Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
😂

"Liberaalin" tyrannin korttitalo kaatui...
Sisäisen tyranninsa paljastanut vassariliberaali.jpg
Sisäisen tyranninsa paljastanut vassariliberaali.jpg (89.04 KiB) Katsottu 1351 kertaa
https://newspunch.com/new-zealand-high- ... an-rights/

Meillä taas puuhastellaan sodan sumussa rokotepakon mahdollistavia lakimuutoksia.
Lausunto covid-19-rokote- ja sairastamistietojen käsittelystä työelämässä
31.03.2022
Järjen Ääni ry

Työryhmän luonnoksessa hallituksen esitykseksi ehdotetaan lisättäväksi työturvallisuuslakiin väliaikainen 40 b §, jonka mukaan työnantajalla olisi oikeus käsitellä mm. tietoa työntekijän covid-19-rokotuksesta. Vastustamme työryhmän esitystä, sillä se on perusoikeuksien vastainen ja loukkaa oikeutta yksityiselämän suojaan.

Lausunto ns. työelämän koronapassia tai vastaavaa vaihtoehtoa koskevan lainsäädännön valmistelua varten asetetun työryhmän esityksestä

Työryhmän luonnoksessa hallituksen esitykseksi (jäljempänä “ehdotus”) ehdotetaan työturvallisuuslakiin lisättäväksi väliaikainen 40 b §, jonka mukaan työnantajalla olisi oikeus käsitellä tietoa työntekijän covid-19-rokotuksesta tai tämän sairastamasta covid-19-taudista. Käsittelyoikeus olisi, jos työhön liittyy ilmeinen vaara altistua covid-19-tautia aiheuttavalle virukselle ja tieto on tarpeen työn vaarojen selvittämisen ja arvioinnin tekemiseen tai tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseen virukselle altistumisen ehkäisemiseksi tai vähentämiseksi. Työntekijän olisi pyydettäessä esitettävä työnantajalle luotettava selvitys kyseisistä tiedoista.
//
https://jarjenaani.fi/lausunto-tyoelama ... apassista/
👆
Tuo siitä huolimatta, että mRNA-injektiot näyttävät enemmänkin kiihdyttävät tartuntoja (ja tartuttamista) kuin niitä rajoittaa.

Lisäksi, on näyttöä siitä ettei mRNA-injektioilla ole ainakaan positiivista vaikutusta kaikkien syiden kuolleisuuden alentamiseen ja mRNA-injektiot itse aiheuttavat massiivisen määrän kuolemia, kuolinsyiden kirjo on laaja.
mRNA-injektioilla ei vaikutusta kuolleisuuteen, Lancetissa vasta julkaistu tanskalaistutkimus.jpg
mRNA-injektioilla ei vaikutusta kuolleisuuteen, Lancetissa vasta julkaistu tanskalaistutkimus.jpg (39.32 KiB) Katsottu 1351 kertaa
Lähde: The Lancet
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm ... eiaYl3kBP0

"I've just gone through the exercise - "it is beyond any shadow of a doubt that the vaccines are causing large numbers of deaths,"

"Olen juuri käynyt asioita läpi – on täysin selvää että rokotteet aiheuttavat suuren määrän kuolemia"
(huippuluokan kardiologi, sisätautilääk.ja epidemiologi) korona- ja rokotevauriopotilaita hoitava Dr. Peter McCullough kertoo videoklipissä alla:
https://rumble.com/vzky76-dr.-mcculloug ... eath..html

Mikä pahinta, injektiohaitat ovat sitä yleisempiä ja vakavampia mitä nuorempi injektoitu on. (Pfizerin sisäiset turvallisuusdokumentit, mitkä se ja FDA olisi halunnut salata.)

