Pedofiili-Puustinen

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4911
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

cyklon kirjoitti:
Mikkopa kirjoitti:se Helsinki tietokin on vain puustisen oma laittama...jotenkin tää asuinpaikka homma olis saatava selville??
Hoidossa on tuo asia.
Keskisuomalaisessa tänään olleen jutun perusteella on palannut Jyväskylään.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


Veronica Mars
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Tammi 11, 2010 6:05 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Veronica Mars »

Quellervo kirjoitti:Puustisen näköinen mies tavattu hörhöilemässä Turun keskiaikamarkkinoilla kesäkuun lopussa. Tällaisen videon laittanut nettiin:
http://smotri.com/video/view/?id=u11784487301
Paikalla olleet tunnistivat henkilön Puustiseksi. Seurassa oli pieni poika joka esiintyy myös videolla ja nuorempi mieshenkilö joka ei vaikuttanut olevan puhtain ainein liikenteessä.
Videon perusteella miehellä ei tosiaan ole kaikki kunnossa. Ja huolestuttaa pojan takia.
Näin kaverin juurikin noilla markkinoilla, olin itse myymässä ja kardinaaliasuun sonnustautunut kaveri syöksyili markkinakansan keskuudessa koko viikonlopun. Kävi meidänkin kojulla jotain kuvaamassa/mölisemässä. *puistatus* Katsoin tuon videon aikanaan kokonaan, ihan vaan varmistuakseni siitä etten itse ole päätynyt filmille (en onneksi ollut!). Aika sekaisin koko kaveri, melkeen voisi laittaa johonkin lukkojen taakse vaikkei olisikaan lasten perään. Tuossa videollakin muistaakseni zoomailee kyllä ihan radomisti pikkupoikia.. :x

Nyt kun luin viime päivien uutiset (TS ym.) ja löysin FB-sivustonsa, alkoi taas harmittaa tuo tyyppi. Uskomatonta ettei tuohon voi puuttua mitenkään ennaltaehkäisevästi. Toisaalta olen samaa mieltä kuin poliisi, että vanhempien pitäisi kontrolloida kenen kanssa lapset kaveeraa. Mutta mistä ne vanhemmat sitten tietää millainen sekopää joku FB-kaveri lopulta on. Jonkun pitäis laittaa noille kaikille lapsille viestiä, että mikä kaveri on miehiään. Kuka osaa viroa?! :twisted:
I hope we're still friends after I taser you.

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Puustantin kaverimäärä naamakirjassa lisääntyy lähes päivittäin. Suurimmalle osalle kavereista ei voi lähettää viestiä.

Mikkopa
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Maalis 10, 2009 10:47 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Mikkopa »

Jos oikeudessa kysytään asianosaisilta, ovatko Facebookini tiedot oikeita vai vääriä, ja jos asianosaiset valehtelisivat oikeussalissa tuomarille, että vääriä, niin silloin he syyllistyisivät perättömään lausumaan tuomioistuimessa, josta seuraa juridinen rangaistus. Tottakai kaikki nuo osapuolet kiistävät lehtitiedoissa kaiken, jotta heidän ja heidän edustamiensa laitosten maine ei kärsisi. Kouluviraston arkistoista kuitenkin saadaan selville, että kaikki tiedot ovat tosia, samoin TV Jyväskylän entisiltä työntekijöiltä.

NWO ei ole muuta kuin täynnä valehtelijoita ja saatananpalvojia. Sanomalehti Keskisuomalainen on NWO media, joten se ei muuta tee kuin puhuu paskaa. Ei ole pokkaa KSML:n toimittajilla ja asianosaisilla tulla kanssani oikeuteen väittelemään, ovatko Facebookini tiedot oikeita vai ei. Samaa paskasakkia koko konkkaronkka. Vai aikovatko he hävittää kouluvirastosta minun työsuhdehistoriani dokumentit arkistoistaan samalla tavalla kuin elokuvassa Silverado tuhottiin maanomistajien tiedot Maarekisteritalosta? Olen ollut kouluviraston työlistoilla, ja pankkitiliotteistani saadaan todisteet, että kaikki Facebookissa kertomani koulut ovat olleet työnantajiani ja Jyväskylän kaupunki on maksanut minulle palkan. Mitäs sanotte? Tiliotteet ovat tallella, melkoisen vaikeaa on tuhota niitä.

Sain tänään häädön asunnostani lehtien minusta kirjoittamien valejuttujen takia. Joudun muuttamaan takaisin Tahitille lähiviikkoina. Kiitoksia kaikille osapuolille, että järjestitte minut takaisin Paratiisisaarille.

Lähetin KSML:n uutisen rikospoliisiin
treasure-in-little-grove Käyttäjän viestit 9.10.2010 14:17 Vastauksia: 43 Lukukertoja: 608 TEKSTIKOKO: Viestien esitystapa: Laitoin äsken sähköpostia sanomalehti Keskisuomalaisen uutisesta rikospoliisi Heikki Miilunpohjalle ja kerroin samat asiat kuin kerroin tuossa KSML:ää koskeneessa viestissäni tässä viestiketjussa.

tässä on siis Puustisen tuoreempia kirjoituksia ....

