Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
McCall
Neuvoja-Jack
Viestit: 548
Liittynyt: Ma Kesä 25, 2007 9:35 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja McCall »

Helsingin Sanomat 7.4.2024 / https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art ... 43020.html

Silminnäkijä HS:lle: puukotuksen uhrilla oli mukanaan vauva

Pitäjänmäen McDonald’s-ravintolassa puukotettiin lauantai-iltana kuoliaaksi vuonna 2002 syntynyt nainen.

Tunnelmat Helsingin Pitäjänmäessä sunnuntaina aamupäivällä ovat järkyttyneet.

Poliisi tiedotti sunnuntaiaamuna, että vuonna 1994 syntynyt mies puukotti vuonna 2002 syntyneen naisen kuoliaaksi Pitäjänmäen McDonald’s-ravintolassa lauantai-iltana.

Puukotus tapahtui pikaruokaravintolan sisätiloissa. Puukottajan epäillään lyöneen uhria useita kertoja teräaseella. Poliisi sai tiedon puukotuksesta kello 22.15.

Helsingin Sanomat tavoitti Pitäjänmäestä tapauksen silminnäkijän.

Alueella viisi vuotta asunut Konstantin Rudomjotov kertoo olleensa lauantai-iltana Pitäjänmäen McDonald’sissa syömässä ystävänsä kanssa, kun he yhtäkkiä havahtuivat naisen huutoon.

”Näin miehen juoksevan ulos ravintolasta. Nainen huusi noin kymmenen sekuntia ja yritti juosta ovelle, mutta kaatui maahan. Hänellä oli verta käsissään ja oikealla puolella kyljessä”, Rudomjotov kertoo.

Itse puukotusta hän ei nähnyt, sillä he istuivat ystävän kanssa kauempana.

Ravintolassa oli silminnäkijän mukaan paikalla arviolta kahdeksan asiakasta sekä useampi työntekijä. Naista auttamaan meni kaksi miesasiakasta.

”He kokeilivat naisen kasvoja ja totesivat, että nainen ei reagoi. Henkilökunta soitti paikalle ambulanssin”, Rudomjotov kertoo.

Poliisin tiedotteen mukaan puukotuksesta epäilty mies ja kuollut nainen tunsivat toisensa. Poliisi tutkii tapausta tappona.

Rudomjotovin mukaan naisella oli ravintolassa mukanaan vauvaikäinen lapsi vaunuissa. Asiasta kertoi myös Ilta-Sanomat. Poliisi ei vahvista lapsen paikallaoloa.

Rudomjotovin mukaan lapsi alkoi itkeä vaunuissa hetkeä myöhemmin.

Ensiapua hänen mukaansa ei naiselle antanut kukaan.

Henkilökunta ohjasi asiakkaat ulos takaovesta. Rudomjotov ystävineen näki autostaan ambulanssin saapuvan paikalle noin 15 minuutin kuluttua.

”Olen ollut sairaalassa töissä, joten en ollut shokissa. Ystäväni oli tilanteesta todella järkyttynyt.”

...
Cadi John
Martin Beck
Viestit: 764
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

lammas1 kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 1:46 pm Itse käynyt kakaroiden kanssa kaupassakin keskellä yötä.
En tiedä minkä ikäisten lasten kanssa käyt yöllä kaupassa mutta kuulostaa erikoiselta. Jos lapset on 15-16 v niin sit ymmärrän et joskus voi yöllä mennä kauppaan niiden kanssa.
Greive
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Tammi 11, 2013 4:52 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Greive »

"Ensiapua ei naiselle antanut kukaan"

?? :shock:

Eikö mäkkärillä ole ea-koulutettuja? Entä tämä sairaalassa työskennellyt silminnäkijä? Vaikka olisi ollut laitoshuoltaja, niin ea-kurssi on varmasti käytynä...
Calabash
Jack Bauer
Viestit: 908
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 2:54 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Calabash »

Saimaanorppa kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 1:43 pm Jos ovat yhdessä menneet tuonne niin mikäköhän
on kärjstämyt tilanteen niin että kaikkien edessä alettu tappamaan..
Suukopu riittää. Skenaario: muiden asiakkaiden kuullen ollut sanailua ja rääpäleinen itsetunto otti osumaa. On nolattu, kun riidellään plusateriasta. Häpeä ja viha. Ja nyt älkää heti ajatelko, että näin se meni. Olen vain huomannut, että jotkut eivät ymmärrä minkäänlaista vittuilua ollessaan kireänä. Skitsot ovat päällä sadasosasekunnissa.

