Pohjois-Karjalan kadonneet

Spekulointia kadonneista henkilöistä.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Sijaltainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 2:08 am

Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja Sijaltainen » Ke Huhti 02, 2008 8:17 pm

Sanomalehti Karjalainen kirjoitti kesäkuussa 2007 pitkäaikaiskadonneista:
Karjalainen kirjoitti: Pohjois-Karjalasta kadoksissa seitsemän henkilöä
Maakunta (10.06.2007)

Itä-Suomessa kadoksissa noin 30 ihmistä. Puolet heistä on todennäköisesti hukkunut

Joensuu
Markku Liikamaa

Pohjois-Karjalasta on kyllä kadonnut yhteensä yhdeksän henkilöä, mutta tosiasiassa kadonneita on yhteensä seitsemän. Kadonneista nimittäin kaksi on Paiholan vastaanottokeskuksesta poistunutta turvapaikanhakijaa. Kiinalainen ja srilankalainen mies lähtivät omille teilleen tämän vuosikymmenen alussa.

Seitsemästä pohjoiskarjalaisesta kadonneesta pisimpään on kadoksissa ollut ilomantsilainen rajavartijan rouva Eila Kokkonen. Vuonna 1942 syntynyt Kokkonen katosi aivan Venäjän rajan pinnassa heinäkuussa 1980. Hänen vaatteitaan kyllä löydettiin, mutta mitään muuta ei ole kohta 27 vuoteen hänestä löytynyt.

Mysteeriksi ovat jääneet myös vuonna 1993 kadonneen Matti Kalevi Myllerin ja vuonna 1994 kadonneen liperiläisen Kauko Kykkäsen tapaus.

Viimeisimmät neljä katoamistapausta ovat parin vuoden sisältä. Ilomantsilainen Jari Pesonen katosi elokuussa 2005 Joensuussa. Polvijärveläinen 52-vuotias Heikki Karpov hävisi jäljettömiin viime lokakuussa, joensuulainen 85-vuotias Matti Turunen marraskuussa ja joensuulainen 32-vuotias Kimmo Härkönen vuodenvaihteessa.

Pohjois-Karjalassa vuosikymmenten aikana kadonneista on saatu ainakin osittain ratkaistua Kolin Ruohosuolla asuneen ja vuodenvaihteessa 1972–73 kadonneen Veijo Kukkosen tapaus. Viime kesänä Kontiolahden Herajärvestä löytyneet ihmisen luut kun osoittautuivat DNA-testeissä Veijo Kukkosen luiksi.

Itä-Suomessa poliisi laskee kadonneiden määräksi noin 30 henkilöä. Keskusrikospoliisin Itä-Suomen osaston päällikkö rikosylitarkastaja Lauri Leppänen kuitenkin tarkentaa, että tosiasiallisesti heistä on kateissa noin puolet.

– Toisesta puolikkaasta eli noin 15 henkilöstä poliisilla on aika varma tieto siitä, miten ja missä he ovat hukkuneet. Mutta ruumista vain ei ole löydetty, hän sanoo.

Koko maassa kadonneiksi ilmoitettuja henkilöitä on noin 300 eli heistä joka kymmenes on itäsuomalainen.

Lue lisää aiheesta maanantain Karjalaisesta.
Linkki, lehti teurasti viime vuonna nettisivu-uudistuksessa ihan toimivan arkiston, en tiedä miten tämä säilyy :

http://www.karjalainen.fi/scripts/edori ... oc=3444570

Jari Pesosesta on kirjoitttu täällä ja TV:ssä, mutta onkohan kenelläkään lisää tietoa näistä muista?

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12590
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Touko 15, 2008 7:30 am

Mielenkiintoisia tapauksia. Täytyy penkoa jos jotain tietoa löytyisi. Olisikohan tuo rajavartijan rouva, Eila Kokkonen, eksynyt itäystävän puolelle ja joutunut sitä kautta vaikeuksiin?

Mylleristä ja Kykkäsestä en ainakaan vielä löytänyt tarkempia tietoja.

