Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
annaanna

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

H.Moilanen kirjoitti: La Heinä 10, 2021 1:52 pm
Inanna kirjoitti: La Heinä 10, 2021 9:13 am Yökerho, sehän jo kertoo paljon. Oulussa ne ovat ainakin mustanaan eksoottisempaa väkeä. Eiköhän sama Turussakin. Samoilla yökerhopäivystäjillä on tapana notkua iltapäivisin (kun ovat jaksaneet herätä) kahviloissa isommissa porukoissa. Aivan normaali näky.
En käy yökerhoissa (toki olen joskus käynyt), mutta esimerkiksi Helsingin keskustassa kiemurtelevaa yökerho Apollon jonoa on tullut useamman kerran ihmeteltyä. Bileiltoina Kalevankadulla kiemurtelee usein sellainen 40-100 metriä pitkä baarijono. Ei tästä ole kuin pari viikkoa, kun kävelin noin 50 metrisen jonon vierestä näkyä ihmetellen. Jonossa oli valehtelematta tasan yksi (1) henkilö, joka ulkonäkönsä puolesta olisi voinut olla kantasuomalainen tai jostain Viron, Venäjän tai Euroopan maaperältä sukujuuriensa osalta. Kaikki muut näkemäni jonottajat olivat ulkonäkönsä puolesta afrikkalaista, lähi-itäläistä tai aasialaista alkuperää. Merkillinen bisnes.
Ai jaa! Jonon ohi siis päästetään kaikki kantikset :shock: Helsingissä.

Lasketaanko tämä silminnäkijälausunnoksi vai yhdeksi lukuisista kokemusasiantuntijakommenteistasi.
Viimeksi muokannut annaanna, La Heinä 10, 2021 2:15 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

Skloddi kirjoitti: La Heinä 10, 2021 12:17 pm Täähän on kummallinen kommentti Ilta-Sanomissa poliisilta:
"Komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo, että poliisi ei kirjannut joukkotappelusta yhtään rikosilmoitusta, eikä asiasta aloiteta tutkintaa. Tikan mukaan tappelussa kenellekään ei syntynyt sellaisia vammoja tai vahinkoja, että poliisin pitäisi asiaa selvittää. Asian selvittely jatkuu lupa- ja anniskeluvalvonnan toimin."
Joo, tuo viittaa selkeästi että taas ollut kyseessä pelihetki ja rikastuttamista. Ei voi mitenkään muuten tulkita asiaa. Jos siellä olisi ollut suomalaisia niin olisi ollut kiinniotettuja.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Skloddi kirjoitti: La Heinä 10, 2021 2:09 pm mutta kylläpä se ihan kotoinen nuoriso on se, joka yökerhot Helsingissä ja Turussakin elättää.
Lähde tuolle.
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11426
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tämän uutisen kuvituksena on kuva Studion etuovesta.
Poliisin lupavalvonta jatkaa asian selvittämistä anniskeluluvan haltijan kanssa.

– Selvitetään normaalin tapaan, oliko ravintola tappelun aikaan liian täynnä, oliko järjestyksenvalvonta ravintolassa riittävä, olivat ihmiset liian päihtyneitä, kertoo komisario Joona Tikka Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jou ... #gs.60zc2q

Mamut perseilee ja Jethro on taas kusessa.

Vaikka paikka olisi normaalisti bisnesmiesten suosiossa, juuri sellaiset paikat on myös nuorien mamujen suosiossa. Olisiko bisnesmiehillä teräaseita mukana? Paitsi jos on kyse ravibisneksistä. Onko bisnesmiehet nuoria?
Don MC

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Don MC »

^Tuosta samasta URSAn linkkaamasta uutisesta:
Myös Turun Aurakadulla jokirannassa suoritettiin hälytystehtävä toisen joukkotappelun ja sen yhteydessä teräaseella aiheutettujen hengenvaarallisten vammojen takia. Kaksi henkilöä toimitettiin sairaalaan.
Tuo paikka sijaitsee samassa korttelissa tämän kyseisen Studio-ravintolan kanssa. Toisella puolella korttelia. Varmaankin jatkettu puukkohippoja siellä kun baarista tuli häätö?

