Surma grillijonossa -08 Rovaniemi

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1328
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

^Kyllähän tuolla on tullut viikonloppuisin käytyä, mutta ei ole vaan iskenyt silmään mitkään vartijat, tosin kyllä saatan käydä ennen neljää. Sunhan se sitten pitäis hyvin tietää paljonkos siitä kakkua tirahti, jos olet aaltiksen hyväkin kaveri. Onkos asiasta muuten edes vielä annettu tuomiota? Vai joutukos kaveri mielentila tutkimuksiin?
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

jamppa kirjoitti:^Kyllähän tuolla on tullut viikonloppuisin käytyä, mutta ei ole vaan iskenyt silmään mitkään vartijat, tosin kyllä saatan käydä ennen neljää. Sunhan se sitten pitäis hyvin tietää paljonkos siitä kakkua tirahti, jos olet aaltiksen hyväkin kaveri. Onkos asiasta muuten edes vielä annettu tuomiota? Vai joutukos kaveri mielentila tutkimuksiin?
en ole tommin kans liikkunut 4 vuoteen,on se sen verta typerä ihminen.

se oli mielentilassa jo talvella.meni muistaakseni helmikuussa jo.

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3848
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

DollariExpress kirjoitti: en ole tommin kans liikkunut 4 vuoteen,on se sen verta typerä ihminen.
Eli joku bodari vissiin?
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

z
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 2:38 pm

Viesti Kirjoittaja z »

supernova kirjoitti:Kun noista veitsistä puhutaan, niin en voi olla toteamatta että itse olen kantanut veistä taskussa vuodesta 77. Silloin aloitin peruskoulun.
OT:
Jep. Eksäni piti aina mukanaan Leathermania kun oli siihen tottunut. Sillä väännettiin ruuvit ja mutterit niin töissä kuin kotona. Erään baari-illan jälkeen kotiin tultuaan hän tunnusti minulle, että oli kännissä miestenvessassa laittanut veitsen toisen vessankävijän kurkulle. Sen jälkeen Leatherman jäi aina kotiin. Kieltämättä eksä oli vähän väkivaltaan taipuvainen, joskin tämän taipumuksensa erittäin hyvin hallitseva (ts. ei esim. minuun koskaan kajonnut, vaikka selvästi olisi mieli tehnyt), mutta silti tuo pysäytti. Pidän ihan yleistä teräasekieltoa hätävarjelun liioitteluna, mutta on se kumminkin ase. Kyllä sille pimahtaessaan käyttöä löytyy.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Luupää kirjoitti:Eli joku bodari vissiin?
ei todellakaan,lihava Hanu-Petteri,kaukana bodarista.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »


Rovaniemen grillisurmaajalle yli 10 vuoden tuomio taposta
12.08.2008

Rovaniemen grillisurmaaja tuomittiin taposta kymmeneksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen. Mies todettiin mielentilatutkimuksessa täysin syyntakeiseksi.

Rovaniemen käräjäoikeus katsoi syytteen mukaisesti, että häntä on pidettävä erittäin vaarallisena toisen hengelle ja terveydelle. Oikeus määräsi myös, että tuomitun on suoritettava poikkeuksellisesti koko rangaistus vankilassa.

35-vuotias rovaniemeläinen Tommi Aalto tappoi veitsellä miehen grillikioskilla kaupungin keskustassa Uudenvuodenyönä. Aalto on tuomittu myös aikaisemmin väkivaltarikoksesta


käytännössähän tuo vastaa yli 15 vuoden tuomiota.

saa nähdä mitä hovi sanoo.

EDIT: hyvin ollut taas huhua liikenteessä mistä jamppa puhui,4 vuoden tuomiosta.tuomio annettu 12.8 vasta...
Viimeksi muokannut DollariExpress, Pe Elo 15, 2008 11:54 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Jotkut saavat sentään ajettua Suomen mittakaavassa kovat tuomiot läpi. Näitä lisää kiitos. Onko tämä nyt varmasti niin, että ennen tuon 10 v mentyä äijä ei voi päästä ulos, eli ei hyvät käytökset ym. paska tehoa tällä kertaa?
Paavo Arhinmäki on äijä!

