Kankaanpään äärioikeistojupakka - kahdelle syytteet terrorismirikoksista

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Skloddi kirjoitti: Ti Joulu 28, 2021 4:42 pmNämä tunnistaa natsiretoriikasta ja siitä, että kohdattaessa kiistävät; olevansa natseja,
Tämä "natsipuolueeseen kuulumisen kiistäminen" varmaan onkin varsin loogista kun ottaa huomioon, että Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue lakkautettiin 1945.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
ässähai
Adrian Monk
Viestit: 2912
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 9:48 pm
Paikkakunta: Haihiha

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja ässähai »

Polamk | Ajankohtaista | Uutinen 20.12.2021
https://polamk.fi/-/poliisin-ja-tiedust ... kokemuksia
Poliisin ja tiedusteluviranomaisten tiedonhankinnasta kaivataan perustietoa ja kokemuksia

Poliisiammattikorkeakoulun raportin mukaan kansalaiset tuntevat heikosti, mitkä ovat poliisin ja tiedusteluviranomaisten toimivaltuudet verkossa. Myös asiantuntijat toivovat aiheesta enemmän julkista keskustelua.

Vuonna 2019 Suomessa astuivat voimaan uudet tiedustelulait, jotka sallivat salaisen tiedonhankinnan kotimaassa ja ulkomailla, jos kansallinen turvallisuus on vakavasti uhattuna. Lakimuutoksen jälkeen tiedusteluviranomaisten on tietyin edellytyksin mahdollista hankkia tietoa ilman konkreettista rikosepäilyä. Tiedustelun kohteena voi olla esimerkiksi terrorismi tai vieraan valtion toiminta, joka uhkaa Suomen taloudellisia etuja. Samalla tiedustelun valvontaa on vahvistettu luomalla muun muassa uusi viranomainen, tiedusteluvalvontavaltuutettu, ja kansanedustajista koostuva tiedusteluvalvontavaliokunta.

Poliisiammattikorkeakoulussa tehdyssä Viranomaisvalvonta verkoissa -raportissa tutkittiin sidosryhmäasiantuntijoiden sekä yliopisto-opiskelijoiden ja henkilökunnan näkemyksiä poliisin ja tiedusteluviranomaisten salaisesta tiedonhankinnasta verkossa. Tutkimuksessa selvisi, että maallikoita edustavilla yliopistolaisilla oli vähäiset tiedot etenkin viranomaisten uusista tiedustelutoimivaltuuksista, vaikka julkinen keskustelu oli tiedustelulakipaketin valmistelun aikana paikoin vilkasta. Aihe koettiin vaikeaselkoiseksi ja tiedot puutteellisiksi, jolloin esimerkiksi erot poliisin ja tiedusteluviranomaisten tiedonhankinnassa eivät hahmottuneet.

Yliopistolaiset toivoivatkin lisää perustietoa viranomaisten toimivaltuuksista. Sopiviksi viestintäkanaviksi koettiin esimerkiksi koulut, tiedottaminen kotitalouksiin, kampanjat sekä verkkosivut.

– Kaikkiaan yliopistolaiset olivat kuitenkin huolestuneempia yritysten keräämästä kuluttajadatasta sekä rikollisten ja ulkomaisista viranomaisten toiminnasta kuin kotimaisten viranomaisten tiedonhankinnasta, toteaa tutkija Anna Leppänen ja erikoistutkija Jarmo Houtsonen.

Ilman keskustelua mielikuvat muodostuvat ulkomaisten esimerkkien perusteella

Tiedustelulakipaketin valmistelu oli Suomessa vuosien prosessi, jota väritti etenkin alussa eripura. Nyt julkaistun raportin mukaan monet sidosryhmiin kuuluvat asiantuntijat ovat kuitenkin suhteellisen tyytyväisiä lopputulokseen. Etenkin kansallisella tasolla käytävä julkinen keskustelu sidosryhmien kanssa koetaan tärkeäksi osaksi uuden lainsäädännön muotoutumista ja sen kokemista legitiimiksi.

