Ulkomaalainen raiskaajana

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
aumari
Vic Mackey
Viestit: 1995
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Ulkomaalainen raiskaajana

Viesti Kirjoittaja aumari »

VastarannanKiiski kirjoitti: La Helmi 22, 2020 9:15 am
aumari kirjoitti: La Helmi 22, 2020 3:20 am
Tuossa lukemassani määrittelyssä esimurrosiällä tarkoitetaan aikaa ennen murrosikää. Tarkoittaa kaikkia, jotka eivät ole vielä lisääntymiskykyisiä. Nuo eivät ole minun keksimiä tietoja eikä minun väittämiä. Jos nyt vielä löydän lähteen, niin laitan sen tänne.
En osta tuota. Esimurrosikä on nimenomaan murrosikää edeltävä aika, ei koko lapsuus.Ethän sä nyt tosissaan voi väittää, että vauva tai 2-vuotias on esimurrosikäinen? Jo sana "esi" kertoo asian, murrosikää edeltävä vaihe. Penska on ensin vauva, taapero, leikki-ikäinen jne.

https://www.mll.fi/vanhemmille/lapsen-k ... n-kehitys/

"Lapsen esimurrosikä

Joidenkin lasten käytöksessä näkyy jo piirteitä esimurrosiästä, mutta kaikilla ne eivät ole ajankohtaisia. Lapset tulevat esimurrosikään ja varsinaiseen murrosikään eri-ikäisinä. Tytöillä esimurrosikä alkaa keskimäärin 9–12-vuotiaana, pojilla pari vuotta myöhemmin. Vaihe myös kestää eri lapsilla vaihtelevan ajan ja näkyy vaihtelevan voimakkaana."
Minä en väitä vaan toistan lukemaani. Itselleni ei sillä väliä. Täällähän kirjoitellaan muutenkin mitä sattuu.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ulkomaalainen raiskaajana

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

VastarannanKiiski kirjoitti: La Helmi 22, 2020 9:15 am
aumari kirjoitti: La Helmi 22, 2020 3:20 am Tuossa lukemassani määrittelyssä esimurrosiällä tarkoitetaan aikaa ennen murrosikää. Tarkoittaa kaikkia, jotka eivät ole vielä lisääntymiskykyisiä. Nuo eivät ole minun keksimiä tietoja eikä minun väittämiä. Jos nyt vielä löydän lähteen, niin laitan sen tänne.
En osta tuota. Esimurrosikä on nimenomaan murrosikää edeltävä aika, ei koko lapsuus.Ethän sä nyt tosissaan voi väittää, että vauva tai 2-vuotias on esimurrosikäinen? Jo sana "esi" kertoo asian, murrosikää edeltävä vaihe. Penska on ensin vauva, taapero, leikki-ikäinen jne.
...
Mielestäni kirjan määritelmät ovat kuitenkin ihan toimivia ja loogisiakin. Mielestäni siis ihan turhaa puuttumista termiin etenkin, kun toinen kertoo selvästi mistä tuo peräisin. Tietysti jos on asiastaan kovin varma, niin tällöin voi esittää miten asia on oikein kerrottu, kuka tuota määritelmää käyttää ja missä yhteydessä.

Tässähän tuo "esi"-etuliite on kopioitu varmaankin englannin tai latinan etuliitteestä "pre" ja nämä molemmat tarkoittavat "jotain edeltävää aikaa". Ja onhan se myös varmaa, että 2-vuotiaasta kiihottuva on pedofiili eli tuo määritelmä on myös loogisesti pitävä, vaikka ei tietysti esiteini ensimmäisenä tuo mieleen taaperoa, mutta eihän niin kukaan ole väittänytkään. Oletankin, että termi "esimurrosikäinen" tarkoittaa vähän eri asioita eri aiheyhteyksissä? Eihän esiaviollisella seksilläkään yleensä tarkoiteta seksiä esimerkiksi 9-vuotiaan kanssa, vaikka sekin sitä tietysti väkisinkin aina Suomessa olisi...
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Ulkomaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Villeri »


Tilastokeskus: 38 prosentissa raiskausrikoksista epäiltynä tekijänä ulkomaalainen vuonna 2019

Reilussa kolmanneksessa, 37,6 prosentissa, viime vuonna tehdystä raiskauksesta oli epäiltynä ulkomaalainen, ilmenee Tilastokeskuksen tuoreesta rikos- ja pakkokeinotilastosta.


