Sanna Marin kokoomaketju

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2440
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Pääosin ihan hyviä pointteja Kontulalta. En kuitenkaan pitäisi kännääämistä ihan omana asiana, jos ei ole lomalla, eikä sijaista ole nimetty. Tilanne on mielestäni silloin vähän sama kuin huoltomiesten ta palomiesten päivystysvuoro tai muu varallaolo; kotona voi olla ja vapaa-aikaa viettää, mutta humaltua ei voi, koska hälytyksen tullen täytyy olla selvä ja toimintakykyinen ja valmis nopeaan toimintaan.

Sanna ja puolustajansa turhaan normalisoivat kännäämistä ja monen päivän ryyppyputkia. Ei ne todellakaan ole jokaisen normaalia elämää tai ainut tapa viettää aikaa "ystävien" kanssa. Selväpäisestä saunaillasta kotonaan tai ystävysten yhteisestä käsityö- tai leffaillasta Sannakin olisi ollut valmis tarvittaessa lähtemään hommiin työkunnossa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009014538.html
Kansanedustaja: Marinia ei tarvitse puolustaa – tukijat saisivat keksiä uuden argumentin
Kansanedustaja Anna Kontulan (vas) mukaan alkoholin käytöstä päihtymiseen ei tulisi puhua normina.

Vasemmistoliiton kansanedustajan Anna Kontulan mukaan pääministeri Sanna Marinin (sd) juhlintaa ei tarvitse puolustella. Tätä hän perustelee sillä, että kyseessä on pääministerin oma asia.

Kontulan mukaan Marinin puolustajat voisivat ainakin harkita uudelleen argumenttejaan.

– Jos sitä nyt sitten haluaa puolustaa, niin keksiköön jonkin muun argumentin kuin että kännäys on ok pääministerille, koska kaikki muutkin kännää,

Kontulan mukaan yleisesti käytetty argumentti ei pidä paikkaansa.

– Suomessa elää paljon ihmisiä, jotka eivät pämppää [juhli alkoholia nauttien] tai juokse kotibileissä.

***
– Suomessa on puoli miljoonaa alkoholin ongelmakäyttäjää. Alkoholista koituvat haitat työllistävät laaja-alaisesti julkista sektoria ja aika moni suomalainen on tullut kännissä tavalla tahi toisella satuttaneeksi läheisiään.

Alkoholin käytöstä ei tulisi Kontulan mukaan puhua normina, sillä tällöin alkoholin juomattomuus tai nauttiminen muuten kuin päihtymistarkoituksessa näyttäytyy poikkeavana, siis käyttäytymisnormin ulkopuolisena toimintana.

Humalassa juhliminen kotibileissä on Kontulan mukaan vapaa-ajanviettotapa muiden joukossa, eikä sitä pitäisi täten erityisesti paheksua tai ihannoida.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

sikakoira kirjoitti: Pe Elo 19, 2022 4:22 pm Kuva
Kieltämättä siinä on taiteellinen Huuto Sanna ikuistettu taidemaalaukseen.
blindpedestrian
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2016 9:26 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja blindpedestrian »

Marja kirjoitti: Pe Elo 19, 2022 7:58 pm Eikö Sanna jo kertonut käyneensä testeissä minkä tulosta odotellaan pari viikkoa . toisaalta jos pissa,veri,sylki tms testi ja ns'biletys' tapahtunut jo viikkoja sitten ja jauhoja epäillään eli piriä/koksua niin nehän jo hävinneet näiden testejen ulottumiin . Hius tai vaikka pylly-karvasta voisi näkyä jos niitä ei esim ole sheivattu tai valkaistu. Niin/näin niin omituista menoa hänellä ,kun miettii tilannetta mikä käynnissä nyt ja hän nyt kuitenkin pääministeri .😕
kokkeli katoaa päivässä parissa ja marinilla on luultavasti resepti piriin :roll:
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

H.Moilanen kirjoitti: Pe Elo 19, 2022 3:43 pm Uskooko joku, että tämä Sanna-kohu syttyi sattumalta? Minä en ainakaan.

Juuri edeltävästi muutamat ulkomaalaiset lehdet kirjoittivat juttuja, miten nuorekas ja "COOL" pääministeri Suomella on. Esimerkiksi saksalaislehti Bild julkaisi aiheesta jutun viime sunnuntaina.

Saksalainen Bild julistaa pääministeri Sanna Marinin olevan ”maailman coolein poliitikko” sunnuntaina julkaistussa jutussaan.

Bild on levikiltään Euroopan suurin sanomalehti.

Linkki Iltalehden juttuun: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/09a ... 73edcf5141

Linkki Bildin juttuun (saksaksi): https://m.bild.de/politik/ausland/polit ... 73edcf5141

Hesari puolestaan julkaisi juuri ennen Sannan bilevideoiden julkituloa artikkelin työikäisten ns. menestyjien bilettämisestä, mihin myös "bilehuumeiden" käyttö usein kuuluu. Hesarin juttu on maksumuurin takana, mutta Seiska on tehnyt aiheesta oman jutun Hesarin kirjoitukseen liittyen.

HS: Podcast-tähti Hanna Tikander antaa kasvot bilehuumeiden käyttäjille - sai kokaiinista itsevarmuutta ja ekstaasi vei stressin

Linkki: https://www.seiska.fi/Kotimaa/HS-Podcas ... okaiinista

Kaikki on tietysti ihan silkkaa sattumaa? Mikäköhän on Sannan oma rooli tässä sopassa? Ei olisi pakko esitellä höpölehdille kaikkia paljettimekkojaan eikä varsinkaan kertoa, mistä kirpparilta mikäkin tekstiili on ostettu kuudella eurolla. Myös somevideoille esiintymiset vaikuttavat hieman yliampuvan tarkoitushakuisilta... 🤔
Ihan hyviä yhdistelmiä eli juttua on saatettu tasoitella jo aiemmin. Itse luulen kohun tulleen osittain sattumalta ja osittain ei.

Todennäköisesti videot ovat olleet melko laajasti näkyvillä vähintään sadalle ellei suuremmallekin joukolle. Joku on päättänyt sitten tallentaa videot ja julkaista kaikki videot syystä tai toisesta koko Suomelle.

Tuo on hyvin normaalia, kun puhutaan noin isosta väkijoukosta. Sanna Marinin kohdalla hänet myös ajatellaan pääministerinä ja moralisointia voi löytyä myös yksityisasioihin liittyen eli kaikki eivät pidä tälläisestä toiminnasta. Toki tämmöisellä voi tehdä rahaakin.

Joutuuko Sanna Marin eroamaan tämän takia, niin ei tietenkään. Kyse on varsin pienestä ärsyttävästä kohusta, mutta selkeää näyttöä mistään rikollisesta toiminnasta ei ole. Tilanne voisi muuttua, jos löytyisi varmuus huumeiden käytöstä. Sekin on melko epätodennäköistä.
blindpedestrian
Remington Steele
Viestit: 241
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2016 9:26 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja blindpedestrian »

Paljonhan nuo sannan turvamiehet maksaa.. toivottavasti kulut maksaa ne, jotka haluaa pitää tuon hengissä
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Jos mitään salaista, tai väärää ei ole tapahtunut niin miksi SannaMarin oli niin närkästynyt videoiden julkitulemisesta. Toiseksi miksi ne olivat yksityisellä IG-accountilla, jos meno on ihan normaalia ja ok? Kolmanneksi, kun Olavi nuolee Sannaa kuin sikakoira voipaketin kuoria niin miksi sekin pitää yrittää kääntää kuiskaukseksi, kun videolta näkee selkeästi, ettei se sitä olla? :wink: :lol: :lol: :lol:
sossikran
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Ma Loka 01, 2018 10:50 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja sossikran »

Olen ihmetellyt miksi juuri Uusivirta on valittu esiintymään ylen ohjelmissa vaikka huomattavasti ammattitaitoisempiakin artisteja on suomi pullollaan. Tämä kytkös saattaa selittää asiaa.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Minua huvittaa Sannukan laajalti saama huomio ulkomailla jossa kovasti ihmetellään valtionjohdon toimia tällaisina aikoina. Julkisuuskuva on ollut hmm sanotaanko mielenkiintoinen :mrgreen:
Viimeksi muokannut sikakoira, La Elo 20, 2022 12:10 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
lammas1
Martin Beck
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 11:36 am

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja lammas1 »

Bileet sikseen mutta Sannan puheet;
En MINÄ käyttänyt huumeita=tiesikö kuitenkin että joku käytti.
Videolla sanotaa Jallujengi= tarkka analysointi paljasti että kuitenkin Jauhojengi
Minä tiedän klo 12 mennessä yöllä mitä tärkeää tapahtuu=niin, Suomen aikaan Suomessa, entä jos kello kaksi Suomen aikaan yöllä vaikkapa Presidentti menehtyy tai laiva uppoaa Itämerellä tai Venäjä hyökkää muualle kuin Ukrainaan tai jos vaikka ydinvoimala posahtaa Ukrainassa tai jos..paljon sellaista mihin pääministerin on otettava ainakin kantaa pienellä varoitusajalla.
Harmitti kun videot julkaistiin= Miten naivi pääministeri meillä on, eikö häntä ole valistettu somen riskeistä? mitä muuta hän uskoo sinisilmäisesti, mikä saattaa olla vaaraksi maalle ja kansalle?
On niin raskas työ että on pakko irrotella=Raskas työ raskaat huvit alkaa kuulostaa jo alkoholisoituneen työmiehen jutuilta. Luulisi että jos työ on kuluttavaa, pääministeri hoitaa kuntoaan sekä fyysisesti että henkisesti muuten kuin bilettämällä.

Mitä jos Sannalla onkin alkoholi ongelma? Miksi asiaa ei tuoda esiin? Monia politikkoja on hyysätty kunnes asia on tullut esiin tavalla tai toisella. Riutuminen ja suoranainen valehtelu ja epävarmuus puheissa. Mistä se kertoo?
Jew
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Loka 12, 2021 2:48 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja Jew »

Tässä on melkein parikymmentä sivua jauhettu hyödytöntä paskaa, mutta mielestäni oleellista selvitettävää on, kuka vuosi videot? Kuvaajahan on tiedossa, mutta mitä ilmeisimmin hän ei ole vuotaja.

Mielestäni oleellinen näkökulma on allaoleva. Tinnihän tuli juuri julkisuuteen (huonon omatunnon pakottamana?) kind-of- anteeksipyynnön kanssa. Eli oliko TW se, joka vuosi videot julkisuuteen?

En sinällään hämmästelisi sitä, mutta hämmästelisin kyllä sitä, että miksi Marin kaveeraa moisen hattarapään kanssa.


QueenOfH kirjoitti: Pe Elo 19, 2022 5:40 pm Kuunteliko kukaan tällä viikolla suomipopin aamulypsyä? Olin ti ja ke aamuina liikkeellä niin että radio oli auki ja jompana kumpana keskustelivat siitä, että voiko insta stooreista ottaa screenshotin niin ettei mene käyttäjälle ilmoitusta... Janni Hussi ja Tuukka Perälä pääasiassa äänessä, Jaajo mukana. Heistä tuskin kukaan biletti PM kanssa mutta eikös Tinni ole suomipopin porukkaa myös?

Lopputulema oli, että stooreista voi ottaa kuvia ja videoita ilman ilmoituksia mutta yksityisviesteillä lähetetyistä kuvista ja videoista ei 😌
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Jew kirjoitti: La Elo 20, 2022 12:18 am Tässä on melkein parikymmentä sivua jauhettu hyödytöntä paskaa, mutta mielestäni oleellista selvitettävää on, kuka vuosi videot? Kuvaajahan on tiedossa, mutta mitä ilmeisimmin hän ei ole vuotaja.

Mielestäni oleellinen näkökulma on allaoleva. Tinnihän tuli juuri julkisuuteen (huonon omatunnon pakottamana?) kind-of- anteeksipyynnön kanssa. Eli oliko TW se, joka vuosi videot julkisuuteen?

En sinällään hämmästelisi sitä, mutta hämmästelisin kyllä sitä, että miksi Marin kaveeraa moisen hattarapään kanssa.
Vuotaja selviäisi, jos tietäisi 93 seuraajan -1 varallisuuden / sosiaalisen statuksen. Vuotaja on joko köyhä ja myynyt videot lehdille, tai sitten sosiaaliselta statukseltaan alhainen ja on hakenut sitä lisää vuotamalla videot. SannaMarin itse ei ole videoita vuotanut, siksi -1.
Jew
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Loka 12, 2021 2:48 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja Jew »

Nuo kaikki "edellytykset" saattaisivat täsmätä TW:iin...
petteri poloinen
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: La Elo 22, 2020 2:44 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja petteri poloinen »

Likeavirgin kirjoitti: La Elo 20, 2022 12:22 am
Jew kirjoitti: La Elo 20, 2022 12:18 am Tässä on melkein parikymmentä sivua jauhettu hyödytöntä paskaa, mutta mielestäni oleellista selvitettävää on, kuka vuosi videot? Kuvaajahan on tiedossa, mutta mitä ilmeisimmin hän ei ole vuotaja.

Mielestäni oleellinen näkökulma on allaoleva. Tinnihän tuli juuri julkisuuteen (huonon omatunnon pakottamana?) kind-of- anteeksipyynnön kanssa. Eli oliko TW se, joka vuosi videot julkisuuteen?

En sinällään hämmästelisi sitä, mutta hämmästelisin kyllä sitä, että miksi Marin kaveeraa moisen hattarapään kanssa.
Vuotaja selviäisi, jos tietäisi 93 seuraajan -1 varallisuuden / sosiaalisen statuksen. Vuotaja on joko köyhä ja myynyt videot lehdille, tai sitten sosiaaliselta statukseltaan alhainen ja on hakenut sitä lisää vuotamalla videot. SannaMarin itse ei ole videoita vuotanut, siksi -1.
Eikö noissa tileissä toteudu vitsi "kun kertoo naiselle salaisuuden niin nainen sitten varmasti ei kerro kuin 20 parhaalle ystävälleen", paitsi että tuossa kertoo ensin 93 seuraajalle, jotka kertovat 20 parhaalle ystävälleen, jotka kertovat 20 parhaalle ystävälleen, jne, jossain vaiheessa video on jo jonkun julkisella tilillä ja kuka vain jamppa voi ottaa videot talteen ja tehdä ylilaudalle humoristisen koosteen ja lisätä hauskan taustaäänen "hihii, jauhojengi!" - tuosta tuli muuten uusi sana suomen kieleen, google ei ennen tätä tapausta sanaa tunne.
Avatar
leatherman73
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1428
Liittynyt: Su Marras 21, 2021 11:00 pm

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja leatherman73 »

Kyllä pitäs nyt vain tajuta erota. Pääministeri on pääministeri ja vaikka nyt on 2022 ja nykyaika menossa niin pääministeriltä ei voi suvaita tommosta käytöstä.
Mitä eroa on ryssällä ja kellolla? Kello menee eteenpäin ja sanoo tictac. Ryssä menee taaksepäin ja sanoo tactic.
peikkonen
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Kesä 30, 2016 12:51 am

Re: Pääministeri ja jauhojengi juhlii --> kieltää kaiken

Viesti Kirjoittaja peikkonen »

Tinnihän nyt on kyllä niin hölmö että vois vuotaakin.
Jew kirjoitti: La Elo 20, 2022 12:26 am Nuo kaikki "edellytykset" saattaisivat täsmätä TW:iin...
Vastaa Viestiin