Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6602
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Kalajoki - ohikulkijoita sylkemällä kiusanneet teinipojat selvitetty

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Onneksi nämä pyörillä liikkuneet latvakakkoset on viimein saatu kiinni, kuten tuore Kalajokiseutu-lehden artikkeli kertoo.

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/598363




Poliisipartio sai Kalajoen sylkijät kiinni – Asiaa ei viedä syyteharkintaan tekijöiden nuoren iän takia



Kalajokiseutuun on jälleen tullut yleisönosastokirjoitus keskustassa sattuneesta sylkemistapauksesta. Viime viikon lehdessä oli kirjoitus samankaltaisesta tapauksesta, jossa kaksi poikaa olivat sylkeneet päin näköä.

Aiheesta on keskusteltu kiivaasti myös kalajokisten Facebook-ryhmässä. Keskusteluista kävi ilmi, että yleisönosastokirjoittajat eivät ole ainoita sylkijöiden uhreja. Ihmisten päälle on syljetty ja myös huudeltu törkeyksiä. Epäselvää on, ovatko kaikki tapaukset olleet saman kaksikon tekemiä, vai onko kyseessä laajempi "trendi".

Poliisille on tehty yksi rikosilmoitus päälle sylkemisestä viime viikolla. Poliisipartio otti pojat kiinni ja heidän vanhempiinsa on oltu yhteydessä. Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että pyörillä liikkuneista tekijöistä on tehty lastensuojeluilmoitus, sillä he ovat alle 15-vuotiaita. Iän takia tapausta ei voida laittaa syyteharkintaan.

Osa syljetyiksi tulleista on ollut huolissaan siitä, ovatko he saaneet syljen mukana esimerkiksi koronaviruksen. Kalajoen kaupungin ylilääkäri Anu Eskelinen kertoo, että teoriassa syljen kautta voi levitä useammatkin tartuntataudit. Tarttuminen kuitenkin edellyttää sen, että tauti on sylkijällä aktiivinen ja että altistus on riittävän pitkä ja runsas esimerkiksi limakalvoalueella.

– Suoraan koronatestiin ei kannata sylkemisen kohteeksi joutunutta henkilöä ohjata, koska covid-19-infektiossa itämisaika on 1-14 vuorokautta. Oireettomien testaamiseen ei ole meillä eikä tietääkseni muuallakaan maailmassa yleispätevää ohjeistusta, mutta mikäli covid-19-infektioon viittaavia oireita ilmenee, on syytä ottaa yhteyttä puhelimitse infektiovastaanottoon lisäohjeiden saamiseksi kuten tällä hetkellä toimimme muutoinkin, ylilääkäri toteaa.

Eskelinen toivoo, että sylkeminen muiden päälle on marginaalinen ilmiö.

– Terveyskeskuksen puolella asia ei ole tullut arkityössä esiin.


https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/598263
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^ samaa ovat tehneet myös rapakon toisella puolen. Yhtä hieno idea kuin lähinnä black life matterien suosima "knock out game". Sitäkin täällä nähty pari v sitten, kiitos juupituupin yms.


Pokeriammattilaisen palanut ruumis löydetty syrjäisestä puistosta USAn Michiganissa

Oaklandin piirikunnan viranomainen tunnisti Waterfordilaisen naisen palaneet jäänteet Susie Zhaoksi, 33. Naisen jäänteet löydettiin Pontiacjärven läheiseltä ulkoilualueelta 13.7. noin klo 8 aamulla.
Susie Zhao.jpg
Susie Zhao.jpg (43.46 KiB) Katsottu 1956 kertaa
"Naisen ruumis oli pahoin palanut", kertoi White Lake Township Police tiedotteessaan ja pyytävät havaintoja kaikista, jotka on nähty liikkuvan Susien kanssa 11.-13.7. välisenä aikana ja ottamaan yhteyttä murharyhmään.

Susien kerrottiin olleen hyvä pokerinpelaaja ja erityisen hauska pelikaveri, eikä hänellä tiedetty olleen vihollisia. Susie oli asunut pitkään Californiassa ja oli sukkuloinut LA:n ja Vegasin väliä, mutta hän oli muuttanut hiljattain Michiganiin takaisin vanhempiensa luo "selvittelemään henkilökohtaisia haasteita". Ei kerrottu liittyikö nämä parisuhteeseen, päihteisiin tai vaikkapa masennukseen.

https://www.wxyz.com/news/its-hard-to-p ... ford-woman
https://twitter.com/WhiteLakePolice/sta ... 94283?s=20 (Poliisin pressitiedote)
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
nipsunapsu
Vic Mackey
Viestit: 1966
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Etelä-Karjalassa väkivaltainen viikonloppu 25.-26.7.

