United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
tokkaukko
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Uutinen ei voi pitää paikkansa,juurihan poliisi ilmoitti että Ub on lopetettu eikä sillä ole mitään toimintaa enää olemassakaan.

Oikeudessa on sanottu ettei saa olla semmosia konnaporukoita joten rosvot uskoi,lupasi ja lopetti,suorittavat tuomiot pois ja menevät töihin.Ovat pahoillaan.

Tähän poliisi uskoo ja luottaa miesten sanaan.UB on lopetettu oikeuden sanalla ja case is closed.

Jos tämä teko taas on totta niin kaveri on varmaan ollu täydellisessä eristyksessä eikä ole tienny että hommat on lopettu.Ei enää rikoksia,se oli virhe.
Kauhia virhe kävi tälle kaverille joka elää "vanhaa aikaa" vieläki.Toivottavasti pyytää ja saa anteeksi.
Jos peli on epäreilu,älä pelaa.
Porin

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Porin »

tokkaukko kirjoitti: Ti Maalis 24, 2020 2:46 am https://www.facebook.com/michael.siemssen.98
No onpas gayn oloinen kaveri.
Varmaan kiertää tallista toiseen palkintona.
Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Mallia voitaisiin ottaa USA:sta ja Venäjältä miten näitä ilveilijöitä pitäisi lusituttaa. Sörkassa sentään annetaan huolella turpaan, jos erehtyy koskemaan virkamieheen. Sen pitäisi olla normaali käytäntö.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Kardemumma kirjoitti: Ke Touko 20, 2020 12:34 pm Mallia voitaisiin ottaa USA:sta ja Venäjältä miten näitä ilveilijöitä pitäisi lusituttaa. Sörkassa sentään annetaan huolella turpaan, jos erehtyy koskemaan virkamieheen. Sen pitäisi olla normaali käytäntö.
...ja näin pääsee virkamiehet "listalle" :mrgreen:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1150
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Gentle »

Jos olis kaks vaihtoehtoa, missä toisessa nämä "listojen" tekijät pääsiskin tuolle Venäjältä maillin ottaneelle laitokselle ja toisessa olis Suomen malli niin kyllä siinä niin kävisi, että ennen pitkää osattais käyttäytyä kyllä ja ihan vankien omasta halusta Venäjän malli hylättäis tarpeettomana :lol:
Niin se värien tunnustaminenkin loppu kuin seinään kun virkavalta otti kovemmat otteet käyttöön ja hyvä niin.
Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Yhteiskunnan tulisi reagoida jo siinä vaiheessa, kun joku mummon potkija antaa vähääkään osviittaa halusta perustaa jokin liivijengi. NBK perustettiin pöpilässä ja on hyvä esimerkki siitä, millaisia mt-tapauksia liivimiehiksi hakeutuu. Poikkeuksetta sellaisia tapauksia, joiden lisääntyminen tulisi estää koulukoti-ikäisestä alkaen. Liivijengien maahantuomat huumausaineet luovat katupuukottajia ja terveydenhuoltoon menoeriä, kun katkaisuhoitolaitokset, lääkärit, sosiaalityöntekijät ja kaikenlaiset diakonissat sekä suntiot joutuvat narkkareita paapomaan. Liivijengien keskeisin tarkoitus on verkostoida rikollisia keskenään. Isommat apinalaumat ovat aina aiheuttaneet eniten turvattomuutta. Entisaikojen juoppolaumat kylvivät kaupunkikuvaan lasinsiruja ja paskatahroja julkisten kulkuvälineiden kangasverhoiltuihin istuimiin. Nykyisellään nämä liiviapinalaumat luovat keksittyjä velkoja ja kannabiskasvatustelttoja lähiökämppien olohuoneisiin.

UB:n suorastaan tavaramerkkinä on ollut naama- ja kaljutatuoinnit sekä steroidiraskausmahat. Autot on hankittu uhkailemalla ja pakottamalla joku autoliikkeeseen ottamaan osamaksusopimuksella coupe mersu. Sillä sitten ajetaan huumepäissään ilman ajokorttia ja viimein kun se lähemmäs neljä kuukautta on onnistuttu toimivaan tällä tavoin, pysäyttää poliisi ja palauttaa mersun autoliikkeeseen ja vie hönön kiristyksestä poliisivankilaan, jossa alkaa satelemaan uusia rikosepäilyjä. Kiristyksen lisäksi paljastuu se perinteinen törkeä huumausainerikos ja pari pitelyä. Tuomiota istutaan seuraava puolivuosikymmentä. Vapautuessaan on jälleen suuria suunnitelmia aina avaruussukkulan telakointiasemasta liivijengihuvipuistoon ja lomakyliin.

Todellinen sirkus. Tämä kuitenkin maksaa paljon ja se summa vähennetään verovaroista. Siksi nämä apinat tulisi hirttää viidenhenkilön rivistöissä Riihimäen vankilan pihalla. Mikä ehkä tärkeintä, olisi estää näiden lisääntyminen, koska rottwailereiden ja pirihienhajun keskellä kasvatetut kakarat sopisivat paremmin lihamyllyyn, kuin normaaliin yhteiskuntaan. Näillä apinoilla on tapana panna semmoista jatkuvasti tupakoivaa meikkinaamaa, joka tyypilliseen tapaansa pukeutuu jumppahousuihin ja osallistuu pirikuurin aikana kaikenlaisiin miss jätemaa ja bimboharakka -kilpailuihin. Tallinnalainen katuhuora ei eroa millään tavoin näistä ketunnaamoista. Käytännössä samat naamat imevät kyrpiä joka tallilla piriviivan hinnalla.

Nimilistojen luominen on jo hyvä syy hakkaa näiltä kivekset tohjoksi sandaalilla ja hieman sekoittaa aivonesteitä kumivasaralla, josko vaikka siellä täynnä hernekeittoa olevassa kallossa ajatukset muuttuisivat. Näiden olisi paljon parempi opetella uudelleen kävelemään, kuin lukea talousrikosten aapista persepanon hajuisessa bunkkerikerroksessa kanta-hämeeläisessä vankilassa. Itsehän nämä pitävät väkivallasta, joten vankilahenkilökunta voisi laittaa nämä nahjukset oikein kunnolla nauttimaan ja ihan joka päivä. Hampaat sellin oveen ja polvi keskelle naamaa noin niin kuin aluksi. Alistamisestakin nämä tykkää, kuten myös nöyryyttämisestä, joten vessaharjaa vain pyllyyn ja vankilanjohtajan kenkiä nuolemaan.
Costantin

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Costantin »

Miksi yksi järjestäytynyt rikollisryhmä lakkautetaan poliisin toimesta, mutta ei muita samanlaisia rikollisryhmiä samaan aikaan? Pitääkö tästä päätellä että poliisin bisnekset vielä toimivat hyvin muiden rikollisjärjestöjen kanssa, kun pelkästään united brotherhoodin toiminta kiellettiin heti poliisin hyvän yhteistyön paljastuttua?
Porin

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Porin »

Kardemumma kiteytti melko tarkkaan hommat. Ei lisättävää.
Etenkin kun tänään viimeksi näin K-kaupassa tuollaisen salihousu-supporthuppari naisen jolla fitnessjalat ja pirivetäjän arpinen pärstä jossa hakatun vaimon vino murjotus.
El Pajarito
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: Pe Tammi 26, 2018 1:58 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja El Pajarito »

Costantin kirjoitti: Ke Touko 20, 2020 10:03 pm Miksi yksi järjestäytynyt rikollisryhmä lakkautetaan poliisin toimesta, mutta ei muita samanlaisia rikollisryhmiä samaan aikaan? Pitääkö tästä päätellä että poliisin bisnekset vielä toimivat hyvin muiden rikollisjärjestöjen kanssa, kun pelkästään united brotherhoodin toiminta kiellettiin heti poliisin hyvän yhteistyön paljastuttua?
Ehkä siksi, ettei meillä ole muita vastaavia rikollisryhmiä. Ne kolme joihin uskon sinun viittaavan, ovat moottoripyöräkerhoja (harrastuskerhoja ainakin paperilla) joissa on myös rikosrekisterittmiä kavereita. Onhan niitäkin vastaan käyty oikeutta, mutta huonommalla menestyksellä.
gixxer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja gixxer »