– Ilman keskustelua sidosryhmät tekevät helposti ulkomaisiin esimerkkeihin perustuvia oletuksia, vaikka suomalainen tiedustelu- ja turvallisuusjärjestelmä eroaisi ulkomaisista vertailukohdista. Jos suomalaisia tietoja ja kokemuksia ei ole saatavilla, ihmisten mielikuva viranomaisten toiminnasta ja valtuuksista muodostuu ulkomaisista verkkotiedusteluun tai tiedonkeruuseen liittyvistä skandaaleista. Kotimaista keskustelua pitäisikin käydä aktiivisesti nyt, kun lait on saatu voimaan, sanovat Leppänen ja Houtsonen.

Sidosryhmien asiantuntijoita kiinnostaa kokemukset erityisesti tietoliikennetiedustelusta ja sen toimivuudesta. He toivovat viranomaisilta myös aitoa harkintaa, mitä tiedustelutoiminnasta voi ja ei voi kertoa julkisuuteen.

Viranomaisvalvonta verkoissa -raportissa esitellään Poliisiammattikorkeakoulussa toteutetun kansainvälisen tutkimushankkeen ”Taking Surveillance Apart? Accountability and Legitimacy of Internet Surveillance and Expanded Investigatory Powers” (2017–2020) empiirisiä tuloksia Suomen osalta. Hankkeessa tarkasteltiin, mitä poliisin ja tiedusteluviranomaisten toimivaltuuksista verkossa ajatellaan Suomessa, Britanniassa ja Norjassa.

Anna Leppänen & Jarmo Houtsonen: Viranomaisvalvonta verkoissa - näkemyksiä poliisin ja tiedusteluviranomaisten salaisesta tiedonhankinnasta verkossa

”Taking Surveillance Apart? Accountability and Legitimacy of Internet Surveillance and Expanded Investigatory Powers” -hankkeen esittely Polamkin verkkosivuilla
"Suomen talous on ollut miinuksella 15 vuotta – mistä julkisen talouden ahdinko oikein johtuu?" Niin justiinsa - mistäköhän. Juujuu ja jepjep... joku veljenpojista tiesi ajoissa mitä tiesi. Mutta kuunteliko kukaan.
Calabash
Roger Murtaugh
Viestit: 891
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 2:54 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja Calabash »

Nice shirt kirjoitti: Ti Joulu 28, 2021 7:25 pm Ainakin tässä annetaan käskyjä :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=nFtc3pByWQI
Tämä on mielestäni vielä hauskempi ote Suomen kansallissosialistisen kerman kokouksesta. Kristian Arje on jopa enemmän päissään kuin valtakunnanjohtaja.

https://www.youtube.com/watch?v=-HArsBmxrqw
TucoRamirez
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: Ke Elo 01, 2018 12:10 am

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja TucoRamirez »

Aikalailla samanlaiselta toiminnalta vaikuttaa tämä Kankaanpään solu kuin Pekka Siitoimen ryhmä. Loppujen lopuksi SKP ja sen Tiedonantaja lehti tuhosivat itse itsensä.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kirjapa ... tuhopoltto

https://menneisyydenpeili.files.wordpre ... png?w=1312

Kuva
Nice shirt
Axel Foley
Viestit: 2463
Liittynyt: To Joulu 17, 2020 4:58 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja Nice shirt »



"Piirikomendantti". Anna mun kaikki kestää...
Linda: "Lasse Sievisen jälkeen kaikki nuori liha tulee tarpeeseen." Salatut Elämät.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja dazu »

Suomessa on tällä persu-natsi-blokilla ollut kummallisena sepitteenä joku v*tun verkkovalvonta, jota poliisit voivat kuulemma kohdistaa kehen tahansa. Kaikki rasistiset kommentit kuulemma johtavat linnareissuun ja niin edes päin. Olipa kumma juttu, että kun eräs henkilö kerskaili tekemillään selvittämättömillä raiskauksilla verkossa ja levitti useammasta ihmisestä pedofiilijuttuja, niin poliisit eivät voineet tehdä yhtään mitään, koska "IP osoite ei ole henkilö". Kyllä todellisuus on se, että poliisi on lähes täysin toimintakyvytön verkossa. Nämä persu-natsi-blokin sepitteet siitä, että poliisilla olisi liikaa valtuuksia, lähinnä edesauttavat verkossa toimivien rikollisten, kuten seksuaalirikollisten, huijareiden ja ammattiherjaajien ja uhkailijoiden toimintaa.

