Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tähdet kertovat kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 2:06 pm ^ Minusta jotkut örveltää nyt liikaa medioissa spekuloimassa tilannetta.
Avaisitko kommenttiasi hieman. Pelkäätkö ryssien vastaiskua rangaistuksena siitä, että suomalaiset keskustelevat polttavasta aiheesta julkisesti?

Vähän OT: Kriisin naapurimaan Moldovan, jonne ryssät hyökännevät seuraavaksi liittämään Transnistrian emämaahansa, presidentti ja pääministeri ovat molemmat nelikymppisiä naisia. Enpäs tiennyt, eikä asiaa ole mainostettu ympäri maailmaa, toisin kuin meidän Mariniamme.
????? ?? ??????.
Haarahaukka
Javier Pena
Viestit: 1836
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka »

Venäjä vaatii Viron yleis­radiota poistamaan uutisen hyökkäyksestä Ukrainaan
Viron yleisradioyhtiö ei aio suostu Venäjän vaatimukseen.

VENÄJÄN tiedotusvälineitä valvova Roskomnadzor vaatii Viron yleisradioyhtiötä ERR:ää poistamaan venäjänkielisen uutisen, joka kertoo Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

Viron yleisradioyhtiö ERR kertoo, että Venäjä vaatii poistamaan virolaismedian venäjänkielisellä sivustolla torstaina julkaistun uutisen, jonka mukaan Venäjä on käynnistänyt laajamittaisen sotilasoperaation Ukrainaa vastaan.

Venäläinen viranomainen lähetti Viron yleisradioyhtiölle virallisen kirjeen asiasta torstaina. Venäläiset vaativat poistamaan uutisen päivän aikana.

Jos uutista ei poisteta sivustolta, venäläiset uhkaavat estää venäjänkielisen portaalin näkymisen Venäjällä.

Venäläisiä suututtava uutinen oli julkaistu torstaina virolaisen yleisradioyhtiön Rus.err.ee -sivustolla. Uutisessa Ukrainan ulkoministeri Dmitro Kuleba kertoo venäläisten laajamittaisesta hyökkäyksestä Ukrainaan.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008642215.html
Buy the ticket, take the ride!
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Ei se oo ryssän vika, muistakaas se...

https://www.is.fi/viihde/art-2000008641720.html
Venäläissyntyinen Salatut elämät -tähti täräytti suorat sanat Ukrainan tilanteesta – muistuttaa ihmisiä unohtuneesta seikasta

Venäläissyntyinen näyttelijä Ilona Chevakova otti Instagramissa terävästi kantaa vallitsevaan maailmantilanteeseen.
Instagramissa on kiertänyt torstaista asti Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Fatim Diarran päivitys, jossa hän muistuttaa, ettei vallitseva tilanne ole Suomessa asuvien venäläisten vika. Chevakova jakoi kyseisen päivityksen todeten, ettei tilanteesta saa syyttää myöskään Venäjällä asuvia ihmisiä.
Nice shirt
Adrian Monk
Viestit: 2506
Liittynyt: To Joulu 17, 2020 4:58 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Nice shirt »

PiikkiSika kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:35 pm
Nice shirt kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:10 pm ....

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5 ... 79405e958e

Kappas, Putler tekee ilmeisesti päätöksen puolestamme. Emme enää taida höpötellä Nato-optiosta :mrgreen: Onko Tarja huolissaan? Missä Tarja on? :mrgreen:
Autokauppias Stoltenberg on kutsunut Ruotsin ja Suomen ostoksille lupaamalla paljon bonuspisteitä🤣
Ans kattoo nyt, ilmeisesti kuitenkin optio-höpötykset loppuivat nyt. On pian puolen valinnan aika. Otetaanko taakse tueksi Nato vai mennäänkö rynkyillä rajoja puolustamaan.
Eipäs vornastella vappuna!
Nice shirt
Adrian Monk
Viestit: 2506
Liittynyt: To Joulu 17, 2020 4:58 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Nice shirt »

Tähdet kertovat kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:49 pm
Nice shirt kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:10 pm Putler nopeutti jäsenhakemuksemme jättämistä Natoon :mrgreen:

"Jos huippukokouksessa on esillä Suomen ja Ruotsin jäsenyyspolku, keskustelussa noussee esille tarve antaa maille turvatakuut jo jäsenyysprosessin ajaksi.
Pakkohan tässä on jo jokaisen johonkin suuntaan liittoutua, kun suvereeneihin valtioihin tehdään suurhyökkäyksiä ja kaikkia ympäristössä uhataan ydinaseilla. Puolustusliittoon vaan :mrgreen:
Niin, Putler ajoi itse tähän tilanteeseen lukuisat maat. Ei Venäjään kohdistunut eilen mitään uhkaa. Uhka on Putlerin päässä.
Eipäs vornastella vappuna!
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja poikani »

