Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Lynx123
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2022 3:06 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Lynx123 »

Löytyykö etp:stä mitään selkeää kohtaa missä lääkärit sanoo ettei vammat ole voineet syntyä suihkusta?
Avatar
taotao
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja taotao »

" Etp:stä selviää, että Sebu ei osallistunut lastensuojelun tapaamisiin, koska ei halunnut ja koska ”Milo ei ole mun lapsi”. Yleensä siis nukkui suljettujen ovien takana lastensuojelun ollessa käymässä ja sinne ei saanut mennä. Muusan äiti on osallistunut osaan palavereista.
Muusan äiti oli kiireellisen sijoituksen aikaan selitellyt, että on ollut niin kiireistä ettei ole ehtinyt auttamaan pariskunnan kodin siivoilussa hetkeen. Siis mitä? Muusan äitikö siellä kävi siivoamassa"

Tämäkin on täysin virheellisesti toimittu lasussa. Ei ole mitään merkitystä onko vanhempi/huoltaja. Lapsen kanssa asuvien taustat selvitetään, pyydetään rikosrekisteriotteet ja tiedot terveydenhuollosta. Tämä voidaan tehdä jo palvelutarpeen arvio vaiheessa.

Kyllä tulee vaikutelma, että lapsen asioista vastaava ei ole ollut pätevä tai tiennyt riittävästi lainsäädännöstä, ei ole ollut riittävää osaamista, ei ole saanut riittävästi ohjeita kokeneilta kollegoilta.

Lasussa työskentelee valtava määrä epäpäteviä / opiskelijasossuja.
Avatar
taotao
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja taotao »

Ja, vaikka tässä ei olisi ollut mukana huumeita ja väkivaltaa, tämän lapsen kasvu ja kehitys ei ole ollut normaalilla tasolla!!!

Nuori äiti olisi tarvinnut erittäin vahvaa tukea siihen miten lasta hoidetaan ja kasvatetaan. Olisi pitänyt olla syntymästä saakka sosiaalihuollon piirissä.

Selviääkö jostain milloin asiakkuus näillä on alkanut?
lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1601
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Jokukukavaan kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 8:59 am Screenshot_20240223-075739__01.jpg

Perus omia tekemisiä ei voi myöntää vaan toinenkin on tehnyt ja varmasti enemmän vielä kuin itse.
Lasten keino selittää tekemisiään. Kun nuo muutkin ...

Aikuinen mies kiduttanut lasta ja lopulta seurauksena kuolema. Kun tuo toinenkin...

Tuota Milon ruoka-asiaa mietin, että eikö jo neuvolassa olla puututtu lapsen heikkoon ravitsemustilaan ja sieltä oltu yhteydessä lastensuojeluun. Lapsen laiminlyönti on ollut ilmeisen laaja-alaista. Nämä kauheat kidutussessiot isäpuolen kanssa ovat vain jäävuoren huippu.
Niks
Lauri Hanhivaara
Viestit: 135
Liittynyt: Ma Touko 16, 2022 9:12 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Niks »

Jokukukavaan kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 7:42 am Screenshot_20240223-063911__01.jpg

Kaikin puolin niin tervettä lapsenkasvatusta. Milo on siis lukittu vielä kaiken lisäksi ainakin siellä vanhassa asunnossa huoneeseensa.

Tulee mieleen että tämän on tehty siksikin että on päästy vkloppuisin baariin/ilallla Milon käytyä nukkumaan lähtemään jonnekin ja Milo on jäänyt omaan huoneeseen nukkumaan kenties yksin?
Mä kirjoitinkin tästä huoneeseen lukitsemisesta jo viime viikolla ja kyselin että onko tosiaan niin että se poika on lukittu omaan huoneeseen. Kukaan ei siitä sillon ottanu koppia mutta tuossahan se lukee mustaa valkoisella.

Tää menee kyllä vaan koko ajan sairaammaksi ja sairaammaksi. Jossain kohtaa hiukan jopa luulin (tai halusin luulla) että se ämmä on vaan vitun yksinkertanen eikä oo tajunnu kokonaiskuvaa asiasta mutta nyt kun noita kuulusteluja on lukenu niin heitti ajatus maailma kyllä niin härän persettä.

