Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Somessa joku nuori nainen kertoi (tämä siis määriteltäväksi väitteeksi, ei voi todentaa todeksi) että hänet on kaksi ulkomaalaista raiskannut, ja kun hän on kertonut asiasta suvakkikavereilleen, nämä ovat haukkuneet häntä rasistiksi.

Itse istuin kerran bussissa eräällä stessillä odottamassa että jatketaan matkaa. Näin kun nuori suomalaisen näköinen nainen käveli rattaiden tai vaunujen kanssa (en muista kumpien), ja mukanaan hänellä oli kaksi lähi-itäläisen näköistä miestä. Vanhemman näköinen taisi puhua puhelimeen kokoajan. Nuorempi miehistä läpsi naista kokoajan päähän. Vaikutti siltä että hän teki sitä ihan huvikseen.

Kuinka toivoisinkaan että se nainen on lopuksi saanut tarpeekseen ja mojauttanut sitä juippia nyrkillä niin että tuntuu. Tällaisen fantasoiminen on tietysti väärin, mutta niin käy aina tunteisiin kun näen että joku kiusaa lasta tai naista. Miksei miestäkin, jos kiusattu ei pysty puolustautumaan.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3736
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Psykopaatti kirjoitti: Ti Heinä 11, 2023 8:36 am Maahanmuuttajien määrä tosiaan kun ylittää määrän x, suhteessa kantaväestöön, silloin alkaa ongelmia kasaantumaan. Jos ongelmia haluttaisiin estää, niin maahanmuuttajien määrä olisi pidettävä hyvin rajattuna ja hieman määritellä, mistä maanosasta otetaan. Mahdollista tämä on, jos hieman näytetään keskisormea joillekin vihervasemmiston huutamille mielilauseille..."kansainväliset sopimukset". Jokainen maa voi itse valita tulijoitaan näin halutessaan, se tosin vaatisi hieman irtiottoa näistä muutamista puulaakeista.
Ei suinkaan.
Silloin kun mädätysvasemmisto huutaa "kansainvälisistä sopimuksista", se tarkoittaa että niitä ei aiota noudattaa lainkaan, ja Suomeen voi tulla jos siltä tuntuu.
Vuonna 2015 mm. Schengen ja Dublin sopimuksilla pyyhittiin persettä, vaikka nämä olivat juuri ne tärkeimmät kansainväliset sopimukset mitä olisi pitänyt noudattaa.

Mitä tulee oikeisiin maahanmuuttajiin, jokaisella valtiolla on edelleen oikeus määritellä hyväksyttävät maahanmuuttoperusteet ja vaatimukset niiden täyttämiseksi.

Mädättäjäistö, YLE etunenässä, yrittää edelleen taikoa turvapaikanhakijat maahanmuuttajiksi - mitä he suinkaan eivät ole.
Mitään velvollisuutta ottaa määräämätöntä määrää turvapaikanhakijoita Suomeen ei ole olemassakaan.
Turvapaikka-anomus on käsiteltävä, mutta sen voi tehdä raja-asemallakin ja/tai laittaa hakijat säilöön Suomessa.
Näin menetellään mm. Eestissä, eikä siinä rikota mitään kansainvälisiä sopimuksia.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Huutaja Jaana
Vic Mackey
Viestit: 1972
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

tää uutinen löytyy tuolta ranskan mellakat-keskustelusta mutta sopii tännekin.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ran ... #gs.2hvakx

Ranskassa teini-ikäisen pojan surmaa seurannut mellakointi on aiheuttanut ainakin 650 miljoonan euron vahingot.

Asiasta kertoi tiistaina ranskalaisen vakuutusyhtiöiden liiton johtaja Florence Lustman, jonka mukaan mellakoihin liittyen on tehty yli 11 000 korvausvaatimusta. Noin kolmasosa haetuista vahingonkorvauksista liittyy vahinkoihin, joita on syntynyt paikallisviranomaisten omaisuudelle.

Lustman arvioi viime viikolla, että vahingonkorvauksia on haussa ainakin 280 miljoonan euron edestä. Hän kuitenkin painotti, että monia korvausvaatimuksia oli tuolloin vielä tekemättä.

Viime aikojen levottomuudet alkoivat sen jälkeen, kun poliisi ampui 17-vuotiaan algerialaistaustaisen pojan Pariisissa kesäkuun lopussa.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3258
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Eiköhän ole aika alkaa palauttamaan näitä maihintunkeutujia sinne mistä ovat lähteneetkin, omille synnyinseuduilleen takaisin ja vieköön jälkikasvunsa mukanaan.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Mitenkäs siinä keississä kävi jossa irakilainen palautettiin Irakiin ja omaiset alkoivat väittää että kuoli siellä? Siitähän Suomi sai jotain noottia, ja selvisi että huijaus ja äijä elossa. Onko nootti kumottu? Vai saako huijarit vapaasti väittää mitä tahansa, eikä mitään peruta?
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ifigeneia kirjoitti: Ke Heinä 12, 2023 12:11 pm Mitenkäs siinä keississä kävi jossa irakilainen palautettiin Irakiin ja omaiset alkoivat väittää että kuoli siellä? Siitähän Suomi sai jotain noottia, ja selvisi että huijaus ja äijä elossa. Onko nootti kumottu? Vai saako huijarit vapaasti väittää mitä tahansa, eikä mitään peruta?
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin kumosi Suomea koskevan tuomion turvapaikanhakijan palauttamista Irakiin koskevassa asiassa

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on 13. heinäkuuta 2021 antanut ratkaisun, jolla se kumosi kokonaisuudessaan Suomea koskevan tuomion turvapaikanhakijan palauttamista Irakiin koskevassa asiassa N.A. v. Suomi.
Valtioneuvosto.fi
13.7.2021 11.57

Mutta:
Huijaus aiheutti lisäksi Suomen valtiolle tilapäistä mainehaittaa, koska EIT:n langettavassa päätöksessä on ollut kysymys vakavimpana pidettävästä ihmisoikeusloukkauksesta eli oikeudesta elämän suojaan.