HS kirjoitti:Kyselyt: Ennen sotaa 60 prosenttia venäläisistä piti USA:ta ja Natoa syyllisenä Itä-Ukrainan jännitteisiin, ja puolet hyväksyi sotavoiman käytön estääkseen Ukrainan liittymisen Natoon

64 prosenttia venäläisistä sanoi, että venäläiset ja ukrainalaiset ovat ”yksi kansa”, kuten myös Vladimir Putin on toistuvasti väittänyt.

Pekka Torvinen HS
11:42

VENÄLÄISISTÄ noin puolet suhtautui Ukrainaan negatiivisesti juuri ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan, ja 60 prosenttia venäläisistä piti Yhdysvaltoja ja Nato-maita syyllisenä Itä-Ukrainan jännitteisiin.

Asia selviää venäläisen tutkimuslaitoksen Levada-keskuksen kyselystä. Levada selvitti venäläisten asenteita 17.–21. helmikuuta eli juuri ennen kuin presidentti Vladimir Putin tunnusti Itä-Ukrainan Donbasin alueen nukkehallintojen itsenäisyyden.

Kyselyssä näkyy Venäjän propagandakoneiston vahva vaikutus maan kansalaisten asenteisiin.

52 prosentilla venäläisistä suhtautuminen Ukrainaan oli kielteinen. Lukema oli kasvanut merkittävästi aiemmasta, marraskuussa tehdystä kyselystä, jolloin se oli 43 prosenttia.

Myönteisesti Ukrainaan suhtautui kyselyssä 35 prosenttia. Vielä marraskuussa myönteinen asenne oli 45 prosentilla venäläisistä.

- -

YHDYSVALTALAISEN uutiskanavan CNN:n helmikuussa tilaamassa, Savanta Comres -markkinatutkimusyrityksen tekemässä kyselyssä puolestaan kysyttiin, olisiko Venäjän oikeutettua käyttää sotavoimia ”yhdistämään Venäjä ja Ukraina”.

36 prosenttia venäläisistä vastaajista sanoi kyllä, 43 prosenttia ei. Ukrainalaisista vastaajista 13 prosenttia sanoi kyllä, 73 prosenttia ei.

Puolet venäläisistä vastaajista sanoi, että Venäjän on oikeutettua käyttää sotilaallista voimaa estääkseen Ukrainaa liittymästä Natoon. Sama määrä eli puolet sanoi myös, että sotilaallisen voiman käyttäminen on oikein, jos Venäjä tuntee itsensä uhatuksi entisissä neuvostomaissa tapahtuvan ”ulkomaisen toiminnan” takia.

- -

Venäläisistä 71 prosenttia piti mennyttä Neuvostoliittoa positiivisena asiana. Vain yhdeksän prosenttia sanoi Neuvostoliiton olleen huono asia.

- -

Savanta Comresin kyselyyn vastasi 1 075 ukrainalaista ja 1 012 venäläistä. Kysely tehtiin verkossa 7.–15. helmikuuta. Myös tämä vastaajien joukko painotettiin edustavaksi otokseksi kummankin maan väestöstä. Kyselyn virhemarginaali on 3,1 prosenttiyksikköä suuntaansa.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008641952.html

Ei ole ihme, että Putlin on saanut mellastaa tuon kehitysmaan johdossa vuosikymmenet, kun kansa on noin tyhmää, ilkeää, itsekästä ja sivistymätöntä.

On kuitenkin hyvä huomioida, että venäläisille tehtyihin kyselyihin ei voi juurikaan luottaa, sillä moni arkailee sanoa todellista mielipidettään - mistä sen tietää mikä salainen poliisi siellä luurissa todellisuudessa on... Jotakin suuntaa nuo kuitenkin kaiketi antavat.
IS kirjoitti:13:48
Ukrainan televisio neuvoo, miten tehdä polttopullo

Ukrainan televisio neuvoo ihmisiä polttopullon eli Molotovin cocktailin valmistamisessa, kertoo Reuters.

Jo aiemmin maan puolustusministeriö on kehottanut tekemään polttopulloja.