Jos poliisi kykenee jotain verkossa tekemään, kyse on tällöin yleensä joukkomurhien uhkiin ja järjestäytyneeseen huumekauppaan liittyvistä asioista.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
QwertyKeyboard
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

dazu kirjoitti: La Tammi 01, 2022 5:51 pm Suomessa on tällä persu-natsi-blokilla ollut kummallisena sepitteenä joku v*tun verkkovalvonta, jota poliisit voivat kuulemma kohdistaa kehen tahansa. Kaikki rasistiset kommentit kuulemma johtavat linnareissuun ja niin edes päin. Olipa kumma juttu, että kun eräs henkilö kerskaili tekemillään selvittämättömillä raiskauksilla verkossa ja levitti useammasta ihmisestä pedofiilijuttuja, niin poliisit eivät voineet tehdä yhtään mitään, koska "IP osoite ei ole henkilö". Kyllä todellisuus on se, että poliisi on lähes täysin toimintakyvytön verkossa. Nämä persu-natsi-blokin sepitteet siitä, että poliisilla olisi liikaa valtuuksia, lähinnä edesauttavat verkossa toimivien rikollisten, kuten seksuaalirikollisten, huijareiden ja ammattiherjaajien ja uhkailijoiden toimintaa.

Jos poliisi kykenee jotain verkossa tekemään, kyse on tällöin yleensä joukkomurhien uhkiin ja järjestäytyneeseen huumekauppaan liittyvistä asioista.
Kyllä noille voi tehdä paljonkin vaikka itse kirjoittajaa ei kyettäisi selvittämään netti palstan ylläpitäjän voi saattaa vastuuseen kenen alustalla viestit on julkaistu. Suomen lain mukaan myös verkkoalusta millä laittomat viestit on julkaistu on vastuussa kirjoituksista ei vain itse kirjoittaja. Googlea voi pyytää olemaan esittämästä hakukoneessa laitonta sisältöä, jolloin se ei löydy netistä googlaamalla.

Sinällään jos häirintä on systemaattista ja tekijä osaa peittää jälkensä vaatii se jatkuvaa vainvannäköä reagoida asiaan. Tosin nykyään näitä juttuja voi automatisoida jonkin verran esim. jotkut tietoturvafirmat myyvät palveluita, jotka kokoajan etsivät valeprofiileja somesta ja ilmoittaa heti jos tälläinen profiili on luotu jostain henkilöstä, jolloin tämä osaa reagoida ja vaatia some firmaa bannaamaan sisältö. Tosin nämä palvelut ovat maksullisia ja niiden käyttö vaatii jonkin verran tietoteknistä osaamista, jotta niistä saa kaiken irti. Aika moni julkisuuden henkilö käyttää noita palveluita pystyäkseen reagoimaan valeprofiileihin heti.
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Eipä siitä ole kovin pitkä aika kun jaeltiin ip-osoitteen perusteella korvaustuomioita tekijänoikeuksista, vaikka se ip-osoite olisikaan suora linkitys henkilöön.
aavikkoralli
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Su Maalis 14, 2021 2:07 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja aavikkoralli »