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d806 ... dcda985f85
Pahoinpitelyt työllistivät poliisia Etelä-Karjalassa: yhtä henkilöä lyötiin kirveellä käteen

Kahta pahoinpitelyä tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä pahoinpitely.
Pahoinpitelyt työllistivät poliisia viikonloppuna Etelä-Karjalassa.

Poliisi tiedotti maanantaina, että se sai viisi ilmoitusta pahoinpitelyistä kuluneen viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa.

Lauantaiyönä pahoinpitelyitä tapahtui Taipalsaarella ravitsemisliikkeessä ja Imatralla Karhunmäen kaupunginosassa kerrostaloalueen pihalla.

Sunnuntaiyönä tapahtui pahoinpitely Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa ravitsemisliikkeessä. Tapauksia tutkitaan pahoinpitelyinä.

Pahoinpitelyilmoituksista kahta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Toisessa henkilöä lyötiin kirveellä käteen Lappeenrannan Kourulan kaupunginosassa perjantai-iltana.

Toisessa kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla toista henkilöä päin henkilöautolla Lappeenrannan Sammonlahden kaupunginosassa lauantaina päivällä.

TUULI TAHKOKORPI
[email protected]
Onpa ollut menoa ja vilskettä, helle tehnyt tepposet vai mikä saanut ihmiset sekoilemaan? :shock: Kalja väljähtynyttä ravitsemisliikkeissä?
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐

Jason
Poliisikoira Rex
Viestit: 267
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 10:15 am
Paikkakunta: Helsinki

Aseistettu henkilö otettu kiinni Helsingin Herttoniemessä

Viesti Kirjoittaja Jason »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/313e ... 15611b5e59

Poliisioperaatio Helsingin Herttoniemessä – aseistettu henkilö otettiin kiinni
Tänään klo 15:26
Helsingin Herttoniemessä otettiin lauantaina kiinni aseistettu henkilö.
Paikalla oli silminnäkijän mukaan kolme poliisiautoa. Paikalla oli silminnäkijän mukaan kolme poliisiautoa.

Aseistettu henkilö otettiin kiinni lauantaina Helsingin Herttoniemessä. Poliisi sai tapauksesta hälytyksen noin kello 11.

Silminnäkijän mukaan nuori nainen vietiin yhteen paikalla olleista kolmesta poliisiautosta. Poliisi ei kommentoi kiinniotetun sukupuolta.

Avatar
acp
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1492
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Junaliikenne keskeytynyt Tampereen ja Parkanon välillä – ihminen jäänyt junan alle

Viesti Kirjoittaja acp »

Junaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Tampereen ja Parkanon välillä Ylöjärvellä sattuneen henkilövahingon vuoksi, kertoo VR. VR:n viestinnästä kerrotaan STT:lle, että ihminen on jäänyt junan alle. Ilmoitus tapahtuneesta tehtiin sunnuntaina kello 18.51.


Tilanteessa osallisena ollut Intercity 59 oli matkalla Tampereelta Ylivieskaan.

–  Onnettomuudessa veturi vaurioitui, jonka vuoksi junayhteys myöhästyy normaalista aikataulusta. Juna täytyy viedä takaisin Tampereelle, missä matkustajat siirretään korvaavaan kalustoon ja sitten päästään jatkamaan matkaa. Todennäköisesti tämä tulee vaikuttamaan kahden muunkin junan aikatauluihin, Mira Linnamaa VR:n viestinnästä kertoo.

VR:n verkkosivujen mukaan korvaava kuljetus lähtee Tampereelta arviolta kello 21.00, noin 2,5 tuntia normaalista aikataulusta myöhässä. Juna liikennöidään poikkeuksellisesti numerolla 1059. Myös Intercity 49 Helsingistä Vaasaan myöhästyy noin 1,5 tuntia normaalista aikataulusta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jun ... #gs.btiw1l

Jason
Poliisikoira Rex
Viestit: 267
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 10:15 am
Paikkakunta: Helsinki

Herttoniemen Shell koki kovia

Viesti Kirjoittaja Jason »

Mies ilmestyi helsinkiläiselle huoltamolle ja käski soittamaan itselleen ambulanssin – Sitten alkoi silmitön tuhoaminen

Huoltoasemalla riehunut mies sai muutamassa minuutissa aikaan tuhansien eurojen vahingot.