Lapsi on ilman ruokaa, vaipoissa, lukittu omaan huoneeseen ja jätetty kämppään yksin jotta on voitu lähtee vetää kamaa ja kaljaa.

Ja suomen pitäis olla oikeusvaltio. Hävettää sanoa olevansa täältä kotosin.
Idiootitkin tarvitsevat ystäviä
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 626
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Screenshot_20240223-084100__01.jpg
Screenshot_20240223-084100__01.jpg (157.84 KiB) Katsottu 409 kertaa
Patreon jäsenille näkyy aiemmin mutta ma 26.2 kaikille.

Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Winchester
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2021 8:26 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Winchester »

Jos joku vielä näiden kaikkien vammojen paljastumisen jälkeen kehtaa väittää, ettei muusa ole tajunnut kuinka paha tilanne on ollut, ei ole nähnyt rinnan vammaa jne.
Ihan on muusan syytä, ettei ole hakeutunut lapsen kanssa hoitoon ja lopputulema on ollut kuolema.. suojelee loppuun asti narkkisebua.

Niin pieleen mennyt lapsen elämä monelta osin. Kukaan aikuinen ei ole oikeasti välittänyt ja viranomaisetkin on pettäny. Bio isä tiennyt muusan ja sebun huumeiden käytöstä, eikä silti ole tehnyt mitään? Ja nyt kehtaa pyytää korvauksia!!
jmk1991
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: Ke Kesä 17, 2015 9:48 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja jmk1991 »

Olen nyt lukenut tätä tapausta alusta asti, varmasti kaikki lehtikirjoitukset ja tämän koko keskustelun alusta loppuun asti. Ja täytyy nyt ihan valmistautua ottamaan kivitys ja haukkumiset täältä teiltä vastaan mutta silläkin uhalla tulen kertomaan ja sanomaan omat mielipiteeni ja spekulointini. Ensinäkin miten te kehtaatte haukkua täällä koko Muusan Ja Sebun sukua, ei kai se sukulaisten vika ole jos jollaki vaikka ns. Napsahtaa päässä ja sekoaa ja tappaa jonku vaikka jossain nakkikioskilla kamapäissään tai ihan alkoholin vaikutuksen alaisena?

Tai tässäkin tapauksessa, eihän sukulaiset voi tietää kaikkea, mitä perheessä tapahtunut, milloinkin. Milon mummo on voinut olla kuten sanoo, tiiviisti tekemisissä mutta ei se tarkoita että hän ois välttämättä mitään huomannut, eikös oo ollu paljonki luettavissa sitä kuinka "täydellistä isäpuolta on Sebu esittänyt kaikille", silloin ei välttämättä kukaan huomaa yhtään mitään. Narsisti toimii JUST TISMALLEEN noin antaakseen itsestään pyhimyksen kuvan, ja narsisti jos Sebu nyt vaikka ois, hän osaa sen tehdä varmasti prikulleen niin ettei kukaan koskaan ikinä voisi häntä epäillä mistään (kuten Muusan äiti luotti siihen että hän on muuttunut) päihdetaustastaan huolimatta.

No sitten näihin tapahtumiin. Lähdetään nyt liikkeelle vaikka tästä että Sebu oli lukinnut Muusan johonkin omassa kodissaan, miks ihmeessä? Ja mitä silloin muuta tapahtunut?
Mikä homma myös tuo että Muusa oli raivona siitä että Sebu saattaa Milon vaaraan sekoilemalla? Mitä silloin on tapahtunut? Jotku huumehörhöt etsiny ilmeisesti sebua, oliko näin?