Gentle kirjoitti: Ke Touko 20, 2020 3:46 pm Jos olis kaks vaihtoehtoa, missä toisessa nämä "listojen" tekijät pääsiskin tuolle Venäjältä maillin ottaneelle laitokselle ja toisessa olis Suomen malli niin kyllä siinä niin kävisi, että ennen pitkää osattais käyttäytyä kyllä ja ihan vankien omasta halusta Venäjän malli hylättäis tarpeettomana :lol:
Niin se värien tunnustaminenkin loppu kuin seinään kun virkavalta otti kovemmat otteet käyttöön ja hyvä niin.
Eipä oo niissä maissa rikollisuus loppunu joissa pahat linnat, päinvastoin. Suomessa taas on vähän rikoksia ja turvallista. Mitä veikkaat? Jos vanki kävis istuu tuomionsa rääkättynä, pääsis vapaalle ja yritetään ottaa uudestaan kiinni, antaisko viedä kiltisti vai yrittäis mielummin ampua kiinniottajansa et pääsis hatkoihin, niinku noissa kovan linnan maissa on aika usein tapana.. jenkeissäkin "oikeat" elinkautiset, jossain osavaltioissa kuolemantuomiot ym ja talot aika pahoja paikkoja, silti niillä on eniten vankeja maailmassa millä mittakaavalla tahansa.. poliiseja tapetaan usein, ja muutenki kunnon leffa meininki. Nii ja joissain osavaltioissa saa elinkautisen kolmesta pienestäki jutusta, silti ne joutuu rakentaa uusii vankiloita ku ei vanhoihin mahdu. Ps. Ei ne Suomen vankilat mitää lomakohteita oo, niinku monet olettaa.
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1150
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Gentle »

Veikkaan ettei täällä olis sen jälkeenkään yhtään turvattomampaa. Noin isoista maista turhan kuitenkaan esimerkkejä ottaa näin pienen maan. Rikosten ennalta ehkäisyyn en niinkään ota kantaa, mutta olen varma ettei naurettavat tuomiot väkivaltarikoksissa ainakaan vähennä niitä.
Minun mielestä henkirikoksesta tai muusta väkivaltarikoksesta pitäisi saada pidempi tuomio. Voitais vaikka aloittaa siitä, että poistetaan automaattinen tuomioiden puolitus. Se olis hyvä alku.
jnsman
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: La Helmi 23, 2019 9:06 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja jnsman »

Asiakaspalvelu
Tilaa Karjalainen


PÄIVÄN KRUUNU

MAAKUNTA 25.5.2020 19:20 TILAAJILLE
Törkeästä huumausainerikoksesta 36-vuotiaalle miehelle lähes neljä vuotta vankeutta
Hannu Kauhanen
Törkeästä huumausainerikoksesta 36-vuotiaalle miehelle lähes neljä vuotta vankeutta

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi 36-vuotiaan miehen 3 vuoden ja 10 kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä huumausainerikoksesta, kolmesta huumausainerikoksesta, kahdesta lievästä ampuma-aserikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Samassa käsittelyssä käräjäoikeus tuomitsi toisen 36-vuotiaan miehen, 30-vuotiaan miehen ja 27-vuotiaan naisen sakkoihin kullakin suuruudeltaan korkeintaan muutamia satoja euroa huumausainerikoksista, vaarallisen esineen hallussapidosta, huumausaineen käyttörikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

Rikokset tapahtuivat viime ja tämän vuoden aikana pääosin Joensuussa.




Vankeustuomon saanut Veli Henrik Einari Nevala oli oikeuden mukaan pitänyt hallussaan noin 205 grammaa amfetamiinia, jonka arvo katukaupassa on noin 20 000-27 000 euroa. Huumausaine takavarikoitiin Nevalan maastokätköstä.

Oikeuden mukaan mies teki edellä mainitun rikoksen saadakseen taloudellista hyötyä itselleen ja edustamalleen United Brotherhood Karjala -osaston Bad Unionille.


Mies piti laittomasti hallussaan erittäin vaarallisena huumausaineena pidettävää kokaiinia noin 10 grammaa ja myös käytti sitä.

Mies syyllistyi myös huumausainerikokseen pitämällä hallussaan pienen määrän amfetamiinia, jonka hän myi tuomion saanelle naiselle 40 eurolla.

Lievään ampuma-aserikokseen miehen katsottiin syyllistyneen hänen pitäessä hallussaan kahta kaasusumutinta ilman vaadittavaa lupaa.

Vankilaan tuomittu kiisti suuren osan syytöksistä. Tuomio ei ole lainvoimainen.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17086
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Syyttäjä: United Brotherhood -jengin johtaja hallinnoi yli 20 kilon amfetamiinierää ja viilteli häntä arvostellutta jengiläistä

Syytteet antavat kuvan keskusjohtoisesta järjestöstä, jossa ainakin osasta rikoksista vastasi ylin johtaja ja niskuroinnista seurasi väkivaltainen rangaistus.

