USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Sinikka
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Su Elo 02, 2020 12:23 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Sinikka »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 1:48 pm Yksi merkittävistä osavaltioista on iso Michigan, minkä käytännöissä on ollut useita epäilyttäviä ilmiöitä, joita täällä kyllä jo avattukin. Etsin käsiini kanteen ja siitä kohdan, minkä perusteella hakevat oikeutta tutkia tapahtumat ja käytännöt perinpohjin. Muistetaan, että Michigan on osavaltio, missä vainajat ovat olleet innokkaita äänestäjiä, vaikka kuolleet ennen äänestyspäivää. Tätä väitettä valtamedia yrittänyt kovasti kumota, mutta on heidän kannaltaan ikävää, että on olemassa ihmisiä, jotka tietävät mistä rekistereistä etsiä tietoja ja miten verrata näitä ristiin. Valtavan työn tuloksena on saatu jopa 10 000 äänestysaktiivista kalmoa! Analyysin takana on Richard Baris, johtaja / Big Data Poll. Näistä kalmoista tässä:
https://www.theepochtimes.com/10000-dea ... 73209.html

Sitten kanteeseen, millä haetaan oikeutusta varsinaiselle tutkimuksella eli matalan tietotason porukat, todisteita harvemmin on ilman tutkimuksia. Nyt on useita eri syitä, miksi tutkimus nähdään aiheelliseksi ja esimerkiksi seuraavat kohtien tueksi on ainakin 7 valaehtoista lausuntoa (sworn affidavits), joita tuomarin ei tosin ole pakko hyväksyä. Todistaneissa on Detroitin kaupungilla kymmeniä vuosia työskennellyt eli ainakaan kaikki eivät ole jotain Trumpin istuttamia natsipiruja, vaan ainakin osalla heistä on koko tähänastinen elämä ja maine pelissä.
Äänestykseen liittyvästä kanteesta , Waynen piirunta, Michican.jpg
Mikäli oikeusjutun eli kanteen väitteet ovat edes osittain totta, niin mielestäni Michigan on toiminut paitsi laittomasti, myös törkeällä tavalla vieden kaiken luottamuksen äänestäjiltään. Mitä lie clintonilaisittain tässä sitten nähdään, normipäiväkö ? Kummeli - Normipäivä

Michiganin tapausta avataan pintapuolisesti kanukkilakimies Viva Frein toimesta, hän avaa asiaa niin, että jopa wikilakimiehelle saattaa aueta ero todisteen ja laillisen kanteen sekä tutkimuksen välillä? Hän kertoo myös selkeästi sen, että tuomarilla on harkintavalta siihen, mitä ja miten tästä edetään. Voihan se olla, että joku valehtelee todistaneensa laatikoittain vain Joen ääniä tuodun takaovesta yöllä. Toivottavasti joku kaivaa koko kanteen esiin, niin nähdään väitteet myös takaovesta kuskatuista äänistä (kohta g. yllä) ja väitetyistä nimmareiden tarkastamatta jättämisen ohjeistuksesta (kohta b. yllä).
Michigan Election Lawsuit Makes SERIOUS Allegations! Viva Frei Vlawg
54 150 katselukertaa • 11.11.2020
(hän ei kuitenkaan tunne äänestykseen liittyviä lakeja kuin kollegansa Barnes, joka ei olllut tässä. Hänen ollessa tässä on paljon enemmän rautaista ja kokemusperäistä tietoa, sis. historiantuntemus.)
The Epoch Times, jota käytät yhtenä lähteenäsi on kuuluisa äärioikeistolainen salaliittoteorioiden ja muiden valeuutisten levittäjä. facebook ei hyväksy myöskään sitä lähteenä.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Keskitien Kulkija kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 10:31 am
URSA kirjoitti: Republikaaneja on näköjään helppo höynäyttää.
Ettei nyt vaan osunut omaan nilkkaan :lol:
USPS Whistleblower Richard Hopkins: “I DID NOT RECANT”