Langettava päätös on edelleen näkyvissä EIT:n tietokannassa ilman mainintaa siitä, että se on kumottu.
Helsingin Sanomat
30.11.2022

Yli vuosi kumoamispäätöksen jälkeen langettava päätös oli edelleen näkyvillä. Tiiä sitte onko edelleen.
- Olihan se ihan kauhee mainehaitta ja Suomi sai pysyvän lommon.

Surkuhupaisaa on se, että maat joita mm. Suomi avustaa miljardeilla euroilla saavat perseillä kuinkas lystäävät näiden ihmisoikeusjuttujensa kanssa. Ei siinä mainehaitat ja lommot tunnu missään. Saavat rahaa ja ymmärrystä vuosikymmenestä toiseen.
- Maksajan rooli on karu; rahat menee ja syyllistetään sen minkä ehditään.
----------------------------------------------------------------------------------

Mutta! Tiiättekö mitä? Somalivanhukset eivät enää uskalla mennä kauppaan koska rasismi.

Sanallakaan ei mainita sitä, että somalit ja ählämit ovat raiskaus- sekä rikostilastojen kärkiluokkaa yhdessä mustalaisten kanssa. Seurauksena suomalaiset lapset ja nuoret ryöstetään ja hakataan päivittäin, merkkivaatteet viedään päältä.

Mutta nyt uutisoidaan vimmalla ja kiireellä siitä kaikkein pyhimmistä; maahanmuuttajien kokemasta rasismista. Yhtä kiireellä kun tuupataan jonnekin heidän tekemät rikokset. Ettemme vaan leimaa heitä. Leimataan sen sijaan suomalaiset muutaman keksityn tapauksen perusteella, niin kivapuhe ja suomalaisten syyllistäminen voi huoleti jatkua. Onhan tää rasismi kuiteskii niiku totta. Imaami sano:
Kaikki somali­vanhukset eivät enää uskalla mennä kauppaan, sanoo liiton puheen­johtaja

Riikka Purran vanhojen kirjoitusten kielenkäyttö on omiaan madaltamaan kynnystä rasismiin, maahanmuuttajayhteisöissä uskotaan.

IMAAMI Sharmarke Said Aw-Musse ei halua kaataa hallitusta.

Sitä Suomi ei hänen mukaansa kestäisi kriisien ristiaallokossa ja muuttuneessa turvallisuusympäristössä. Silti hän arvostelee hallituksen toimia rajuin sanankääntein.

Vantaan Myyrmäessä toimivan As-Salam-moskeijan imaami on seurannut viimeaikaista keskustelua valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) oletetuista 15 vuoden takaisista kirjoituksista hyvin huolestuneena. Keskustelu on hänen mukaansa omiaan repimään suomalaista yhteiskuntaa kahtia, mikä puolestaan voi kiihdyttää rumien ja rasististen sanojen käytön konkreettisiksi teoiksi.

”Maahanmuuttoa voi kritisoida ja sen ongelmista puhua. Koko länsimainen demokratiahan rakentuu ajatukselle, että kaikenlaisille mielipiteille on tilaa. Halventaminen ja rasismi sen sijaan ovat raja, jota ei koskaan pitäisi ylittää, ja se on jo nyt ylitetty kirkkaasti.”

Aw-Mussella on 30-vuotiaana lähes seitsemän vuoden kokemus imaamina eli hengellisenä johtajana toimimisesta. As-Salamin yhdyskuntaan kuuluu noin 3 000 jäsentä eri taustoista, muun muassa somalialaisia, irakilaisia, albanialaisia ja kantasuomalaisia. Imaamin mukaan yhdyskunta toimii yhteistyössä viranomaisten kanssa tavoitteenaan edistää rauhaa ja yhteiskunnallista dialogia.

Siksi häntä korpeaa, että keskusteluilmapiiri on muuttunut vihamieliseksi. Nyt puhutaan äänenpainoilla, jotka vaikeuttavat yhteiskuntarauhan rakentamista ja rapauttavat sitä, mitä on vuosien varrella saatu aikaan.

”Puheissa ja kirjoituksissa näkyvät yhä enemmän me ja he.”

MUSLIMIYHTEISÖSSÄ on nyt suoranainen hätä, millaiseksi arkipäivän rasismiksi sanat muuttuvat. Ilmassa on väkivallan pelko, sillä yksikään ääriajatteluun perustuva teko ei synny tyhjästä. Esimerkiksi Aw-Musse ottaa Kankaanpään tapauksen, jossa äärioikeistolaisen ryhmittymän epäillään suunnitelleen terroritekoa vastaanottokeskukseen.

”Eivät tällaiset jutut mene niin, että ihminen vain herää aamulla ja haluaa tehdä terrori-iskun. Ensin on ollut foorumi, jolla on leimattu tiettyjä ihmisryhmiä ja levitetty disinformaatiota.”

