Hyvinkää: Alepan edustalla puukotus 2.1.2024: 27-vuotias mies kuoli - 25-vuotias tekijä tavoitettu

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
phonyjoker
Sabrina Duncan
Viestit: 354
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Hyvinkää: Alepan edustalla puukotus 2.1.2024: 27-vuotias mies kuoli - 25-vuotias tekijä tavoitettu

Viesti Kirjoittaja phonyjoker »

JanitaSlim kirjoitti: Ke Tammi 24, 2024 12:55 am Tosi hyviä kaveruksia varmaan juu, kun 30e velkaa ei saa maksettua. Kuitenkin on rahaa istua kuppilassa ja juoda 7e tuoppeja.
Tämä on kuule elämää. Sellasia tyyppejä on aina ollut ja tulee aina olemaan, jotka lainaa vailla minkäänlaista aikomusta koskaan maksaa takas. Hölmöläisen hommaahan se on ja ite olen vastaaviin tapauksiin totaalisesti katkassut välit tai antanut silent treatmenttiä, kunnes maksu tilillä, joka yllätyksekseni toiminut jopa idiootteihin/narsisteihin/psykopaatteihin you name it.

En ole myöskään näyttänyt olevani epätoivoinen lainatun rahan suhteen, koska etenkin psykopaattisia piirteitä omaavat henkilöt nauttivat siitä, että saavat ns. pitää lankoja käsissään. Ja kuten jo aikasemmin mainittu älä koskaan lainaa enempää mitä oot valmis menettämään !!edes kaverille!! on oikeesti järkevä neuvo. Idioottimaisinta on ottaa ite velkaa, että saa lainattua kaverille rahaa.

Se, että velkaa lähetään perimään väkivalloin tai riistämällä ihmishenki kertoo enimmäkseen tekijän mieltymyksestä fyysiseen väkivaltaan. Tuskin oli eka uhkailu teräaseella ees kyseessä. Ei omannut neuvottelutaitoja tämä kaveri. Olis ollu helpompi vaan haistattaa paskat ja hommata kivempia kavereita. Ne olis vaikka lahjaksi kyseisen summan miehelle antaneet.
Huutaja Jaana
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Hyvinkää: Alepan edustalla puukotus 2.1.2024: 27-vuotias mies kuoli - 25-vuotias tekijä tavoitettu

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

Lainaamalla 20€ pääsee kyllä monista turhista/haitallisista tuttavuuksista helposti ja halvalla eroon.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7733
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Hyvinkää: Alepan edustalla puukotus 2.1.2024: 27-vuotias mies kuoli - 25-vuotias tekijä tavoitettu

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Pienen lapsen isä sai surmansa kauhealla tavalla – epäilty tappaja tuotiin oikeuden eteen
27-vuotias mies surmattiin Hyvinkäällä Uudenmaankadulla sijaitsevan Alepan edustalla.

ITÄ-UUDENMAAN käräjäoikeus alkoi torstaina käsitellä tapausta, jossa pienen lapsen isä sai surmansa Hyvinkäällä 2. tammikuuta kuluvana vuonna.
Syyttäjä vaatii syytetylle, 26-vuotiaalle miehelle käräjäoikeudessa vähintään 9 vuoden vankeusrangaistusta taposta. Toissijaisesti syyttäjä vaatii rangaistusta törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä pahoinpitelystä.
Syytteen mukaan hän puukotti uhria rintaan. Uhri menehtyi voimakkaan verenvuodon seurauksena.

SYYTETTY kiistää sekä ensisijaisen syytteen taposta sekä toissijaisen syytteen törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä pahoinpitelystä.
Hän väittää toimineensa tilanteessa puolustaakseen itseään.
Syytetyn mukaan uhri oli ennen tapahtumapäivää uhannut häntä väkivallalla, jos hän ei maksaa velkaansa. Syytetyn käsityksen mukaan uhrilla oli väkivaltarikostaustaa. Syytetty kertoo olleensa siinä käsityksessä, että uhri oli niin sanottu ”velanperijä”.

TAPAHTUMAPÄIVÄNÄ syytetty ja uhri olivat sopineet tapaamisen ravintolaan. Syytetyn mukaan uhri oli käynyt väkivaltaiseksi ravintolan wc-tiloissa, ja tässä yhteydessä uhrin hallussa ollut puukko oli pudonnut lattialle, josta syytetty oli sen ottanut haltuunsa.
Kamppailu oli jatkunut ulkona ja päättynyt lopulta Alepan eteen. Syytetty väittää yrittäneensä paeta tilanteesta, mutta joutuneensa puolustautumaan hyökkäykseltä.

Syytteestä ei ilmene, missä määrin syytetyn esittämä tapahtumienkulku on riidaton.
Asiassa on käräjäoikeuden mukaan jouduttu siirtämään joidenkin todistajien kuulemista, minkä vuoksi käräjäkäsittely jatkuu vasta toukokuussa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010352340.html
Vastaa Viestiin