https://www.youtube.com/watch?v=ibU5KVFCg4Y
Tämäkin väite "ilmiantajan" väitetystä valehtelusta on tyypillistä suopropagandaa, kaveri ei siis valehdellut kuten Keskitien Kulkijan video todistaa, mutta suo-otuksille tyypillisesti ovat kyllä pyrkineet saamaan kaverin muuttamaan mielensä eli valehtelemaan siitä, mitä on nähnyt ja kuullut. Liittovaltion agentti jäi vaan ikävästi kiinni toiminnastaan, kiitos Project Veritasin patrioottimaisen toiminnan USAN tulevaisuuden kannalta merkittävässä asiassa:
RECORDING: Federal agents “coerce” USPS whistleblower Hopkins to water down story
173 435 katselukertaa • 10.11.2020
  • Minusta tuo kuulostaa melkoiselle painostukselle, jopa uhkailulle?
Republikaanit ovat tulleet tunnetuksi siitä, että heillä on tarve patsastella ja näyttää hyvältä median ja suuren yleisön silmissä, pelata sääntöjen mukaan. He eivät ole olleet taistelijoita ja siksi niin monet heitä halveksuvat myös oikealla puolella. Nyt valkoisessa talossa on taistelija ja kävi miten kävi, niin on paljon mahdollista että Trumpin norsu posliinikaupassa -meininki koituu Yhdysvaltojen parhaaksi*, kun auttoi ihmisiä näkemään miten rikki ja sekava koko äänestyskäytäntö tuolla on.

Nytkin vain kourallinen republikaaneja on ollut näkyvästi haluamassa tutkimuksia, vaikka miljoonat ihmiset ovat sitä mieltä ja kyseessä on tavallinen perustuslaillinen prosessi, mikä on luotu juuri tähän tarkoitukseen eli luottamuksen palauttamiseen ja prosessi on monen mielestä elintärkeä tulevaisuutta ajatellen, mikäli maan ei haluta jakautuvan lopullisesti ja ajautuvan ihan kuumaan sisällissotaan - kylmä sisällissotahan on jo käynnissä! Vasta eilen kuulin ensimmäisen kerran Mitch McDonnellin (R) suusta, että Bidenin voitto on epävarma. Tähän asti pysynyt kuoressaan kuin kilpikonna. Näissä tilanteissa tulee väistämättä mieleen myös se, että mikäli jollain olisi hallussaan arkaluonteista materiaalia vaikutusvaltaisista poliitikoista, niin tässäpä olisi osuva hetki kiristää. Toki CIA:lla ja FBI:llä on pelkästään julkisesti saatavilla olevan tiedon perusteella niin korkea moraali ja täysin puolueeton isänmaallinen maailmankatsomus, etteivät he mitenkään saattaisi sotkeutua sisäpolitiikkaan, esimerkkinä nyt vaikkapa suuri ja isänmaallinen James Comey, jonka palveluksesta kaikki usalaiset ovat varmaan tosi ylpeitä. Hassua on toki myös se, että tuon Washington Postin omistaa sama mies kuin Amazonin ja hän on taas myynyt CIA:lle esimerkiksi pilvipalveluita/servereitä miljardien arvoisissa diileissään. Tuolta esimakua:
zon https://www.theregister.com/2018/05/22/ ... kognition/
(huvittaa sekin, että tuo CIA-Amazon -diiliä vuonna 2018 kauhisteleva kansalaisoikeusjärjestö ACLU on lyhyessä ajassa muuttunut sananvapauden rajoittamista ajavaksi järjestöksi, jolla on tarve muokata myös sanojen merkitystä...)

Onneksi wapo on kuitenkin täysin puolueeton tässä Bidenille haitallisessa "whistleblower" -keississäkin, niin luottamus heihin säilyy ainakin oikein ajattelevilla puhtaanan ja lujana! #UNELMA

*) Oikeamielisetkin voinevat myöntää, että ennen Trumpia juuri ketään ei kiinnostanut politiikka, some menetti käyttäjiä, kuten myös "laatu-uutisia" välittäneet kanavat kuten cnn ja msnbc. Vaikka Trump saataisiinkin likaisella ja lainvastaisella pelillä pois valkoisesta talosta, niin MAGA ei ole lähdössä minnekään. Median ja demokraattien tapa pelata on nyt kaikkien nähtävillä, kuten myös perinteisten never-trump -konservatiivien. Korruption lonkerot ovat uskomattoman syvällä ja FBI on osa tätä jättimäistä poliittista otusta, mitä myös suoksi kutsutaan.