No, sitten tähän että Muusa ois täysin tunteeton ja kylmä äiti. En itse nää asiaa näin (vaikka en vielä puolustele Muusaa sen kummemmin ennenkö tää keissi toivottavasti selviää) Itse nään tällä hetkellä kuitenkin asian niin että Muusa välitti todellakin lapsestaan, muuten ei todellakaan olisi raivonnut viesteillä Sebulle miten huolehtii Milosta, luuletteko tosiaan että se on jäänyt vain viestittelyyn, ettekö lainkaan usko että Muusa jatkanut Sebulle kasvotusten raivoamista kun on palannut kotiin? Todellakin on, ei kukaan jättäis vain viestittelyyn tuollaista. Ja sitten vielä kehdataan epäillä Muusan itsensäkin satuttaneen lastaan, niinku mitä ihmettä? Jos on noin raivona siitä että epäilee sebun kohdelleen Miloa kaltoin, niin satuttaisiko itse poikaansa? En usko. Se että Muusa on huutanut Milolle, ei ole sama asia kuin pahoinpitely,kyllä varmasti kaikki vanhemmat joskus huutavat lapsilleen, se ei missään helvetin nimessä tarkoita sitä että vanhempi MYÖS pahoinpitelee omaa lastaan. Ja mitä tulee tähän Muusan haukkumiseen että hän on narkkihuora jne, missä on todisteita Muusan huumeidenkäytöstä, ei missään, vaan päinvastoin lukee että hänen seulat puhtaat eikä ole todisteita huumeidenkäytöstä. Muusa on ihan selvästi yrittänyt kaikkensa pitääkseen huolta pojasta ja itsestään, häntä häiritsi Sebun alkoholin-sekä huumeiden käyttö, Milon takia, koska halusi pitää poikansa turvassa sebun sekoiluilta, miksi muuten olisi laittanut Sebun valitsemaan heidän ja huumeiden väliltä? Sanooko ihminen joka itsekin käyttäisi huumeita toiselle noin, tai eikö Sebu olisi vastannut Muusalle noihin vaatimuksiin "lopeta itekki narkkaaminen" esim tai "miksi vaadit mua lopettamaan ku itsekin vedät kamaa??????? Tää on ihan hemmetin sairasta lukea täällä osan kirjoituksia, kuin tietäsitte asioita ihan 100 varmaksi, syytätte ja kirjoitatte siihen sävyyn kun olisitte olleet paikalla ja pystyisitte todistamaan että Muusa on sekaantunut kaikkeen tähän Miloon kohdistuneeseen väkivaltaan ym.

Edelleenkään en Muusaa puolustele, mutta on olemassa se vaihtoehto myös että hän ei todellakaan ole mitään pahaa pojalleen tehnyt, ja siihen itse uskon melko vahvasti. Sebu on varmasti osannut tosi hyvin selittää kaikki nämä hänen aikana sattuneet "pikku vahingot ja mustelmat" Muusalle niin hyvin, vaikka itkien "luuletko että ikinä satuttaisin Miloa" ja blääblääblää että Muusa on lopulta uskonut itsekin siihen että Milo on vaan "vahingossa kaatunut tai lyönyt pään"
Jos Muusa olisi tiennyt 100 varmaksi Sebun satuttavan Miloa en usko että hän ikinä olisi poikaa jättänyt Sebulle.

Ja mitä tulee tähän että Milo oli aliravittu, ei saanut ruokaa, pelkkää puuroa ja jugurttia ymymym, niin miltä toi keittiö näyttää? vaikka keittiö on todella sotkuinen,on se keittiön lavuaari täynnä likaisia astioita niin eikö se kerro siitä että asunnossa on kokattu, en kyllä usko että Muusa ja Sebu ois kokanneet pelkästään itselleen ja Milo jäänyt ilman ravintoa, eihän kukaan vanhempi syö vain itse ja jätä lasta ilman ruokaa, ja lisäksi soskut kävivät heillä tarkistus käynneillä ja Milo oli päiväkodissa, niin kyllä olisivat huomanneet jos Millo todella olisi aliravittu, ei aliravittu lapsi jaksaisi edes normaalisti leikkiä ja touhuta vaan olisi kalpea, heikko, voimaton, alakuloinen, huonovointinen, väsynyt jne.

Mitä tulee tähän "viimeiseen niittiin" luulen sen menneen täysin niin niinku on täällä moni jo spekuloinut että Väkivalta tapahtunut silloin kun Muusa ollut asioillaan, todennäköisesti Sebu seonnut Milon kitinästä kamapäissään tai kilahtanut jos sattunut pissa/kakka vahinko, ja luultavasti ensin potkinut/nakannu seinään/hakannut Miloa vatsan seudulle tms ja sitten poika mennyt shokkiin/tajuttomaksi ja Sebu alkanut siivoamaan sotkuja ja viimeistely sillä mopilla hommaa, sitten tosiaan ehkä havahtunu "mitä vittua mää just tein" ja vieny Milon suihkuun ja palovammat pahentunut siellä. (Ja kyllä sydän särkyy tätä paskaa kirjoittaessa ja miettiessä tätä pienen lapsen kipua ja tuskaa mitä joutunut kokemaan :cry: :cry: :cry:)

