UFOt, Alienit?

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Dope Boy
Wallander
Viestit: 1088
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » Ma Elo 26, 2019 6:04 pm

Katsokaa youtubesta semmonen minidokkari kun Nimitz Incident. Siinä Yhdydvaltain neljä hävittäjälentäjää kertoo omituisesta tapauksesta vuodelta 2004 ja mikä parasta tapauksesta on videokuvaa! Vaikkakin huonolaatuista mutta kuitenkin.
"If you aim for a king, you better not miss"

ABC
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4104
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja ABC » La Syys 07, 2019 2:44 am

Luin tänä kesänä Jacques Valléen päiväkirjojen kolmannen osan (neljäskin on jo, sitä en vielä ole lukenut). On kiinnostavaa, miten teininä pidin Valléeta vaikeaselkoisena ja suosikkini oli selväjärkinen Hynek - nyt tämä on kääntynyt siten, että Vallée on mielestäni ongelman luonteen parhaiten tavoittanut tutkija, ja Hynekiä mielestäni vaivasi hieman perinteisen luonnontieteellisen ajattelun luoma kapeus ongelmassa, jossa on vahva kulttuurihistoriallinen ja psykologis-filosofinen ulottuvuus.

3. osassa on paljon kiinnostavaa asiaa. Muistanette, miten Rauni-Leena Luukanen-Kilde aina jaksoi jauhaa disinformaatiosta ufokentällä? No, osoittautuu, että sitä todella levitettiin esimerkiksi tiedustelupalvelun tai armeijan taholta (US, UK, Ranska); syy ei ole selvillä, eikä sitä ehkä koskaan julkistetakaan. Vallée ei suoraan syytä ketään, mutta henkilöiden persoonat eivät jää epäselviksi, kun lukee kirjan tarkasti (myös loppuviitteet).

Kirjasta selviää, että jo pahimman abduktio- ja Area 51 -kohun aikaan Valléella oli käsitys, että suurin osa vouhkaamisesta oli tarkoituksella, rahan ansaitsemisen vuoksi tai muuten, pönkitettyä hypeä, jolla ei ollut todellisuuspohjaa. Abduktiot olivat psykologisesti kiinnostavia, mutta niitä ei tutkittu objektiivisesti, vaan esimerkiksi kuuluisa Budd Hopkins oli taiteilija ilman mitään formaalia koulutusta tieteessä tai edes hypnologiassa. Käy ilmi, että Hopkins oli niin voimakkaasti oman agendansa ajama, että jopa haukkui ja traumatisoi erään potilaansa istunnon aikana. Lisäksi Hopkins oli sotajalalla Whitley Strieberin kanssa, mustamaalaten tätä ikävästi.

Whitley Strieberistä tuli Valléen perheen läheinen tuttava, ja kirjasta välittyy hieman ambivalentti kuva suhteessa häneen. Vallée vaikuttaa kunnioittaneen Strieberin (bisnes)älyä. Hän toteaa kuitenkin suoraan ja kiertelemättä, että Strieberin ensimmäinen ja kuuluisin kirja Communion oli omaksi kokemukseksi naamioitu tieteisromaani. Arvailuksi jää, uskoiko Vallée myöhemmin Strieberin monien erikoisten ja aitojen(?) kokemusten taustalla olleen esim. (lapsuuden) seksuaalinen hyväksikäyttö, kuten monissa abduktiotapauksissa selvästi oli (tämä on selvää kaikille, jotka ovat lukeneet John Mackin kirjan ns. ajatuksen kanssa).

Kuuluisa video alienien ruumiinavauksista, joka aiheutti valtavan kohun jenkeissä ja jota 90-luvulla levitettiin Suomessakin suuren kohun kanssa, osoittautuu kirjassa Hollywood-tuotokseksi. Tekijän nimikin kerrotaan; hän oli tunnettu taidokkaista ja hintavista käytännön piloistaan.
Every ship must sail a world.

Avatar
Dortmunder
Sammakkoprofessori
Viestit: 432
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Dortmunder » Pe Syys 20, 2019 10:04 am

Iltalehti tiedottaa tänään:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4f6 ... d2e225bd1a

Elikkäs:
USA:n laivasto myönsi lopulta ufo-videoiden aitouden

Lentäjät ovat olleet haluttomia keskustelemaan asiasta, koska pelkäävät leimautumista hörhöiksi.
Useita havaintoja useilta vuosilta

Syynä videoiden aitouden vahvistamiselle on laivaston mukaan se, että lentäjäkoulutuksessa olevia kannustetaan raportoimaan tunnistamattomista ilmiöistä ilmassa. Nämä ilmiöt voisivat olla ilma-operaatioille ja lentäjille vaaraksi.