Uskon ministeri Pompeon tavoin, että presidentti Trump tulee kyllä osallistumaan avuliaasti vallan luovuttamiseen - siis Trumpin toiselle hallintokaudelle!
Tämä ei tule varmaankaan Washingtoniin iilimadon lailla imeytyneen, korruptoituneen poliittisen eläimen maailmankatsomukseen istua, että lait ja järjestelmät on luotu sen vuoksi, että KAIKKI osapuolet pelaisivat samaa peliä tai vähintäänkin samoilla säännöillä!
Näiden lisäksi median sekä median luomien trump- ja yhdysvaltavihaajien asenteen ja teot voimme kuvitellakin, media kaivaa paitsi itselleen myös muille kuoppaa, kun nämä tullevat jossain vaiheessa huomaamaan, että hätiköinti johti näppien palamiseen. Näiden ihmisten tunnelataus ja henkinen tasapaino on jo valmiiksi niin horjuva, että tuo isku tulee olemaan heille liikaa! Tuloksena lisää TDS-mielisairautta ja vainoharhoja natseista sekä diktaattorista, kaupunkeja tullaan polttamaan, ihmisiä jahtaamaan ja murhaamaan, koska ovat Trumpin kannattajia tai lain ja oikeuden puolesta seisovia patriootteja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - - - - - - - - - -
Yllättävä fakta, mitä moni ammattipoliitikkokaan ei näytä tietävän tai kunnioittavan:
Presidenttiä ei ole vielä virallisesti valittu tai julistettu. Senaattori Biden ei siten ole "president elect" eli valittu pressa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja teppo »

Hyperion kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 10:54 am Mistäköhän muuten johtuu, että kahdessa aikaisemmissa vaaleissa pahasti kyykähtäneissä (mm. vuoden 2000 heiluvien reikortin palasten fiasko) vaa-ankieliosavaltiossa tulokset tuli jo vaalipäivän iltana ja vaikka demokraatit väittivät etukäteen mielipidemittausten mukaan voittavansa ne helposti, ne menivät Trumpille? Kyse siis Ohiosta ja Floridasta.
Floridan osalta tämä on ainakin hyvin tiedossa. Osavaltio teki niinkin radikaalin ratkaisun, kuin että se laski ennakkoon saapuneet ennakkoäänet ennakkoon. Ennakkoääniksi hyväksyttiin vain ne, jotka olivat saapuneet perille vaalipäivänä. Ratkaisuun on vaikuttanut aiempien vuosien raskaahko vittuilu siitä, ettei osavaltio kykene järjestämään edes yksinkertaisia vaaleja tai ääntenlaskentaa kunnialla.

Pystyy varmaan päättelemään, että niissä osavaltioissa, joissa ennakkoääniä ei saanut alkaa laskea ennen vaalipäivää, tulosten saaminen kestää kauemman. Samoin, jos ennakkoääniksi hyväksytään myös äänet, jotka tulevat postitse vaalipäivän jälkeen, on selvää, että niitäkään ei voi laskea ennen kuin ne ovat tulleet perille.

