Aino - yhtyeen soittaja Rami Aalto tuomittiin pedofiliasta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Tinilii
Remington Steele
Viestit: 205
Liittynyt: Ti Joulu 02, 2008 2:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tinilii »

Kyllikki S kirjoitti:
Tinilii kirjoitti:Porissa liikkuu sellainen huhu, että nimenomaan näissä tietokoneiden tutkinnoissa ja liikkuvan materiaalin tutkinnassa olisi löytynyt kuvia ja muuta materiaalia, joissa esiintyy tämä Rami. Raskauttavia kuvia. Huhutaan myös, että kuvat olisivat manipuloituja ja ettei Ramin omalta koneelta olisi löytynyt mitään viittausta kyseisiin ryhmiin.

Huomatkaa, että kyseessä on HUHU! Porissa jos missä jutut muuttuu matkan varrella. Aattelin vain kirjoitella asian tiimoilta.
Eiköhän tutkija erota onko kyseessä manipuloitu kuva vai ei. Ja sellainenkin varmaan tutkitaan jo ennen kuin lähdetään ihmistä vangitsemaan.

Kauan on mies joka tapauksessa vangittuna ollut.

Täysin totta... Ellei sitten ole skannattuja, moneen kertaan käsiteltyjä kuvia ja epäselviä kuvia. Musta mistä kyseistä miestäkään sitten enää tunnistaisi... ?

Niinkun sanottu kyseessä on huhu. On vain sen verran monen huulilla, että siinä voisi olla JOKIN pohja... :roll: Taitaa olla vaan sitä, että haluttaisiin uskoa syyttömyyteen ja keksitään variaatioita tukea sitä.
Pikipoika
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: To Marras 27, 2008 6:27 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Pikipoika »

Miten pitkään tuo pidätys voi kestää? Onhan siinä joku pidätyspäivien maksimimäärä, jonka jälkeen syyte on nostettava. Oliks se 14vrk vai 18? Eli kohta pitäis lisätietoa alkaa tulemaan, sillä onhan tää kaveri ollu jo yli viikonraudoissa.
Mary
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Joulu 01, 2008 5:38 pm

Viesti Kirjoittaja Mary »

Tää kyseinen henkilö on vangittu, ei pidätetty. Pidätettiin ensin ja muutama päivä sen jälkeen vangittiin.
Tuomioistuin asettaa määräajan syytteen nostamiselle samalla kun se päättää vangitsemisesta. Käsittääkseni sille ei oo olemassa mitään enimmäisaikaa vaan riippuu kyseessä olevasta rikoksesta ja kauan esitutkinta ja syyteharkinta mahdollisesti voidaan arvioida kestäväks. Sitä määräaikaa voidaan myös pidentää jos kestääkin kauemmin.
ulrikeM
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: La Marras 29, 2008 3:59 pm

Viesti Kirjoittaja ulrikeM »

Todella luotettavassa lähteessä (heh, 7 päivää) kerrotaan, että "epäillyn miehen puolustusasianajaja voi esittää vapauttamista ensi viikon tiistaina. Se voidaan hyväksyä, jos vangitsemiselle ei tuolloin enää ole tarvetta."

Samaisessa lähteessä kerrotaan myös, että "muusikon epäilty rikos on ajoittunut useamman vuoden ajanjaksolle".
Minkä taakseen jättää, sen netistä löytää.
Meike R.
Remington Steele
Viestit: 245
Liittynyt: Ma Joulu 01, 2008 1:00 pm
Paikkakunta: Dallas, TX

Viesti Kirjoittaja Meike R. »

Tuskinpa pääsee enää vapaaksi ennen mahdollista tuomiota ja sen suorittamista. Eiköhän Bodom-jutussakin ole jo se opittu, ettei ketään turhaan vangita ellei olla lähestulkoon satavarmoja tuomiosta. Okei mittasuhteet ovat tässä ehkä erit mutta tiemmä Suomen laki on samanlainen kaikille, vangitseminen on vangitseminen eikä ketään tässä meidän oikeusvaltiossamme heppoisin syin vangita.