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

loneliness kirjoitti:Jotkut saavat sentään ajettua Suomen mittakaavassa kovat tuomiot läpi. Näitä lisää kiitos. Onko tämä nyt varmasti niin, että ennen tuon 10 v mentyä äijä ei voi päästä ulos, eli ei hyvät käytökset ym. paska tehoa tällä kertaa?
Ei tehoa,mutta onhan Hovi oikeus varmasti vielä,mutta Tommi on tuomittu niin monesta törkeästä pahoinpitelystä ja kymmenistä pahoinpitelyitä, 1x väkisinmakaamisesta,ettei sormet ja varpaat riitä.siihen päälle tappo ja täydellinen kiistäminen niin ei kai sitä voi odottaa kuin todella kovaa tuomiota.

harvinaisia nykyään nämä päivästä päivään istuttavat vuosituomiot.

edes kanaali ei saa niitä..?

Tommin tuntien tämä ei jää viimeiseksi tapoksi,kun noin kova tuomio heilahti.
ei tarvi montaa poikkipuolista sanaa sanoa kun puukkoa tulee aivan varmasti.siellä linnassakin.jäämme kuulolle.

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Onko Tommi kova leikkimään huumeiden kanssa ja alkoholiakin äijällä meni kivasti ilmeisesti vai? Jos olet Dollariexpress tuntenut Tommin, niin millainen persoonallisuus oli selvänä. Onko nämä pahoinpitelyt yms. tapahtuneet kaikki kännissä?
Paavo Arhinmäki on äijä!

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

loneliness kirjoitti:Onko Tommi kova leikkimään huumeiden kanssa ja alkoholiakin äijällä meni kivasti ilmeisesti vai? Jos olet Dollariexpress tuntenut Tommin, niin millainen persoonallisuus oli selvänä. Onko nämä pahoinpitelyt yms. tapahtuneet kaikki kännissä?
huumeita,pillereita ja viinaa,piri tuli kuivioihin 1996 ja sillon se meni ihan yliymmärryksen.

selvinpäin ajatukset oli samat:pitäskö käydä vetään neekeriä turpaan,suunnitteli rikoksia kokoajan eika kaikki ollu oikein kohdallaan.

väkivalta jutut tapahtuu aina pään ollessa sekaisin,eka puukotus oli -95 ja siitä rapsahti 1.3 vuotta,ties mitä kelas selvinpäin (harvoin vaan oli)

kaikinpuolin häiriintynyt jo pienenä.asen vanhemmat asu mun mummolan naapurissa ja olen tuntenut tommin ihan 3 vuotiaasta asti.

nyt taitaa olla 7 kertaa istumassa.

puolusti kyllä kavereita aina,jos itsellä oli joku uhka päällä niin Tommi kyllä tuli ja veteli pitkin korvia.

joku kerran kyseli Tommilta pistoolia ostomielessä,tommi kyseli että mihin se tykkiä tarvii niin sanoi että pitää kouluttaa yhtä tyyppiä (tarkoitti minua kun meillä oli ollut rittaa),niin tommi ei myynyt,sanoi että suksi vittuun ja jos XXX:lle jotain tapahtuu niin sinut tapetaan ensimmäisenä.
ei meillä sen jälkeen ollut riitaa tämän hepun kanssa...

tommi kulki aina puukko tai retkikirves mukana,usein ne jäi johonkin pubiin pöydän alle.siellä se niitä piti jos jotain sattuu niin saa napattua äkkiä käteen.

ja kyllä se niitä paareissa käyttikin,niin myyjiä kuin asiakkaita kohtikin.

selvän tommi on samanlainen kuin kännissä,kännissä vaan nopeampi toimimaan ilman ajatusta kiinnijäämisestä.

se ei varmasti pelkää hakata tai puukottaa ketään.selvänäkään.

tommi lusi ekan kakkunsa vasta 23 vuotiaana,oliko se nyt vajaa 1v..8 kk puolikkaalla,joka on aika harvinaista kun on ikänsä rikoksia tehnyt.

piri sen pään lopulta hajotti,sen jälkeen alkoi tapahtumaan asioita joilla ei ollut tommille mitään väliä,kuka vaan sai turpaansa ja keneltä vaan se varasti niin huumeita kuin kaikkea muutakin.mikään ei ole sille pyhää.

sanoin jo 12 vuotta sitten että tommi varmasti tappaa vielä jonku ja nyt sanon ettei tämä ole viimeinen,kun se kynnys on nyt ylitetty,kahdesti se on linnasta karannut ja sitä se varmaan siellä nytkin miettii,toivottavasti ei vartijaa tapa ohimennen.