Hienosti ne injektiot toimivat!
Liitteet
NZ on kiinni ja 90 prosenttia väestöstä injektoitu, sis. lapset, boosterit myös aktiivikäytössä.jpg
NZ on kiinni ja 90 prosenttia väestöstä injektoitu, sis. lapset, boosterit myös aktiivikäytössä.jpg (80.02 KiB) Katsottu 1351 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

"Täysin tutkitusta ja täysin turvallisesta rokotteesta" tulee uusia ominaisuuksia tietoon jopa covid-valtakunnan hyväksymiä kanavia pitkin. Pfizer-injektion aiheuttama suuri tukosriski on tosin ollut matriisin ulkopuolella tiedossa jo viime talvesta ja sitä alettiin kutsumaan nimellä "clot shot" eli tukospiikki.
Pfizerin injektio on yhtä paha tukoksien aiheuttaja kuin tukosriskin takia monesta maasta pois vedetty Astra Zeneca, kertoo tutkimus Oxfordista.jpg
Pfizerin injektio on yhtä paha tukoksien aiheuttaja kuin tukosriskin takia monesta maasta pois vedetty Astra Zeneca, kertoo tutkimus Oxfordista.jpg (31.7 KiB) Katsottu 1221 kertaa
https://www.msn.com/en-us/health/medica ... r-BB1fGdIu

Vilkaisin alkuperäistä lähdettä eli tutkimusta ja sielläkin oli tietysti pitänyt lisätä tuo sama, minkä korostin kuvakaappaukseen keltaisella eli, että koronatartunta aiheuttaa kuitenkin enemmän tukoksia kuin mRNA-injektio. Väite on sinällään huvittava, kun jopa tutkimuksissa pitää mainostaa injektioita ja vähätellä sen haittoja ja tämä ilmeisesti siksi, että saa tutkimuspaperin julkaistua. Tiedän, että laadukkaitakaan tutkimuspapereita ei saa "korkean vaikuttavuuden" julkaisuihin, kuten NEJM, Lancet tai AMA, mikäli siinä käsitellään injektion tehokkuutta tai turvallisuutta todenmukaisesti ja kriittisesti.

Tuo väite ei kuitenkaan ole lainkaan huvittava, sillä se on väärä ja vaarallista lääketieteellistä misinformaatiota.

Nythän tilanne on niin, että koronatautia voidaan hoitaa erittäin tehokkaasti ja helposti kotona, kun hoito aloitetaan heti ja mikä väitteestä tekee vielä surkeamman on se, että injektion ottaneet saavat infektion jopa todennäköisemmin kuin puhdasveriset. Lisänä se, että moni saa oireisen koronatartunnan moneen kertaan ja oireet monesti vieläpä pitkittyvät (jopa alle 30-vuotiaat ovat olleet parisen vkoa taudissa).

Nämä asiat ymmärtäen väite rokotettujen paremmasta asemasta trombien suhteen on siis taas kerran lääketieteellistä disinformaatiota ja puhdasta propagandaa, millä markkinoidaan ja suojellaan haitallisia injektioita.

Veritulpat eli trombit ovat yksi vakavista oireista, mitkä ilmaantuvat joillekin hoitamattomille, mutta niitä voi tehokkaasti ehkäistä ottamalla konservatiivisia määriä aspiriinia päivittäin oireiden ilmaannuttua, mikäli aspiriini sopii henkilölle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mikähän tälle täysin rokotetulle kovakuntoisella golffarille aiheutti yläraajaan tukoksen, varmaan e-pillerit, kuulen jo vastauksen? Mikä lie heinähattu tuokin Nelly Korda, tuskin osaa edes lyödä sitä palloa?

Nelly kertoi huomanneensa käsivarressa turvotusta ja menneensä lääkäriin, joka havaitsi siinä trombin.

Sitten ollaankin jo sairaalassa eli tukos on ollut vakava, kun sitä ei edes yritetty liuottaa, vaan piti hoitaa heti ja kirugisesti, vaikka leikkaus jo itsessään on aina riski, etenkin ammattigolffarille, kun kyseessä käsi.