Vähän offtopic, mutta kyseisellä henkilöllä on melkein 700 FB-kaveria, katsotaan koska alkaa väki vähentyä. :D Enpä silti usko, että tämä kyseinen R.A. on ainoa suomalainen muusikko joka näin lakia rikkoo..

Tuli muuten se vielä mieleen, että tuskinpa se Seiskakaan ihan mitä tahansa paskaa voi kirjoittaa, kun kerran kaikille on tuon kyseisen tyypin henkilöllisyyskin tiedossa.
"If I hit bottom and everythings gone
In the great Mississippi, please drown me and run

The right words spoken gold,
if I was God you'd sell your soul to...

THE GREAT SOUTHERN TRENDKILL"
Helga
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: To Joulu 04, 2008 1:16 am

Viesti Kirjoittaja Helga »

Piti minunkin oikein rekisteröityä että pääsee jauhamaan... eli en ole epäillyn ystävä, mutta tunnen ja tiedän hänet pitkältä ajalta. Ja olen ollut aika järkyttynyt ja ihmeissäni tästä tapauksesta. Mielikuva, joka mulla on päässäni tästä tyypistä, on aika kaukana siitä mitä nuo vangitsemisperusteet antavat ymmärtää :?

Voihan sitä tietysti sanoa, että ei pedofiili aina ole irstas lihava kuusikymppinen ukko, eikä sairas mieli aina näy päälle. Mutta tässä tapauksessa näkisin tuon tyypin pikemminkin täydestä sydämestään puolustamassa lasten oikeuksia ja vastutamassa hyväksikäyttöä. En suostu uskomaan, että vaikutelma jonka olen muodostanut vuosien (varmaan 15 vuoden) aikana, voisi olla niin pahasti väärässä. Eli toistaiseksi olen päättänyt uskoa tyypin syyttömyyteen, vaikka se vallitsevan tiedon varassa onkin vähän vaikeaa.

Toivon todella, että joku Facebookissa tyypin seinälle kirjottava on oikeassa sanoessa, että ensi viikolla muutkin saavat tietää että hänet on leimattu väärin perustein.

Kiitos muuten siitä, että tällä palstalla keskustelu on pysynyt varsin asiallisena! Eräällä toisella (tai monellakin) palstalla tästä aiheesta keskustelu meni niin inhottavaksi, että ei tehnyt mieli pahemmin lukea. Onneksi se sitten tyrehtyikin aika pian omaan mahdottomuuteensa ja siihen että uudet ja kiinnostavammat juorut valtasivat tilaa...
Viimeksi muokannut Helga, Pe Joulu 05, 2008 11:29 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

^ On ne ovelia...

Tähän yksi hymiö. Sellainen silmää iskevä.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
Amantes
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ke Elo 20, 2008 7:40 am
Paikkakunta: Keski-Suomi

Viesti Kirjoittaja Amantes »

Facebook: "Kuten arvasinkin, media mustamaalasi Ramin väärin perustein. Ensiviikolla selviää. Vitun Iltalehti."

Mitähän lienee tarkoittaakaan.
Mielipiteet ovat kuin nauloja, helppo lyödä, mutta vaikea vetää pois.
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Minäkin haluaisin uskoa ettei kukaan pystyisi sekaantumaan lapsiin seksuaalisesti millään muotoa. Se ei kuitenkaan taida auttaa mitään,ihmisen mieli on arvaamaton,sukupuoleen,kansallisuuteen,ulkonäköön,siviilisäätyyn ja työasemaan katsomatta.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
Howler
Axel Foley
Viestit: 2291
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler »

Amantes kirjoitti:Facebook: "Kuten arvasinkin, media mustamaalasi Ramin väärin perustein. Ensiviikolla selviää. Vitun Iltalehti."