Kaisla Kuuskoski, toimittaja
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008608788.html

Loistavaa! Hyökkääjät palavat elävältä ajoneuvoihinsa. Ehkä surevalle äitimuorille tulee jossakin vaiheessa mieleen, että ei sitä Putlinia olisikaan pitänyt tukea.
????? ?? ??????.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja dazu »

napalanko kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 11:47 amKiova on kohta meidän, natsit luikkuvat pakoon kuin hiiret :lol:
Vain täysin Putinista sokaistunut ei tajua sitä, että tässä hommassa ei ole kyse mistään Ukrainan liittämisestä Venäjän yhteyteen. Ei todellakaan. Sillä lähes kuka tahansa Putinia lukuunottamatta olisi pystynyt liittämään Ukrainan Venäjän yhteyteen ilman aseellista konfliktia ja luomaan ystävällismielisen valtioliiton...

Ongelma ei ole se, että Ukraina päätyy Venäjän vaikutuspiiriin, eikä ongelma ole sekään, vaikka Neuvostoliitto perustettaisiin uudelleen. Nyt on kyse tappamisesta. Kyse on siitä, että tämä vaikeasti häiriintynyt raiskaaja-sarjamurhaaja-psykopaatti on päättänyt huvikseen alkaa polttamaan lapsia elävältä.

PiikkiSika kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:09 pm"Toivossa on hyvä elää" tms..?

Bidenin jenkeillä ei ole muuta kuin voitettavaa tälläkään kertaa.

Pikku sota vanhaan neuvostomaahan, jotta saadaan nostettua kylmänsodan ajat henkiin. Aioihin jolloin eurooppa oli märkä rätti Jenkkien pesuämpärissä heidän "taistellessa kylmästi pahaa itää vastaan".

Biden kun on vanha-kääkkä, niin on ymmärrettävää että moinen kylmänsodan aikainen valta-asetelma on hänelle tuttu ja turvallinen, sekä taloudellisesti (aka. poliittisesti) erittäin houkutteleva.

Eurooppa kyykkyyn, Putinista tehdään hirviö (ja kiina siinä ohessa) ja jenkit porskuttaa - jota kokonaisuutta yleensä kutsuvat demokratian antamiseksi "sorretuille"🤣
Biden ei aloittanut tätä sotaa, vaan sen aloitti tämä lapsenpolttaja sarjamurhaaja, jonka hulluutta te liskot projisoitte ikään kuin yhtenä psykopaattina muualle.

Kollektiivinen projisointi, yksi persoonallisuus, yksi psykopaatti, kollektiivinen psykopaatti, kollektiivinen lapsenpolttajasarjamurhaaja, kollektiivinen Lucifer. Tämä on nyt vastassa. Kaikki Putinia tukevat muodostavat Putinin kanssa yhdessä yhteisen Luciferin. Tästä on matemaattisena todisteena kollektiivinen projisointi.

Samanlaista projisointia esiintyy lähinnä sarjamurhaajilla ja raiskaajilla. Putin on tässä vain luonut kannattajilleen tällaisen yhteisen sarjamurhaajatyyppisen persoonallisuuden, joka tappaa ja raiskaa nyt huvikseen muna pystyssä ja syyttää siitä muita, koska se pyrkii esiintymään äitinään siten, kuin vauva kokee äitinsä, eli täydellisenä, täydellisen hyvänä ja kaikkivoipaisena, eikä siksi pysty näkemään itsessään mitään pahaa.
Tällaisen projisoinnin taustalla on poikkeuksetta seksuaalinen motiivi... Siinä saadaan kaikkivoipaisuudentunnetta siitä, että esiinnytään omana äitinä siten, kuin äiti vauvana koettiin ja tästä kaikkivoipaisuudentunteesta saadaan seksuaalinen tyydytys. Tällaisella patologialla on taipumus kollektiiviseen luonteeseen, sillä, kun samaa paskaa tehdään porukalla, niin siinä tavallaan yhdessä vahvistetaan toistensa tätä kaikkivoipaista äiti roolia. Kun monta tyyppiä hokee samaa psykopaattista projektiota, niin siitä tulee heille paljon enempi tosi, kuin jos vain yksi hokisi sitä ja näin saadaan paremmin varmistettua sadistinen seksuaalinen tyydytys...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
PaterNoster
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Tammi 01, 2021 10:04 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja PaterNoster »

Nyt olisi länsimailla hyvä hetki iskeä voimalla Moskovaan, ja lyödä tikari sydämeen, kun suurin osa ryssien joukoista on Ukrainan kimpussa.
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2248
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

PiikkiSika kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 12:35 pm
Autokauppias Stoltenberg on kutsunut Ruotsin ja Suomen ostoksille lupaamalla paljon bonuspisteitä🤣
Minkälaisia bonuksia teidän berjozkassa on tarjolla?
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
kotiteurastaja
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Su Syys 05, 2021 11:45 am

