Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1492
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Keskustelu ajautui taas aiheeseen yleensä ja päästiin jopa Amerikan intiaaneihin saakka. Yksi viesti siirretty Vapaan Keskustelun puolelle aiheeseen Sosiaalituet. Muutama viesti poistettu. Nuorisotyöttömyyden pohdinta ja työpaikkojen määrä ovat aiheita, joista riittää parran pärinää, mutta tämä ketju on tarkoitettu otsikon aiheelle. Mikäli haluaa keskustella aiheesta Maahanmuuttajan tuet, niin sellainenkin ketju on olemassa. Lisäksi jengeistä pääkaupunkiseudulla on olemassa jo useita ketjuja.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1090
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Se aina vähän särähtää korvaan kun asiantuntijat ja poliisit sanovat että Suomi ei VIELÄ ole Ruotsin tiellä. Aivan kuin hekin kuitenkin jossain vaiheessa olettaisivat Suomen sillä olevan. Ja yliopiston käyneet tutkijat jaksavat jankuttaa vuodesta toiseen sitä että syrjimisen lopettaminen on kantaväestön vastuulla ja että se syrjiminen on juuri yksi avainsyistä tähän maahanmuuttajien rikollisuuteen.

Haluaisinkin kysyä että mikäs maa on onnistunut joskus lopettamaan syrjinnän, etnisen profiloinnin ja rasismin?

Vastaus on että ei yksikään, eikä siinä tule kukaan koskaan onnistumaankaan. Jo senkin takia että maahanmuuttajien rikokset ruokkivat nuita asenteita, ja tästä syntyy sellainen loppumaton kehä jota me kuljetaan. Humanitäärisen maahanmuuton lopettaminen on yksiselitteisesti paras ratkaisu, ei ainostaan Suomen vaan myös koko Euroopan kannalta.

Yhteenvetona voi sanoa että varsinkin juuri humanitäärinen maahanmuutto lisää eriarvoisuutta,syrjintää,rasismia ja turvattomuutta monessakin muodossa.

Voi katsoa jenkkejä joka on maailman monikulttuurisuuden mekka ja nähdä kaikki ne ongelmat jotka Eurooppa tulevat riivaamaan. Loppumattomat kulttuurilliset erimielisyydet.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
laakerinena
Poliisikoira Rex
Viestit: 282
Liittynyt: To Loka 01, 2020 1:38 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja laakerinena »

Suomi kaipaa kunnon noston monella alueella ylöspäin, ei alaspäin kuten nyt suunta on. Tarvitaan toimia joita varsinkin yksi puolue ajaa ja puhuu ymmärrettävällä kielellä.

Jengiytyminen puikulapääsotureista koostuen aiheuttaa yhteiskuntarauhalle suuren järkytyksen ja rauha kun on mennyt, sitä on vaikeaa enää saavuttaa takaisin. Onneksi mm. SUPO on hereillä hutikorvesta huolimatta.
dippainssi
Theo Kojak
Viestit: 1106
Liittynyt: La Kesä 20, 2020 8:05 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja dippainssi »

Kyllä nuo muslimi siirtolaiset aiheuttavat paljon pahaa.

Toivottavasti niitä ei enää sivistyneeseen Suomeen oteta.
Allahia ei ole olemassa.
stefuaxu

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja stefuaxu »

dippainssi kirjoitti: Ke Marras 18, 2020 12:54 pm Kyllä nuo muslimi siirtolaiset aiheuttavat paljon pahaa.

Toivottavasti niitä ei enää sivistyneeseen Suomeen oteta.
Kyllä aiheuttavat!
Ja ,kuten olen aikaisemmin sanonut , niin heidän pitäisi käydä vuoden ns:Hygieniapassikoulutus Suomen laista ja velvollisuuksista. Eikä pelkästään oikeuksista..

Sitä ennen käytävä läpi ,että ovat oikeasti avuntarpeessa olevia naisia ja lapsia ja ensimmäisestä rikoksesta takaisin nuotion ääreen lähtömaahan.

Mielellään tämä stopataan nyt 5-10 vuodeksi ensin kokonaan ,ennenkuin saadaan struktuuri tähän rakennettua valmiiksi.
tasaraha
Remington Steele
Viestit: 243
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

Minäministeri minä minä Ohisalo kertoi eilen kuinka hänen turvallisuudentunne horjui laittoman uhkauksen vuoksi. Kuinkahan mahtaa olla näiden puikulajengien uhreiksi joutuneiden turvallisuudentunteen kanssa?

Ohisalon mukaan hän on murehtinut oman turvallisuustilanteen muutosta. Mitäs jos uhraisit pari ajatusta muidenkin turvallisuustilanteen muutokselle. Ai niin yksittäistapauksia eikä pelolle pidä antaa valtaa. Kiva jos minämisteri eläisi itse kuten opettaa kansalaisia elämään.
Ministerin mukaan tähtäinkuvan kaltaiset viestit voivat saada kohteitaan vetäytymään politiikasta.
[url]https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 5435dd/url]
Onko tämä niin huono asia?
Oliver
Harjunpää
Viestit: 303
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2018 8:41 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Näin Ylen aamu-tv alapalkissa ohimennen otsikon: ”Perheenyhdistämisistä apua nuorten ongelmiin tms.” Lisää ongelmia siis tulossa, sillä tämä tuskin tarkoittaa, että ongelmanuori lähetettäisiin takaisin perheensä luo...
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6711
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

laakerinena kirjoitti: Ke Marras 18, 2020 12:46 pm Tarvitaan toimia joita varsinkin yksi puolue ajaa ja puhuu ymmärrettävällä kielellä.
Menee nyt heman Off-Topicina, mutta Suomessa ei ole yksipuoluejärjestelmää eikä Suomeen tule sellaista luoda. Historiassa on tarpeeksi huonoja esimerkkejä, mihin yhteen poliittiseen aatteeseen sokeasti uskominen on johtanut.

Nuorisojoukot - joissa on niin maahamuuttajia kuin kantiksiakin - ovat hilluneet Helsingin keskustassa jo kolmenkymnmenen vuoden ajan. Näitä porukoita on ollut kaupungissa ennen kuin Perussuomalaiset - joita nähtävästi tarkoitit 'yhdellä puolueella' - 2015 menivät hallitukseen ja myös sen jälkeen, kun persut 2017 joutuivat hallituksesta lähtemään.

Persut varmaan ajoivat asiaa myös hallituksessa ollessaan ja jokin nähtävästi eteni, mutta yksi puolue ei voi hallituksessa päättää 'konkreettisista toimista' ilman parlamentaarista hyväksyntää.

Nopeita lääkkeitä ei tähän ongelmaan ole olemassa. Noin yleisesti ajattelen, että koko lailla on kyse nyt ongelmasukupolvesta, koska kyse on suurelta osin Suomessakin 1980-luvun lopun ja 1990-luvun alun laman läpi käyneen 1970-luvulla syntyneen sukupolven lapsista. Ylisukupolvisia traumoja riittää. Vanhemmatkin ovat sitten osaltaan empatiakyvytöntä tietokonesukupolvea.

Nopeaa ratkaisua, jota populismi ongelmalle tarjoaa, ei ole olemassa. Väkivalta - ja päihdeongelma ei muutu, mutta muuttaa seuraavien vuosikymmenten aikana muotoaan.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Nuorten pahoinpitelyt ja ryöstöt yleisimpiä Vaasassa, Espoossa ja Jyväskylässä – katso, miten tilanne on muuttunut kotikunnassasi

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000761 ... -_lX7YZHHU
Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Nuorisoväkivalta Espoossa ja Vantaalla – ulkomaalaistaustaisten määrän kasvu näkyy myös poliisille

Sekä Itä-Uudenmaan että Länsi-Uudenmaan poliisilaitos korostavat, että suurin osa nuorista käyttäytyy hyvin etnisestä taustasta riippumatta.

Nuorison väkivalta- ja muu rikollisuus ei koske vain Helsinkiä, vaikka keskustelu aiheesta on tähän asti painottunut Helsingin ydinkeskustaan ja pääkaupungin lähiöihin.

Ongelmanuoria on muuallakin ja he myös liikkuvat sujuvasti kaupungista toiseen ja ympäryskuntiin. Iltalehti selvitti pääkaupunkiseudun tilannetta ja kysyi nuorisorikollisuuden ja väkivallan tilanteesta Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Nuorisorikollisuuteen ei ole olemassa yksittäistä selittävää tekijää. Jos olisi, tilanteeseen olisi helpompi puuttua. Usein taustalla on kuitenkin jonkinlaisia päihdeongelmia ja mahdollisesti huumekauppaa.

Suurin osa nuorista käyttäytyy kuitenkin hyvin eikä aiheuta ongelmia.

Vantaalla nousussa
Iltalehti on uutisoinut syksyllä kouluväkivallasta. Syyskuussa kerrottiin, kuinka neljää poikaa epäillään Vantaan koulupahoinpitelystä. Toukokuussa 2018 taas Iltalehti otsikoi, kuinka poliisi epäilee poikaporukan hakkaavan nuoria Vantaalla.

Nuorten vakava väkivaltarikollisuus on lisääntynyt Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella. Rikoskomisario Simo Kauppinen pitää asiaa huolestuttavana. Törkeitä ryöstöjä, törkeitä pahoinpitelyjä ja tapon yrityksiä on ollut tänä vuonna jo nyt enemmän kuin aiempien kokonaisten vuosien luvut.

Vuonna 2015 alaikäiset tekivät ryöstörikoksia yhteensä 11. Vuonna 2019 luku oli koko vuonna 88. Vuoden 2020 lokakuuhun mennessä niitä on ollut 84. Tänä vuonna on kirjattu jo 12 tapon yritystä, jossa epäilty on alaikäinen. Vuonna 2019 niitä oli vain yksi ja 2018 ei yhtäkään.

– Tapauksissa on ollut eri epäillyt ja uhrit, eli luku ei selity edes millään yksittäisellä rikosvyyhdillä, Kauppinen sanoo.

Kauppisen mukaan nuorten väkivaltainen käyttäytyminen on ylipäätään lisääntynyt. Yhä useampi kantaa mukanaan puukkoa tai jotain muuta lyömäasetta ja niitä käytetään entistä herkemmin.

– Yhteistyötä kaupunkien ja kuntien kanssa on laajennettu ja sitä kehitetään entisestään, että ilmiötä saisi ainakin hillittyä. Yksinkertaisia lääkkeitä ei ole. Ennaltaehkäisevän toiminnan näkökulmasta olisi puututtava mahdollisimman varhain, että nuoren rikoskierteen saisi poikki ennen kuin se alkaa.

Espoossa laskussa
Iltalehti uutisoi lokakuussa 2019, kuinka ”ryöstelevät ja väkivaltaiset nuoret piinaavat ihmisiä Espoossa”. Syyskuussa 2019 Iltalehti otsikoi, että ”teinien katujengi ryöstänyt 13-16-vuotiaita Espoon Tapiolassa”. Tammikuussa 2017 ikäviin uutisiin nousi, kuinka tyttöjengi pahoinpiteli ihmisiä Leppävaaran Sellossa.

Iltalehti uutisoi marraskuussa 2019 huolestuttavasta ilmiöstä, kuinka nuoret olivat ryhtyneet kantamaan teräaseita. Leipäveitsiä, rambo-puukkoja, kääntöveitsiä ja monitoimityökaluja.

– Kaveripiireissä väkivallan ja astaloiden käytön sekä niillä uhkaamisen kynnys on madaltunut huomattavasti. Olemme olleet kyllä vähän huolissaan siitä, Länsi-Uudenmaan komisario Hannu Väänänen sanoo.

Vuosi 2019 oli Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella piikkivuosi alle 18-vuotiaiden ryöstö-, kiristys- ja pahoinpitelyrikoksissa. Ryöstö- ja kiristysrikoksia kirjattiin 161. Vuonna 2015 niitä oli 18, joten määrä on lähes 90 prosenttia suurempi.

Pahoinpitelyrikoksia ja tappeluihin osallistumisia kirjattiin vuonna 2019 kaikkiaan 434. Määrä oli vuonna 2015 vähän yli 150. Pahoinpitelyrikokset ovat pysyneet vuonna 2020 suunnilleen samalla tasolla vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Ryöstöissä luvut ovat puolestaan laskeneet merkittävästi.

– Olemme tehneet aika paljon yhteistyötä kaupungin ja muiden viranomaisten kanssa. Poliisi on saanut tekijöitä tietoon ja puuttunut ryhmien toimintaan. Koronalla voi olla jotain vaikutusta, mutta kaikki ei johdu siitä. Junnut ovat kyllä liikkuneet korona-aikanakin, Väänänen sanoo.

Kirjava joukko
Helsingin Sanomien ensiuutisen mukaan Helsingin alueella liikkuu 100–150 mahdollisesti vaarallisesti käyttäytyvää nuorta. Valtaosa on ulkomaalaistaustaisia. Lehti ei määrittele, mitä ulkomaalaistaustaisella tarkoitetaan jutussa.

Ulkomaalaistaustaisia ihmisiä on eniten Suomen suuremmissa kaupungeissa. Se on pitkälti syy siihen, miksi he syyllistyvät myös pääkaupunkiseudulla enemmän rikoksiin kuin harvaan asutulla maaseudulla.

Ulkomaalaistaustaisia nuorisorikollisia on entistä enemmän sekä Espoossa että Vantaalla. Suhteellista lukua on kuitenkin mahdoton sanoa, sillä poliisi ei tilastoi rikoksia erikseen etnisen taustan perusteella.

– Kyllä siinä määrällisesti jonkinmoista nousua on. Alkuperäisten suomalaisten ja ulkomaalaisten määrässä on molemmissa nousua havaittavissa väkivallan kehittymisen suhteen, Simo Kauppinen sanoo Itä-Uudenmaan alueelta.

– Olemme tehneet poliisissa havainnon, että ulkomaalaistaustaisten määrän nousu näkyy myös rikostapausten määrässä, Hannu Väänänen sanoo.

Väestön määrä ja ulkomaalaistaustaisten asukkaiden määrä kasvaa sekä Espoossa että Vantaalla. Väänänen sanoo, että vuoteen 2035 mennessä kolmasosa espoolaisista on karkeasti arvioiden jotain muuta etnistä taustaa kuin Suomi.

– Meillä on lähtökohtaisesti paljon ulkomaalaisia ja ulkomaalaistaustaisia asukkaita, toisen tai kolmannen polven. Kyllä se junioriporukoissakin näkyy.

Nuoret samanarvoisia
Iltalehden aiempien selvitysten ja poliisilähteiden perusteella ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuina tietyissä rikoksissa. Iltalehti on uutisoinut, että ulkomaalaistaustaiset nuoret ovat yliedustettuina valtakunnallisella tasolla ryöstörikoksissa.

Tilastokeskuksen mukaan henkilö on ulkomaalaistaustainen, jos hänen molemmat vanhempansa ovat syntyneet ulkomailla. Iltalehden erään poliisilähteen mukaan taas henkeen ja terveyteen kohdistuvissa rikoksissa ulkomaalaistaustaisten osuus on pienempi.

Haastateltavan mukaan on kuitenkin fakta, että tietyissä rikostyypeissä vuoden 2015 jälkeen tietyissä rikostyypeissä ulkomaalaiset ovat yliedustettuina aikuistenkin osalta. Iltalehti on uutisoinut, että seksuaalirikokset ovat yksi esimerkki.

Mitä nuoriin tulee, sekä Itä-Uudenmaan Simo Kauppinen että Länsi-Uudenmaan Hannu Väänänen korostavat, että jokainen nuori on poliisille samanarvoinen. Lisäksi valtaosa nuorista käyttäytyy oikein fiksusti, eikä heillä ole mitään ongelmia.

– En puhu mielelläni mistään taustoista vaan nuorista yleisesti. Valtaosa käyttäytyy hyvin. Pienempi porukka oireilee sitten voimakkaammin tätä nykyä, Kauppinen sanoo.

– Poliisitoimenpiteitä aiheuttaa vain murto-osa. Myös hyvinvoivien nuorten joukossa on ulkomaalaistaustaisia. Ei ole vain niin, että toinen porukka voi huonosti ja toinen ei. Meillä on huoli kaikista nuorista, jotka ovat rikoksen polulla, Väänänen sanoo.

Selvitys perustuu haastatteluihin, taustakeskusteluihin poliisin muiden edustajien kanssa, poliisitilastoihin ja Iltalehden arkistoon.

ANTTI HALONEN

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6876 ... 82d242a0ba
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

tasaraha kirjoitti: Ke Marras 18, 2020 2:28 pm Minäministeri minä minä Ohisalo kertoi eilen kuinka hänen turvallisuudentunne horjui laittoman uhkauksen vuoksi. Kuinkahan mahtaa olla näiden puikulajengien uhreiksi joutuneiden turvallisuudentunteen kanssa?

Ohisalon mukaan hän on murehtinut oman turvallisuustilanteen muutosta. Mitäs jos uhraisit pari ajatusta muidenkin turvallisuustilanteen muutokselle. Ai niin yksittäistapauksia eikä pelolle pidä antaa valtaa. Kiva jos minämisteri eläisi itse kuten opettaa kansalaisia elämään.
Ministerin mukaan tähtäinkuvan kaltaiset viestit voivat saada kohteitaan vetäytymään politiikasta.
[url]https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 5435dd/url]
Onko tämä niin huono asia?
Tuhannet tavalliset suomalaiset ovat joutuneet pelkäämään mamuja nyt sen 15-20 vuotta. Tervetuloa ministeri Ohisalo vaan meidän muiden joukkoon. Ai niin, yksi uhkaus ministerille ja paskat on housussa, mutta vitut tavallisista kansalaisista. Vitun pelkuri.
"Those who want respect, give respect."
Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1452
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Sinikkahan ehti jo kertoa valelinkkinsä kanssa, että itse asiassa pahoinpitelyt ovat vähentyneet.

Mutta kuinkas asia sitten olikaan:

Nuorten vakava väkivaltarikollisuus on lisääntynyt Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella. Rikoskomisario Simo Kauppinen pitää asiaa huolestuttavana. Törkeitä ryöstöjä, törkeitä pahoinpitelyjä ja tapon yrityksiä on ollut tänä vuonna jo nyt enemmän kuin aiempien kokonaisten vuosien luvut.

Vuonna 2015 alaikäiset tekivät ryöstörikoksia yhteensä 11. Vuonna 2019 luku oli koko vuonna 88. Vuoden 2020 lokakuuhun mennessä niitä on ollut 84. Tänä vuonna on kirjattu jo 12 tapon yritystä, jossa epäilty on alaikäinen. Vuonna 2019 niitä oli vain yksi ja 2018 ei yhtäkään.

– Tapauksissa on ollut eri epäillyt ja uhrit, eli luku ei selity edes millään yksittäisellä rikosvyyhdillä, Kauppinen sanoo

Vuosi 2019 oli Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella piikkivuosi alle 18-vuotiaiden ryöstö-, kiristys- ja pahoinpitelyrikoksissa. Ryöstö- ja kiristysrikoksia kirjattiin 161. Vuonna 2015 niitä oli 18. Ne ovat siis lähes kymmenkertaistuneet

Ulkomaalaistaustaisia nuorisorikollisia on entistä enemmän sekä Espoossa että Vantaalla. Suhteellista lukua on kuitenkin mahdoton sanoa, sillä poliisi ei tilastoi rikoksia erikseen etnisen taustan perusteella.

– Kyllä siinä määrällisesti jonkinmoista nousua on. Alkuperäisten suomalaisten ja ulkomaalaisten määrässä on molemmissa nousua havaittavissa väkivallan kehittymisen suhteen, Simo Kauppinen sanoo Itä-Uudenmaan alueelta.

– Olemme tehneet poliisissa havainnon, että ulkomaalaistaustaisten määrän nousu näkyy myös rikostapausten määrässä, Hannu Väänänen sanoo.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6876 ... 82d242a0ba
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1452
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Sinikka kirjoitti: Ke Marras 11, 2020 2:52 pm Alaikäisten tekemien rikosten määrä on Helsingissä laskusuunnassa.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007611034.html
Tämäkin postauksesi on pelkkää valhetta, kuten muutkin juttusi tällä palstalla. Turhaan laitat vanhoja uutisia kun uudet ovat tässä:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6876 ... 82d242a0ba

Tunteisiin
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

jepulis82 kirjoitti: To Marras 19, 2020 4:51 pm
tasaraha kirjoitti: Ke Marras 18, 2020 2:28 pm Minäministeri minä minä Ohisalo kertoi eilen kuinka hänen turvallisuudentunne horjui laittoman uhkauksen vuoksi. Kuinkahan mahtaa olla näiden puikulajengien uhreiksi joutuneiden turvallisuudentunteen kanssa?

Ohisalon mukaan hän on murehtinut oman turvallisuustilanteen muutosta. Mitäs jos uhraisit pari ajatusta muidenkin turvallisuustilanteen muutokselle. Ai niin yksittäistapauksia eikä pelolle pidä antaa valtaa. Kiva jos minämisteri eläisi itse kuten opettaa kansalaisia elämään.
Ministerin mukaan tähtäinkuvan kaltaiset viestit voivat saada kohteitaan vetäytymään politiikasta.
[url]https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 5435dd/url]
Onko tämä niin huono asia?
Tuhannet tavalliset suomalaiset ovat joutuneet pelkäämään mamuja nyt sen 15-20 vuotta. Tervetuloa ministeri Ohisalo vaan meidän muiden joukkoon. Ai niin, yksi uhkaus ministerille ja paskat on housussa, mutta vitut tavallisista kansalaisista. Vitun pelkuri.
Suomessa on n. 5 500 000 asukasta, jos vain muutamat tuhannet äärioikeaa fanittavat joutuvat pelkäämään mamuja niin en minä tässä näkisi mitään ongelmaa. Espoossakin on varsin rauhallista, ollut sen viimeiset 15v ainakin mitä olemme täällä asuneet.
Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1452
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Likeavirgin kirjoitti: To Marras 19, 2020 5:57 pm
jepulis82 kirjoitti: To Marras 19, 2020 4:51 pm
tasaraha kirjoitti: Ke Marras 18, 2020 2:28 pm Minäministeri minä minä Ohisalo kertoi eilen kuinka hänen turvallisuudentunne horjui laittoman uhkauksen vuoksi. Kuinkahan mahtaa olla näiden puikulajengien uhreiksi joutuneiden turvallisuudentunteen kanssa?

Ohisalon mukaan hän on murehtinut oman turvallisuustilanteen muutosta. Mitäs jos uhraisit pari ajatusta muidenkin turvallisuustilanteen muutokselle. Ai niin yksittäistapauksia eikä pelolle pidä antaa valtaa. Kiva jos minämisteri eläisi itse kuten opettaa kansalaisia elämään.


[url]https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 5435dd/url]
Onko tämä niin huono asia?
Tuhannet tavalliset suomalaiset ovat joutuneet pelkäämään mamuja nyt sen 15-20 vuotta. Tervetuloa ministeri Ohisalo vaan meidän muiden joukkoon. Ai niin, yksi uhkaus ministerille ja paskat on housussa, mutta vitut tavallisista kansalaisista. Vitun pelkuri.
Suomessa on n. 5 500 000 asukasta, jos vain muutamat tuhannet äärioikeaa fanittavat joutuvat pelkäämään mamuja niin en minä tässä näkisi mitään ongelmaa. Espoossakin on varsin rauhallista, ollut sen viimeiset 15v ainakin mitä olemme täällä asuneet.
Onko linkkiä uutiseen, että vain 1000 ihmistä pelkää pakoloisia? Millä alueella?

Sinähän olet opettanut, että aina pitää suhteuttaa väkimäärään.

Likeavirgin kirjoitti: ↑
Jos valkoisia on 5 krt enemmän kuin mustia niin poliisi on ampunut todella paljon enemmän mustia suhteessa valkoisiin. Jotta suhde olisi edes sama olisi valkoisia pitänyt kuolla yli 1150kpl. Ei ihme, että ihmiset ovat raivoissaan

Ja varmaankaan ei ole linkkiä uutiseen, jonka mukaan espoossa on rauhallista?

Koska uutiset kertovat:
Ulkomaalaistaustaisia nuorisorikollisia on entistä enemmän myös Espoossa. Suhteutettuna väkimäärään mutiaiset tekevät yli puolet rikoksista.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
Vastaa Viestiin