Rikosuutiset, jotka "eivät ansaitse" omaa ketjua

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Orca
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 1:30 am
Paikkakunta: Helsinki

Poliiseja kohti ammuttiin Urjalassa

Viesti Kirjoittaja Orca »

Iltalehti 30.8.2009 klo 13.08

Kahta poliisia kohti on ammuttu eilen alkuillasta Urjalassa Pirkanmaalla, kertoo keskusrikospoliisi.

Humalainen, keski-ikäinen mies ampui poliiseja kohti kotipihaltaan 6-7 laukausta, joista osan ilmeisesti käsiaseella ja osan kiväärillä. Poliisi oli hälytetty paikalle, koska mies oli aiemmin ammuskellut pihaltaan viereiselle pellolle.
Poliisit eivät joutuneet käyttämään tilanteessa asetta, eikä kumpikaan loukkaantunut ammuskelussa. Ampumisen jälkeen mies poistui paikalta taksilla, josta hänet myöhemmin otettiin kiinni.

Miehen kotoa otettiin haltuun viisi luvallista ja yksi luvaton ase.

Asiaa tutkii keskusrikospoliisin Tampereen yksikkö. Epäilty on pidätettynä Pirkanmaan poliisilaitoksella Tampereella. Häntä epäillään murhanyrityksestä.
Mikä tässä kuulostaa hieman oudolta on tämä taksi. Mies tilannut itselleen taksin ja taksi vielä ottanut kyytiin? Luulisi että poliisitkin olisivat estelleet taksia menemästä pihaan...
"Poverty is the mother of crime" -Marcus Aurelius

Starling
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ma Kesä 15, 2009 7:46 pm

Jälleen arvokuljetusryöstö Tukholmassa

Viesti Kirjoittaja Starling »

26.09.2009 21:17

Kaksi miestä on ryöstänyt arvokuljetuksen Heron city-kauppakeskuksessa eteläisessä Tukholmassa iltapäivällä. Miehet hyökkäsivät Loomis-rahakuljetusyrityksen työntekijän kimppuun ja veivät mukanaan kassin. Saalis saatiin kuitenkin takaisin myöhemmin.

Poliisin mukaan miehet olivat naamioituja. He uhkasivat vartijaa kirveellä ja pistoolia muistuttavalla esineellä. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Ryöstäjät pakenivat kauppakeskuksesta Saabilla ja vaihtoivat myöhemmin toiseen autoon. Saabista löydettiin ryöstäjien nappaama kassi, jota ryöstäjät eivät olleet pystyneet avaamaan, kertoo Ruotsin televisio.

Ruotsissa tehtiin vasta viime keskiviikkona edellinen suuri raharyöstö. Tuolloin helikopterin avulla rahakeskukseen iskeneet ryöstäjät saivat tiettävästi jättisaaliin haltuunsa. Tekijöitä ei ole tavoitettu.

YLE uutiset

______________________________________________________________

Vaikuttaa hätäisesti tehdyltä iskulta. Miksiköhän olivat jättäneet pöllityn "kassin" hylättyyn kiesiin, jäljittimen pelossa? Mitä materiaalia "kassi" mahtaa olla?

Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4911
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Pankkiautomaatti räjäytettiin Pulkkilassa

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Iltalehti kirjoitti:Pankkiautomaatti räjäytettiin Pulkkilassa
Sunnuntai 4.10.2009 klo 10.19 (päivitetty klo 10.38)

Pankkiautomaatti on räjäytetty Pulkkilassa Pohjois-Pohjanmaalla varhain tänä aamuna.

Pankin seinässä ollut automaatti tuhoutui, ja osa seinää rikkoutui.

Räjähdys tapahtui hieman kello neljän jälkeen. Rikoskomisario Jukka Myllymäki Oulun poliisista kertoi, että tekijät mitä todennäköisimmin jäivät ilman saalista.

Räjäytyksestä epäillyt kaksi miestä pakenivat paikalla autolla. Poliisi pääsi heidän jäljilleen, ja miehet otettiin kiinni 15 kilometrin päässä Pulkkilasta etelään. Miehet eivät tehneet vastarintaa.

Miehet ovat syntyneet vuonna 1967 ja 1974. He ovat suomalaisia.