Nelly kertoo tukoksen olleen solisvaltimossa (subclavian vein).
  • Eipä ihme, että leikattiin, kun kyse ollut isosta suonesta ja vieläpä yläraajan valtimosta!
  • Valtimotukokset ovat selvästi harvinaisempia kuin laskimotukokset.
  • Mikä vieläkin erikoisempaa on se, että tukos oli yläraajassa, kun yleensä tukokset ovat jalkojen laskimotukoksia (painovoiman ja pidemmän etäisyyden sydämeen takia).
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Australialaistoimittajat keskustelivat sunnuntaina urheilusta ja ...


Kuka on meillä se tv- tai vaikkapa valeuutismedia hs/is:n toimittaja, joka tarttuu tähän pinnan alla alati pahenevaan katastrofiin?

Heidän luoman pelon ja häpeän ilmapiirin takia ihmiset eivät uskalla edes kertoa rokotevammoistaan, koska on luotu "täysin tutkitun ja täysin turvallisen" ilmapiiri, minkä takia uhreja vähätellään, haukutaan ja kiusataan.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Huhti 13, 2022 12:58 am Heidän luoman pelon ja häpeän ilmapiirin takia ihmiset eivät uskalla edes kertoa rokotevammoistaan, koska on luotu "täysin tutkitun ja täysin turvallisen" ilmapiiri, minkä takia uhreja vähätellään, haukutaan ja kiusataan.
Höpö höpö. Haittailmoituksen voi tehdä ihan keskenänsä sieltä netin kautta ja terveysongelmien ilmaantuessa voi hakeutua lääkäriin, ei tarvitse niistä kertoa jos asia ahdistaa. Mitä kiusaamiseen tulee, niin täällä on naurettu maskien käyttäjille, parjattu rokotteen ottajia ja long covid oireisia haukuttu luulosairaiksi, että kyllä sitä teidänkin leirissä osataan tuo vähättely, haukkuminen ja kiusaaminen.
jotunheimen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Leireistä puhuttaessa pitää huomata, että toisessa on lähestulkoon kaikki kuviteltavissa oleva valta ja raha (lukuunottamatta ehkä muutaman pikkuvaltion johtoa, mikä EI tarkoita Venäjää, he ovat mukana juonessa) ja toisessa lähinnä yksittäiset ihmiset. Tässä valossa ns. oikeamielisten uhriutuminen on vähintään naurettavaa.
Extremely dangerous to our democracy
Late6
Theo Kojak
Viestit: 1175
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Late6 »

Nyt on saatu piste tällekin keskustelulle, että oliko maskeista hyötyä vai ei, vaikka eipä tuossa mitään yllättävää ollut joka ei jo olisi ollut tiedossa

Tiiviys tärkeää
Kirurgiset maskit vähensivät yhdysvaltalaistutkimuksessa koronatartunnan saamista 66 prosenttia.
FFP2-tason maski vähensi koronatartunnan riskiä 83 prosenttia verrattuna siihen, että maskia ei käytetty. Oleellisen tärkeää oli se, että maski istui kasvoille tiiviisti.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 4fd0045614
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Late6 kirjoitti: To Huhti 14, 2022 11:15 am Nyt on saatu piste tällekin keskustelulle, että oliko maskeista hyötyä vai ei, vaikka eipä tuossa mitään yllättävää ollut joka ei jo olisi ollut tiedossa

Tiiviys tärkeää
Kirurgiset maskit vähensivät yhdysvaltalaistutkimuksessa koronatartunnan saamista 66 prosenttia.
FFP2-tason maski vähensi koronatartunnan riskiä 83 prosenttia verrattuna siihen, että maskia ei käytetty. Oleellisen tärkeää oli se, että maski istui kasvoille tiiviisti.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 4fd0045614
Juuri kun kuvittelet, että jokin piste on saavutettu, niin takavasemmalta pyyhkäisevät todelliset kaikkien alojen asiantuntijat kertomaan, miten eliitti taas valehtelee ja homma alkaa alusta. Kyse on uskonnosta, jossa faktat lyödään tiskiin päivänä 0 ja sen jälkeen mikään mahti maailmassa ei muuta ”totuutta”, jonka tietävät kourallinen kylähulluja, koska musertavan älykkyytensä ansiosta osaavat tutkia asioita itse.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Samaan aikaan, kun covidiaanit eskaloivat sotaa, lietsovat vihaa sekä vääntävät aivonsa solmuun natsien normalisoinnin kanssa, toki ihailevat ryssäkääpiö-Elenskyitä, pinnan alla tapahtuu muutakin.

