Mc uudelleen joka oli hatuille isku suoraan kasvoille. Lopun tiedättekin.

Kuolleita ei saa haukkua mutta Hirsma itse kerjäsi verta nenästään :roll:

Re: Outlaws

Lähetetty: La Joulu 26, 2009 4:21 pm
Kirjoittaja Mäsä-Masa
PitBull kirjoitti: Kuolleita ei saa haukkua mutta Hirsma itse kerjäsi verta nenästään
Samaa totesi Kopteri-lehden päätoimittaja Mala Malk muistokirjoituksessaan vuodenvaihteessa 2001/2002. Se Hirsman muisto-lehtinumero on valitettavasti kadonnut lukuisien asuntomuuttojen kautta.