Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Touhupuntti
Agentti Scully
Viestit: 654
Liittynyt: Ke Heinä 29, 2020 11:21 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Touhupuntti »

Uskon että tähän toiseen Eero draamaan liittyy Kaaleitten oma tappelu-juoru ryhmässä olevat hautojen spreijausvideot. Voi olla sit vielä joku erillinenkin case
Sarina
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sarina »

kakkosurpo kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 12:37 pm
Sarina kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 11:38 amTodellakin toivon,ettei tätä lasta anneta tekijän suvulle kasvatettavaksi. Siellä hänet opetetaan vihaamaan äitinsä sukua ja kerrotaan oppina,miten käy kun nainen nousee miestä vastaan.
Sivusta seuranneena liian montaa tapausta,missä eron tullessa (viimeistään siinä kohti kun äiti löytää uuden kumppanin) lapsi haetaan isän sukuun/isälle hoidettavaksi. Eron syy on hyvin usein isän väkivaltainen käytös,holtiton päihteiden käyttö ja vieraissa kulkeminen. Nainen joka ei hyväksy tätä,yrittää kestää koska tietää menettävänsä lapset. Viimein tulee mitta täyteen ja eroaa. Lapset viedään uhkailemalla ties millä ja porukalla saadaan jotenkin sossut isän puolelle. Äitikin siellä hymyilee sossuille,että sinne vain. Koska tietää,että jos sanoo sossuille totuuden,väkivaltaa ja hänen suvun häpäisyä on luvassa. Yleensä (ei onneksi kaikki) naisenkin suku on sitä mieltä,että mitäs läksit. Hiljaa pitäisi naisen olla ja ottaa lyöntejä vastaan joka puolelta,tietää paikkansa nyrkin ja hellan välissä.
Jotain varmaan tarttis teherä...

Tämä ei siis koske käsittelyssä olevaa tapausta muutoin kuin että tälläistähän tämänkin tapon takana on.
Ja noinhan se on mustalaisten elämässä näissä tapauksissa. Tämän "miehen" suku on varmasti myös sossun mielestä oikeutettu lapsen huoltajuuteen. Näin on mustalaiset kouluttanut sossun tädit.
Mustalaisukon käyttäytymismallilla ei ole merkitystä kun lapsen huoltajuutta ratkotaan, sen tietää jokainen mustalainen. Miehellä on noissa tapauksissa ehdoton oikeus.

Niin, sitten tuohon, mitäs läksit, kysymykseen. Onko kaikki mustalaisnaiset niin tyhmiä että eivät tajua että he itse ovat tämän mustalaisten sukurutsan moottoreita, menemällä naimaan jopa lähisukulaistensa kanssa, ja tulemalla näille "serkuille" raskaaksi. Ilman sukurutsataustaa mustalaisuus olisi jo kadonnut, ellei Intiasta olisi tullut apuja lisää.

Voi olla että 1000 vuoden kuluttua tilanne on toinen, tai sitten ei.

Ennakoidaanpa vähän sitä Dimitrille luettavaa tuomiota.
Uskoisin(ilman lapamatoa) että tuomiota tulee taposta noin 9 vuotta alentuneesti syyntakeisena. Siihen tietenkin sisältyy joa kaikki muutkin tulossa olevat tuomiot. Eli kerralla pöytä puhtaaksi.

Kun tiedät ton Teuvan tapauksen, niin mikä kytky tällä Eerolla sinne Teuvalle on? Onko Eeron perhe joutunut lähtemään hatkaan toisen suvun vuoksi? Se kertoisi silloin sen minkä takia sinne ei mennä edes hautaamaan ketään.

Tuosta laulamisesta, niin Mikkelissähän se meni näin:Juokse sinä tumma, kun tuo valkoinen on kumma. Ja kyllä, oli sellainen vaihe että mustalaiset juoksivat kauas pois muutamaksi kuukaudeksi.
Mut kait ne sinnekkin ovat takaisin tulleet.

Jotenkin niin,että Eeron vanhemmat tai suku sieltä lähtöisin. En tiedä onko niillä tullut suvun sisällä jotain ja osa lähtenyt pois, vanhoja asioita. Nyt sitten haastavat riitaa puolin ja toisin teuvalaisten kanssa,ovat siis samaa sukua.

Jaa-a,hyviä kysymyksiä sulla. Osa naisista on varmaan tyhmiä,mutta suurin osa lapsesta asti niin aivopestyjä että eivät tiedä mitä muuta elämässä tekisi. Joku mies täytyy passattavaksi löytää ja lapsiakin pitäisi tehdä,että tuntisi itsensä arvokkaaksi. Toki osa myös puoli väkisin edelleen "otetaan akaksi". Siinä ei nuorimmat tytöt pakokeinoa keksi,eikä kukaan auta.