Ohion osalta tilanne on se, että äänistä on edelleen merkittävä osa laskematta. Postiääniä voi tulla vielä kahden päivän ajan. Eli tulokset eivät suinkaan valmistuneet vaalipäivänä eivätkä ole valmiit vieläkään, mutta Trumpin etumatka on niin iso, ettei sillä ole väliä. Lokakuun aikana tehdyistä Ohion mielipidemittauksista useampi päätyi ennustamaan Trumpin voittoa kuin Bidenin. Asianosaisten omiin ennusteisiin tulee suhtautua varauksella.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Sinikka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 2:25 pm The Epoch Times, jota käytät yhtenä lähteenäsi on kuuluisa äärioikeistolainen salaliittoteorioiden ja muiden valeuutisten levittäjä. facebook ei hyväksy myöskään sitä lähteenä.
  • No hui, sittenhän kaikki heidän kertomansa, mikä kerrotaan myös muualla, on valetta! Saatana meitä kurjia auttakoon!
  • Todellisuudessa Facebookia saattaa motivoida "valeuutisia" enemmän se, että Epoch Times julkaisee jatkuvasti kiinakriittisiä uutisia kiinaksi ja koko media polkaistiin käyntiin Kiinan jahtaamien Falun Gong -liikkeen kannattajien taholta ja Facebookilla on valtava intressi ja tarve pysyä Kiinan markkinoilla myös tulevaisuudessa?
    Samasta syystähän toinen trump-vastainen, mutta kiinamyönteinen teknologiajätti google nöyrtyi Kiinan edessä ja NBA nuolee etnistä puhdistajaa, mikä on hirviömäisen rasistinen vähemmistöjä kohtaan. Epoch Times taas taistelee tätä raakaa ja julmaa totalitarista kommunistihallintoa vastaan tarjoamalla kiinalaisille tietoa siitä mitä tapahtuu. Sitä ei Kiinan tavallisesta mediasta tai internetistä löydy ja Epoch Timesin lukeminen johtanee leirille.
  • Kunhan siis kerrot, mikä kertomastani oli valetta ja miksi, niin korjaan ja kirjoitan oikeamielisiä tyydyttävän version.
    Mikäli et kykene osoittamaan missä kerroin valetta, niin voit pahoitella taas yhtä noloa hyökkäysyritystäsi tai mieluummin olla hiljaa ja sivistää itseäsi.
  • Tiedä sitten tuosta väitteestä noin muutenkaan, heidän fb-sivulla on mielenkiintoinen juttu juuri aiheesta miten NY Times on pyrkinyt heitä mustamaalaamaan heidän mukaan erikoisella innolla. Epoch Timesin suosio ollut nousussa, nytimesin laskussa jo kauan aikaa...
    https://www.facebook.com/epochtimes/
  • Suositeltavaa lainata vain kohta, mistä kitisee, niin ei vie turhaa tilaa. On muillakin helpompi lukea kun ei mene puolta sivua turhaa tilaa. Toistuu jatkuvasti, vaikka kyllä niissä säännöissä tämä mainitaan ja on teillekin kerrottu
Kuva
Suomalaiset valeuutisten tunnistamisen asiantuntijat keskittyneenä.
https://edition.cnn.com/interactive/201 ... news-intl/

Lukemieni uutisten perusteella en ole valheisiin törmännyt, vaikka olen niitä verrannut muualta saatuihin tietoihin. Esimerkiksi E. Timesin usatuntija Larry Elder on todella tarkka faktoista ja perustaa sanomansa faktaan.
Jos ajattelisin oikeamielisen logiikan mukaan, niin kaikki mitä CNN, wapo, nytimes tai meikäläinen hesari kirjoittaa on valetta, sillä he syöttävät säännöllisesti valheellisia uutisia, sensuroivat tärkeitä uutisia, harhaanjohtavat, käyttävät tuulesta temmattuja "salaisia lähteitä" ja lainailevat toisten kertomia valeuutisia eteenpäin.
- Tavalliset ihmiset taas tajuavat, että yhden virheellisen uutisen julkaiseminen ei tarkoita sitä, että kaikki ja kaikkien aihepiirien uutiset olisivat harhaanjohtavia. Näin ei ole myöskään CNN:n tai ny timesin laita, heillä on ihan oikeitakin uutisia.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

The Epoch Times, jota käytät yhtenä lähteenäsi on kuuluisa äärioikeistolainen salaliittoteorioiden ja muiden valeuutisten levittäjä. facebook ei hyväksy myöskään sitä lähteenä.
Tarkoitat nyt niitä äärioikeistolaisia salaliittoteorioita kuten "Russiagate" jota neljä vuotta totuutena paasattiin joka ikisessä valtamediassa ympäri maapalloa. Epoch Times kuului niihin harvoihin medioihin jotka koko löperön salaliittoteorian saivat alusta asti oikein kerrottua. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Bubi
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 2:57 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Bubi »