litmanen

Viesti Kirjoittaja litmanen »

Menee jo vähän off-topikiksi, mutta kun grillijonoissa aina välillä sattuu sellaista, että henkilö syystä tai toisesta kaatuu maahan pää edellä, johtaa se aina aivoverenvuoden vaaraan.
Aivoverenvuotoahan ei välttämättä kukaan havaitse heti, ei edes kaatuja itse, ja aivoverenvuoto voidaan tarkistaa kolmella tavalla:

1. Pyytää kaatunutta henkilöä lausumaan yksinkertainen lause (esimerkiksi: "Onpa kaunis päivä tänään")

2. Pyytää henkilöä nostamaan molemmat kätensä ylös.

3. Pyytää henkilöä hymyilemään.

Mikäli hänellä on ongelmia jossakin näistä kolmesta asiasta, pitää hänet heti toimittaa sairaalaan.

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3848
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^
2. Pyytää henkilöä nostamaan molemmat kätensä ylös.
....ja jos tässä vaiheessa saa kohdehenkilöltä kuonoonsa niin kyseessä ei ole aivoverenvuoto. Ei myöskään silloin jos puhuteltava karauttaa kauhun vallassa kaseikkoon tai alkaa pelosta täristen kaivamaan lompakkoa kupeeltaan...

Anteeksi, oli IIIHAN pakko kuten klisee kuuluu.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

aivansama
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Syys 29, 2008 11:32 pm

Viesti Kirjoittaja aivansama »

DollariExpress kirjoitti:
potnapekka kirjoitti:Onko tämä aalto alkuperäisiä rovaniemeläisiä kun on mua muutaman vuoden nuorempi mutten muista tuollaista hemmoa sieltä.
kyllä on,asui saarenkylässä ikävuodet 1-25,sen jälkeen luuhas linnassa jatkuvasti,sekoili ja tappeli,miehestä ei tykkää koko kaupungissa kukaan,luukuista varasti huumeita,murtautui lähes jokaisen tuttavan asuntoon,yritti murtoa paikallisen prätkäkerhon talliin,mutta sain naamaansa ja joku tuhos aaltiksen koko asunnon ovenkarmeja myöten.

kerran aaltis tempaisi ja etsi ex tyttöystävänsä jolle oli saanut lapsen aikaiseksi,niin käsiin turvakodista ja pahoinpiteli 3 työntekijää sisäänmeno matkalla sekä tämän lapsensa äidin siellä.
samoin hänellä on lähestymiskielto äitiinsä

sama mies istui joku kolme-4 vuotta sitten 16 vuotiaan tytön väkisinmakaamisesta+lukuisten pahoinpitelyjen ym. kolttosten takia Pelsolla vajaan 3v. tuomion,puheita on ollut ,että oli eristettynä koko tuomion.

joko T.A sai kakun? mielentilaan määräsivät joskus helmi-maaliskuun aikaan
satuin näkemään ton kun se sai prätkäjätkiltä turpaansa. olipa kerranki isommat jätkät vastassa. veri lensi. mukava oli nähdä joskus noinkin päin. yleensä kun sitä näki niin oli just joku maanantai iltapäivä ja se potki jotain pikkujätkää päähän rovakadun ja koskikadun risteyksessä (rovaniemen pääkatujen risteys) ja autoilijat odotteli siinä kiltisti että pääsis jatkamaan matkaa...

yhden nimeltämainitsemattoman tutun kanssa se tapas pyöriä joskus 10 vuotta sitten mut seki lopetti hengaamisen ku sai aina pataan aaltikselta. yks tuttu muija joskus hengaili sen kans, mikähän lie päässä viirannu silläki kun on moisessa jampassa jotain nähny.

olkaa tosiaan varovaisia kun tää pääsee joskus linnasta pois. toivottavasti ei pääse. oikee isänmaan ystävä tosiaan.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Huhun mukaan Tommilta olisivat päivät päättyneet omankäden kautta..

Tikkewtz
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Ma Tammi 07, 2008 11:21 am
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Tikkewtz »

Hahhahahhhhhaaaaaaaa!!!!!
Buuaahhahaaaaaaaaaa!!!!

Kuka vittu jää kaipaamaan mokomaa vitun runkkaria.

Vastaa Viestiin