United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Danny
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Syys 11, 2019 9:26 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Danny »

No mistä noilla sepillä olisi sitten rahaa tommosia määriä ostella?
Ja niin siinä vaan käy että joku ne aina maksaa, tavalla tai toisella.
En nyt tarkoita kansainvälisellä rikollisorganisaatiolla noita kolumbialaisia tai meksikolaisia vaan ihan virolaisia ja hollantilaisia ym. Jotka mahdollisesti ovat itse sen aineen valmistanut tai sitten myös sen velaksi jostain hankkineet.
Ja kun siellä ne myyjät on samallaisia kilipäitä kun nämä apukoululaiset täällä.

Avatar
SYLWAR
Columbo
Viestit: 2272
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

putsari kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 12:22 pm


Mistä Euroopasta löytyy sellainen kansaivälinen huumeorganisaatio joka myy piuhalla suomalaisille elämänkoululaisille Suomeen huumeita? Mitenkähän takaisinperintä onnistuu? Laitetaan Suomeen hitman jos ei saada puristettua Kallujen Kela-rahoista huumerahoja?
Kyllä niitä löytyy, kas kun ei sitä tuotetta voi isot diilerit myydä toisilleen, jollain se pitää saada kadullekin myytyä ja siinäkohtaa se elämämkoululainen saa sitä kamaa piikkiin. Rahamiehet, sekä varsinkin korkeasti koulutetut taas hankkii sen rikollisen hyötynsä liike-elämän ja politiikan kautta venkuloimalla, ei huumekaupoilla, jossa suurimmalla osalla porukkaa on juurikin vain se elämämkoulun oppimäärä.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1896
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Jazzo kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 11:07 am
Mahtaa olla nyt linnoissa useampi venkula, jotka harmistuneena ottavat tämän uutisen vastaan. Siviiliin pääsyn kunniaksi luvatut liivit jää saamatta ja jopa vuosien suunnittelu omien instagram- ja facebooktilien päivityksistä uusilla reteillä profiilikuvilla ja musta ja puna sydämmin jää nyt tekemättä.
Veljeys on varmaankin vaatteiden väritystä vahvempi ja ratkaisu oli suuri palvelus veljiltä veljille!

Nyt on ainakin oikeudessa ihmeteltävää "kuinka vitussa antaa lakkauttamismääräys asiasta jota ei ole" :mrgreen: :mrgreen:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2847
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja putsari »

SYLWAR kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 12:41 pm

Kyllä niitä löytyy, kas kun ei sitä tuotetta voi isot diilerit myydä toisilleen, jollain se pitää saada kadullekin myytyä ja siinäkohtaa se elämämkoululainen saa sitä kamaa piikkiin. Rahamiehet, sekä varsinkin korkeasti koulutetut taas hankkii sen rikollisen hyötynsä liike-elämän ja politiikan kautta venkuloimalla, ei huumekaupoilla, jossa suurimmalla osalla porukkaa on juurikin vain se elämämkoulun oppimäärä.
Miettikää nyt noita juttujanne vähän. Hollannissa voi piuhalla myydä joku tukkuri, jos täällä päässä on esim. sukulainen tai muuten läheinen ja luotettava toimiaja, mutta noille UB:n kavereille ei kyllä hollantilaiset velkaksi myy. Ihan oikeasti, miten todennäköisenä pidätte rahojen takaisinsaantia, jos homma kusee?
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

123mmm
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 31
Liittynyt: La Loka 06, 2012 12:06 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja 123mmm »

Ratkaisu on oikea ja tiesivät, että vaino ja lähipiirin" kollaaminen" ei lopu. Ja osa pitänee taukoa hommista ja katselee muiden jengien suuntaan.
Virhe oli lähteä vankilaviranomaisia vastaa hyökkäämään ja kiristämään heitä. Emme elä suinkaan Mexikossa.
Sen riskin ottivat ja tässä tulos.

tutkijax
Neuvoja-Jack
Viestit: 298
Liittynyt: To Heinä 14, 2016 1:47 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja tutkijax »

Veikkauksia uudeksi nimeksi? :D vai johtoporras enkeleiden riveihin :roll:

Epäkelpo
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: La Syys 21, 2019 10:15 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Epäkelpo »

tutkijax kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 2:42 pm
Veikkauksia uudeksi nimeksi? :D vai johtoporras enkeleiden riveihin :roll:
North pole sisters :lol:

Syylä-Moilanen
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 53
Liittynyt: La Syys 08, 2012 11:04 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Syylä-Moilanen »

tutkijax kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 2:42 pm
Veikkauksia uudeksi nimeksi?
Ehkä kaikki lapsia saaneet jäsenet voisivat perustaa uuden järjestön jonka nimeksi tulisi United Fatherhood.

Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Jaatinen varmaan itse kyllästyi lusimiseen, mutta nämä Mertsit ja muu roskaväki elää tällä. Vankilasta kun alkaa vapautumaan roskasakkia, on taas UB-liivit liikenteessä ja joku kämäinen entinen teollisuuden tuotantotila, jossain syrjäisessä Itä-Uudenmaan kolkassa Helsinki-chapterina. Karuselli hurahtaa jälleen käyntiin, pirin ja subun toimiessa tulevien tuomioiden alullepanijoina. Muutama elämässään epäonnistunut raksaveijari sitten pukee näiden liivit päällensä ja lähtee istumaan luottotiedottomana ja pahasti velkaantuneena puolen vuosikymmenen reissua, vain aloittaakseen elämänsä täysin pohjalta, jossain maaseudulla nimensä ja sotunsa vaihdattaneena Todistajansuojelussa. Helpommalla ja asiallisemmin pääsee, kun vain hyppää junan alle tai juo itsensä teholle haiman ollessa kirsikanpunaisena. Jos siitä sitten selviää, voi mennä Laten kanssa kirkon maksukyvyn piiriin puhumaan Jeesuksesta ja syömään pullaa. Suomalainen rikollinen on sekoitus kehitysvammaista ja jälkeenjäänyttä typerystä, joka tukeutuu yhteiskuntaan kaikinmahdollisin keinoin, vaikka tatuoikin itseensä luusereiden käyttämän elämänkoulutunnuksen, prosenttimerkin.

Poistettu muutama rivi satusetä-tyyppistä, mielipuolista, muka-hauskaa horinaa
-NILS-

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13046
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Krp: Rikollisjengi United Brother­hoodin lopettamis­ilmoitus viittaa ”peliliikkeeseen”

Oikeus käsittelee keskiviikkona Poliisihallituksen vaatimusta määrätä jengi välittömään toimintakieltoon. Syyttäjä ja Poliisihallitus eivät ole vetämässä kannettaan pois rikollisjengin oman ilmoituksen seurauksena.

RIKOLLISJENGI United Brotherhood (UB) ja sen alajärjestö Bad Union ovat kertoneet lakkauttavansa toimintansa.

Päätös liittyy keskiviikkona Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa käsiteltävään Poliisihallituksen vaatimukseen. Poliisi vaatii rikollisjengin ja sen alajärjestön määräämistä välittömään toimintakieltoon.

United Brotherhoodin johtokolmikkoon kuuluva Ville Jaatinen kertoi Helsingin Sanomille lopettamispäätöksen tarkoittavan sitä, että yhdistykset luopuvat kaikista toimitiloistaan ja jengitunnuksistaan.

Poliisin mukaan ilmoitukseen on suhtauduttava varauksella.

Keskusrikospoliisin rikostarkastaja Ari Lahtela painottaa, että United Brotherhoodin tekemässä päätöksessä on kysymys rikollisjengin ”omasta ja yksipuolisesta ilmoituksesta”.

Se ei tarkoita sitä, että toiminta todella lakkaisi, Lahtela sanoo.

”Pari vuotta sitten oli paljon puhetta siitä, että rikollisjengi Cannonball lakkaisi toimimasta. Näin ei kuitenkaan käynyt ja siksi korostan, että nytkin jää nähtäväksi pidemmällä aikavälillä se, miten tässä käy.”

POLIISIHALLITUKSEN ja syyttäjän kanne on ollut vireillä syyskuusta lähtien. Aikaisemmin UB ja siihen kytkeytyvä Bad Union ovat vastustaneet lakkauttamistaan ja kiistäneet, että kerhot olisivat lain tai hyvän tavan vastaisia.

Onko lopettamispäätöksessä kyse United Brotherhoodin ”peliliikkeestä”, kun oikeuskäsittely jengin lakkauttamisesta on juuri alkamassa?

”Ajoituksen osalta voisi näin ajatella”, Lahtela sanoo.

Poliisihallituksen lakkauttamisvaatimus on poikkeuksellinen, sillä United Brotherhoodin kaltaisia jengejä ei ole aiemmin määrätty lakkautettavaksi Suomessa. Kyse on siten eräänlaisesta ennakkotapauksesta.

