Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3069
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Villeri »

SYLWAR kirjoitti: La Maalis 28, 2020 8:10 pm Villeri voisi käydä lukemassa Ruotsalaista mediaa, eikä poimia noita viikon pari vanhoja uutisia suomen mediasta.
Tietysti siihen pitää osata toki myös ruotsinkieltä, jonka puuttuminen sattaa vaikeuttaa sitä lukemisen ymmärtämistä.
Jostain kumman syystä Suomessa tiedetään aina paremmin naapurin asiat, kuin naapuri itse ja se pätee tässäkin kohtaa todella mainosti, kas silloin kun on itse natiivisti paikanpäällä, on aika koomista lukea sitten kommentteja siitä, mikä on asia on mitenkin vaikka todellisuudessa asiat on toisin. Mutta ei huolta tätä kisaa ei ole vielä menetetty, Suomessa on nyt tuhatkunta todettua tartuntaa ja Ruotsissa kolmisen tuhatta, kyllä Suomessakin ehditään perään tässä kisassa, kun katsotaan sitä kaavaa miten nopeasti se sitten lähetee siitä nousemaan reilussa viikossa. Varsinkin kun vastahan sinne putkahti lentokonneelline uutta potentiaalista kantajaa Portugalista Ouluun, kyllä se siitä lähtee...vaikka ei kyllä todellisuudessa tarvitsi.
Voisin toki lukea ruotsalaista mediaa, mutta nämä viikon takaisetkin uutisoinnit ovat niin absurdeja, että niitä on vaikea uskoa.

Voinet ystävällisesti paikallisena informeerata, miten tilanne on parantunut. Vieläkö luotetaan käskyjen sijaan kultivoituneesti ohjeistamiseen? Vieläkö saa mennä pitkin maata, miten huvittaa? Ovatko hiihtokeskukset auki, onko terassikausi alkamassa? Ainakin se on uutisartikkelista parantunut, että kokoontumisia sallitaan enää 50:lle ei 500:lle.

Här kommer Pippi Långstrumpa!
Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 4:23 pm Jos kantasuomalainen kuski, niin sairaskohtaus. Jos taas mamu, niin ajovirhe, sillä aiemmin eivät ammattiautoilijat ole tehneet ajovirheitä.
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

khl kirjoitti: La Maalis 28, 2020 5:41 pm Perusterve ei kai tarkoita etteikö käyttäisi tupakkatuotteita?
Onkohan paljon sähkötupakan käyttäjiä näissä tehohoito potilaissa nuoremmissa
tai toki vanhemmissakin sähkötupakkahan tuhoo keuhkot nopeammin kuin tupakka?
Ei näitä ihmisiä ole mitenkään tutkittu. Perusterve on jonkun heidät tunteneen näkemys, ei välttämättä mikään totuus. Onhan kuollut aina juhlapuheissakin hieno ihminen, ei koskaan vittumainen kusipää, vaikka olisi sitä ollutkin.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3742
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Kardemumma kirjoitti: La Maalis 28, 2020 8:01 pm Kiinnostaisi tietää koronaviruksen alkuperä. Jotenkin vaikuttaa laboratoriossa kehitetyltä. Neuvostoliitolla oli aika merkittävä bioaseohjelma ja olisi kiva tietää mitä kaikkea koeputkissa siellä ja muualla maailmassa on kehitelty. Sinällään labrassa muokatut virukset olisi aivan loistavia liikakansoituksen hallinnassa.

hmisiä on liikaa ja jollakin keinolla ylimääräisistä on päästävä eroon. Afrikassa paikalliset sikiää kuin kaniinit ja siten loputon pakolaisvirta ei ikinä lopu. Tappamalla heidät kaikki pakolaisia ei enää ole ja me suomalaiset voisimme keskittyä oman talouden hoitoon ja pitää parempaa huolta luonnostamme.

Eikä olisi lainkaan huono, jos Suomestakin saatasiin tapettua pari miljoonaa ihmistä, mutta lähinnä vain lappalaisia, mustalaisia, kurdeja, neekereitä, savolaisia, suomenruotsalaisia, oululaisia, virolaisia ja jehovan todistajia.
Tuota laboratorioasiaa on vatvottu tässä vaikka kuinka.
Lukisit ketjua ennen kommentoimista.

Tässä ihan asiadataa, jotta ei ole ainakaan labrassa tehty:
Marokon Kauhu kirjoitti: To Maalis 26, 2020 3:09 pmEi tauti ei ole labrasta, vaan ihan kaikkea mahdollista syövien kiinalaisten ansiota, niin kuin monet aikaisemmatkin epidemiat:
The overall molecular structure of this virus is distinct from the known coronaviruses and instead most closely resembles viruses found in bats and pangolins that had been little studied and never known to cause humans any harm.
https://www.livescience.com/coronavirus ... n-lab.html
Schweinehund on vastannut tähän jo ansiokkaasti:


sikakoira kirjoitti: To Maalis 26, 2020 4:39 pm
Juujaa kirjoitti: To Maalis 26, 2020 4:27 pm
sikakoira kirjoitti: To Maalis 26, 2020 4:21 pm:

Marokon kauhusta poiketen itse olen sitä mieltä että virus on nimenomaan peräisin tuolta Wuhanin laboratoriosta jolla on aikaisempaakin kokemusta virusten karkailemisesta. Täsmäase joka joko tahattomasti taikka sitten tarkoituksella pääsi valloilleen on mielestäni uskottavampi selitys kuin tuo eläintori teoria johon yleisesti viitataan. Perusteluna tälle että tiedetään tällaista virusta nimenomaan tutkitun vuonna 2019 ja ensimmäisten todettujen tapausten eläintoreilla käymättömyys.
Viittaat virusta tutkittaneen 2019. Mihin perustat tämän? Korona viruksia tutkittiin jo 1900 luvun puolella.
Mistä tiedät ettei ensimmäiset tapaukset ole käyneet eläintorilla?
Patient 0 ei ole todistettu aukottomasti. Havainnot Italiasta tukevat sitä että potilas 0 on ollut joskus 2019.

Mailman huippututkijat ovat todenneet viruksen olevan "koskematon". Ilmeisesti mahdotonta muokata nykytietämyksen valossa virusta niin ettei jäisi jälkiä.
Miten kuka nyt ikinä tämän organisoi pystyy tuohon?
Viittaan aikaisemmin linkkaamiini dokumentteihin jotka löytyvät tämän osion alkupäästä. Wuhanin laboratorioon haettiin työntekijöitä tuohon lepakko tutkimukseen 2019. Työnhaku ilmoitus oli kyseessä. Sekin on dokumentoitu tosiasia että lepakoiden kykyä levittää näitä viruksia sairastumatta itse tuolla nimenomaan tutkittiin. Projektilla oli myöskin yhteyksiä USA:han josta alunperin virus Kiinaan hankittiin.

https://www.the-scientist.com/news-opin ... bate-34502
Lab-Made Coronavirus Triggers Debate


Työnhakuilmoituksen käännös on varmistettu Kiinaa osaavista lähteistä joten.....
Labrasta kotoisin ja labrassa tehty, ovat toki kaksi aivan eri asiaa.
Ei ole mahdotonta että virusta on siellä tutkittu, ja sitten livistänyt.
Itse juhlin tilannetta muuten, koska tulee muuttamaan niin paljon asioita, mutta veikkaan vieläkin sitä wet market toria.
Olen joskus käynyt vastaavassa, toisessa Aasian maaassa, ja ne on aika ruttosia paikkoja.

Bioaseeksi corona-chan on liian huono:
  • Vain kohtuullinen tarttuvuus
  • Liian pieni tappavuus, vaikkakin selvästi suurempi kuin influenssalla. Mutta ei pääse ebolan tasolle
  • Liian pitkä itämisaika: Leviää liian suurellla alueelle (koko pallo), joten ei siitä aseeksi ole. Omatkin saa osumaa
Hyvä bioase tarttuisi tehokkaasti, itäisi vain hetken, ja tappaisi mieluiten kaikki "hostit".
Näin se ei pysty leviämään kuin rajatulle aluelle, ja pysähtyy sitten kun kaikki on kuolleet, eikä kukaan pysty vielmään sitä eteenpäin.
Levittävät joukot eivät tulisi alueelle ennenkuin on varma että vihollispopulaatio ja virus ovat kuolleet.

Eli tähän ei päästä kuitenkaan, koska ihmisten määrä lisääntyy noin 200 000 päivässä (!)
wee-less-people.png
wee-less-people.png (209.41 KiB) Katsottu 3443 kertaa
Viimeksi muokannut Marokon Kauhu, La Maalis 28, 2020 9:11 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

damfin kirjoitti: La Maalis 28, 2020 4:32 pm Jossain vaiheessa minä luulin olevani siinä ryhmässä jolle naureskellaan panikoimisesta, mutta en minä sentään ole vielä puhelimen käyttöä panikoinut, varsinkaan oman puhelimeni... nyt on näköjään kääntynyt niin päin että ne panikoinnille naureskelijat pukeutuvat kauppaan mennessään kumipukuun ja puhelimeensa eivät enää uskalla edes koskea :lol: varmaan pelkäävät sitä kortilla maksamistakin sen takia kun se kortti voi saastua viruksista sinne maksupäätteeseen koskettaessaan :shock:

Ei sillä, kyllä minäkin siellä kaupassa ihan kertakäyttöhanskoja käytän, kun ei kankaisia raaski roskiin heittää jokaisen kaupassa käynnin jälkeen...
Tulee tuolla rautakauppojen ja muiden kuin elintarvikeliikkeiden puolella vielä käytettyä sellaisia kämmenpuolelta vesitiiviiksi pinnoitettuja euron työsormikkaita, kun ne ei mene heti rikki käteen vetäessä :mrgreen:
Vaihtorahan voi jättää kauppiaalle. Näin minimoi oman riskinsä saada koronaa. Ei tarvitse koskea kuin elintarvikkeisiin kaupassa. Käteinen on siis turvallisempaa. Jos ei ole persu eli köyhä.
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Kansalaiset huolestuivat poliisien terveydestä rajan valvontapisteillä – näin poliisipomo vastaa
Tänään klo 17:26
Poliiseilla ei näkynyt hanskoja tai hengityssuojaimia Uudenmaan rajanylityspaikoilla.
Uudenmaan eristäminen on alkanut. Video Turku-Helsinki moottoritieltä lauantaina. Henri Kärkkäinen

Poliisin ja varusmiesten heikolta näyttävä suojausvarustus Uudenmaan rajan tarkastuspisteillä on herättänyt useamman Iltalehden lukijan huomion. Myöskään Iltalehden lauantai-aamuisessa, tarkastuspisteeltä tekemässä suorassa lähetyksessä ei näkynyt, että poliisi olisi käyttänyt Uudenmaan rajalla esimerkiksi hanskoja tai maskeja.

Itä-Uudenmaan poliisista kuitenkin vakuutetaan, että syytä huoleen ei ole. Poliisilla on käytössä sekä sulkupisteillä että normaalissa partiotoiminnassa normaalit suojavälineet.

– Perusvarustus eli hyvä käsidesi, hanskat ja tarvittaessa maskit [hengityssuojaimet], kertoo Jussi Huhtela Itä-Uudenmaan poliisin valvonta- ja hälytystoimintasektorin johtaja.

Huhtela kertoo, että kenttäpartiotoiminnassa on jo useamman viikon käytetty yllä mainittuja suojausvarusteita.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.
Poliisi valvoi Uudenmaan sulkupisteitä tarkkaan. Kuva Helsinki-Turku moottoritien pisteeltä.Poliisi valvoi Uudenmaan sulkupisteitä tarkkaan. Kuva Helsinki-Turku moottoritien pisteeltä.
Poliisi valvoi Uudenmaan sulkupisteitä tarkkaan. Kuva Helsinki-Turku moottoritien pisteeltä. Henri Kärkkäinen

– Yksittäinen poliisi tai partio ratkaisee sen, kuinka ja missä tilanteessa niitä käytetään. Niitä käytetään tarvittaessa, se ei ole automaattista, Huhtela kertoo.

Iltalehti kysyi asiasta jo aikaisemmin tiedotustilaisuudessa Uudenmaan rajalla.

– Meillä on samat ohjeet kuin muillakin kansalaisilla. Etäisyyttä pidetään ja suojavarusteita on käytettävissä. Myös liikenneturvallisuus täytyy ottaa huomioon, sanoi ylikomisario Jussi Päivänsalo Länsi-Uudenmaan poliisista.

Myös Huhtela lisää, että etäisyyttä pidetään myös rajan sulkupisteillä.
Selviytymispakkauksia varastossa

Jussi Huhtela Itä-Uudenmaan poliisista kertoo myös, että yksikössä on tehty suojavarusteista koostuvat selviytymispakkaukset. Partio voi täydentää varustustaan tehtävälle lähtiessään.

Miten on varmistettu, että suojavarusteet riittävät? Uudenmaan raja on määrä olla kiinni kolme viikkoa ja suojavarusteita tarvitaan partiotyössä varmasti pidempään.

– Kyllä niitä riittää. Teemme myös pakkauksia lisää varastoon tarvittaessa, Huhtela kertoo.
”Ei tarvitse olla poliisin puolesta huolissaan”

Huhtelan terveiset huolestuneille kansalaisille ovat selkeät.

– Ei tarvitse olla poliisin puolesta huolissaan. Meillä on työsuojelu erittäin hyvin kunnossa, tapauksessa kuin tapauksessa. Poliisi panostaa työsuojeluun hyvin.

Huhtela kertoo, että vaikka jokin varuste ei ole automaattisesti käytössä, ei ole syy huolestua.

– Me käytämme niitä sen tilanteen ja uhka-arvion mukaan, kuten me muutenkin toimimme.
Millaiset paperit täytyy olla mukana Uudenmaan rajaa ylittäessä? Toimittaja: Elli Harju, Kuvaaja: Henri Kärkkäinen
Nyt on sitten tullut selittelyjuttu miksei poliisi käytä suojausta. Ei kansalaiset ole huolissaan poliisin turvallisuudesta vaan siitä, että levitätte eteenpäin tätä kansantalouden syöksylamaan suistavaa kamalaa virusta eteenpäin, jolloin kustannukset vielä nykyisestäänkin kasvavat. Olette turvaamassa aluetta, josta virus ei saisi levitä eteenpäin. Teidän pitäisi olla erittäin vastuullisia.

Vai onko se niin, että tämä on vain savuverho? Huhtanen?
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

Sotapäiväkirja, päivä 1, Kollaa kestää.

Uusimaa on nyt suljettu – IL-raportti historiallisesta päivästä: ”Raja pitää”

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... 2529eb481b
Kardemumma

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Marokon kauhu, hyvä bioase on sellainen, jolla saadaan haluttu lopputulos. Bioaseen käyttäjällä voi olla monenlaisia intressejä. Eikä aina vain James Bondista tuttuja teemoja.

Villieläimiä ihminen on aina syönyt. Ei se virus mistään torilta voi olla peräisin. Ebolakin on jostain Ebolajoen varrelta. Todennäköisesti luolasta, jossa lepakot viihtyvät. Ollut siellä miljoonia vuosia piilossa.
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Mies ajoi kahdesti läpi poliisin tiesulusta – saatiin kiinni Myrskylässä
Tänään klo 19:52
Poliisiauto ajautui takaa-ajon aikana ulos tieltä.
Poliisi kertoo, millaisilla papereilla pääsee Uudenmaan rajan yli.

Uusimaalainen 65-vuotias mieshenkilö ajoi lauantaina henkilöautolla läpi poliisin pitämästä tiesulusta ja pakeni ajaen kovaa ylinopeutta, kertoo Hämeen poliisilaitos.

Tiesulku on pystytetty paikalle valmiuslain perusteella. Tarkempi tapahtumapaikka on Pakaantiellä Orimattilan ja Myrskylän rajalla. Poliisipartio ei tavoittanut pakenijaa takaa-ajosta huolimatta.

Myöhemmin lauantaina noin kello kahden aikaan iltapäivällä sama auto ajoi läpi toisesta poliisin tiesulusta. Tällä kertaa Porlammintien ja Lapiokoskenmyllyntien risteyksessä ja pakeni toista poliisipartiota.

Poliisiauto ajautui ulos tieltä takaa-ajon aikana ja takaa-ajettava auto jäi kadoksiin. Myöhemmin pakenija tavattiin Myrskylästä ja poliisi otti hänet kiinni. Poliisiauto vaurioitui ulosajossa ja poliisipartio toimitettiin sairaalaan vammojen tarkastukseen.
Epäillään useista rikoksista

Karkuun ajanutta miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta valmiuslakirikkomuksesta, niskottelusta poliisia vastaan, liikennerikkomuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Asian esitutkinta suoritetaan Hämeen poliisilaitoksella. Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta seuraavan kerran maanantaina 30. maaliskuuta.
Poliisin rajavalvontaa ykköstiellä Uudenmaan rajalla. Kuvituskuva.Poliisin rajavalvontaa ykköstiellä Uudenmaan rajalla. Kuvituskuva.
Poliisin rajavalvontaa ykköstiellä Uudenmaan rajalla. Kuvituskuva. Henri Kärkkäinen
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2869
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Isovaalea kirjoitti: La Maalis 28, 2020 9:08 pm Sotapäiväkirja, päivä 1, Kollaa kestää.

Uusimaa on nyt suljettu – IL-raportti historiallisesta päivästä: ”Raja pitää”

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... 2529eb481b
Ei se sitten kestänyt, kun joku rattijuoppo onnistui hörhöilemaan itsensä rajan taakse....
On siinä ollut ja melkoinen nero asialla, päissään kikkailemaan tiesululle ja siitä sitten pikku rallin kautta koppiin.
Ei avaudu kyllä mulle ihan äkkiä tuo logiikka, ellei sitten ole tahallinen huomionhakuisuus + kännissä ja läpällä.
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Huomisen lööpeissä pääministerin ja presidentin valtataistelu.
Marin ei näytä kestävän Niinistön näkyvää roolia.
All is pretty.
- Andy Warhol
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

SYLWAR kirjoitti: La Maalis 28, 2020 9:28 pm
Isovaalea kirjoitti: La Maalis 28, 2020 9:08 pm Sotapäiväkirja, päivä 1, Kollaa kestää.

Uusimaa on nyt suljettu – IL-raportti historiallisesta päivästä: ”Raja pitää”

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... 2529eb481b
Ei se sitten kestänyt, kun joku rattijuoppo onnistui hörhöilemaan itsensä rajan taakse....
Joku desantti tai väkivaltainen tiedustelija. Jos oli ilman asepukua niin Geneven sopimus roskiin ja vesisurffausta
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja khl »

Kardemumma kirjoitti: La Maalis 28, 2020 8:01 pm Kiinnostaisi tietää koronaviruksen alkuperä. Jotenkin vaikuttaa laboratoriossa kehitetyltä. Neuvostoliitolla oli aika merkittävä bioaseohjelma ja olisi kiva tietää mitä kaikkea koeputkissa siellä ja muualla maailmassa on kehitelty. Sinällään labrassa muokatut virukset olisi aivan loistavia liikakansoituksen hallinnassa.

hmisiä on liikaa ja jollakin keinolla ylimääräisistä on päästävä eroon. Afrikassa paikalliset sikiää kuin kaniinit ja siten loputon pakolaisvirta ei ikinä lopu. Tappamalla heidät kaikki pakolaisia ei enää ole ja me suomalaiset voisimme keskittyä oman talouden hoitoon ja pitää parempaa huolta luonnostamme.

Eikä olisi lainkaan huono, jos Suomestakin saatasiin tapettua pari miljoonaa ihmistä, mutta lähinnä vain lappalaisia, mustalaisia, kurdeja, neekereitä, savolaisia, suomenruotsalaisia, oululaisia, virolaisia ja jehovan todistajia.
Koronaviruksen rna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa
Tutkimukset kumoavat salaliittoteorian siitä, että virus olisi ihmisen tekemä.

Koronapandemian riehuessa maailmalla salaliittoteoriat viruksen alkuperästä ovat levinneet miltei yhtä villinä.

Koronaviruksen on väitetty karanneen jostain biologisia aseita kehittelevästä laboratoriosta. Viruksen maailmanvalloitusta on väitetty myös jonkun valtion salajuoneksi.

Huhut lähtivät leviämään, kun viruksen perimä saatiin analysoitua tammikuun alussa. Viruksen perimässä näkyi samoja osia kuin aidsia aiheuttavassa HI-viruksessa. Kyse oli kuitenkin monessa muussakin viruksessa esiintyvästä perimän osasta.

Andersenin ryhmä yritti selvittää, onko virus todella karannut laboratoriosta. Jos virus olisi sellainen, sen perimä olisi sekoitus jo olemassa olevien virusten rna:ta.
Kaiken takana olikin muurahaiskäpy
Varsin nopeasti kävi ilmi, ettei virus ole ihmisten käsialaa. Tutkimuksissa löytyi kuitenkin outoja palasia viruksen rna:sta.

Niitä oli havaittu vastikään eläimeltä, joka tunnetaan nimellä muurahaiskäpy. Tällaisia suomupeitteisiä otuksia myydään elävinä kiinalaisilla eläintoreilla.

Tutkijat vertailivat lepakoista ja muurahaiskävyistä löytyneitä koronaviruksia nyt ihmisistä toiseen leviävään koronavirukseen. Näiden vertailujen perusteella he päättelivät, että virus on lähtöisin eläimistä eikä laboratorioista.

Tätä tukee myös tälle koronavirukselle ominainen suojautumismekanismi, joka estää ihmisen omaa immuunijärjestelmää tuhoamasta kehoon tunkeutuvaa virusta.

https://yle.fi/uutiset/3-11276930
Kardemumma

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

khl kirjoitti: La Maalis 28, 2020 10:07 pm
Kardemumma kirjoitti: La Maalis 28, 2020 8:01 pm Kiinnostaisi tietää koronaviruksen alkuperä. Jotenkin vaikuttaa laboratoriossa kehitetyltä. Neuvostoliitolla oli aika merkittävä bioaseohjelma ja olisi kiva tietää mitä kaikkea koeputkissa siellä ja muualla maailmassa on kehitelty. Sinällään labrassa muokatut virukset olisi aivan loistavia liikakansoituksen hallinnassa.

hmisiä on liikaa ja jollakin keinolla ylimääräisistä on päästävä eroon. Afrikassa paikalliset sikiää kuin kaniinit ja siten loputon pakolaisvirta ei ikinä lopu. Tappamalla heidät kaikki pakolaisia ei enää ole ja me suomalaiset voisimme keskittyä oman talouden hoitoon ja pitää parempaa huolta luonnostamme.

Eikä olisi lainkaan huono, jos Suomestakin saatasiin tapettua pari miljoonaa ihmistä, mutta lähinnä vain lappalaisia, mustalaisia, kurdeja, neekereitä, savolaisia, suomenruotsalaisia, oululaisia, virolaisia ja jehovan todistajia.
Koronaviruksen rna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa
Tutkimukset kumoavat salaliittoteorian siitä, että virus olisi ihmisen tekemä.

Koronapandemian riehuessa maailmalla salaliittoteoriat viruksen alkuperästä ovat levinneet miltei yhtä villinä.

Koronaviruksen on väitetty karanneen jostain biologisia aseita kehittelevästä laboratoriosta. Viruksen maailmanvalloitusta on väitetty myös jonkun valtion salajuoneksi.

Huhut lähtivät leviämään, kun viruksen perimä saatiin analysoitua tammikuun alussa. Viruksen perimässä näkyi samoja osia kuin aidsia aiheuttavassa HI-viruksessa. Kyse oli kuitenkin monessa muussakin viruksessa esiintyvästä perimän osasta.

Andersenin ryhmä yritti selvittää, onko virus todella karannut laboratoriosta. Jos virus olisi sellainen, sen perimä olisi sekoitus jo olemassa olevien virusten rna:ta.
Kaiken takana olikin muurahaiskäpy
Varsin nopeasti kävi ilmi, ettei virus ole ihmisten käsialaa. Tutkimuksissa löytyi kuitenkin outoja palasia viruksen rna:sta.

Niitä oli havaittu vastikään eläimeltä, joka tunnetaan nimellä muurahaiskäpy. Tällaisia suomupeitteisiä otuksia myydään elävinä kiinalaisilla eläintoreilla.

Tutkijat vertailivat lepakoista ja muurahaiskävyistä löytyneitä koronaviruksia nyt ihmisistä toiseen leviävään koronavirukseen. Näiden vertailujen perusteella he päättelivät, että virus on lähtöisin eläimistä eikä laboratorioista.

Tätä tukee myös tälle koronavirukselle ominainen suojautumismekanismi, joka estää ihmisen omaa immuunijärjestelmää tuhoamasta kehoon tunkeutuvaa virusta.

https://yle.fi/uutiset/3-11276930
Tuoon vain yksi lässytys muiden joukossa. Ei todista mitään.
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Tämänhän kaikki jo tiesivätkin, mutta arkistoidaan nyt tännekkin:
During the epidemic, the dead were cremated immediately, without ceremonies and without specifying the cause of death. Now family members are waiting to bury the urns containing the ashes of their loved ones. About 45,000 urnes will be distributed in Wuhan alone. The number of coronavirus deaths in China is deliberately underestimated. In the days of the peak of the epidemic, the crematory ovens worked for 19 hours a day. Journalists Li Zehua, Fang Bin, Chen Qiushi have disappeared. Photos and videos of queues at Funeral Parlors and cemeteries are blocked on social media.
http://www.asianews.it/news-en/Wuhan,-e ... 49673.html
it's my car !
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

khl kirjoitti: La Maalis 28, 2020 10:07 pm
Kardemumma kirjoitti: La Maalis 28, 2020 8:01 pm Kiinnostaisi tietää koronaviruksen alkuperä. Jotenkin vaikuttaa laboratoriossa kehitetyltä. Neuvostoliitolla oli aika merkittävä bioaseohjelma ja olisi kiva tietää mitä kaikkea koeputkissa siellä ja muualla maailmassa on kehitelty. Sinällään labrassa muokatut virukset olisi aivan loistavia liikakansoituksen hallinnassa.

hmisiä on liikaa ja jollakin keinolla ylimääräisistä on päästävä eroon. Afrikassa paikalliset sikiää kuin kaniinit ja siten loputon pakolaisvirta ei ikinä lopu. Tappamalla heidät kaikki pakolaisia ei enää ole ja me suomalaiset voisimme keskittyä oman talouden hoitoon ja pitää parempaa huolta luonnostamme.

Eikä olisi lainkaan huono, jos Suomestakin saatasiin tapettua pari miljoonaa ihmistä, mutta lähinnä vain lappalaisia, mustalaisia, kurdeja, neekereitä, savolaisia, suomenruotsalaisia, oululaisia, virolaisia ja jehovan todistajia.
Koronaviruksen rna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa
Tutkimukset kumoavat salaliittoteorian siitä, että virus olisi ihmisen tekemä.

Koronapandemian riehuessa maailmalla salaliittoteoriat viruksen alkuperästä ovat levinneet miltei yhtä villinä.

Koronaviruksen on väitetty karanneen jostain biologisia aseita kehittelevästä laboratoriosta. Viruksen maailmanvalloitusta on väitetty myös jonkun valtion salajuoneksi.

Huhut lähtivät leviämään, kun viruksen perimä saatiin analysoitua tammikuun alussa. Viruksen perimässä näkyi samoja osia kuin aidsia aiheuttavassa HI-viruksessa. Kyse oli kuitenkin monessa muussakin viruksessa esiintyvästä perimän osasta.

Andersenin ryhmä yritti selvittää, onko virus todella karannut laboratoriosta. Jos virus olisi sellainen, sen perimä olisi sekoitus jo olemassa olevien virusten rna:ta.
Kaiken takana olikin muurahaiskäpy
Varsin nopeasti kävi ilmi, ettei virus ole ihmisten käsialaa. Tutkimuksissa löytyi kuitenkin outoja palasia viruksen rna:sta.

Niitä oli havaittu vastikään eläimeltä, joka tunnetaan nimellä muurahaiskäpy. Tällaisia suomupeitteisiä otuksia myydään elävinä kiinalaisilla eläintoreilla.

Tutkijat vertailivat lepakoista ja muurahaiskävyistä löytyneitä koronaviruksia nyt ihmisistä toiseen leviävään koronavirukseen. Näiden vertailujen perusteella he päättelivät, että virus on lähtöisin eläimistä eikä laboratorioista.

Tätä tukee myös tälle koronavirukselle ominainen suojautumismekanismi, joka estää ihmisen omaa immuunijärjestelmää tuhoamasta kehoon tunkeutuvaa virusta.

https://yle.fi/uutiset/3-11276930
Eikö kuitenkin olisi täysin mahdollista ottaa virus lepakosta, käpytikasta, suojaliskosta, persenahkasta jne.. muokata sitä laboratoriossa ja pistää uudelleen levitykseen hieman erilaisena?

Mikä tällaista estäisi tekemästä? Kovasti ollaan varmoja, ettei virus voi olla ihmisen käsialaa..
Vastaa Viestiin