Vielä toteutumattomat enneunet

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvoja: Moderaattorit

Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Näin viime yönä unta, jossa olin hautausmaalla. Siellä oli hautakivi, jossa vauva ja äiti olivat kuolleet samana päivänä. Muistan miettineeni unessa, olisiko äiti kuollut synnytykseen vauva mukanaan, mutta sitten päivämäärät alkoivatkin muuttua. Äiti kuolikin vasta kolme päivää vauvan jälkeen; näin äidin vielä elossa. Vauva kuoli 1.7. ja äiti 4.7. Äiti oli niin musertunut vauvansa kuolemasta, että oli yrittänyt kaivaa lasta ylös haudasta ja kun aikeet oli aina estetty, päätyi hän surmaamaan lopulta itsensä.

Mä en halua tietää, kuvastaako tämä jotain tulevaisuuden tapahtumaa...
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

Johnny_B
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: Pe Tammi 23, 2009 12:05 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Johnny_B »

Nemesia kirjoitti:Olen yrittänyt pyöritellä kuvaa ja avata sen erilaisissa kuvankäsittelyohjelmissa selittääkseni ihmisen verhoksi tms, mutta en ole vielä onnistunut.
Voisitko mahdollisesti laittaa kyseisen kuvan julkisesti nähtäville, voisivat muutkin sitä tutkia?

Hexan
Agentti Scully
Viestit: 669
Liittynyt: La Heinä 11, 2009 9:14 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Hexan »

Mun on nyt pakko kertoa teille yksi jutska, vaikkei se olekaan poliittisesti korrektia. :)

Ensiksi vähän johdantoa. Pariisin iskujen aikaan satuin olemaan ko. maan naapurivaltiossa. Kyseisenä iltana minun piti osallistua joukkotapahtumaan, mutta aamusta alkaen oli tunne, että jotain pahaa tulee tapahtumaan. Pari päivää aiemmin olin nähnyt näyn, jossa nuori tumma nainen kaatuu maahan kasvot silvottuna. Aiemmat vastaavat näyt ovat toteutuneet, joten aavistin siis pahaa ja jäin käkkimään hotellin baariin. Ajattelin tietty että kyseessä oli henkkoht. varoitus mutta ehkä se ei sit ollutkaan niin.

Mutta nyt asiaan. Ennen joulua näin toisenkin näyn, tällä kertaa ihan kotimaassa. Siinä jostain syystä lauma turviksia rynnisti kadulla eteenpäin pahat mielessään. Sain tunteen, että minua koitetaan varoittaa, mutta eihän tuollaisesta ota hullukaan selvää että mistä.

Nyt varsinaiseen asiaan eli noin viikko sitten näin taasen uuden näyn. Siinä turvikset keräsivät "scrap metal" (nämä sanat tulivat päähäni siis enkuksi) kuten partakoneen teriä ja sen semmoista, heitelläkseen niitä suomalaisten niskaan. Olin taas että joo kiitoksia varoituksesta, mutta mitä helvettiä tääkin taas tarkoittaa? Jonkinlainen paikkakin siinä näytettiin, oli lattiaa kahdessa puolitasossa ja kaidetta, sisätiloissa kumminkin selvästi. En mä keksi tuolle perkeleen allegorialle tai mikä lie onkaan mitään muuta tulkintaa kuin että jossain vokissa väsätään pommia.

jonkun mielestä tää on varmaan vihapuhetta mutta kun ottaa huomioon mun aiemmat näyt, niin koen velvollisuudeksi kertoa tästä ees jollekin. Pahoittelut ettei nää siis ole enne unia, vaan nimenomaan näkyjä, joita näen puolivalvetilassa tai joskus jopa ihan päivätajunnassa. Enneunet vaihtui näihin joku vuosi sitten, en ole varma haluanko tietää mikä on seuraava aste.. :P
benz. tolu. mtbe tame etbe xyl. hex. sex.

Hexan
Agentti Scully
Viestit: 669
Liittynyt: La Heinä 11, 2009 9:14 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Hexan »

Brysselin romupommi sitten kosahti, suomalaisiakin loukkaantui mutta ei kuollut. Olisiko tämä nyt ollut toi näkyni tapahtuma josta kerron yllä? Itse asiassa 2 viime viikkoa on olleet aika kauheita, mulla on ollut selittämätön paha olo ja näin 2 ennenäkyä. Ensimmäisen unen eräs suomalainen kuolemantapaus joka suretti koko maata, kävi toteen pari päivää unen jälkeen. Itku siinä pääsi tämmöiseltä paatuneeltakin, en tajua miksi se piti minulle näyttää. Toisen näyn näin 3 päivää sitten, se oli etiäinen terrori-iskusta joukkoliikenteeseen, tosin mieleeni noussut kuva oli bussi eikä metro joka nyt sitten oli Belgiassa kohde.

Varmaan moni pitää mua skitsona ja ajattelette että jos näkee näkyjä koko ajan, niin pakosta osa osuu oikeaan. Mutta siitä ei ole kyse, en nähnyt mitään tuon edellisen kirjoitukseni jälkeen ennen näitä kahta. Koitan laittaa tänne rekordia näistä, jos jotain kiinnostaa. Uskon että muillakin on vastaavaa, mutta moni ei niistä puhu.

Raskastahan noita on "katsella". En tiedä miksi ne mulle näytetään, kun en voi estää enkä auttaa uhreja. Ja mietin missä on päätetty asiat näin etukäteen, onko tulevaisuus jo olemassa jossain kun voin sitä katsoa?
benz. tolu. mtbe tame etbe xyl. hex. sex.