Mitä nyt on viime aikoina kadonneita löytynyt, niin hukkumiskuolo on ollut suurin syy. Kuten Pohjois-Karjalan jutuissakin epäillään olevan.

Heikki Karpovista vielä...
Poliisi kaipaa yleisövinkkejä Polvijärvellä viikko sitten kadonneesta miehestä. 52-vuotias Heikki Karpov katosi 29. lokakuuta kotoaan Polvijärven Vekkolammentieltä. Karpovilla on säännöllinen lääkitys, ja sen laiminlyönti voi olla hänelle kohtalokasta. Karpov on 168-senttinen, hoikka ja silmälasipäinen. Hänellä oli kadotessaan yllään tummansininen Adidas-pusero. Karpov kävelee kumarassa lyhyin askelin.

HS 6.11.2006

Kukas muu Polvijärvellä kadonnut, huonosti liikkuva tulee jutusta mieleen...? Aivan oikein! Pentti Kokki. En löytänyt karttahaulla Vekkolammentietä, että olisiko lähellä Kokin katoamispaikkaa Vasarakankaantietä. Onkohan tapauksilla jotain yhteistä?

Pentti Kokista lisää täällä http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=2418
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Patricia C. Itämaa
Charlien Enkeli
Viestit: 1898
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa » To Touko 15, 2008 1:36 pm

^
Näistä taitavat useimmat löytyä vielä hukkuneena,villiveikkaus.
Tuskin sentään sarjamurhaaja olis iskenyt.

Tosin ainakin tuossa Pesosen tapauksessa lienee henkirikoskin mahdollinen.
Niin siitä onkin oma linkkinsä täällä kadonneissa.


Enpä pitäis lainkaan mahdottomana tuon naisihmisen ja monen muunkin näistä vanhemmista saaneen sairaskohtauksen ja joutuneen sitäkautta vaikkapa ihan petojen suuhun.Luonnonkiertokulkua siten,ainakin tuossa itärajalla.
Totuus on tarua ihmeellisempää

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12590
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Syys 17, 2008 8:53 am

Torstaina 11.9.1980 oli Helsingin Sanomissa uutinen kahdesta kadonneesta naisesta. Toinen heistä oli Eila Kokkonen. (Tuo uutisen päivämäärä on epävarma, mutta todennäköinen).

Ilomantsissa jo heinäkuussa kadonnut Eila Kokkonen on yhä tietymättömissä...

Ilomantsissa kadonneesta Eila Kokkosesta ei nähty merkkiäkään ennen viime viikonvaihdetta. Metsämiehet löysivät silloin rajavyöhykkeeltä muovikassin, jossa oli Kokkosen vaatteita. Vaattet löytyivät noin 5 km:n päässä Kokkosen kotoa. Maanantaina etsijät poimivat metsästä Kokkosen saappaat.


Toinen naisista oli löytynyt tuupertuneena. Hän oli Sonkajärveltä.

Eila Kokkosen katoamisesta tuli kesällä kuluneeksi 28 vuotta. Mihin ihmeeseen hän katosi? Olivatko nuo vaatteet esim. siinä kassissa mihin hänen piti poimia mustikat. Kuitenkin ämpäri olisi luontevampi keräysastia. Onko sellaista ollut muassaan saati löydetty.

Miksi Eila Kokkonen olisi riisunut vaatteitaan metsässä? Mennäkseen uimaan. Leminahonkylältä rajavartioaseman suuntaan on Ilajanjärvi sekä muutamia jokia ja piskuinen lampi.

Olisi kuitenkin luultavaa, että ruumis olisi noussut pintaan - ja jonkin ajan kuluttua painunut lopullisesti upoksiin.
Viimeksi muokannut Doctor Lecter, Pe Tammi 30, 2009 9:25 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Scythe
Scooby Doo
Viestit: 628
Liittynyt: La Heinä 26, 2008 10:38 am

Viesti Kirjoittaja Scythe » Ke Syys 17, 2008 8:22 pm

Kiitos Doctor Lecterille kun toit lisäinfoa tästä tapauksesta, joka on itseäni jo jonkin aikaa kiinnostanut. Eila Kokkosen katoamisesta kerrotaan muuten eräässä romaanissa, jossa katoamistapausta käsitellään fiktiota ja ilmeisesti faktatietoa yhdistellen. Kirjan kirjoittajaa en tähän hätään millään muista, mutta kirjan nimi on muistaakseni "Rajan riivaamat". En tiedä saako tuota kirjaa esim. kirjastoista, vaan onko se rajattu paikallinen painos. Luin kirjan muutama vuosi sitten ja lainasin sen silloin yksityishenkilöltä.

