Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Amatimies
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2023 6:09 pm

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Amatimies »

Sonerilla kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 7:19 pm
Amatimies kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:07 pm
Sonerilla kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 12:01 pm

- Tyylipuhdas suoritus, mutta asiakas otti ja kuoli !
Ihmisiä kuolee petipuuhissakin ja silloinkin voisi jeesustella että ei varmaankaan olisi kuollut jos ei olisi ryhdytty hommiin. Se että toiminnalla on syy-yhteys seurauksiin ei vielä tee siitä tahallista tai tuomittavaa. Tuomittavaksi ne muuttuvat mikäli lähtötilanne itsessään ei oikeuttanut toimintaan (ei ollut suostumusta seksiin) tai toiminnalla itsellään oli tarkoitus tai selkeästi tiedossa riski aiheuttaa vahinkoa (esim. kuristaminen aktia harrastaessa).
No, jos siis itse tietoisesti lähtee mukaan kuristusseksiin ja mahdollisesti kuolee tuossa aktissa, ymmärrän riskin, mutta olisi varmaan viisasta ennen aloitusta allekirjoittaa yhteinen sopimus, kuvata tilanne tai hommata todistajat paikalle, ettei vaan jäisi mitään väärinkäsityksen vaikutelmaa.
- Eveliina ei kuitenkaan varmasti suostunut heitettäväksi, ja sen heiton seurauksenahan hän kuoli.
Ilmeisesti vaikeaa ymmärtää pointtia että on toimintaa josta on oletettavaa että seuraa vahinkoa ja toimintaa josta ei ole oletettavissa että seuraa, mutta silti voi käydä jotain mikäli yhtäaikaa jokin muu seikka yhdessä vaikuttaa tai sitten vain sattumalta tulee yhtäaikaa sairauskohtaus yms. joka ei liity toimintaan mitenkään. Näitä arvioidaan kun mietitään toiminnan tahallisuutta tai tahattomuutta. Ja mikään tallenteilta nähty ei viittaa toimintaan josta olisi oletettavaa että seuraa mitään vakavaa, mutta laitonta se silti voi olla mikä toimenpiteen perusteet ei täyty.

Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5116
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Amy kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:24 am
Tää järkkäreiden ja vartijoiden pyhiinvaellus palstalle on muuttanut mun käsityksen turvallisuusalan "ammattilaisista" ikuisesti. Kauhistuttaa, että alalla olevilla on tuollaisia asenteita.
Eiköhän tänne ole pyhiinvaeltanut enimmäkseen ne sellaiset järjestyksenpalvojat, joille koulutuksesta jäi mieleen ainoastaan voimannäyttö ja siten siihen työssäkin lähtökohtaisesti mahdollisuuksien mukaan pyritään. Ei alalla työskentelevissä onneksi niitä silti kovinkaan paljoa ole. Nyt vaan sattui omenassa lähes pelkästään sellaisia kohdalle.
JudgeCooper kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 4:23 pm
Toivon todella, etteivät kansalaiset ala pelkäämään ostarielviksiä
Mä oikeastaan toivon todella, että kansalaiset ryhtyisivät tosissaan pelkäämään. Sitä edistäisi kivasti sekin, että nämä reippaat ja lahjakkaat rähinäveikot pääsisivät kuin koira veräjästä, koska silloin tulisi paremmin tietoonkin se, että yleensäkään turhallisuuspalveluiden harjoittamista pahoinpitelyistä ei yleensäkään seuraa mitään.

Toiveen taustalla on toki itsekkyys, sillä ostoshelvetit olisivat vähemmän helvettiä, mikäli siellä käytäisiin kauppalistojen kanssa ripeästi toimittamassa asiat ja niin pian pois kuin mahdollista. Nyt siellä tungeksiin kaikenlaisia tuotteisiin ja tarjontaan tutustujia ja heräteostosten tekijöitä. Kassoillakin olisi vähemmän jonoa, kun ne jäisivät pois kärryiltä ja hihnoilta.