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja kotiteurastaja »

Putin tapattanut jo 450 oman maansa sotilasta vuorokauden aikana päähänpinttymänsä vuoksi. Venäläiset on maaorjakansaa.Eivät nouse isä Putinia vastaan, vaikka kuolleita venäläissotilaita olisi 4500 vuorokaudessa.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja poikani »

HS kirjoitti:Yhdysvallat irrottaa Venäjän suurimmat pankit lännen rahoitus­­markkinoilta – vaikutus voi olla kovempi kuin EU:n hylkäämällä Swift-kiellolla

Myös eurooppalaisten pankkien on pakko noudattaa Yhdysvaltain määräystä, ettei Venäjän suurimpien pankkien maksuja saa enää käsitellä.

Petri Sajari HS, Jarno Hartikainen HS
13:30 | Päivitetty 13:36

- -

Swift-pakotteiden käyttö kaatui Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin mukaan joidenkin EU-maiden vastustukseen.

Yhdysvallat kertoi torstaina pakotteista, jotka kohdistuvat viiteen venäläiseen pankkiin, mukaan lukien kahteen suurimpaan eli Sberbankiin ja VTB:hen. Yhdysvaltain valtiovarain­ministeriön mukaan Sberbankin ja VTB:n osuus on yli puolet koko Venäjän pankki­järjestelmän varoista.

Molemmat pankit suljetaan Yhdysvaltain rahoitus­markkinoilta. Yhdysvaltalaisilla pankeilla ja rahoitusalan yhtiöillä on 30 päivää aikaa lopettaa kaikki Sberbankin ja VTB:n maksuliikenteen käsittely. Tämä koskee myös dollarimääräisiä maksuja, joita kyseiset pankit hoitavat asiakkaidensa puolesta.

Lisäksi VTB:n kaikki varat yhdysvaltalaisissa pankeissa jäädytetään. Pankki ei pääse niihin käsiksi eikä voi myydä niitä.

KÄYTÄNNÖSSÄ myös eurooppalaisten pankkien on pakko lopettaa asiointi Yhdysvaltain pakotelistalle joutuneiden venäläispankkien kanssa, sanoo Finanssialan johtava asiantuntija Mika Linna. Tämä johtuu Yhdysvaltain rahoitussektorin ja dollarin keskeisestä asemasta koko maailman rahoitus­järjestelmässä.

- -

SE, ettei Venäjää suljettu Swift-maksu­välitys­järjestelmän ulkopuolelle, on herättänyt kritiikkiä, mutta Suomen Pankin maksujärjestelmä­osaston päällikkö Päivi Heikkinen sanoo, että Yhdysvaltain asettamat pakotteet ovat vaikutuksiltaan osin kovempiakin.

- -

Valkoisen talon mukaan venäläiset pankit hoitavat päivittäin kymmenien miljardien eurojen arvosta maksutapahtumia vieraissa valuutoissa, lähinnä dollareissa. Esimerkiksi Sberbankin asiakkaana oleva venäläinen vientiyritys ei saisi enää maksujaan läpi.

- -

Lisäksi Yhdysvallat estää yhteensä 13:a keskeistä venäläistä yhtiötä hankkimasta lainaa rahoitus­markkinoilta.
https://www.hs.fi/talous/art-2000008642625.html

Nyt vituttaisi olla joku sellainen venäläinen, joka on kovalla työllä luonut menestyvää yritystoimintaa ja haalinut omaisuutta. "Rakas johtaja" vetää kaiken vessanpytystä alas.
????? ?? ??????.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja dazu »

Putinia ja hänen kannattajiaan voisi verrata myös sellaiseen lähiöbaarin white trash -yksinhuoltajavosuun, jonka mielestä mies on liian nössö ja supervaarallinen Incel, jos se ei uskalla hakata tätä ämmää ekoilla treffeillä metalliputkella sairaalaan ja kuristaa tämän ämmän lasta tajuttomaksi. Putinille olisi ollut liian nössöä yrittää luoda ystävällismielistä valtioliittoa Ukrainan kanssa. Hänen mielestään se on vahvuuden osoitus, että polttaa joukoittain lapsia elävältä.
Huomattavaa on, että molemmat ihmistyypit/ajattelutyypit esiintyvät suurina määrinä ja toimivat kollektiivisesti. Persoonallisuushäiriöisellä ajattelulla on aina kollektiivinen luonne...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Yöllinen kulkija
Lauri Hanhivaara
Viestit: 146
Liittynyt: Ma Helmi 21, 2022 6:12 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Yöllinen kulkija »