dazu kirjoitti: La Tammi 01, 2022 5:51 pm Suomessa on tällä persu-natsi-blokilla ollut kummallisena sepitteenä joku v*tun verkkovalvonta, jota poliisit voivat kuulemma kohdistaa kehen tahansa. Kaikki rasistiset kommentit kuulemma johtavat linnareissuun ja niin edes päin. Olipa kumma juttu, että kun eräs henkilö kerskaili tekemillään selvittämättömillä raiskauksilla verkossa ja levitti useammasta ihmisestä pedofiilijuttuja, niin poliisit eivät voineet tehdä yhtään mitään, koska "IP osoite ei ole henkilö". Kyllä todellisuus on se, että poliisi on lähes täysin toimintakyvytön verkossa. Nämä persu-natsi-blokin sepitteet siitä, että poliisilla olisi liikaa valtuuksia, lähinnä edesauttavat verkossa toimivien rikollisten, kuten seksuaalirikollisten, huijareiden ja ammattiherjaajien ja uhkailijoiden toimintaa.

Jos poliisi kykenee jotain verkossa tekemään, kyse on tällöin yleensä joukkomurhien uhkiin ja järjestäytyneeseen huumekauppaan liittyvistä asioista.
Se, että Suomen poliisi ei jahtaa netissä joka puolella olevia muslimigroomaajapedofiilejä, ei johdu tuosta, vaan poliisien laiskuudesta, saamattomuudesta ja suvakkiharhoista. Suomessa on helvetillinen ongelma tuon kanssa, mutta poliiseja kiinnostaa kovasti mopopojat. Menkää oikeisiin töihin. Lasten elämiä pilataan joka päivä koska he itse sallivat nämä rikolliset maahan eivätkä tee asialle yhtään mitään.
Osittain tuntuu myös, että näiden mamurikollisten rikoksia katsotaan läpi sormien, koska poliisia PELOTTAA sekaantua niihin. Hienoa Suomen poliisi, jos teitä pelottaa, niin miltä tuntuu tavan kansalaisellta joka ei ole aseistettu ja aseistettujen kavereidensa kanssa liikkeellä?
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja dazu »

Kirjoitin tänne seuraavan viestin pari päivää sitten, mutta se on näemmä kadonnut, kuin kusi lumeen(rikkooko sääntöjä? ei tietääkseni):

aavikkoralli kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 8:41 amSe, että Suomen poliisi ei jahtaa netissä joka puolella olevia muslimigroomaajapedofiilejä, ei johdu tuosta, vaan poliisien laiskuudesta, saamattomuudesta ja suvakkiharhoista. Suomessa on helvetillinen ongelma tuon kanssa, mutta poliiseja kiinnostaa kovasti mopopojat. Menkää oikeisiin töihin. Lasten elämiä pilataan joka päivä koska he itse sallivat nämä rikolliset maahan eivätkä tee asialle yhtään mitään.
Osittain tuntuu myös, että näiden mamurikollisten rikoksia katsotaan läpi sormien, koska poliisia PELOTTAA sekaantua niihin. Hienoa Suomen poliisi, jos teitä pelottaa, niin miltä tuntuu tavan kansalaisellta joka ei ole aseistettu ja aseistettujen kavereidensa kanssa liikkeellä?
Itse kirjoitin tuossa vanhemmista tapahtumista... Virolainen ja kantasuomalainen mies raiskasivat silloisen naisystäväni marraskuun 1. päivä 2010. Raiskauksessa tällä naisella oli hengenvaara. Samat tekijät raiskasivat erään naistuttavani loppuvuodesta 2012 ja seuraava minuun yhdistettävä nainen raiskattiin loppuvuodesta 2013.
Tekijöiden henkilöllisyydet olivat pitkään pimeinä, kunnes sain itse selvitettyä virolaisen tekijän henkilöllisyyden. Kyseinen henkilö on erittäin tyypillinen power assertive -tyypin sarjaraiskaaja(itsevarma voima- ja hallinta -tyyppi). Miehellä on ollut erittäin paljon naisystäviä, puhutaan haaremista... paljon varattuja naisia. Kantasuomalainen tekijä on suonensisäisten huumeiden käyttäjä, hänen käyttämällään nettiprofiililla on viestejä, jotka liittyvät suonensisäisten huumeiden käyttöön...
Tähän liittyen minuun kohdistettiin 4,5 vuotta kestänyt erittäin aggressiivinen herjauskamppanja verkossa, jossa levitettiin mm. pedofiilijuttuja. Pyrin saamaan poliisia puuttumaan tilanteeseen, mutta turhaan. Tampereen poliisin selitys oli, että ei näitä juttuja saada oikeudessa läpi, koska ip-osoite ei ole henkilö ja nämä kuulemma väittävät aina, että kämpillä on käynyt päivittäin ryyppyporukkaa ja, että joku muu on kirjoittanut viestit heidän koneeltaan ja sen jälkeen syyttäjältä loppuu paukut täysin. Nämä kiinnijääneet tyypit ovat ilmeisesti sellaisia, jotka itse tunnustavat tekonsa, kun eivät ymmärrä asioista mitään. Tällainen ammattimaisesti toimiva ja paatunut rikollinen ei puhu poliisille mitään, korkeintaan aukoo päätään.
Herjauksen kohteina oli useita henkilöitä ja heille oltiin eri poliisilaitoksista annettu täysin samanlainen vastaus. Yritin ajaa hommaa myös kolmen eri asianajajan avulla sillä tuloksella, että rahaa meni, mutta mitään ei tapahtunut.
Eräs herjauksen kohteeksi joutunut Länsi-Suomessa asunut nainen tappoi itsensä. Itsemurhan keskeinen syy tosin tais olla siinä, että eräs kunnallisvaltuutettuna toiminut miesystävä järjesti omat velkansa tämän naisen niskaan, mutta herjauksellakin oli tuossa tilanteessa varmaan oma osansa. Lisäksi eräälle miehelle tuli herjaamisen takia ongelmia työssään, koska hän toimi myös lasten kanssa ja netissä liikkui hänestä runsaasti pedofiilijuttuja.