Mitähän lienee tarkoittaakaan.
No siis, Iltalehtihän teki ainakin minun mielestäni väärin siinä, että antoi hirveästi viitteitä ja sutatun kuvan heti. Lisäksi moni muu lehti vihjaili, kierteli ja kaarteli ja ihme etteivät jo jonnekin survoneet nimikirjaimia.
Turvis
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ma Joulu 01, 2008 11:41 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Turvis »

Mutta tässä tapauksessa näkisin tuon tyypin pikemminkin täydestä sydämestään puolustamassa lasten oikeuksia ja vastutamassa hyväksikäyttöä.

Ottamatta kantaa juuri tähän henkilöön; Siinä, että pedofiili vastustaa sydänjuuriaan myöten lasten hyväksikäyttöä, ei ole ristiriitaa.

Me luemme lehdistä sadistisista lastenraiskaajista, jotka pahoinpitelevät ja tappavat. Vähemmä palstatilaa saavat tapaukset, joissa isä tai äiti tai kuka tahansa aikuinen kertakaikkiaan rakastaa lasta niin paljon, että haluaa "rakastella" tämän kanssa. Pedofiilille lapsi on tasavertainen kumppani siinä, missä mies naiselle, nainen miehelle etc..
vandt
Jack Bauer
Viestit: 917
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 10:00 pm

Viesti Kirjoittaja vandt »

Olenpa kuullut ihan lähipiiristä lapsiaan ahdistelleen miehen lupaavan vaimolleen, että tappaa epäröimättä, jos joku hänen lapsensa raiskaa. Tämänpä takia vaimo ei ahdisteluun uskokaan, kun hänhän on niin hyvä mies ja lasten parasta aina ajattelee.
mauser
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ke Marras 26, 2008 11:14 pm

Viesti Kirjoittaja mauser »

kylhän näitä sairaita ihmisiä löytyy papeista lähtien et ei sillä ole nyt mitään merkitystä onko ollu kuinka hyvä ihminen tai lapsirakas maailmanparantaja.
saisi tästäkin jutusta tulla jossain vaiheessa jotain kongreettista lausuntoa poliisin tahdolta niin selviäisi vähän mikä on homman nimi.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6783
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Viesti Kirjoittaja joey »

vandt kirjoitti:Olenpa kuullut ihan lähipiiristä lapsiaan ahdistelleen miehen lupaavan vaimolleen, että tappaa epäröimättä, jos joku hänen lapsensa raiskaa. Tämänpä takia vaimo ei ahdisteluun uskokaan, kun hänhän on niin hyvä mies ja lasten parasta aina ajattelee.
Lisäksi tuo lasten oikeuksien puolustaminen on asia, joka nousee todella usein esille arkipäiväisissä keskusteluissa; kun lasten hyväksikäyttötapauksista uutisoidaan, uutiset kuuluu lukea seurassa kovalla, turhautuneella äänellä ja sitten taivastella tekijää, tuomiota ja kyseistä lapsiparkaa. Sellaiseen on helppo lähteä mukaan, vaikkei samaa mieltä olisikaan.
Turvis
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ma Joulu 01, 2008 11:41 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Turvis »

vandt kirjoitti:Olenpa kuullut ihan lähipiiristä lapsiaan ahdistelleen miehen lupaavan vaimolleen, että tappaa epäröimättä, jos joku hänen lapsensa raiskaa. Tämänpä takia vaimo ei ahdisteluun uskokaan, kun hänhän on niin hyvä mies ja lasten parasta aina ajattelee.

Niin, ja miltähän tämä uhreista tuntuu?

Tuohon Rami Aallon tukiryhmään facebookissa kirjoittavia julkkiksia ihmettelen suuresti. Onkohan The Giant Leapin laulaja/kosketinsoittaja ollut R.A.n elämässä mukana 24/7 tai onko R.A. istunut lavan reunalla, kun keikkaa on pukannut Katariina Hänninen. Samu Haberkin Sunrise Avenuesta kertoi meidän asiaa keskustelupalstoilla spekuloivien olevan "paskahousuja".
Jos tämä henkilö olisi syyllistynyt näihin rikoksiin tai osaan niistä, joista häntä epäillään, niin...mitähän tuohon nyt sanoisi... Vähäx noloo?
Vastaa Viestiin