Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Ullis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 107
Liittynyt: To Elo 25, 2022 1:30 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Ullis »

Kyllä tän joku sukulainen tietää jotain.
Tässä näkee ettei kaikkea ole yritetty,
Moni spekuloi että kuollu Koska poliisin toimesta haluttu hiljentää, mutta mitä jos ei!
Helppoahan rassen kadota ja feikata et kuollu ku kaikki spekuloi että kuollu.
Käykää sukulaiset läpi.
En usko että matkailtais jos lapsi ois kadonnu, matkailisitko itse?
qsym
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ke Marras 13, 2019 1:17 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja qsym »

Mävaan kirjoitti: Pe Tammi 13, 2023 11:59 pm
Apinaorkesteri kirjoitti: Pe Tammi 13, 2023 11:46 pm
Mävaan kirjoitti: Pe Tammi 13, 2023 9:32 pm Ei ne äidit aina tiedä lastensa vaatetusta. Voi olla vaikka kaverilta lainattu. Kotona käyty ja äitiä ei ole nähty. Mistä tietää, mitä sillä oli päällä?
Eipä tietysti tiedäkään, voi olla vaikka mekko.
Mutta luulisi, että kadonneen kuvaukseen olisi muutettu tietoihin, että päällä musta huppari tai vaalea kauluspaita(?). Mikäli siis on varmaksi todettu tuon tiskillä olevan henkilön olevan Rasmus ja havaittu, ettei päällä olekaan enää samat vaatteet kuin aiemmin on luultu. Nythän koko ajan on vain ilmoitettu, että päällä (mahdollisesti) musta huppari.
Se on varmaan nyt myöhäistä ilmoittaa, veikkaan näin olevan valitettavasti.
Musta taas tuntuu, että rasmuksen löytymisen kannalta se on täysin merkityksetöntä ja samantekevää, onko hänellä ilmoitettu olleen katoamisiltana päällään kauluspaita vai hupppari.
Ilmeisesti täällä porukka ei koskaan oo nähny miten pimeäkuvaus asetuksilla tummat ja vaaleat värit muuttuu? Sen voi todeta ihan riistakameralla, pimeässä otetut mustavalko kuvat on lähestulkoon päinvastaisia väreiltään verrattuna päivänvaloon ja siihen sävyyn vaikuttaa lisäksi vielä valaistuksen voimakkuus ja valon väri. Baarissa kun usein on monen väristä lediä ja mainostaulua. Mikä tässä paita-asiassa on se juttu miksi siitä jauhetaan aina parin viikon välein samat asiat, uusien kätttäjien toimesta?
AAPELINEN
Remington Steele
Viestit: 243
Liittynyt: La Heinä 11, 2020 3:51 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja AAPELINEN »

Buzzer91 kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:44 am
thinker2 kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:35 am
AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:01 am Entistä enemmän näyttäisi siltä että poika laitettu johonkin laitokseen ja tarkoitus saada Härsilä kuseen... Voin olla väärässä mutta tämmöinen tunne on tullut. Ainoa mikä häiritsee on että kyllähän poliisin täytyisi tietää...
Olikohan niin, että alaikäinen voi kieltää potilastietojensa antamisen omille vanhemmilleen ja viranomaisille. Jos Rasmus olisi hoidossa esimerkiksi nurisopsykiatrian puolella Tays:ssa, niin tietoja sieltä ei anneta kenellekkään, jos potilas sen kieltää.

No eiköhän tollasessakin ole poikkeuksia. Ja miten hän sinne olis hakeutunu keskellä yötä kännissä ja Turkuun?? Camoon.. ehkä huonoin idea tälle keissille lopputulokseksi että oiski päättäny lähtee psykiatriselle hoitoon. Tommosiin paikkoihin kukaan 16v mene itse vapaaehtosesti ja tuskin annettais perheen olla uskossa että kuollut. Kyllä poliisit sais tiedon että on kunnossa mutta ei muuta/sais muuta kertoa. Mutta sen saa että on ok ja se ettei kerrota mitään tietoja koskee lähinnö tutkimus ja potilastietoja.
Kirjoitin poika laitettu esim. maanataina, en että lähti yöllä kännissä itse kävelemään osastolle...Tai voihan tietysti olla niinkin ettei perhe välitä: pois silmistä-pois mielestä! Niinkuin heidän perhetuttunsa lopetti face-kirjoitukset kun ei enää palvellut hänen omia pyrkimyksiään! Siksi sanon että laitoksessa tai jos kävelemällä lähti niin omaehtoisesti jokeen...
qsym
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ke Marras 13, 2019 1:17 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja qsym »