– Useiden vuosien ajan lentäjämme eivät raportoineet näitä kohtaamisia, koska pelkäsivät leimautumista. He pelkäsivät myös termejä ja teorioita siitä, mitä näissä videoissa on tai ei ole, kertoo laivaston tiedottaja Joe Gradisher.

Laivasto kutsuu tällaisia havaintoja tunnistamattomiksi havainnoiksi ilmassa (unidentified aerial phenomena).

Ainoa keino selvittää mitä nämä ilmiöt ovat on Gradisherin mukaan se, että lentäjiä kannustetaan raportoimaan niistä.
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

ABC
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4104
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja ABC » La Syys 21, 2019 6:48 pm

Eilen oli sitten Area 15:llä "Suuri Ryntäyspäivä" - paikalta tulevassa streamissa esiintyi pari hassua tyyppiä. Sen sijaan tänään Rachelin kaupungin YouTube-lähetyksessä näytti jo olevan ihan kunnon bileet alien-pukuineen kaikkineen. Mikä varmasti oli tarkoituskin. Alien-hype kun on ikävästi laantunut viime vuosina tieteen saavutusten alkaessa jo olla kiinnostavampia, ja kaikki ufoilusta leipänsä ansaitsevat ovat olleet helisemässä.
Every ship must sail a world.

MissMallard
Wallander
Viestit: 1093
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja MissMallard » Ma Syys 23, 2019 10:39 am

Pentagonin ufo-ohjelmasta vastannut tiedustelu-upseeri sanoi CNN:lle: että on mahdollista että Maassa on käynyt avaruusolentoja. Tämä on hänen oma mielipiteensä eli ei edusta mitään valtion näkemystä tms.

Sanotaan nyt näin että ei voi sanoa varmaksi että ufoja on tai että niitä ei ole. Luulisi että nykytekniikka mahdollistaisi korkean ja laadukkaan tason videoissa tai kuvissa missä mahdollinen tunnistamaton ilma-alus esiintyy mutta yllättävän vähän on mitään korkeatasoista materiaalia saatavilla ottaen huomioon tekniikan kehityksen ja kameroiden jne tason. Toisaalta nykytekniikka mahdollistaa myös kaiken väärentämisen ja ylimääräisen lisäilyn kuviin ja videoihin.
Tavallaan olisi ihme jollei avaruudesta löytyisi muutakin elämää ja jopa kehittyneempää kuin omamme. Toisaalta se voisi olla myös alkeellisempaa. Toisaalta on tullut esim. katsottua mönkijöiden materiaalia Marsista ja vaikea kuvitella että siellä tai muilla planeetoilla olisi minkäänlaista suurta älyllistä elämää. Sen verran karu ja eloton on Marssikin. Muilla planeetoilla vastaan kävelevät luonnonlait eli joko äärimmäinen kylmyys tai kuumuus. On tietysti mahdollista että muu älyllinen elämä tulee toisesta galaxista tai sitten on joku "alienien avaruusasema" jossakin avaruuden syvyyksissä. Avaruudesta on niin paljon tutkimatta. Toisaalta lähialueita on tutkittu aika tarkastikkin.

Tosin eihän tämä uskon asia ole; pitäisi vain saada vähän parempaa materiaalia mistä tällaistakin asiaa voidaan analysoida tarkemmin. Pitää muistaa että myös valtiot voivat lähetellä pilvien yläpuolelle ties mitä esinettä, lentäviäkin joista muilla valtioilla ei ole sitten tietoa. On avaruusromua, sääpalloja ja meteoriittien putoamisia. Nämä kaikki voidaan sotkea niin että ne tuntuvat ufo-havainnoilta vaikka niille voisi olla ihan luonnollinen selitys.
Tottakai esim. Youtubessa on videoita joissa on jotakin kummallista, mutta siinä tullaan luotettavuusongelmaan eli mitä videolla todella näkyy ja että onko sitä fiksattu jälkikäteen?