Tiedosto oli liian iso, mutta "Dominion" ja "election & system softvare" ja" unknown system" löydetyt ohjelmat ovat aiheuttaneet 3,889,947:n äänen menetyksen trumpilta, siis pelkästään. Kuolleet ja feikkiäänet puuttuvat mm tästä tilastosta. Ja sitten Michican on virallisesti julistettu "harmaaksi" osavaltioksi mikä tarkoitta että otettu pois bideniltä
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

https://www.miamiherald.com/news/nation ... 04507.html

Näyttää siltä, että Trump on saanut kuin saanutkin talouden kukistamaan aivan kautensa päättyessä. Ei muuten, mutta pornokauppa, jonka pihalla Trumpin edustajat pitivät surullisenkuuluisan pressitilaisuutensa, elää kulta-aikaa. Kaikki haluavat ostaa dildonsa juuri tästä liikkeestä. Hieno homma, jotakin hyvääkin sentään!

Mutta olihan markkinamiehenä toki Trumpin pääjuristi Giuliani, joka on tullut tunnetuksi viimeksi siitä, että hän alkoi vedellä käteen kohta päästyään naistoimittajan kanssa kaksistaan hotellihuoneeseen. Päätyi Sacha Barronin elokuvaankin. Oivallinen pornokaupan markkinamies tietysti! Nyt kannattaisikikin jättää höpöhöpö oikeusjutut sikseen ja keskittyä pornon myymiseen.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1819
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

takka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 7:02 pm https://www.miamiherald.com/news/nation ... 04507.html

Näyttää siltä, että Trump on saanut kuin saanutkin talouden kukistamaan aivan kautensa päättyessä. Ei muuten, mutta pornokauppa, jonka pihalla Trumpin edustajat pitivät surullisenkuuluisan pressitilaisuutensa, elää kulta-aikaa. Kaikki haluavat ostaa dildonsa juuri tästä liikkeestä. Hieno homma, jotakin hyvääkin sentään!

Mutta olihan markkinamiehenä toki Trumpin pääjuristi Giuliani, joka on tullut tunnetuksi viimeksi siitä, että hän alkoi vedellä käteen kohta päästyään naistoimittajan kanssa kaksistaan hotellihuoneeseen. Päätyi Sacha Barronin elokuvaankin. Oivallinen pornokaupan markkinamies tietysti! Nyt kannattaisikikin jättää höpöhöpö oikeusjutut sikseen ja keskittyä pornon myymiseen.
Giuliani muuten kampanjoi itse Presidentiksi 2008, mutta ei tullut valituksi Republikaanien ehdokkaaksi. Oli ihan varteenotettava ehdokas ja alkuun jopa johti kilpaa ehdokkuudesta.
Buy the ticket, take the ride!
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

takka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 7:02 pm Mutta olihan markkinamiehenä toki Trumpin pääjuristi Giuliani, joka on tullut tunnetuksi viimeksi siitä, että hän alkoi vedellä käteen kohta päästyään naistoimittajan kanssa kaksistaan hotellihuoneeseen. Päätyi Sacha Barronin elokuvaankin. Oivallinen pornokaupan markkinamies tietysti! Nyt kannattaisikikin jättää höpöhöpö oikeusjutut sikseen ja keskittyä pornon myymiseen.
Olette te aika höppänöitä, kun jaksatte levittää valeita inhokeistanne.

Takaisiin todellisuuteen, New Yorkin epäselvyyksistä ei ole vielä paljoa puhuttu, mutta olisi varmaan jatkoa ajatellen heidänkin syytä perkata järjestelmänsä tähän päivään. Meinaan ihan sillä, kun NYC on ajettu demokraattipormestarin johdolla rikolliseksi persereiäksi ja ne, jotka sinne yhä haluavat tai joutuvat jäämään, saattavat haluta luottaa vaalijärjestelmään. Nythän siellä on aivan villi länsi ja ruumiit äänestää ihan kuin Michiganissa, Arizonassa, Pennsylvaniassa tai vaikkapa Minnesotassakin. Voi olla, etteivät määrät ole merkittäviä muualla kuin Michiganissa, mutta voivat summautua muiden epäkelpojen kanssa isoksikin luvuksi.
https://nypost.com/2020/11/02/dead-peop ... ords-show/

Tällaistahan tämä nyt on:
"I'm living in a box, living in a golden box", räpäytti Jori mullan alla.
"I'm living in a box, living in a golden box", räpäytti Jori mullan alla.
Huutoääni_pimeydestä.jpg (50.4 KiB) Katsottu 884 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

Haarahaukka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 7:12 pm
takka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 7:02 pm https://www.miamiherald.com/news/nation ... 04507.html

Näyttää siltä, että Trump on saanut kuin saanutkin talouden kukistamaan aivan kautensa päättyessä. Ei muuten, mutta pornokauppa, jonka pihalla Trumpin edustajat pitivät surullisenkuuluisan pressitilaisuutensa, elää kulta-aikaa. Kaikki haluavat ostaa dildonsa juuri tästä liikkeestä. Hieno homma, jotakin hyvääkin sentään!

Mutta olihan markkinamiehenä toki Trumpin pääjuristi Giuliani, joka on tullut tunnetuksi viimeksi siitä, että hän alkoi vedellä käteen kohta päästyään naistoimittajan kanssa kaksistaan hotellihuoneeseen. Päätyi Sacha Barronin elokuvaankin. Oivallinen pornokaupan markkinamies tietysti! Nyt kannattaisikikin jättää höpöhöpö oikeusjutut sikseen ja keskittyä pornon myymiseen.
Giuliani muuten kampanjoi itse Presidentiksi 2008, mutta ei tullut valituksi Republikaanien ehdokkaaksi. Oli ihan varteenotettava ehdokas ja alkuun jopa johti kilpaa ehdokkuudesta.
Giulianilla oli epäilemättä merkittävä rooli rikollisuuden kitkemisessä New Yorkista, ja kävelihän se 9/11 raunioillakin. Nyttemmin äijän pää on pehmennyt pahasti, ja jengi vedättää sitä kutsumalla asiantuntijaksi televisio-ohjelmiin nolaamaan kerta toisensa jälkeen itsensä. Kukaan kunniallinen juristi ei ota enää Trumpin juttuja hoitaakseen, koska persaukisella päämiehellä ei ole varaa maksaa. Giuliani on juuri sopiva pelle siihen hommaan.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Giuliani on kyllä ihan kovan luokan juristi vaikka nyt ottaakin muutamille koville tämä myöntää. Totta on myöskin että Giuliani oli yksi 9/11 epäiltyjen joukossa sisäpiiritietojensa takia koska osasi kertoa palomiesten saaneen varoituksen rakennusten romahtamisesta millaista sis ei ole koskaan maailmanhistoriassa tapahtunut vastaaville rakennuksille. Möläytti tämän vahingossa yhdessä haastattelussa mutta kiisti kaiken jälkikäteen vaikka tapaus on videolla :lol:

https://www.verkkouutiset.fi/aanet-lask ... /#60b91c3c
Äänet lasketaan uudestaan Georgiassa
Demokraattien Joe Bidenin etumatka on hieman yli 14 000 ääntä.

Yhdysvaltain presidentinvaalien kaikki äänestyslipukkeet lasketaan käsin uudelleen Georgian osavaltiossa.

Vaalijärjestelyistä vastaava Brad Raffensperger vahvisti demokraattien Joe Bidenin johtavan ensimmäisen laskennan perusteella presidentti Donald Trumpia 14 111 äänellä.

Hänen mukaansa Georgia on laskennassa samassa vaiheessa kuin esimerkiksi Pohjois-Carolina ja Texas, mutta osavaltion vaalitulos oli poikkeuksellisen tasainen.