Myllymäen mukaan ensimmäinen poliisipartio ehti paikalle Pulkkilan keskustaan pian räjähdyksen jälkeen. Toinen partio puolestaan havaitsi epäiltyjen auton.
Huonompi mäihä sitten. Pulkkilassa nimittäin tasan tuo yksi pankkiautomaatti. :lol:

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


ylälauteiden mies
Remington Steele
Viestit: 211
Liittynyt: Su Heinä 29, 2007 11:39 pm

Rynnäkkökiväärit kotona toivat ehdollista.

Viesti Kirjoittaja ylälauteiden mies »

Lahden seutukunta on aina tunnetustikin ollut villiä aluetta:

Rynnäkkökiväärit kotona toivat ehdollista.
Melko muhkea asevarasto toi Orimattilan Kuivannolla asuvalle miehelle tuomion törkeästä ampuma-aserikoksesta. Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi torstaina 35-vuotiaan miehen vuoden ja kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeuteen ja 40 tunnin yhdyskuntapalveluun.
Miehellä oli kotonaan kaksi rynnäkkökivääriä, useita kiväärejä, haulikoita ja pistooleja sekä yli 2 000 patruunaa. Rynnäkkökiväärit hän oli ostanut Suomesta deaktivoituina, mutta oli palauttanut ne toimintakuntoon. Deaktivoinnin purkaminen on laitonta. Hänellä ei ollut lupaa muihinkaan aseisiinsa.
Mies kuvaili aseitaan oikeudessa lähinnä kivoiksi leluiksi. Osa löytyi lukitusta asekaapista, mutta osa vain huoneen lattialta. Kotoa löytyi lisäksi pieni määrä amfetamiinia.
Tuomion sai myös lahtelainen 65-vuotias isä, joka oli tuonut metsästyksessä käyttämiään kivääreitä ja haulikoita pojalle säilytykseen. Isällä oli luvat kunnossa, mutta hän luovutti aseet pojalleen, jolla ei ollut lupia. Isä sai ampuma-aserikoksesta 30 päiväsakkoa, eli 450 euron sakot.
Aseet tuomittiin valtiolle.

www.ess.fi/?article=268782

Pojat on poikia, hänen mielestään aseet olivatkin lähinnä "kivoja leluja"...
- Itsemurhalentäjää ei ruusuin palkita -

markja
Adrian Monk
Viestit: 2911
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Rynnäkkökiväärit kotona toivat ehdollista.

Viesti Kirjoittaja markja »

Hieman Suojeluskuntamaista varautumista vaan. No hyvä, ettei ehdollista pahempaa tullut. Kyllä jokaisella pitäisi olla oikeus ostaa ja säilyttää rynkkyä kotonaan, muiden varusteiden sun muiden lisäksi tietysti. Ei valtiokaan uskaltaisi ihan mitä tahansa idioottimaista tehdä tai yrittää tehdä kansalaisilleen, kun kansalla olisi itsellään(kin) aseet nousta pieni - tai isompimuotoiseen kapinaan.
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD

Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: Rynnäkkökiväärit kotona toivat ehdollista.

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

markja kirjoitti:Ei valtiokaan uskaltaisi ihan mitä tahansa idioottimaista tehdä tai yrittää tehdä kansalaisilleen, kun kansalla olisi itsellään(kin) aseet nousta pieni - tai isompimuotoiseen kapinaan.
:lol:
Näitä aseellisia kansannousujahan on totuttu näkemään täällä Suomessa ja meno on muutenkin, kuin Hondurasissa :lol:
Hyvä markja, oli hienosti lohkaistu ja laskettuleikkiä. Melkein nauroin muullekkin, kuin sinulle.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe

John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Ammattivarkaat Mäntsälässä 2009

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Keski-Uudenmaan poliisilaitoksen omaisuusrikostutkinnan tiedote /itäinen alue
01.02.2010

