Mies tuomittiin lähes 15 vuoden takaisesta seksuaalirikoksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7835
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Mies tuomittiin lähes 15 vuoden takaisesta seksuaalirikoksesta

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

PIRKANMAAN käräjäoikeus on tuominnut 67-vuotiaan miehen ehdolliseen vankeuteen lähes 15 vuotta sitten tapahtuneesta lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Tuomion mukaan rikos tapahtui vuonna 2009 Pohjois-Suomessa, missä mies oli alle 16-vuotiaan lapsen kanssa samalla lomamatkalla. Tuomittu oli tapahtuma-aikaan 52-vuotias.

Uhrin tarkka ikä ei käy ilmi tuomiosta. STT ei julkaise tapahtumapaikkakuntaa uhrin yksityisyyden suojelemiseksi.
Tuomion mukaan lomamatkalla oli majoituttu pienessä yksiössä, missä mies oli yöaikaan vienyt lapsen vessaan ja masturboinut tämän nähden.
– Kysymys on ollut yksittäisestä seksuaalisesta teosta, jonka osalta kärsimystä on ollut omiaan lisäämään osapuolten asema ja asianomistajan teonaikainen ikä, tuomiossa sanotaan.

OIKEUDEN MUKAAN selvitys tapahtumista perustui pääpiirteissään vain uhrin kertomukseen. Siitä huolimatta asiassa ei oikeuden mukaan jäänyt varteen otettavaa epäilyä siitä, että mies toimi mainitulla tavalla.
Oikeus tuomitsi miehen yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hänet määrättiin maksamaan uhrille korvauksina reilut 4 500 euroa.
Tuomio on annettu tiistaina

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010200739.html
Ei mitään hajua
Martin Beck
Viestit: 835
Liittynyt: Ma Marras 21, 2022 12:01 am

Re: Mies tuomittiin lähes 15 vuoden takaisesta seksuaalirikoksesta

Viesti Kirjoittaja Ei mitään hajua »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Pe Helmi 02, 2024 3:20 pm STT ei julkaise tapahtumapaikkakuntaa uhrin yksityisyyden suojelemiseksi.
No nythän on menty jo naurettavuuksiin, kun tapahtumapaikkaakaan ei julkaista. Vai onko joku niin onnettoman pieni kärpäsenpaska jossakin, ettei siellä ole kuin yksi mökki?

Olisi nyt vaikka sanottu edes kunnan tarkkuudella. Kuka enää mistään saa selville, kuka missäkin on lomaillut vuonna 2009?
Vastaa Viestiin