Tosin liian suurena varjopuolena olisi kuitenkin sitten se puoli, ettei eveliina saisi oikeutta edes postuumisti, joten toki se menee tuon edelle toiveissa. Kyllä törkypahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta nyt sentään jonkun vuoden pitäisi päästä istuksimaan asti.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Normitolkku
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:38 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Normitolkku »

JudgeCooper kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 4:23 pm
Toivon todella, etteivät kansalaiset ala pelkäämään ostarielviksiä, vaan haastamaan heidän oikeutensa puuttua elämäänsä. Turvallisuusala jatkaa kauppakeskusten kuppaamista niin kauan kuin poliisien määrää ei kasvateta tarpeeksi. Mieluummin näen sinivuokon kuin ylileveän vaappuvan elvispartion millään käytävällä tai julkisissa tiloissa. Yksityiset tilat ja tilaisuudet ovat sitten eri asia. Niihin mennään vain omalla kasvaneella risikillä.
Onnea vaan siihen odotukseen (että poliisit miehittävät kauppakeskukset, satamat, laivat ja julkisen liikenteen noin aluksi) ja pitkää ikää. Saattaa muutama vaalikausi pyörähtää ennen sitä. Sitä odotellessa en kuitenkaan lähtisi yllyttämään kansalaisia "haastamaan" (mitä ikinä sillä tarkoitatkin) tuiki tavallisten duunareiden ammattitaitoa ja pinnaa noin huvin vuoksi. Joku pöpipää voi vaikka tehdäkin niin. Blood thirsty, much?

Jos Eveliinan kuolema olikin epäreilu, niin sitä on myöskin kokonaisen yhden ammattikunnan mustamaalaus. Aivan kuin tällaiset tapaukset olisivat arkipäivää. Työtapaturmia ja kuolemantuottamuksia tapahtuu muillakin aloilla, viimeksi taisi olla lääkärin toimesta. Kukaan ei kuitenkaan ole vaatimassa sairaaloiden lakkauttamista. Ihan vaan noin lapsellisena (ja siksi ehkä keskustelun tasoon soveliaana) esimerkkinä.

Itselläni tai omaan lähipiiriini kuuluvalla ei juurikaan ole huonoja kokemuksia vartijoista tai järjestyksenvalvojista. Oman poikani Avarnin junapartio aikoinaan heitti reippaasti alaikäisenä vikasta junasta yön selkään, mutta siihenkin löytyi syy peiliin katsomalla.

Rip Eveliina

Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

Normitolkku kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 8:50 pm
JudgeCooper kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 4:23 pm
Toivon todella, etteivät kansalaiset ala pelkäämään ostarielviksiä, vaan haastamaan heidän oikeutensa puuttua elämäänsä. Turvallisuusala jatkaa kauppakeskusten kuppaamista niin kauan kuin poliisien määrää ei kasvateta tarpeeksi. Mieluummin näen sinivuokon kuin ylileveän vaappuvan elvispartion millään käytävällä tai julkisissa tiloissa. Yksityiset tilat ja tilaisuudet ovat sitten eri asia. Niihin mennään vain omalla kasvaneella risikillä.
Oman poikani Avarnin junapartio aikoinaan heitti reippaasti alaikäisenä vikasta junasta yön selkään
Hauska yhteensattuma tuo poikasi nimi Avarn...Mutta asiaan. En pidä itsekään mitenkään järkevänä enkä oikeudenmukaisena demonisoida kaikkia järjestyksenvalvojiksi hakeutuneita. Ensinnäkin se on perusteetonta ja toiseksi se karkoittaa ensisijaisesti juuri sen fiksumman aineksen alalta. Ei kai sitä kukaan halua.