Viime aikojen juttuja lukiessani olen huomannut, että myös kantaväestössä on jo tuskastuttavan lyhytpinnaista porukkaa. Paineensietokyky nolla. Puukko vain yleensä puuttuu. Täällä kuitenkin joku tiesi varmuudella, että romanit. Heillä liioiteltujen pulttien ottaminen on tavallisempaa, mutta on tätä liikkeellä.
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4474
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Ei tässä kyllä oikein mikään äkkiseltään värähdä tai viittaa mutulla muslimien suuntaan, paljon todennäköisempänä pidän romaneja.

Kaikki on kuitenkin mahdollista. Hyvin moni kantasuomalainen duunarikin kanniskelee nykypäivänä kääntöveistä taskussaan. On suorastaan välineurheilua, että kenellä on komein pahvin ja kuormanauhan leikkaaja.

Täällä moneen kertaan mainittu erodraamakin voi tulla kyseeseen. Kärjistynyt mäkkärissä ehkä humalan tai rahan käytön takia. Ja mitä tulee pieneen lapseen tuohon aikaan mäkkärissä, niin niinhän se porilainen pedofilipariskuntakin kuskasi yötä myöten lapsiaan pikaruokaloissa sillä isukin tuunatulla pimeällä taksilla.
Puhelinkortti
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2010 3:09 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Puhelinkortti »

Tietojeni mukaan tekijä Timi ja 14 reikää olis uhrissa. Vähän arveluttaa noin tarkat tiedot, mutta saattaahan se pitää paikkansakin. Tekijä kuitenkin Timi.
Tattipa
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Su Kesä 07, 2020 5:16 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Tattipa »

Puhelinkortti kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 2:20 pm Tietojeni mukaan tekijä Timi ja 14 reikää olis uhrissa. Vähän arveluttaa noin tarkat tiedot, mutta saattaahan se pitää paikkansakin. Tekijä kuitenkin Timi.
Onko tietoa onko tämä "Timi" joku nistiveijari tai viinaan kallistunut? Kiinnostaa myös kuinka varmaa tietoa tuo nimi edes on?
U.N. Owen
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: La Touko 02, 2015 2:28 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja U.N. Owen »

digitikka kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 12:30 pm Siinähän tuo tapahtumapaikka on Vermon raviradan huudeilla, eiköhän ole vaeltajakansan väkeä tässä osallisena
Nerokasta! Ja Talin golfkenttä ja tenniskenttä! Varmaan on joku ökyrikas golfpallon lyöjä hermostunut, kun ei ole tasoituksesta huolimatta päässyt ihannetulokseen ja hermostunut tulosta pilkkaavalle vaimolle, että tää oli viimeinen niitti.
Calabash
Jack Bauer
Viestit: 908
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 2:54 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Calabash »

Ravintolassa olleen kertomus ei viittaa 14 iskuun. Tietysti on aina yhtä hauskaa lukea lehdistä mensalaisten kommentteja tyyliin kukaan ei auttanut ja itse näin vierestä.

EA-taitoja olisi hyvä olla jokaisella, mutta tässä (jos sisäelimet ovat saaneet piston) lähinnä verenvuodon pysäyttämistä voi ja pitää yrittää. Mäkkärissä kyllä paperia riittää, mutta painelemalla ei saa kuin pumpattua tyhjäksi.

McDonaldsilla en oleta olevan kansakunnan kerman oikein mistään genrestä.
Viimeksi muokannut Calabash, Su Huhti 07, 2024 2:56 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sir Dalud
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Maalis 26, 2024 11:36 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sir Dalud »

LiamNeeson kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 1:30 pm
QwertyKeyboard kirjoitti: Su Huhti 07, 2024 1:18 pm Olisi kyllä erittäin tärkeää selvittää ja kertoa selkeästi, oliko tämä puukotus kunniamurha vai romanien parisuhde välienselvittely, sillä monien medioiden keskustelupalstoilla vasemmistolaiset vetävät yhtäläisyysmerkkejä aina valkoihoisiin etnisiin suomalaisiin miehiin ja vaativat erilaisia moralisointi- ja syyllistämiskampanjoita kaikkia valkoihoisia miehiä kohtaan, joka kerta kun näitä tapahtuu.