LEHDISTÖTIEDOTE
Keski-Uudenmaan poliisilaitoksen vaativaa, pitkäkestoista omaisuusrikostutkintaa suorittavalla tutkintaryhmällä on ollut tutkittavana kesän ja syksyn 2009 aikana Mäntsälässä ilmitullut rikossarja, joka käsittää useita epäiltyjä kätkemis-, varkaus- ja petosrikoksia. Rikokset ovat kohdistuneet nelipyörämönkijöihin, henkilöautoihin, työkoneisiin, työkaluihin ja rakennuspuutavaraan. Rikoksiin ovat epäiltyinä kuusi keski-ikäistä miestä Mäntsälästä, kolme miestä Järvenpäästä sekä kolme muualla Suomessa asuvaa miestä. Miehistä on kolme epäiltyä ollut vangittuna sekä useita on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana vuoden 2009 kuluessa. Poliisi on suorittanut useita kotietsintöjä ja saanut pääosin takaisin rikoksilla hankitun omaisuuden, jonka laskennallinen markkina-arvo on kymmeniä tuhansia euroja.
Miesten epäillään anastaneen kahden viimeisen vuoden aikana Mäntsälästä, Sipoosta, Askolasta ja Lahdesta neljä nelipyörämönkijää, joista kolme saatiin poliisin haltuun ja palautettiin asianomistajille. Yksi mönkijöistä on jäänyt kateisiin. Miehillä oli selkeä työnjako, toiset anastivat mönkijät ja toiset miehet ottivat vastaan anastetut mönkijät sekä piilottivat ne odottamaan myyntiä. Ainakin kahteen anastettuun mönkijään tehtiin muutoksia, toiseen mönkijään vaihdettiin mm. vakuutusyhtiön vahinkovarastolta ostettu laillinen runko ja toiseen mönkijään vaihdettiin renkaita ym. muita rungon osia, koska näiden muutostöiden jälkeen mönkijät olisi voinut myydä eteenpäin laillisina laitteina.
Mönkijöiden anastuksista vastanneet miehet anastivat ja piilottivat mönkijöiden lisäksi traktorikäyttöisen klapikoneen, mopon ja moottoripyörän sekä autoradioita ja rakennustyökaluja. Tavaroiden vastaanottoon erikoistuneiden miesten epäillään ottaneen vastaan mönkijöiden lisäksi Ruotsista anastetuksi ilmoitetun Volvo S80 -merkkisen henkilöauton sekä Järvenpäästä että Turusta anastetuiksi ilmoitetut BMW 728i ja Mercedes-Benz 280 -merkkiset henkilöautot, jotka purettiin miesten toimesta Mäntsälässä osiksi. Puretut autot myytiin osaksi osina edelleen eteenpäin muualle Suomeen ja osa purkuosista jäi miesten omaan käyttöön. Autojen alkuperäiset omistajat tekivät petollisessa mielessä vakuutusyhtiöille perusteettomat korvaushakemukset ja ilmoittivat poliisille autot anastetuiksi. Autojen alkuperäiset omistajat olivat joutuneet tilapäisiin maksuvaikeuksiin ja toiseen autoista, BMW 728i, oli tulossa kallis automaattivaihteiston korjaus, minkä takia autojen omistajat yrittivät muuttaa autot tällä tavoin nopeasti käteiseksi rahaksi.
Näiden ajoneuvoihin kohdistuneiden rikosten lisäksi osan miehistä epäillään syyllistyneen maksuvälinepetokseen ja muutamiin muihin tilauspetoksiin. Kahden miehen epäillään tehneen helmikuussa 2009 Mäntsälän Sampopankissa 5700 euron tilisiirron erään toisen asiakkaan pankin maksuautomaatille unohtamalla pankkikortilla. Tekijät kuitenkin tallentuivat pankin valvontakameran kuviin ja poliisilla oli helppo työ käydä hakemassa miehet kuulusteluun.
Lisäksi osa miehistä on tilannut eri liikkeistä yhden miehen hallitseman toiminimen laskuun Mäntsälästä ja Järvenpäästä erilaisia työkaluja ja kahden miehen epäillään tilanneen Lahdesta rakennuspuutavaraa noin 8000 euron edestä. Kaikki laskuun tilatut tavarat on jätetty maksamatta. Petoksella hankitut työkalut on saatu takaisin mutta Lahdesta tilattu puutavara ehdittiin kiinnittää rakenteilla olevan kiinteistön seiniin ja kattoon ennen poliisin väliintuloa. Epäillyt ovat esitutkinnassa pääosin myöntäneet kaikki epäillyt teot ja juttukokonaisuus on tällä hetkellä syyteharkinnassa Kanta-Hämeen syyteosastolla.
Kuva
Kuva
Kuva
Vaikuttaa melko hyvin organisoidulta ja "ammattimaiselta" toiminnalta tällä kertaa. 8)
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?

