Poliisi etsii: lenkkeilijälle aiheutettiin aivovamma Treella

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Terävä
Poliisikoira Rex
Viestit: 278
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Poliisi etsii: lenkkeilijälle aiheutettiin aivovamma Treella

Viesti Kirjoittaja Terävä »

Kuinkahan tarkkaan tätä sekopäätä on kuulusteltu Keisalan tapaukseen?
TYÖTEHTÄVISSÄ olleen postinjakajan henki oli vakavassa vaarassa kesällä Tampereella. 61-vuotias nainen joutui täysin yllättäen järjettömän väkivallan uhriksi torstain vastaisena yönä 12. heinäkuuta Hämeenpuiston varrella kaupungin ydinkeskustassa.

Hälytys hätäkeskukseen tuli kello 4.21 yöllä. Hetkeä aikaisemmin 46-vuotias Jarmo Juhani Laukkanen oli iskenyt postinkantajaa päähän 76-senttisellä ja lähes 700 grammaa painavalla metalliputkella.

Pyörän kanssa liikkeellä ollut nainen kaatui, löi päänsä asfalttiin ja jäi makaamaan maahan. Laukkanen jatkoi tekoaan ottamalla metalliputkelle vauhtia selkänsä takaa. Aluesyyttäjän voimakkaaksi kuvailema lyönti osui ensimmäisen iskun tapaan naista päähän.

Nainen menetti tajuntansa useiden minuuttien ajaksi. Kun satunnainen ohikulkija tuli auttamaan maassa makaavaa postinkantajaa, Laukkanen yritti lyödä häntäkin. Ohikulkija pääsi pakenemaan tilanteesta.
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2 ... 81246.html
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein
Paikalla
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4126
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Poliisi etsii: lenkkeilijälle aiheutettiin aivovamma Treella

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

^ Tapaus muistuttaa tosiaan lopputulokseltaan postinjakajanaisen tapon yritystä Tampereella kesällä 2023. Teosta tuomittiin istumaan Jarmo Laukkanen.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
vasikka
Javier Pena
Viestit: 1862
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Poliisi etsii: lenkkeilijälle aiheutettiin aivovamma Treella

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Itse veikkaan, että on sattunut polkupyöräilijän eteen ja tullut jotain suukopua. Kuumakalle polkupyöräilijä sitten lyönyt päähän polkupyörän lukolla. Luulisi tulleen vihjeitä enempi, jos olisi joku jengi rengasraudan kanssa hillinnut tai joku hyvin sekava ja yleisesti aggressiivinen henkilö. Itsekin olen joskus ollut paikalla, kun polkupyöräilijä ja kävelijä riitautuivat ja polkupyöräilijä rankaisi lukolla. Ei tosin päähän sentään lyönyt, mutta kuitenkin niin että varmasti sattui.
Annabelle
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: To Helmi 25, 2021 3:43 am

Re: Poliisi etsii: lenkkeilijälle aiheutettiin aivovamma Tre

Viesti Kirjoittaja Annabelle »

poikani kirjoitti: Ma Joulu 17, 2018 10:33 am
Iltalehti kirjoitti:Mystisesti lenkillä päähän isketty Henry Keisala: ”En uskalla jäädä yksin vauvan kanssa epilepsiakohtausten takia”

Tänään klo 5:59

Muutaman vuoden takaisesta Mr. Finland -kisasta tuttu Henry Keisala sai kesällä vaikean aivovamman kesken juoksulenkin. Nyt toipumista häiritsevät pahat epilepsiakohtaukset.

Mr. Finland-kisasta tuttu, eikä vihamiehiä?
Valitettavasti tuollaisen vihahyökkäyksen kohteeksi joutumiseen riittää ihan hyökkääjän kateus ja vihamielisyys uhrin ulkoisia avuja kohtaan. Tätä kautta voi ajatella, että tekijä tiesi ketä löi.
"SUPO:n tusinapassipolisit, jotka nettejäkin terrorisoi ovat jo fyysisestikin virkansa ryypänneitä, narkkareita, huume diilereitä, henkisesti loppuun poltettuja hylsyjä ja isomahasekopäitä."
-Tv:sta Tuttu Arto
Vastaa Viestiin