Tilastokeskuksen mukaan Suomessa tehtiin viime vuonna 1 056 raiskausrikosta. Niistä ulkomaalaisten tekemiksi epäiltiin 397 rikosta.

Tilastokeskus julkaisee tietoja vain selvitettyihin rikoksiin syylliseksi epäillyistä.

– Esitutkintaviranomainen kirjaa rikoksen selvitetyksi, kun esitutkinnan katsotaan valmistuneen ja juttu voidaan siirtää syyttäjälle syyteharkintaan. Epäily ei tarkoita, että syyttäjä nostaa syytteen tai henkilö tuomitaan rikoksesta, Tilastokeskus selventää tilastointitapaansa tiedotteessaan.

Lisäksi Tilastokeskus korostaa, että sama henkilö voi olla epäiltynä useammasta rikoksesta ja yhteen rikokseen voi olla useampia epäiltyjä, mikä voi vääristää tilaston antamaa kuvaa.

Tilastokeskuksen tilastointitavan mukaan raiskaukset lisääntyivät viime vuonna merkittävästi. Edellisvuonna raiskausten määrä oli 790 kappaletta. Siitä ulkomaalaisten osuus oli 27,0 prosenttia.

Vuoden 2017 osalta vastaavat luvut olivat 938 (ulkomaalaisten osuus 30,3 %) ja vuoden 2016 osalta 826 (29,2 %).

Lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten (lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä lapsen raiskaus) kuva on samanlainen kuin raiskauksissa. Epäiltyjä tapauksia oli viime vuonna 1 138 kappaletta, ja ulkomaalaisten osuus oli 26,9 prosenttia. Kasvua edellisvuodesta kertyi peräti 413 kappaletta.Vuonna 2018 ulkomaalaisten osuus epäillyistä oli 19,0 prosenttia.

Irakilaisten osuus yli 10 prosenttia

Kansallisuuksittain tarkasteltuna suurin kansallisuus raiskausepäilyissä oli irakilaiset, 114 kappaletta. Irakilaisten osuus kaikista raiskausepäilyistä oli viime vuonna 10,8 prosenttia.

Seuraavina tulivat Afganistan (60 kpl), Iran (25 kpl) Somalia (24 kpl), Viro (20 kpl) ja Marokko (15 kpl).

Tilastokeskuksen mukaan henkilö on ulkomaalaistaustainen, jos hänen molemmat vanhempansa ovat syntyneet ulkomailla.

Suomalaistaustaiseksi lasketaan henkilö, jonka toinen tai molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa. Kaksoiskansalaiset, joilla toinen kansalaisuus on Suomi, tilastoidaan suomalaisiksi.

Ulkomaalaisten osuus raiskausrikoksista on huomattavasti suurempi kuin heidän osuus kaikesta rikollisuudesta. Tilastokeskuksen mukaan rikoslakirikoksiin syylliseksi epäiltyjä oli viime vuonna yhteensä 300 371. Heistä ulkomaan kansalaisia oli 34 300 eli 11,4 prosenttia.

”Ennallaan tai lisääntynyt jonkin verran”

Suunnittelija Petri Danielsson Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutista sanoo, että raiskausrikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten määrä vaihtelee vuositasolla siinä määrin, että vuositason muutoksiin on syytä suhtautua varauksella.