Julkaistu: 12:20, Päivitetty 13:00

Ambulanssia odottanut mies menetti malttinsa ja ryhtyi riehumaan Herttoniemen Shell-huoltoasemalla myöhään tiistai-iltana.

Herttoniemen Shell-huoltoasemalla sattui myöhään tiistai-iltana välikohtaus, jonka seurauksena vuorokauden ympäri auki olevan aseman sisätilat jouduttiin hetkellisesti sulkemaan.

Huoltoasemalle saapunut mies pyysi ensin henkilökuntaa soittamaan itselleen ambulanssin. Henkilökunta teki kuten pyydettiin, mutta ensihoitajia odotellessaan mies kuitenkin menetti jostain syystä malttinsa ja ryhtyi riehumaan.

”Hän on täällä muutaman minuutin ajan aiheuttanut paikoille tuhoa, mutta mitään henkilövahinkoja ei ole sattunut”, kertoo kauppias Henri Leinonen.

Mies muun muassa heitti tuolin ulos ikkunasta. Paikalle kutsuttiin poliisit, joiden matkaan riehuja lähti tekemättä vastarintaa.

Huoltoaseman sisätilat suljettiin yöllä siivouksen ajaksi. Aamuun mennessä henkilökunta oli saanut jäljet jo suurilta osin korjattua, ja huoltoasema avasi jälleen ovensa.

Vahinkoja syntyi tuhansien eurojen edestä, arvioi kauppias Leinonen. Ikkunoiden lisäksi myymälässä joudutaan uusimaan näyttöjä ja muuta elektroniikkaa ja tuotteita jouduttiin poistamaan myynnistä

https://www.is.fi/hs-helsinki/art-2000006592323.html

ItseoppinutN
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 91
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2019 5:55 am

Re: Herttoniemen Shell koki kovia

Viesti Kirjoittaja ItseoppinutN »

Suomessa on liikaa avohoitopaikkoja ja liian vähän laitoshoidossa :roll:
Ei ole väliä, onko kissa musta vai valkoinen, kunhan se pyydystää hiiriä.

— Deng Xiaoping

Ryder
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: To Marras 23, 2017 1:59 pm

Liikenneraivo kuohahti Joensuussa

Viesti Kirjoittaja Ryder »

Liikenneraivo kuohahti Joensuun Raatekankaalla. 5.08.2020
Itä-Suomi
Tiistaina klo 15.30 Aspitiellä Joensuun Raatekankaalla oli autoilija käynyt toisen autoilijan kimppuun ja mm. kuristanut kaulalta. Tapahtunutta oli edeltänyt tilanne, jossa Raatekankaantietä pitkin ajanut autoilija oli ollut kääntymässä vasemmanpuoleiselle kaistalle.kun hänen takanaan
ajanut autoilija oli voimakkaasti kiihdyttäen kiilannut hänen eteensä. Edellä ajanut autoilija oli joutunut tekemään nopean väistöliikkeen ehkäistäkseen törmäyksen.
Ohitettavan henkilöauton kuljettaja oli seurannut hänet ohittanutta henkilöautoa Aspitiellä sijaitsevan hallin pihalle ja kysynyt ko. auton kuljettajalta tapahtuneesta. Kuljettaja oli hermostunut asiasta ja painanut kysyjää useita kertoja auton ovella, kuristanut kaulalta sekä pitänyt toista kättään nyrkissä lyöntiasennossa.
Poliisi ei tavoittanut pahoinpitelystä epäiltyä kuljettajaa, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Molemmat tapahtumaan
molemmat tapahtumaan osalliset ovat paikkakuntalaisia miehiä.
POLIISIN TIEDOTTEET,ITÄ-SUOMI

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

16-vuotiasta floridalaispoikaa epäillään murhasta tämän ammuttua 18-vuotiasta miestä päähän. Tilanne vaikuttaa oudolle, koska Lewis oli ampuessaan puhelimessa hätäkeskukseen. Puhelu juonsi naislaumaan, joka oli Lewisin asuinpaikan ovella tämän riideltyä äänekkäästi tyttökaverinsa kanssa.

