Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset todettiin perättömiksi, kohu kirjoituksistaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

segregation forever
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: La Heinä 24, 2021 11:31 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja segregation forever »

JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:33 pm
Tuossa on vähän jo kunnianloukkauksen makua.
Tee ihmessä rikosilmoitus kunniamloukkauksesta. Ai niin, se on asianomistajarikos.
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4383
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Täällä on tuomittu toi toinen 14-vuotiaana Rydmanin kiikariin osunut jo ilmeisesti valehtelevaksi ja katkeraksi (sic), niin laitetaan kertauksena kuitenkin tämän toisen 14-vuotiaan tarina, Iltalehden poimimana suoraan poliisin pöytäkirjoista.

En jaksa väitellä yksisilmäisen lahkon kanssa, mutta ne joilla ajatus on yhä avoinna myös vaihtoehdolle, jossa Rydman olisikin toiminut kuten kuvattua, niin muistutuksena tämä. Siis että Rydman olisi manipuloinut tyttöjä jo yläasteiässä, pitänyt kontaktin "auki" viestittelemällä tasaisesti ja järjestämällä kahdenkeskeisiä tapaamisia, puhunut asioita, "joita ei pitäisi oikeastaan puhua noin nuorille", ja odottanut kunnes tytöt täyttävät 16 vuotta, jolloin heitä on ryhdytty houkuttelemaan sitten herra poliitikon kotiin - edelleen kahden kesken.

Ja jos joku nyt sanoo, että Rydman oli tämän toisen 14-vuotiaan tapauksessa vasta 25-vuotias, niin näin todellakin oli. Maailmaa nähnyt korkeakoulussa opiskeleva nuorisopoliitikko, joka viestitteli ja tapaili siis tämänkin seiska-kasiluokkalaisen tytön kanssa kaksi vuotta, ja kun tyttö täytti 16 vuotta, niin vei kahden kesken kotiin ja tytön kertoman mukaan yritti saada "jäämään yöksi" eikä millään olisi tilannut tytölle tämän pyytämää taksia.

Yksi kerta voi olla tulkintavirhe, kaksi on jo toimintamalli, ja nämähän ovat tosiaan vain ne tytöt ja ne kerrat, joista tiedetään. Lisäksi on ainakin seitsemän muuta nuorta naista, jotka ovat kertoneet kokeneensa vastaavanlaista käytöstä ollessaan 16-20-vuotiaita.

Yleensä jos se kävelee kuin ankka ja vaakkuu kuin ankka, se on ankka.

IL:
"Toinen 14-vuotias
Poliisin esiselvityksestä käy ilmi, että Rydman on halunnut tutustua ainakin toiseen 14-vuotiaaseen tyttöön.

Rydman oli tuolloin 25-vuotias kokoomusnuorten puheenjohtaja.

”TET-harjoitteluni jälkeen vapaa-ajalla tapahtuvat tapaamisemme alkoivat alun perin WilIen aloitteesta, kun olin lopettamassa TET-harjoittelua ja hän ehdotti, että voi harjoittelun jälkeen viedä minut vierailulle eduskuntaan.”

Rydman ja koulutyttö viestittelevät säännöllisesti, ja molemmat ovat aktiivisia viestien lähettämisessä.

”Kun olin alle 16-vuotias, kävimme juuri lounailla ja illallisilla, mutta kun täytin 16 vuotta, niin Wille pyysi minua kotiinsa käymään. Hän asui tällöin jossain siinä Kämpin ja Punavuoren lähettyvillä.”

Tytön mukaan Rydman osoittaa kotonaan kiinnostuksensa.

(Edit: tähän väliin on syytä lisätä kuulustelupöytäkirjoista salattu osa, jonka HS ja IL on kertonut)

Miljan mukaan sohvalla Rydman “kosketteli ja kähmi takapuolta ja koetti myös suudella minua, jolloin peräännyin tilanteesta”.

(IL:n juttu jatkuu)
”Pyysin useamman kerran häntä tilaamaan minulle taksin, mutta hän ohitti pyynnöt ja oli sitten jotenkin vaikea päästä pois sieltä hänen luotaan.”