Aw-Mussen mukaan somalialaistaustaisten kohdalla halventavasta puheesta on osittain jo tullut tavallista.

”Ratkaisuna Riikka Purran on perussuomalaisten puheenjohtajana otettava haltuun oma joukkonsa ja kerrottava heille selkeästi, mikä on rasistista puhetta ja että sille ei ole tilaa puolueessa. Sitten hänen pitäisi laatia asiasta tiedote ja kertoa, mitä toimenpiteitä hän todella on tehnyt puoluetasolla nollatoleranssin takaamiseksi.”

SUOMEN somalialaisten liiton puheenjohtaja Ahmed Hassan hämmästelee myös, ettei somalialaisilta ole pyydetty anteeksi, vaikka esimerkiksi turkkilaisilta on. Osalle Suomen noin 23 000 somalitaustaisesta tämä vaikuttaa olevan hyvin tärkeä kysymys, johon Hassan toivoisi ministeri Purralta vastausta.

Hassanin puhelin on soinut tauotta viime päivinä. Parinsadan huolestuneen yhteydenoton joukossa on ollut hänen mukaansa avunpyyntöjä vanhuksilta, jotka kaipaavat apua kaupassa käyntiin, koska eivät itse uskalla lähteä kotoaan.

”Päällimmäinen huoli on, että rasismi normalisoituu samalle mallille kuin se oli 90-luvulla. Ihmiset miettivät, uskaltaako pelata jalkapalloa ulkona tai käyttää julkisia kulkuvälineitä.”

Hassanin mielestä 90-luvun jälkeen ilmapiiri parani koko ajan, mutta nyt kehityksen pelätään kääntyvän. Hän pelkää myös, miten kärjistynyt keskustelu vaikuttaa lapsiin ja nuoriin.

”10-vuotias tyttäreni on kolmannen polven maahanmuuttaja, ja Suomi on ollut tuon sukupolven oma maa. Nyt he pohtivat, kuuluvatko tänne sittenkään. Lapset huomaavat kyllä, mitä ympärillä puhutaan.”

Tärkeää olisi myös erottaa, milloin keskustelun tai kritiikin kohteena on maahanmuutto ja milloin maahanmuuttajat ihmisinä, sanoo Bahar Mozaffari.

Iranilaistaustainen Mozaffari tuli Suomeen vuonna 2006 kiintiöpakolaisena Turkin kautta ja toimii nykyisin Soraya-tasa-arvo ry:n puheenjohtajana ja Vantaan osaamiskeskuksen projektipäällikkönä. Viime vuoteen saakka hän oli myös Monika-naisten hallituksen puheenjohtaja.

”Maahanmuuttovastaisuus ei ole yksiulotteinen ilmiö eikä sitä voi liittää pelkästään esimerkiksi perussuomalaisiin, vaikka maahanmuuton politisoituminen olikin yhteydessä perussuomalaisten kannatuksen kasvuun.

Purran kohdalla on Mozaffarin mukaan kyse selkeästi maahanmuuttajiin kohdistuvista rasistisista asenteista. Hänen ja koko hallituksen pääministerin johdolla tulisi linjata selkeästi, ettei ihmisiin kohdistuvaa syrjintää tule sietää.

”Jos emme osaa käsitellä näitä asioita oikealla tavalla, se syö luottamusta hallitukseen.”

Mozaffari huomauttaa myös, että nyt on hyvä aika tuoda keskusteluun epäkohdat, jotka maahanmuuttopolitiikassa hiertävät. Vain siten voidaan luoda aitoja ratkaisuja kotoutumiseen ja ehkäistä syrjintää.

”On muistettava arvot, joiden pohjalta hyvinvointivaltio on rakennettu. Ne eivät saa olla ristiriidassa uuden hallituksen linjojen kanssa.”
Helsingin Sanomat
13.7.2023 16:53
MUSLIMIYHTEISÖSSÄ on nyt suoranainen hätä, millaiseksi arkipäivän rasismiksi sanat muuttuvat. Ilmassa on väkivallan pelko, sillä yksikään ääriajatteluun perustuva teko ei synny tyhjästä. Esimerkiksi Aw-Musse ottaa Kankaanpään tapauksen, jossa äärioikeistolaisen ryhmittymän epäillään suunnitelleen terroritekoa vastaanottokeskukseen.
Hän ei kuitenkaan ota esille somalien ja muiden ählämien yliedustusta suomalaisiin kohdistuvissa raiskauksissa ja pahoinpitelyissä. Miksi ei?
Hän ei kuitenkaan ota esille Vantaan Myyrmäessä - just siellä hänen moskeijansakin on - riehuvan maahanmuuttajan toimintaan, että miten rasistinen nuori saadaan pois kivittämästä suomalaisia ja hakkamasta rollaattorilla kulkevia suomalaisvanhuksia. Miksi ei?

Ei ota esille ei. Nämä asiat imaami mieluusti unohtaa, mutta kärkkäästi tarttuu parin kiljuskinin toimintaan jossain Kankaanpäässä.
”Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljen silmästä”
Evankeliumi Luukkaan mukaan 6:41-42 FB92
MUSLIMIYHTEISÖSSÄ on nyt suoranainen hätä, millaiseksi arkipäivän rasismiksi sanat muuttuvat.
Ihanko totta!? Kivasti - taas ja jälleen - jäi huomioimatta millaiseksi arkipäivän rasismiksi muslimien teot ovat vuosien aikana muuttuneet; katujengit, raiskaukset, pahoinpitelyt, ylimielisyydet, kantaväestön vähättely, pahoinpitelyiden videoinnit, nöyryyttämiset...