Ullis kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:03 am Kyllä tän joku sukulainen tietää jotain.
Tässä näkee ettei kaikkea ole yritetty,
Moni spekuloi että kuollu Koska poliisin toimesta haluttu hiljentää, mutta mitä jos ei!
Helppoahan rassen kadota ja feikata et kuollu ku kaikki spekuloi että kuollu.
Käykää sukulaiset läpi.
En usko että matkailtais jos lapsi ois kadonnu, matkailisitko itse?
Miksi ihmeessä suomen poliisi haluais hiljentää 16v pojan? Ja ei varmaan ole helppoa kadota useaksi kuukaudeksi niin ettei kukaan möläytä mitään tai jätä mitään jälkiä somekanavilleen, varsinkin kun sitä etsitään.
Ja mitä tämä juhlimis/matkailu puhe on? Onko vanhemmat pitäny ihan juhlia ja suihkutellu skumppaa siellä vai oltu makaamassa rannalla ja otettu instagramiin kuvia, vai onko todellisuudessa vaan joku nähnyt pojan vanhempia kotinsa ulkopuolella, mistä alkanu moittiminen että kuuluisi olla neljän seinän sisällä suremassa ku lapsi kadonnu. Tiiän tämmösiä tyyppejä (ihan omasta perhepiiristänikin) joille ei kelpaa edes se, miten toiset suree asioita, vaan pitää päästä mustamaalaamaan ja moittimaan kaikesta mistä suinkin.
Mun mielestä kaikista törkeintä näissä varsinkin lasten katoamistapauksissa lähes aina on se, ku osan tuntemattomista ihmisistä on päästävä epäilemään vanhempia. Voin kuvitella että vanhemmista tuntuu hirveältä jos miettis että oma lapsi ois kadonnu ja joutuis lukeen kun itseä syytellään asiasta.
hammock
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 6:06 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja hammock »

Hyppään suoraan tähän missä Rasmus on oletettavasti nähty viimeisen kerran. Eli video terassilta kun V.A palaa Rasmuksen luota, niin eteen ajaa ilmeisesti taksi muutamaa sekuntia myöhemmin. Uskoisin kuljettajan näkevän, jos siitä poistuu yksinäinen nuori ravintolan edestä yöhön. Luulisin myös, että auto jatkaa aika pian matkaansa siitä edestä, tilanteesta riippuen n. viiden minuutin sisällä. Mihin ajo siitä suuntautuu, niin voidaan jonkinlaisella varmuudella poissulkea Rasmuksen kulkureittiä. Tässä ajassa kävellen taapertaa vain sen 150-250 metriä, vartissakaan ei kovin pitkälle. Kuulostaa hiukan kaukaa haetulta, mutta kokemukseni mukaan ammatikseen ajavilla on yllättävän hyvät hoksottimet ja muisti.

Mikä Rasmuksen vointi todellisuudessa on ollut lähtiessä? Silmääni ei pistä mitään erityistä, poika oli siinä jossain (muistaakseni R.K jakamassa) videossa ihan perusolemukseltaankin hiukan "hoippuvan" teinin kävelytyylin omaava. Uskon myös suurimman kiukun sisätilojen tapahtumista laantuneen kun hetken ulkoilmassa on happea saanut. En myöskään usko poliisin osallisuuteen katoamisessa, vaan hänen ainoa miinuksensa on tässä tuo käsirysy, mikä tekee siitä virkansa puolesta pahemman kuin itse tilanne olisi. Liian suurta painoarvoa en myöskään laita kuville joissa joku katsoo tuimasti, piirittäen tms. tässä on mielestäni enemmän kyse ajoituksesta vrt. ihan mitkä tahansa sattumanvaraiset kuvat.