UB:n lopettamisilmoitus ei tullut yllätyksenä erikoissyyttäjä Anna-Riikka Ruuthille.

”Ajateltiinkin, että tässä voi tapahtua näin siitä syystä, että he eivät halua ennakkopäätöstä, mitä voitaisiin mahdollisesti käyttää muita järjestöjä vastaan myöhemmässä vaiheessa”, Ruuth sanoo.

SYYTTÄJÄ ja Poliisihallitus eivät ole vetämässä kannettaan pois rikollisjengin oman ilmoituksen seurauksena. Keskiviikkoisen oikeuskäsittelyn luonne tulee kuitenkin muuttumaan.

”Nyt he [United Brotherhood] tulevat varmasti vetoamaan siihen, ettei ole yhdistystä mitä lakkauttaa”, Ruuth sanoo.

Poliisihallituksen poliisitarkastaja Teemu Saukoniemi pitää United Brotherhoodin ilmoitusta sinänsä hyvänä.

”Se, mitä kyseiseen järjestöön kuuluvat henkilöt lopulta tekevät, selviää ajan kanssa. Sehän olisi tietysti ihannetilanne, mikäli rikollinen toiminta lakkaisi”, Saukoniemi sanoo.

VALTAOSA United Brotherhoodin jäsenistä on vankilassa. Poliisi kertoi syksyllä, että noin sadasta jäsenestä vain muutama kymmenen olisi vapaalla jalalla.

Poliisihallitus ja syyttäjä perustelevat lakkauttamisvaatimustaan sillä, että United Brotherhood on järjestäytynyt sotilaalliseen tapaan ja sen tarkoituksena on hankkia taloudellista hyötyä rikosten avulla.

Poliisi pitää jengiä Suomen vahingollisimpana.

Lakkauttamisvaatimus on osa mittavaa United Brotherhoodiin kohdistunutta poliisioperaatiota. Krp:n mukaan UB:n ja siihen kytkeytyvän Bad Unionin jäsenet ovat vuosikymmenen aikana olleet epäiltyinä yli 1 300 rikosilmoituksessa. Niistä suuri osa liittyy epäiltyihin huumausaine-, väkivalta- ja ampuma-aserikoksiin.

KRP:n Lahtelan mukaan viranomaistoimilla on ollut vaikutusta UB:n toimintaedellytyksiin, mutta jonkinlaista toimintaa rikollisjengillä on edelleen.

”Yksilötasolla toimintaa on vähintäänkin ollut. Jäsenillä on rikollinen tausta, ja mitä muutakaan ansaintakeinoa heillä sitten on”, Lahtela sanoo.
Helsingin Sanomat
6.1. 14:16, Päivitetty: 6.1. 15:08
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

123mmm
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 31
Liittynyt: La Loka 06, 2012 12:06 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja 123mmm »

karvakemoni kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 11:49 am
Eiköhän uusi jengi ole kasassa alle vuodessa, sama porukka, eri nimi.
Ääh, ei oo. Suomessa riittää uusia piirejä joissa pulaa työntekijöistä eli tyhmä turha rikos josta jää kiinni ja linnaa muutama vuosi.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1896
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Kardemumma kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 4:47 pm
Jaatinen varmaan itse kyllästyi lusimiseen, mutta nämä Mertsit ja muu roskaväki elää tällä. Vankilasta kun alkaa vapautumaan roskasakkia, on taas UB-liivit liikenteessä ja joku kämäinen entinen teollisuuden tuotantotila, jossain syrjäisessä Itä-Uudenmaan kolkassa Helsinki-chapterina. Karuselli hurahtaa jälleen käyntiin, pirin ja subun toimiessa tulevien tuomioiden alullepanijoina. Muutama elämässään epäonnistunut raksaveijari sitten pukee näiden liivit päällensä ja lähtee istumaan luottotiedottomana ja pahasti velkaantuneena puolen vuosikymmenen reissua, vain aloittaakseen elämänsä täysin pohjalta, jossain maaseudulla nimensä ja sotunsa vaihdattaneena Todistajansuojelussa. Helpommalla ja asiallisemmin pääsee, kun vain hyppää junan alle tai juo itsensä teholle haiman ollessa kirsikanpunaisena. Jos siitä sitten selviää, voi mennä Laten kanssa kirkon maksukyvyn piiriin puhumaan Jeesuksesta ja syömään pullaa. Suomalainen rikollinen on sekoitus kehitysvammaista ja jälkeenjäänyttä typerystä, joka tukeutuu yhteiskuntaan kaikinmahdollisin keinoin, vaikka tatuoikin itseensä luusereiden käyttämän elämänkoulutunnuksen, prosenttimerkin.

