Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
agee
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Su Heinä 07, 2019 7:30 pm
Paikkakunta: Lounaisrannikko

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja agee »

Voitaisiinko tämän Tom Of Borås -veivaus lopettaa? Monta sivua taas sivuttu sitä että onko se tai eikö ole totta.

Mielummin itse keskittyisin nyt tähän lattian rikkomiseen. Mitä, miksi ja miten? Ihan kevyesti tuollaista ei mennä tekemään, koska korjaus jää tallin omistajalle. Poliisit eivät sinne vala uutta lattiaa. Eli joku poissulkeminen tai epäily pitää olla. Joo itsestäänselvyyksiä mutta totta.

Ja nobodyille tiedoksi, että Teijo asuu edelleen isänsä kanssa ko. talossa.

Olisiko uudella tutkinnanjohtajalla(?) virtaa niin paljon punteissa että naaraisi nykytekniikalla tuon jauhosaaren edustan vielä? Jos sieltä kerran on noussut kengänpohja ja nailonsukkikset(!) niin ihme ettei sitä enempää ole naarattu.

Lisäksi toivoisin jonkun aktiivin tekevän vaikka aloitussivulle sellaisen kattavan yhteenvedon, että mitä tutkintalinjoja on olemassa ja mitä tässä vuosien varrella on tapahtunut.

Helpottaisi uusien kirjoittajien liittymistä, kun joku pitäisi sellaista vaikka ihan yksinkertaista muistiinpanoa yllä…
reaper
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 3:20 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja reaper »

agee kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 9:14 am Voitaisiinko tämän Tom Of Borås -veivaus lopettaa? Monta sivua taas sivuttu sitä että onko se tai eikö ole totta.

Mielummin itse keskittyisin nyt tähän lattian rikkomiseen. Mitä, miksi ja miten? Ihan kevyesti tuollaista ei mennä tekemään, koska korjaus jää tallin omistajalle. Poliisit eivät sinne vala uutta lattiaa. Eli joku poissulkeminen tai epäily pitää olla. Joo itsestäänselvyyksiä mutta totta.

ylemmästä samaa mieltä.

alempaan:
No jos niitten röntgenkaikuluotainmillä tahansa vehkeellä on huomattu, että betonin sisällä/alla on jotain orgaanista. Niin otettu auki. Ei kai siinä mitään sen ihmeellisempää ole.
Mutta, että miten, niin veikkaan, että piikkaamalla, mutta en varmaksi voi sanoa.
agee
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Su Heinä 07, 2019 7:30 pm
Paikkakunta: Lounaisrannikko

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja agee »

Niin, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen? Ihan tuosta vaan että ”hmmm…vielä yksi juttu…” niin kyllä siinä joku homma pitää olla. Ja eikö aiemmin muka ole autotallia tutkittu?

Entä onko talossa uuni jota olisi korjailtu joskus? Tuli vaan mieleen eräs uunisurma vuodelta 1960. Muurari kun osaa tuollaisen laittaa piiloon.
Pohjosenvalunut
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Syys 12, 2023 8:39 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pohjosenvalunut »