”Kuuma” 14-vuotias
Kotonaan Rydman kertoo – poliisin esiselvityksen mukaan – tytölle, että Rydman ja tämän ystävät olivat pitäneet tätä ”kuumana” tytön ollessa 14–15-vuotias.

”Kun olin tuon 16 täyttänyt ja olimme hänen kotonaan illallisen jälkeen, hän kertoi pitävänsä minua hyvin viehättävänä ja kertoi myös keskustelleensa minusta ystäviensä kanssa aikanaan jo TET-harjoitteluni jälkeen, kun olin 14–15, ja että he pitivät minua WilIen sanojen mukaan ’kuumana’, mikä tuntui Willestä ’kamalalta, koska olit niin nuori’, mutta hän perusteli asiaa sillä, että olin kuulemma aina vaikuttanut kypsältä ja ikäistäni vanhemmalta.”

Rydman kiistää epäasiallisen käytöksen
Poliisille tyttö kertoo kokeneensa, että Rydman odotti hänen täyttävän 16 vuotta.

”Wille ei kuitenkaan itse siis sanonut suoraan, että olisi nimenomaisesti odottanut minun täyttävän 16, jotta pääsisi lähestymään minua fyysisesti, vaan tein itse tämän tulkinnan lähestymisyritysten ajankohtien perusteella”, tyttö kertoo poliisille."

-> https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8 ... 1ffd572e1f
Viimeksi muokannut Skloddi, Pe Kesä 24, 2022 12:07 am. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
riihitonttu
Martin Beck
Viestit: 818
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2021 3:32 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja riihitonttu »

Prosessina tämä muistuttaa erehdyttävästi Tabun kyläkäräjiä vaikka mitään humoristista tästä on vaikea löytää riippumatta näkemyksestä.

https://youtu.be/kaBmRrw2Nok
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tonttu
Tontut on kuvattu hyväntahtoisiksi olennoiksi.
Riihitonttu
Riihitonttu korjasi ihmisen tekemät virheet
https://www.youtube.com/watch?v=V8xb5uywGsY
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1573
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

segregation forever kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:59 pm
JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:33 pm
Tuossa on vähän jo kunnianloukkauksen makua.
Tee ihmessä rikosilmoitus kunniamloukkauksesta. Ai niin, se on asianomistajarikos.
Ai luuletko, ettei Rydman pysty lukemaan tämän palstan viestejä?
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja dazu »

JanitaSlim kirjoitti: To Kesä 23, 2022 9:56 pmJuurikin näin. Narsismin peruspiirteisiin kuuluu ensiksi manipuloida ihmisiä. Nuorempia on helpompi manipuloida. Sitten, jos manipulointi ei onnistu kääntää narsisti asetelman päälaelleen ja alkaa syyttelemään uhria. Narsisti ei koskaan näe omassa toiminnassaan mitään vikaa.
Aikaisemmin viittasin sarjakuristaja Penttilään. Penttilä aikoinaan nimellä Lindholm, valikoi uhreikseen kaksi 12-vuotiasta tyttöä. Rydmanin motiivi tutustua teinityttöihin on täysin sama, kuin sarjakuristajan, eli näitä nuoria tyttöjä on helpompi kontrolloida ja manipuloida. Kuten Rydman itsekin on sanonut, niin vallankäyttö on hänelle tärkeää...
Tällainen tarve vallankäyttöön, varsinkin, kun se on seksualisoitunut, liittyy henkilön varhaislapsuuteen ja siihen, että tällainen henkilö ei ole eriytynyt äidistään persoonatasolla, vaan pyrkii hakemaan aikuisena samanlaista valta-asemaa, millaisen hän on kokenut äidillään olleen suhteessa häneen, kun hän on ollut vauvaikäinen. Vauva rakastaa äitiään yli kaiken ja näin myös Rydman on pyrkinyt hamuamaan ympärilleen vauvaa symboloivia vallassaan olevia teinityttöjä, joiden Rydman fantasioi rakastavan häntä, kuten hän vauvana rakasti äitiään. Näiden teinityttöjen ansiosta Rydman kykenee sitten olemaan äitinsä roolissa siten, kuin hän vauvana koki äitinsä. Tällainen henkilö saavuttaa seksuaalisen kliimaksinsa kokiessaan itsensä samalla tavalla kaikkivoipaiseksi, kuin hän vauvana koki äitinsä.