Ryssä ottaa tosissaan nenäänsä Ukrainassa. Huhun mukaan heillä on mukanaan kenttäkrematorio, jossa tuhkaavat kaatuneitaan. Tappioita on tullut ja niitä omia raatoja on jätetty kaduille lojumaan. Kyllä ryssä on aina ryssä. Ihan täysin neekerin tasolla oleva elukka.
napalanko
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Marras 05, 2016 6:52 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja napalanko »

Haarahaukka kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 2:17 pm Venäjä vaatii Viron yleis­radiota poistamaan uutisen hyökkäyksestä Ukrainaan
Viron yleisradioyhtiö ei aio suostu Venäjän vaatimukseen.

VENÄJÄN tiedotusvälineitä valvova Roskomnadzor vaatii Viron yleisradioyhtiötä ERR:ää poistamaan venäjänkielisen uutisen, joka kertoo Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

Viron yleisradioyhtiö ERR kertoo, että Venäjä vaatii poistamaan virolaismedian venäjänkielisellä sivustolla torstaina julkaistun uutisen, jonka mukaan Venäjä on käynnistänyt laajamittaisen sotilasoperaation Ukrainaa vastaan.

Venäläinen viranomainen lähetti Viron yleisradioyhtiölle virallisen kirjeen asiasta torstaina. Venäläiset vaativat poistamaan uutisen päivän aikana.

Jos uutista ei poisteta sivustolta, venäläiset uhkaavat estää venäjänkielisen portaalin näkymisen Venäjällä.

Venäläisiä suututtava uutinen oli julkaistu torstaina virolaisen yleisradioyhtiön Rus.err.ee -sivustolla. Uutisessa Ukrainan ulkoministeri Dmitro Kuleba kertoo venäläisten laajamittaisesta hyökkäyksestä Ukrainaan.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008642215.html
Siitä saammekin oivan syyn vastatoimille, viro sortaa venäläisiä, ei enää venäjänkielisiä uutisia, nazismia josta viro on valitettava välittömästi🤣
Neuvostoliitto 💯 1922-2022
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja poikani »

Yöllinen kulkija kirjoitti: Pe Helmi 25, 2022 3:55 pm Ryssä ottaa tosissaan nenäänsä Ukrainassa. Huhun mukaan heillä on mukanaan kenttäkrematorio, jossa tuhkaavat kaatuneitaan. Tappioita on tullut ja niitä omia raatoja on jätetty kaduille lojumaan. Kyllä ryssä on aina ryssä. Ihan täysin neekerin tasolla oleva elukka.
Onhan ihan selvää, että ryssän parikymppiset varusmiehet ovat suurta hätää kärsimässä jossakin kaupunkisodassa, ellei sitten Putlin anna käskyä pommittaa koko Kiova parkkipaikaksi. Kun USA:n huippuvarustelluilla ja pätevästi koulutetuilla sotilaillakaan ei ole ollut helppoa esimerkiksi irakilaisissa kaupungeissa, vaikka vastassa on ollut... noh, irakilaisia.
______________________________

Venäläisoligarkin poika, jonka isukki on maksanut F1-ajajaksi*, sai vähän lokaa niskaansa Top Gearista tutulta Jeremy Clarksonilta.
IS kirjoitti:NIKITA MAZEPIN ilmoitti aiemmin tällä viikolla ”erottavansa urheilun ja politiikan” ja sanoi pitävänsä selvänä, että Venäjän GP ajetaan syksyllä.

Brittiläinen tv-kasvo, Top Gearista ja The Grand Tourista tunnettu Jeremy Clarkson lyttäsi Mazepinin alatyylisesti:

– Nikita Mazepin. Sinä v**un vammainen. Mene ja aja Venäjällä yksinäsi. Häviät silti.

F1-sarja tiedotti perjantaina, että Venäjän GP:tä on mahdotonta ajaa ”nykyisissä olosuhteissa”.
https://www.is.fi/formula1/art-2000008640277.html
Jeremy Clarkson kirjoitti:Nikita Mazepin. You fucking retard. Go and race in Russia on your own. You’d still lose.
https://twitter.com/JeremyClarkson/stat ... 2864932866

Clarksonille tullee sanomista retard-sanan käytöstä, mutta muutenhan tuo on todella asiakommentti.

*eipä ole tullut seurattua formuloita juuri lainkaan liki 20 vuoteen - tämä oli minulle ihan uutta tietoa
????? ?? ??????.
Vastaa Viestiin