Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Lempo
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Ke Tammi 18, 2023 8:40 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Lempo »

TrueAnsa kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 1:58 am
Annie W kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 7:47 pm
Jasukki kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 6:05 pm Täällä taas yks profiili. Yhdessä kuvasa kynittyä naisen tukkaa ja sanottu Ancelan sipuli :shock: . Liekkö profiilin taustakuvassa lapsi, josta orvon teki?
https://m.facebook.com/profile.php?id=61552427130472
Taitaa olla juuri se lapsi. Muutenkin näyttäisi kuvien perusteella olevan lapsia enemmän ja vähemmän, vaikka voi ne tietysti olla sukulaislapsiakin. Mutta tuon vauvan lisäksi eri kuvissa on ainakin yksi tyttö ja pari poikaa.

Nopeat on olleet käänteet, kun viime lokakuussa on merkintä naimisiinmenosta ja samaan aikaan yhteiskuvakin naisen kanssa, veikkaan, että hän on se uhri. Toisessa profiilissa taisi olla, että tämän vuoden helmikuussa on sitten alkanut parisuhteeseen sen Veera/Sorajan kanssa.
Tuo, keneltä hiukset leikattu, taitaa tosiaan olla aiempi ex eikä liity suoraan tähän juttuun. Vaikka itseäkin vähän häiritsee se sipuli...
Kerran vielä selvinnys, uhri on Ance,löytyy Ance Dimitri nimellä profiili. Heillä yhteinen lapsi n 1kk ikäinen.
Dimitri Lindberg, profiilissa oleva nainen, Kaunis Veera on nykyinen,luultavasti ihan tuore suhde mitä itse tuolta katselin.
Dimitrin profiilissa oleva video,jossa nainen leikatussa tukassaan on myös Dimitrin exä,heilläkin yhteinen lapsi. Naisen nimi onkin täällä jo mainittu Ancela Manner. Dimitrin sivulla lapsesta olevat kuvat näyttäisi olevan samasta lapsesta joka on siis tämän Mannerin lapsi. Osa kuvista on luultavasti vaan laitettu viime vuoden loppu puolella. Ei ole uhrin lapsi eikä hänen lapsen kuviaan ole netissä ollut,luultavasti kulttuurillista syistä,kun on kyse vastasyntyneestä lapsesta.
Dimitrin profiilissa olevat videot joissa mainitaan Sipuli,on Angela Mannerin isä . Ei liity myöskään uhriin mitenkään. Joko nyt selvensi asiaa?
Selvensi kyllä sen verran, että Dimitri näyttää olevan suuren luokan mulkku, jopa mustalaiseksi. Toisen lapsensa äidin laittoi kylmäksi ja toiselta tukan kyninyt ja isää uhkaillut. Taitaa se Sipulikin olla ihan munaton ukko, jos antaa tuollaisen ruipelon hakata tytärtään. Mutta mustalaiset, eivät ilmeisesti juuri tyttölapsistaan välitä. Tämä nykyinen akanrotjake "Kaunis Veera" tuntuukin olevan samaa tasoa puukottajan kanssa raiskaus ja petostuomioineen. Ei saatana mitä porukkaa ja tuon heimon takia olisi pitänyt eilen vetää liput salkoon. Olisi pitänyt Suomen luovuttaa tuo roskaväki Adolfille aikoinaan, kun sitä uunitettavaksi pyysi.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7763
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Tämän Ancen oikea nimi on kyllä Anceliga Lindeman, jos ette ole vielä huomanneet. Tällä nimellä löytyy FB-profiili, jossa itse kertoo lempinimekseen Ance ym.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5191
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Sipi kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 2:13 am Kenen helvetin kanssa he kuvittelevat vaihtuneensa?
Vaihdokas tarkoittaa myös sellaista inhottavaa ja häpeällistä tapausta kun taloudessa on aikuinen ja lapsi, joka ei ole lapsen vanhempi.

