Mikä ärsyttää tänään?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Harvoin luen noita mitä teitä ärsyttää, eikä mielestäni minun tulisikaan lukea; ei satu olemaan minun ongelmani mikä teitä ärsyttää. Samaa käsittelytapaa suosittelen sille, joka valitti ettei pitäisi kirjoittaa tänne siitä. Vittuakohan se sinulle kuuluu jos satun vihaamaan idiootteja niin täällä, siellä kuin kaikkialla?

Ihmiset on kyllä osoittaneet kuinka nerosti idiootteja voivat olla. Joku ääliöyden multihuipentuma. Jos saisin päättää, en olisi yhteydessä ihmisiin juuri koskaan, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista tässä maailmassa jossa ihminen lähestulkoon pakotetaan jos ei päivittäiseen kontaktiin muiden kanssa, niin kuukautittaiseen vähintään (esim. juuri se mainittu kauppareissu tai vastaava.)

Sitä en ymmärrä, että miksi pitäisi verhot vetää ikkunan eteen jos ei halua ihmisten asioista kuulla? Onko kirjoittajan tarkoitus samalla saada tämä erakoituva henkilö kärsimään luonnonvalon puutteesta ja sairastuttaa hänet tällä keinolla? Silloinhan sitä vasta joutuukin ihmisten kanssa tekemisiin. Sairaalakäyntejä ja parhaassa tapauksessa joku yli-innokas lääkäri keksii että olet erakoitunut ja ohjaa terapiaan/psykiatrille/vastaavaan ja sitten saatkin ravata siellä vähintään kerran viikkoon samalla kun muut kohdistavat huomionsa sinuun ja yrittävät väkisellä pakottaa mukaan maailmaan, halusi sitä tai ei.

Että olisipa ihan perkeleellisen nerokasta, niin.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

John Smith
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 7:06 pm

Viesti Kirjoittaja John Smith »

Muija lähti exänsä matkaan. Omapa oli mokansa. Jos ei kerta osaa päättää, niin mä teen sen sille helpommaksi. Jakamaan en rupea.
"Vain fakiiri kusee tumppeja."
- Vanha viidakon sanonta
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Olen ärsyyntynyt mediaan ja siihen, miten siellä ei tunnuta osaavan laskea x+x=1 vaan jostain käsittämättömästä syystä niiden matikkapää ei tajua yksinkertaisintakaan laskutoimitusta, vaan muuttaa sen jostain syystä päänsisäisesti muotoon x+x=2.

Kerrassaan käsittämätön logiikka panee ne uskomaan kaikista pahinta ja samaan aikaan kaikista typerintä - ei tunnu mahtuvan kaaliin, että se asiantuntija voi olla myös se todennäköisin seuraava. Juu, ei sitten millään. Ja ettei se todennäköisesti seuraava ajattele sitä asiaa juuri niin, kuten siellä halutaan uskoa. Ehei, ei missään nimessä. Kun maailmassa sattuu olemaan vain niitä asiantuntijoita ja sitten on ne sekopäät siellä nurkassa, jotka hetken mielijohteesta hyppää parrasvaloihin ja iskee pari asiantuntijaa kenttään ja kiskoo ruumiit nurkkaan paloitellakseen ne.

Kiitos Aamulehti, pari nettifoorumia ja Iltasanomat, jotka vihjailitte niin kauniisti. Tässäkö kiitos avusta? Tuntuisi olevan. Haistakaa paska, olen pettynyt toimintaanne.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Mariella
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

"Se kun se niitä videopelejäki varmaan pelasi.." Videopelejä pelaa JOKAINEN 12-30 -vuotias!! "Ja kun niissä Ameriikkalaisissa elokuvissakin on sitä väkivaltaa.." Ei jumalauta kukaan voi jauhaa enää tuollaisia juttuja syyksi. Niin, ja kaikista paras: "mahtoikohan tämäki kuunnella sellasta synkkää metallimusiikkia joka käsittelee kuolemaa, kun se Auvisen poikakin kuunteli.."