John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Old Times - antiikkiliikkeen ryöstö Helsingissä 2008

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Antiikkiliikkeen ryöstö Helsingissä - kauppias sidottiin ja hakattiin
15.12.2008 15:07, päivitetty 16.12. 15:15
Kaksi miestä ryösti antiikkiliikkeen maanantaina Helsingissä. Ryöstäjät olivat ilmeisesti venäläisiä.
Kello 11.00-11.30 välisenä aikana ryöstettiin Annankatu 12:ssa sijaitsevasta Old Times -antiikkiliikkeestä omaisuutta. Ryöstäjien matkaan lähti mm. erilaisia koruja.
Liikkeeseen tuli kaksi venäjää puhunutta miestä. Miehet sitoivat liikkeessä työskennelleen 55-vuotiaan mieshenkilön sekä pahoinpitelivät tätä lyömällä nyrkeillä kasvoihin.
Pahoinpidelty mies ehti olla sidottuna jonkin aikaa liikkeessä kunnes paikalle tullut asiakas huomasi mitä oli tapahtunut. Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon kasvovammojen vuoksi.
Poliisipartioiden etsintätoimenpiteistä huolimatta rikoksentekijät pääsivät pakenemaan, eikä heitä ole toistaiseksi tavoitettu.
Heidän pakosuunnastaan ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa. Tarkempaa tietoa ei ole tässä vaiheessa myöskään anastetusta omaisuudesta tai sen määrästä.
Kummatkin ryöstäjät ovat noin 170-175-senttisiä. Ikää miehillä on 35-45 vuotta. Miehet eivät olleet naamoituneina.
Toinen miehistä on tumma ja tukeva, hänen päässään on sininen pipo. Toisella miehellä oli musta vaatetus. Miehillä oli mukanaan yksi tai kaksi kookasta mustaa kassia.
Poliisi pyytää tietoja yleisöltä tuntomerkkeihin sopivista miehistä. Poliisi on kiinnostunut miesten liikkeistä sekä ennen tekoa että teon jälkeen, myös miesten postumissuunnasta halutaan tietoa.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1625998
Antiikkikaupan korusaaliin arvo epäselvä
16.12.2008 10:14
Helsingin rikospoliisi ei ole vielä selvittänyt keskellä kaupunkia maanantaina tapahtunutta antiikkikaupan ryöstöä, jossa 55-vuotias myyjä sidottiin.
- Inventaariota menetyksistä ei vielä ole tehty, kertoi rikoskomisario Mikko Halme Ilta-Sanomille tiistaina.
Poliisin mukaan sairaalaan joutunut myyjä on jo palannut töihin.
Alustavien arvioiden mukaan ryöstäjät puhuivat venäjää. Ryöstö tapahtui Annankadulla keskellä päivää.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1626250

Old Timesin ryöstö 15.12.2008
Helsingin Poliisilaitos
väkivaltarikosyksikkö

25.02.2010 POLIISITIEDOTUS
Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö on selvittänyt 15. joulukuuta 2008 Annankatu 12:ssa Old Times nimisessä liikkeessä tapahtuneen ryöstön. Tuolloin liikkeeseen oli tullut kaksi ulkomaalaista miestä, joista toinen alkoi pahoinpidellä omistajaa iskien nyrkillä kasvoihin useita kertoja. Lyöntien voimasta mies oli kaatunut, jolloin käsiin oli laitettu käsiraudat. Kasvojen ympärille ja raajoihin oli kierretty ilmastointiteippiä. Omistaja makasi liikkeen takaosassa hyllyjen takana, jolloin liikkeeseen tullut asiakas ei ollut tilannetta huomannut. Hänelle oli vain englanniksi selitetty, että liike on kiinni 15 minuuttia. Liikkeestä anastettiin hopeisia ja kultaisia esineitä suuri määrä, joiden arvo oli huomattava. Lisäksi vietiin omistajan rahat. Verisen sidotun miehen huomasivat sivulliset katsellessaan näyteikkunoita ja hälyttivät apua ja mies vietiin ambulanssilla sairaalaan saamaan hoitoa.
Tekoon on syyllistynyt kaksi latvialaista miestä, joiden iät olivat 43 ja 52 vuotta. Latviasta saadun tiedon mukaan molemmilla on siellä vahva rikollinen menneisyys. He olivat kotimaassaan tehneet henkirikoksen ja paenneet sitä Suomeen. Suomessa he olivat kaikkiaan neljä päivää ja poistuivat heti ryöstön jälkeen laivalla Tallinnaan. Anastettu omaisuus on myyty kotimaassa. Sittemmin heidät on saatu henkirikoksesta Latviassa kiinni ja ovat juuri nyt siellä vankilassa. Latviassa suoritetuissa kuulusteluissa molemmat kiistävät ryöstön. Tutkintaa on edesauttanut aluksi Latvian poliisin epäilyt, että Suomessa heidän pakomatkallaan oli tapahtunut jotakin, jolloin rikos voitiin kohdentaa. Lisäksi todistajalausunnot ovat edesauttaneet tutkintaa ja se, että miehet yrittävät murtautua samaan liikkeeseen jo 11-12.12.2008, jolloin paikalle jäi lisää todisteita mm toisen dna.
Pöytäkirja on valmis ja lähtee Helsingin käräjäoikeuden syyttäjä Sampsa Hakalalle perjantaina. Määräaikoja ei ole juoksemassa.