Nykyään on esillä pyörinyt sellainen muotitermi kuin kaasuvalaistus, niin kun Rydmanin kommunikointia katselee, niin voi huomata sen, mitä kaasuvalaistus -termillä on alunperin tarkoitettu: "se oli se tyttö, joka oli kiinnostunut minusta, en minä hänestä". Näilläkin manipuloivilla lauseilla Rydman hakee sitä kaikkivoipaista, kontrolloivaa otetta tytön sielusta.

JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:20 pmEihän Rydman teinityttöihin ole sekaantunut, jos poliisi on lopettanut tutkinnan esiselvitysvaiheeseen. Ja tällainen on sitten vielä mukamas "maksimaalisen vahva todiste" jostain persoonallisuushäiriöstä, jonka diagnoosien tekemiseen sinulla ei liene pätevyyttä. Siellä niiden naisten kuulustelukertomuksissa kerrottiin erään naisen siskon olleen ihastuneen Rydmaniin, eli nainen on tämän kertonut poliisille eikä Rydman. Luetko sinä aihetta koskien muuta kuin sellaista, mikä tukee omia ennakkokäsityksiäsi. Kannattaa siis vähän tarkistaa omaa toimintaa.
Sellaiset projektiot sieltä. Minulla ei ole tässä mitään ennakkoasennetta, Rydman diagnosoitti itse itsensä omilla ulostuloillaan. Ja onhan Rydman nimenomaan pyörinyt teinityttöjen kanssa ihan systemaattisesti ja hänellä on ollut myös seksuaalisia suhteita suojaikärajan ylittäneisiin teinityttöihin.

Paroni kirjoitti: To Kesä 23, 2022 2:17 pmOnko tuo teidän virallinen kantanne siellä Helsinginsanomissa?
Tämä kysymys lienee sitä vapaamuurareiden "totuuden jälkeinen aika" -ideologiaa, mikä perustuu knostilaiseen dualismiin, missä Luciferin valo loistaa aina pimeyttä vasten. Tässä vapaamuurareiden kontrolloimassa todellisuudessa ei ole enää totuutta, tai pyrkimystä totuuteen, vaan on ainoastaan saatananpalvontaa, mikä toteutuu ottamalla jokaisesta asiasta poliittinen kanta.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1573
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

dazu kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:06 am
Paroni kirjoitti: To Kesä 23, 2022 2:17 pmOnko tuo teidän virallinen kantanne siellä Helsinginsanomissa?
Tämä kysymys lienee sitä vapaamuurareiden "totuuden jälkeinen aika" -ideologiaa, mikä perustuu knostilaiseen dualismiin, missä Luciferin valo loistaa aina pimeyttä vasten. Tässä vapaamuurareiden kontrolloimassa todellisuudessa ei ole enää totuutta, tai pyrkimystä totuuteen, vaan on ainoastaan saatananpalvontaa, mikä toteutuu ottamalla jokaisesta asiasta poliittinen kanta.
Suora kysymys: uskotko tai epäiletkö, että Suomea hallitsee tosiasiassa vapaamurareiden, illuminaatien ja/tai reptiliaanien salaliitto? Jos vastaus on kyllä, niin miten tämä varjohallinta käytännössä ilmenee?
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Paroni
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: To Huhti 29, 2021 1:39 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja Paroni »

JanitaSlim kirjoitti: To Kesä 23, 2022 5:44 pm
Hermione kirjoitti: To Kesä 23, 2022 1:04 pm
Rubiskreebeli kirjoitti: To Kesä 23, 2022 12:16 pm https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0543 ... 36363b74f5

Linkin takana Sanna Ukkolan kolumni otsikolla "Rydmanin mediaoikeudenkäynnissä läsnä ovat vain syyttäjä ja tuomari – puolustukselta pääsy kielletty"

Saman aikaan kirjoitus näyttäytyy kuitenkin oudossa valossa kun samassa lehdessä Liski yrittää epätoivoisesti ja häikäilemättömästi vetää Rydmania vessanpöntöstä alas. Liskin lässytyksistä Ukkola ei mainitse kuin tämän viimeisimmän jossa yrittää saada tuon lukon sarjoituksen näyttäytymään jonkinlaisena suurena perverssinä rikoksena joka todistaa Rydmanin olevan Suomen halveksittavin pedofiili.
Iltalehti ajaa nyt kaksilla raiteilla. Yleisesti ottaen Ukkolan kolumnit todellakin ovat asiaa, eikä tämä tee poikkeusta. Ukkolan kirjoituksesta huolimatta Iltalehti on lähtenyt täysillä HS:n aloittamaa mustamaalauskampanjaan mukaan.
Halla-aho & Ukkola duon kolumnit ja scriptat ovat ihan täyttä paskaa. Yleisesti ottaen. Ne vetoavat toki rasisteihin, jotka eivät itse osaa kirjoittaa neekeriä pidemmälle.

Rydman taas on tyypillinen narsisti, mutta kaikki narsistit eivät omaa lapsimieltymyksiä.
Kaikkia jotka eivä ole samaa mieltä ovat automaattisesti rasisteja , paitsi Rtdman joka on narsisti. Mistä näitä PelleHermanni kommentteja oileen tulee?
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja dazu »

Säde-Sisko kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:25 pmMillä lailla Rydman on sekaantunut teinityttöihin?
Hän on pyrkinyt systemaattisesti pitkällä aikavälillä tekemisiin 14-20-vuotiaiden tyttöjen kanssa.

Säde-Sisko kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:25 pm
Rydmanin väite on niin törkeä, että mies ansaitsisi tulla julkisesti mestatuksi oma kulli suussa.
Enemmän tällaiset lauseet kertoo persoonallisuushäiriöstä.
Tuo olis varmaankin defenssinä reaktionmuodostus ja se itseasiassa poissulkee persoonallisuushäiriöt. Persoonallisuushäiriöinen reagoi projektioilla, projektiivisilla identifikaatioilla, kaasuvaloilla ja uhriutumisella, mikä tähtää massojen raivostuttamiseen omaa uhria vastaan.

JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:33 pmTuossa on vähän jo kunnianloukkauksen makua. Kannattaa oikeasti ymmärtää se, että Rydman on aivan eri henkilö. Käsittämätön vapaamuurarikommentti haiskahtaa jo vähän viittaukselta johonkin liskoihmisten varjohallitukseen tms. Kannattaisiko oikeasti ottaa happea nyt.

Selvyyden vuoksi: vapaamuurarit, reptiliaanit tms. eivät hallitse maailmaa, en ole vapaamuurari tai kuulu mihinkään muuhunkaan salaseuraan ja kannatan ankarampia rangaistuksia/ pidempää pakkohoitoa lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista tuomituille.
Rydman on julkisuuden henkilö, joten hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia tehdä kunnianloukkauksesta rikosilmoitusta. Kun itseäni herjattiin raiskaajan orkestroimana 4,5 vuotta netissä pedofiiliksi ja tein asiasta rikosilmoituksen, niin poliisit sanoivat, että "jos sulla on somessa joku profiili, niin se on ihan omalla vastuulla sitte", että ei alkaneet tutkimaan. Ihan samalla tavalla poliisin näkökulmasta Rydman on itse vastuussa häneen kohdistuvista kommenteista.

