Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitus

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Oletko aikeissa äänestää eduskuntavaaleissa?

Äänestys päättyi Su Huhti 02, 2023 1:39 pm

a) Totta helvetissä
24
77%
b) Tod.näk. kyllä
3
10%
c) Tod.näk en
4
13%
d) No en tod.
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 31

Avatar
Medborgare
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2012 11:40 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Medborgare »

dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 12:14 pm Jatkan asiallisemmin, että oikeistolle on oma paikkansa... Ilman oikeistoa nykyisessä järjestelmässä olisi vasemmistolainen helvetti päällä.


Helvetti voidaan vielä perua.
Maan tavan mukaan asialla ovat nimettömät sankarit, jotka ovat erityisen aktiivisia murha.info -sivustolla ja Iltalehden keskustelusivuilla, jotka ovat suomenkielisen netin surkeimmat likaviemärit.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/181
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja dazu »

Mitä tulee raivoon, niin jatkuukohan oikeiston neljä vuotta kestänyt tapporaivo vielä hallitukseenkin ja nämä psykoosit siitä, että 95% suomalaisista on kommunisteja, jotka täytyy tappaa, tulevat toteen?

Pikkuisen on häirinnyt nämä joidenkin henkilöiden kommunistipsykoosit sosiaalisessa mediassa. Ymmärtääkseni kommunistit ovat sellaisia, jotka kannattavat suunnitelmataloutta. Montakohan sellaista mahtaa Suomessa nykypäivänä olla? Ainakaan Suomessa ei olisi mitään järkeä siirtyä suunnitelmatalouteen ihan muuten vaan ja romuttaa hyvin toimiva järjestelmä.
Talouspuolella merkittävin ääriliike viimeisen 20 vuoden aikana Suomessa on ollut markkinaliberalistit ja yövartijavaltion kannattajat. Nythän näitä tulee jokatapauksessa olemaan hallituksessa 2023-2027.

Oma lukunsa on sitten vasemmistoliberalistit, eli nämä vihervasemmistolaiset ja sitten keskustaliberalistit. Useimmiten korkeasti koulutettuja nuoria aikuisia, enemmän kaupungeissa, kuin maalla. Tunnen näitä jonkun verran ja ovat kyllä kaikki markkinatalousjärjestelmän kannattajia. Noh, lukuunottamatta tosiaan ehkä niitä harvoja erikoistyyppejä, joita tapaa ehkä jossain Kalliossa.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
aumari
Axel Foley
Viestit: 2015
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja aumari »

Jossain lehdessä vasuri valitteli putoamistaan 8 vuoden eduskuntatyön jälkeen. "Tuntuu kuin tippuisi tyhjän päälle!". Miten niin tyhjän päälle? Sopeutumisrahaa nauttiva voi opiskella ammatin itselleen tai päivittää vanhaa. Esim. hoitoalalle, siellä on pulaa tekijöistä. Palkka on tietysti murto-osa kansanedustajan palkasta, mutta minkäs mahtaa.
Rubiskreebeli
Jack Bauer
Viestit: 969
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Toivottavasti Kokoomuksessa ymmärretään miksi he saivat näin suuren kannatuksen. Nyt vaan täysillä Persujen kanssa laittamaan pelisäännöt uuteen uskoon. Porukka töihin ja sitä kautta verot alas ja matalapalkkaistenkin töiden ostovoimaa parantamaan. Tulonsiirrot pois niiltä jotka luulevat niitä ihmisoikeuksiksi. Tulonsiirrot kuuluvat niille jotka eivät oikeasti voi tehdä tuottavaa työtä.
Aasinajaja
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Joulu 19, 2019 12:19 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Aasinajaja »

dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Onko Suomella kaikki kunnossa? Itse olen koulukiusattuna katsellut kymmenen vuotta sosiaalisessa oikeistolaisten kiimaista selitystä siitä, kuinka kouluväkivallassa on kyse vahvempien yksilöiden selviytymisestä ja parhaimpien geenien lisääntymisestä. Kyse ei ole siis ollut ainoastaan uhkailusta, vaan jo toteutetun väkivallan glorifoimisesta.
Mitäh?!?! Miten minä en ole kuullut tällaisesta? Kuulostaa todella kammottavalta! Millainen ihminen glorifioi toteutunutta väkivaltaa? Varmaan joku umpihullu!
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Opiskeluaikana tein ilmaisia kesätöitä, kun oikeistolaiset kusipäät huusivat pää punaisena, että töitä pitää tehdä, mutta tarjolla ei ollut muuta, kuin palkatonta duunia.
Häääh!? Etkö saanut edes palkkaa duunista? Sehän on ilmiselvää ORJUUTTA! Että jotkut kehtaavatkin. Eivätkä poliisikaan edes välitä, naureskelevat vaan vieressä.
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Kun sairastuin kestävyysjuoksuharrastuksen seurauksena krooniseen sydänlihastulehdukseen, minulle tarjottiin masennuslääkkeitä ja oikeistolaiset huusivat pää punaisena, kuinka kommunistin täytyy nyt mennä töihin. Samaan aikaan nämä rotat valehtelevat mielenterveysongelmien räjähdysmäisestä kasvusta. Todellisuudessa mielenterveysongelma ovat he itse.
Siis voi kehno! En olisi voinut villeimmissä unelmissanikaan kuvitella että Suomessa tapahtuisi tuollaista, mutta pakko se on uskoa kun itse kuulee. Että ne oikeistolaiset osaavatkin olla, voi hemmetti sentään etten osaa pahemmin sanoa. Pistää ihan vihaksi.
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Kun naisystäväni joukkoraiskattiin, olivat kokoomuslaiset kyrvät kaulailemassa raiskaajien kanssa ja selittelemässä paremmista geeneistä ja vahvemmista yksilöistä.
Aivan käsittämätöntä! Tuo on kyllä niin julkeaa että oksat pois! Tuollaiset raiskarit pitäisi ampua ja syöttää koirille! Ja sitten ne koiratkin pitäisi ampua!

Ja vielä kokoomuslaisetkin olivat paikalla kaulailemassa raiskureita, ja selittelemässä geeneistä ja kromosomeista? Huhheliheijaa. tämä on just tätä!
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Oikeistopuolueiden valtaa olemme nähneet yhteiskunnassa mm. siinä, että lukioiden pääsyrajat Tampereella ovat olleet viimeiset 10 vuotta 9.0 -luokkaa. Eli ei mitään mahdollisuuksia päästä koulutukseen, tai saada töitä. Syynä se, että kouluja "piti" lakkauttaa, kun koulutettu työvoima ei kelvannut työmarkkinoilla työnantajille ja näin saatiin säästöjä=lisää rahaa työnantajille palkkaamatta ketään töihin.
No just! Kas kun eivät vielä polttaneet lukioita maan tasalle, kun oppilaat olivat vielä sisällä. Kyllä tämä maa on aivan hunningolla.
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Aivan ihana oli suunnitteilla ollut ja nyt ilmeisesti toteutuva aktiivimalli kakkonen, jossa esim. 60-vuotiaan Kainuussa 90-vuotiaiden vanhempiensa luona asuvan ja vanhempiaan hoitavan miehen on pakko ottaa vastaan siivoustyö Helsingistä, ettei hän menetä tukiaan.
No niin! Ja saanko arvata, tietenkin vessoja siivoamaan? Kuka muka haluaa siivota muiden ripuleita seiniltä? En minä ainakaan!
dazu kirjoitti: Ma Huhti 03, 2023 11:16 am Tätä on nyt tulossa lisää, kun nämä häiriintyneet rotat pääsevät taas valtaan. Kokoomuksen ja perussuomalaisten äänestäminen näissä vaaleissa on osoitus raivotaudista ja saatanan valtaan joutumisesta. Täysin vastuuton ja häiriintynyt teko äänestää oikeistopuolueita. Anteeksi en näille raiskaajien kanssa kaulailijoille ja lasten hakkaamista ihannoiville anna.
Eikä sinun tulekaan antaa, se olisi juuri sitä mitä ne kaulailijaluciferit haluavat!

Täytyy myöntää että itseänikin nyt hävettää kovasti että äänestin perssuleita, joten vaikka en haluakaan että annat minulle anteeksi, pyydän silti anteeksi sitä että olen heitä äänestänyt, ja tulen todennäköisesti äänestämään vastaisuudessakin. Anteeksi, anteeksi, anteeksi! Muistinko sanoa anteeksi?
Solttuetsivä
Axel Foley
Viestit: 2488
Liittynyt: La Maalis 19, 2016 1:22 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Solttuetsivä »

Seuraavat Eduskuntavaalit on aika pian.

Eduskunta voidaan hajottaa presidentin päätöksellä, kun hallituksella ei ole enää eduskunnan luottamusta.
Tämä tapahtuu yleensä tilanteessa, jossa hallituksella ei ole enää riittävää enemmistöä eduskunnassa, ja presidentti voi päättää, että eduskunta hajotetaan ja järjestetään uudet vaalit.


Ei tällä vaalituloksella saada pysyvää hallitusta Suomeen.
Kaatuu kun halitusta ei saada muodostettua. Tai jos hallitus muodostuu niin se kaatuu aika nopeasti välikysymyksessä.

