Puhua totta tai epätotta - motivaatiotekijät?

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Mirja11
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Ma Marras 13, 2023 5:56 pm

Puhua totta tai epätotta - motivaatiotekijät?

Viesti Kirjoittaja Mirja11 »

Olen tuonut tänne parikin kertaa esiin sen, että valheenpaljastusmenetelmät ovat kehittyneet huikein askelin, ja kehittyvät yhä edelleen.
Ihmisen psyyke on ihmeellinen, ja tutkittavaa riittää aivan loputtomiin. Jo jonkin aikaa on esim. tiedetty se, että ihmisen tehdessä päätöksen - "alitajuntansa" on tehnyt jo aiemmin tuon päätöksen "hänen puolestaan". En jatka tästä enempää, mutta valheenpaljastusmenetelmät pystyvät jo nyt havaitsemaan jopa sen, kun ihminen valehtelee itselleen. Minusta se on uskomatonta ja hienoa. Minulle tulisi näissä testeissä väistämättä "Red Alert" usemman kuin yhden kertaa: Oletko nukkunut tarpeeksi? (En) - piip! Otatko työsi liian vakavasti (En)- piip! Kuntoiletko liikaa (En) -piip! Muistatko käydä riittävästi kulttuuri tapahtumissa? (En) -Piip!
Tässä Ulvilan tapauksessa otsikon kysymys nousee todella esiin siksi, että Annelin lapset ovat valehdelleet, koska he ovat asian julkisesti kertoneet. Minusta tämä on erittäin hämmentävää. Ajattelen, että tässä on kyse kahdesta mahdollisesta manipulaattorista: Annelista ja toisaalta hänen veljestään. Toisaalta täällä tutkijat ovat löytäneet myös yhteyksiä korruptoituneeseen virka/ oikeusvaltaan.

Nyt kysynkin sinulta, että otatko karkin lapsen suusta?
Eli, uskalltaisitko nykyiseen valheenpaljastukseen, ja mitä haluaisit itsestäsi tietää?

Ku