Hassua että samaan aikaan voi pitää moista sekasikiönä ja sensellaisena, väittää välittävänsä ja rakastavansa lastaan, ja tekee lapsestaan vaihdokkaan
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
kaalimatte
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: La Huhti 29, 2023 8:05 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja kaalimatte »

Sama joka on kirjoitellut Ancen profiilikuvaan(veli?) on kehunut Kauniss Veeran vanhaa kuvaa "Tämä se komistuu vaan" ?
Onko samoista mannepiireistä?
Säälittää tuo nainen jolla leikattu hiukset ja peloissaan videolla.. Mutta kuka on SIPULI!?
Dmx
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Helmi 16, 2024 5:53 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Dmx »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 3:32 am Tämän Ancen oikea nimi on kyllä Anceliga Lindeman, jos ette ole vielä huomanneet. Tällä nimellä löytyy FB-profiili, jossa itse kertoo lempinimekseen Ance ym.

Itseasiassa sukunimi on kylläkin Grönfors, ei Lindeman.
Sieppo
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Tammi 05, 2024 12:35 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sieppo »

Sipi kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 2:13 am Lisäksi ihmettelen kovasti sitä, miten he pyrkivät loukkaamaan toisiaan puhumalla vaihdokkaasta. Eli heidän sanastossaan on isokin loukkaus, jos on lapsi vaihtunut symtymän jälkeen päikseen johonkin toiseen vauvaan.

Kenen helvetin kanssa he kuvittelevat vaihtuneensa?
Vaihdokas meinaa sellaista lasta, jonka on paholainen vaihtanut ihmisen tilalle. Siksi se on siis sellainen epämuodostuneen näköinen, haitallinen ja paha, kun ei oo ihminen edes.

Toi sana tulee ihan jostain kansantaruista, ei oo siis sinänsä pelkästään heidän keksimä ja oma juttu.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

piitu73 kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 9:48 pm
kakkosurpo kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 8:36 pm Kun tämä ahkera, töissä käynyt, koulutettu, pullan tuoksuinen perheenäiti siirtyi ajasta ikuisuuteen, niin kenen suvun haltuun tämä tuleva linja-auton kuljettaja sijoitetaan?
Tuskinpa sitä mihinkään orpokotiin laitetaan.

Voipihan ne tosin olla ihan serkuksia ja sisaruksia kaikki, eli yhtä sukua niin ei tarvitse siitä tapella.
No nyt sitten.
Miten sinä voit puhua noin kuolleesta ihmisestä ja pienestä lapsesta.
Kuvittelet vissiin olevasti hiton hyvä ihminen ja selkeästi muita parempi
Tiedä siitä hyvästä ihmisestä, heh. Mutta usko tai älä, yhteiskunnan näkökulmasta olen suorastan pyhimys, verokkina keskimääräinen mustalainen, kun maksan ihan helvetilliset summat veroja ansioistani.

*pltmtxtvp*tm

Oikein hyvin voin kirjoittaa, puhuminen ei kauheasti hyödytä netin äärellä, kuolleesta mustalaisesta. Minähän näköjään jopa yliarvioin tuon kuolleen saavutuksia. Olisi pitänyt kirjoittaa reilusti että sosiaalitukien varassa elävä mustalainen.
Oikeassa olet, suotta minä laitoin mitään linja-auton kuljettajan opiskelupaineita tuolle nuorelle mustalaiselle. Hänhän saattaisi sortua rikolliselle tielle opiskelupaineiden alla.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Sarina
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sarina »

meitzi kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 1:33 am
Sarina kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 6:19 pm Vaikea tästä on pysyä selvillä,mutta luulen että Sipuli on Ancelan suvun vanhin mies,jonka kautta tälläiset ristiriidat yleensä selvitellään. Monissa videoissa Dimitri haastaa ja uhkailee Sipulia sukuineen,pyytää poikia tappelemaan yms. Kaiketi Sipuli ei reagoinut viisaampana ja sitten kävi näin. Mutta sitä en käsitä miten se toinen nainen kynityn tukan kanssa liittyisi Sipuliin,joten saatan olla väärässäkin.
Mitähän Timi mahtoi yrittää tarkoittaa sanoessaan voivansa siittää ancen uudelleen yhdessä videossa, jonkun Reginan kanssa. Tuskin että on isänsä, mutta onkohan kyseessä veljentytär

Tämä on niin sekava setti,että en ole varma enää mistään. En siis tunne henkilöitä. Mutta ilmeisesti onkin niin,että uhkailuvideot eivät edes liity uhriin/tämän sukuun,vaan toiseen exään (kynitty tukka) jonka nimi on hämäävästi myös Ancela (M). Eli Sipuli on Ancela M:n isä/vanhin. Joten videot eivät koske uhri-Ancea.

