Gang stalking eli joukkovainoaminen

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvoja: Moderaattorit

Manfreda
Nikke Knakkertton
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 3:01 pm

Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja Manfreda »

Tästä salaliittoteriasta ainakin riittää nettimateriaalia. On blogeja, you tube-videoita, artikkeleita, kotisivuja ja keskustelufoorumeja. Myös kirjallisuutta on julkaistu. Joukkovainoaminen on aika tasaisesti esillä myös suomalaisilla keskustelupalstoilla, ketjut tosin äityvät usein nopeasti niin asiattomiksi, että ne poistetaan.

Tämä salaliittoteoriahan perustuu ajatukselle, että uhri eli "targeted individual" joutuu monenlaisen häirinnän kohteeksi. Vainoamisen syyksi esitetään usein epäily globaalista organisoidusta toiminnasta, jossa tutkitaan mm. yksilön ajatustenhallintaa osana laajempaa Mind control-tutkimusta. Myös psykopatismia ja narsismia eli jonkinlaista yksittäisen ihmisen sairaalloista halua hallita kohdettaan pidetään syynä.

Suomessa bloggaava indietarget kirjoittaa esimerkiksi: "Joukkovainoajien päätavoitteina on ajaa kohde itsemurhaan, väkivaltaan tai muihin rikollisiin tekoihin (jotka johtavat hänen vangitsemiseen) tai hulluuteen (jonka perusteella hänet suljetaan mielisaaraalaan.)" Hän listaa uhriksi joutumisen syyksi mm. sen, että kohteet ovat jonkin organisaation korruption paljastajia, kansalaisjärjestöjen aktiiveja, poliittisia aktivisteja, toisinajattelijoita tai nonkonformisteja. Ne jotka eivät kuulu tähän joukkoon, voivat olla ns. "harjoituskohteita" tai koekaniineja.

Perusajatuksena on, että lukuisia ihmisiä on valjastettu yhden ihmisen vainoon, vainoajia on työpaikoilla, viranomaisissa, terveydenhoitohenkilökunnassa, naapurustossa ja ylipäänsä kaikkialla vainotun ympärillä. Keinoja vainoon listataan monia, mm. autoilla seuraaminen, katuteatteri, fantasia-hahmon luominen kohteesta, miimikointi, mustamaalaaminen, ilkivalta, parveilu, rikosepäilyjen levittäminen, same time exit/entry-tekniikka ja elektroninen häirintä kotona.

Skeptikot näkevät gang stalkingin takana mm. solipsismin ja nykyajan skitsofrenian muodon (ennen ufot ja uskonnolliset sävytteet, nyt joukkovaino). Kallonkutistajatahot puolestaan pitävät huolestuttavana, että laaja verkoistoituminen netissä kasvattaa ja ylläpitää harhaisuutta. Gang stalking-aktivististit näkevät tämän kaiken osana salaliittoteoriaa - keskusteluja poistetaan koska on jotain salattavaa ja vainon tarkoitus on nimenomaan saada TI näyttämään mielenterveydellisesti sairaalta.

Minä en usko organisoituun joukkovainoon enkä ole siitä lopulta erityisemmin edes kiinnostunut, olen lukenut asiasta jos on eteen tullut - joten en edes tiedä miksi koko aloituksen tein :roll: - oli vissiin turhaa vapaa-aikaa. Tai no ehkä nuo rikoshenkiset ja syyttömien tuomitsemiseen liittyvät jutut ovat joskus herättäneet jonkinlaista vähäistä uteliaisuutta tapauksista joiden taustalla on esitetty olevan joukkovaino.

Lainaus:http://indietarget.blogspot.fi/

Näkemystä joukkovainosta kaaviona. Lähde: gangstalkingsurfers.com
Kuva
This case is a mess. Whodunnit?

Pavel
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:46 pm

Re: Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja Pavel »

Itselläni on jonkin verran kokemusta "joukkovainotuksi joutumisesta." Juurikin esimerkiksi kaaviossa kuvatuista fyysisistä oireista, oudoista väärä numero -puheluista, joukkoliikenteessä oudosti käyttäytyvistä ihmisistä, oudoista hankaluuksista opiskelupaikan organisaation tai muun byrokratian kanssa...

Olen tutkinut asiaa empiirirsesti, ja todennut, että ainakin omalla kohdallani kyse on sataprosenttisesti stressioireilusta. Kun alan nukkua pidempiä yöunia, muistan lenkkeilyttää itseäni ja tavata ystäviä, "vainoaminen" loppuu. Fyysisistä oireiste mm. Pistely, näön hämärtyminen, lihasnykäykset ja "selittämättömät" kivut ovat klassista lihasjännityksen, stressin ja huonien yöunien tuotosta. Kun olo on siihen päälle muutenkin huono (esimerkiksi opiskelu/työmurheiden tai taloudellisten asioiden vuoksi), alkaa vastoinkäymisiin, outouksiin ja kaikenlaiseen ärsyttävään kiinnittää turhaa huomiota ja tulkita asioita vainoamisteoriansa pohjalta. Kun siis tulee sellainen olo, että maailma vainoaa, on ensimmäisenä syytä kysyä itseltään, ovatko ravitsemus, lepo ja sosiaalinen elämä tasapainossa kuormittavien elämänosien kanssa.

Asiaa laskeskeltuani olen huomannut, että esimerkiksi niitä outoja sattumuksia jakaantuu tosiasiassa melko tasaisesti pitkin vuotta. Muutenkin nämä "epäilyttävät vastoinkäymiset" ovat ennen muuta sellaisia, joita ihmisille tapahtuu vähintään kausittain. Silloin kun kaikki vituttaa muutenkin, on kuitenkin tavallista helpompaa syyttää kommareiden mielenhallintasädettä, pomon itsarisalaliittoa kuin omaa stressiä ja typerää todennäköisyyttä.

En epäile ollenkaan, etteikö toisinaan sattuisi sitäkin, että joku tulee "joukkovainotuksi". Esimerkiksi pikkupaikkakunnilta viran napanneita savustetaan toisinaan ulos melko aggressiivisestikin, eikä se ole varsinaisesti yllättävää. Kun puhutaan ilmiöstä suuremmassa mittakaavassa onnkuitenkin syytä hiukan pohtia, mistä kulloinkin on oikeasti kysymys.

Eldorado
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Kesä 07, 2021 5:45 pm

Re: Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja Eldorado »

Ei ole omakohtaista kokemusta mutta tiedän, että tapahtuu Suomessakin. Sen verran tarkkaa henkilökohtaista ja yksityiskohtaista tietoa olen kuullut eräästä tyypistä Tampereelta. Huhujen mukaan vuosien vainoamisen jälkeen muutti pois Tampereelta.

Eldorado
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Kesä 07, 2021 5:45 pm

Re: Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja Eldorado »

Ei ne kuulemani puheet pelkkää huhua ole. Huhu kerto, että tästä tyypistä on avattu jo ketju ja niinhän siitä näyttäs olevan. Taisin löytää kyseisen tyypin ja ketjun eikä kaikki näyttäs menneen niin ku Strömssöössä.

viewtopic.php?f=2&t=26576

Jos oon oikeessa, on kyllä yhden ihmisen maan päällinen helvetti. Täytynee tilata materiaalit, jotta voin olla täysin varma.

Avatar
H.Moilanen
Adrian Monk
Viestit: 2681
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Totta kai Gang Stalking eli GT eli joukkovainoaminen on totta. Mutta kaikki internetissä gang talkingista kirjoitetut jutut eivät suinkaan ole totta. GT on yleensä huomattavasti arkisempaa vainoamista. Eletroniset häirinnät ja muut utopistisemmat jutut kannattaa näistä keskusteluista unohtaa. On paljon tavallisempaa, että vainottavan kotiin aiheutetaan tavanomaista haittaa kuten meluhaittaa, hajuhaittoja, ilkivaltaa & roskaamista. Toki nykyaikana mm. internet-liikennettä on melko helppo seurata. Fyysistä seuraamista esiintyy ja sekin on tyypillistä, että vainottu ihminen "sattumalta törmää" kaupungilla tai vaikka lenkkipolulla toistuvasti tietynlaisiin ihmisiin (esim. esimies, kiusaava työkaveri, tietty julkkis).

En ole Gang Stalkingin historiaa kauhean paljon selvittänyt, mutta olen ymmärtänyt sen olevan peräisin ennen kaikkea Itä-Saksasta, missä sitä kehiteltiin kaikkein ahkerimmin. Muissakin maissa - erityisesti itäblokissa - sitä on käytetty. Gang Stalkingin keinovalikoiman kehittämisessä keskeisessä asemassa ovat olleet psykologian ja psykiatrian asiantuntijat. Miettikää! He ovat siis perehtynet opinnoissaan ja työnsä kautta ihmismielen heikkouksiin sekä vahvuuksiin, mutta heidän tavoitteenaan on ollut käyttää tietojaan väkivallan ja sodankäynnin apuna. Tässä he ovat käsittääkseni myös onnistuneet. Gang Stalking on kehitetty niin, että uhrista tulee auttamattomasti mielenterveyspotilas ja hänet leimataan hulluksi. Tietyn pisteen jälkeen uhria ei tietysti enää myöskään uskota esim. viranomaisten taholla. Itä-Saksassa on kehitetty manuaaleja siis kirjallisia oppaita Gang Stalkingin harjoittajien avuksi. Näitä manuaaleja on myös saatu haltuun. Gang Stalking -metodin tiedetään olleen/olevan myös natsien suosiossa.

On olemassa useampiakin elokuvia, jotka kertovat enemmän tai vähemmän Gang Stalkingista. Usein elokuvan juoni menee osittain päällekäin muiden teemojen kanssa kuten esimerkiksi vakoilun, sabotaasin tai kylmän sodan kanssa. YLE on useampaan kertaan esittänyt elokuvan nimeltä Muiden elämä (Des Leben der Anderen, Saksa 2006), joka on varsin hyvä esimerkki aiheesta.
Muiden elämä

Itä-Berliini marraskuussa 1984. Viisi vuotta ennen kaatumistaan Itä-Saksan hallitus varmisti oikeutensa valtaan lanseeraamalla armottoman valvontajärjestelmän.

Puolueelle uskollinen kapteeni Gerd Wiesler uskoo uransa kääntyvän nousuun saadessaan tehtäväkseen kerätä todisteaineistoa näytelmäkirjailija Georg Dreymania ja tämän kuuluisaa näyttelijätär-tyttöystävä Christa-Maria Sielandia vastaan. Onhan "operaatio" korkeimmalta taholta annettu. Sen sijaan Wiesler ei osannut odottaa, että seurattavien elämään uppoutuminen saattaa muuttaa agenttia itseään.

Tutustuminen kirjallisuuteen, vapaaseen ajatteluun ja sananvapauteen saavat Wieslerin äkisti tietoiseksi oman elämänsä köyhyydestä ja avaavat hänelle kokonaan uuden tavan elää, jota Wieslerin on vaikea vastustaa. Mutta systeemiä on mahdoton pysäyttää. Vaarallinen peli on alkanut...
Pakko vielä lisätä, että Gang Stalking on sellainen menetelmä, että siitä ollaan yleensä kiinnostuttu myös tiedustelupuolella. Nimittäin pitkäaikaista ja laaja-alaista gangstalkkausta ei ole mahdollista ihan pienellä porukalla, pienellä budjetilla eikä ilman valta-asemia edes pyörittää. Kaiken lisäksi gangstalkkausta opetetaan ja siihen kannustetaan/määrätään nimenomaan ihan muilta tahoilta kuin perähikiöiden kylätoimikuntien taholta. Kuppikuntaisten paikkojen sakinhivutustakin esiintyy, mutta ammattimaisesti toteutettu Gang Stalking on jotain muuta ja tätä jälkimmäistäkin kyllä esiintyy meillä Suomessakin.
Vielä minä näin auringon alla:
oli oikeuspaikka – ja siellä vääryys,
oli tuomioistuin – ja sielläkin vääryys.
Minä ajattelin itsekseni:
Jumala tuomitsee oikein, niin syyttömän kuin syyllisen, sillä jokaisella asialla ja teolla on aikansa.
(Saarn. 3:16-17)

Avatar
H.Moilanen
Adrian Monk
Viestit: 2681
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Gang stalking eli joukkovainoaminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Kesä 09, 2021 2:23 pm
Totta kai Gang Stalking eli GT eli joukkovainoaminen on totta. Mutta kaikki internetissä gang talkingista kirjoitetut jutut eivät suinkaan ole totta. GT on yleensä huomattavasti arkisempaa vainoamista.
Siis Gang Stalking G:llä ja S:llä. Ei GT vaan GS. Oli Gin Tonic mielessä, vaikka en itse sellaisia juokaan, niin se kuitenkin liittyy sattuneista syistä aiheeseen ja puheisiin. Pahoittelut kirjoitus- ja ajatusvirheistä.

GT on siis Gin Tonic.
GS on Gang Stalking.
Vielä minä näin auringon alla:
oli oikeuspaikka – ja siellä vääryys,
oli tuomioistuin – ja sielläkin vääryys.
Minä ajattelin itsekseni:
Jumala tuomitsee oikein, niin syyttömän kuin syyllisen, sillä jokaisella asialla ja teolla on aikansa.
(Saarn. 3:16-17)

Vastaa Viestiin