UK:n viimeisin ja VIIMEINEN* rokoteseurantaraportti todistaa yhä selvemmin massiivisesta valheista "täysin tehokas* ja täysin turvallinen" tai "rokottamattomien pandemia*", joita länsihallitukset ovat pahaa-aavistamattomille kansalaisilleen syöttäneet saadakseen nämä injektoitua mm. grafeeniperheen nanopartikkeleita sisältävällä nanopartikkeliliuksella, millä ei ole mitään tekemistä rokotteen kanssa, vaikka sillä lyhyt, 1-4 kk terapeuttinen ikkuna onkin.
*) UK:n piti pysäyttää koronatartunnat ja -kuolemat massainjektoinnilla, mutta tämän sijaan he päättivät lopettaa seurantaraportit. Tulee mieleen, että olisiko syynä se, että data on jo kauan todistanut niin heidän kuin muidenkin länsimaiden hallitusten ja kansanterveyslaitosten valehtelevan ja ovat joutuneet mm. USA:n painostuksen kohteeksi, kun heidän CDC on kertonut pantaavansa koronadataa mm. läpilyöntisairastumisista ja -kuolemista, koska "niitä voitaisiin ymmärtää väärin".

Tämä, jos mikä varmasti lisää luottamusta sekä viranomaisiin, että injektioiden kaikkivoipaiseen tehoon.



ROKOTTAMATTOMIEN PANDEMIAKO - MITÄ TILASTOT KERTOVAT MEILLE TÄSTÄ?

Kun avoin hallinto ja tieto THL-Suomessa ovat pelkkää sanahelinää, niin katsotaan UK:n rokoteseurantaraportin dataa, mikä on tarkemmin Englannista. Englanti on varsin hyvä verrokki Suomelle, vaikka heidän demografia onkin kenties hieman edullisempi keskimäärin hieman nuoremman väestön takia.

Ehkä ajattelet lyhytaikaisella hyödyllä olevan suurempi painoarvo kuin injektioiden riskillä, mikä on täysin ymmärrettävää THL-henkilöiden ja median massiivisen propagandan takia, mutta jos haluat todisteita injektioiden tosielämän tehosta (lue: tehottomuudesta), niin ei tarvitse kuin katsoa UK:n valtion rokoteseurantaraporttia, UKHSA Vaccine Surveillance report, ja se todistaa täysin päinvastaisesta. Toki kaikilla on vapaus olla mitä mieltä haluaa, mutta sitten ei kannata lässyttää yhtään mitään asiantuntijoista tai tieteestä tai etenkään valehdella muita ottamaan näitä kelvottomia injektioita.

Viikon 13/2022 rapottti sisältää Covid19-dataa maaliskuun -22 neljältä ensimmäiseltä viikolta. Taulukko 11, mikä löytyy sivulta 41 näyttää koronatapaukset ajalta 28.2.-27.3. ja se vahvistaa, että selvä enemmistö tautitapauksista todettiin 3x injektoiduilla. En kiinnitä kuitenkaan enempää huomiota tartuntoihin, vaikka ne injektoiduille kasaantuivatkin, koska ne ovat epäluotettavin luku tässä raportissa johtuen monesta tekijästä.