On tullut seurattua tätä keskustelua ja tapausta.
Olen ihan vain alle viikon aiemmin syntynyt kuin Piia. Olen Jehovan Todistaja (JT tästä eteenpäin) perheestä mutta "kaukaa pohjoisesta". Äiti JT, isä ei. Ovat olleet onnellisesti naimisissa 60v. Olin lapsuuden, nuoruuden ja hieman aikuisikää JT. Kastettu ja sitä kautta myös erotettu. En tuntenut tai tunne Piia tai Heikkiä eikä ole mitään henk koht tietoa tai edes kuultua tietoa.
Mitä hieman puran on 87 vuoden JT tilanne. Ihan vain siis valaistaakseni asiaa. Se että vkl menee sali talkoissa on ihan yleistä tuolloin. Suomessa oli alkanut ns.pikasali hankkeet joissa valtakunnansali rakennettiin parin vkl tai jopa yhden aikana, näitä tehtiin useita. Kyseinen rakennustapa vaati ison talkooporukan ja usein nämä oli pienillä paikkakunnilla eli asuntovaunun hankinta jopa vain näitä projekteja varten oli ihan järkeenkäypä hankinta ja/tai hotellikulujen vuoksi. Myös talkoot vaati taukotupaa/toimistoa. Heikki rakennusmiehenä oli varmasti haluttua ja kysyttyä talkooporukkaa. Lisäksi näköpiirissä häämötti Kellon ja Varkauden konvettisali työmaat. Noissa meni koko vkl ja tuolloinhan yhteydenpito oli paljon hankalampaa kuin nykyään, eli varmasti Heikki luotti Piian. Lisäksi työmaa oli pe-su ja käytännössä yötäpäivää, eli se vei kyllä kaikki mehut. Useinhan myös nuoria oli talkoissa, apukäsinä ja hyvänä motiivaatorina toimi se että näki muita JT nuoria.
Piia ei ollut kastettu. Se ei kerro oikeastaan mitään. Henkilökohtainen asia ja tuolloin yleisin ikähaitari oli 13-17v väliin.
Jos lähtökohta on että Heikki on täysin syytön ja tietämätön niin..
Mikään organisaatio tai järjestö ei purista ihmisistä kaikkea persoonaa, tunteita, hormooneita, haluja yms. Lisäksi itse koin että JT ei juurikaan muuta persoonaa. Ehkä enemmän omaatuntoa ja ajatusmaailmaa. Eli varmasti on ollut huolissaan, peloissaa, syytellyt itseään jne. Mutta sitten on myös vahva usko siihen että näkee Piian pian paratiisissa. 87 vuonna oli täysin vahvana ja itsestään selvänä se että vuoden 1914 nähneistä ja todistaneista osa näkee myös harmagedonin jota seuraa paratiisi (JT odottaa siis Paratiisia, harmagenon ei sinänsä koske heitä lainkaan). Ajatus oli myös että 1914 ei riitä syntymä vaan pitäisi olla muistikuvat, laitetaan siis vaikka 1900 syntynyt. Tuollainen oli 87 vuotias, maailmassa oli (ja ollut, on ja tulee olemaan) raamatun lopunajanmerkit nälänhätää, luonnonkatastrofeja, sotaa jne. Uskoisin että Heikki oli kuitenkin ihan varma että näkee Piian ihan lähiaikoina. Vuoden, viiden päästä. Tämä toisi lohtua ja pitäisi katkeruuden yms loitolla. Kyse ei välinpitämättömyydestä yms. Uskon että Piia on kuulunut jokaiseen hänen rukoukseensa.
Asuntoon voi liittyä ihan sellainen mitä ulkopuolisen on vaikea käsittää. Tuo raamatussa kerrottu kuolleiden ylösnousemus, jota JT siis odottaa fyysisesti tänne maapallolle, ei ole paljoa valaistu raamatussa. Tietysti sitten siihen uskovat haluavat rakentaa siitä mielikuvan jolloin siihen on helpompi uskoa. Joku näkee että ihminen ilmestyy hautapaikalleen, joku toisin, mutta että he muistavat eletyn elämän ja voivat palata entiseen suoraan. Eli tässä voi olla ihan Heikin toive siitä että on koti mihin Piia voi sitten palata ja hän voi olla ottamassa ensimmäisenä vastaan. Talo ja muistot ei siis tunnu raskailta vaan enemmänkin siinä elää odotus ja toive. Kuvat ja rakkaat muistot elää vahvana talossa.
Mitä tulee sitten 85 vuotiaan haastatteluun. Ja jo nuoremmankin, jokainen vanhenee ja muuttuu erillailla niin näistä ei kannata enää mitään johtopäätöksiä tehdä. Ehkä jopa hölmöä, tässä tärkein että asia pidetään vireillä ja sitä tutkitaan mutta Heikin media haastattelulla tuskin asiaan saadaan enää mitään valaisevaa.
Jos Heikki on aidosti uskossa on vaikea käsittää että toimittuaan väkivaltaisesti, tappo/murha, raamatun lainrikkominen olisi voinut elää uskossaan tai muutenkaan. Toki se on mahdollista mutta todella täydellinen henkirikos, peittely ja kaksoiselämä.
Poliisin kuuluu poissulkea Piian perhe ja siinä kuuluu tehdä mitä tarvitsee. En usko että Heikkikään siitä on moksiskaan.
Toivon että asia ratkeaa, vaikka toki se tuskin täällä foorumilla ratkeaa.
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1574
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Joosua kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 9:08 am
JasseHames kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:51 pm
Joosua kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:00 pm Ei tuommoisen tallin lattian rikkomimen isolla piikkausvasaralla ole mikään kovin iso juttu. Päivässä hajottaa helposti niin ison alan lattiasta että sinne alle pystyisi jotain hautaamaan ja sitten vaan myllyttää uudet betonit päälle uudelleen. Kolmessa neljässä päivässä päivässä onnistuu vaikkei olisi mikään erityisen kovakaan työtahti. Jos lattia on ollut maalaamaton eli pelkällä betonipinnalla niin parin kolmen viikon päästä ei paljoa huomaa enää jos ei ihan tarkasti ala katselemaan. Eikä siinä mitään rak.lupia kukaan kysele jos omassa tallissa ovet kiinni jotain puuhaa.