Miksi imaami ei mainitse näistä mitään? Hän pitää muslimeja puhtaan valkoisina. Parempina, koska allah. Suomalaisten käytöksen hän polkee toistuvasti lokaan. Näin hän saa suvaitsevaston mukaan itse kirjoittamaansa näytelmäänsä.
Aw-Mussen mukaan somalialaistaustaisten kohdalla halventavasta puheesta on osittain jo tullut tavallista.
Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan. Imaami yksipuolistaa tämänkin asian. Vain suomalaiset...
Koko länsimainen demokratiahan rakentuu ajatukselle, että kaikenlaisille mielipiteille on tilaa. Halventaminen ja rasismi sen sijaan ovat raja, jota ei koskaan pitäisi ylittää, ja se on jo nyt ylitetty kirkkaasti.”

Aw-Mussella on 30-vuotiaana lähes seitsemän vuoden kokemus imaamina eli hengellisenä johtajana toimimisesta.
Imami höpisee demokratiasta mutta toimii samaan aikaan epätasa-arvoisen ja naisia alistavan sekä vihaa puhkuvan uskonnon ykkömiehenä. Poimii rusinat pullasta; ratsastaa länsimaisella demokratialla kun hänelle sopii, mutta omat toimensa ovat kaikkea muuta. Kaksinaamainen paskanpuhuja.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Jos kaikista vanhoista puheista kuuluu hysterisoitua, koskahan homot tajuavat säikähtää että heidäthän voidaan kohta heittää talonkatolta, koska se on oikein telkassa kertottu että islam sanoo että noin on tehtävä.

Ja olisipa se puukkoriehakin Turussa jäänyt pelkän suunnittelun asteelle.

Iloisesti myös muistetaan aina korostaa sanaa maahanmuutto. Turvaturismi on ihan eri asia kuin maahanmuutto.
sinnerman
Agentti Scully
Viestit: 653
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

Tainnut tässä maahantulo ongelmassa käydä "taas " niin että juuri kun melkein voitiin ryhtyä puhumaan myös hallitsemattoman maahanmuuton ongelmista,niin saatiin vedettyä esiin rasistikortti jonka varjolla voidaan taas vierittää kaikki ongelmat johonkin muualle kuin sinne missä niitä ainakin on.
Viime päivinä kun on vähänkin vilkaissut uutisia ,niin niistä löytyy artikkeleita/juttuja joissa toimittajat haastattelevat esim,ulkomaisia toimittajia tyyliin olettehan nyt varmasti huomanneet että meillä on nyt Suomessa rasismi ongelma.
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Kuva

Jos nyt ajatellaan että maahanmuuttokriittisyys lainausmerkeissä tarkoittaa nimenomaan turvaturismin vastustamista, niin minkä ihmeen takia pitäisi suostua olemaan rasisti sen vuoksi? Olen tietokirjoista sun muista aikoinani pällistellyt että mitenkä ne ihmislajin muuttoreitit ovat kulkeneet, ja siltä pohjalta olen siinä käsityksessä että kaikki muslimit jotka eivät ole mustaihoisia eli afrikkalaisia, ovat valkoihoisia. Vaikkakin yhdyn biologien näkemykseen ettei ihmisten kohdalla oikein edes voi puhua mistään "roduista", niin jos nyt kumminkin puhuisi, niin ei ole olemassa mitään "ruskeiden rotua". Eli joku lähi-itäläinen tai pohjoisafrikkalainen on minun silmissäni tai aivoissani ns. valkoinen siinä missä joku eurooppalainen tai Euroopasta muuttanut amerikkalainen tai australialainen.

Näin ollen minun on vähän vaikea niellä olevani mukamas rasisti, koska rasismi on minulle nimenomaan ihonväriin kohdistuvaa halveksuntaa, sortoa ja vainoa. Siis kaikenkaikkiaan kaikkea sitä missä jenkit ovat kunnostautuneet omia kansalaisiaan kohtaan. Ja mitä hevon helvettiä se suomalaisiin mitenkään liittyy? Hoitakoon amerikaanot oman tottinsa miten parhaiten taitavat. En ymmärrä miksi tänne pitää importoida väenväkisin joku rasismin aate. Ja jos nyt ajattelee jotain kulahtaneita aapisia ja muuta tämmöistä, mistä voidaan hankkiutua eroon, niin sitä minä en tottavieköön ymmärrä että miksi sitä rasismia tuputtamalla tuputetaan kun on kyse kaikista muista kuin mustaihoisista ihmisistä...

Jotkut lähi-itäläiset/pohjoisafrikkalaiset naiset ilmeisesti kovasti yrittävät omia itselleen "värillisen" ihmisen roolia, vaikkeivat semmoisia siis ole. On keksitty joku "värin persoona", POC. Tämä todellakin mielestäni kuuluu mustille ja mulateillekin ehkä, mutta ei kyllä jumankauta millekään valkoiselle sen takia että hän yrittää päästä keräämään itselleen hyödyt ja edut kaikkialta kaikin mahdollisin vippaskonstein.

Eli jos nyt sitten päädyttäisiin vaikka siihen että heitettäisiin pellolle maasta jokaikinen mies joka on tänne jollain helkkarin ilveellä hankkiutunut Lähi-idästä tai pohjois-Afrikasta, niin en minä sitä kyllä miksikään rasismiksi määrittelisi. Jos kansojen kannalta ajatellaan, niin kyseessähän olisi sukupuuton uhassa olevan kansan ennaltavarjelu, koska helpommin tällainen mitätön suomalaisten sakki katoaa kansojen taistossa olemattomiin, kuin joku semmoinen sakki jota on joku 30 tai 300 miljoonaa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tätä mieltä maahanmuuttajat ovat Purran kirjoituksista ja hallituksesta

Iltalehti kysyi maahanmuuttajilta sekä maahanmuuttajataustaisilta suomalaisilta, millaisia ajatuksia Purran rasistiset ja maahanmuuttovastaiset kirjoitukset ovat heissä herättäneet.

Uusi oikeistohallitus on ajautunut rasismikohun silmään ulkomailla asti. Tällä viikolla on uutisoitu valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) rasistisista ja väkivaltaa ihannoivista kirjoituksista Jussi Halla-ahon (ps) Scripta-blogin vieraskirjassa.

Iltalehti kysyi maahanmuuttajataustaisilta suomalaisilta sekä maahanmuuttajilta, millaisia ajatuksia vallankäyttäjän kirjoitukset heissä herättävät.

Suomessa koko elämänsä asunut Abdishakuur Ibrahim Mohamed eli tuttavallisemmin Sakke sanoo, että Purran kirjoitukset ovat hänestä järkyttäviä. Sakesta erityisen järkyttävää on se, että rasistisesti puhunut henkilö on yksi valtiomme johtajista.
– Se kertoo meidän nykypäivän hallituksesta jotain. En voi uskoa, että Petteri Orpo oli sitä mieltä, että tämän voi jollain julkilausumalla hoitaa pois alta. Kyllä valtiovarainministerin pitäisi erota, Mohamed sanoo.

Derraqi Ilham kertoo, että viime aikojen tapahtumat ovat aiheuttaneet hänen perheelleen valtavasti surua.
– Meistä on tuntunut niin pahalta. Meidän lapsemme on syntynyt täällä ja hänelläkin on niin paha mieli. Hän kärsii tästä, vaikka hän on syntynyt täällä.

Purra on pyytänyt kirjoituksiaan anteeksi, mutta toisaalta myös syyttänyt mediaa siitä, että kommentit ovat hänen mielestään irrotettu kontekstista.

Purran toimiminen valtiovarainministerinä on Ilhamin mielestä ”aivan 100-prosenttisesti väärin”. Ilham suhtautuu asiaan tästä huolimatta armollisesti, mikäli Purra ottaa opikseen.
– Jos hän on pyytänyt anteeksi, hän saa anteeksi, mutta toivottavasti pian ei tule taas jotain (uutta). Ei ole kiva, jos pyytää anteeksi koko ajan. Toivottavasti tämä on viimeinen kerta, Ilham sanoo.

Purran anteeksipyyntöä ei purematta niellä
Vain päivää ennen julkista anteeksipyyntöään Purra kirjoitti blogissaan, ettei hänelle tulisi mieleenkään irtisanoutua tai pahoitella aiempia tekemisiään. Purra kommentoi vielä tämän vuoden helmikuussa esiin nousseita kirjoituksia Halla-ahon blogin vieraskirjasta.
– Hyvä se on, että luetaan. Vieläkin. Vielä, kun penkojat oppisivat lukemastaan jotakin, Purra kirjoitti Twitterissä.

Mohamedin mielestä anteeksipyyntö ei riitä. Myös Najma on samaa mieltä ja viittaa kirjoituksista paistavaan muukalaisvihaan.
– Anteeksipyyntö ei riitä, jos hän sisimmässään tuntee näin. Hän on mikä on.

Najman mielestä Purra pyytää anteeksi, koska hän haluaa jatkaa valtiovarainministerinä. Najma sanoo myös, että pääministeri ei ole vielä käsitellyt asiaa hänen mielestään riittävällä tavalla.

Najma on huolissaan, että rasismi lisääntyy perussuomalaisten hallitusvastuun myötä.

EU:n rasistisin maa
Euroopan perusoikeusviraston tutkimuksen mukaan Suomi on EU:n rasistisin maa. 63 prosenttia tutkimuksen vastaajista kertoi kokevansa rasistista ahdistelua Suomessa.

Ahdistelun lisäksi etnisiin vähemmistöihin kohdistuu esimerkiksi syrjintää työelämässä sekä fyysistä väkivaltaa.

Äärioikeistolaisen ideologiaan vahvasti kuuluva rasismi ja muukalaisviha on Supon mukaan kasvava turvallisuusuhka Suomessa.

Supo kertoo tunnistaneensa äärioikeistolaista terroristista toimintaa kannattavia ja sympatisoivia henkilöitä Suomessa. Yksittäiset äärioikeistolaiset henkilöt ja pienryhmät muodostavat Supon mukaan huomionarvoisen terrorismin uhan Suomessa.

Purran ase-kommentti liittyi kouluammuskeluun
Purran kommentti lähijunassa ampumisesta on herättänyt erityistä huomiota ja järkytystä. Pirjo-niminen henkilö oli puhunut Halla-ahon blogissa kouluampujien sukupuolijakaumasta. Purra oli vastannut hänen kommenttiinsa kertomalla kohtaamisesta ”pikkusompun” kanssa.
– Pirjo. Jos mulle annettaisiin ase, ruumiita tulisi ihan lähijunassakin, Purra kirjoitti kaksi päivää Kauhajoen kouluampumisen jälkeen.

Aiemmin samana vuonna Purra tiedusteli Halla-ahon blogin vieraskirjassa, olisiko Helsingissä samanmielisiä ihmisiä ”sylkemässä kerjäläisten päälle ja hakkaamassa neekerilapsia”.

Islamofobia on muslimeihin kohdistuvaa rasismia
Aland Ahmad kertoo olevansa hyvin loukkaantunut Purran käyttämästä rasistisesta ja solvaavasta puheesta. ”Neekereiden” ja ”somppujen” lisäksi Purra on käyttänyt ”turkkilaisapina”-ilmaisua sekä puhunut vihamielisesti muslimeista.

Ahmed on asunut Suomessa kahdeksan vuotta, mutta hänelle ei ole vielä myönnetty oleskelulupaa. Uuden hallituksen kaavailemat maahanmuuttokiristykset huolestuttavat Ahmedia.

Al-Zalimi Raed on myös huolissaan rasistisesti ajattelevista henkilöistä valtionjohdossa. Raaed nostaa esiin työperäisen maahanmuuton. Raaed kaiketi viittaa virheelliseen käsitykseen, että Suomeen tultaisiin nauttimaan sosiaalietuuksista ja työttömyydestä.
– Ei ole hyvä, että valtionjohdossa on tuollaista. Ulkomaalaisia on Suomessa paljon ja he tekevät paljon töitä. Olen asunut Suomessa 24 vuotta.

Raedin mielestä on hyvä, jos rasistisia puheita pyydetään anteeksi, mutta se ei riitä, jos kyseisestä ajattelusta käsin säädetään lakeja.

Maahanmuuttovastaisten ihmisten keskuudessa esiintyy islamofobista käsitystä, että muslimit olisivat yleisesti ottaen väkivaltaisia tai terroristeja. Islamofobia on muslimeihin ja islamiin kohdistuvaa vihamielisyyttä, rasismia ja pelkoa.

Aland Ahmed korostaa sitä, että suuresta muslimiväestöstä huolimatta Suomessa ei tapahdu islamistista terrorismia. Ajatus terrorismin yleisyydestä muslimiväestössä tuntuu Ahmedista vieraalta, koska suurin osa muslimeista on hänen mukaansa aivan tavallisia ihmisiä, niin kuin missä tahansa muussakin väestöryhmässä.
– Et sinäkään ole Suomessa omassa silmässäsi mikään terroristi, Ahmed sanoo Iltalehden toimittajalle.

Ahmed kertoo, mitä mieltä hän on siitä, jos joku ajattelee hänen olevan ”paha”.
– Tunnen itseni, olen hyvä (ihminen).
Iltalehti
15.7.2023 6:00
...suuresta muslimiväestöstä huolimatta Suomessa ei tapahdu islamistista terrorismia
Terrorismia on niin monenlaista. Vaan miksi Aland Ahmed ei pidä Turussa tehtyjä puukotuksia terrorismina?
- Lisäksi pitää muistaa lisääntyneet raiskaukset sekä muu väkivalta, jotka he ovat tuoneet tullessaan.
Maahanmuuttovastaisten ihmisten keskuudessa esiintyy islamofobista käsitystä, että muslimit olisivat yleisesti ottaen väkivaltaisia tai terroristeja.
Mistä kummasta tuo mahtaa johtua? Sikäli tuossa on virhe, sillä nyt yleistetään maahanmuuttovastaisuus ja islamin uskonto. Kaikki maahanmuuttajat eivät ole mielikuvitusolennon palvojia.

Miksi ei kysytty oikeilta maahanmuuttajilta - nyt kysyttiin entisiltä pakolaisilta ja humanitäärisistä syistä maahan tulleilta ja/tai heidän jälkeläisiltään.
Ahmed on asunut Suomessa kahdeksan vuotta, mutta hänelle ei ole vielä myönnetty oleskelulupaa.
Edelleen Suomessa! Miksi? Edes vihervasemmistolainen hallitus ei saanut hänelle oleskelulupaa aikaiseksi! Ahmedin touhut ja Suomeen jäämisen syyt eivät kestä päivänvaloa, mutta silti hän on yhä Suomessa.
Supo kertoo tunnistaneensa äärioikeistolaista terroristista toimintaa kannattavia ja sympatisoivia henkilöitä Suomessa. Yksittäiset äärioikeistolaiset henkilöt ja pienryhmät muodostavat Supon mukaan huomionarvoisen terrorismin uhan Suomessa.
Supo ei saa aikaiseksi julistettua Tiitisen listaa, Supo pimittää Matti Saarelaisen puuhasteluja ja maalittaa äärioikeistoa (kyllä, niitä molempia henkilöitä) ja sympatiseeraa vasemmistoa sekä islamia (kyllä niitä satoja tuhansia henkilöitä), niin heidän puheet kannattaa vetää vessasta alas.
- Äärioikeisto aikeissa tehdään terroria = Supo huolestuu, on tiiviisti yhteydessä mediaan ja tekee itseään tärkeäksi, jotta määrärahaa riittäisi jatkossakin
- Islamisti tekee terroria = Supo: yksittäistapaus, eikä siitä kannata tehdä mitään johtopäätöksiä, ettei Suomen islamilainen yhteisö pahoita mieltään, he ovat kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä
- Venäläiset ostavat kiinteistöjä sekä maa-alueita kriittisiltä alueilta = Supo: he tekevät bisnestä, heillä on vapaus ostaa mitä haluavat, eikä meille kuulu kaupallisen toiminnan seuraaminen
- Suomeen muutti 1990-luvulta lähtien kymmeniä tuhansia venäläisiä, joukossa "paluumuuttajia" väärennetyillä papereilla = Supo: ei pidä paikkaansa, jos tälläistä olisi, niin saisimme heidät kyllä selville
- Suomessa on toiminut 1950-luvulta lähtien venäläisiä vakoojia mm. suomalaisen valehenkilöllisyyden turvin = Supo: tiedämme heidät eikä heistä ole vaaraa, päinvastoin kuin suomalaisesta äärioikeistosta
- Lähi-idästä ja Afrikasta saapuu salakuljetettuja ihmisiä = Supo: ei kuulu meille, meillä on äärioikeiston kanssa ihan tarpeeksi tekemistä
- Syksyllä 2015 saapui laittomasti länsirajan kautta yli 30000 henkilöä = Supo: me tiedämme eräänlaisen systeemin kautta saapujien taustat, siellä on runsaasti korkeakoulutettuja henkilöitä
- Moskeijoissa puhutaan ja puhkutaan vihaa suomalaisia sekä muita vääräuskoisia kohtaan = Supo: ihmisillä on oikeus harjoittaa uskoaan vapaasti
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3736
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Marokon Kauhu kirjoitti: To Heinä 13, 2023 10:31 pm
Nyt on kaikki aseet käytössä.