Sittemmin FBI on julkaissut tutkimuksen, jonka perusteella voidaan sanoa, että tässä teossa on näitä piirteitä, joiden perusteella tämä raiskaaja on erittäin kokenut raiskaaja, jolla on erittäin suuri määrä uhreja. Lisäksi on noin 50% todennäköisyys, että tämä tekijä on tappanut naisen aikaisemmin. Omien selvitysteni mukaan virolainen mies oli Tampereella, kun Raisa Räisänen katosi 1999. Tällä miehellä on mahdollisia uhreja myös Tallinnan ympäristössä. Lisäksi on erittäin todennäköistä, että Wall St. Bar Helsinki -baarissa asioineet naiset ovat viimeisen 20 vuoden aikajänteellä joutuneet tämän miehen huumaamiksi ja raiskaamiksi.

Rikollisuus verkossa oli johonkin vuoteen 2005 asti aika perinteistä, eli merkittävin rikollinen tekijä verkossa olivat nämä hakkerit ja sähköposteihin huijausviestejä kirjoittelevat tyypit. Toki varmaan treffiraiskauksiakin tapahtui jossain määrin netissä sovittuihin treffeihin liittyen.
Netin käyttäjäkunta oli vielä 2000-luvun alussa enimmäkseen koulutetumpaa porukkaa ja tietoteknistä osaamista keskivertoa enemmän omaavaa porukkaa. Joskus 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolenvälin aikoihin nettiyhteys ja tietokoneet alkoivat räjähdysmäisesti yleistymään ja pian nettiin tuli myös kaikenlaista kuona-ainesta. Kaikki päihdeongelmaiset ja rikolliset... Samaan aikaan verkkoon tuli entistä enemmän lapsia ja ikäihmisiä.
Tähän noin 16-17-vuotta sitten alkaneeseen muutokseen on reagoitu todella hitaasti, eikä lainsäädäntöä olla saatu uudistettua. Meillä on nyt aika pitkään voinut levittää verkossa kenestä tahansa pedofiilijuttuja joutumatta siitä mitenkään vastuuseen samalla, kun kohde menettää mahdollisuudet työntekoon ja parisuhteeseen.
Minulle sanottiin Tampereen poliisista niinkin, että jos joku tekee esim. Facebookiin profiilin, niin se tapahtuu omalla vastuulla. Silloin voi kuulemma joutua herjatuksi verkossa.