Mitä on tapahtunut?

Uskon ratkaisun olevan lopulta melko yksinkertainen;

1. Jäänyt rattijuopon kolaamaksi ja heitetty hädissään jokeen tai jorpakkoon (en usko itse joutuneen jokeen).
2. Noussut auton kyytiin tuttuun porukkaan ja menehtynyt tapaturman seurauksena, jossa mukana todella huonoa tuuria.
3. Noussut auton kyytiin tuttuun porukkaan ja menehtynyt pahoinpitelyn seurauksena, jossa mukana todella huonoa tuuria. Tarkoitus on ollut ehkä kovistella näistä puhutuista/huhutuista veloista.

Ensimmäisen vaihtoehdon kohdalla tekijä voi olla nuoresta keski-ikäiseen kuka tahansa. Rattijuopoksi voi valikoitua myös joku silmäätekevä tai hänen jälkikasvuaan, mutta kahden jälkimmäisen kohdalla uskon ikätovereihin.
Näiden seurauksena tekijä/t joutuneet ymmärrettävästi paniikkiin ja päätyneet jonkinlaiseen hätäratkaisuun kätkemisen suhteen.

En usko suunniteltuun rikokseen mikä perustuu pelkästään fiilikseen ettei 16-vuotiasta oikein millään voi pitää sen luokan uhkana kenenkään bisneksille. Joku (jotkut) on vastuussa ja uskon sen olevan joku Rasmuksen ainakin kohtuullisen hyvin tunteva vaihtoehdoissa 2. ja 3.


En usko Rasmuksen löytyvän elossa (toivon tietenkin olevani väärässä) koska;

-en näe mitään syytä miksi ei olisi palannut kotiinsa tai ollut yhteydessä. 16-vuotias on lapsi/nuori, ei paatunut kriminaali vaikka vähän hairahtanut olisikin. Em. toiminta olisi täysin järjenvastaista. Harvalta sellaista "kanttia" löytyy, edes aikuiselta että katoaa tavoittamattomiin.
-mitään todistettavaa elonmerkkiä ei ole tiedossa katoamisen jälkeen.
-en usko piilottelevan kenenkään suojissa.
-mitään huhuja konkreettisempaa syytä ei ole kadota.
-lämpötila katoamisen aikaan verrattain lämmin ettei aiheuta tarvetta suojalle "pelastautumiskeinona" (yölläkin lähempänä +10 astetta). Säät viileni vasta tämän jälkeen.
AAPELINEN
Remington Steele
Viestit: 243
Liittynyt: La Heinä 11, 2020 3:51 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja AAPELINEN »

Täällä on lähestulkoon kaikki pubissa olijat jo käyty läpi ja tunnistettu sekä on selvinnyt ettei kellään ollut syytä poikaa hävittää niin katoamisvaihtoehdot alkaa olla vähissä...
Knobster
Rico Tubbs
Viestit: 1237
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Knobster »

AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:00 am
Knobster kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:52 am
AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:14 am

Sanoinkin että voin olla väärässä mutta ainoa asia mitä oikeasti tutkitaan on poliisin toiminta pubissa vaikkakin taitaa olla syytön mihinkään laittomuuksiin!
Siinähä tutkitaan sitä tappelua/painia mikä tapahtui. Ei mitään muuta tietääkseni?
Nimenomaan sitä ja poliisi teki sen oikeaoppisesti eikä niinkuin Espoon miehet!
Jep jep :D En tiedä ymmärränkö vieläkään mitä sanot mutta oikein teki poliisi että tutkii tuota painia. Sitä en silti ymmärrä miten "laitokseen pistäminen" ja tuo liittyisivät toisiinsa? Ja ihan tosissaan kyllä poliisi tiedottaa että siviilit voivat lopettaa etsinnät... oli tilanne mikä tahansa. Täällä porukka luulee että antavat ihmisten ravata pitkin ojia ja pihoja.
Viimeksi muokannut Knobster, La Tammi 14, 2023 1:29 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
mätlokki
Remington Steele
Viestit: 219
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 8:40 pm
Paikkakunta: Muumimaailma

