Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7732
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Totuuspuolueen Jaana Kavonius katosi, nyt myös hovioikeus määräsi heti vangittavaksi
Puolueen puheenjohtajalle on luvassa kymmeniä syytteitä, kun hänet saadaan Suomeen oikeuteen.

VIIME vuonna puoluerekisteriin merkityn totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavonius on viranomaisilta kateissa. Häntä odottaa poikkeuksellisen iso nippu syytteitä muun muassa törkeistä kunnianloukkauksista.
Nyt jo kaksi oikeusastetta on määrännyt hänet poissaolevana vangittavaksi. Helsingin hovioikeus piti keskiviikkona voimassa Länsi-Uudenmaan aiemman ratkaisun vangitsemisesta.
Seuraavaksi viranomaisten pitäisi vain löytää Kavonius.

KAVONIUKSEN avustaja, oikeustieteen maisteri Lauri Saarela sanoo hänkin, ettei tiedä, missä päämiehensä Kavonius on.
”Ei hän varmaan Suomessa ole, mutta jossain Euroopassa. Pari päivää sitten olin puhelinyhteydessä, mutta en ihan suoraan sanottuna tiedä, missä hän on”, sanoo Saarela.
Pakoileeko hän?
”Hän kokee kiusalliseksi, kun hänen tekemänsä tutkintapyynnöt poliisille eivät etene. Hän kokee, ettei hän saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä”, Saarela sanoo.
Saarelan mukaan syyttäjät vaativat viittä vuotta vankeutta.

SYYTELISTA on harvinaisen mittava. Jo nyt syytteitä on nostettu 34 rikoksesta, joista valtaosa on törkeitä kunnianloukkauksia ja vainoamisia.
Näiden lisäksi vielä esitutkinnassa on vajaat kymmenen rikosta, joissa poliisi ei ole päässyt kuulustelemaan Kavoniusta, koska häntä ei ole tavoitettu. Niistäkin on tulossa syytteet, ilmenee vangitsemis­asiakirjoista.
Hovioikeus muun muassa katsoo tuoreessa ratkaisussaan, että on syytä epäillä, että Kavonius jatkaa rikosten tekemistä. Se ei uskonut Kavoniuksen väitettä syyttäjien esteellisyydestä.

Kavonius kertoo hakeneensa turvapaikkaa Slovakiasta, mihin hänellä mielestään on oikeus. Hän kokee olevansa Suomessa hengenvaarassa, koska katsoo syyttäjien haluavan hänet Suomeen vapautensa menettäneeksi, jotta hänet voidaan murhata.

SYYTTÄJÄT näkivät toisin. Heidän mukaansa Kavoniuksen tarkoituksena oli loukata ja halventaa uhrejaan ja kohdistaa näihin väitteitä, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Heidän mielestään oli selvää, ettei Suomesta tarvitse kenenkään paeta toiseen EU-maahan hakemaan turvapaikkaa.
Hovioikeus hylkäsi tai jätti tutkimatta Kavoniuksen kantelun. Niinpä hänet on nyt käräjäoikeuden päätöksen mukaan tavattaessa vangittava ja tuotava Espoon poliisivankilaan.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010346855.html

Minusta tässä on hyvä syy epäillä hullun lehmän tautia...
Kahvitaukovainu
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Loka 13, 2023 3:58 pm

Re: Jaana Kavonius - Convoy miekkarin Prinsessa Leiasta häkkilinnuksi

Viesti Kirjoittaja Kahvitaukovainu »

Hän on selvästikin kadonnut rinnakkaistodellisuuteen, elämä siellä voi olla rankkaa.
Vastaa Viestiin