Tuo sekoilu uudelleen siittämisestä on luultavasti yritys loukata Sipulia,luulen Reginan olevan Ancela M:n äiti ja Sipulin puoliso. Sipuli ei reagoinut mihinkään loukkauksiin,joten piti loukata aina vain lisää. Jos Timi olisi jatkanut taivallustaan vapaalla jalalla,seuraavavaksi hän olisi alkanut loukata Sipulin suvun vainajia,että saisi jotain reaktiota vastapuolelta.

Minua hämäsi kovin tämä,että tekijällä oli menossa yhtä aikaa sota sekä uhrin suvun että vanhemman exän suvun kanssa. Aikaansaava mies. Myös exän tukan kyniminen näin pitkän ajan kuluttua erosta on todella outoa,se yleensä liittyy "huoraamiseen". Joka tapauksessa tekijä on niin hullu,että hankala pysyä perässä kaikissa käänteissä.

Kerkesin jo iloita,että tallenteet ovat poliisin nähtävävillä ja uhkailua/suunnittelua on tapahtunut ennen surmaa. Mutta uhkailu ei siis kohdistukaan uhriin,joten murhana tuskin menee. Ellei ole jotain muuta materiaalia jossain. Elinkautinen olisi tullut tarpeeseen tälle herralle.
ed_gein
Hetty Wainthropp
Viestit: 457
Liittynyt: Ma Touko 30, 2011 2:19 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja ed_gein »

Drecksau kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 9:27 pm
piitu73 kirjoitti: Ma Huhti 08, 2024 9:11 pm Pakko oli soittaa kaverille ja kysyä ajatuksia. Kyllä mustalaisyhteisö tämän teon yleisesti tuomitsee. Nuori nainen tapettiin...
Niin aika vähän täällä kommentoivat oikeasti tuntevat romaneja. Tiedot ovet oletuksia, ei faktaa.
Samalla lailla heissä on paskaa materiaalia. Mutta ei kaikki. Paskan osuus ja kouluttamattomuus on vähentynyt.
---
Sillä ei ole mitään merkitystä jos joka 10:s mustalainen käy koulua. Kyllä se on täysin paska porukka.
Avatar
Kiinnostunut88
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: To Syys 04, 2014 2:05 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Kiinnostunut88 »

Siis löytyykö nää tappo uhkailu ja uudelleen siittämis videot tolta profiililta jossa on kuvana tuo kaunis veera ja dimitri? Mä en onnistu sieltä löytämään mitään videota jossa puhuttais kenenkään tappamisesta saatika uudelleen siittämisestä??
Miksi ei
Sarina
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sarina »

Kiinnostunut88 kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 9:48 am Siis löytyykö nää tappo uhkailu ja uudelleen siittämis videot tolta profiililta jossa on kuvana tuo kaunis veera ja dimitri? Mä en onnistu sieltä löytämään mitään videota jossa puhuttais kenenkään tappamisesta saatika uudelleen siittämisestä??
Profiili on tekijän nimellä ja profiilikuvana Veeruska.
Täytekakku Koskinen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2022 6:55 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Täytekakku Koskinen »

1lpo kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 5:57 am Huomaa ettei nykyihmiset lue enää minfossa ketjuja kun kommentoivat, siksi niitä 300 sivun ketjuja tulee kun jankataan samaa. Mitä sillä haetaan? Montako kymmentä kertaa tuo asia pitää oikaista tai sitä päivitellä?
Tämä on kieltämättä sekavin ketju, jonka olen tällä foorumilla lukenut. Olenko ymmärtänyt oikein?
Tappaja on Dimitri Lindberg vai onko?
Onko Kauniss Veera on hänen naisystävänsä? Eli ilmeisesti tämä Soraja Sabriina Desiree Flink?
Onko uhri Ance Dimirti? Vai onki uhri Anceliga Lindeman? Vai ovatko nämä samoja henkilöitä?
Sitten on joku toinen exä Ancela Manner (kalju), jonka kanssa Dimitrillä on myös lapsi? Miten liittyy tähän juttuun?