Seppo Sillanpää rikoskomisario/tutkinnanjohtaja
Helsinki
http://www.poliisi.fi/poliisi/helsinki/ ... D5004C0B19

Pakko oli kasata tälläinen yhteenveto, varsinkin kun juttu tuli ratkaistuksi ja tekijöiksi paljastui kaksi murhaajaa. Siis voinemme olla tyytyväisiä ainakin siitä, että kaupassa olleet selvisivät hengissä ryöstöstä, kun jo tappaneilla ei välttämättä ole kovin korkea kynnys uusia tekoaan. 8)

otsikkoa muokattu
t:mode
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?

wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Törkeästä pahoinpitelystä epäilty tallentui valvontakameraan

Viesti Kirjoittaja wretch »

Törkeästä pahoinpitelystä epäilty tallentui valvontakameraan
Maanantai 22.3.2010 klo 11.32
Nuori mies joutui törkeän pahoinpitelyn uhriksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Vaasassa.

Pahoinpitelystä epäilty poistui paikalta miehen ja naisen kanssa. Kolmikko näkyy kuvan alalaidassa, epäilty oikealla puolella. (POLIISI)

Rikos tapahtui sunnuntaina ennen aamuneljää Vaasan alatorilla. Poliisin mukaan uhrin ja häntä rusikoineen miehen välillä käytiin ensin sanaharkkaa. Pahoinpitelyn noin 25-vuotias uhri sai pahoja vammoja kasvoihinsa.

Epäilty pahoinpitelijä poistui paikalta kahden muun henkilön kanssa. Yksi kolmihenkisen seurueen jäsenistä oli nainen. Seurue tallentui kaupunkikameran valvontanauhalle heti pahoinpitelyn jälkeen. Poliisi julkisti valvontakamera kuvan tapauksesta maanantaina.

- Pahoinpitelystä epäillään kuvassa näkyvän seurueen oikeanpuolimmaista henkilöä, kertoi Hannu Riiki Pohjanmaan poliisilaitokselta. Riikin mukaan poliisi ei vielä maanantaina aamupäivällä ollut saanut yhtään vihjettä epäillyn henkilöllisyydestä.

Vihjeitä tapahtumasta voi soittaa poliisille numeroon 050-5648377.

IL
Kuva
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010032 ... 7_uu.shtml
Törkeä pahoinpitely: Nämä kolme murjoivat miehen Vaasan torilla
Noin 25-vuotiasta miestä pahoinpideltiin törkeästi sunnuntain varhaisina tunteina Vaasassa. Kolme henkilöä murjoi miestä aamuyöllä kello 3.45-3.55 Vaasan alatorilla, vaateliike KappAhlin edessä.

Pahoinpitelijöistä kaksi oli miehiä ja yksi nainen.

Pahoinpitelijät tallentuivat valvontakameran muistiin. He näkyvät jutun kuvan alareunassa.

Poliisi pyytää, että vihjeet tapahtumasta ja epäillyistä soitettaisiin numeroon 0505648377.

Aamulehti

redneck
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: La Elo 02, 2008 9:23 pm

Saudi-Arabia: Halvaannutti toisen - rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja redneck »

Saudimies hakkasi veitsellä maanmiehensä niin pahoin, että tämä halvaantui. Nyt paikallinen oikeusistuin pohtii vakavissaan, voisiko mieheltä rangaistuksena katkaista selkäytimen. Näin noudatettaisiin silmä-silmästä -periaatetta.