Joten siinä mielessä ymmärrän että poliisi tutkii jos epäilee.
Olen melkein kyllä sitä mieltä, että jos ruumiin/koiranraadon kaivaa riittävän syvälle maahan, valaa betonia puolisen metriä päälle koko lattiaan pinta-alalta ja lopulta maalaa lattian muutamaan kertaan huolellisesti, niin ruumiskoira ei pysty haistamaan ainakaan siellä autotallissa sisällä.
Kyllä. Kun vaan saa betonivalun liittymään kaasutiiviisti muihin rakenteisiin. Ja kun saa esimerkiksi keskikokoisesta autotallista, ehkä n.20m2, kuljetettua huomaamattomasti suurin piirtein kymmenisen kuutiota maata pois. Ja saa vielä huomiota herättämättä ison betoniautollisen betonia paikalle, esimerkiksi 10m3. Säkeissä valmisbetonia em määrään kuluisi 800-900 säkkiä joten ne on hiukan haasteellista vaikkapa henkilöautolla paikalle tuoda. Ja vielä koko prosessin onnistuu pitämään pois katoamisesta selvillä olevien ihmisten tiedosta, jotka varmasti tämmöistä alkaisivat ihmetellä.
Eli kyllä tuommoinenkin periaatteessa onnistuisi
Niinpä... Jos mennään oikein hurjiin spekulaatioihin, niin entäs jos ruumis on ollut alun perin ollut siellä autotallin lattian alla. Ruumiskoira saattaisi paikan silti merkata, vaikka ruumis siirrettäisiin muualle. Tällöin monia hämäisi, jos lattian alta löytyisi jotakin sellaista, mikä voisi selittää uskottavasti merkkauksen, kuten esimerkiksi koiranraato. Mielenkiintoista on se, ettei ruumiskoira väitetysti ole merkannut paikkaa, mutta siitä huolimatta poliisi on kohdistanut paikkaan erityistä kiinnostusta jo ennen esimerkiksi maatutkan käyttöä. Vai tiedetäänkö varmasti, ettei se ollut tässä tapauksessa nimenomaan ruumiskoira, joka paikan merkkasi juuri ennen lattian avaamista?
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Avatar
Eaglegoat
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: To Joulu 15, 2022 7:39 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Eaglegoat »

Pohjosenvalunut kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 11:49 am Jos Heikki on aidosti uskossa on vaikea käsittää että toimittuaan väkivaltaisesti, tappo/murha, raamatun lainrikkominen olisi voinut elää uskossaan tai muutenkaan. Toki se on mahdollista mutta todella täydellinen henkirikos, peittely ja kaksoiselämä.
Poliisin kuuluu poissulkea Piian perhe ja siinä kuuluu tehdä mitä tarvitsee. En usko että Heikkikään siitä on moksiskaan.
Toivon että asia ratkeaa, vaikka toki se tuskin täällä foorumilla ratkeaa.
Heikkihän on pidemmän aikaa ollut ymmärtääkseni "toimeton jäsen" Jehovan todistajissa, eli henkilö joka ei ole eronnut/erotettu mutta joka ei ole aktiivisesti mukana toiminnassa. Podcastin lopun saarnapuheissaan hän vaikuttaa jokseenkin jopa kritisoivan kyseistä järjestöä. Uskonnollinen hän on varmasti, mutta ei hänen ajatusmallinsa maailmasta ja Raamatusta ole suoraa JT:den oppikirjoista. Olen tosin samaa mieltä että hän ei millään tapaa vaikuta ihmiseltä joka osaisi synneistä yhtä vakavinta, toisen ihmisen surmaamista salailla lopun ikäänsä.