- Jos (SDP, Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP) ei mene Kokoomus/Perussuomalaiset hallitukseen niin hallitus saa juuri sen
puolet kansanedustajista Kritillisten ja Harkimon kanssa.

Pari edustajaakin poissa äänestyksestä niin välikysymys menee läpi.

Kokoomuksen ja Perususomalaisten ainoa toivo on saada RKP mukaan.

Vaaliuurnilla ollaan vielä uusissa Eduskuntavaaleissa 2023, tai viimeistään Eduskuntavaalit 2024
Leo Leopardi

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Leo Leopardi »

Riikka Purran CV

-Särkänniemen myyjä
-Mäkkärin myyjä
- Väitöskirjatutkija- dropout
-Kotiäiti
-2016 lähtien persuilla töissä

Siinäpä sitä olisi kokenut ja asiansa osaava valtiovarainministeri.Ei perkele voi olla tottakaan. :shock:

Olihan toki noilla kehareilla oikeusministerinä kouluja käymätön työtön paperimies.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Leo Leopardi kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 4:29 am Riikka Purran CV

-Särkänniemen myyjä
-Mäkkärin myyjä
- Väitöskirjatutkija- dropout
-Kotiäiti
-2016 lähtien persuilla töissä

Siinäpä sitä olisi kokenut ja asiansa osaava valtiovarainministeri.Ei perkele voi olla tottakaan. :shock:

Olihan toki noilla kehareilla oikeusministerinä kouluja käymätön työtön paperimies.
Olihan meillä pääministerinäkin nainen, jonka cv oli:

- Sokoksen kassa
- demareilla töissä

Tämä oli sinun mielestä aikaisemmin ok, koska sannasannalla oli vagina ja hän oli kommari.

Hienoa, että sinäkin olet herännyt siihen, että Sannan työkokemus ja koulutus ei ollut ihan sitä mitä pääministeriltä vaaditaan.

Ja lopputuloksen tietävät kaikki, koko kausi oli bilettämistä ja kohusta toiseen liitelyä "mutku mä voin, olen Sanna Marin"
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5387
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Gurney kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 8:22 am
Leo Leopardi kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 4:29 am Riikka Purran CV

-Särkänniemen myyjä
-Mäkkärin myyjä
- Väitöskirjatutkija- dropout
-Kotiäiti
-2016 lähtien persuilla töissä

Siinäpä sitä olisi kokenut ja asiansa osaava valtiovarainministeri.Ei perkele voi olla tottakaan. :shock:

Olihan toki noilla kehareilla oikeusministerinä kouluja käymätön työtön paperimies.
Olihan meillä pääministerinäkin nainen, jonka cv oli:

- Sokoksen kassa
- demareilla töissä
Sanottakoon ensin että en pidä Marinista (paitsi mitä tulee hänen Ukraina/Nato -linjaansa) enkä äänestänyt vihervassareita, mutta eihän tuo pidä paikkaansa että Marinin CV tuo olisi.

Marin valmistui hallintotieteiden kandidaatiksi vuonna 2012 ja maisteriksi vuonna 2017 Tampereen yliopistosta.
Pääaineensa oli kunta- ja aluejohtaminen ja sivuaineita hallinto- ja oikeustieteet. Pro gradunsa Marin teki kuntien poliittisen johtamisen ammattimaistumisesta.

Marin oli Sokoksella töissä opiskeluaikoina, kuten lukuisat muutkin opiskelijat, eikä siinä ole mitään huonoa.
Oli henkilöstä mitä mieltä tahansa, niin aika jäätävää että opiskeluaikainen työnteko otetaan lyömäaseeksi ja väitetään sitä Marinin "koulutukseksi".
Sanna Marin CV.PNG
Sanna Marin CV.PNG (44.41 KiB) Katsottu 459 kertaa
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedust ... /1297.aspx
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sanna_Marin
Aasinajaja
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Joulu 19, 2019 12:19 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Aasinajaja »

Leo Leopardi kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 4:29 am Riikka Purran CV

-Särkänniemen myyjä
-Mäkkärin myyjä
- Väitöskirjatutkija- dropout
-Kotiäiti
-2016 lähtien persuilla töissä

Siinäpä sitä olisi kokenut ja asiansa osaava valtiovarainministeri.Ei perkele voi olla tottakaan. :shock:
Eikö CV:ssä mielestäsi ole oleellista että hän on valtiotieteiden maisteri, vai tarkoituksellasiko jätit sen pois? Ehkä jopa halusit antaa kuvan ettei hänellä ole toisen asteen koulutusta, lisäämällä sinne tuon "dropout"?