Seuraava kuvaaja on laadittu tämän uusimman raportin perusteella ja se näyttää maaliskuun koronatapaukset, -potilaat sekä -kuolemat Englannissa tuolla aikavälillä rokotestatuksen mukaan.
Viikolla 13 julkaistu rokoteseurantaraportti, UK-Englanti.jpg
Viikolla 13 julkaistu rokoteseurantaraportti, UK-Englanti.jpg (29.1 KiB) Katsottu 912 kertaa

Alla koronapotilaat sairaalassa rokotestatuksen mukaan (raakadata kuvaajan alla, jos ei luota kuvaajaan eikä osaa etsiä dataa raportista).
Koronan takia sairaalassa rokotestatuksen mukaan, viikon 13 raportti, UK-Englanti.jpg
Koronan takia sairaalassa rokotestatuksen mukaan, viikon 13 raportti, UK-Englanti.jpg (57.12 KiB) Katsottu 912 kertaa

Ja viimeisenä koronakuolemat näytettynä samaan tapaan.
Koronakuolemat rokotestatuksen mukaan, viikon 13 raportti Englanti, UK.jpg
Koronakuolemat rokotestatuksen mukaan, viikon 13 raportti Englanti, UK.jpg (48.25 KiB) Katsottu 912 kertaa

Data ja kuvakaappaukset taulukoista: https://assets.publishing.service.gov.u ... eek-13.pdf
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
jotunheimen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Kitarisa kirjoitti: To Huhti 14, 2022 12:16 pm Kyse on uskonnosta, jossa faktat lyödään tiskiin päivänä 0 ja sen jälkeen mikään mahti maailmassa ei muuta ”totuutta”, jonka tietävät kourallinen kylähulluja, koska musertavan älykkyytensä ansiosta osaavat tutkia asioita itse.
En tiedä musertavasta älykkyydestä mutta jonkinlaisesta resilienssistä propagandaa kohtaan. Vai meinaatko, että "eliitti" on tutkinut propagandan keinoja varmaan tuhansia vuosia, viimeiset sata vuotta tieteellisesti, vain sen takia että ~95% ihmisistä keksisivät heti mikä on valheellista propagandaa ja mikä totta?

"We'll know our disinformation program is complete when everything the american public believes is false" -William Casey
Extremely dangerous to our democracy
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Asiantuntijat ovat kertoneet koronaviruksen alkuperäeläimiksi muurahaiskäpyjä, lepakkoja (jotka olivat Wuhanin alueella horroksessa, kun tauti alkoi levitä) ja nyt, kun labravuoto ja GoF-virittely on tullut mitä todennäköisimmäksi tapahtumainkuluksi, isäntäeläimenä pidetään yhä lepakkoa. Ajatellaan, että virus, mitä viriteltiin, oli siis alunperin lepakoiden kantama virus. Mutta, mikäli käärmettä on esitetty og-isäntäeläimeksi, ovat faktantarkastajat olleet kimpussa kuin rotat lokinraadossa, mikä yleensä indikoi siitä, että ollaan oikeilla jäljillä...

Dr. Brian Ardis (www.ardisantidote.com) keskittyi valistamaan ihmisiä sairaaloissa vakavaa koronatautia sairastaville annettavan Remdesivirin vaaroista vuodesta 2020 alkaen. Lopulta tämä johti yllättävään havaintoon - onko maailmaa kurittava koronavirus edes virus vai onko se synteettinen yhdiste, mikä on johdettu maailman tappavimpien käärmeiden myrkystä?

Väite kuulostaa uskomattomalta, mutta niin on koronaviruksen ominaisuudetkin, kun mikään tähän asti tunnettu hengitystievirus ei ole aiheuttanut samanlaista oireiden kirjoa ja itse viruksestakin on todisteena lähinnä vain pätkä tietokonekoodia. Lisäksi, CoV-SARS-2:sta löytyy täsmälleen samoja proteiineja, joita löytyy kuningaskobran myrkystä ja toisaalta Remdisivirillä on yhtäläisyyksiä käärmeenmyrkkyjen kanssa.

