Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
tapparanmiäs
Nikke Knakkertton
Viestit: 151
Liittynyt: La Heinä 24, 2010 10:26 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja tapparanmiäs »

ja jälleen ulkomaalaiset asialla..eikö niille saa kuria pääkaupungissa?toivottavasti jäis pian kiinni ja maasta pois eikä ikinä tänne asiaa.
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Noilla tuntomerkeillä luulisi tosiaan tekijät löytyvän. Niin yksityiskohtaista kuvailua tekijöistä ja autosta. Jokainen nainen voisi nyt miettiä omalla kohdallaan sitä, ettei vaan itse tee ikinä perätöntä raiskausilmoitusta, koska tällaisten tapahtumien kohdalla toiset alkavat lietsoa muukalaisvihaa ja toiset alkavat epäilemään tarinan todenperäisyyttä.

Kuinka moni "neekeriä" palstalla huutava nainen esim. on raskausaikana ryypännyt tai tupakoinut ja sitä kautta aiheuttanut lapselle pysyviä jälkiä. Helppo "viattomana" huudella vieraisiin pöytiin. Mamut ovat helppo kohde ja heidän dissaaminen monia vähä-älyisiä ja ahdasmielisiä yhdistävä tekijä kuin jääkiekon mm-kulta. Eräässä kirjoituksessa mainittiin virheellisesti ulkomaalaisten tekevän 90% raiskauksista, johon tuli sitten tutkimustietoa ja siinä kerrottiin luvun olevan +40% pääkaupunkiseudulla. Faktat faktoina, mutta vääristely ei johda mihinkään hyvään. Ongelma on olemassa, sitä en kiellä.
Paavo Arhinmäki on äijä!
Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 497
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

Minä jäin miettimään vielä tuota kielijuttua, kun kielitiede on varsin lähellä sydäntäni. Väittäisin, että kieltä osaamattoman on hyvin vaikea erottaa esimerkiksi venäjää sen sukukielistä kuten puolasta - ukrainan tai valko-venäjän kielestä puhumattakaan. Toisaalta jos se nyt saattoi olla vaikka romaniaakin, niin sittenhän se muistuttaa jo puolen euroopan kieliä. Lainasanoja kielissä on niin paljon, että jos niistä koettaa päätellä jotain niin voi sekoittaa melkein mitkä tahansa kielet keskenään.

Sitten tuli mieleeni, että olisikohan poliisilla tällaisiin tapauksiin joku systeemi. Eli jos rikollinen puhuu tuntematonta kieltä, niin uhrille/todistajalle soitettaisiin nauhalta eri kieliä ja kyseltäisiin, että kuulostaako tutulta. Silloin voitaisiin soittaa vaikka vain sellaisia kieliä, joitten puhujia suomessa on runsaahkosti. Tuollaisessa testissä olisivat venäjä ja romania voineet erottuakin siten, että uhrin mielestä se voisi olla jompi kumpi. Tosin silti olisi omituista ilmoittaa, että tekijät puhuivat romaniaa tai venäjää, kun kielet ovat kuitenkin erilaisia ja molemmilla on samalta kuulostavia sukukieliä.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX
litmanen

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja litmanen »

Samaa mieltä siitä, että Romanian kieltä ei kyllä ainakaan allekirjoittanut tunnistaisi. Jos joku puhuisi minulle romaniaa niin veikkaisin varmaan tyypin olevan jostain alueelta Bulgaria, Romania, Puola, Slovakia, Tsekki...mutta en kyllä pystyisi sanomaan että oli nimenomaan Romanian kieltä, kun en näitä osaa yhtään. Joten sikäli tuo "Venäjän tai Romanian kieltä" ihmetyttää hiukan. Venäjän kielen kyllä tunnistaa helposti.
Rousku
Theo Kojak
Viestit: 1107
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja Rousku »

litmanen kirjoitti:Jos joku puhuisi minulle romaniaa niin veikkaisin varmaan tyypin olevan jostain alueelta Bulgaria, Romania, Puola, Slovakia, Tsekki...
Luulen ettet luulisi, juuri siksi ettei romanian kieli ole mitään sukua noille mainitsemillesi kielille. Kuuntele: http://il.youtube.com/watch?v=jA9VdUOoZ ... re=related. Kuulostaako enemmän venäjälle vai italialle?
Irma Lam
Sabrina Duncan
Viestit: 363
Liittynyt: To Touko 07, 2009 9:06 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja Irma Lam »

Sen vaan sanon, että siinä tilanteessa minä en olisi erottanut serbokroatiaa ruottista :x
Avatar
HBIC
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 5:06 am
Paikkakunta: Blue Ridge Mtns

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja HBIC »

Hirvittävä juttu, joukkoraiskauksia tapahtuu.