– Useamman vuoden tarkastelussa voidaan todeta, että raiskausrikoksista epäiltyjen ulkomaan kansalaisten määrä ulkomaalaisväestöön suhteutettuna on pysynyt joko ennallaan tai lisääntynyt jonkin verran, riippuen vertailuajankohdasta, Danielsson kertoo Iltalehdelle.

Danielsson mukaan ulkomaan kansalaisten rikostaso raiskausrikoksissa on kuitenkin selkeästi korkeampi kuin Suomen kansalaisilla tai suomalaistaustaisella väestöllä.

– Osaltaan tämä johtuu siitä, että ulkomaalaisväestön ikärakenne on selkeästi nuorempi. Nuoret tekevät suhteellisesti enemmän rikoksia sekä ulkomaalais- että suomalaistaustaisen väestön keskuudessa.Joissakin kansallisuusryhmissä myös miesvaltainen väestörakenne voi olla selittävä tekijä.

Väestörakenne ei Danielssonin mukaan kuitenkaan selitä eroja kokonaan.

– Vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan taustatekijöiden huomiointi (mm. ikä ja sukupuoli) vähensi ulkomaalais- ja suomalaisväestön eroja jonkin verran, mutta tästä huolimatta maahanmuuttajien todennäköisyys tulla epäillyksi raiskausrikoksesta oli moninkertainen suomalaisiin nähden.

– Rikostaso oli korkein Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, Danielsson sanoo vuoden 2014 laajaan tutkimukseen viitaten.

Rikollisuustaso lähes 8-kertainen raiskauksissa

Kyseisen tutkimuksen mukaan maahanmuuttajien väestöön suhteutettu rikollisuustaso oli raiskausrikoksissa keskimäärin lähes 8-kertainen kantaväestön kokonaisrikollisuustasoon verrattuna.

Korkein rikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden.

Vuoden 2014 tutkimuksen mukaan sosiodemografisten tekijöiden vakioinnin jälkeen Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olleiden miesten raiskausrikollisuuden taso oli edelleen kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden eikä yhdenkään väestöryhmän rikollisuustaso ollut tilastollisesti merkitsevästi syntyperäisten suomalaisten rikollisuustasoa matalampi.

MIKA KOSKINEN
IL 22.5.2020 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7 ... fe8b05cb93
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Pari vuotta vanhempaa tilastoa.
c2dae9b7dbe74cdf55898e336ed8e454-1.png
c2dae9b7dbe74cdf55898e336ed8e454-1.png (24.34 KiB) Katsottu 7747 kertaa
Ennakkoluulot eivät ole pakosti ennakkoluuloja vaan tilastopohjaista varovaisuutta.
100d3844.jpg
100d3844.jpg (124.91 KiB) Katsottu 7747 kertaa
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Olisipa hienoa, kun tuo jäljellejäävä 62% kakkukin ruodittaisiin asianmukaisesti, siis kulttuurin perusteella, niin näkisimme kuinka juntti ja hölmö se suomalaismies onkaan. Tarkoitan siis sitä, kun eivät edes maailman parhaita naisia juurikaan raiskata tajua, vaikka käsittäkseni toistaiseksi sianlihamiesten ja -naisten valtakunta tämä on!?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1434
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Tässäpä uutinen, jota silakka ei kommentoi. Koska ei näe, ei kuulee, ei halua tajuta.
Avatar
Krum
Frank Drebin
Viestit: 381
Liittynyt: Ti Elo 22, 2017 10:13 pm

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Krum »

Mikähän on virtasten osuus Suomen kansalaisista? Veikkaan, että aika moni muhammed ja ahmed on seuranaan ryhmässä.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2439
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Ulkomaalainen raiskaajana