Todennäköisesti sitten on kantanu Milon sänkyyn ja Muusan tullessa kotiin on sanonu että Milo nukkuu ja Muusa on vaan tiennyt näistä kasvojen vammoista "liian kovan hankauksen" takia, olen lähes varma ettei Muusa ole käsittänyt näiden olevan palovammoja koska on googlettanut ihotulehduksesta, Ja myös lähes varma olen että Muusa ei ole rinnan alueen vammoja nähnyt jos Milolla on ollut paita päällä, ei ole varmaan nukkuvaa lasta mennyt herättämään riisuakseen lastaan, ehkä ajatellut että antaa pojan nukkua kun on kuumeessa. Ja tähän viittaa se että Milo ollut paita päällä kun ensihoito tullut paikalle koska paita oli leikattu.

Muusa on yrittänyt hoitaa poikaa kuitenkin, eikä ole vain jättänyt oman onnen nojaan, ja olen ihan varma että Muusa on kuvitellut pojan olevan pelkästään kuumeessa + tuo kasvojen hankaus, eikä muuta. Muuten ei varmasti olisi ollut hankkimatta pojalle apua. Sebu on varmasti viimeiseen asti pimittänyt Muusalta kaiken tapahtuneen. Siitä voin panna vaikka pääni pantiksi. Lässyttäny jotain "mä voin vahtia Miloa ku valvon muutenki, mee sä vaan nukkumaan blääblääblää". Ja sitten on ihan varmasti koko yön seurannut pojan vointia, Sebu siis, koska ollut täysin tietoinen kaikesta mitä tehny pojalle, ja tiennyt jos osannut ymmärtää että poika ei tule hengissä selviämään JOS HÄN EI SAA APUA. Uskon menneen niin että Milon kunto on mennyt yön aikana vähitellen huonompaan suuntaan, ja Sebu on tämän huomannut ja jossain kohtaa kuullut näitä ääniä huoneesta ja ymmärtänyt "pojan tekevän kuolemaa" ja sitten halunnut nopeuttaa asiaa (ettei poika kärsi enempää) ja ehkä tukehduttanut lopulta pojan) :cry: :cry:

Rintaa puristaa ja vaikea hengittää näitä spekulaatioita kirjoittaessa, oksettaa ja ihan kaikkea muuta mahdollista. Tunnen niin helvetin suurta vihaa tätä hirviö Sebua kohtaan että kiehun raivosta, ja toivon että se *******, jätän mainitsematta, mutta toivon että sen loppu elämä on täyttä paskaa.

Ja entäs semmoinen vaihtoehto, tämäkin vaan mun spekulaatiota, mutta oisko joku narkki voinu mennä esim perimään velkoja Sebulta ja satuttanut Miloa? Mistä näistä tietää... Yleensähän uhkaillaan just satuttamalla perheenjäseniä tms? Niin onko varmuutta ettei joku muu ole satuttanut Miloa? Ja Sebua uhkailtu sen jälkeen Sebulle paskat housuun ettei uskalla kertoa totuutta, tai muistaako välttämättä edes oikeesti valvoneena/uusissa nousuissa mitä on tehnyt /joku muu tehnyt lapselle?

Toivon ylikaiken että tää tapaus selviää ja Pieni Milo saa oikeutta ❤️ hänellä olisi ollut koko elämä edessä :cry:
Eilen viimeksi näin hänestä kuvan jossa iloisesti hymyili ja oli aidosti onnellisen näköinen, plus ne vauvakuvat hänestä. Sydämeen sattuu ja kovaa :cry:
Rahapuu
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: La Helmi 15, 2014 8:20 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Rahapuu »

Jokuvainn kirjoitti: To Helmi 22, 2024 11:35 pm
Winona92 kirjoitti: To Helmi 22, 2024 11:30 pm Sebastian tekstaa isälleen et "en oo saanu vielä ees ruokaa ku muusa ei oo tehny" ku just tappanu lapsen 🤦‍♀️ vaikuttaa ihan vähän mieslapselta ja hullulta