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

elf kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 1:09 pm
Sonerilla kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 12:24 pm
elf kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 12:04 pm


Puhumattakaan Tuula Haataisen ja Antti Rinteen häiriköintiä ihmisten kotiovilla. Saati työttömiin kohdistuvaa jatkuvaa kotirauhanhäirintää oma- valmentajien taholta. Saako heihinkin kohdistaa samanlaista voimankäyttöä?
Käsitän, että jehovalaiset ovat lunastaneet ständipaikat, eivätkä enää käy ovilla tuputtamassa, ja noilla ständeilläkin ovat hyvin odottavalla kannalla, kuin että ottaisivat itse kontaktia. Ständipaikat on maksettuja, ja tuloa kauppapaikoille, samalla tavalla kuin joku myy kalakukkoja.
Tuo poliitikkojen oville tunkeminen on ihan oma juttunsa, kuvittelevat varmaan olevansa oikein suuriakin lähettiläitä, "voitko uskoa, että ME tulimme ihan sinun ovellesi demareitten ilosanomaa jakamaan" !

Tosin tämä ei liity käsiteltävään aiheeseen, muuten kuin että sananjulistaminen kauppakeskuksessa on varmaan luvanvaraista. Mutta sananjulistajan heittäminen kivilattiaan, vaikkapa hallitustikin, on kohtuutonta.
Eli saa häiriköidä jos on fyrkkaa millä lunastaa häiriköintioikeudet? Sinänsä uskonnollsiten traktaattien jakajalla ja hesarinmyyjällähän ei ole muuta eroa kuin että toinen pyrkii saamaan taloudellista hyötyä itselleen, toinen yrittää vilpittömästi pelastaa sinun oman sielusi. Muutoin samanlaisia satuja markkinoivat.

Tämä tuskin liittyy käsiteltävään aiheeseen mutta siitä on nähtävästi tehty käsiteltävä aihe tässä viestiketjussa.
Joissakin kommenteissa syy= uskonnollinen häirintä (vaikkei siitä faktaa esitetty) tuntui johtavan seuraukseen= nainen kuoli (tämä ikävä kyllä on faktaa).

Olen huomannut, että nykyään ihan yleisemminkin ihmiset ovat kadottaneet kohtuullisuudentajunsa, -terveestä järjestä puhumattakaan: kun alakoululaisten keskinäisessä nahistelussa sotkeentuu vaatteet tehdään rikosilmoitus, mutta kun lapsiporukka hakkaa yhtä ei tapahdu mitään. Tai kun naapurissa selvästi hakataan jotain kuoliaaksi ei soiteta apua paikalle, mutta kun löytyy koiranpaska tai tupakantumppi pihalta nousee sisällissota.

Kävin tiiraamassa uhrin fb- profiilia. Hänellä ei kovin aktiivista julkista toimintaa ole ollut, mutta kun katsoo tykkääjiä ja näiden tykkääjiä ja kavereita, niin aika paljon siellä on sellaisia ihmisiä, joilla voi vaikkapa kommentoinnin perusteella olettaa olevan.. jotakin erilaisuutta. Uhri oli sen ikäinen, ettei hänen lapsuusvuosinaan ehkä kovin tarkkaan syynätty ominaisuuksia, joiden perusteella olisi voitu tehdä dg esim. autismin kirjosta, joten voihan veli olla puhunut "sairaudesta" joka olikin ominaisuus ja todettu nuoruusiällä. Tai sitten hän sairastui johonkin mielensairauteen. Yhtä kaikki: kuinka moni tervejärkinen yleensä ei erottaisi erilaisuutta sen kohdatessaan? Uhrin on tosiaan kerrottu olleen kauppakeskuksessa vakikävijä, joten oli varmasti tuttu näille jv/ v- porukoillekin jollakin tavalla (veljen kertoma huomioiden myöskin). Miten paljon voisi kuvitella tyyppien tuntevan vihaa, kun se " "vajakki" tuli taas asioimaan ja joku hänestä ilmoitti, siinä tilanteessa kun se vaan ei älynnyt poistua kehoituksista huolimatta vaan änkytti vastaan?"

Mitä enemmän katson videoita 1., 2. ja 3., sitä enemmän en tajua miksei jv/ v:t tajua.