Eila Kokkosen katoamisesta on liikkunut jos jonkinlaista huhua. Erään hurjimman version mukaan hänen mielenterveys olisi pahasti järkkynyt ja hän olisi kävellyt ehkä vahingossa Neuvostoliiton puolelle ja jättänyt osan vaatteistaan matkalle. Neuvostoliitossa hänet olisi suljettu mielisairaalaan, mutta miksi häntä ei silti olisi palautettu takaisin Suomeen? Yhden version mukaan hän olisi loikannut vapaaehtoisesti Neuvostoliittoon.

Olisi mielenkiintoista saada selville liittyikö Eila Kokkosen katoamistapaukseen jollakin tavalla aiemmin tapahtunut rajavartijan surma. Oliko kyseessä kenties kolmiodraama, joka sai ikävän lopun? Tällaistakin huhua on ollut liikkeellä, mutta mikä lienee totuus.

Jotenkin minusta tuntuu että Eila Kokkonen valitsi kohtalokseen itsemurhan. Rajavartijoiden perheiden elämä voi olla monissa tapauksissa yhtä helvettiä; suljettu työ- ja tuttavaverkosto, asutaan kaukana, tavallaan eristyksissä muusta maailmasta, siihen kun vielä lisätään päihde- ja ihmissuhdeongelmat jne. Ehkä Eila Kokkonen ahdistui vakavasti eikä enää halunnut kuulua tuohon yhteisöön tai löytänyt poispääsyä ongelmista.

Olisiko mahdollista että hän riisui mustikkaretkellään vaatetustaan, koska oli helle? Olisiko kyseessä ollut sittenkin onnettomuus ja hän olisi pudonnut esim. suonsilmäkkeeseen? Tätä vastaan sotii tosin saappaiden löytyminen, tuskin hän olisi suolla liikkunut ilman saappaita, ellei sitten halunnut tarkoituksella kadota ja hukuttautunut sinne. Alueella on runsaasti kilometritolkulla asumatonta erämaata jonne kadota, suota suon perään ja jonkin verran vesistöä. Petoteoriaan en usko ollenkaan. Ruumiin, tai joitain ihmisen jäänteitä etsijät olisivat varmasti siinä tapauksessa löytäneet. Toisaalta henkirikos ei ole mielestäni tässä tapauksessa kokonaan poissuljettu.

vasikka
Philip Marlowe
Viestit: 1246
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Viesti Kirjoittaja vasikka » Ke Syys 17, 2008 10:01 pm

Tuo rajavartian rouvan katoaminen on kiinnostava tapaus. Poliisilla täytyy olla vahva olettamus siitä, mitä Kokkoselle on tapahtunut, kun tietävät tarkemmin hankilöhistoriaa ja mitä vaatteita on löytynyt ja mistä. Alibissa 4/07 on listattuna Itä-Suomenkin läänin osalta joitain henkirikokseksi epäiltyjä katoamisia ja tuo tapaus ei ole sillä listalla. Eli olisiko sittenkin oma ratkaisu ja harvaan asutulla alueella kroppa vaan jäänyt löytymättä?

Tuli kyllä mieleen tällainen teoria, johon en ihan vakavissaan usko itsekään mutta heitettäköön nyt tähän: Kokkonen lähti syystä tai toisesta ylittämään rajaa ja luvaton rajan ylittäjä ammuttiin venäläisten rajavartioiden toimesta. Ruumis hävitettiin ja juttu vaietiin, jotta vältettiin se skandaali mikä tapauksesta muuten olisi syntynyt.

Sijaltainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 2:08 am

Viesti Kirjoittaja Sijaltainen » Ke Syys 17, 2008 11:06 pm

vasikka kirjoitti:Tuli kyllä mieleen tällainen teoria, johon en ihan vakavissaan usko itsekään mutta heitettäköön nyt tähän: Kokkonen lähti syystä tai toisesta ylittämään rajaa ja luvaton rajan ylittäjä ammuttiin venäläisten rajavartioiden toimesta. Ruumis hävitettiin ja juttu vaietiin, jotta vältettiin se skandaali mikä tapauksesta muuten olisi syntynyt.
Vaikea tuohon teoriaan on uskoa, tuo raja oli sillin Breshnevin aikaankin sen verran rauhallinen, että tuskin naapurin rajavartijat olisivat suinpäin ketään ampuneet, ja laukaukset olisivat mahdollisesti kuuluneet Suomeenkin. Tuo vaatteitten jättäminen kyllä viittaa omatoimiseen katoamiseen.

vasikka
Philip Marlowe
Viestit: 1246
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Viesti Kirjoittaja vasikka » Ke Syys 17, 2008 11:13 pm

Laitetaan tähänkin topiciin kyselyä, että onko kenelläkään tietoa tai muistikuvia seuraavasta tapauksesta, johon alibi 4/07 viittaa lyhyesti.

27.4 1982 katosi 1952 syntynyt Väinö Olavi Myllynen kotimatkallaan Polvijärvellä. Epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Scythe
Scooby Doo
Viestit: 628
Liittynyt: La Heinä 26, 2008 10:38 am

Viesti Kirjoittaja Scythe » Pe Syys 19, 2008 5:05 pm

Myllysestä ainakaan minulla ei ikävä kyllä ole mitään tietoa. Kokkosen tapauksesta tuli mieleen että itsemurhan tekijät riisuvat monessa tapauksessa jostain syystä kenkänsä. Poliisilla on ilmeisesti syytä olettaa että Kokkonen on päätynyt itsemurhaan, siksi katoamista ei tutkita henkirikoksena ja siksi tapauksesta on lähes vaiettu tyystin. Täytyykin kysellä tapauksesta parilta paikalliselta tutulta jahka satun heitä tapaamaan, että tietävätköhän he asiasta jotakin.

strangelove
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2843
Liittynyt: To Loka 09, 2008 11:32 am

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja strangelove » Ma Kesä 13, 2011 7:51 pm

Nostan ikivanhaa ketjua ylös, sillä löysin kaksi Polvijärvellä sattunutta tapausta, joilla saattaisi ehkä olla yhteys. Antti Kiiski löydettiin vuonna 1979 siltarummusta kuolleeksi pahoinpideltynä. Kolme vuotta myöhemmin katosi samalla paikkakunnalla ja muistaakseni hyvin lähellä Kiisken löytöpaikkaa Väinö Myllynen. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Kumma, ettei näistä ole täällä sen kummemmin spekuloitu.

matlockb
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4504
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja matlockb » Ma Kesä 13, 2011 8:17 pm

Sen verran korjausta että Kiisken kutsumanimi oli Otto, ilmeisesti hän on jäänyt auton yliajamaksi ja kuollut vammoihinsa. Oli kuollessaan tasan 80-vuotias.
Suunniteltu henkirikos tuskin on taustalla.
Eikö täällä ole muuten ketjua Kiisken jutusta?

mareritt
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 12:21 pm

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja mareritt » Ma Kesä 13, 2011 8:25 pm

Tuon ekan viestin Karjalaisen jutun jälkeen (eli ehkä vuonna 2009, 2008) on kadonnut myös eräs vanhempi mies, muistaakseni yli 80vuotias. Nimeä en saa millään päähän, mutta juttu meni siten, että hän oli tullut linja-autolla Joensuusta (?) Tohmajärvelle (Tikkala tai Onkamo) tarkoituksena jatkaa Onkamojärven lähistöllä olevalle mökilleen. Yritin googlettaa tuloksetta tapauksesta, se on jäänyt kovasti mieleeni ja tämän topikin myötä varsinkin. Liikuin tuolla seudulla miehen katoamisen aikaan paljonkin ja koetin pitää silmäni auki mahdollisten havaintojen kannalta. Mistään en ole huomannut, että mies olisi löytynyt, iän vuoksi itse epäilin alusta pitäen sairaskohtausta.