Dr. Ardis kertoo ja perustelee löydöksiään tässä alle tunnin dokumentissa.
Dokumentti - Dr. Bryan Ardis ja teoria koronaviruksen alkuperästä.jpg
Dokumentti - Dr. Bryan Ardis ja teoria koronaviruksen alkuperästä.jpg (19.11 KiB) Katsottu 861 kertaa
https://rumble.com/v10md2r-world-premie ... water.html
Oma mielipiteeni dokumentissa esitetyistä teorioista on, että käärmeenmyrkkyhavainto on erittäin mielenkiintoinen ja ehdottomasti lisätutkimusten arvoinen, mutta Ardiksen esittämä myrkyn levittämistapa ei tunnu todennäköiseltä vaan myrkky/labrassa tehty kimeerinen virus leviää aerosoleina tai nanopartikkeleina ilmassa.

Yksi dokumentissa esitelty havainto liittyi D-dimeereihin eli eräs asia mikä opittiin suht nopeasti oli se, että koholla olevat d-dimeerit indikoivat vakavasta koronataudista ja ennalta tiedettiin kohollaan olevien arvojen indikoivan erilaisista hyytymistä ja tukoksista.

Ammattilaisille suunnattu tietopankki Medscape opettaa, että lääkärit käyttävät positiivisia d-dimeeriarvoja myös käärmeestä saadun myrkytyksen tunnistamiseen, vaikka d-dimeerejä ei yksinään voikaan käyttää minkään tilan diagnosointiin.
Lääkärit tulkitsevat D-dimeereistä tukosten jne. lisäksi myös käärmeestä peräisen olevaa myrkytystä.jpg
Lääkärit tulkitsevat D-dimeereistä tukosten jne. lisäksi myös käärmeestä peräisen olevaa myrkytystä.jpg (56.19 KiB) Katsottu 861 kertaa
https://www.medscape.com/answers/208511 ... eted?reg=1

Teoriaa tukee se, että arizonalainen tutkimusryhmä on löytänyt yhtäläisyyksiä käärmeen myrkkyyn ja pyrkii kehittämään käärmeenmyrkystä johdettuja terapioita vakavan koronataudin hoitoon.
Kuin kehossa kiertävä myrkky - tutkijat tunnistivat koronakuolleisuutta ajavan mekanismin.jpg
Kuin kehossa kiertävä myrkky - tutkijat tunnistivat koronakuolleisuutta ajavan mekanismin.jpg (65.15 KiB) Katsottu 861 kertaa
https://news.arizona.edu/story/venom-co ... -mortality
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
D-dimeereista:
Paitsi myrkytystilaa käärmeen myrkystä, veren koholla olevat D-dimeerit indikoivat mm. vakavaa koronatautia ja tehohoitoon päätymistä.jpg
Paitsi myrkytystilaa käärmeen myrkystä, veren koholla olevat D-dimeerit indikoivat mm. vakavaa koronatautia ja tehohoitoon päätymistä.jpg (108.64 KiB) Katsottu 859 kertaa
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8142231/

Lisää CoV19 ja käärmeenmyrkyn yhtäläisyyksistä:
COVID-19 tappaa potilaita samankantaisella entsyymillä kuin kalkkarokäärmeen myrkyn herkomyrkyt ovat.jpg
COVID-19 tappaa potilaita samankantaisella entsyymillä kuin kalkkarokäärmeen myrkyn herkomyrkyt ovat.jpg (76.83 KiB) Katsottu 847 kertaa
https://www.studyfinds.org/covid-19-rattlesnake-venom/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Carrie Mathison
Remington Steele
Viestit: 215
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2021 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Carrie Mathison »