Kirjoitin jo aiemmin, että uhri kuolee videon 2. aikana. Pää on ensin pystyssä, mutta vaipuu sitten maahan eikä hän enää liiku. Mietin kuinka pitkä aika kului videoiden 2. ja 3. välillä? Kolmosessa sermit oli tuotu, eikä sekään liene ihan minuutissa tai parissa hoitunut.

fouilleur
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Su Tammi 15, 2023 3:49 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja fouilleur »

Juliet Jones kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:49 pm
elf kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 1:09 pm
Sonerilla kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 12:24 pm


Käsitän, että jehovalaiset ovat lunastaneet ständipaikat, eivätkä enää käy ovilla tuputtamassa, ja noilla ständeilläkin ovat hyvin odottavalla kannalla, kuin että ottaisivat itse kontaktia. Ständipaikat on maksettuja, ja tuloa kauppapaikoille, samalla tavalla kuin joku myy kalakukkoja.
Tuo poliitikkojen oville tunkeminen on ihan oma juttunsa, kuvittelevat varmaan olevansa oikein suuriakin lähettiläitä, "voitko uskoa, että ME tulimme ihan sinun ovellesi demareitten ilosanomaa jakamaan" !

Tosin tämä ei liity käsiteltävään aiheeseen, muuten kuin että sananjulistaminen kauppakeskuksessa on varmaan luvanvaraista. Mutta sananjulistajan heittäminen kivilattiaan, vaikkapa hallitustikin, on kohtuutonta.
Eli saa häiriköidä jos on fyrkkaa millä lunastaa häiriköintioikeudet? Sinänsä uskonnollsiten traktaattien jakajalla ja hesarinmyyjällähän ei ole muuta eroa kuin että toinen pyrkii saamaan taloudellista hyötyä itselleen, toinen yrittää vilpittömästi pelastaa sinun oman sielusi. Muutoin samanlaisia satuja markkinoivat.

Tämä tuskin liittyy käsiteltävään aiheeseen mutta siitä on nähtävästi tehty käsiteltävä aihe tässä viestiketjussa.
Joissakin kommenteissa syy= uskonnollinen häirintä (vaikkei siitä faktaa esitetty) tuntui johtavan seuraukseen= nainen kuoli (tämä ikävä kyllä on faktaa).

Olen huomannut, että nykyään ihan yleisemminkin ihmiset ovat kadottaneet kohtuullisuudentajunsa, -terveestä järjestä puhumattakaan: kun alakoululaisten keskinäisessä nahistelussa sotkeentuu vaatteet tehdään rikosilmoitus, mutta kun lapsiporukka hakkaa yhtä ei tapahdu mitään. Tai kun naapurissa selvästi hakataan jotain kuoliaaksi ei soiteta apua paikalle, mutta kun löytyy koiranpaska tai tupakantumppi pihalta nousee sisällissota.

Kävin tiiraamassa uhrin fb- profiilia. Hänellä ei kovin aktiivista julkista toimintaa ole ollut, mutta kun katsoo tykkääjiä ja näiden tykkääjiä ja kavereita, niin aika paljon siellä on sellaisia ihmisiä, joilla voi vaikkapa kommentoinnin perusteella olettaa olevan.. jotakin erilaisuutta. Uhri oli sen ikäinen, ettei hänen lapsuusvuosinaan ehkä kovin tarkkaan syynätty ominaisuuksia, joiden perusteella olisi voitu tehdä dg esim. autismin kirjosta, joten voihan veli olla puhunut "sairaudesta" joka olikin ominaisuus ja todettu nuoruusiällä. Tai sitten hän sairastui johonkin mielensairauteen. Yhtä kaikki: kuinka moni tervejärkinen yleensä ei erottaisi erilaisuutta sen kohdatessaan? Uhrin on tosiaan kerrottu olleen kauppakeskuksessa vakikävijä, joten oli varmasti tuttu näille jv/ v- porukoillekin jollakin tavalla (veljen kertoma huomioiden myöskin). Miten paljon voisi kuvitella tyyppien tuntevan vihaa, kun se " "vajakki" tuli taas asioimaan ja joku hänestä ilmoitti, siinä tilanteessa kun se vaan ei älynnyt poistua kehoituksista huolimatta vaan änkytti vastaan?"

