Sivu 1/15

Kadonnut Juha Penttinen,35v. Konnevedellä 7.5.2011

Lähetetty: Ma Kesä 06, 2011 9:58 pm
Kirjoittaja Koljo
http://www.obsonline.net/

Katosi n. 5 viikkoa sitten, viimeinen havainto Juhasta on lauantailta äitienpäivää edeltävänä päivänä. Poliisille Juhasta on kirjattu katoamisilmoitus mutta tästä huolimatta Juhaa ei toistaiseksi ole löytynyt.

Omaisilla on suuri hätä Juhasta ja pieni poika kaipaa isiä kotiin.

Oletko siis ystävällinen ja laittaisit tätä viestiä mahdollisimman monelle eteenpäin.

Mahdolliset havainnot / lisätiedot Juhasta pyydämme ilmoittamaan Kuopion Poliisille.

Huomioitavaa! Juhalla on myös kaksoisveli, joten sekaantumisen vuoksi pyydämme kiinnittämään huomiota Juhan tatuointeihin, joita hänellä on huomattavan paljon. Kaksoisveljellä sitä vastoin ei ole tatuointeja. Juha on myös laihtunut mukana olevista kuvista jonkin verran.

Kiitäen,
Juhan omaiset.

____________________________________________

Tälläiseen törmäsin. Kuva löytyy linkistä.

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ma Kesä 06, 2011 10:06 pm
Kirjoittaja LAWoman
Aika kauan mennyt ennen kuin alettu kyselemään perään mikäli tämä on ensimmäinen tieto julkisuuteen. Onko virallinen katoamisilmoitus tehty ja onkohan tietoa onko katoillut aiemminkin? Teen sen mitä ei koskaan saisi tehdä ja spekuloin kuvien perusteella; kovan näköinen kaveri, voisiko olla rikostaustaa / velkoja, joita pakenee / joiden vuoksi hiljennetty? Sanon nyt vain ääneen sen mitä joku jossain vaiheessa kuitenkin sanoisi. 5 viikkoa on kuitenkin pitkä aika, toivottavasti tästä ei tulisi toista samalaista tapausta kuin Pasi Eloranta outoine epäilyksineen uudesta elämästä (vaikka tottakai elossa oleminen aina paras vaihtoehto).

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ma Kesä 06, 2011 10:54 pm
Kirjoittaja Essobar
LAWoman kirjoitti:Onko virallinen katoamisilmoitus tehty?
Näkyy heti alussa olevan maininta, että on.

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ma Kesä 06, 2011 11:17 pm
Kirjoittaja LAWoman
Pahoittelut, en huomannut, kun keskityin tuohon aikaan. Varmasti onkin joo, ajattelin ehkä enempi sitä, että koska se on tehty.... Siitä ei taida olla tietoa?

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ti Kesä 07, 2011 5:47 pm
Kirjoittaja Helmie
Poliisi etsii kadonnutta - kasvokuvaa ei julkaista erikoisesta syystä

Poliisi kaipaa havaintoja jo kuukauden kateissa olleesta siilinjärveläisestä Juha Penttisestä.

Kuva
(KUVA: POLIISI)


Penttisestä tehtiin viimeinen havainto 7. toukokuuta Keski-Suomessa. Mies poistui iltapäivällä henkilöautosta Konnevedellä, valtatie 69:n (Suolahdentie) ja tien numero 641 (Hankasalmentie) risteyksessä.

35-vuotias Juha Penttinen 180 senttimetriä pitkä ja noin 70 - 75 kiloinen. Kadotessaan hän oli pukeutunut mustaan takkiin ja vaaleansinisiin farkkuihin. Hänellä oli mukanaan reppu sekä Ikea sinikeltainen kassi.

Katoamisen aikaan Penttinen oli kalju. Erikoistuntomerkkeinä ovat takaraivoon tatuoidut kirjaimet "J I M I" , joiden yläpuolelle on tatuoitu kaksi kiinalaista merkkiä.

Poliisi ei julkaise kasvokuvaa, jotta kadonnutta ei sekoitettaisi virheellisesti hänen identtiseen kaksoisveljeensä.

Kaikki havaintotiedot kadonneesta voi ilmoittaa puhelinnumeroon 050 399 7890 tai vihjepuhelimeen 071 875 6880. Tietoja voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

IL

Kuvahttp://www.iltalehti.fi/uutiset/2011060 ... 0_uu.shtml

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ti Kesä 07, 2011 8:17 pm
Kirjoittaja Jack the Ripper
On tainnut lämpö taas käydä Savon poliisien korkeampien aivotoimintojen päälle. Olisihan se nyt pienempi paha tietää miltä mies näyttää vaikka virheellisiä havaintoja kaksoisveljestä tulisi. Kaljupäisiä tatuoituja miehiä sensijaan on maamme pullollaan joten vääriä havaintoja varmasti tulee näin paljon enemmän.

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ti Kesä 07, 2011 9:16 pm
Kirjoittaja LAWoman
Mihinkähän oli menossa? Mitä tuolla osoitteessa on? Onko esim. puoliso vienyt hänet johonkin ja on illanvieton jälkeen tai sen aikana kadonnut. Tosin sitä ei tukisi kertomus siitä, että tämä autosta nouseminen on viimeinen havainto. Pitääpä käydä googlemapsista katselemassa...

Edit/jatkuu: Mitä ihmettä. Kävin katsomassa tuon risteyksen. Eihän siellä ole mitään, olisiko joku toinen kyyti ollut odottamassa tai pitänyt olla tulossa?

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ti Kesä 07, 2011 9:19 pm
Kirjoittaja DollariExpress
Jack the Ripper kirjoitti: Kaljupäisiä tatuoituja miehiä sensijaan on maamme pullollaan joten vääriä havaintoja varmasti tulee näin paljon enemmän.

joilla on niskassa JIMI tatuointi ja kiinan merkkejä sekä molemmat käsivarret lähes täynnä..?

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ti Kesä 07, 2011 10:00 pm
Kirjoittaja Petrus
Tuttu risteys, eikä siellä todellakaan ole yhtään mitään.. :roll:

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ke Kesä 08, 2011 4:56 am
Kirjoittaja NancyDrew
Poliisi ei julkaise kadonneen kasvokuvaa hänen identtisen kaksoisveljensä toivomuksesta.

Lähde: Helsingin Sanomat

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ke Kesä 08, 2011 8:51 am
Kirjoittaja kakkosurpo
Kovin on niukat taustatiedot. Kuuluiko porukoihin? Mihin oli matkalla? Mikä ammatti, jos elossa niin jollakin duunattava leipä. Oliko kännissä kadotessaaan? Oliko sovittu jatkokyyti risteyksestä? Ei se kasvokuva merkitse meille taviksille yhtään mitään, voidaan olla tyydyttämättä pohjatonta uteliaisuutta. Eikä tarvitse kenenkään alkaa tekemään kasvojen perusteella näitä todellisia luonneanalyysejä, mitkä joillakin kirjoittajilla on mennyt sairaalloiselle tasolle.

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ke Kesä 08, 2011 10:47 am
Kirjoittaja Outo Enkeli
[quote="LAWoman"] kovan näköinen kaveri, voisiko olla rikostaustaa / velkoja, joita pakenee / joiden vuoksi hiljennetty?quote]

On rikostaustaa. Tunnen Juhan henk.kohta vuodesta -01 saakka ja olen tiennyt hänet noin vuodesta 1995. Vapautui muistaakseni ekalta tuomiolta juuri -01, jolloin tutustuin paremmin. Kaikki tuomiot liittyy huumeisiin ja pää-asiassa kuvio on ollut amfetamiinin, ekstaasin sekä hasiksen myynti ja välitys sekä tietysti näistä piri ja essot maistui Juhalle, mutta hasis ei niin "kolissut". Tuomiot törkeitä huumausaine-rikoksia ja jotain pienempää. Tuomiota on ainakin kolme ja luokkaa 2-3,5 vuotta... Eli paljon istunut mies ja tuntee rikollisia ympäri Suomea. Ja kun on paljon tuttuja, niin haittapuolena tulee yleensä paljon vihamiehiä, eikä Juhakaan heiltä välttynyt. Prätkäjätkien kanssa oli ongelmia vankilassa aikoinaan. Jotain pientä erimielisyyttä siviili-puolen asioista, mutta tästä on jo vuosia, eikä varmaan liity tähän. Viron suuntaankin oli yhteyksiä. Kuopion alamaailmassa tunnettu sekä hyvässä, että pahassa. Juha läträsi pirin kanssa ja skitsoili välillä valtavasti ja joskus se toi ongelmia. Treenasi aikoinaan paljon kehonrakennusta, mutta ei siitä tullut mitään pirin kanssa säätämisen kanssa. Laihtumisen syytä tuskin tarvii ihmetellä. Sääti joskus huumeiden ohessa ravintola-bisneksien puolella ja yritti tehdä torpedon hommia, eli peri velkoja. Oli mukana rakennus-alan hommissakin jossain välissä.. Jospa elossa olisi, mutta aika puhuu vastaan. Ja jos itse olisi tahtoen kadonnut, niin luulisin jonkun tietävän, ainakin veljensä. Heillä on läheiset välit, kuten veljillä yleensäkkin. Tässä jotain taustaa ja yleistietoa kys. henkilöstä.

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: Ke Kesä 08, 2011 2:17 pm
Kirjoittaja tammikuu
Iltalehden keskustelupalstalta:
Kadonnut Juha Penttinen
kyllä se niin on
että seuraava paloittelu uhri. Tuttu kaveri... Pyöri ahkerasti huume-kuvioissa. Ainakin kolme huume-tuomiota, nykyään ehkä enemmänkin. Törkeitä huum.aine rikoksia ja ensimmäinen tuli vuosituhannen vaihteessa. Paljon tuttuja hänellä, mutta se tuo myös sen haittapuolen, että paljon vihamiehiä. Halusi olla kova tekijä alamaailmassa... tykkäs ja nautti huume-kontaktien tuomasta vallasta, aineiden myynnin tuomasta vallasta jne... On voinut kadota tahallaan, jos velkoja, mutta epäilen, että löydetään tapettuna... Jos edes löydetään. Piri-psykoosissa normaalia enemmän harhainen ja skitsoileva ja oli psykoosissa usein. Ei mitään häntä vastaan, mutta luulen että jokin taho halusi hänestä eroon. Riksussa prätkä-jätkät hakkasi jonkin vasikointi-jutun takia vuosituhannen vaihteessa. Epäselvä-juttu sekin... En ole ollut tekemisissä aivan hiljan, siksi ei tietoa viime-aikojen liikkeistä. En enää liiku heidän "maailmassaan". Ainakin yksi lapsi, joten jospa Juha ilmestyy vielä lapsensa elämään...
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/s ... p?t=532693

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: To Kesä 09, 2011 4:14 pm
Kirjoittaja johnny rebel
Kuva

Re: Juha Eemeli Penttinen ( Siilinjärvi / Kuopio )

Lähetetty: To Kesä 09, 2011 9:18 pm
Kirjoittaja LAWoman
Paljon asiaa tuntui kaverista löytyvän, kiitokset kertojille. Pahasti tuntuu siltä, ettei elossa enää löydy. Olisiko velkojat tai vihamiehet napanneet?