Kitarisa kirjoitti: To Huhti 14, 2022 9:02 am
On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Huhti 13, 2022 12:58 am Heidän luoman pelon ja häpeän ilmapiirin takia ihmiset eivät uskalla edes kertoa rokotevammoistaan, koska on luotu "täysin tutkitun ja täysin turvallisen" ilmapiiri, minkä takia uhreja vähätellään, haukutaan ja kiusataan.
Höpö höpö. Haittailmoituksen voi tehdä ihan keskenänsä sieltä netin kautta ja terveysongelmien ilmaantuessa voi hakeutua lääkäriin, ei tarvitse niistä kertoa jos asia ahdistaa. Mitä kiusaamiseen tulee, niin täällä on naurettu maskien käyttäjille, parjattu rokotteen ottajia ja long covid oireisia haukuttu luulosairaiksi, että kyllä sitä teidänkin leirissä osataan tuo vähättely, haukkuminen ja kiusaaminen.
Ystäväni sai aivoinfarktin rokotteen jälkeen ja sairaalassa ollessaan kysyi lääkäriltä olisiko rokote voinut myötävaikuttaa tapahtuneeseen. Lääkäri totesi että höpö höpö. Harva sitä jaksaa tuon jälkeen lähteä inttämään kun samantien tyrmätään. Ainakin siis hänellä oli hyödyntöntä ottaa asia esiin lääkärin kanssa. Hän itse jäi asiaa miettimään pitkäksi aikaa mutta totesi ettei voi mitään tehdä, koska lääkäri tyrmäsi asian edes keskustelematta enempää. Miten hän voisi asiasta tehdä haittavaikutus ilmoituksen kun lääkäri ohitti asian tuolla tavalla edes haluamatta keskustella aiheesta? Hän itse ei mitään muuta syytä oikein keksinyt tapahtuneelle mutta valitettavasti jäi nyt sitten arvoitukseksi oliko näillä yhteys.

Ylläolevaan liittymättä yleinen kommentti koskien koronaan sairastumista; iäkäs astmaatikko äitini, rokottamaton sellainen, sairastui koronaan mutta selvisi ilman sairaalahoitoa. Mutta eipä tällaisista meteliä pidetä, joten ajattelin vaan mainita :)
Tyhjät tynnyrit kolisee eniten
Late6
Theo Kojak
Viestit: 1175
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Late6 »

Kitarisa kirjoitti: To Huhti 14, 2022 12:16 pm
Late6 kirjoitti: To Huhti 14, 2022 11:15 am Nyt on saatu piste tällekin keskustelulle, että oliko maskeista hyötyä vai ei, vaikka eipä tuossa mitään yllättävää ollut joka ei jo olisi ollut tiedossa

Tiiviys tärkeää
Kirurgiset maskit vähensivät yhdysvaltalaistutkimuksessa koronatartunnan saamista 66 prosenttia.
FFP2-tason maski vähensi koronatartunnan riskiä 83 prosenttia verrattuna siihen, että maskia ei käytetty. Oleellisen tärkeää oli se, että maski istui kasvoille tiiviisti.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 4fd0045614
Juuri kun kuvittelet, että jokin piste on saavutettu, niin takavasemmalta pyyhkäisevät todelliset kaikkien alojen asiantuntijat kertomaan, miten eliitti taas valehtelee ja homma alkaa alusta. Kyse on uskonnosta, jossa faktat lyödään tiskiin päivänä 0 ja sen jälkeen mikään mahti maailmassa ei muuta ”totuutta”, jonka tietävät kourallinen kylähulluja, koska musertavan älykkyytensä ansiosta osaavat tutkia asioita itse.
Niinpä.. näitä asiantuntijoita on kyllä kuultu.. alan koulutus ja tieteellinen osaaminen heiltä vain on puuttunut. Se on juurikin näin :D
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Carrie Mathison kirjoitti: To Huhti 14, 2022 7:28 pm Ystäväni sai aivoinfarktin rokotteen jälkeen ja sairaalassa ollessaan kysyi lääkäriltä olisiko rokote voinut myötävaikuttaa tapahtuneeseen. Lääkäri totesi että höpö höpö. Harva sitä jaksaa tuon jälkeen lähteä inttämään kun samantien tyrmätään. Ainakin siis hänellä oli hyödyntöntä ottaa asia esiin lääkärin kanssa. Hän itse jäi asiaa miettimään pitkäksi aikaa mutta totesi ettei voi mitään tehdä, koska lääkäri tyrmäsi asian edes keskustelematta enempää. Miten hän voisi asiasta tehdä haittavaikutus ilmoituksen kun lääkäri ohitti asian tuolla tavalla edes haluamatta keskustella aiheesta? Hän itse ei mitään muuta syytä oikein keksinyt tapahtuneelle mutta valitettavasti jäi nyt sitten arvoitukseksi oliko näillä yhteys.
No se, ettei itse keksi mitään muuta syytä on ihan ymmärrettävää, että sikäli. Mutta miten voi suhtautua omaan terveydentilaan tuolla tavoin vain siksi, että yksi lääkäri on sanonut höpö höpö? Hopi hopi tekemään se haittavaikutusilmoitus nyt vaan eikä jäädä murehtimaan yhden lekurin sanomisia.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