Vanhakansa vaikuttaa olevan hyvin perillä siitä mitä on tutkittu ja mitä mahdollisesti tutkitaan. Jos hänen mielestään kodin uudelleen läpikäyminen on loogista, mutta hänkään ei pidä perheenjäsen linjoja uskottavimpina, on tässä ilmeisesti nyt jokin ihan muu juttu taustalla mitä etsitään mutta josta ei vielä julkisuuteen hiiskuta.
Salomonin Tuoma
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Elo 09, 2018 9:03 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Salomonin Tuoma »

kyr-12 kirjoitti: Su Syys 10, 2023 7:44 pm Ei kovin luotettava ruumiskoira jos ei haistanut tallinlattian alta koiran raatoa jos on ollut suht pinnassa.
Sanooko noin niinkuin miten yleisesti isät tytöstään "Mä katoin et hän on todella viehättävä"?
Kyllä tuo on kauniisti sanottu tuon ikäpolven mieheltä. Sitä ei ole isän kovin helppo sanoa, vähän ujosti ilmaisee haastattelussa mutta minusta tosi lämpimästi.
Ja siinä on, tiedän isänä, takana tieto ja huoli siitä että kiinnittää huomion, myös hyypiöissä.
Veijo Neste
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: La Maalis 20, 2021 7:00 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Veijo Neste »

En tähän lattiajuttuun nyt ota kantaa, mutta käsiini sattui Jari Salosen kirjoittama Kaarinan entisen nimismiehen Mikko Paateron muistelmat "Syytön jos sitäkään". Kirjassa käytiin läpi laajalti Paateron elämää ja uraa sen alkuajoista eläkkeellejäämiseen.

Mainintoja Kaarinan nimismiesajoista: Arki oli laitoksella tasaista. Paateroa kiinnosti enemmän poliisityö ja hallinnon kehittäminen. Ei puuttunut pikkuasioihin. Työhön kuului mm. häätöjä, ulosottoja. Median kanssa tekemisissä koko virkauran. Lehdissä juttuja hirvikolareista, heijastimista, potkukelkkailusta. Palkkasi ensimmäisen naispoliisin Kaarinaan.

Oli hyvä esiintymään, tunsi paljon ihmisiä, mukana monenlaisissa järjestössä ja porukoissa. Osallistui kunnallispolitiikkaan, Lionseihin, lakimiesliiton toimitaan, toimi erilaisissa yhdistyksissä. Suomen Nimismiesyhdistyksen puheenjohtajaksi 1987. Puheenjohtajakauden tärkein hanke jäsenistön edunvalvonta vuoden 1988 (!) virkaehtosopimusuudistuksessa.

Jossain vaiheessa havahtuu, että on viettänyt 12 vuotta saman pöydän äärellä. Aika siis on kypsä haasteille, joten Turun ja Porin lääninhallituksen poliisitoimistoon ylitarkastajaksi 1992, tosin vain lyhyeksi hetkeksi, koska hallintouudistuksen jälkeen titteli muuttui järjestys- ja turvallisuusosaston lääninpoliisineuvokseksi. (Vai alkoiko joku kysellä liikaa Piian tapauksesta, että oli aika vaihtaa työpöytää...)

Yksi "meriiteistä" Liikkuvan Poliisin lakkautus. Kirjassa mainitaan Päivi Räsäsen tekemä tutkintapyyntö, joka koskee valvonnan laiminlyömistä tietolähdetoiminnassa.

Ainakin itsellä huomiota kiinnittivät seuraavat seikat:

Paatero muistelee Estoniaa, Ulvilan surmaa, Kauhajoen koulusurmia, mutta mainintaa ei ansaitse paljon lähempänä kadonnut tyttö Piia Ristikankare. Ehkä Piiasta ei kirjoitettu lehdissä tarpeeksi? Ehkä Paatero oli liian kiireinen mies Piian katoamisaikana puuhaillessaan erilaisissa yhdistyksissä ja luottamustoimissa, tai omasi näiden kautta vääränlaisia kytköksiä, jotta Piian tapausta olisi voinut pöyhiä liian syvältä?

Todella tärkeänä piti suhteita nuoriin. Mutta ei tarpeeksi tärkeinä, jotta Pontelassa Piian katoamisiltana iltaa viettäneiden havaintoja olisi jäänyt liiemmälti muistiin jälkipolville?

Kirjassa mainitaan Poliisit-tv-sarja, mutta ei Poliisi-tv:tä. Jälkimmäisessähän käsiteltiin erästä kiusallista kirjettä...
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1875
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

Onko nyt siis niin, että missään muualla poliisi ei ole kaivanut/tutkinut Ristikankareen tutkimuksiin liittyen kuin perheen kodissa? Jos ei olisi, niin mihin tieto perustuisi?