Viranomaisten käsityksen mukaan Tero ”Kukkis” Holopainen on toiminut United Brotherhood -jengin johtajana. Kuva: ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA
Viranomaisten käsityksen mukaan Tero ”Kukkis” Holopainen on toiminut United Brotherhood -jengin johtajana. Kuva: ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA
Holopainen_Tero.jpg (31.58 KiB) Katsottu 11755 kertaa
SYYTTÄJÄ vaatii jättimäisillä jengikäräjillä tuomiota United Brotherhoodin (UB) johtajana pidetylle Tero Holopaiselle ja kymmenille muille syytetyille.

Syytteitä on paljon, ja niillä on pyritty pääsemään kiinni rikollisen toiminnan eri tasoille. Tämän takia syyteaineisto myös piirtää osin aiempaa konkreettisemmin viranomaisten kokonaisnäkemyksen jengin toiminnasta ja sisäisestä kulttuurista.

United Brotherhood yhdistyi vuonna 2010 kolmesta alamaailman jengistä.

HOLOPAINEN on syytteessä muun muassa noin 30 kilon amfetamiinin ja 1 700 ekstaasitabletin hallinnoinnista. Huumeita on syyttäjän mukaan levitetty eteenpäin esimerkiksi muulle UB:n jäsenistölle Helsinkiin ja muille osastoille.

Törkeistä huumerikoksista syyttäjillä on näyttönä muun muassa lista, jota he pitävät 27 kilon amfetamiinierän levityslistana. Lista löytyi autosta, kun poliisi pysäytti Holopaisen ja toisen UB-miehen, alkujaan liikennesääntöjen rikkomisen takia.

Syyttäjän mukaan Holopaisen vapaa-ajan asunnolta löytyi Jatimatic-konepistooli ja Holopainen on osallistunut varastettujen aseiden kätkemiseen. Syyttäjä myös katsoo, että UB on varustautunut aseilla Holopaisen käskystä.

”United Brotherhoodin jäsenet ovat pitäneet aseita hallussaan ylläpitääkseen United Brotherhoodin väkivaltaista mainetta ja uhkaa”, syyttäjä sanoi.

HOLOPAISTA syytetään oikeudenkäynnissä myös pitkästä listasta muita raskaita rikoksia. Näitä ovat muun muassa törkeä pahoinpitely, törkeä ryöstö, ryöstö, törkeä rahanpesu, rekisterimerkintärikos, asunto-osakeyhtiörikos, kavallus ja useat petokset.

Holopainen viilteli yhtä jengin jäsentä miekalla tai muulla teräaseella jengin kokoontumistiloissa, syyttäjä sanoi. Syynä oli syyttäjän mukaan se, että kyseinen jäsen oli arvostellut jengin johtamista.

Syyttäjä pitää väkivaltaa varoituksena siitä, että Holopaista tai hänen johtamistaan ei sovi arvostella jengissä tai tästä seuraa väkivaltainen kosto. Oikeudessa luettiin syytteitä myös rankasta väkivallasta velkojen perimisen yhteydessä.

EPÄILYNÄ on myös, että Holopainen kätki rikollista rahaa ainakin kiinteistöhankinnoilla.

Esitutkintapöytäkirjojen mukaan poliisi epäilee, että Holopaisella olisi selittämätöntä omaisuutta yli miljoona euroa. Muidenkin jengiläisten varallisuutta selvitettiin, mutta Holopainen oli ainoa, jolta löytyi huomattavan paljon varallisuutta.

Holopaisen selittämättömät varat käyvät ilmi muun muassa hänen talorakennusprojektistaan.

Poliisin mukaan Holopainen on rakentanut itselleen omakotitaloa Porvoon Sannaisiin vuodesta 2010. Samalle tontille on nousemassa toinenkin talo sekä muita rakennuksia.

ALUN perin kiinteistö nimettiin Kukkiksenmäeksi. Nimi tulee siitä, että Tero Holopaista kutsutaan Kukkikseksi.

Syyttäjän mukaan Holopainen myös maksoi näennäistä vuokraa omaisuudesta, jota viranomaiset pitävät hänen omanaan. Syyttäjä pitää tämän tarkoituksena bulvaanijärjestelyn peittämistä.

Holopaisen puolustus ei ole toistaiseksi päässyt itse ääneen, mutta Holopainen on esitutkinnan aikana kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

KAIKKIAAN syyttäjän lukemat syytekohdat antavat United Brotherhoodista keskusjohtoisen kuvan, jossa jengin johtaja on osallistunut itse muun muassa huume-erien jakamiseen mutta pysynyt tämän jälkeen etäällä aineista.

Holopaista syytetäänkin myös järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta vuosina 2010–2019. Syytekohta on menestynyt oikeudessa aiemmin harvoin, vaikka sen soveltaminen kuulostaa läpihuutojutulta.

Osallistuminen on rangaistavaa, jos järjestäytyneen ryhmän tarkoituksena on ollut tehdä yksi tai useampi vakava rikos.

”United Brotherhoodin tarkoituksena on ollut tehdä ennakkoon määrittelemätön määrä rikoksia”, syyttäjä sanoi.

Syyttäjä katsoo, että tarkoituksena on ollut tuottaa rikoshyötyä jengille tai ainakin sen johdolle. Syyttäjän mukaan esimerkiksi kerhon tiloja on käytetty jatkuvasti rikolliseen toimintaan.

Vuonna 2016 United Brotherhoodin kanssa samoissa tiloissa alkoi kokoontua myös Bad Union -niminen joukko. Syyttäjä katsoo, että alajengistä on ollut tarkoitus rekrytoida väkeä United Brotherhoodin rikolliseen toimintaan.

UNITED Brotherhood -jengi yhdistyi vuonna 2010 kolmesta alamaailman jengistä: Moresta, Natural Born Killersistä ja Rogues Gallerysta.

United Brotherhoodin johtajana pidetyn Holopaisen tausta on Moressa ja Natural Born Killersissä. Viranomaisten käsityksen mukaan hän on ollut jengin ylin johtaja ainakin vuodesta 2016 saakka.

HOLOPAISEN nimi on ollut julkisuudessa myös toisessa oikeusjutussa, jossa syyttäjä ja Poliisihallitus vaativat United Brotherhoodia lakkautettavaksi lain ja hyvien tapojen vastaisena. Holopainen on kiistänyt, että johtaisi tällä hetkellä jengiä tai että UB olisi lain tai hyvien tapojen vastainen.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on määrännyt United Brotherhoodin väliaikaiseen toimintakieltoon. Jengi on myös itse ilmoittanut toimintansa lakkauttamisesta.

Jengin lakkauttamiskannetta koskeva oikeudenkäynti käydään loppuun saakka vasta myöhemmin. Syynä lykkäykseen on koronavirus.

Myös tänä maanantaina alkaneen jengioikeudenkäynnin piti alkaa jo aiemmin, mutta sitä siirrettiin koronaviruksen takia. Oikeus totesi, että oikeudenkäyntiin osallistuu yli 100 henkeä ja koronavirus voisi levitä.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006525442.html
Julkaistu: 2:00, Päivitetty 18:22
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Voi kamala, miten tuossa noin kävi? Pirin pyörittäminen ja myyntivoittojen kätkeminen kiinteistö hommiin ei ihme kyllä luonnistu Suomessa kuten Italiassa. Eikä varsinkaan jengijohtajan asemassa. Ehkä vielä 30-vuotta sitten olisi voinutkin onnistua, ellei olisi ollut yhtä tyhmä kuin TeeHoo.
Sivustamulkoilija
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

Mutta niin,onhan se nyt vaan niin että kyllä kukkiksellakin pomo on olemassa.
Sen mikä kuva itselle TeeHoosta on jäänyt kun henk.koht aikanaan sen tavannut ja jne.,niin helvetin fiksu se on, siis rikollisessa mielessä.on sitten se vihon viimeinen ihminen maailmassa jonka kanssa haluais olla napit vastakkain.
Kyllähän sitä pidetään myös erittäin vittumaisena ihmisenä ja on hyvin perillä omasta asemastaan noissa piireissä ja on myös tehnyt sen erittäin selväksi että kuka määrää loppupeleissä.
Nooh,tästä postauksesta voi saada kuvan että jotenkin hypettäisin äijää,mutta en todellakaan niin tee.rikollinen mikä rikollinen
Otin kantaa siis tohon Kardemumman näkemykseen TeeHoosta :mrgreen:
Vastaa Viestiin