Linkit vanhentuneet. Poistettu
-NILS-

shamanitar
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ke Syys 08, 2010 11:10 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja shamanitar »

ei voi muuta sanoa kun että saunan takana on tilaa.... :evil:

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Toivottavasti tuo pääsisi pian pois, lukkojen taaksen.
FB kirjoitti:I am not molesting children in Facebook or in real life. Some folks are deliberately spreading such lies about me even in tabloid newspapers. I couldn't be writing here if I committed such crimes. I did time in prison in 2004 - 2005 because of freedom of speech issues, which occur frequently in communist Eastern European countries, such as Finland and Estonia. I have myself advertised all of my prison convictions through my website links, which are for everyone to see on my Facebook profile. Did you really think that you are the Great Revealer of those things, and that I tried to "keep my life's history in secret"? HAH, I am laughing my ass off
On niin todellisuus hämärtynyt, että pitää pedofiili-tuomiotaan sananvapausrikoksena, ja väittää kiven kovaa olleensa ihan muista syistä vankilassa. Ei kellään sattuis olemaan pöytäkirjoja? :lol:
There are no crimes behind enemy lines

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1126
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Puustisella on varmasti niitä työtodistuksia niistä työpaikoistaan, joten herra on hyvä ja laittaa todistukset näytille.

rakejo
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Loka 02, 2008 10:26 am

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja rakejo »

Niinkuin pappani rintamamies ja kasvattajani sanoi: noihan pitäisi salveta... TS. palllit ei riitä mihinkään, mulkku tyngäksi ja homma ok.. Uskon mieluummin kaukopartiomiestä kuin sosiaalitanttoja..
Mennäänpäs tuon suon yli että heilahtaa...

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Aarre Lehtonen sai häädön Facebookista.

SamTheMan
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Elo 31, 2009 5:40 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja SamTheMan »

*Taputukset*

Hienoa että on porukkaa, jotka tekee jotakin asialle. Eihän tuo tietenkään asiaa lopullisesti ratkaise - siihen olisi vain yksi keino - mutta kaikki mitä voidaan tehdä tuollaisen ihmissaastan toiminnan vaikeuttamiseksi on kotiinpäin.

Olipahan taas varsin sekopäistä kirjoitusta tuossa Suoli24:n puussa.

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Onhan se helppo olla katkera yhteiskunnalle ja kietoutua pedo-pukuun salaliittoteoritoita vastaan.

Jos aikuinen ihminen ei käsitä median ja elokuvan eroa versus omaan elämäänsä, niin voi voi.
Josa listaa lapsia käsitteleviä aiheita ja kuvia tuhansia sivua, se on todellakin pakkomielle, mutta kyllähän sairas mieli kääntää asian niinkin, että "en minä, mutta ne muut".

AarreAntti, kyllä me osataan ihan itsekin noita mediasta etsiä, ei siihen tarvita Megaliittia listattavaksi, kiitosta vaan.
Hoitoon!

Viestissä olleet linkit vanhentuneet. Poistettu.
-NILS-
There are no crimes behind enemy lines

Nannitanni
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Ma Maalis 08, 2010 3:24 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Nannitanni »

Syvennyin lukemaan noita Rezahin linkittämiä sivuja.. En oikeen tiedä miten pitäisi suhtautua.
6. SKANDAALI

Helsingin Sanomat julkaisi 25.9.2004 sivulla A 20 lähes puolen sivun kokoisen värimainoksen aikakauslehden nimeltä ”Meidän perhe” numerosta 3/2004. Mainoksessa oli julkaistu isossa koossa aikakauslehden kansikuva, johon oli painettu teksti :”Puhu lapselle seksistä”, ja kansikuvassa noin 9-vuotias poika halaa aikuista naista. Sekä pojalla että naisella on hymyvirne kasvoillaan, ja he molemmat katsovat kohti lukijaa ’sillä silmällä’. ”Meidän perhe” –lehden numero 3/2004 on siis kuin mainos naispedofiileille, koska lehden kansikuvassa poika nojaa päällään naisen rintaan! Lisäksi nainen puristaa vasemmalla kädellään pojan peppua!

Hoitoon-huuto täältäkin suunnalta.
"When I'm being sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."
-Barney Stinson-

Mikkopa
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Maalis 10, 2009 10:47 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Mikkopa »

Pedofiili sai potkut facebookista

Tallinna. Pedofiliasta tuomitun suomalaismiehen sivut poistettiin tiistaina internetin facebookista. Miehen ystäväverkostoon kuului vielä maanantaina liki kaksisataa nimien ja kuvien perusteella alaikäistä nuorta, pääosin suomalaisia ja virolaisia.... Facebookin sääntöjen mukaan pedofiliasta tuomittu ei olisi saanut avata omaa sivustoa facebookissa. Ilmeisesti useammat lukijat ilmiantoivat miehen facebookin ylläpitäjille sen jälkeen, kun hänestä oli kirjoitettu virolaisissa ja suomalaisissa lehdissä. Miehen facebook-sivustolla oli myös lukuisia linkkejä internetin sivustoille, joilla oli hänen tekemiään videoita. Suomessa mies tuomittiin vankilaan vuonna 2004 lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksin ostamisesta nuorilta Virossa. Vankilatuomion jälkeen hän jatkoi toimintaansa uudella nimellä. Viime vuonna mies tuomittiin Virossa ehdolliseen vankeuteen lapsipornon hallussapidosta.

Tämä siis Hesarista...katsotaan mitä uusi uutispäivä tuo tullessaan...

Kaikkea sitä vaan saakin aikaiseksi.. :D

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Facebookissa näkyy muutamat soittaneen Keski-Suomen käräjäoikeuteen ja saaneet sitä kautta tiedon, että Aarre Lehtonen on Jyväskylässä käräjillä tiistaina 23.11.2010 klo 9.30. Istunto on julkinen.

Mikkopa
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Maalis 10, 2009 10:47 pm

Re: Pedofiili-Puustinen

Viesti Kirjoittaja Mikkopa »

ei kun ihan sähköpostilla tiedustelin... :lol:

Vastaa Viestiin