EDIT: Korjataan, että tämä hässäkkä jokirannassa tapahtui Turun Sanomien mukaan vähän ennen klo 01 ja tuo ravintolakahakka n. klo 01:30. Eli puukkohippa vaihtoi paikkaa vastakkaiseen suuntaan kuin mitä ensin epäilin. Sitä en tiedä onko kyseessä ollut sama porukka. Mutta kaksi joukkotappelua niin lähellä toisiaan, niin fyysisesti kuin ajallisestikin.
Viimeksi muokannut Don MC, La Heinä 10, 2021 3:16 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Asiallinen
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 4:41 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Asiallinen »

Kaikenlainen tälläinen yleinen paska on lisääntynyt reilusti. Milloin mitäkin uutista. Teräaseita on vissiin aika reilusti kaikenlaisella paskasakilla tuolla nykyään.
1000e sakko ja 80 tuntia yhdyskuntapalvelua jos löytyy laiton teräase. Kellään ei pitäisi olla mitään syytä kantaa niitä mukanaan. (pois lukien nyt sillä hetkellä sitä työssään tarvitsevat).

Tässä mennään kaikessa ruotsin mallia kohti kovaa vauhtia. Yleinen turvattomuus, jengiytyminen yms.
Tuolla on satoja tuhansia mt ongelmaisia, syrjäytyneitä, päihdeongelmaisia ja vaikka mitä paskaa kaduilla. Paha olo monella. Suomi oli 2000-2012 erittäin hyvä maa.
Nyt se on paskottu 10 vuodessa.

Itseäni ei enää hirveesti kiinnosta liikkua edes paikoissa joissa känniläisiä ja näitä ongelmaisia pyörii. Hki keskustaan en muuttaisi ikinä. Sitä känniapinoiden uhoomista joutuisi kuuntelemaan kaiket päivät.

Jotain pitäs tehdä ja kiireesti. Tulisiko jotain muutosta 2023 eduskuntavaaleissa, tuskin. Persut saa sen 18 pros ja hallituksessa häärii joku vihreät 11 pros kannatuksella yhdessä kokoomuksen tai demareiden kanssa.
Ei täällä mikään muutu kuin pahempaan suuntaan.
Tanskalaiset sentään pyrkii tekemään jotain asialle.
Mustasurma

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

Näitä mitkä ei integroidu ja kantavat aseita pitäis ruveta vaan eliminoimaan. Amerikan malli, siellä ei poliisin tarvitse rikollisia silitellä ja persettä nuolla. Ei nää aavikkokansalaiset ymmärrä lakia eikä järjestystä, nyrkki on ainut ainut mikä puhuu ja tepsii, sen näkee näiden käytöksestä ja ulostuloista.
annaanna

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Kannattaa jatkossa Jethron keskittyä palvelemaan lähi-idän suunnan asiakkaita. Varallisuutta löytyy ja lisää rahaa lähetetään kotoota. Eivät kärsi känniääliösyndroomasta ja osaavat käyttäytyä.

Palvelualtis, vähäpukeinen henkilökunta, ylellinen ympäristö ja nättejä blondeja asiakkaina, sillä saadaan itämainen väki viihtymään.

Suomalaiset raksamiehet ja köyhälistö bilettäköön kuppiloissa ja räkälöissä edelleen. Ne ovat osa suomalaista kulttuuria. Ei mene keskiverto suomalainen yökerhoon rahojaan tuhlaamaan kun sen ensimmäisen kerran työporukan kanssa, kun heti saa poliisit ja järkkärit niskaan ja sakot niskottelusta!
annaanna

Kaatopaikka valmis ketju

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Mustasurma kirjoitti: La Heinä 10, 2021 2:23 pm Näitä mitkä ei integroidu ja kantavat aseita pitäis ruveta vaan eliminoimaan. Amerikan malli, siellä ei poliisin tarvitse rikollisia silitellä ja persettä nuolla. Ei nää aavikkokansalaiset ymmärrä lakia eikä järjestystä, nyrkki on ainut ainut mikä puhuu ja tepsii, sen näkee näiden käytöksestä ja ulostuloista.
Suomessa on menty ruotsin malliin ja poliisissa on valtavasti naisia! Nämäkö sitten eliminoivat, ampuvat ja pahoinpitelevät maahanmuuttajia. Ei tapahdu Ruotsissa, ei tapahdu Suomessa.
ManHalen
Poliisikoira Rex
Viestit: 250
Liittynyt: La Huhti 17, 2021 11:19 am

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja ManHalen »

annaanna kirjoitti: La Heinä 10, 2021 1:22 pm Vai on täällä puettu maahanmuuttohousut jalkaan :D

Ja alettu kommentoimaan maahanmuutosta.