Ainakin Hesarin kommentti osio, jossa kerrottiin tästä puukotuksesta oli taas oli täynnä jotain valitusta siitä miten kaikki suomalaiset miehet ovat niin väkivaltaisia, että suomessa naiset eivät ole turvassa enää missään. Olisi tärkeää aina kertoa, että kyse on etnisestä toiminnasta ja kulttuurin rikastumisesta.
Mutta jos tekijä on romani niin silloinhan kyseessä on valkoihoinen suomalainen mies?
Romanit eivät ole suomalaisia kuin korkeintaan paperilla suomenkansalaisia eivätkä kuulu etnisesti suomalaisugrilaisiin kansoihin vaan romanit ovat Intian & Pakistanin Punjabin alueelta lähteneiden dalien jälkeläisiä. Dalit ovat Etelä-Aasian alinta kastia kastijärjestelmässä. Intiassa sanotaan että dalit ovat yksinkertaisia rikoksiin taipuvaista roskasakkia joilla ei ole älyä opiskella vaan mielummin hommaavat elantonsa kerjäämällä, varastelulla, huijauksilla ja petoksilla.
eloq
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ma Marras 05, 2007 9:16 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja eloq »

Elina Karjalainen
14:31
IS kertoi aiemmin päivällä, että Pitäjänmäen McDonald’sissa puukotuksessa lauantai-iltana kuolleella naisella oli mukanaan lapsi. Helsingin Sanomien haastattelema silminnäkijä kertoo, että lapsi on vauvaikäinen.

Nainen ja epäilty mies tunsivat toisensa entuudestaan. Miehen epäillään lyöneen uhria useita kertoja teräaseella ravintolan sisätiloissa.

SILMINNÄKIJÄN mukaan nainen huusi noin kymmenen sekunnin ajan ja yritti päästä ravintolan ovelle, mutta kaatui maahan. Auttamaan menneet sivulliset huomasivat, ettei nainen reagoi.

– Hänellä oli verta käsissään ja oikealla puolella kyljessä, paikalla ollut Konstantin Rudomjotov kertoo Helsingin Sanomille.

Rudomjotovin mukaan vauva alkoi itkeä vaunussa. Asiakkaat ohjattiin ulos ravintolasta takaoven kautta.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan puukotuksesta epäilty mies ja uhri olivat parisuhteessa.

EPÄILTY mies poistui ravintolasta teon jälkeen taksilla. Poliisi otti hänet kiinni ennen puolta yötä Helsingissä.

Poliisi sai ilmoituksen puukotuksesta illalla kello 22.15. Paikalle saapui useita poliiseja ja ensihoidon yksikköjä.

Uhri kuoli saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla.

Helsingin poliisilaitos tutkii tekoa tappona.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010343246.html

Lisäys vielä että jossain uutisessa luki että mies ja nainen olivat parisuhteessa
viivahattu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1661
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Konstantin Rudomjotovilta olisi ehkä voinut kysyä, että miksi hänkään ei sitä ensiapua antanut, vaikka on työskennellyt sairaalassa, ellei nyt sitten tyyliin laitoshuoltajana ole ollut. Kyllähän tämä mustalaisten touhuilta haisee, mutta odotetaan nyt Internetin varmistusta asialle.
Tapio L
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Tammi 21, 2014 11:42 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Tapio L »

Aina kun romaneista on jotain negatiivisia uutisia niin ovat huutelemassa että keltamahat ja valkolaiset tappavat omia perheenjäseniään. Ihan kuin sellaista ei missään nimessä voisi tapahtua heidän keskuudessaan...
TimoTHäkki
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: To Huhti 08, 2021 5:35 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja TimoTHäkki »

Vähän on outoa jos ei hätäkeskuksesta ole ohjeistettu soittajaa antamaan ensiapua.. 14 iskua viestii intohimorikoksesta ja lapsi mukana mäkkärissä klo 22 kertoo elämänhallinnan olemattomuudesta. Ikävä kyllä stereotypiat on itseään syötäviä, mannen hommalta kuulostaa.
art74
Lauri Hanhivaara
Viestit: 135
Liittynyt: Su Marras 06, 2022 9:56 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja art74 »

Jäiköhän taksikuskilta keikasta rahat saamatta? Olisi aika typerää ottaa manne kyytiin ilman ennakkomaksua
Vastaa Viestiin