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja mätlokki »

qsym kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:07 am . Mikä tässä paita-asiassa on se juttu miksi siitä jauhetaan aina parin viikon välein samat asiat, uusien kätttäjien toimesta?
Se että suurin osa ei viitsi/jaksa lukea edes viimeistä sivua, saatikka että lukisivat jotain ajatuksella. Se on tärkeämpää tuoda se oma mielipide julki koska minäminäminä, muista paskan viikset.
Kuten sanoit, kaikki tuo värien vaihtelu ym. on selvennetty miljoonaan kertaan, mutta ei se mitään auta, kun ei viitsitä lukea.

Siksi olen aika usein linkittänyt näihin kyselyihin esim. sata sivua sitten vastaamani viestin, jossa on myös linkki mielestäni aika seikkaperäiseen selvitykseen siitä, miksi ei KOSKAAN pitäisi sanoa mitään väreistä kun on kyse IR-kameroista.

Mutta mitäs sitä lukemaan koska aivot rasittuu.

Samoin tuntuu täysin mahdottomalta joillekin tajuta, että sisällä oleva kalju mies ei ovesta kulkiessaan kasvata sänkeä-partaa ja kaljamahaa ja vaihda housuja.

Viimeisimpänä, em. miehen tupakka muuttui ensin kännykäksi jolla hän myöhemmin tilasi makkaraperunat kiinni olleelta lähigrillitä noudettavaksi, palatakseen ajassa taaksepäin ainoastaan syödäkseen niitä makkaraperunoita "ulosheittovideolla" :shock:
Viimeksi muokannut mätlokki, La Tammi 14, 2023 1:48 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
AAPELINEN
Remington Steele
Viestit: 243
Liittynyt: La Heinä 11, 2020 3:51 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja AAPELINEN »

Knobster kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:27 am
AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:00 am
Knobster kirjoitti: La Tammi 14, 2023 12:52 am

Siinähä tutkitaan sitä tappelua/painia mikä tapahtui. Ei mitään muuta tietääkseni?
Nimenomaan sitä ja poliisi teki sen oikeaoppisesti eikä niinkuin Espoon miehet!
Jep jep :D En tiedä ymmärränkö vieläkään mitä sanot mutta oikein teki poliisi että tutkii tuota painia. Sitä en silti ymmärrä miten "laitokseen pistäminen" ja tuo liittyisivät toisiinsa? Ja ihan tosissaan kyllä poliisi tiedottaa että siviilit voivat lopettaa etsinnät... oli tilanne mikä tahansa. Täällä porukka luulee että antavat ihmisten ravata pitkin ojia ja pihoja.
Ketjun alussahan kirjoitettiin jonkun toimesta että olisi ollut menossa maanataina johonkin hoitolaitokseen...Ja miksi videoista jaetaan vain nämä mistä Härsilä mukana?
Knobster
Rico Tubbs
Viestit: 1237
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Knobster »

AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:37 am
Knobster kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:27 am
AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:00 am

Nimenomaan sitä ja poliisi teki sen oikeaoppisesti eikä niinkuin Espoon miehet!
Jep jep :D En tiedä ymmärränkö vieläkään mitä sanot mutta oikein teki poliisi että tutkii tuota painia. Sitä en silti ymmärrä miten "laitokseen pistäminen" ja tuo liittyisivät toisiinsa? Ja ihan tosissaan kyllä poliisi tiedottaa että siviilit voivat lopettaa etsinnät... oli tilanne mikä tahansa. Täällä porukka luulee että antavat ihmisten ravata pitkin ojia ja pihoja.
Ketjun alussahan kirjoitettiin jonkun toimesta että olisi ollut menossa maanataina johonkin hoitolaitokseen...Ja miksi videoista jaetaan vain nämä mistä Härsilä mukana?
Niin ja Rasmusta ei todellakaan etsittäisi jos olisi laitoksessa. Ja miten nämä nyt liittyvät toisiinsa?
Xbb15
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2023 8:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Xbb15 »