Yksi syy siihen, minkä takia lainsäädäntöä ei kehitetä ja minkä takia viranomaisille ei anneta enempää valtuuksia, on siinä, että jotkut suuryritykset tahkoavat edelleen erittäin paljon rahaa verkkoon liittyvän lainsäädännön aukoilla. Nämä samat tahot käyttävät perussuomalaisia ja maahanmuuttovastaisia välineenä verkkolainsäädännön kehittämisen vastustamisessa. Kaikenlaiset salaliittoteoriat ja väärä tieto liittyen poliisin toimintaan verkossa, jarruttavat verkkolainsäädännön päivittämistä.

Kirjoitin näistä ongelmista Facebookissa viime kesän vaalien alla, niin viestini poistettiin Facebookin ylläpidon toimesta ja minulle annettiin pitkät bannit. Tästä aiheesta puhuminen katsottiin vaalihäirinnäksi...


Jatkan vielä, lisäämällä tämän lainauksen:
QwertyKeyboard kirjoitti: La Tammi 01, 2022 6:41 pmKyllä noille voi tehdä paljonkin vaikka itse kirjoittajaa ei kyettäisi selvittämään netti palstan ylläpitäjän voi saattaa vastuuseen kenen alustalla viestit on julkaistu. Suomen lain mukaan myös verkkoalusta millä laittomat viestit on julkaistu on vastuussa kirjoituksista ei vain itse kirjoittaja. Googlea voi pyytää olemaan esittämästä hakukoneessa laitonta sisältöä, jolloin se ei löydy netistä googlaamalla.

Sinällään jos häirintä on systemaattista ja tekijä osaa peittää jälkensä vaatii se jatkuvaa vainvannäköä reagoida asiaan. Tosin nykyään näitä juttuja voi automatisoida jonkin verran esim. jotkut tietoturvafirmat myyvät palveluita, jotka kokoajan etsivät valeprofiileja somesta ja ilmoittaa heti jos tälläinen profiili on luotu jostain henkilöstä, jolloin tämä osaa reagoida ja vaatia some firmaa bannaamaan sisältö. Tosin nämä palvelut ovat maksullisia ja niiden käyttö vaatii jonkin verran tietoteknistä osaamista, jotta niistä saa kaiken irti. Aika moni julkisuuden henkilö käyttää noita palveluita pystyäkseen reagoimaan valeprofiileihin heti.
Omassa tapauksessani herjaavaa materiaalia tuli verkkoon 4,5 vuotta ja välillä päivittäin 23 tuntia vuorokaudessa. Kyseisellä verkkoalustalla, missä herjaaminen isoimmaksi osaksi tapahtui, oli moderaattoreina raiskaajan naisystäviä.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7667
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Kankaanpään terrorismi­rikoksista epäillyt nuoret miehet vapautettiin tutkinta­vankeudesta
Satakunnan käräjäoikeus on keskiviikkona antamallaan päätöksellä määrännyt Kankaanpään terrorismirikoksista epäillyt nuoret miehet vapautettaviksi.