NEWSFLASH: Parikymppinen jätkä kuuntelee metallimusiikkia tai musiikkia jossa on uhoa, anarkiaa, ehkä kirosanojakin :shock: , pelaa pleikkaa, katsoo toimintaleffoja, katsoo pornoa, on "siellä internetissä niiden vaikutusten alasenakin" aamusta iltaan. Käsi ylös kaikki kakskymppiset miehet jotka eivät tee edellä mainittuja asioita? Ei perkele näitä muijia taas! ottaa vaan päähän ja niin perkeleesti että eikö sen syvemmälle voida ajatella!! Idiootit saatana. :twisted:
Nerot hallitsevat kaaoksen
Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Mua ärsytti kun luin iltalehden uutisen Ruotsin kritiikistä kuinka suomi on pohjolan USA. Kehtasivat vielä haukkua suomen poliiseja, mutta haloo, kuinka hyvin Ruotsin omat poliisit hoitavat hommansa.. Muutaman vuoden sisältä on aika monta hyvää esimerkkiä kuinka puhtoisen ruotsin poliisit ovat ryssineet.
:evil:
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5189
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

..Että herttaisella treffi-ilmoituksella ei sitten irronnut mitään... :roll:
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1955
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Se, että poliisia syytetään siitä, ettei hän ole selvännäkijä.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6783
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Viesti Kirjoittaja joey »

Tampereen Tyttö kirjoitti:..Että herttaisella treffi-ilmoituksella ei sitten irronnut mitään... :roll:
Tämä minuakin harmittaa.
Tosin, jos vaatimuksia vastakkaiselle sukupuolelle ei oikein ole, antaa itsestään aika epätoivoisen kuvan, joka ei ainakaan oman kokemukseni mukaan oikein vedä puoleensa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

joey kirjoitti:Tämä minuakin harmittaa.
Tosin, jos vaatimuksia vastakkaiselle sukupuolelle ei oikein ole, antaa itsestään aika epätoivoisen kuvan, joka ei ainakaan oman kokemukseni mukaan oikein vedä puoleensa.
No olisit nyt jotain vaatimuksia laittanut. Vaikka, että mukava mies saa paikan vierelläni, oikein mukava päälläni tai allani...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Vittumainen temppu tuo sinun avatar Lece :evil: Tässä menee ihan sekaisin.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
Sakara
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 4:00 am

Viesti Kirjoittaja Sakara »

Vituttaa kun huomenna olisi tentti, mutta en jumalauta ole lukenut riviäkään. Uusintaan meni. Fuck.
Good wombs hath born bad sons
-Shakespeare
Lisa Marie
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 2:07 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Lisa Marie »

Ärsyttävää on se loputon jeesustelu noista kouluammuskeluun liittyvistä tapahtumista. Tapahtunut mikä tapahtunut ja jälkiviisastelu on turhaa. Tuntuu että liian monella on tarve päteä teeveessä ja toistaa niitä samoja itsestäänselvyyksiä mitä jo eilen on puitu.
Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 537
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

Vanhukset. Yks saatanan kurppa meinas ajaa ruokiksella kolmion takaa pyörällä eteen ja alko hirveä huitominen.
Myöhemmin tankilla ollessa joku 170-vuotias vaari vetää jonojen ohi tankkaamaan sitä vitun korealaista kuivausrumpuaan ja onnistuu näilläkin bensanhinnoilla käyttämään kakskymppisen tankkaamiseen kymmenen minuuttia. Ja viimesenä, vanhus pariskunta katto niin vitun ylimielisesti ja halveksuen kun pankkarilla käydessa auton avoimesta ikkunasta kuului metallimusiikki.
PYSYKÄÄ VITTU KOTONA ! ! !
What's up, fuckers?
raippa
Remington Steele
Viestit: 242
Liittynyt: Su Kesä 01, 2008 10:53 pm

Viesti Kirjoittaja raippa »

Setä: sarkasmin ja totuuden välimaastosta täytyy torua, että noh, noh. Nöyryyttä ja ymmärrystä vanhemmille polville! He eivät sentään ole samanlaisia nettiräkänokkia kuin useimmat meidän sukupolvesta ja he ovat työllään ja uurastuksellaan luoneet meille edellytykset elää yltäkylläisyyden humalluttavassa nektariinissa.
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Viesti Kirjoittaja Solmu »

Setä kirjoitti:Vanhukset. ....
Minuakin välillä ne sieppää, vaikka kohtelias yms koitankin olla.
Helmenä jäänyt mieleen kun kesällä apteekissa jonottaessani joku 140v mummo koitti tingata aikaisempaa jonotusnumeroa minulta.
No toki syy oli "järkevä" Hänel ei kuulema ole kuin apteekkiasioita tuonne tiskille. :lol:

Joo.. en vaihtanu jonotusnumerolappua.. Se varmaan johti siihen, että olin taas yksi epäkunnioittava nuori , joka ei ymmärrä mistään mitään.
"Yöperho on koteloitunut"
Lukittu