mätlokki kirjoitti: Pe Tammi 13, 2023 2:25 pm
Xbb15 kirjoitti: Pe Tammi 13, 2023 1:47 pm Tarkoitin että mistä Lapuahovin monitoreista nuo kännykkävideot on kuvattu? Videot ovat eri monitorista, eikä kumpikaan ole baarin monitorista, eikä minusta aulankaan, joten ilmeinen vaihtoehto ainakin toiselle on takahuone, jossa voi rauhassa kuvata asiakkaiden näkemättä. Videolla mies puhuu zoomailusta, joten paikalla on ollut ainakin yksi muu henkilö. Keillä on sinne asiaa niin että voivat tuollaista tehdä?
Edelleen, mielestäni nämä 2 videota omat samasta monitorista ja voivat kyllä olla aulasta. https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... 0#p1407210

Varmaksihan tätä ei voi sanoa, itsekin ensin epäilin ettei ole aulasta (johtosoppa ym.), vaan takahuone, kuten mainitsitkin, mutta löytyy niistä kuvista/videoista myös yhtäläisyyksiä.

Tätä tuskin saamme koskaan varmasti selville ilman että joku tuolla sisällä kävisi kurkkimassa tai henkilökunta kertoo (tai kuvaaja).

Täällä joku aiemmin mainitsikin että pienemmillä paikkakunnilla voi olla mahdollista että esim. omaiset on päästetty katsomaan tallenteita, joten ei sillä että olisi kuvattu takahuoneessa voi täysin poissulkea sitä etteikö voisi olla joku muu kuvannut kuin vain henkilö kellä on esim. takahuoneeseen asiaa.
Toinen monitori on Acer, toinen ilmeisesti Samsung.
Kiinnostaa motiivi näille julkaisuille, pyydetäänkö yleisöltä apua, vai yritetäänkö hämätä jotain?
Knobster
Rico Tubbs
Viestit: 1237
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Knobster »

AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:42 am
Knobster kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:39 am
AAPELINEN kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:37 am

Ketjun alussahan kirjoitettiin jonkun toimesta että olisi ollut menossa maanataina johonkin hoitolaitokseen...Ja miksi videoista jaetaan vain nämä mistä Härsilä mukana?
Niin ja Rasmusta ei todellakaan etsittäisi jos olisi laitoksessa. Ja miten nämä nyt liittyvät toisiinsa?
Taisi sinun kouluaikasi mennä afrikan tähteä pelatessa :)
Pahoittelut mutta ei ole tänään ollut aikaa lukea mihin oikein viittasit tuolla alkuperäisellä viestilläsi ja miten liittyisivät toisiinsa tuo laitos ja tappelu... Jos ne olivat erilliset asiat niin kannattaa tuoda se selkeämmin esiin....

Afrikan tähteä (sitä alkupäräistä) pelasin kyllä ihan kotona ja ystävien luona. Koulussa ei paljoakaan pelleilty minun kouluaikoina toisin kuin nyt :)

Kerrotko miten ne liittyvät toisiinsa ja miksi olisi laitoksessa ja silti laitettaisiin Lapuan juntit ravaaman pitkin puskikoita?
Sipi
Rico Tubbs
Viestit: 1209
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Tähän laitosteoriaan on nyt kyllä sanottava, että mikäli Rasmus olisi psykiatrisessa hoidossa tai lastensuojelulaitoksessa, kadonnen nuoren kohdalla viranomaisille annettaisiin takuulla asiasta tieto. Myös vanhempia informoitaisiin siitä, että poika on kunnossa, mutta alaikäisen kohdalla ypr (yhteydenpitorajoitus) arvioitaisiin sitten tilanteen mukaan ja viranomaisyhteistyöllä pohdittaisiin erilaisia riskejä ja tiedottamista (kuten Rasmukseen mahdollisesti kohdistuva uhka).