Ampuiko sitten lauman pelosta vai mistä lie, mutta heti alkuun henkirikosepäily, vaikka Floridassa on varsin hyvä kodinsuoja eli tässä vaiheessa eivät katso ampumiseen olleen oikeutta.

Ei vaikuta hyvälle jannun tulevaisuus vankilassa, jos aikuisena tuomitaan.
Murhaajakandidaatti Connor Michael Lewis, 16v.jpg
Murhaajakandidaatti Connor Michael Lewis, 16v.jpg (41.7 KiB) Katsottu 1767 kertaa
https://nypost.com/2020/08/07/florida-t ... -the-head/

Ulkonäkö kertoo melko lepsuista elintavoista, mutta onko tällä kaulassa myös fritsu? Maailma jaksaa hämmästyttää ja nyt iski uteliaisuus siihen mille mahtaa tämän "morsmaikku" näyttää? En oikein osaa miesten seksikkyyttä arvioida, mutta tämä ei mahda ihan kympin poju olla?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Comance
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Su Heinä 19, 2020 9:42 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Comance »

Oikein söpöä. Ei voi erehtyä englanti, hampaat vielä sojottamaan.
En kommentoi.

zeko
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ke Huhti 26, 2017 10:11 am

Tammela: huoltosema ryöstetty Kaukjärvellä

Viesti Kirjoittaja zeko »

Maksumuurin takana:
https://www.forssanlehti.fi/lounais-ham ... ksi-735440

Tammelan Kaukjärvellä sijaitseva huoltoasema joutui aseellisen ryöstön kohteeksi 7. elokuuta. Ryöstö tapahtui varhain perjantaiaamuna noin kello 6. Ryöstäjät saivat saaliikseen huoltamon pohjakassan. He olivat liikkeellä kaksin.

Ryöstöstä epäillyt ovat poliisin tiedossa ja heidät on kuulusteltu tapahtumista. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.


– Olin työvuorossa ryöstön tapahtuessa, mutta en ollut kassavuorossa. Kun huomasin, mitä on tekeillä, menin soittamaan hätäkeskukseen, yrittäjä kertoo.

Huoltamoyrittäjän mukaan ryöstötilanne oli nopeasti ohi. Ryöstäjät pakenivat paikalta autolla.

– Onni onnettomuudessa on se, että ihmiset maksavat nykyään pitkälti pankkikortilla. Ryöstö tapahtui alle tunti liikkeen avaamisen jälkeen, joten kassaan ei ollut ehtinyt kertyä pohjakassan lisäksi vielä paljonkaan tuottoa, Pirttijärvi toteaa.

Aamulla kello viideltä avautuvalla huoltoasemalla oli ryöstöhetkellä myös asiakkaita. Osa heistä yritti reagoida tilanteeseen.

– Asiakkaita oli paikalla muutamia. He yrittivät puuttua tilanteeseen, mutta kassalla ollut työntekijä puristi heille päätään merkiksi siitä, että ei kannata, Pirttijärvi kuvailee.

Forssan Lehti yritti saada tietoa tapahtuneesta tuoreeltaan, mutta poliisi tiedotti tapahtuneesta vasta maanantaina. FL

Ryder
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: To Marras 23, 2017 1:59 pm

Kontiolahden Lykynlammen ulkoilureitillä vaarallisia esteitä

Viesti Kirjoittaja Ryder »

TIEDOTTEET POLIISI ITÄ-SUOMI 12.08.2O20

Kontiolahden Lykynlammen ulkoilumaastoon ja Höytiäisen kanavan rantatien varteen on viritelty esteitä.

Ilkivaltaisesti yhä uudelleen tien yli viritetään vaijereita,piikkilankaa ja tielle asetetaan puupöllejä.

cossu2
Hetty Wainthropp
Viestit: 469
Liittynyt: Su Kesä 21, 2020 1:56 pm

Re: Kontiolahden Lykynlammen ulkoilureitillä vaarallisia esteitä

Viesti Kirjoittaja cossu2 »

Hyvä että tiedotetaan ettei kohta ole taas joku fillaristi kaula auki arkussa 😐
Never ride faster than your guardian Angel can fly...