Rydmanin puolustelijoiden yksisilmäisyys muistuttaa Manson -perheen dynamiikkaa, missä tämä äijä tulitti teinityttöjä väkisin paksuksi ja samalla häntä juhlittiin uudesti syntyneenä Jeesuksena. Samantyyppinen kuvio oli tämän kohtaamani raiskaajan kanssa, kun ihmiset projisoivat asiaan omia fantasioitaan ja tämä manipulaattori sitten käyttää niitä hyväkseen. Vapaamuurarihierarkia perustuu samanlaiseen systeemiin, missä huipulla on Luficer, eli tällainen Charles Mansonin kaltainen superprojisoiva jeesushahmo. Joku vapaamuurareiden sanansaattaja Jordan Petterson sitten saarnaa tästä, että näin kuuluukin olla, että saatananpalvonta on ihmisen luonnollinen tila, eikä sitä tule vastustella.
Putin taas yrittää paraikaa rakentaa tällaista maailmanlaajuista Manson -perhettä, jonka Luciferiksi hän itse pyrkii.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
segregation forever
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: La Heinä 24, 2021 11:31 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja segregation forever »

JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 11:16 pm
segregation forever kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:59 pm
JasseHames kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:33 pm
Tuossa on vähän jo kunnianloukkauksen makua.
Tee ihmessä rikosilmoitus kunniamloukkauksesta. Ai niin, se on asianomistajarikos.
Ai luuletko, ettei Rydman pysty lukemaan tämän palstan viestejä?
Miksi ei pystyisi? Luulisin hänen olevan lukutaitoinen, kun hän on sentään yliopistotutkinnon omaava.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja dazu »

JasseHames kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:34 amSuora kysymys: uskotko tai epäiletkö, että Suomea hallitsee tosiasiassa vapaamurareiden, illuminaatien ja/tai reptiliaanien salaliitto? Jos vastaus on kyllä, niin miten tämä varjohallinta käytännössä ilmenee?
Ei vaan sä uskot, että Rydman on reptiliaanien, tai jonkun vieläkin mystisemmän äärivasemmiston uhri.

Se taas, että joidenkin mielestä Rydman on vasemmistolaisen salajuonen uhri, perustuu "totuuden jälkeinen aika" -projektiin, mikä taas perustuu knostilaiseen dualismiin. Knostilainen dualismi taas perustuu psykologiassa splittingiin.
Splitti taas perustuu dualistiseen jakoon, missä ihmiset jaetaan hyviin ja kaikkivoipaisiin äitihahmoihin ja pahoihin ja heikkoihin vauvahahmoihin. Rydmanin omassa päässä hän on tällainen hyvä ja kaikkivoipainen äitihahmo ja nämä tytöt ovat tällaisia pahoja ja heikkoja vauvahahmoja.
Joku Ukkola, joka saa käsirahaa suoraan "totuuden jälkeinen aika" -projektista, sitten kiillottaa vielä tätä Rydmanin äitiroolin kilpeä ja pian Rydman on yhtä mystinen ja viaton hahmo, kuin Charles Manson oli aikoinaan.

"The Manson-Family singing and keeping a vigil in front of a courthouse": https://www.youtube.com/watch?v=yOM9-XJWAIk
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2248
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

dazu kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:55 am
Säde-Sisko kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:25 pm
Rydmanin väite on niin törkeä, että mies ansaitsisi tulla julkisesti mestatuksi oma kulli suussa.
Enemmän tällaiset lauseet kertoo persoonallisuushäiriöstä.
Tuo olis varmaankin defenssinä reaktionmuodostus ja se itseasiassa poissulkee persoonallisuushäiriöt. Persoonallisuushäiriöinen reagoi projektioilla, projektiivisilla identifikaatioilla, kaasuvaloilla ja uhriutumisella, mikä tähtää massojen raivostuttamiseen omaa uhria vastaan.
Varmaan liiallinen ufopornon katselu aiheuttaa tällaista ajattelua näinkin selvässä asiassa.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1573
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

dazu kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:55 am Rydman on julkisuuden henkilö, joten hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia tehdä kunnianloukkauksesta rikosilmoitusta. Kun itseäni herjattiin raiskaajan orkestroimana 4,5 vuotta netissä pedofiiliksi ja tein asiasta rikosilmoituksen, niin poliisit sanoivat, että "jos sulla on somessa joku profiili, niin se on ihan omalla vastuulla sitte", että ei alkaneet tutkimaan. Ihan samalla tavalla poliisin näkökulmasta Rydman on itse vastuussa häneen kohdistuvista kommenteista.
Kunnianloukkauspykälä kuuluu kyllä tarkalleen ottaen näin (boldattu oleellinen):
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L24P9 kirjoitti: 9 § (13.12.2013/879)
Kunnianloukkaus

Joka

1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka

2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksena ei myöskään pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
Suomeksi sanottuna tuo tarkoittaa sitä, että poliitikoistakaan ei voi mennä julkaisemaan aivan mitä tahansa. Taidat pitää muita aivan tyhminä.

Sillä, mitä poliisi on sinun kohdallasi päättänyt, ei ole minkäänlaista argumentaatioarvoa. Toisekseen sinulla on ollut täydet oikeudet valittaa poliisin ratkaisusta valtakunnansyyttäjälle, joka voi määrätä esitutkinnan toimitettavaksi, jos poliisi on hänen mielestään tehnyt virheen. Jos sinä vähän viitsisit tutustua faktoihin ja valtakunnansyyttäjän sivuilta löytyviin ratkaisuihin, niin valtakunnansyyttäjä on tehnyt useita vastaavanlaisia päätöksiä käynnistää esitutkinta uudelleen. Kannattaa ottaa omista oikeuksistaan ja mahdollisuuksistaan selvää ennen kuin alkaa höpöttelemään nettiin vapaamuurareista yms.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1573
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Säde-Sisko kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 1:33 am
dazu kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:55 am
Säde-Sisko kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:25 pm
Enemmän tällaiset lauseet kertoo persoonallisuushäiriöstä.
Tuo olis varmaankin defenssinä reaktionmuodostus ja se itseasiassa poissulkee persoonallisuushäiriöt. Persoonallisuushäiriöinen reagoi projektioilla, projektiivisilla identifikaatioilla, kaasuvaloilla ja uhriutumisella, mikä tähtää massojen raivostuttamiseen omaa uhria vastaan.
Varmaan liiallinen ufopornon katselu aiheuttaa tällaista ajattelua näinkin selvässä asiassa.
Meinasin kysyä tieteellisiä lähdeviitteitä sille, että kyseessä on "reaktionmuodostus" ja että se muka poissulkisi persoonallisuushäiriöitä. Arvaa, olisiko sellaisia koskaan ilmennyt, kun kyseinen henkilö postailee vapaamuurari- ja "totuuden jälkeinen aika" -höpötyksiä.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
segregation forever
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: La Heinä 24, 2021 11:31 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja segregation forever »

Säde-Sisko kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 1:33 am
dazu kirjoitti: Pe Kesä 24, 2022 12:55 am
Säde-Sisko kirjoitti: To Kesä 23, 2022 10:25 pm
Enemmän tällaiset lauseet kertoo persoonallisuushäiriöstä.
Tuo olis varmaankin defenssinä reaktionmuodostus ja se itseasiassa poissulkee persoonallisuushäiriöt. Persoonallisuushäiriöinen reagoi projektioilla, projektiivisilla identifikaatioilla, kaasuvaloilla ja uhriutumisella, mikä tähtää massojen raivostuttamiseen omaa uhria vastaan.
Varmaan liiallinen ufopornon katselu aiheuttaa tällaista ajattelua näinkin selvässä asiassa.
Luultavasti Rydman-lahkon tapauksessa on liiallinen anime-pornon katselu, tahdonvastainen selibaatti ja muunlainen yhteiskunnasta syrjäytyminen.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7461
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kokoomuksen Wille Rydman - lähentely- ja ahdistelusyytökset

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

riihitonttu kirjoitti: To Kesä 23, 2022 11:13 pm Prosessina tämä muistuttaa erehdyttävästi Tabun kyläkäräjiä vaikka mitään humoristista tästä on vaikea löytää riippumatta näkemyksestä.

https://youtu.be/kaBmRrw2Nok
Tuossa paremmin äänet. Hieman samaakin.
https://youtu.be/5VhGO7q4LGo

Toisaalta ehkä oli oppinut jonkin toimintatyylin, jota halusi jatkaa myöhemminkin. Olisi ilman muuta olettanut vaihtavan käytöstapaa.
Vastaa Viestiin