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Helmi 23, 2020 9:11 pm Eihän esiaviollisella seksilläkään yleensä tarkoiteta seksiä esimerkiksi 9-vuotiaan kanssa, vaikka sekin sitä tietysti väkisinkin aina Suomessa olisi...
Huono vertaus minusta. Esi- viittaa tuossa aikaan ennen avioliittoa. Kuten minusta myös esi-murrosikä on aika, jolloin murrosikä ei ole alkanut. Ehkä suomen kielessä ei oikein ole tottumusta näiden merkitystä muuttavien etuliitteiden käytössä, eikä esi-etuliite sinänsä liity mitenkään seksiin, sesuaalisuuteen tai mitenkään mihinkään muuhunkaan yksittäiseeen aiheeseen. Otetan malliksi vaika termi esihistoria.
Viimeksi muokannut VastarannanKiiski, Pe Touko 22, 2020 8:46 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2439
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Ulkomaalainen raiskaajana

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Nyt on julkistettu tilastoja ulkomaalisten osuudesta seksuaalirikoksissa. Aletaankohan viimein tosiasiat tunnustaa ja ongelma myöntää?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7 ... fe8b05cb93
Tilastokeskus: 38 prosentissa raiskausrikoksista epäiltynä tekijänä ulkomaalainen vuonna 2019
Tänään klo 7:04
Reilussa kolmanneksessa, 37,6 prosentissa, viime vuonna tehdystä raiskauksesta oli epäiltynä ulkomaalainen, ilmenee Tilastokeskuksen tuoreesta rikos- ja pakkokeinotilastosta.

Kuva


Iltalehti uutisoi 15.1.2019 Oulun seksuaalirikosvyyhdistä, jossa tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia. Tuolloin alaikäisiin kohdistuneita seksuaalirikostutkintoja oli yhteensä yhdeksän. Uhreja oli kahdeksan epäiltyä 14. MARKKU RUOTTINEN

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa tehtiin viime vuonna 1 056 raiskausrikosta. Niistä ulkomaalaisten tekemiksi epäiltiin 397 rikosta.

Tilastokeskus julkaisee tietoja vain selvitettyihin rikoksiin syylliseksi epäillyistä.

– Esitutkintaviranomainen kirjaa rikoksen selvitetyksi, kun esitutkinnan katsotaan valmistuneen ja juttu voidaan siirtää syyttäjälle syyteharkintaan. Epäily ei tarkoita, että syyttäjä nostaa syytteen tai henkilö tuomitaan rikoksesta, Tilastokeskus selventää tilastointitapaansa tiedotteessaan.

Lisäksi Tilastokeskus korostaa, että sama henkilö voi olla epäiltynä useammasta rikoksesta ja yhteen rikokseen voi olla useampia epäiltyjä, mikä voi vääristää tilaston antamaa kuvaa.

Tilastokeskuksen tilastointitavan mukaan raiskaukset lisääntyivät viime vuonna merkittävästi. Edellisvuonna raiskausten määrä oli 790 kappaletta. Siitä ulkomaalaisten osuus oli 27,0 prosenttia.

Vuoden 2017 osalta vastaavat luvut olivat 938 (ulkomaalaisten osuus 30,3 %) ja vuoden 2016 osalta 826 (29,2 %).

Lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten (lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä lapsen raiskaus) kuva on samanlainen kuin raiskauksissa. Epäiltyjä tapauksia oli viime vuonna 1 138 kappaletta, ja ulkomaalaisten osuus oli 26,9 prosenttia. Kasvua edellisvuodesta kertyi peräti 413 kappaletta. Vuonna 2018 ulkomaalaisten osuus epäillyistä oli 19,0 prosenttia.
Irakilaisten osuus yli 10 prosenttia

Kansallisuuksittain tarkasteltuna suurin kansallisuus raiskausepäilyissä oli irakilaiset, 114 kappaletta. Irakilaisten osuus kaikista raiskausepäilyistä oli viime vuonna 10,8 prosenttia.

Seuraavina tulivat Afganistan (60 kpl), Iran (25 kpl) Somalia (24 kpl), Viro (20 kpl) ja Marokko (15 kpl).

Tilastokeskuksen mukaan henkilö on ulkomaalaistaustainen, jos hänen molemmat vanhempansa ovat syntyneet ulkomailla.