OnyxPhoenix kirjoitti: Ke Maalis 30, 2022 3:41 pm
Karl-Erik Törppö kirjoitti: Ke Maalis 30, 2022 6:04 am Tällä hetkellä UK:ssa ja Kanadassa yli 90% kuolemista on rokotetuilla, painottuen kolmesti rokotettuihin.
//
En nyt oikein jaksa uskoa että tilanne on yht'äkkiä muuttunut. Ei kerta kaikkiaan kiinnosta käyttää edes 3 minuuttia että jaksaisi tarkistaa onko asia yllättäen muuttunut, kun ei se kuitenkaan ole.
Kertoo vaan siitä, ettet ole ymmärtänyt ihmisille "rokotteina" markkinoitujen geneettisten injektioiden luonnetta tai vaikutusta immuniteettiin. Niiden ominaisuuksien takia tilanne on jatkuvasti muuttuva ja miten injektioiden vaikutus CD4- ja CD8-soluihin näkyy miedon omicron-variantin aikana, toisaalta eräiden ikävien sairauksien puhkeamisena.

Loin aiemmin laiskemmille graafisen esityksen UK:n nykytilanteesta (vajaan kk:n Suomea edellä injektioissa, omikron levisi samoihin aikoihin) ja kehitystrendiä seuranneille tämä ei ole yllätys.
On Anoi Kaa kirjoitti: To Huhti 14, 2022 3:30 pm Samaan aikaan, kun covidiaanit eskaloivat sotaa, lietsovat vihaa sekä vääntävät aivonsa solmuun natsien normalisoinnin kanssa, toki ihailevat ryssäkääpiö-Elenskyitä, pinnan alla tapahtuu muutakin.

UK:n viimeisin ja VIIMEINEN* rokoteseurantaraportti todistaa yhä selvemmin massiivisesta valheista "täysin tehokas* ja täysin turvallinen" tai "rokottamattomien pandemia*",
...
Kuten Karl-Erik mainitsikin, niin myös Kanadan (sekä myös NZ:n ja Australian) tilanne on samankaltainen, kun heiltä sentään jonkinlaista dataa on saatavilla rokotestatuksen mukaan, toisin kuin THL-Suomelta, missä piti olla "avoin data ja maailman parhaat virkamiehet". Tosipaikan tullen nämä ovat pelkkää sanahelinää ja turhia lupauksia.
putsari kirjoitti: Ke Tammi 26, 2022 12:41 am Jep, ei tullut musta talvi, eikä rokotetut kuolleet massoittain. ...
???
Suomen koronatilastoja 140422, thl-suomesta ei ole saatavissa koronakuolemaksi tilastoitujen injektointiastetta.jpg
Suomen koronatilastoja 140422, thl-suomesta ei ole saatavissa koronakuolemaksi tilastoitujen injektointiastetta.jpg (123.44 KiB) Katsottu 1333 kertaa
https://www.koronatilastot.fi/fi/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Vastaa Viestiin