Narkit on yleensä lapsen tasolle jääneitä henkisesti
Tästä tulee mieleen aika tyypillinenkin kuvio, jossa mies kokee kumppaninsa antavan enemmän "hoivaa" lapselle (tai jopa lemmikille) kuin hänelle, mikä aiheuttaa mustasukkaisuutta. Monestihan mies hakee naispuolisossaan myös itselleen äitihahmoa, oli syynä sitten omat traumat tai äitisuhde.
Tätä mustasukkaisuuden sorttia olen saanut todistaa useinkin elämässä, ja toki ihan toisen miehen lapsi omassa kodissa voi katkeroittaa... Vinksahtanut kuvio sai sitten tällä kertaa tällaisen lopun.
Ei puu rahassa kasva.
olankohaus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Kesä 11, 2023 6:25 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja olankohaus »

Alan kallistumaan siihen, että Muusan nukkuessa Sebu on käynyt Milon huoneessa ja jotakin on tapahtunut. Mietin olisiko siinä voinut vaikka istua lapsen päällä ja tästä olisi tullut vammoja sisäisesti. Tässä loogista tekee se, että Muusa ei helposti herää sikeästä unesta, mutta tieto olisi että siellä Sebu yöllä kuitenkin kävi. Luin raportit lääkäreiltä ja 10% toisen asteen palovammat ei selitä mielestäni yksin kuolinsyytä. Kuume viittaa infektioon, mutta jotenkin mietin onko täysin poissuljettavissa yöllä tehty henkirikos?

Mulla olis niin paljon kysyttävää…

Jos jotain kiinnostaa niin voidaan yksityisviesteillä kerätä oman whatsapp-ryhmän sellaisista, jotka voisi tuoda tapaukseen realistisesti lisäarvoa, eli omaa joko ammatillista osaamista tai lisätietoa tapauksesta? Itse lukeudun ensimmäiseen ryhmään. Olen ulkopuolinen tapaukseen. Ja ei mitään foliohattuilua, tai tunne-elämän intuitioita. Kiinnostaa kerätä faktat ja saada aikajana ja henkilökuvauksia.
Avatar
K9Wifey
Martin Beck
Viestit: 779
Liittynyt: Pe Loka 02, 2020 11:20 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja K9Wifey »

^
No lapsihan on kuin avoin kirja. Ja luulis nyt jumalauta yksityisenä pph:na työskennelleen, viiden lapsen äidin osanneet edes jollain tavoin lukea :evil: :evil:

Kieltämättä kiinnostaa myös tää iso* - kun hänestä ei oo mainittu mtn. "Tuntematon Rissanen" - liekö ollut missään tekemisissä kenenkään kanssa...
It's mind over matter. I don't mind and you don't matter!
Avatar
JudgeCooper
Sofia Karppi
Viestit: 417
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2023 4:44 pm
Paikkakunta: NY

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja JudgeCooper »

jmk1991 kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 9:51 am Muusa on yrittänyt hoitaa poikaa kuitenkin, eikä ole vain jättänyt oman onnen nojaan, ja olen ihan varma että Muusa on kuvitellut pojan olevan pelkästään kuumeessa + tuo kasvojen hankaus, eikä muuta. Muuten ei varmasti olisi ollut hankkimatta pojalle apua.
Paras valkopesuyritelmä tähän asti. Vaikuttaa kuitenkin aiemmin julkaistun kopiolta. Pientä parantelua synnyttäjän syyttömyyden osoittamiseen.
Välinpitämättömyys on valinta.
Winchester
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2021 8:26 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Winchester »

jmk1991 kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 9:51 am

Ja sieltä sitä puolustelua tuli.
Miten äiti ei huomaa jos lapsella on palovammoja ympäri päätä? Kasvoissa, takaraivolla, korvassa jne. Ja ympäri kroppaa? Ihan paska puhetta. Silmät kiinnikö se on vaihtanu sille vaippaa? Kyllä yritetään edelleen pestä puhtaaksi muusan kohdilta tätä.
Hoplaa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2014 10:01 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Hoplaa »

olankohaus kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 10:01 am Alan kallistumaan siihen, että Muusan nukkuessa Sebu on käynyt Milon huoneessa ja jotakin on tapahtunut. Mietin olisiko siinä voinut vaikka istua lapsen päällä ja tästä olisi tullut vammoja sisäisesti. Tässä loogista tekee se, että Muusa ei helposti herää sikeästä unesta, mutta tieto olisi että siellä Sebu yöllä kuitenkin kävi. Luin raportit lääkäreiltä ja 10% toisen asteen palovammat ei selitä mielestäni yksin kuolinsyytä. Kuume viittaa infektioon, mutta jotenkin mietin onko täysin poissuljettavissa yöllä tehty henkirikos?