Cate Archer
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 50
Liittynyt: Ke Syys 28, 2011 9:52 pm

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja Cate Archer » To Tammi 12, 2012 12:53 am

Tieojeni mukaan Myllysellä oli sähköliike. Yritän saada lisätietoja viimestään ensi viikolla.

kattila
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ti Joulu 20, 2011 1:49 am
Paikkakunta: Horna

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja kattila » To Tammi 10, 2013 2:52 pm

http://yle.fi/uutiset/rajavartijan_vaim ... ri/6441434

Rajavartijan vaimon katoaminen yhä mysteeri

10.1.2013 klo 12:29 | päivitetty 10.1.2013 klo 12:55

Pitkään kadoksissa olevien listalla on noin 300 suomalaista. Ilomantsilainen Eila Kokkonen on ollut kadoksissa jo yli 30 vuotta. Rajavartijan vaimo katosi mystisesti vuonna 1980 Venäjän rajan lähellä. Kokkosen kohtalo puhuttaa yhä ilomantsilaisia.

Vuonna 1942 syntynyt Eila Kokkonen katosi mystisesti Ilomantsin Möhkössä heinäkuussa 1980. Suuretsinnöistä huolimatta naista ei löydetty. Rajan pinnasta löydettiin vain muovikassi, jossa oli Kokkosen vaatteita. Etsijät löysivät metsästä myös naisen saappaat. Pohjois-Karjalan poliisi ei ole saanut Eila Kokkosen katoamisesta vihjeitä pitkiin aikoihin.

- Kokkonen löytyy yhä kadonneiden listalta, mutta tapaus ei ole enää aktiivisessa tutkinnassa. Käymme vuosittain kadonneet henkilöt läpi, ja toki, jos saamme henkilön katoamiseen liittyviä vihjeitä tai oleellista lisätietoa, niin asia nostetaan taas esille, rikosylikomisario Harri Alhainen Keskusrikospoliisin Joensuun yksiköstä kertoo.

Hurjia teorioita ja huhuja

Hurjiakin huhuja herättänyt tapaus muistetaan yhä hyvin Ilomantsissa. Hattuvaaran kylällä asuva Teuvo Maksimainen tunsi Eila Kokkosen ja muistaa naisen positiivisena ja nauravaisena henkilönä. Katoamisesta velloi kylillä monenlaisia näkemyksiä.

- Tapauksesta liikkui aikoinaan kaikenlaisia huhuja ja versioita. Epäiltiin, että Eila olisi hukkunut tai hukutettu lampeen. Myös Venäjälle katoamista on epäilty, mutta minä en usko siihen, koska sieltä hänet olisi käännytetty takaisin, Teuvo Maksimainen kertoo.

Kokkosen tapauksen on kerrottu olleen jopa arka puheenaihe Ilomantsissa. Teuvo Maksimaisen näkemyksen mukaan näin ei asia ole, vaan katoamisesta on voitu puhua avoimesti.

Pitkään kadoksissa olleita voi löytyä

Pitkään, eli yli vuoden, kadoksissa olevia henkilöitä on koko maassa noin 300. Suurin osa heistä on 20-40 -vuotiaita miehiä. Pohjois-Karjalassa kadonneiden listalla on tällä hetkellä 12 henkilöä.

- Katoaminenhan ei sinänsä ole rikos. Kadonneiden joukossa on itsetuhoisia henkilöitä ja moni katoaa ulkomaille, rikosylikomisario Tero Haapala Keskusrikospoliisista sanoo.

Pitkään kadoksissa olleita henkilöitä voi myös löytyä. Esimerkiksi Parikkalan Arkusjärvestä löytyi viime elokuussa vainaja, joka oli 15 vuotta sitten kadonnut nainen.

Kadonneiden etsintään liittyviä keinoja on Suomessa viime aikoina terävöitetty. Poliisin on muun muassa tarkoitus jatkossa kerätä ratkaisemattomat katoamistapaukset yhteen tietokantaan.

- On ylipäätään selvitetty kadonneiden etsintään liittyviä ongelmia. On myös terävöitetty ohjeistusta, uhka-arvion tekemistä ja sitä mitä tehdään, kun kadonnut on esimerkiksi lapsi tai vanhus, KRP:n rikosylikomisario Tero Haapala kertoo.

KORJAUS 10.1. KLO 12.54: Alunperin uutisessa kerrottiin Parikkalasta vedestä löytyneen naisen olleen arkussa, näin ei asia kuitenkaan ollut.

Helmie
Komisaario Köster
Viestit: 1809
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Pohjois-Karjalan kadonneet

Viesti Kirjoittaja Helmie » Ma Tammi 28, 2013 3:51 pm

Jotenkin lohduttavaa, että Eila Kokkosen katoamisesta löytyi noinkin tuore uutinen. Tuo varmaan lohtua kadonneiden omaisille - ehkä heidänkin kadonneista ihmisistä kirjoitetaan vielä vuosienkin päästä.
*

Uutisointeja Heikko Karpovista vuodelta 2006:
Mies kateissa Polvijärvellä
31.10.2006

Sunnuntaina 29.10.2006 klo 16.30 katosi Polvijärven Verkkolammentieltä 52-vuotias Heikki Olavi Karpov, eikä hänestä ole havaintoja tämän jälkeen. Karpov saattaa liikkua ja oleskella Outokummun tai Polvijärven alueella.

Karpov on 168 cm pitkä, hoikka, käyttää silmälaseja ja kävelee heikosti. Kadotessaan Karpovilla oli yllä farkut ja sininen Adidas -pusakka.

Kaikki havainnot Karpovin liikkeistä tai olinpaikasta pyydetään ilmoittamaan klo 8-17 Joensuun poliisilaitokselle puh. (013) 245 5250 ja muuna aikana poliisin hätänumeroon 112.

Lisätietoja
Rauli Järvinen
Rikosylikonstaapeli
puh. (050) 301 6204
Linkki: https://www.poliisi.fi/poliisi/pohjois- ... endocument

ja
Outokumpulainen Heikki Karpov edelleen kateissa
07.11.2006

52-vuotias Outokumpulainen Heikki Karpov edelleen kateissa. Karpov katosi sunnuntaina 29.10.2006 klo 16.30 Polvijärven Vekkolammentieltä.

N. 168 cm pitkällä ja hoikalla, silmälaseja käyttävällä Karpovilla oli kadotessa yllään tummansininen Adidas-pusero, minkä selkämyksessä Adidas -teksti ja -logo. Karpov kävelee kumarassa ja ns. töpöttämällä.

Karpovilla on säännöllinen lääkitys, minkä laiminlyöminen saattaa olla hänelle vaarallinen.

Sunnuntaina 29.10.2006 klo 17.00 aikaan havainto, että Kuopiontien ja Polvijärventien risteyksessä, välittömästi Polvijärvelle lähdettäessä olevalla bussipysäkillä oli seisonut Karpovin tuntomerkkeihin sopiva mies. Miehen kohdalle oli pysähtynyt punaruskea, farmarimallinen auto, mahdollisesti Opel -merkkinen ja vuosimalli 1990 -luvun alkupuolelta.

Poliisi pyytää paikalle pysähtyneen auton kuljettajaa ilmoittamaan havainnoistaan.

Myös kaikki muut havainnot Karpovista voi ilmoittaa klo 08-17 Joensuun poliisille 013-2455250 ja muuna aikana poliisin hätänumeroon 112.

Rauli Järvinen
Rikosylikonstaapeli
Puh. (013) 245 5255
Linkki: http://www.polamk.fi/poliisi/pohjois-ka ... endocument

Kiinnostaisi tuosta Karpovin kohdalle pysähtyneestä autosta tietää lisää. Nousiko Heikki kenties auton kyytiin?

Vastaa Viestiin