On kamalaa, että täytyy edes miettiä onko tapaus totta. Viime aikoina vain niin moni ilmeisen huomionhakuinen/mielenterveysongelmainen nainen on huomannut erikoisemmanpuoleisen raiskausasetelman esiintuomisen hyväksi tavaksi saada huomiota edes joltain taholta.

Jos tapaus on totta, toivottavasti miehet saadaan kiinni. Erinomaisen tarkkojen tuntomerkkien ansiosta sen ei tuntuisi olevan hankalaa.
anneli1
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2007 12:30 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja anneli1 »

Kulkeeko siellä Vuosaaressa dösat vielä tuohon aikaan elikkä odottiko tää nainen oikeasti bussia vai lepuuttelikohan vaan jalkojaan pysäkillä? Ja vaikka olis ollut siinä vaikka meditoimassa ei se oikeuta ketään luulemaan, että tossapa helppo nakki ja ei kun kimppuun!

Joku tossa aiemmin mainitsi mahdollisen ns pimeän taksin mahdollisuutta, en pitäis sitä ihan tuulesta temmattuna ajatuksena. Onhan näitä sieppauksia tapahtunut ihan ydinkeskustassakin, joten kyllä se yksi pointti voisi olla.

Mutta, mutta, (ja nyt olen osapäivärasisti jne) mikä helvetti saa ulkomaalaiset miehet luulemaan että suomi-tyttö on illalla/yöllä ulkona yksin vain sen takia että tarvitsee hikistä (ja mahd. tässä tapauksessa mahorkanhajuista) miestä?? Eikö nää mamut ja muhamedit todellakaan ymmärrä että Suomessa nainen on tasavertainen- ja arvoinen kulkemaan siinä missä mieskin. Ei ulkona yksin kävelevä nainen ole miestä vailla tai saalistamassa, niitäkin löytyy, mutta oisko Eerikinkadulla tai jossain...
tapparanmiäs
Nikke Knakkertton
Viestit: 151
Liittynyt: La Heinä 24, 2010 10:26 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja tapparanmiäs »

palatakseni tuohon kielijuttuun...ei kai ne miehet runoja siinä lukenut kunhan ovat muutaman sekavan sanan murissut niin voihan siinä sekottaa vaikka suomen ja ruottin :?
anneli1
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2007 12:30 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja anneli1 »

tapparanmiäs kirjoitti:palatakseni tuohon kielijuttuun...ei kai ne miehet runoja siinä lukenut kunhan ovat muutaman sekavan sanan murissut niin voihan siinä sekottaa vaikka suomen ja ruottin :?
Just noin, hyvä Tre! (Tammerfors, naturligtvis)

Ei kun asiaan: suomea ja ruotsia ei kukaan sekoita, tässä on kyseessä meille suht vieraat kielet kuten venäjä tai romania, että se siitä.

Uhrin antamat tuntomerkit on niin yksityiskohtaiset, etten usko hänen olleen mitenkään änkyräkännissä tai muutoin huumautunut. Tästä mun omasta päätelmästä pääsenkin siihen, että nainen on ehkä uskonut miekkosporukan olevan ihan tavallisia esmes tienkysyjiä ja menneen kyytin vapaaehtoisesti vaikka vain opastaakseen jonkun osoitteen ja ehkä itsekin asunut siellä päin ja luullut pääsevänsä kotiin.

Nää miehet sen sijaan ovat ihan tarkoituksella etsineet ilmaista naisseuraa, eihän noilla persaukisilla tyypeillä ole varaa (eikä saumaa) rehelliseen maksulliseen vaihtoehtoon.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Kolme miestä raiskasi naisen autossa.

Viesti Kirjoittaja taavetti »

anneli1 kirjoitti:Nää miehet sen sijaan ovat ihan tarkoituksella etsineet ilmaista naisseuraa, eihän noilla persaukisilla tyypeillä ole varaa (eikä saumaa) rehelliseen maksulliseen vaihtoehtoon.
En olisi tuosta persaukisuudesta niinkään varma. Auto ja auton varustus voisivat viitata ulkomaiseen työvoimaan, jota täällä pääkaupunkiseudulla käytetään monissa rakennuskohteissa.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
Vastaa Viestiin