Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

palokirves
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Vaimo ja tytär varmaan tyytyväisiä Veikkoon, kun joutuivat odottamaan viisi tuntia raja-asemalla, kun hullua tultiin sakottamaan. Kyseessä siis lestaadiolainen. Tyypin tuotoksia myös youtubessa:

Veikko Flink - Enkeli Vartijat Suomen Rajoilta Otetaan Pois https://www.youtube.com/watch?v=Fu-pq2ghoiA

Veikko Flink https://www.youtube.com/@VeikkoFlink/videos
176 suomalaista on saanut sakot koronatestistä kieltäytymisestä – yksi heistä on Veikko Flink: “Tämä oli minulle niin kovaa henkisesti”
Väliaikaisen lakipykälän ollessa voimassa Suomessa poliisi sakotti 176:ta koronatestistä kieltäytyjää. Osa heistä on vienyt asian oikeuteen. Niin teki myös keskipohjalainen Veikko Flink.

Toholampilainen Veikko Flink kieltäytyi heinäkuussa 2021 koronatestistä Vaalimaan raja-asemalla, kun hän alkoi väitellä testiä ottaneen hoitajan kanssa lakipykälistä.

Pohjanmaan käräjäoikeus antoi ystävänpäivänä toholampilaiselle Veikko Flinkille 15 päiväsakon rangaistuksen koronatestistä kieltäytymisen vuoksi.

– Minulla on sellainen tuntuma, että tein oikein kaikesta huolimatta, hän sanoo tuomion saatuaan.

Flink on tiettävästi ensimmäinen, joka on saanut ”koronapykälän” mukaisen tuomion Pohjanmaan käräjäoikeuden Kokkolan yksikössä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Keskipohjanmaa(siirryt toiseen palveluun).

Koronatestistä kieltäytyminen oli matkailijalle rangaistava teko Suomessa 12. heinäkuuta 2021 - 30. kesäkuuta 2022.

Tartuntatautilaissa oli tuolloin voimassa väliaikainen pykälä, jonka mukaan koronatestin tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta väliin jättänyt Suomeen tulija oli tuomittava sakkoihin.

Poliisihallituksen tilaston mukaan poliisi kirjoitti silloin covid-19-testin laiminlyöntiä koskevasta rikkomuksesta yhteensä 176 rangaistusvaatimusta. Suurin osa rikkomuksista tapahtui vuoden 2021 aikana.

Periaatteellinen kiista hoitajan kanssa
Flink kertoo, että hän kieltäytyi testistä Vaalimaan rajatarkastusasemalla 21. heinäkuuta 2021, viikko koronapykälän voimaantulon jälkeen.

Hän oli tulossa vaimonsa ja tyttärensä kanssa Venäjältä takaisin Suomeen. Naapurimaassa he ovat käyneet kymmeniä kertoja, sillä vaimo on lähtöisin Petroskoista.

Flinkin mukaan he olivat käyneet koronatestissä Venäjän puolella. Testistä oli kulunut kuitenkin liian monta päivää, ja se piti uusia.

– Istuin siihen sairaanhoitajan tuolille ja aloin täyttää suostumuslomaketta – samoin kun olimme edellisellä kerralla tehneet.

Sitten sukset menivät ristiin, Flinkillä ja hoitajalla nimittäin. Flinkin mukaan he ryhtyivät kiistelemään valmiuslaista ja perustuslaista, ja erityisesti siitä, kumpi laki on toisen yläpuolella.

Toholampilaisen näkemys oli, että valmiuslaki ei anna oikeutta polkea hänen perusoikeuksiaan.

Poliisi kutsuttiin paikalle
Flinkin mukaan hoitaja uhkasi, että ilman testiä hän voi joutua vankilaan tai saada sakkoja. Se suivaannutti keskipohjalaisen miehen.

– Sanoin, että kyllähän se on sillä tavalla, että perustuslaki on kaiken yläpuolella. Ei ole mitään muuta lakia, joka on korkeammalla kuin se.

Kiivaan keskustelun päätteeksi Flink päätti katsoa, kumpi on oikeassa. Koronatestin ottaminen tyssäsi siihen.

Paikalle kutsuttiin poliisi.

– Vaimo ja tyttö kävivät testissä ihan normaalisti, kuten edellisellä reissulla. Minä jäin odottelemaan poliisia.

Venäjältä Suomeen saapuvia henkilöautoja Vaalimaan rajanylityspaikalla.

Flink kertoo, että poliisi olisi halunnut kirjoittaa hänelle sakon etänä. Siinä vaiheessa se ei päättäväistä pohjalaismiestä enää tyydyttänyt.

– Sanoin, etten hyväksy sitä. Poliisin pitää tulla henkilökohtaisesti sakottamaan minua, ja että minä en lähde täältä mihinkään sitä ennen.

Flink odotteli poliisia raja-asemalla lähes viisi tuntia. Kuulustelujen jälkeen toholampilainen pääsi kotimatkalle sakkolappu kourassaan.

Sitä hänellä ei tosin ollut aikomustakaan maksaa. Hän halusi oikeuteen.

Flink olisi halunnut valittaa päätöksestä
Puolitoista vuotta Vaalimaan tapahtumien jälkeen Flink istui käräjäoikeudessa kuuntelemassa, mikä laki on minkäkin yläpuolella.

Pohjanmaan käräjäoikeuden mukaan perusoikeudet eivät ole täysin rajoittamattomia varsinkaan silloin, kun ne ovat ristiriidassa muiden henkilöiden perusoikeuksien kanssa. Testaamisen perusteena oli koko väestön terveyden turvaaminen.

Flink ei ole ainoa, joka on vienyt eriävän näkemyksensä oikeuteen asti
.

Oikeusrekisterikeskuksen mukaan koronatestistä kieltäytyneiden rikkomuksia on käsitelty koronapykälän voimaan tulon jälkeen kahden rikosnimikkeen alla: covid-19-testin laiminlyöntiä koskevana rikkomuksena ja terveydensuojelurikkomuksena. Terveydensuojelurikkomuksiin voi kuitenkin kuulua myös muita asioita kuin koronatestistä kieltäytymisiä.

Siksi tämä oli minulle niin kovaa henkisesti. Että minua pidettiin rikollisena.

Käräjäoikeudessa covid-19-testin laiminlyöntiä koskevia rikkomuksia on käsitelty heinäkuun 2021 jälkeen 33 ja terveydensuojelurikkomuksia 32 kertaa.

Hovioikeuteen covid-19-testin laiminlyöntiä koskevia rikkomuksia on edennyt kolme ja terveydensuojelurikkomuksia viisi tapausta. Korkeimpaan oikeuteen on valitettu yhdestä covid-19-testin laiminlyöntiä koskevasta rikkomuksesta ja kahdesta terveydensuojelurikkomuksesta.

Koottua tietoa eri oikeusasteiden ratkaisuista covid-testeihin liittyen ei ole käytettävissä.

Veikko Flink päätti, ettei valita käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen. Hän pelkää, että oikeudenkäyntikulut olisivat sairaseläkeläisen kukkarolle liikaa.

Rikollisena pitäminen otti koville
Sille on syynsä, miksi hoitajan puheet vaivasivat niin kovasti Flinkiä. Hän kertoo olleensa 1980-luvun alussa vankilassa, jossa tuli uskoon.

– Olin hyvin syvällä huumeissa ja rikollisuudessa. En tehnyt mitään hirveän vakavia rikoksia, mutta 5,5 vuotta meni niiden tyhmyyksien sovittamisessa. Kaikki olen maksanut kovalla työllä ja elänyt rehellisesti sen jälkeen koko elämäni.

Uskoon tullessaan hän oli ajatellut, ettei hänen enää koskaan tarvitse olla tuomioistuimessa syytettynä.

– Siksi tämä oli minulle niin kovaa henkisesti. Että minua pidettiin rikollisena.

Poliisin antamien sakkojen jälkeen Flink ryhtyi tutkimaan lainsäädäntöä, varsinkin terveydenhuoltolakia. Hän sanoo olevansa koronarokotteita vastaan eivätkä he ole vaimonsa kanssa ottaneet yhtään ainutta rokotetta koko pandemian aikana.

Flink on sitä mieltä, että koronan varjolla ihmisiltä on viety ihmisoikeuksia.

– Senkin takia halusin lähteä taistelemaan tästä asiasta.
https://yle.fi/a/74-20018423
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10846
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Eikös tämä alla oleva ollut vielä vuosi sitten hirveää foliohattuilua, josta sai potkut kaikista sosiaalisen median suurista kanavista?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009424835.html

FBI:n johtaja: Koronapandemia sai todennäköisesti alkunsa laboratoriosta Wuhanissa

YHDYSVALTAIN liittovaltion poliisi FBI arvioi maailmaa keväästä 2020 lähtien riivanneen koronaviruspandemian lähteneen todennäköisesti käyntiin Kiinan Wuhanissa sijaitsevasta laboratoriosta. Asiasta kertoi tiistaina FBI:n johtaja Christopher Wray.

– FBI on jo jonkin aikaa arvioinut, että pandemian alkuperä on todennäköisimmin mahdollisessa laboratorio-onnettomuudessa Wuhanissa, Wray kertoi Fox Newsin haastattelussa.

Wray ei kertonut tarkemmin FBI:n arvion yksityiskohdista, sillä tiedot on luokiteltu salaisiksi. Hän syytti kuitenkin Kiinan hallintoa siitä, että se on ”tehnyt parhaansa estääkseen ja sotkeakseen Yhdysvaltojen ja muiden yrityksiä selvittää paremmin pandemian alkuperää”.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »


Mitä luulet, olisiko pieni nyanssiero tuon labraonnettomuuden ja sen välillä, että eliitti on tehnyt viruksen ja laskeneet sen tahalleen liikkeelle labrasta?
Tietty foliohatuilta voisi kysyä, eikö FBI olekaan eliitin käskyvallan alla kun tällaisia lipsauttelee?
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2054
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Kuolemannaakka kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:38 am Eikös tämä alla oleva ollut vielä vuosi sitten hirveää foliohattuilua, josta sai potkut kaikista sosiaalisen median suurista kanavista?


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009424835.html


FBI:n johtaja: Koronapandemia sai todennäköisesti alkunsa laboratoriosta Wuhanissa
..
Näinhän se oli ja tässä on vielä sellainen pieni nyanssijutska, että alkujaan oli RASISTISTA edes ehdottaa tuon avaruuskupan tulleen Kiinasta..

18 Mar 2020:


1 May 2020:
Coronavirus: Trump stands by China lab origin theory for virus

US President Donald Trump has appeared to undercut his own intelligence agencies by suggesting he has seen evidence coronavirus originated in a Chinese laboratory.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52496098
Tästä kaikesta rasismista suivaantuneena mm. Nancy Pelosi ehdotteli, että mitä jos kaikki menisivät halailemaan kinuskeja Chinatowniin..ilman maskia tietty - ei sillä, että niistä maskeista mitään iloa olisi ollutkaan 🤔



Sittemmin asia lienee muuttuneen, koska kinuskit toimittaa (väitetysti) aseita venäjälle. Loppui rasismit siihen paikkaan.
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
RussiaWarReport
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2023 11:33 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja RussiaWarReport »



Tämä meemi osuukin vallan mainiosti asioiden ytimeen.
RussiaWarReport
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2023 11:33 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja RussiaWarReport »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/fbi ... la/8643914
FBI: Koronapandemia lähti liikkeelle todennäköisesti kiinalaislaboratoriosta – USA:n ministeriö samoilla linjoilla
Yhdysvaltain liittovaltion poliisi eli FBI arvioi, että koronapandemia lähti liikkeelle todennäköisesti Kiinan Wuhanissa sijaitsevasta laboratoriosta. Asiasta kertoi tiistaina FBI:n johtaja Christopher Wray uutistoimisto Reutersin mukaan.