Käräjäoikeus on päätöksessään todennut, että poliisi ei ole esittänyt hakemuksen tueksi sellaisia uusia seikkoja, joiden perusteella epäiltyjen vangitsemista voisi jatkaa.
Epäillyt ovat olleet saman asian vuoksi vangittuina myös alkuvuodesta 2020. Poliisin on seurannut heidän tekemisiään pidemmän aikaa.
– Pakkokeinolain mukaan rikoksesta pidätettyä tai vangittua, joka on päästetty vapaaksi, ei saa uudelleen pidättää samasta rikoksesta sellaisen seikan nojalla, joka on ollut viranomaisen tiedossa sen päättäessä pidättämisestä tai vangitsemisesta, käräjäoikeus perustelee ratkaisuaan.
Käräjäoikeuden mukaan poliisi ei myöskään ole esittänyt vangitsemisen jatkon tueksi sellaisia uusia seikkoja, joiden perusteella epäiltyjen vangitsemista voisi jatkaa.
Lisäksi käräjäoikeus on todennut, että asiassa ei ole niin sanottua sotkemisvaaraa, jonka vuoksi epäiltyjä ei voisi vapauttaa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008520743.html
TooColdToRun
Harjunpää
Viestit: 323
Liittynyt: To Tammi 21, 2021 8:07 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja TooColdToRun »

Siinä sitä pidettiin peräkammarin poikia muutama viikko kopissa, ja päädyttiin laskemaan vapaaksi jatkamaan Counter-striken tms. pelaamista. Pojat on poikia, oli ne irakilaisia, afgaaneja, somaleja tai kankaanpääläisiä :lol: .
Reinchaos
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 107
Liittynyt: To Marras 04, 2021 11:30 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja Reinchaos »

TooColdToRun kirjoitti: Ke Tammi 05, 2022 5:19 pm Siinä sitä pidettiin peräkammarin poikia muutama viikko kopissa, ja päädyttiin laskemaan vapaaksi jatkamaan Counter-striken tms. pelaamista. Pojat on poikia, oli ne irakilaisia, afgaaneja, somaleja tai kankaanpääläisiä :lol: .
Kun ei näytöt riittänyt mihinkään, no saavat hyvät koppikorvaukset ja paikallislehdeltä lisää kun olivat kuuleman mukaan julkaisseet nimetkin. Krp ja paikallispoliisi taas todisti oman tyhmyytensä, ilman näyttöä kunnon show rikoksesta josta jo kerran ollet vangittuna :lol:
No punikit sai ulista muutaman viikon "terrorismista" :lol:
"There is nothing wrong with violence in itself. In any particular case, whether violence is good or bad depends on how it is used and the purpose for which it is used."
-Theodore Kaczynski-
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja dazu »

Reinchaos kirjoitti: Ke Tammi 05, 2022 6:26 pmKun ei näytöt riittänyt mihinkään, no saavat hyvät koppikorvaukset ja paikallislehdeltä lisää kun olivat kuuleman mukaan julkaisseet nimetkin. Krp ja paikallispoliisi taas todisti oman tyhmyytensä, ilman näyttöä kunnon show rikoksesta josta jo kerran ollet vangittuna :lol:
No punikit sai ulista muutaman viikon "terrorismista" :lol:
Ei kai tämä homma tähän jäänyt? Sieltähän löytyi valtava määrä aseita ja räjähteitä, mitkä viittaavat suoraan terrorismirikoksen suunnitteluun... Aikamoiset natsilasit saa olla silmillä, jos ei tätä rikoksen suunnittelua näe... Yhtään en myöskään ihmettelisi, jos tyypit tekevät jotain nyt ennen oikeudenkäyntejä, kun ovat vapaalla.
Yleensähän tällaiset räjäyttävät käytännössä jonkun päiväkodin, missä on 90 kantasuomalaista lasta ja yksi maahanmuuttajataustainen lapsi.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
TooColdToRun
Harjunpää
Viestit: 323
Liittynyt: To Tammi 21, 2021 8:07 pm

Re: Poliisi epäilee 5 Kankaanpäässä asuvan henkilön suunnitelleen terrori-iskua Suomessa

Viesti Kirjoittaja TooColdToRun »

dazu kirjoitti: Ke Tammi 05, 2022 6:38 pm Yleensähän tällaiset räjäyttävät käytännössä jonkun päiväkodin, missä on 90 kantasuomalaista lasta ja yksi maahanmuuttajataustainen lapsi.
Mulla on kyllä mennyt tällaiset tapaukset täysin ohi. Laitatko linkkiä väitteesi perusteeksi :lol:
Vastaa Viestiin