Suomalainen terroristi?

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Suomalainen terroristi?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Osu ja uppos.
Alethes doksa meta logu
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Suomalainen terroristi?

Viesti Kirjoittaja ABC »

SharQ kirjoitti:
Viisihenkinen perhe saa Suomessa ilmaisen majoituksen lisäksi toimeentulotukea 1277 euroa kuussa. Ruotsissa sama perhe saisi kuukausittain 531 euroa. Saksassa, Italiassa ja Iso-Britanniassa heille ei annettaisi käteistä rahaa lainkaan, mutta he saisivat valtiolta majoituksen lisäksi ilmaista ruokaa.

Suomessa vastaanottokeskus maksaa myös turvapaikanhakijoiden välttämättömän terveydenhuollon, josta voi koitua isot kulut.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009112 ... 3_uu.shtml

Tassa asiassa Suomen olisi tosiaan syyta hieman tarkistaa toimintatapojaan. Mielestani tuo Keski-Eurooppalainen systeemi, jossa suoraa rahallista tukea ei makseta toimisi myos Suomessa vallan mainiosti.

Enpa usko, etta tuolla rahalla, jonka turvapaikanhakijat Suomessa saavat, paljoakaan terroristitoimintaa rahoitetaan. Sen verran pienista summista kuitenkin kyse.
Pienistä?? Sinulla ei taida ihan olla käsitystä edes kantasuomalaisen sosiaaliturvan tasosta, saati sitten maailman köyhien alueiden elintasosta.

1277 eurosta voi jo helposti säästää 700 euroa kun asuminenkin on kerran ilmaista. 500 eurolla paikallinen asukas elää hyvin Afrikassa vuoden (muunmaalaisille ja toisuskoisille on eri hinnat kuin paikallisille joka asiassa). Ja nämä saavat sen joka kuukausi! Yksi perhe voi siis rahoittaa ainakin 12 taistelijaa kotimaassaan vuodessa.

Suomalainen työtön saa peruspäivärahaa noin 500 euroa kuussa, josta menee verot. Asuminen ei ole ilmaista (ts. asuistuki ei ole kenelläkään 100%, paitsi pakolaisilla), joten tästä summasta menee vielä osa asumiseen. Koska esim. lääkkeisiin ei tämän jälkeen ole kenelläkään nykyhinnoilla enää rahaa, kuskaa kantasuomalainen työtön (tai pitkäaikaissairas, joka on pudonnut perussairauspäivärahalle) erikseen jokaisen lääkäri- ja lääkelaskunsa sossun luukulle.
Every ship must sail a world.
SharQ
Hetty Wainthropp
Viestit: 454
Liittynyt: Su Heinä 26, 2009 7:11 pm

Re: Suomalainen terroristi?

Viesti Kirjoittaja SharQ »

ABC kirjoitti:Pienistä?? Sinulla ei taida ihan olla käsitystä edes kantasuomalaisen sosiaaliturvan tasosta, saati sitten maailman köyhien alueiden elintasosta.
No jonkinlaista kuvaa kantasuomalaisen toimeentulotuesta saa esimerkiksi vilkaisemalla tata:

TOIMEENTULOTUEN PERUSOSIEN MÄÄRÄT 1.1.2009 LUKIEN

Ja tuossa taulukossa turvapaikanhakijat noteerataan yleensa kastiin -20% tai -40%. Ja sehan ilmenee tutkailemalla hieman Toimeentulolain 10§.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1997/19971412

Turha sotkea nyt mukaan sosiaaliturvaa as such, silla kyse alunperin todellakin TOIMEENTULOTUESTA.

http://www.stm.fi/toimeentulo/tuet_ja_e ... entulotuki
ABC kirjoitti:1277 eurosta voi jo helposti säästää 700 euroa kun asuminenkin on kerran ilmaista. 500 eurolla paikallinen asukas elää hyvin Afrikassa vuoden (muunmaalaisille ja toisuskoisille on eri hinnat kuin paikallisille joka asiassa). Ja nämä saavat sen joka kuukausi! Yksi perhe voi siis rahoittaa ainakin 12 taistelijaa kotimaassaan vuodessa.
Nyt menee vahan yli hilseen tuo sun ajatus. Jos perhe saa toimeentulotukea 1277 euroa, saastaa siita 700 euroa ja lahettaa 500 euroa Afrikkaan, mita jaa kaytettavaksi Suomessa? Kokonaiset 77 euroa 5-henkiselle perheelle, jolla pitaisi sitten perheen elaa kuukausi? :wink: Tosin vuoden paastahan perheella on Suomessa saastoja jo 8400 euroa + korot :mrgreen:

Suomessa 5-henkisen perheen elattaminen ruokineen, vaatteineen jne. 500 eurolla on kylla aika tyolasta. Tosin kylla siihenkin varmaan jotkut pystyvat. Ja kantasuomalaisten tapauksessahan esimerkin mukainen perhe (isa, aiti, 3 lasta 10-17v) saa lapsilisat kolmesta lapsesta eli 351,50 euroa, tosin vain sen kuukauden loppuun kun vanhin tayttaa sen 17 vuotta. Sen jalkeen enaa 210,50 euroa.

http://www.kela.fi/in/internet/suomi.ns ... enDocument

Mutta jatetaan lapsilisat huomioimatta, koska puhe nimenomaan toimeentulotuesta.

Kaiken kaikkiaan, kysehan ei oikeastaan ole siita rahasta, vaan sen rahan myontamisperusteista. Jos tuota "Toimeentulotukien maara" dokumenttia ja Toimeentulolakia selaa, niin kaikillehan ainakin periaatteellisella tasolla suodaan mahdollisuudet samoihin summiin. Se ongelma tosiaankin on siella luukun 'toisella puolella', ei niissa toimeentulotuenhakijoissa! Se kannattais muistaa. Ei se ole holmo joka pyytaa, vaan se joka myontaa ja maksaa!

Se mita aiemmin tarkoitin, kun puhuin siita, etta nuo tuet on aika pienia rahoja terroristitoiminnan rahoittamiseen tarkoitti siis varsinaista terroristitoimintaa; koulutusta, aseistusta, kalustoa jne... Jokapaivainen ruoka ei todellakaan ollut mielessani.
ABC kirjoitti:Suomalainen työtön saa peruspäivärahaa noin 500 euroa kuussa, josta menee verot. Asuminen ei ole ilmaista (ts. asuistuki ei ole kenelläkään 100%, paitsi pakolaisilla), joten tästä summasta menee vielä osa asumiseen.
Asumistuki turvapaikanhakijoilla todellakin 100% koska asuvat vastaanottokeskuksissa, yleensa viela yhteismajoituksessa.
-Huominen on haaveita, tämä päivä realismia ja eilinen... no, se meni jo...-
SharQ
Hetty Wainthropp
Viestit: 454
Liittynyt: Su Heinä 26, 2009 7:11 pm

Re: Suomalainen terroristi?

Viesti Kirjoittaja SharQ »

John Doe kirjoitti:Niin ja so what??Tää on mun aloittama ketju ja katson asiakseni sanoa,että VIE HEVONKUUSEEN ASIAT JOTKA EI MILLÄÄN TAVALLA LIITY TÄHÄN AIHEESEEN!! Kiitos. 8) Sirpan salaliitoille lienee olemassa parempiakin "sijoituspaikkoja" kuten Lautamiehet osio. :twisted:
Ja nayttaa silta, etta sinun hiekkalaatikolle ei ilman sinun lupaa ja hyvaksyntaa saa mielipiteita tms. julkituoda? Eikohan palstan modet pida siita huolen, mita minnekkin kirjoitellaan.

Ja jottei menis OT:ksi, niin voisin kylla sanoa, etta Suomalaista Terrorismia tuo sunkin kannanotto edustaa oikein parhaimmillaan 8)
-Huominen on haaveita, tämä päivä realismia ja eilinen... no, se meni jo...-
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Suomalainen terroristi?

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Kirjoitin nyt ohjeen mukaan tästä turvapaikanhakijoiden raha-asiasta edellä annettuun ketjuun, vaikka mielestäni asia on varsin ajankohtainen (on nyt vapaassa keskustelussa).

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 66#p283566
Alethes doksa meta logu
Vastaa Viestiin