Jokainen, joka on joskus asioinut missä tahansa psykiatrisessa laitospaikassa tajuaa, että niihin ei vaan kävellä sisään. Jonot on nuorille ainakin Taysin alueella kuukausia, jopa vuoden. Jos kaikki humalaiset ja angstiset teinit pääsisivät osastolle, ei siellä muita olisikaan. Itsetuhoisuuskaan ei enää riitä kuin 24h arviointiin. Jos hänellä olisi jokin hoitopaikka, kunnosta, lääkityksestä tai hoitosuunnitelmasta ja sen jakamisesta vanhemmille ilman Rasmuksen lupaa olisi varmasti keskusteltava erikseen 16 vuotias voi jo päättää näistä asioista. Lisäksi hoitojaksosta olisi pitänyt sopia aiemmin, ja hoitojaksot alkavat suunnitellusti, eivät asiakkaan omalla päätöksellä keskellä yötä.

Mutta alaikäistä ei pimitetä huoltajalta eikä jätetä ilmoittamatta poliisille pojan löytymisestä, etenkään, jos nuoresta on haku päällä. Tässä maassa ei ole mahdollista kenenkään hautautua mihinkään laitokseen viranomaisten ulottumattomiin.

Tekstiä jaksotettu
-NILS-
Metsälän isäntä
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Joulu 16, 2022 8:04 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Metsälän isäntä »

hammock kirjoitti: La Tammi 14, 2023 1:22 am
Mitä on tapahtunut?

Uskon ratkaisun olevan lopulta melko yksinkertainen;

1. Jäänyt rattijuopon kolaamaksi ja heitetty hädissään jokeen tai jorpakkoon (en usko itse joutuneen jokeen).
2. Noussut auton kyytiin tuttuun porukkaan ja menehtynyt tapaturman seurauksena, jossa mukana todella huonoa tuuria.
3. Noussut auton kyytiin tuttuun porukkaan ja menehtynyt pahoinpitelyn seurauksena, jossa mukana todella huonoa tuuria. Tarkoitus on ollut ehkä kovistella näistä puhutuista/huhutuista veloista.

Veikkaisin kuitenkin elämänkokemukseni perusteella kaikkein todennäköisintä tapahtumaketjua.

4. Tämä 16-vuotias lapsi oli ravintolassa nauttinut alkoholia. Mahdollisesti oli humalassa/huumeissa jo ravintolaan tullessaan. Ravintolasta poistamisen jälkeen päätyi lopulta hoipertelemaan joen reunalle tai sillalle. Päihtymyksen takia horjahti jokeen, löi ehkä päänsä, veti joka tapauksessa vettä henkeen ja hukkui. Löytynee keväällä joesta alempaa, kunhan ilmat lämpenevät.
Reinikainen87
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 6:22 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Reinikainen87 »

Täälläkin on ollut puhetta siitä, oliko Rasmus jo aiemmin hetkellisesti "kateissa". Itse näin somessa jo aiemmin syksyllä katoamisilmoituksen Rasmuksesta, kyseinen ilmoitus ei silloin kauaa ollut levityksessä. Itse ajattelisin, että mahtanut olla muutaman päivän menoillaan ja läheisillä huoli herännyt, mutta sitten tullutkin kotiin kun laitettu kuva jakoon. Jos on silloin ollut esim. jossain kaverilla, niin ehkä siksi nyt vaan sanottu, ettei ole ennen ollut kateissa. Tämä siis vaan omaa pohdintaa.

Ajallisesti en osaa enää sanoa oliko tuo tapaus viikkoja vai kuukausia ennen tätä casea, ajan taju vähän hukassa. Kuitenkin tuossa syksyllä se eka ilmo oli facessa. Eipä tällä merkitystä sinällään ole, enkä usko että äidillä on mitään kummempaa syytä pimittää tätä asiaa. Sen aiemman ilmoituksenkin vaan on moni ehtinyt nähdä facessa, joten siksi joillain täälläkin ajatus tai kuultu huhua, että on ollut hatkoilla kotoa aiemminkin.

Edelleen toivoisin, että ihme tapahtuisi ja Rasmus ilmestyisi jostain elossa. Raskasta aikaa perheelle ja läheisille. Suru ja huoli eivät näy läheskään aina muille, mutta se ei tarkoita etteikö noita tunteita olisi. Voi olla, että neljän seinän sisällä ahdistus kasvaa sietämättömäksi, joten helpompaa yrittää elää ja tehdä asioita, se suotakoon ilman tuomitsemista.
Vastaa Viestiin