ässähai
Adrian Monk
Viestit: 2905
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 9:48 pm
Paikkakunta: Haihiha

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ässähai »

Länsi-Suomi, 14.8.2020 :
Merivoimien entinen esikuntapäällikkö on pidätetty virasta

Merivoimien entinen esikuntapäällikkö, lippueamiraali Timo Hirvonen on pidätetty virasta. Tieto käy ilmi puolustusministeriön heinäkuun alussa tekemästä päätöksestä, jonka ovat allekirjoittaneet puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) ja puolustusministeriön kansliapäällikkö Jukka Juusti.

Hirvonen sai kesäkuussa syytteet neljästä tuottamuksellisesta palvelusrikoksesta. Syyttäjän mukaan epäillyt rikokset ajoittuvat vuosiin 2016-2018. Asiaa käsitellään Hirvosen korkean virka-aseman takia ensimmäisenä asteena Helsingin hovioikeudessa.

Keskusrikospoliisin (KRP:n) esitutkinnassa selvitettiin henkilöstöasioihin liittyvien päätösten tekemistä esteellisenä Merivoimissa. Tapausta tutkittiin aluksi virkavelvollisuuden rikkomisena, mutta nimikkeet muuttuivat esitutkinnan kuluessa.

Esitutkinnan aikana Hirvonen on työskennellyt Pääesikunnassa, jossa hänet määrättiin sijaistamaan kenraalikuntaan kuuluvia Puolustusvoimien strategia- ja suunnittelupäälliköitä. Hirvonen on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Lännen Media ei tavoittanut Hirvosta kommentoimaan asiaa. Hänelle maksetaan virastapidättämisen aikana puolta palkkaa.

Ennen KRP:n esitutkintaa esteellisyystapauksia selvitti myös Puolustusvoimien laillisuusvalvonta elo-syyskuussa 2018. Merivoimien silloinen komentaja, vara-amiraali Veijo Taipalus väitti lausunnossaan laillisuusvalvonnalle, että Hirvonen ei ole vaikuttanut johtotehtävään valitun läheisensä valintaan. Pääesikunta totesi muutamia pienempiä esteellisyystapauksia tapahtuneeksi, mutta tutkintapyyntöä poliisille ei katsottu Hirvosen kohdalla tarpeelliseksi.

Lännen Media uutisoi saman vuoden lokakuussa Taipaluksen antaneen asiassa väärää tietoa laillisuusvalvojalle. KRP aloitti marraskuussa 2018 esitutkinnan Hirvosesta Pääesikunnan tekemän tutkintapyynnön perusteella. Merivoimien henkilöstöpäällikkönä työskentelevä Pekka Varjonen on sittemmin kertonut varoittaneensa Puolustusvoimien laillisuusvalvontaa Merivoimien antamista vääristä tiedoista jo kyseisen vuoden elo-syyskuussa.
https://ls24.fi/lannen-media/merivoimie ... ty-virasta

Syyttäjälaitos 12.6.2020 :
Syyte nostettu tuottamuksellisista palvelusrikoksista Merivoimissa

Syyttäjä on nostanut syytteen yhtä henkilöä vastaan asiassa, jossa keskusrikospoliisi on tutkinut henkilöstöasioihin liittyvien päätösten tekemistä esteellisenä Merivoimissa. Syyte koskee neljää epäiltyä tuottamuksellista palvelusrikosta, jotka ajoittuvat vuosiin 2016–2018.

Vastaaja on kiistänyt syyllisyytensä rikokseen.
Tiedote: https://syyttajalaitos.fi/-/syyte-noste ... rivoimissa

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6602
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Kotka: 'Poliittiset vandaalit rikkoneet puoluetoimistojen ikkunoita'

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Kotkan Demarit Facebook-sivulta lauantaiaamuna kaapattua.

Poliittista vandalismia Kotkassa. Sekä SDP:n että Vihreiden toimistojen ikkunat ja lasiovet rikottu. Ei ole ensimmäinen kerta ja sama tapahtunut aiemmin myös Vasemmistoliiton toimistolle. Vakuutus korvaa ja poliisi tutkii, saivat jopa dna-näytteen talteen. Kadunkulman valvontakamera kertonee myös jotain.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Vastaa Viestiin