– Ymmärrämme asian merkityksen koko maan kannalta. Teemme uudelleenlaskennan, koska se on tässä tilanteessa järkevintä. Tulokset tarkastetaan koko osavaltiossa, Brad Raffensperger sanoi tiedotustilaisuudessa.

Raffenspergerin mukaan kaikki väitteet väärinkäytöksistä tutkitaan.

– Tuplaäänestäminen, vankien äänestäminen, osavaltion ulkopuolelta äänestäminen. Jos tällaisesta on ilmoitettu, tulemme selvittämään asian, Brad Raffensperger sanoi.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1819
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Ja sitten takaisin vaihtoehtotodellisuudesta realimaailmaan:

Boris Johnson: Puhelu Bidenin kanssa oli paluu perinteisiin suhteisiin
klo 18:54: Britannian pääministeri Boris Johnson on kuvaillut tunnelmiaan soiteltuaan Yhdysvaltain presidentinvaalit voittaneen Joe Bidenin kanssa. Johnsonin mukaan puhelun myötä kävi selväksi, että Yhdysvaltain ja Britannian välisissä suhteissa palataan nyt perinteisille urille.

- Se oli tavallaan paluu sellaiseen bisnekseen, jota olemme tottuneet tekemään yhdessä: demokratian puolustaminen ympäri maailman, ihmisoikeudet, vapaa kauppa, NATO, yhteinen turvallisuus, transatlanttiset suhteet... ja ennen kaikkea ilmastonmuutos, Johnson kuvaili uutistoimisto Reutersin mukaan.

Johnson ja Biden keskustelivat puhelimessa tiistai-iltana.

Lähde: Reuters

Onko tässä jonkun muunkin kuin minun mielestä jotakin erikoista?
Viimeksi muokannut Haarahaukka, Ke Marras 11, 2020 8:23 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Buy the ticket, take the ride!
takka
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Ma Elo 01, 2016 8:54 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja takka »

sikakoira kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 8:06 pm Giuliani on kyllä ihan kovan luokan juristi vaikka nyt ottaakin muutamille koville tämä myöntää. Totta on myöskin että Giuliani oli yksi 9/11 epäiltyjen joukossa sisäpiiritietojensa takia koska osasi kertoa palomiesten saaneen varoituksen rakennusten romahtamisesta millaista sis ei ole koskaan maailmanhistoriassa tapahtunut vastaaville rakennuksille. Möläytti tämän vahingossa yhdessä haastattelussa mutta kiisti kaiken jälkikäteen vaikka tapaus on videolla :lol:
Annapa esimerkki vaikka Trumpin kaudelta, jonka perusteella voisi arvioida, että Giuliani on kovan luokan juristi. Asiaa voi arvioida vaikkapa merkittävän juridisen puheen, lausunnon, kirjelmän pohjalta. Tai merkittävän oikeudenkäynnin hoitamisen ja mielellään voittamisen pohjalta.

Äijä sauhuaa kyllä ilta illan jälkeen Foxilla ja muilla vastaavilla kanavilla, mutta hänen ulostuloillaan ei ole mitään tekemistä juridiikan kanssa. Onko hänellä yhtään maksavaa asiakasta? Eläkeläispappa sauhuaa, ja kansaa naurattaa.
Bubi
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 2:57 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Bubi »

Tämä on reaali maailmaa. Aivan käsittämätöntä sensuuria virallisia lähteitä kohtaan. Tällä tavalla ei yhdistetä kansaa, kansoja vaan päinvastoin, aiheutetaan sotia ja kaaosta.
EmeuEBmXYAESzbB.jpg
EmeuEBmXYAESzbB.jpg (204.12 KiB) Katsottu 856 kertaa
Bubi
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 2:57 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Bubi »

Reuters.... kuuluu valtamedioihin. Tämä taas oli tiedossa britanniassa jo 7:s päivä marraskuuta. "As you can see from this clip, Biden hates the UK.

The Conservatives had 4 years to do a trade deal with the USA and pro-UK President, and they failed.

There is no chance now."
Vastaa Viestiin