Minä puin kukkahatun ja koen ilmassa olleen ikävää rasistista huutelua ja kateutta.
Naiset tehneet valintansa ja lähteneet komeimpien matkaan :D
Sääliksi käy Suomalaista miestä kuka joutuu hakemaan seuraa raskaansarjan Suomalaisneitokaisista, Crocksit jalassa, paksut reidet hankaa yhteen, alapää on saanut happea viimeksi kun on vessa käyty lisäämää ylimakeaa hajuvettä mikä lisää entisestä mielikuvaa 150kg hattarasta. Ja kun tämä himoittu neitokainen kelpuuttaa tumman insinöörin mukaansa niin uskon että vähemmästäkin alkaa ankara taistelu neidon paksusta kädestä.
Rousku
Theo Kojak
Viestit: 1119
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Rousku »

poikani kirjoitti: La Heinä 10, 2021 6:30 am Kylläpä ennen niin yksilökeskeiset suomalaiset ovat omaksuneet klaanimentaliteetin. Erikoista.
Itse aiheen kannalta ehkä OT, mutta kyllä suomalaisilla, etenkin nuorilla miehillä, tuollaista "klaanimentaliteettia" on ennen ollut. Tuossapa opinnäyte, jonka luvusta 3.2 löytyy tiivis katsaus joukkotappeluidemme historiaan. Kyllä siinä lopuksi todetaan, että nykyään on usein muut kuin kantasuomalaiset osallisina, mutta on siis osattu itsekin, sen historia osoittaa. Tai siis nuoret miehet ovat osanneet; tyttöjengi olisi erikoisempaa. Uutisissa ei ole taidettu kommentoida tappelijoiden sukupuolta mitenkään?
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4453
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Laitetaan nyt, kun jostain syystä kukaan muu ei suoraan ole sitä tehnyt. Kyseisessä jetilässä esiintyi eilen muiden muassa tämä nuorison suosikki. Yleisö siis todennäköisesti koostunut sekä kantasuomalaisista että maahanmuuttaneista "wannabe gangstoista". Ei ihme jos on ollut ihmemieslinkkareita vähän yhdessä jos toisessa taskussa. Ikäraja on ko. ravintolaan K20. Ei tietoa mahdetaanko sitä valvoa kuinka tiukasti.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/11/0 ... ssa-kuuluu
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4536
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

palokirves kirjoitti: La Heinä 10, 2021 2:12 pm
Skloddi kirjoitti: La Heinä 10, 2021 2:09 pm mutta kylläpä se ihan kotoinen nuoriso on se, joka yökerhot Helsingissä ja Turussakin elättää.
Lähde tuolle.
Niinpä... Kyllähän kantasuomalaisetkin baareissa ja yökerhoissa pyörivät, mutta omat näköhavainnot ja myös radalla enemmän liikkuvien tuttavien tekemät havainnot bilemestojen sisältä, kertovat myös maahanmuuttajien hurjasti lisääntyneestä bilettämisestä. Eikä siinä mitään, erilaisten juottoloiden ja biletyspaikkojen pyörittäminen on Suomessa sinänsä laillista toimintaa, vaikka kaikki alan toimijat eivät ainakaan kaikkia lakeja noudatakaan. Bilettämisen osalta olen kuitenkin jo useamman vuoden ajan kuullut, että

1) entistä useammat kantasuomalaiset ovat väsyneet koko touhuun muun muassa sen vuoksi, että touhu on mennyt hullummaksi, villimmäksi ja huumeisemmaksi

2) osa kantasuomalaisista ei luota ravintoloiden turvallisuuteen eivätkä jutut ovimiesten yhteyksistä rikollisjärjestöihin yhtään helpota luottamuksen rakentamista

3) maahanmuuttajien nuoriso on ottanut bilemestat ihan eri tavalla omakseen kuin vielä joskus 90-luvulla sekä 2000-luvun ensimmäisenä vuosikymmenenä - heidän kulttuuriinsa ei myöskään kuulu mitkään kansallispuistovierailut, veneilyt, käsityöt eikä mökkeily, joten onhan se ymmärrettävääkin että baareihin hakeudutaan

4) osa kantasuomalaisista on alkanut suosia paikkoja, joissa on on rauhallisempi & turvallisempi sekä ehkä myös "perinteisempi" meininki - tämä on johtanut bilemestojen eriytymiseen sekä myös yksityisbileiden lisääntymiseen


Maahanmuuttajat ovat jo kauan olleet monissa bilemestoissa tiskien takana sekä omistajina. Yksi esimerkki on Suomen Viihderavintolat Oy, jonka taustalla on intialais-suomalainen Singh&Nousiainen -perhe. Perheen pojista yksi taitaa tälläkin hetkellä lusia kokaiinibisneksistä tullutta tuomiotaan, mitä hän pyöritti enemmän tai vähemmän yökerhoonsa kytkeytyen.

Täällä on aihetta käsittelevä ketjuntynkä: https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... hp?t=19121
Tässä jutussa osin samaa porukkaa: https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... hp?t=26485

Linkit pariin lehtijuttuun:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000002617580.html

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/huu ... #gs.6153bu

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1700100

https://yle.fi/uutiset/3-11469806


Ps. Singh-Nousiainen perheen Narinder-poika asuu Los Angelesissa vaimonsa Autumn Jacksonin kanssa. Autumnin setä eli isänveli oli eräs Michael Jackson...
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
Don MC

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja Don MC »

https://www.is.fi/viihde/art-2000008116464.html
Rostedt kertoo, että joukkotappelu on ollut vakava.

– Emme osaa tarkalleen sanoa, miten tappelu on alkanut, mutta kaksi ryhmää on tapellut yökerhomme takapihalla. Se on sitten muuttunut joukkotappeluksi, jossa on ollut mukana useita kymmeniä ihmisiä. Järjestyksenvalvojat olivat heti paikalla ja poliisi soitettiin paikalle, Rostedt kertoo.

Poliisin mukaan tappelussa oli alustavan selvittelyn perusteella kyse kahden tai useamman ryhmän välienselvittelystä. Osallisilla oli hallussaan teräaseita, mutta poliisin tietojen mukaan kukaan osallisista tai sivullisista ei ole loukkaantunut vakavasti.
Takapihalla? Voisiko joku ko. ravintelissa käynyt kertoa miten he sinne takapihalle ovat päässeet? Käsitykseni mukaan tuo piha on kokonan suljettu ilta-/yöaikaan. Vai onko joku asia muuttunut siitä kun viimeksi tuossa korttelissa olen vieraillut? Vai onko sinne kenties järjestetty kyseisen ravintolan tupakointipaikka?
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2054
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Kymmenien ihmisten joukkotappelu Turun keskustassa

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Tämän siitä saa kun toivoo...
annaanna kirjoitti: Pe Heinä 02, 2021 11:12 am ...
neekerit pitää lähettää turkuun!

Onpa turussa tapahtunut...liittynee (ainakin osa) tähän...
LOUNAIS-SUOMEN poliisilaitos kertoo tiedotteessa tutkivansa viime yön jäljiltä kahta tapon yritystä ja lukuisia muita väkivaltarikoksia.

Poliisi tutkii Turussa kahta tapon yritystä sekä törkeää pahoinpitelyä. Poliisi sai yöllä hieman kello yhtä ilmoituksen tappelusta Linnankadun ja Aurankadun risteyksessä. Paikalta tavattiin useita henkilöitä, joista kaksi oli saanut vammoja.

Vakavammin loukkaantunut henkilö tarvitsi ensiapua ja hänet vietiin sairaanhoitoyksikön toimesta yhteispäivystykseen. Toinen uhri ei vaatinut sairaalahoitoa. Epäilty 17-vuotias mies pakeni paikalta, mutta hän ilmoittautui poliisille lauantaipäivänä.

Samassa risteyksessä nujakoitiin jälleen aamuyöllä neljän jälkeen. Tapahtumapaikalta tavattiin maassa makaava noin 20-vuotias mies, jota oli pahoinpidelty nyrkein ja potkimalla. Poliispartio otti lähistöltä kiinni kaksi noin 20-vuotiasta naista, joita epäillään tekijöiksi.
https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008116580.html
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Vastaa Viestiin