Kulttuurin pitäisi muuttua sisältä päin,mutta harva uskaltaa suunsa avata.
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5189
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Mistä tämä surmattu on kotoisin? Miten ei osannut varoa tätä Dimitriä. Tosin miehestä saa kuvan täytenä sosiopaattina ja ilmeisesti osaa halutessaan puhua mustankin valkoiseksi.

Kauhajoella ja Kokkolassa olen nähnyt romanien osallistuvan laajemminkin työelämään.
Ja kyllä esimerkiksi lastensuojelupuolelta löytyy romaneja työskentelemässä. Ihan omaan romanipukuunsa pukeutuneena. Aivan asiallisia ammattilaisia ovat olleet he.
Vähitellen, mutta valitettavan hitaasti, osa perheistä vaatii jälkeläisiään kouluttautumaan ja osallistumaan työelämään.
Yhä useampi vanhempi jopa toivoo, että tyttäret valitsisivat mieluummin ns tavalliset vaatteet, eivätkä isoja hameita.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Sarina
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sarina »



Pohjanmaan romanit ovat monestakin syystä paremmin integroituneet. Kokonaisia sukukuntia löytyy,joista on käyty töissä iät ajat. On omia yrityksiä (naisillakin!) tai ovat palkkatöissä monella alalla. Sivistys hiukan eri tasoa kuin tän geissin päähenkilöillä. Mutta se siitä.

Luulen että uhri osasikin varoa ja siksi sopi tapaamisen julkiselle paikalle. Ajatteli ettei se niin hullu ole,että tekee mitään ihmisten ilmoilla. Oli se silti. En tiedä mistä uhri on kotoisin,mutta rivien välistä olen päätellyt että itä-suomesta ehkä. Voin olla täysin hakoteilläkin.
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1493
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjusta siirretty parisenkymmentä viestiä JR-alueelle ketjuun Mustalaiset. Ovat sen verran yleisen tason viestejä, että eivät kuulu tähän Pitsku-ketjuun
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
Avatar
da-n7007
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2022 5:51 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja da-n7007 »

Nilsille ihmetys.
Jos keskustelua ei saa olla, eikä laajemmin saa käsitellä aihetta, porukka persuilee jatkossakin rasistisesti jokaiselle joka ei ole normi hämeen heikki. Olen hämmästynyt sivun nykyisestä tasosta. Meinaatkos siistiä sananvapautta oman mieleisesi?

En ole keskustelua kieltänyt, enkä sananvapautta siistimässä, vaan siirsin sellaiset viestit mitkä käsittelevät romanikulttuuria yleensä puolesta ja vastaan, sitä varten jo olemassa olevaan yli 200 sivun viestiketjuun: viewtopic.php?t=12543. Siirretyillä viesteillä ei ollut tekemistä Pitskun tapahtumien kanssa.
Sääntö *2 §* Kaikki viestit on kirjoitettava oikealle, niille tarkoitetulle alueelle.
Sääntö *3 §* Keskustelu yhdestä aiheesta tulee käydä saman otsikon alla.

-NILS-
- Miä en purematta niele.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Sarina on oikeassa siinä että on mustalaisia mitkä käyvät töissä, mutta vähän jäitä hattuun, ei nyt sentään sukukunnitain.
Tiedän Pohjanmaalta mustalaisen, jolla on oma ompelimo, on ollut jo kohta 2 vuotta. Ette varmaan arvaa mitä siellä ommellaan?'
No röijyjä ja hameita tietenkin. Onhan siellä myös jokunen talli missä on ukkomustalaisia, kuka töissä, kuka hevosen hoitopaikan takia. Varmasti on muutama muukin jossakin, mutta ei nyt sentään liioitella, vaikka perjantai ilta onkin.

Pitääkö muuten paikkansa että Dimitrin suku on jostakin pohjoisemmasta kotoisin?
Ance-vainaan suku lienee vaikuttanut Kouvostoliiton liepeillä?
Voi toki olla että olen saanut vääriä tietojakin.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
strömmingen
Sofia Karppi
Viestit: 404
Liittynyt: Ti Helmi 04, 2020 6:25 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja strömmingen »

Chickennuget kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 12:32 am Ei levitetä täällä perättömiä asioita. Samalla kylällä asuvana voin kyllä kertoa, että kaikki ei pidä paikkaansa, sekä aika tarpeetonta toisten ulkonäköä panetella 😂 En puolusta tekijää, mutta eiköhän sukukin kärsi jollain tavalla tästä kaikesta.
Ei kai suku kärsi ? Verikostot viritellään vain miesten ja hevosten tappamisesta.
anaboliantti
Sofia Karppi
Viestit: 449
Liittynyt: To Tammi 24, 2013 1:01 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja anaboliantti »