Saudi-Arabian Tabukin alueella käynnissä olevasta prosessista raportoi Daily Mail.

Lehden mukaan tuomari on jo lähetellyt useille sairaaloille kyselyn, olisiko lääketieteellisesti mahdollista tehdä syytetyn selkäydin toimimattomaksi, ja siten halvaannuttaa hänet.

Yksi sairaala on jo ehdottomasti kieltäytynyt toimenpiteestä eettisistä syistä.

Vaikka Saudi-Arabia on hyvin konservatiivinen maa islamin lakien noudattamisessa, moni ei usko tämän rangaistuksen voivan toteutua.

"Yksikään sairaala ei tule katkaisemaan tämän miehen selkäydintä. Jos lääkäri sen tekisi, hän joutuisi oikeuteen", kommentoi nimetön saudijournalisti Daily Mailille.

Silmä silmästä -periaate on viety käytäntöön asti erittäin harvoin. Vuonna 2008 iranilainen oikeusistuin tuomitsi miehen sokaistavaksi hapolla, koska hän oli tehnyt saman eräälle naiselle. Ei tiedetä, toteutettiinko rangaistusta koskaan.

Aamulehti

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/187914.shtml

toimisipa meilläkin silmä silmästä menetelmä....
“Some people never go crazy, what truly horrible lives they must live” -Charles Bukowski-

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Halvaannutti toisen-rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

"toimisipa meilläkin silmä silmästä menetelmä...."

Kaks piippunen juttu, tietenkin on helppo aatella näin yhtäkkii, että joo "pahoinpitely pahoinpitelystä", mutta entäs jos mies käy raiskaamassa naapurinsa tyttären, silloinhan naapurilla olisi oikeus käydä raiskaamassa tämän raiskaaja-miehen oma tytär... Eli ei toimi pitemmän päälle.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

Irma Lam
Sabrina Duncan
Viestit: 363
Liittynyt: To Touko 07, 2009 9:06 pm

Re: Halvaannutti toisen-rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja Irma Lam »

Siinä vaiheessa kun tänne tulee muslimilakeja ni se on moro.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Halvaannutti toisen-rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Nooruska kirjoitti:"toimisipa meilläkin silmä silmästä menetelmä...."

Kaks piippunen juttu, tietenkin on helppo aatella näin yhtäkkii, että joo "pahoinpitely pahoinpitelystä", mutta entäs jos mies käy raiskaamassa naapurinsa tyttären, silloinhan naapurilla olisi oikeus käydä raiskaamassa tämän raiskaaja-miehen oma tytär... Eli ei toimi pitemmän päälle.
eihän sitä nyt ulkopuoliselle kosteta herrajumala!

muutenhan tässäkin tapauksessa uhrin isä saisi käydä halvaannuttamassa tekijän lapsen... :shock:

peräneitsyys peräneitsyydestä. :shock:
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Avatar
vivy
Martin Beck
Viestit: 822
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2008 1:11 pm

Re: Halvaannutti toisen-rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja vivy »

Nooruska kirjoitti:"toimisipa meilläkin silmä silmästä menetelmä...."

Kaks piippunen juttu, tietenkin on helppo aatella näin yhtäkkii, että joo "pahoinpitely pahoinpitelystä", mutta entäs jos mies käy raiskaamassa naapurinsa tyttären, silloinhan naapurilla olisi oikeus käydä raiskaamassa tämän raiskaaja-miehen oma tytär... Eli ei toimi pitemmän päälle.

:lol: Tää ei nyt taida tosiaan olla ihan silmä-silmästä periaatetta.

En ainakaan itse olisi iloinen moisesta käytännöstä. Rikoshan on toki aina väärin, mutta siihen johtaneet asiat voivat olla monimutkaisia.

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Halvaannutti toisen-rangaistuksena ehkä selkäytimen katkaisu

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Nooruska kirjoitti:"toimisipa meilläkin silmä silmästä menetelmä...."

Kaks piippunen juttu, tietenkin on helppo aatella näin yhtäkkii, että joo "pahoinpitely pahoinpitelystä", mutta entäs jos mies käy raiskaamassa naapurinsa tyttären, silloinhan naapurilla olisi oikeus käydä raiskaamassa tämän raiskaaja-miehen oma tytär... Eli ei toimi pitemmän päälle.
Tottakai toimii!
Ja varsinkin pidemmän päälle :D
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Vastaa Viestiin