Kansallismielistä hallitusta ei voi sallia.
Homosaation ja mädättämisen on jatkuttava hinnalla millä hyvänsä.

Näin olen tämän homman viime päivien Yle, Hesari jne touhuista ymmärtänyt.
sinnerman kirjoitti: Pe Heinä 14, 2023 8:01 am Tainnut tässä maahantulo ongelmassa käydä "taas " niin että juuri kun melkein voitiin ryhtyä puhumaan myös hallitsemattoman maahanmuuton ongelmista,niin saatiin vedettyä esiin rasistikortti jonka varjolla voidaan taas vierittää kaikki ongelmat johonkin muualle kuin sinne missä niitä ainakin on.
Viime päivinä kun on vähänkin vilkaissut uutisia ,niin niistä löytyy artikkeleita/juttuja joissa toimittajat haastattelevat esim,ulkomaisia toimittajia tyyliin olettehan nyt varmasti huomanneet että meillä on nyt Suomessa rasismi ongelma.

Hyvin kiteytetty.
Tulee vähän Trumpin presidenttikausi mieleen:
Kampitusta tehdään 24/7/365, ja sitten on vaikea saada mitään aikaiseksi.

Täytyy aina muistaa, että eivät Ylet ja Hesarit ja muut ole näitä itse keksineet.
Opit ja käskyt tulevat Suomeenkin USA - vetoiselta "Internazionale Klicke" porukalta- tiedätte ketä tarkoitan.

Jenkeissä on uusissa tv-sarjoissa joka paikassa, nazi-valkoinen-ylivalta-nationalisti terroristeja.
Kansallismielisyydestä yritetään tehdä ihan tosissaan rikos.

Ja ylläri, sama meininki Suomessa.
Juuri kun pitäisi saada vuosikymmenten mädätystä maahanmuuttoasioissa korjattua.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7466
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Kräki kirjoitti: La Heinä 15, 2023 7:43 am Ja lisää paskaa pukkaa,kaikkien pitäisi pyytää somaleilta anteeksi ja madella heidän edessään.
Ja suomi rasistisin maa ikinä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/212b ... f36ce84aa4
Euroopan perusoikeusviraston tutkimuksen mukaan Suomi on EU:n rasistisin maa. 63 prosenttia tutkimuksen vastaajista kertoi kokevansa rasistista ahdistelua Suomessa.
Pitää muistaa miten Suomi on vielä keskimäärin turvallisin maa, vaikka Ruotsin tie etnojengiväkivaltaisuuksineen on näkynyt raiskauksissa ja muutamissa tapoissa. Enimmäkseen se näkyy pahoinpitelyryöstöissä, joiden määrä on moninkertaistunut ja muuttunut epidemiaksi nuorten kohdalla.
Ahdistelun lisäksi etnisiin vähemmistöihin kohdistuu esimerkiksi syrjintää työelämässä sekä fyysistä väkivaltaa.
Olen seurannut näitä asioita monia vuosia. Esimerkiksi kaikki viime vuosien valtamedian masinoimat rasismikohut olivat kusetusta. Tämän takia Iltasanomien tuolloinen päätoimittaja kirjoitti muistutuksen susitarinasta, että ei saisi keksiä omasta päästä näitä juttuja, kuten Ida Erämaa keksii. Se opetus oli tarkoitettu kaikille valtamedian toimittajille.

Mitä tulee tähän fyysiseen väkivaltaan, niin semmoinen aihe olisi käsitelty julkisuudessa näyttävästi, mutta kun ei ole ollut edes yhtäkään tapausta, niin toimittaja joutuu keksimään päästään omia juttuja. Sen sijaan maahanmuuttajien etnoväkivaltaisuuksista kantasuomalaisia kohtaan löytyisi joka päivältä uutisia.