Suomalaistaustaiseksi lasketaan henkilö, jonka toinen tai molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa. Kaksoiskansalaiset, joilla toinen kansalaisuus on Suomi, tilastoidaan suomalaisiksi.

Ulkomaalaisten osuus raiskausrikoksista on huomattavasti suurempi kuin heidän osuus kaikesta rikollisuudesta. Tilastokeskuksen mukaan rikoslakirikoksiin syylliseksi epäiltyjä oli viime vuonna yhteensä 300 371. Heistä ulkomaan kansalaisia oli 34 300 eli 11,4 prosenttia.
”Ennallaan tai lisääntynyt jonkin verran”

Suunnittelija Petri Danielsson Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutista sanoo, että raiskausrikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten määrä vaihtelee vuositasolla siinä määrin, että vuositason muutoksiin on syytä suhtautua varauksella.

– Useamman vuoden tarkastelussa voidaan todeta, että raiskausrikoksista epäiltyjen ulkomaan kansalaisten määrä ulkomaalaisväestöön suhteutettuna on pysynyt joko ennallaan tai lisääntynyt jonkin verran, riippuen vertailuajankohdasta, Danielsson kertoo Iltalehdelle.

Danielsson mukaan ulkomaan kansalaisten rikostaso raiskausrikoksissa on kuitenkin selkeästi korkeampi kuin Suomen kansalaisilla tai suomalaistaustaisella väestöllä.

– Osaltaan tämä johtuu siitä, että ulkomaalaisväestön ikärakenne on selkeästi nuorempi. Nuoret tekevät suhteellisesti enemmän rikoksia sekä ulkomaalais- että suomalaistaustaisen väestön keskuudessa. Joissakin kansallisuusryhmissä myös miesvaltainen väestörakenne voi olla selittävä tekijä.

Väestörakenne ei Danielssonin mukaan kuitenkaan selitä eroja kokonaan.

– Vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan taustatekijöiden huomiointi (mm. ikä ja sukupuoli) vähensi ulkomaalais- ja suomalaisväestön eroja jonkin verran, mutta tästä huolimatta maahanmuuttajien todennäköisyys tulla epäillyksi raiskausrikoksesta oli moninkertainen suomalaisiin nähden.

– Rikostaso oli korkein Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, Danielsson sanoo vuoden 2014 laajaan tutkimukseen viitaten.
Rikollisuustaso lähes 8-kertainen raiskauksissa

Kyseisen tutkimuksen mukaan maahanmuuttajien väestöön suhteutettu rikollisuustaso oli raiskausrikoksissa keskimäärin lähes 8-kertainen kantaväestön kokonaisrikollisuustasoon verrattuna.

Korkein rikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden.

Vuoden 2014 tutkimuksen mukaan sosiodemografisten tekijöiden vakioinnin jälkeen Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olleiden miesten raiskausrikollisuuden taso oli edelleen kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden eikä yhdenkään väestöryhmän rikollisuustaso ollut tilastollisesti merkitsevästi syntyperäisten suomalaisten rikollisuustasoa matalampi.
Mika Koskinen
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ulkomaalainen raiskaajana

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

VastarannanKiiski kirjoitti: Pe Touko 22, 2020 8:40 am
On Anoi Kaa kirjoitti: Su Helmi 23, 2020 9:11 pm Eihän esiaviollisella seksilläkään yleensä tarkoiteta seksiä esimerkiksi 9-vuotiaan kanssa, vaikka sekin sitä tietysti väkisinkin aina Suomessa olisi...
Huono vertaus minusta. Esi- viittaa tuossa aikaan ennen avioliittoa. //
Asiyhteydestään irrotettuna ehkä, mutta silti loogisesti pitävä, sillä avioliitto on Suomessa (toistaiseksi) kielletty poikkeuksetta eli kyse AINA esiaviollisesta seksistä. Sitä tuolla tarkoitin vahvasti liioiteltuna.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2439
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Laitoin tuon saman uutisen ketjuun"ulkomaalinen raiskaajana", mutta tästä olikin avattu uusi ketju. Toisaalta olisi ehkä helpompi pysyä kärryillä tilanteen kehittymisestä, jos yleinen keskustelu näiden tulokkaiden tekemisistä seksuaalirikossaralla olisi yhdessä ketjussa.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Villeri »