Sitten ketjussa keskustellaan sipuleista yms vihanneksista. Onko tämä sipuli joku pomo, tai miten tämä vihannes yleensä liittyy tähän juttuun? Onko Sipuli tämän entisen exän Kalju Ancelan isä? Jos on, niin miten entisen exän isä liittyy tähän tapahtumasarjaan?
Ainut kakku mikä maistuu, on täytekakku. :D
Maarit toivanen
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Ke Maalis 06, 2024 2:01 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Maarit toivanen »

Täytekakku Koskinen kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 10:23 am
1lpo kirjoitti: Ti Huhti 09, 2024 5:57 am Huomaa ettei nykyihmiset lue enää minfossa ketjuja kun kommentoivat, siksi niitä 300 sivun ketjuja tulee kun jankataan samaa. Mitä sillä haetaan? Montako kymmentä kertaa tuo asia pitää oikaista tai sitä päivitellä?
Tämä on kieltämättä sekavin ketju, jonka olen tällä foorumilla lukenut. Olenko ymmärtänyt oikein?
Tappaja on Dimitri Lindberg vai onko?
Onko Kauniss Veera on hänen naisystävänsä? Eli ilmeisesti tämä Soraja Sabriina Desiree Flink?
Onko uhri Ance Dimirti? Vai onki uhri Anceliga Lindeman? Vai ovatko nämä samoja henkilöitä?
Sitten on joku toinen exä Ancela Manner (kalju), jonka kanssa Dimitrillä on myös lapsi? Miten liittyy tähän juttuun?

Sitten ketjussa keskustellaan sipuleista yms vihanneksista. Onko tämä sipuli joku pomo, tai miten tämä vihannes yleensä liittyy tähän juttuun? Onko Sipuli tämän entisen exän Kalju Ancelan isä? Jos on, niin miten entisen exän isä liittyy tähän tapahtumasarjaan?
Tappaja on juuri se Dimitri " Timi " Lindberg !! ja Kauniss Veera eli Soraja Flinck on nyksä ja Ance Dimirti on uhri ja se jolta kynitty hiuksia on exä
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7763
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

MIES on aiemmin tuomittu ainakin pahoinpitelystä, omaisuusrikoksista ja perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.
Vuonna 2015 Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen päiväsakkoihin, koska hän oli paininut järjestyksenvalvojan kanssa. Järjestyksenvalvoja oli joutunut käyttämään paprikasumutetta miehen rauhoittamiseksi.

Vuonna 2015 mies tuomittiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä 50 päiväsakkoon, josta koitui hänen tuloillaan maksettavaa 300 euroa.
Tuomion mukaan mies oli viiltänyt itseään käteen ja väittänyt poliisille, että kaksi miestä olisi käynyt hänen kimppuunsa. Esitutkinnassa mies kuitenkin tunnusti valehdelleensa ja viiltäneensä itseään käteen.

Vuonna 2017 hänet tuomittiin Etelä-Pohjanmaalla toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta, koska poliisi löysi miehen hallusta puukon.
Mies on ollut myös syytteessä törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä rattijuopumuksesta, pahoinpitelystä ja näpistyksistä.

LISÄKSI Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen on tullut keskiviikkona 3. huhtikuuta vireille haastehakemus, jonka mukaan mies oli syyskuussa 2023 rikkonut lähestymiskieltoa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan lähestymiskieltoa oli hakenut vuonna 1996 syntynyt nainen.
Lähestymiskiellon rikkomista koskevaa rikosasiaa ei ole käsitelty oikeudessa, eikä sille ole määrätty vielä käsittelypäivää.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010344130.html
Avatar
remede
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: To Loka 24, 2013 10:13 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja remede »

Mielenkiintoista seurata, mikä on rangaistus tässä jutussa?

Manne vapaaksi ja vainajalle pieni sakko?
"Nothing matters but the facts. Without them, the science of
criminal investigation is nothing more than a guessing game."
-Blake Edwards
Vastaa Viestiin