Mitä enemmän katson videoita 1., 2. ja 3., sitä enemmän en tajua miksei jv/ v:t tajua.

Kirjoitin jo aiemmin, että uhri kuolee videon 2. aikana. Pää on ensin pystyssä, mutta vaipuu sitten maahan eikä hän enää liiku. Mietin kuinka pitkä aika kului videoiden 2. ja 3. välillä? Kolmosessa sermit oli tuotu, eikä sekään liene ihan minuutissa tai parissa hoitunut.
"Videolla 1" vittaat ilmeisesti sivulta kuvattuun videoon, jossa vartijat kompastelevat Eveliinan kummallakin puolella ja sitten rojauttavat lattialle?

Olen kuullut myös käytävän suuntaisesti samaan aikaan kuvatusta videosta, jossa sama tilanne näkyy henkilöiden takaa kuvattuna. Tätä en ole onnistunut löytämään.

fouilleur
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Su Tammi 15, 2023 3:49 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja fouilleur »

Etsijäkoira kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:55 pm
Riippumatta siitä mikä oli lähtötilanne ja oliko voimankäyttö tarpeellista, jäin miettimään sitä, mikä tässä oli suunnitelma. Mikä on normaali käytäntö, jos poistettava, vastusteleva asiakas otetaan kiinni?
Onko automaattisesti poliisiasia? Jos on, koska ilmoitettiin poliisille?

Onko normaali käytäntö, että makuutetaan maassa, kunnes poliisit saapuvat? Vai mitä tässä tapauksessa odotettiin? Jos odotettiin E:n rauhoittumista, miksi toiminta ei muuttunut ’rauhoittumisen’ jälkeen?

Mietin näitä kysymyksiä myös siitä näkökulmasta, milloin vartijat huomasivat, että kaikki ei sujukaan tavalliseen tapaan. Onko tämä huomattu jo silloin, kun on haettu sermit?
Jos vartijat olivat huomanneet sen jo silloin, heidän käyttäytymisensä näyttää oudon rennolta 8-minuuttisen videon alkupuolella. Toisaalta kasvot ensimmäisen kerran nähneen vartijan reaktio kohdassa 4:45 puhuu sen puolesta, että kuolema tuli yllätyksenä. Ehkä "Hei! Ootko hereillä?" -huudahdukset ja ravistelu eivät olleet teatteria, vaan vartijat olettivat ja toivoivat toimenpiteen kohteen vain menettäneen tajuntansa. Ja tajutonta ei ehkä haluttu antaa poliisille, minkä takia poliisiin ei otettu yhteyttä.

Minua ihmetyttää sekin, ettei julki ole (kaiketi?) tullut mitään kuvia, videoita tai silminnäkijäkuvauksia sen jälkeen, kun Eveliina muuttuu elottomaksi neljän vartijan käsittelyssä, ja siihen asti, kun sermi on haettu ja 8-minuuttinen video alkaa.
Viimeksi muokannut fouilleur, To Tammi 26, 2023 2:32 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5116
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja meitzi »

fouilleur kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 2:19 am
Olen kuullut myös käytävän suuntaisesti samaan aikaan kuvatusta videosta, jossa sama tilanne näkyy henkilöiden takaa kuvattuna. Tätä en ole onnistunut löytämään.
Toi on ainut video jonka itse olen nähnyt. Harmillista jos se on kadonnut. Siitä näkee hyvin miten molemmissa käsissä on voimannäyttäjä ja kumpikin nykii saalistaan itsensä suuntaan ja ilmeisesti reagoivat toistensa toimintaan kuvitellen saaliin pistävän hanttiin. Oikeanpuoleinen kompuroi jalkoihinsa ja kaataa myös saaliin, jossa se päätyy perseelleen lattiaan.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