Oletan että sinulla on vähintään yksi ellei parikin tohtorin väitöskirjaa suoritettuna, kun mielestäsi sitä alemmat ovat "dropout"?
Aasinajaja
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Joulu 19, 2019 12:19 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Aasinajaja »

OnyxPhoenix kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 9:11 am Sanottakoon ensin että en pidä Marinista (paitsi mitä tulee hänen Ukraina/Nato -linjaansa) enkä äänestänyt vihervassareita, mutta eihän tuo pidä paikkaansa että Marinin CV tuo olisi.
Niin, eikä tuo väitetty Purrankaan CV ollut totta kun ilmeisesti siitä oli pudonnut pois "pikku" detalji valmistumisesta valtiotieteiden maisteriksi.

Entä mitä mieltä ollaan siitä että nykyinen opetusministeri Li Andersson on valtiotieteiden kanditaatti? Ei edes maisteri?!? Saati sitten TOHTORI?

Sellainenko hunsvotti ja hanslaakariko on lapsiemme koulutuksesta päässyt päättämään nykyisessä hallituksessa? Huhheliheijaa ja munat veks!
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5387
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Aasinajaja kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 10:03 am
OnyxPhoenix kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 9:11 am Sanottakoon ensin että en pidä Marinista (paitsi mitä tulee hänen Ukraina/Nato -linjaansa) enkä äänestänyt vihervassareita, mutta eihän tuo pidä paikkaansa että Marinin CV tuo olisi.
Niin, eikä tuo väitetty Purrankaan CV ollut totta kun ilmeisesti siitä oli pudonnut pois "pikku" detalji valmistumisesta valtiotieteiden maisteriksi.
Hyvä että näitä korjataan. Purran koulutusta en suoraan päästä osannut sanoa.
Ärsyttää tällaiset että asioita vääristellään, oli kysymys sitten kenestä tahansa, rehellinen pitää olla.
canis lupus
Javier Pena
Viestit: 1897
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Tuli mieleen että kellä puolueella on eniten filosofian tohtorin natsoja? Käsittääkseni tuo lätsä on kuitenkin ollut Ranskan vallankumouksesta lähtien se eniten elinolosuhdeiden laatua pohtiva ala.

Jotkut valtiotieteiden tohtorit vääntävät enemmän Valtiosäännöstäsun muusta juridiikasta, eivät niinkään tutki ovatko aiemmat pykälät niitä humaaneimpia ihmiskunnan järjestyksen ja rauhallisuuden ylläpitoon?

Niin, persuilta niitä löytyy 2 tai kolme, onko muilla puolueilla yhtäkään?
Mens malus in corpore sano
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2244
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Leo Leopardi kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 4:29 am Riikka Purran CV

-Särkänniemen myyjä
-Mäkkärin myyjä
- Väitöskirjatutkija- dropout
-Kotiäiti
-2016 lähtien persuilla töissä

Siinäpä sitä olisi kokenut ja asiansa osaava valtiovarainministeri.Ei perkele voi olla tottakaan. :shock:

Olihan toki noilla kehareilla oikeusministerinä kouluja käymätön työtön paperimies.
Ylilaudalta lainattuja "totuuksia", joita loydettiin twitterista .

Twitterissa kysyttiin: ENSIMMAISET tyopaikkasi?

Purra vastasi:

Ilmaisjakelulehtien jako
Mansikan poiminta
Sarkanniemen laitteiden hoitaja
McDonalds'in tyontekija, kouluttaja ja vuoropaallikko.
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Aasinajaja
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Joulu 19, 2019 12:19 pm

Re: Eduskuntavaalit 2023 ja sen jälkeinen hallitusspekulaatio

Viesti Kirjoittaja Aasinajaja »

OnyxPhoenix kirjoitti: Ti Huhti 04, 2023 11:00 am Hyvä että näitä korjataan. Purran koulutusta en suoraan päästä osannut sanoa.
Ärsyttää tällaiset että asioita vääristellään, oli kysymys sitten kenestä tahansa, rehellinen pitää olla.
Mitä itse asiaan tulee eli ministereiden koulutustaustaan, onhan tuo mielenkiintoinen kysymys että pitääkö ministereillä olla jokin tietty koulutustausta ja taso? Valtiovarainministerin pitäisi aina olla koulutukseltaan esim. taloustieteen tohtori, oikeusministerin pitäisi olla valmistunut oikiksesta, puolustusministerin pitäisi olla vähintään majuri, sosiaali- ja terveysministerin pitäisi olla lääkäri, kulttuuri- ja tiedeministerin tulisi olla laulava yliopistotutkija jne.

Entä jos hallituspuolueiden joukosta ei löydykään noita, jätetäänkö paikka täyttämättä? Vai pitäisikö Suomen hallituksen olla aina virkamieshallitus, riippumatta siitä mitkä puolueet voittavat vaalit?
Vastaa Viestiin