Propsit ylläpidolle että yleinen mustalaisjauhanta siirrettiin oman ketjuunsa. Olisiko aika palata itse aiheeseen ja vihdoinkin selvittää kuka on Sipuli? Pakko olla merkittävä henkilö sillä tähän viitataan niin monessa eri yhteudessä sekä puukottajan omassa profiilissa että juoropalstalla. Olisko Sipuli peräti mustalaiskuningas?
Sarina
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Sarina »

anaboliantti kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 9:02 pm Porpsit ylläpidolle että yleinen mustalaisjauhanta siirrettiin oman ketjuunsa. Olisiko aika palata itse aiheeseen ja vihdoinkin selvittää kuka on Sipuli? Pakko olla merkittävä henkilö sillä tähän viitataan niin monessa eri yhteudessä sekä puukottajan omassa profiilissa että juoropalstalla. Olisko Sipuli peräti mustalaiskuningas?


Vielä kerran,Sipulia on selvitelty jossain ketjun puolen välin (muistaakseni) paikkeilla. Ei ole uhrin isä,vaan toisen Dimitrin exän (jolla sama etunimi kuin uhrilla ja siksi meni alussa sekaisin). Sipuli kuulostaa mielenkiintoiselta persoonalta kieltämättä,mutta ei liity tähän geissiin. Mustalaisilla ei ole kuningasta,se on legendaa.
Teräs
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: To Touko 05, 2022 7:11 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Teräs »

Täytekakku Koskinen kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 12:09 pm
Amy kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 12:05 pm Mikä on muuten näiden kulmahousujen asema kiven sisässä? Kun monesti puhutaan, että pedofiilit on alinta kastia jne, mutta mites romanit? Jos tää äijä on väitetysti omiensa keskellä jonkin sortin kuningas :lol: , onko tollainen tyyppi "kova äijä" kiven sisässä, vai voisiko toivoa että joku näyttäisi sille paikkansa?

Kun katsoi noita tappajan videioita ja kuulee noiden toimintatavoista, niin kysyn vaan, että miten hitossa tää porukkaa soveltuu sivistyneeseen yhteiskuntaan? Heidän ns. kulttuurinsa on suorastaan kivikautinen ja rikkovat kaikkia mahdollisia ihmisoikeuksia jo keskenäänkin touhutessaan. Haluaisin olla suvaitsevainen, mutta en näe heidänkään joukosta ihmisiä, jotka tuomitsisivat kaiken sen paskan, mitä he "kulttuurinsa" varjolla tekevät. Oksettavaa! :oops: Ja tuo kielenkäyttö, suvun kovimmalla gangstalla pahimmat haukkumanimet on "isäs nussija ja äitis pi**unkarvan nuolija" :lol: Myötähäpeää pukkaa.

Onneksi tästä edes seuraa se, että tuo äijä saadaan hetkeksi pois vapaalta jalalta. Ihminen, joka kokee oikeudekseen videoidensa mukaan "poistaa" täältä muita ihmisiä, jos ei toimita hänen mielen mukaan, ei luonnollisesti kuulu yhteiskunnassa mihinkään muualle kuin korkeintaan telkien taakse.
Ei niitä yleesä laiteta osastoille, joissa vietää aikaa kovimman luokan jr-kaverit. Erään porukan lempilaulu oli romaaneja nähdessään "juokse sinä tumma, kun se on sun homma" :D
Sissi kirjoitti: Ke Huhti 10, 2024 3:55 pm