fouilleur
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Su Tammi 15, 2023 3:49 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja fouilleur »

meitzi kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 2:29 am
fouilleur kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 2:19 am
Olen kuullut myös käytävän suuntaisesti samaan aikaan kuvatusta videosta, jossa sama tilanne näkyy henkilöiden takaa kuvattuna. Tätä en ole onnistunut löytämään.
Toi on ainut video jonka itse olen nähnyt. Harmillista jos se on kadonnut. Siitä näkee hyvin miten molemmissa käsissä on voimannäyttäjä ja kumpikin nykii saalistaan itsensä suuntaan ja ilmeisesti reagoivat toistensa toimintaan kuvitellen saaliin pistävän hanttiin. Oikeanpuoleinen kompuroi jalkoihinsa ja kaataa myös saaliin, jossa se päätyy perseelleen lattiaan.
Siis olet nähnyt vain sen takaapäin käytävän suunnasta kuvatun videon vai tämän, alussa olevan videopätkän?

https://twitter.com/jonass64522221/stat ... L_KxuslMlg

TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Tässä jutussa yksi erittäin olennainen osa on poliisin kouluttajat, jotka tulivat osin omalla nimelläänkin julkisuuteen kertomaan, kuinka vartijat käyttäytyivät täysin oikein, ja nyt kansan pitäisi kiltisti odottaa, kun poliisi ja oikeuslaitos valkopesee tapauksen.

Hyvin, hyvin selkeä täysi perseily vartijoilta. Mukaanlukien mm. polvi alaselän päällä.

Poliisi ei ole ystävä, vaan osa väkivaltakoneistoa vartijoiden kanssa. Puolustavat viimeiseen asti toinen toisiaan. On vartijayrityksissä johtopaikoillakin monta poliisia.

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

fouilleur kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 2:19 am
Juliet Jones kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:49 pm
elf kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 1:09 pm


Eli saa häiriköidä jos on fyrkkaa millä lunastaa häiriköintioikeudet? Sinänsä uskonnollsiten traktaattien jakajalla ja hesarinmyyjällähän ei ole muuta eroa kuin että toinen pyrkii saamaan taloudellista hyötyä itselleen, toinen yrittää vilpittömästi pelastaa sinun oman sielusi. Muutoin samanlaisia satuja markkinoivat.

Tämä tuskin liittyy käsiteltävään aiheeseen mutta siitä on nähtävästi tehty käsiteltävä aihe tässä viestiketjussa.
Joissakin kommenteissa syy= uskonnollinen häirintä (vaikkei siitä faktaa esitetty) tuntui johtavan seuraukseen= nainen kuoli (tämä ikävä kyllä on faktaa).

::::::::::::::::::::::::

Mitä enemmän katson videoita 1., 2. ja 3., sitä enemmän en tajua miksei jv/ v:t tajua.

Kirjoitin jo aiemmin, että uhri kuolee videon 2. aikana. Pää on ensin pystyssä, mutta vaipuu sitten maahan eikä hän enää liiku. Mietin kuinka pitkä aika kului videoiden 2. ja 3. välillä? Kolmosessa sermit oli tuotu, eikä sekään liene ihan minuutissa tai parissa hoitunut.
"Videolla 1" vittaat ilmeisesti sivulta kuvattuun videoon, jossa vartijat kompastelevat Eveliinan kummallakin puolella ja sitten rojauttavat lattialle?

Olen kuullut myös käytävän suuntaisesti samaan aikaan kuvatusta videosta, jossa sama tilanne näkyy henkilöiden takaa kuvattuna. Tätä en ole onnistunut löytämään.
Kyllä, tuo on 1. Koostin näitä aiemmin näin:

1. Video maahanviennistä: naisen pää pamahtaa kovalla voimalla lattiaan, kun tyypit eivät hallitse maahanvientiä. Oliko sille edes perustettakaan, nainen koittaa kontata hetken polvillaan pitääkseen tasapainon, mutta eihän se onnistu kun tyypit reuhtoo toinen maahan, toinen eteenpäin?
2. Video kiinnipidosta ja raudoituksesta: nainen voihkii, nostaa päätä vähän aikaa, mutta sitten pää lysähtää lattiaan. Kuolema alkoi tästä ( mahdollisesti pään alkuperäisen lattiaanpamahduksen aloittamasta reaktiosta, shokin aloittamasta reaktiosta tai vaikka kehon sisäisestä vammasta). Jolloin:
3. Video kuolleen ihmisen pitämisestä maassa neljän tyypin toimesta. Pääpuoliset tyypit eivät tarkista terveydentilaa, eikä sermin takana pullisteleva tyyppikään siihen puutu, vaikka katse on välillä hyvin hitsautunut naisen pääpuoleen.

Tessu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1530
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:51 am

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Tessu »

Tuo että virkamies aina puolusta toista virkamiestä loppuun asti pätee kyllä muihinkin tärkeisiin ja isokenkäisiin.
Jos olet normi kaduntallaaja ei ole mitään asiaa oikeuteen voittamaan.aina häviää!
On niillä sellaset metkut herroilla että muiden kommentit ja todistelut ei siiä pärjää.

Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2409
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Juliet Jones kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 7:52 am

2. Video kiinnipidosta ja raudoituksesta: nainen voihkii, nostaa päätä vähän aikaa, mutta sitten pää lysähtää lattiaan. Kuolema alkoi tästä ( mahdollisesti pään alkuperäisen lattiaanpamahduksen aloittamasta reaktiosta, shokin aloittamasta reaktiosta tai vaikka kehon sisäisestä vammasta). Jolloin:
3. Video kuolleen ihmisen pitämisestä maassa neljän tyypin toimesta. Pääpuoliset tyypit eivät tarkista terveydentilaa, eikä sermin takana pullisteleva tyyppikään siihen puutu, vaikka katse on välillä hyvin hitsautunut naisen pääpuoleen.
Lainaan tätä vielä... Alussa paljon julkisuudessa esiintynyt silminnäkijä kuvasi, että oli nähnyt kohtaamisen liikkeen edessä, siitten kiinni käymisen ja kaadon, sekä senkin kun paikalle tuli lisää jv/ v- tyyppejä. Sitten hän lähti lapsen kanssa *liukuportaita askarteluliikkeeseen yläkertaan, asioi siellä, seurasi kuinka ihmiset kuvasivat tapahtumia ja näki kuinka myyjä kielsi ihmisiä kuvaamasta, ja näki kuinka naista jo elvytettiin, lähti alas* ja tähän olisi mennyt hänen mukaansa 5-10 minuuttia, siis paikalta ylös lähdöstä takaisin alas lähtöön. Tämä ei taida olla mennyt ihan noin nopeaan, tuntuu jotenkin siltä. Eipä se kyllä ihme olisi, jos tuollaista nähdessään ei ajantaju ihan tarkka ole.

Salainen_Tietolähde
Neuvoja-Jack
Viestit: 535
Liittynyt: To Tammi 30, 2020 1:52 pm
Paikkakunta: Salainen

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Salainen_Tietolähde »

Maikkarin uutisten videossa joku "asiantuntija" länkytti näitten kiinniotto-oikeuksista sekä mitä oikeuksia kyseisillä spedeillä on.
Tässä linkki:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuo ... #gs.o7xeos

Avatar
JudgeCooper
Frank Drebin
Viestit: 396
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2023 4:44 pm
Paikkakunta: NY

Re: Espoo, Iso Omena 7.1.2023: Vartijoiden retuuttama nuorehko nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja JudgeCooper »

Salainen_Tietolähde kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 9:08 am
Maikkarin uutisten videossa joku "asiantuntija" länkytti näitten kiinniotto-oikeuksista sekä mitä oikeuksia kyseisillä spedeillä on.
Tässä linkki:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuo ... #gs.o7xeos
Tällä palstalla on parempia asiantuntijoita.
Välinpitämättömyys on valinta.

Vastaa Viestiin