Wray sanoi uutiskanava Fox Newsille, että FBI on jo jonkin aikaa arvioinut pandemian saaneen alkunsa laboratoriovahingosta Kiinan Wuhanissa.

Myös Yhdysvaltain energiaministeriö on pitänyt todennäköisenä, että noin seitsemän miljoonaa ihmistä tähän mennessä tappanut koronapandemia lähti liikkeelle vuodosta kiinalaisessa laboratoriossa.

Asia käy ilmi yhdysvaltalaismedioille vuodetusta salaisesta tiedusteluraportista, josta uutisoivat helmikuun lopulla muun muassa Wall Street Journal ja New York Times.

Valkoisen talon kansallisen turvallisuuden tiedottaja John Kirby sanoi maanantaina, että Yhdysvaltain hallitus ei ole toistaiseksi päässyt yksimielisyyteen pandemian alkuperästä eikä ole tehnyt lopullista johtopäätöstä asian suhteen.

Neljä muuta virastoa sekä kansallinen tiedustelulautakunta arvioivat edelleen, että koronapandemia on todennäköisesti saanut alkunsa luonnollisesta tartunnasta. Aiemmin tartunnan lähteeksi on arvioitu kalatoria tai villieläintoria.

Wray on syyttänyt Kiinan hallitusta muun muassa siitä, että se yrittäisi peitellä tietoa pandemian alkuperästä.

Kiina tyrmäsi maanantaina väitteet, joiden mukaan pandemia olisi lähtenyt liikkeelle kiinalaislaboratoriosta.

Maailman terveysjärjestön WHO:n edustaja Tarik Jasarevic kertoi uutistoimisto AFP:lle maanantaina, että WHO jatkaa edelleen asian selvittämistä "tarjolla olevien tieteellisten todisteiden perusteella".


Näyttää siltä että salaliittoteorioitsijat olivat oikeassa että taustalla oli kyseessä salaliitto
Avatar
Even Steven
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Su Marras 20, 2022 12:40 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Even Steven »

Siinä olisi nyt 10 valhetta paketissa. Ne jotka näitä väitti todeksi tulisi laittaa vastuuseen.
NEW - 10 myths told by "Covid experts" — now debunked.

https://www.news.com.au/lifestyle/healt ... f4b3fa1f9c

@disclosetv
Liitteet
IMG_20230301_193957_488.jpg
IMG_20230301_193957_488.jpg (75.32 KiB) Katsottu 807 kertaa
Why are you here? To tell a "bunch of lunatics" that they are wrong? Doesn't that make you a greater lunatic?

🍀🍀👊🍀🍀
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10726
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 8:45 pm Siinä olisi nyt 10 valhetta paketissa. Ne jotka näitä väitti todeksi tulisi laittaa vastuuseen.
NEW - 10 myths told by "Covid experts" — now debunked.

https://www.news.com.au/lifestyle/healt ... f4b3fa1f9c

@disclosetv
Eihän noita ole tuossa muodossa todeksi väittäneet muut kuin salaliittohörhöt jotka väittävät että noin on väitetty, ainut joka noista väitteistä on tuossa muodossa esitetty on tuo että maskit vähentävät tartuntariskiä, ja sekin väite pitää edelleen paikkansa siinä tapauksessa että maskia käytetään oikein, maskin oikeaoppinen käyttö olikin sitten jo liikaa vaadittu taito suurelle osalle ihmisistä :roll:
RussiaWarReport
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2023 11:33 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja RussiaWarReport »

Kuva
RussiaWarReport
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Maalis 01, 2023 11:33 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja RussiaWarReport »

Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

RussiaWarReport kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 1:48 pm

Tämä meemi osuukin vallan mainiosti asioiden ytimeen.
Noi kaverukset näyttää siltä, että töllö ei ole eka asia mikä niiltä puuttuu, eikä vika. Toisaalta joltain yhteisöltä voitais vastaavasti kysyä, että miksi keskuudessanne ei ole ainuttakaan foliohattua? - Koska meillä ei ole internettiä.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11412
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Heikkoa tekoa kun kuolee pikku flunssaan.
RTL:n mukaan venäläinen jäätanssija Roman Kostomarov, 46, on menehtymässä pitkän sairastelukierteen päätteeksi.

Olympiavoittaja makaa nyt koomassa. Lääkärit yrittävät vielä pelastaa miehen hengen, mutta näkymät ovat huonot aivoverenvuodon ja kahden aivohalvauksen jälkeen.

Sairauskierre alkoi tuoreimpien tietojen mukaan koronatartunnasta, jota seurasi keuhkokuume. Sen myötä mies vietiin Moskovassa sairaalaan tammikuun puolivälissä. Siellä Kostomarov alkoi kärsiä verenkiertohäiriöistä, jotka aiheuttivat kuolioita.

Tilanne kuolioiden suhteen oli niin huono, että lääkärit joutuivat amputoimaan Kostomarovin kädet ja jalat pelastaakseen miehen hengen. Sen jälkeen edessä oli aivoverenvuoto, aivoturvotus, aivokalvontulehdus ja kaksi aivohalvausta.

Nyt näyttää siltä, ettei Kostomarovia enää voi herättää koomasta.

– Amputaatio oli lopun alku. Hänellä oli ongelmia koko kehossa. Valitettavasti nyt edessä on luonnollinen prosessi. Keho kuolee pikkuhiljaa, yksi Kostomarovia hoitaneista lääkäreistä arvioi woman.ru-sivustolle.
https://www.iltalehti.fi/talviurheilu/a ... 0d5ca0b3cc
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1130
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

damfin kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:27 pm
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 8:45 pm Siinä olisi nyt 10 valhetta paketissa. Ne jotka näitä väitti todeksi tulisi laittaa vastuuseen.
NEW - 10 myths told by "Covid experts" — now debunked.

https://www.news.com.au/lifestyle/healt ... f4b3fa1f9c

@disclosetv
Eihän noita ole tuossa muodossa todeksi väittäneet muut kuin salaliittohörhöt jotka väittävät että noin on väitetty,
Joo, varsinaista olkiukkoilua :D En aina tiedä provosoiko porukka, vai uskovatko aidosti olleensa oikeassa.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1130
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

RussiaWarReport kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 1:48 pm

Tämä meemi osuukin vallan mainiosti asioiden ytimeen.
Hieman koominen ajatus, että joku tohtorikoulutettu jakaisi salaliittomeemejä sosiaalisessa mediassa :D Tai sitten tekevät rahaa tuolla kaikella roskalla. Amerikka ja silleen.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Avatar
Even Steven
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Su Marras 20, 2022 12:40 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Even Steven »

Samira kirjoitti: To Maalis 02, 2023 10:27 pm
damfin kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:27 pm
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 8:45 pm Siinä olisi nyt 10 valhetta paketissa. Ne jotka näitä väitti todeksi tulisi laittaa vastuuseen.

Eihän noita ole tuossa muodossa todeksi väittäneet muut kuin salaliittohörhöt jotka väittävät että noin on väitetty,
Joo, varsinaista olkiukkoilua :D En aina tiedä provosoiko porukka, vai uskovatko aidosti olleensa oikeassa.
Ai on pokkaa väittää ettei mitään olekaan sanottu?
Why are you here? To tell a "bunch of lunatics" that they are wrong? Doesn't that make you a greater lunatic?

🍀🍀👊🍀🍀
Vastaa Viestiin