Palstan välkyimmät nobodyt siis ovat ymmärtääkseni sitä mieltä, että KRP läpällä käy kaivelemassa perheen kotia?
Hapetan kyttätyyliin
Pohjosenvalunut
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Syys 12, 2023 8:39 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pohjosenvalunut »

Ehkä saaneet vinkin. Ehkä uusi tutkija on katsonut vanhoja raportteja. "Koira merkkaa autotallin. Lattia vaikuttaa alkuperäiseltä. Ei avattu lattiaa." Tuossa olisi jo ihan hyvä syy joka aloittaa puhtaalta pöydältä.
Avatar
Eaglegoat
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: To Joulu 15, 2022 7:39 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Eaglegoat »

Ross Sullivan kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 1:56 pm Onko nyt siis niin, että missään muualla poliisi ei ole kaivanut/tutkinut Ristikankareen tutkimuksiin liittyen kuin perheen kodissa? Jos ei olisi, niin mihin tieto perustuisi?

Palstan välkyimmät nobodyt siis ovat ymmärtääkseni sitä mieltä, että KRP läpällä käy kaivelemassa perheen kotia?
Suomessa poliisin toimintatapoihin ei oikein kuulu noista kaivauksista sun muista tutkimuksista huudella mediaan keskeneräisistä rikos- ja katoamistapauksista. Voi olla että ovat kaivaneet tai sitten eivät.
sikapäivät2020
Hetty Wainthropp
Viestit: 463
Liittynyt: To Loka 08, 2020 12:02 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sikapäivät2020 »

Pidän ihmeellisenä, ettei Paatero ja senaikainen paimion vallesmanni.Vetivät todella matalaa profiilia, kysymys kuuluu miksi.Senkö vuoksi jäivät kaikki tutkimukset täysin retuperälle.Ja sen myötä kukaan tavis ei myöskään tiennyt asiasta yhtään mitään.
Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6484
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Sepä tässä on "kummastuttanut", eikä liimemmin olla mainittu Kaarinan aikoja julkisuudessa ja mitään mainittu asiaa että miksi tutkimus jätettiin kesken, nyt voisi sitäkin asiaa valaista, kun aikaakin on kulunut ihan tarpeeksi.
kiinnostunut68
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Pe Elo 23, 2013 5:58 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kiinnostunut68 »

Ettei tässä kaivamisessa käynyt ns. vanhanaikaisesti. Siis lopettikohan poliisi kaivuun siihen kun koiran jäänteet löytyi? Onhan mahdollista että koira on laitettu harhautukseksi Piian ruumiin päälle.
Kuulin aikoinaan jo edesmenneeltä venkulalta, että tietyissä piireissä saatettiin ruumis hävittää niin, että kohdehenkilö napattiin kyytiin ja tapettiin ja sitten vaan hautausmaalle yönpimeydessä ja etsittiin valmiiksi kaivettu hauta ja ruumis kaivettiin haudan pohjalle ja soraa päälle. Kun siihen päälle sitten haudattiin oikea vainaja, niin kukaan ei kysellyt perään. Siis tämä oli aikaa jolloin hautausmaalla ei ollut kameravalvontaa.
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1875
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

Eaglegoat kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 2:41 pm
Ross Sullivan kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 1:56 pm Onko nyt siis niin, että missään muualla poliisi ei ole kaivanut/tutkinut Ristikankareen tutkimuksiin liittyen kuin perheen kodissa? Jos ei olisi, niin mihin tieto perustuisi?

Palstan välkyimmät nobodyt siis ovat ymmärtääkseni sitä mieltä, että KRP läpällä käy kaivelemassa perheen kotia?
Suomessa poliisin toimintatapoihin ei oikein kuulu noista kaivauksista sun muista tutkimuksista huudella mediaan keskeneräisistä rikos- ja katoamistapauksista. Voi olla että ovat kaivaneet tai sitten eivät.
Olen tästä oikein kuulumisesta eri mieltä. Nythän huutelevat Iltalehdessä, että asioita tutkitaan. Poliisiahan ei estä mikään esim. tiedottamasta, että joku henkilö ei ole enää epäilyjen alainen. Näinhän ovat menetelleetkin useita kertoja.

"Voi olla että ovat kaivaneet tai sitten eivät." Hämmentävän terävä analyysi, kiitos! Kuitenkin pitäisin jopa mahdollisena, että joku voisi pienellä paikkakunnalla (tai isommallakin) havaita poliisin jossakin tekemässä kaivauksia.
Hapetan kyttätyyliin
Vastaa Viestiin