Hämmentävää kun tällä videolla puhuu sipulista ja Angelasta kun luulin että se sipuliporukka on sen kynittytukkaisen entismorsiamen porukkaa eli onko tää joku viime vuoden uhkaus kun niitä lapsia on vissiin vähän joka vuosi siunaantunut ja kaikkien kanssa sitten tapaamisriitoja vai mitä ehmettiä.
Mitä ehmettiä, sanos muuta 😂. Meillä on Suomessa aivan älyttömän hyviä kirjoittajia, kuten sinä. Se näkyy tässä keskustelussa. Vaikka asia on erittäin vakava , niin olen nauranut vedet silmissä upeille kirjoituksille; ihmettelyille suomenkielen osaamattomuudesta jne. Olkaa ylpeitä itsestänne 👍. Se, että romani ei osaa kirjoittaa, ei ole hänen vikansa, luulisin. Meidän pitää antaa kaikkien elää rauhassa tässä maassa. Tätä keskustelua onneksi seuraa moni puukkojunkkari. 👮 lisäksi. Voisiko teistä romaneista jotkut viedä väkivallatonta elämäntapaa eteenpäin, että puukkohippaset ja kaikki toi viha , uhkailu, huutelu ja törky lopppuisi? Eiks teidän aikuistenkin ois mukavampi elää, saati lastenne! Piru soikoon, tms! Lopuksi, otan osaa kirjoitteluun: Mitäs niitä nyt onkaan: sipulit, lespot, kaikkien nussijat ja imijät (paljon vaihtoehtoja) vaihdokas, yms. Ollaan opittu paljon uusia sanoja.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Teräs kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 9:51 pmMitä ehmettiä 😂. Vaikka asia on erittäin vakava , niin olen nauranut vedet silmissä upeille kirjoituksille; ihmettelyille suomenkielen osaamattomuudesta jne. Olkaa ylpeitä itsestänne 👍. Se, että romani ei osaa kirjoittaa, ei ole hänen vikansa, luulisin. Meidän pitää antaa kaikkien elää rauhassa tässä maassa. Tätä keskustelua onneksi seuraa moni puukkojunkkari. 👮 lisäksi. Voisiko teistä romaneista jotkut viedä väkivallatonta elämäntapaa eteenpäin, että puukkohippaset ja kaikki toi viha , uhkailu, huutelu ja törky lopppuisi? Eiks teidän aikuistenkin ois mukavampi elää, saati lastenne! Piru soikoon, tms! Lopuksi, otan osaa kirjoitteluun: Mitäs niitä nyt onkaan: sipulit, lespot, kaikkien nussijat ja imijät (paljon vaihtoehtoja) vaihdokas, yms. Ollaan opittu paljon uusia sanoja.
No sehän on aivan selvä että jos ja kun mustalainen ei osaa suomenkieltä niin syy on koululaitoksissa ja valkolaisissa.
Ei ihan kaikki mustalaiset ole persläpiä, mutta suuri osa on.
Ei ne kaiken nussijoita ole, vain emänsä, siskonsa, tyttärensä, serkkunsa nussijoita. Joku häiriintynyt mustalainen voi nussia vaikka lammasta. Sillä tavalla pidetään rotu puhtaana.
Tässähän Dimitri näytti että väkivalta lopettaa vittuilun, ja niin kävi.
Valitettava tosiasia on se että tämän tapetun naisen jälkeläiselle on askelmerkit piirretty, ja niitä on lähes mahdotonta muuttaa. Ehkä 15- 25 vuoden kuluessa luemme hänen saavutuksistaan, ja ne tuskin ovat dösäkuskiksi valmistumisuutisia.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
AustinPertti
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Helmi 16, 2024 11:19 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja AustinPertti »

Amy kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 12:05 pm Jos tää äijä on väitetysti omiensa keskellä jonkin sortin kuningas :lol:
Ei ole, edes oman chapterinsa sisällä. Kaukana siitä.
SeitsenpistePirkko
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: To Tammi 14, 2021 8:42 pm

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja SeitsenpistePirkko »

Sarina kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 9:45 pm
anaboliantti kirjoitti: Pe Huhti 12, 2024 9:02 pm Porpsit ylläpidolle että yleinen mustalaisjauhanta siirrettiin oman ketjuunsa. Olisiko aika palata itse aiheeseen ja vihdoinkin selvittää kuka on Sipuli? Pakko olla merkittävä henkilö sillä tähän viitataan niin monessa eri yhteudessä sekä puukottajan omassa profiilissa että juoropalstalla. Olisko Sipuli peräti mustalaiskuningas?


Vielä kerran,Sipulia on selvitelty jossain ketjun puolen välin (muistaakseni) paikkeilla. Ei ole uhrin isä,vaan toisen Dimitrin exän (jolla sama etunimi kuin uhrilla ja siksi meni alussa sekaisin). Sipuli kuulostaa mielenkiintoiselta persoonalta kieltämättä,mutta ei liity tähän geissiin. Mustalaisilla ei ole kuningasta,se on legendaa.
Legenda eli vahvana 50-luvulla: "Liikemies Kalle Hagertin perhettä tituleerattiin 1950-luvulla "mustalaisten kuninkaallisiksi". Kallen poika Allan peri "kruunun".
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/04/2 ... ertin-haat
"Annetaan asioiden mennä päin helvettiä ja katsotaan kuinka käy, kun ne ovat siellä".
Pössiperk
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ma Marras 27, 2023 11:56 am

Re: Helsinki: Puukotus Pitskun Mäkkärissä 6.4.2024 - parikymppinen nainen kuoli

Viesti Kirjoittaja Pössiperk »

Mustalaisten kuninkaan hauta löytyy Malmin hautausmaalta, jos joku haluaa viettää hiljaisen hetken hänen kanssaan.
Vastaa Viestiin