On Anoi Kaa kirjoitti: Pe Touko 22, 2020 8:21 am Olisipa hienoa, kun tuo jäljellejäävä 62% kakkukin ruodittaisiin asianmukaisesti, siis kulttuurin perusteella, niin näkisimme kuinka juntti ja hölmö se suomalaismies onkaan. Tarkoitan siis sitä, kun eivät edes maailman parhaita naisia juurikaan raiskata tajua, vaikka käsittäkseni toistaiseksi sianlihamiesten ja -naisten valtakunta tämä on!?
Itse asiassa aihetta on laajasti ja asiankuuluvasti käsitelty erilaisten uskonnollisten lahkojen ja ryhmien väärinkäytöksiä käsittelevissä kirjoissa ja lehtiartikkeleissa. Ehkä joku päivä joku rohkea uskaltaa käsitellä muitakin kuin kristillisiä ryhmiä.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3028
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja Villeri »

VastarannanKiiski kirjoitti: Pe Touko 22, 2020 8:50 am Laitoin tuon saman uutisen ketjuun"ulkomaalinen raiskaajana", mutta tästä olikin avattu uusi ketju. Toisaalta olisi ehkä helpompi pysyä kärryillä tilanteen kehittymisestä, jos yleinen keskustelu näiden tulokkaiden tekemisistä seksuaalirikossaralla olisi yhdessä ketjussa.
Puolestani voi olla parissakin paikassa. Kehityskulku on niin helvetillinen, että aiheen käsittely vain yhdessä Minfon uumenissa olevassa alasivussa tuntuisi vähättelyltä: lähivuosina mennee rikki 50 %:n raja! Täysin käsittämättömiä lukuja.
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2439
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Villeri kirjoitti: Pe Touko 22, 2020 9:01 am
VastarannanKiiski kirjoitti: Pe Touko 22, 2020 8:50 am Laitoin tuon saman uutisen ketjuun"ulkomaalinen raiskaajana", mutta tästä olikin avattu uusi ketju. Toisaalta olisi ehkä helpompi pysyä kärryillä tilanteen kehittymisestä, jos yleinen keskustelu näiden tulokkaiden tekemisistä seksuaalirikossaralla olisi yhdessä ketjussa.
Puolestani voi olla parissakin paikassa. Kehityskulku on niin helvetillinen, että aiheen käsittely vain yhdessä Minfon uumenissa olevassa alasivussa tuntuisi vähättelyltä: lähivuosina mennee rikki 50 %:n raja! Täysin käsittämättömiä lukuja.
Joo, sopii tietysti minullekin, mutta päättäköön modet.
Tilastoisat selviää kyllä, että tulijoiden ikärakenteesta huolimatta ovat todella yliedustettuna rikostilastoissa. Kulttuurierot näkyvät, eikä asenteet muutu rajoja ylittäessä yhtään miksikään, se on nähty. Tämä on pakko alkaa ottaa huomioon ja toivoisin, että näistä vaaroista aletaan puhua myös koulussa seksuaalivalistuksen yhteydessä. Helvetin löperöä on myös viranomiasten toiminta. Yksikin tämänsuuntainen rikos saisi johtaa karkotukseen ja rajalta kuulaa perään, jos kinttu ei nouse tarpeeksi rivakasti.
KARJU!!
Hetty Wainthropp
Viestit: 450
Liittynyt: Su Loka 15, 2017 5:51 pm

Re: Kehitysmaalaisten vuotuinen raiskausennätys julkaistu vuodelta 2019

Viesti Kirjoittaja KARJU!! »

Fantastista :D :) :) :)
Vastaa Viestiin