Työelämän syrjintää on voinut olla ja muuta vääränlaisia katseita, mutta tämäkään ei ole millään tavalla kovin ylisuuri ongelma. Esimerkiksi lukuisat yritysten edustajat viestivät aivan päinvastoin julkisuudessa.
Äärioikeistolaisen ideologiaan vahvasti kuuluva rasismi ja muukalaisviha on Supon mukaan kasvava turvallisuusuhka Suomessa.

Supo kertoo tunnistaneensa äärioikeistolaista terroristista toimintaa kannattavia ja sympatisoivia henkilöitä Suomessa. Yksittäiset äärioikeistolaiset henkilöt ja pienryhmät muodostavat Supon mukaan huomionarvoisen terrorismin uhan Suomessa.
Supon tiedot eivät perustu yhtikäs mihinkään. Kuten yllä kirjoitin, niin kaikki todisteet kertovat aivan muuta.
SUPO valehtelee räikeästi ja kusettaa ihmisiä.
Supoon sopii hyvin "Keisarilla ei ole vaatteita" satu.

Jos ottaa kertauksena paljastuneet asiat.
Äärioikeiston ryhmät ovat erittäin marginaalisia toimijoita. Niiden jäsenmäärä on vähäinen.
Yleensä tapauksia on riepoteltu julkisuudessa kuukausia ja isolla tohinalla laitettu Supon ja poliisin tutkinnat alulle.
Myöhemmin jutut ovat vähitellen kadonneet julkisuudesta, kun keneltäkään ei edes kynsi katkennut.

Samalla taas rikokset ovat olleet tasoa "vääränlaisen aseen hallussapito".
Koska ei ole ollut mitään oikeita rikoksia, kuten maahanmuuton yhteydessä raiskaukset, ryöstöpahoinpitelyt, tapot, niin vähitellen jutut ovat isoista mediakohuista unohdettu ainakin siksi aikaa, kunnes taas valtamedia voi ulista Ida Erämaan tai muun toimittajan kautta keksityn rasismin vaarallisuudesta.

Siirretty somalit kauppaan-ketjusta
-NILS-
Intiaani
Harjunpää
Viestit: 324
Liittynyt: To Kesä 01, 2023 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Intiaani »

Miksi kukaan ei kirjoita siitä, että viimeksi eilen vaimoni tuli kotiin illanvietosta ennakkoon sovitulla kyydillä, koska ennen niin normaali taksikyyti tai julkiset ei ole tänäpäivänä vaihtoehto naiselle myöhäisillassa. Kyllä on hienosti huolestuttu somalivanhusten asemasta. Vittu. Eilen katselin menoa Elielinaukiolla ja aika harva siitä vitun möykkäävästä neekeriläjästä taksikyytiin nousee. Kyseiselle tolpalle pitäisi asentaa 24h striimaus, niin jokainen saisi katsoa miten maa on paskottu täysin paskaksi. Kiitos vitusti.
Julperi
Neuvoja-Jack
Viestit: 515
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Julperi »

Downshifting kirjoitti: La Heinä 15, 2023 2:30 pm Ketä kiinnostaa, kantasuomalaisena naisena en uskalla liikkua juuri missään enään enkä voi päästää lapsiani liikkumaan vapaasti, kuten omassa nuoruudessani. Koko maa on pilattu, ongelmat räjähtäneet käsiin kun tänne on ylipäänsä koskaan päästetty muita. Onko joku oikeasti niin sairas, että luulee että pieni Suomi voi kestää kolmannen maailman ja Lähi-idän porukan tulon tänne? Sota on edessä. Se virta joka on haluamassa tänne on sitä luokkaa, että silmät auki. Jos synnyt mustana favelaan, se on voi voi. Tänne ei ole pääsyä. Ihmisluonteeseen kuuluu oman elintilansa turvaaminen jälkipolvilleen.
On täällä näköjään joku fiksukin.
Downshifting
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: La Loka 07, 2017 12:02 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Downshifting »

Julperi kirjoitti: La Heinä 15, 2023 5:16 pm
Downshifting kirjoitti: La Heinä 15, 2023 2:30 pm Ketä kiinnostaa, kantasuomalaisena naisena en uskalla liikkua juuri missään enään enkä voi päästää lapsiani liikkumaan vapaasti, kuten omassa nuoruudessani. Koko maa on pilattu, ongelmat räjähtäneet käsiin kun tänne on ylipäänsä koskaan päästetty muita. Onko joku oikeasti niin sairas, että luulee että pieni Suomi voi kestää kolmannen maailman ja Lähi-idän porukan tulon tänne? Sota on edessä. Se virta joka on haluamassa tänne on sitä luokkaa, että silmät auki. Jos synnyt mustana favelaan, se on voi voi. Tänne ei ole pääsyä. Ihmisluonteeseen kuuluu oman elintilansa turvaaminen jälkipolvilleen.
On täällä näköjään joku fiksukin.
Kiitos ☺️ Lisäyksenä aiempaan voin kertoa, että olen tavannut brasilialaisen miehen, joka kertoo suoraan että jokainen hänen maassaan luulee, että kaikki täällä Suomessa ovat rikkaita. Hän kertoo maansa naisista, jotka ovat muuttameet tänne ja elävät suomalaisen miehen kautta Kelan tuilla jopa 10 vuotta, eivät ole hakeneet töitä vaan naureskelevat Suomen sosiaaliturvalle. Kun yksi brasilialainen mies tulee elintasopakolaisena tänne, seuraa hänen koko sukunsa
Vastaa Viestiin