Youtubessa keräsi paljon peukutuksia mielipide että nyt meitä valmistellaan johonkin tulevaan? Eli jotakin tapahtuu pian. No vuosikymmenet on jotakin odotettu: niin "Jeesuksen tulemista" kuin Alienejä.

dazu
Columbo
Viestit: 2315
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Syys 23, 2019 12:36 pm

Mä olen nähnyt UFOja kaksi kertaa. Näin 2002 syyskuussa lentävän lautasen Tampereen yläpuolella hyvin matalalla. Kello oli jotain 11-12 päivällä. Oli pilvetön päivä ja aurinko osui idässä olleiden läheisten kerrostalojen ikkunoihin häikäisten minua kaiken aikaa. Jouduin suojaamaan kädellä silmiäni, koska häikäistyin kaiken aikaa. Tilanne jatkui näin ehkä viitisen minuuttia... Sitten huomasin, että häikäisevä kohde liikkui jossain ylhäällä ja, että aurinko ei itseasiassa edes osunut kerrostalojen ikkunoihin. Lentävä kohde oli tajunnan lamauttava, leuat auki loksauttava kiekko, tai lentävä lautanen. Se liikkui kerrostalojen kattojen yläpuolella välillä kallistellen, jolloin sen yläpinta heijasti auringon valoa. Sen yläpinta oli kiiltävä, metallin värinen ja alapinta oli tumman harmaa mattapinta. Kohde oli halkaisijaltaan ehkä 10 metriä. Se teki zikzak liikettä, liikkuen yhteen suuntaan ja sitten jatkuvasti liikkeessä pysyen saattoi palata samaa rataa takaisin päin, tai lähteä suorakulmaisessa käännöksessä viistoon ylös, tai viistoon alas. Se ei ollut hetkeäkään pysähdyksissä, vaan pysyi kaiken aikaa liikkeessä... Se liikkui yhdestä pisteestä toiseen pisteeseen tietyllä nopeudella suoraa lentoa ja teki sitten suorakulmaisen suunnanmuutoksen pysähtymättä, tai hidastamatta vauhtia ja liikkui taas kääntöpisteestä seuraavaan kääntöpisteeseen suoraa lentoa tasaisella nopeudella. Seurasin noin viiden minuutin ajan sen tekevän tällaista zikzak-liikettä. Kohteen nopeus oli liikkumisen ajan kaiken aikaa hyvin suuri, useita satoja kilometrejä tunnissa, tai mahdollisesti jossain 1000km/h paikkeilla. Se teki siis suorakulmaisia käännöksiä tässä nopeudessa. Näytös päättyi siihen, että UFO näytti laskeutuvan kohti metsikköä lähelle mielenterveyskuntoutujien asuntolaa.

Kun olin huomannut kohteen olevan jokin lentävä, oletin ensin, että siellä pyörii joku Cessna, tai vastaava pienkone, tai ehkä helikopteri, enkä kiinnittänyt kohteeseen sen enempää huomiota. Siinä sitten alkoi mieleeni hiipiä outo tunne, kun tajusin, että kohde on lähellä, eikä siitä kuulu lainkaan ääntä ja tässä vaiheessa kiinnitin enemmän huomiota kohteeseen.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

tattooed fucker
Philip Marlowe
Viestit: 1125
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker » Ke Syys 25, 2019 3:56 am

Jos ajattelisi tämän hetken,tämän kohdan,mallinnuksena syvyys,pituus,leveys,aika.ja hetki.Kattelin tuossa dokkarin,missä tiedemiehet ym. löysivät 13 kpl päällekkäisiä "hetkiä"Siihen kun laittaa päälle galaksit,Uudestipurkautumiset,mustat/valkoiset aukot.Voisin jopa pitää mahdottomana ideana ajatusta,jotta täällä yksinollaan :wink: Uskon,että tällä telluksella on meidän kanssa muutakin.Paljonkohan löytyy vesistä?Jopa "pahimmat" skeptikot eivät kykene sanomaan mm.monia historiallisia esineitä,materiaalia,mikä on vieläkin tuntematonta,inkojen astrologian,maya-kansan totaalinen häviäminen,oishan näitä.Oma absoluuttinen miettiminen on koko totuus :D yhet sille
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2351
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: UFOt, Alienit?

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » Pe Loka 11, 2019 12:43 am

Olisi sääli että me olisimme yksin maailmankaikkeudessa. Todennäköisyys sille, ettei älyllistä elämää ole muualla on pieni. Mutta onko kukaan ottanut meihin yhteyttä, onkin eri asia joka jakaa mielipiteitä.

Stephen Hawking varoitti lähettämästä tietoisesti avaruuteen signaaleja tai enempää luotaimia kuin Voyager 1 ja 2. Mahdolliset vierailijat olisivat lähes varmasti vihamielisiä, Hawking oli pähkäillyt.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Vastaa Viestiin