Maura Isles
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:01 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Maura Isles »

Alustus: Olen lukenut Lars Keplerin kirjan "Playground", joka lyhykäisyydessään kertoo tarinaa siitä, miten kuollessaan ihmisen sielu siirtyy odottamaan jatkoa satamaan. Satamassa punnitaan kaikki ja jossain vaiheessa tehdään päätös siirtyykö sielu veneeseen (tuonpuoleiseen) vai palaako sielu takaisin elämään.

Olen nähnyt useasti unta satamasta, jossa on kaksi suurta laivaa. Tunnelma on hyvä, aurinkoinen, iloinen, myös odottava. Viimeisimmässä unessa olin taas satamassa ja herätessäni oikeasti, mieleeni tuli seuraavanlainen ajatus: "se, joka ottaa omena -tatuoinnin, kuolee seuraavaksi". Unessa omenatatuointi oli kiiltävä/loistava/glittermäinen.

Nimof
Lauri Hanhivaara
Viestit: 137
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2012 6:46 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Nimof »

kid kirjoitti:Näin unta, että multa putos ja hajos suuhun hirveesti hampaita. No, tässä sairautta/onnettomuutta odotellessa sitten...
Seurasiko taloudellinen katastrofi myöhemmin?

Vestigia terrent

Hexan
Agentti Scully
Viestit: 669
Liittynyt: La Heinä 11, 2009 9:14 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja Hexan »

Laitan tänne vaikka osa on jo toteutunut. Eipä olekaan tullut tänne paljon kirjoiteltua! Ketju on painunut jo alas. Omat kykyni on kehittyneet,
näen paitsi unia niin myös yhä useammin ihan näkyjä. Minulle ikään kuin näytetään asioita.

On näytetty useita maailman viime vuosien tapahtumia etukäteen. Marraskuussa 2019 sain ilmoituksen, että tulee paha tauti tai muu katastrofi koko maailmaan, jossa kuolee paljon ihmisiä. Sain myös itseeni liittyvän ennustuksen samassa. Se on osin toteutunut. Aloin tuolloin heti seuraamaan uutisia ja tammikuussa sitten olikin pikku uutinen, vain muutama rivi Kiinassa riehuvasta uudesta taudista. Arvasin heti että tässä se nyt on.

Viime jouluna kun olin epä-kristillisesti koisaamassa joulurauhan julkistuksen aikaan, näin unen, jossa minulle ilmoitettiin Ukrainan sodan alkamisen ajankohta: kun maa on paljas ja siinä pieniä keltaisia kukkia, mutta maa ei ole vielä vihreä. Tämäkin meni oikein. Unessa myös näytettiin kerrostaloja kaatuvan paikassa, joka muistutti toisen maailmansodan joukkotuhonnan tapahtumapaikkaa. Nyt jälkeen päin ajatellen siinä viitattiin kansanmurhaan.

Pääsiäispäivänä sain näyn, jossa katsoin ikään kuin aurinkoa vasten raunioitunutta kaupunkina, ja nainen lapsi sylissään käveli sieltä minua kohti. Nainen oli kuin ikonissa. Yhtäkkiä takana kohosi suuri tulivuori ja ilmoitettiin nimi: Kamsatka. Arvelin että kaupunki oli Mariupoli. Kamsatka on Venäjän suuri tulivuori alue, johon joitain päiviä myöhemmin ammuttiin Venäjän suuri uusi ohjus. Tämä näky saattaa olla osin toteutumaton. Miksi se tulivuori purkautui?

Jo kaksi vuotta sitten näin unen joka käsitteli Suomea ja sotaa. Vuodenaika siinä oli lähes sama kuin Tukholman profetiassa. Vuotta ei annettu. Tämä uni oli hyvin henkilökohtainen, sotaan siinä viittasi vain sukulainen jonka näin olevan sodassa. Jälkeenpäin kysyin hänen tehtäväänsä PV:ssa ja se oli siinä unessa oikein annettu.

Paljon on tullut nähtyä myös kaikenlaista tavallista juttua, kuten vaikka tuleeko jokin kirje tiettynä päivänä tai onnettomuuksia eri paikoissa. Ei näissä mitään suodatinta ole, eikä kanavaa voi itse vaihtaa.

Hyvää kesää kaikille, pitkiä heiniä ja keltaista viljaa.
benz. tolu. mtbe tame etbe xyl. hex. sex.

kid
Jane Marple
Viestit: 1040
Liittynyt: Su Tammi 18, 2009 8:10 am
Paikkakunta: Rapakon toisella puolen

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja kid »

Nimof kirjoitti:
Pe Elo 24, 2018 1:13 am
kid kirjoitti:Näin unta, että multa putos ja hajos suuhun hirveesti hampaita. No, tässä sairautta/onnettomuutta odotellessa sitten...
Seurasiko taloudellinen katastrofi myöhemmin?
No eipä tuolloin juurikaan ollut taloutta mikä olisi katastrofiksi muuttunut, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole moista sattunut. Eipä kyllä suurta sairautta eikä onnettomuuttakaan! Koputan puuta.
kimi to futari de aruita ano koro no michi wa mou nakute
soredemo zutto aruita, itsuka kimi to aeru ka na

Avatar
LexVeritas
Jane Marple
Viestit: 1036
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Vielä toteutumattomat enneunet

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Laskimme kirkkovenellä kosken, vene kaatui ja hukuin.
Unessa viruin rannalla ja vanhan sotilaan hahmon ottanut Jumala puhutteli minua sanoin: "Kuolit mutta pelastit lapsen".

Käsittääkseni olen yhä elossa.
-Ai, sä oot mä.
-En, veli.
-H:veel StilEtin pahoin Isä
ylös ja sil läsi puli Raiskaa
moralla

Syysi isisi isyys

для победы
задача будет выполнена

Vastaa Viestiin