Poistettu muutama rivi satusetä-tyyppistä, mielipuolista, muka-hauskaa horinaa
-NILS-
Noh tuntuupa siellä mumman hampaankolossa olevan paljon tavaraa :?:
Suomalaisen rikollisen ollessa
sekoitus kehitysvammaista ja jälkeenjäänyttä typerystä
mielipide kertoo kaiken - ei tollaista lauo kukaan muu kuin peräkammarin nettilutkuttaja uudella sähkörullatuolillaan päristellessä, ja rikollisten niputtaminen yhdeksi samaksi massaksi tämän alleviivaa :?: L O O S E R
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

oldstyle
Sammakkoprofessori
Viestit: 477
Liittynyt: Pe Elo 18, 2017 6:44 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja oldstyle »

PiikkiSika kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 1:09 pm
Nyt on ainakin oikeudessa ihmeteltävää "kuinka vitussa antaa lakkauttamismääräys asiasta jota ei ole" :mrgreen: :mrgreen:
Joo. Tämmöisen ratkaisun nämä nerot sitten porihöyryissään keksivät. :mrgreen:
Voin kertoa että nämä lainoppineet, korkean älykkysosamäärän omaavat, eivätkä yhtään kehityshäiriöiset menestyjät tulevat vielä yllättymään..

Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

oldstyle kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 8:47 pm
PiikkiSika kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 1:09 pm
Nyt on ainakin oikeudessa ihmeteltävää "kuinka vitussa antaa lakkauttamismääräys asiasta jota ei ole" :mrgreen: :mrgreen:
Joo. Tämmöisen ratkaisun nämä nerot sitten porihöyryissään keksivät. :mrgreen:
Voin kertoa että nämä lainoppineet, korkean älykkysosamäärän omaavat, eivätkä yhtään kehityshäiriöiset menestyjät tulevat vielä yllättymään..
Eihän kyse ole mistään muusta kuin: "Yhyy, me heitetään nää liivit pois koska poliisisika kiusaa meitä!". Olisivat nyt ressukat edes yrittäneet olla kovia jätkiä ja laittaneet edes vastaan, mutta ei. EIkä sitä voinut näiltä mummojen potkijoilta edes olettaa. Täydellisiä luusereita.

notaari
Parranpäristäjä
Viestit: 60
Liittynyt: Su Tammi 08, 2017 3:15 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja notaari »

Kardemumma kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 11:50 pm
oldstyle kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 8:47 pm
PiikkiSika kirjoitti:
Ma Tammi 06, 2020 1:09 pm
Nyt on ainakin oikeudessa ihmeteltävää "kuinka vitussa antaa lakkauttamismääräys asiasta jota ei ole" :mrgreen: :mrgreen:
Joo. Tämmöisen ratkaisun nämä nerot sitten porihöyryissään keksivät. :mrgreen:
Voin kertoa että nämä lainoppineet, korkean älykkysosamäärän omaavat, eivätkä yhtään kehityshäiriöiset menestyjät tulevat vielä yllättymään..
Eihän kyse ole mistään muusta kuin: "Yhyy, me heitetään nää liivit pois koska poliisisika kiusaa meitä!". Olisivat nyt ressukat edes yrittäneet olla kovia jätkiä ja laittaneet edes vastaan, mutta ei. EIkä sitä voinut näiltä mummojen potkijoilta edes olettaa. Täydellisiä luusereita.
Justiinsa näin, oikeen kunnon mafia. 1% merkki rinnassa kuljetaan ja eletään yhteiskunnan ulkopuolella vaikka nostetaankin fattaa tietty. Sitten kun poliisi sanoo että me lakkautetaan teidän mafia niin he antautuu heti. Ei heillä toisaalta ollut vara maksaa Thunderille palkkioita pitkistä oikeudenkäynneistä joten edullisempaakin on antautua. Ei saappaan kärjen liepeillä päätetä lopettaa mafiaa vain siksi että poliisi tekee työtään siellä laitetaan panokset moottoritien alle jos niikseen tulee.

Vastaa Viestiin