Mulla olis niin paljon kysyttävää…

Jos jotain kiinnostaa niin voidaan yksityisviesteillä kerätä oman whatsapp-ryhmän sellaisista, jotka voisi tuoda tapaukseen realistisesti lisäarvoa, eli omaa joko ammatillista osaamista tai lisätietoa tapauksesta? Itse lukeudun ensimmäiseen ryhmään. Olen ulkopuolinen tapaukseen. Ja ei mitään foliohattuilua, tai tunne-elämän intuitioita. Kiinnostaa kerätä faktat ja saada aikajana ja henkilökuvauksia.
Etpssä luki palovammoista kertoneen lääkärin kirjaamana, että kuume johtui inflammaatiosta, ei infektiosta. Suosittelen lukemaan etpn ja ketjun alusta loppuun enkä tekemään ohitse päätelmiä ja kyselemään uudelleen asioita jotka ovat jo täällä.
olankohaus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Kesä 11, 2023 6:25 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja olankohaus »

Hoplaa kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 10:10 am
olankohaus kirjoitti: Pe Helmi 23, 2024 10:01 am Alan kallistumaan siihen, että Muusan nukkuessa Sebu on käynyt Milon huoneessa ja jotakin on tapahtunut. Mietin olisiko siinä voinut vaikka istua lapsen päällä ja tästä olisi tullut vammoja sisäisesti. Tässä loogista tekee se, että Muusa ei helposti herää sikeästä unesta, mutta tieto olisi että siellä Sebu yöllä kuitenkin kävi. Luin raportit lääkäreiltä ja 10% toisen asteen palovammat ei selitä mielestäni yksin kuolinsyytä. Kuume viittaa infektioon, mutta jotenkin mietin onko täysin poissuljettavissa yöllä tehty henkirikos?

Mulla olis niin paljon kysyttävää…

Jos jotain kiinnostaa niin voidaan yksityisviesteillä kerätä oman whatsapp-ryhmän sellaisista, jotka voisi tuoda tapaukseen realistisesti lisäarvoa, eli omaa joko ammatillista osaamista tai lisätietoa tapauksesta? Itse lukeudun ensimmäiseen ryhmään. Olen ulkopuolinen tapaukseen. Ja ei mitään foliohattuilua, tai tunne-elämän intuitioita. Kiinnostaa kerätä faktat ja saada aikajana ja henkilökuvauksia.
Etpssä luki palovammoista kertoneen lääkärin kirjaamana, että kuume johtui inflammaatiosta, ei infektiosta. Suosittelen lukemaan etpn ja ketjun alusta loppuun enkä tekemään ohitse päätelmiä ja kyselemään uudelleen asioita jotka ovat jo täällä.

Lueppas uudestaan. Mainittu infektio nimenomaisena kuolemaa aiheuttavana tekijänä palovammoissa, sekä myös sokki ja nestehukka. Ei kuolinsyyssä ole mainittu kuin merkitään palovammat aiheuttajaksi, mutta myötävaikuttavia tekijöitä ei voida sulkea pois. Suosittelen sinulle vakavasti harkintaa, kun väität että kuume olisi lääkärin mukaan selittynyt ainoastaan palovammojen johdosta. Ei tietenkään voida näin yksioikeisesti asiaa todeta. En kysele uudestaan, kun faktaa ei ole tapauksesta ja tarinan kulku ei vastaa vammoja.

Lisäksi Milo ollut flunssassa tapahtuma-aikaan Muusan kertomuksen mukaan. Sekin voi olla osatekijä, joskin pelkkää spekulaatiota.
Viimeksi muokannut olankohaus, Pe Helmi 23, 2024 10:39 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin