USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Elephant
Harjunpää
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Joulu 07, 2007 4:07 pm
Paikkakunta: Uusimaa

USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja Elephant »

Vauva heitettiin autosta tienposkeen kuolemaan USA:ssa
30.1.2008 12:22 Iltalehti

Yhdysvaltain poliisi etsii nyt pientareelta kuolleena löytyneen kolmen kuukauden ikäisen poikavauvan isää.

Lintuja bongaamassa olleet Jesse ja Esmeralda Zaro löysivät maanantaina kolmen kuukauden ikäisen vauvan ruumiin tienposkesta läheltä Galvestonia Texasin osavaltiossa.

Pari luuli näkemäänsä ensin poisheitetyksi nukeksi, mutta kun he katsoivat tarkemmin he huomasivat nuken olevankin pieni poikavauva. Muutaman metrin päässä vauvasta lojui lastenturvaistuin.

- Näin ensin jalat. Mikä tuo oikein on. Nukkeko? En sanonut vaimolleni mitään, pyysin häntä vain odottamaan. Sitten tajusin, että maassa makasi lapsi. Lapsen kasvot olivat punaiset, Jesse Zaro kuvaili näkyä.

Poliisi epäilee, että vauva on heitetty ulos autosta kesken ajomatkan ja jätetty kuolemaan.

- Lapsi ei ollut kunnolla vaatetettu. Näyttää siltä, että hän olisi pudonnut tai heitetty ulos autosta turvaistumessa, Galvestonin poliisi sanoi.

Vauva tunnistettu

Alvinissa asuva nainen on nyt tunnistanut poliisilta saamansa valokuvan perusteella vauvan kolmen kuukauden ikäiseksi pojakseen. Nainen oli antanut lapsen isälleen maanantaina. Pari on eronnut.

- Annoin pojan maanantaina isälleen enkä ole nähnyt heitä sen jälkeen, nainen sanoi.

Poliisi on nyt etsintäkuuluttanut lapsen isän 21-vuotiaan Travis Mullisin.

- Lapsi nähtiin viimeksi hänen kanssaan. Poliisi on ehdottomasti kiinnostunut asiasta, poliisi sanoi.

Uusin lapsimurha sattui vain kolme kuukautta sen jälkeen kun galvestonilainen kalastaja löysi roskatynnyriin sullotun kolmivuotiaan Baby Gracen ruumiin.

Baby Grace eli Riley Ann Sawyers oli pahoinpidelty kuoliaaksi ja dumpattu mereen. Lapsen äiti ja isäpuoli ovat syytteessä lapsen murhasta.
Ei voi kuin vain ihmetellä.. :(
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/
"Suomalainen rikos on huonosti suunniteltu,
toissijaisista motiiveista tehty ja useimmiten
sekä uhrin että tekijän kannalta lähinnä
vaivaannuttava kokemus."
-Kyösti Pöysti, nuorempi komisario
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Viesti Kirjoittaja wretch »

Travisin kuva.

Kuva
Elephant
Harjunpää
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Joulu 07, 2007 4:07 pm
Paikkakunta: Uusimaa

Viesti Kirjoittaja Elephant »

Ohhoh. Onkohan hänellä ollut joku 'hyvä syy' tekoonsa.. :evil:
Ehkei vain olisi ollut jostain vanhempien riidoista lähtöisin..
"Suomalainen rikos on huonosti suunniteltu,
toissijaisista motiiveista tehty ja useimmiten
sekä uhrin että tekijän kannalta lähinnä
vaivaannuttava kokemus."
-Kyösti Pöysti, nuorempi komisario
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Re: USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja esmes- »

Poliisi on nyt etsintäkuuluttanut lapsen isän 21-vuotiaan Travis Mullisin.
- Lapsi nähtiin viimeksi hänen kanssaan. Poliisi on ehdottomasti kiinnostunut asiasta, poliisi sanoi.


hyvä että on poliisiakin kiinnostaa...
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Samarina
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Touko 22, 2007 6:19 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Samarina »

Ehh..Siis eikö kolmen kuukauden ikäinen vauva ole vielä melko riippuvainen äidistään mm. imetyksen takia? Ja äiti antaa lapsen isän (ex-miehen) matkaan noin vain ja moneksiko päivää? Jotenki ei tulisi itselle mieleen..Mutta jokainen tyylillään.

EDIT. Siis löytyi samana päivänä. Eli liekkö heitetty tien poskeen saman tien. Onhan se tapa välttää elatusmaksut tuokin..Ei voi ymmärtää. :roll:
Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1955
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Juu, ei voi kuin ihmetellä. Tuntuu, että kokoajan vain löytyy sekopäisempää ja hullumpaa porukkaa. :(
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

läheskään kaikki eivät imetä enää kolmen kuukauden ikäistä vauvaa. toiset imettää osaksi ja osaksi annetaan pulloa(jotta äiti saa levätä ja isä voi hoidella sillä aikaa) jotkut antavat pelkästään tissiä toiset pelkästään pulloa....tyylejä on monia...en kyllä jättäisi itse 3kk ikäistä moneksi päiväksi oman itseni takia jo pelkästään (vaistot ja hormoonit) mutta vauvalle siitä ei ole haittaa vaikka olisi vain isänsä kanssa kahdestaan muutaman päivän, näin käy joskus kun äiti joutuu vaikka sairaalan jostain syystä eikä pysty hoitamaan lasta...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
neitix
Poliisikoira Rex
Viestit: 257
Liittynyt: La Elo 11, 2007 11:53 pm
Paikkakunta: =)

Viesti Kirjoittaja neitix »

Tielle viskattu vauva oli tapettu jo aikaisemmin
31.1.2008 12:27
Ruumiinavausraportin mukaan penkereeltä löytyneellä vauvalla oli paha päävamma.

Texasissa lähellä Galvestonia tienposkeen hylätyn kolmikuukautisen poikavauvan kuolemaa tutkitaan nyt murhana. Poliisi etsii pojan isää, 21-vuotiasta Travis Mullisia, joka on viimeksi nähty lapsen kanssa.

Luontoretkellä ollut amerikkalaispariskunta löysi kuolleen vauvan maanantaina tienposkesta. Aluksi pariskunta luuli maassa makaavaa lasta nukeksi. Muutaman metrin päässä ruumiista lojui lapsen turvaistuin.

Poliisi arveli, että vähissä vaatteissa löytynyt vauva olisi heitetty ulos autosta ja jätetty kuolemaan tienvarteen.

Nyt on kuitenkin varmistunut, että lapsi oli murhattu ennen kuin hänet oli heitetty pois autosta turvaistuimessa.


KATRIINA MÄKELÄ

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200801 ... 7_ul.shtml

:evil: :evil:
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

kauheeta! siis voi itku millaisia ihmisiä maailma on pullollaan..miksi ihmeessä niitä lapsia täytyy tehdä jos niiltä täytyy henki viedä samointein...ihan älytöntä!
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Panhead
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ma Loka 29, 2007 9:04 pm
Paikkakunta: Riverside

Viesti Kirjoittaja Panhead »

Jaahas..muutaman nappulan vanhempana täytyy vain ihmetellä miten joku voi surmata oman lapsensa.täytyy vipata yläkerrassa jo pahasti ja lapsia EI käytetä koston välikappaleena,vetäkööt mieluummin ittensä jojoon jos ei muu helpota.. :shock:
-Don`t ask to drive my bike and i don´t ask to drive your wife-
Tuulitukka84
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: In the middle of nowhere

Viesti Kirjoittaja Tuulitukka84 »

Amerikassahan imetys on vielä harvinaisempaa, mitä meillä suomessa, mutta tämä nyt ei liity aiheeseen(ja olen fanaattinen imetyskiihkoilija).
vilja
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ke Syys 10, 2008 3:03 pm

Re: USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja vilja »

Tässä lueskellessani tuli tämäkin juttu vastaan, haulla en ainakaan löytänyt enempää tietoa tapauksesta täältä Minfosta. Yllätyin, että tämä ketju oli niin nopeasti lopahtanut...

Travis Mullis (tuollain 21v), joka tunnetaan myös nimellä DJ Roc, on ollut ongelmissa jo ennen tätä tapausta. Hänen työpaikkansa vaihtuivat usein ja hän oli ollut mukana erinäisissä kahnauksissa. Hänellä on aiemmista suhteista kaksi lasta. Tästä huolimatta muutamaa vuotta vanhempi Caren Kohberger päätyi siihen lopputulokseen, että Travis olisi ihan kiva mies jonka kanssa voisi tehdä lapsen. Pariskunta tapasi Internetin välityksellä. Nuoripari rakastui ja kun isä ja äiti rakastavat toisiaan hyvin paljon, käy monesti niin että perheeseen syntyy lapsi. Caren Kohbergerin ja Travis Mullisin pieni poikalapsi sai nimekseen Alijah (joissain lähteissä kirjoitettu Elijah) James Mullis.
Tammikuun 28. päivä 2008 Travis Mullis heräsi varhain aamulla perävaunussa (engl. trailer). Kukaan muu ei ollut hereillä kuin 8-vuotias tyttö. Travis ehdotti tytölle, että he kävisivät leikkimässä läheisen koulun leikkikentällä. Kun tyttö ja Travis saapuivat leikkikentälle, paljastui tytölle syy että miksi he olivat siellä. Travis halusi tytöltä seksiä. Tyttö kieltäytyi tästä ja ilmeisesti tytön lujatahtoisuutta säikähtäen Travis vei tytön kotiin tekemättä tälle mitään.
Kotiin saavuttuaan Travis otti poikansa Alijahin ja laittoi hänet auton, kello oli noin 5 aamulla. Hän kertoi Carenille, että aikoo viedä auton korjattavaksi (joissakin lähteissä sanotaan, että pariskunta olisi riidellyt. Joidenkin lähteiden mukaan pari olisi eronnut, mutta he kuitenkin ilmeisesti molemmat asuivat tuossa samaisessa trailerissa ja olivat yhdessä).
Neljä tuntia myöhemmin eläimiä bongaamassa olleet Galveston Countyn vankilan työntekijä Jesse Zaro Jr. ja hänen vaimonsa Esmeralda huomasivat Alijahin ruumiin tien vierellä. Vauva oli kuollut pään alueen vammaan.
Caren oli jo ehtinyt kysellä paikallisista sairaaloista, että oliko Alijah’ta tai Travisia näkynyt niissä. Ilmeisesti tämän vuoksi etsivät ottivat yhteyttä Careniin ja hän tunnisti lapsensa kuvasta. Vauvan ruumis oli kuitenkin sen verran pahoin kärsinyt, että lopullinen varma tunnistus suoritettiin DNA-näytteen avulla.

Travis oli neljä päivää karkuteillä, ehtien Philadelphiaan asti. Hän pysähtyi kirkkoihin matkan varrella ja kertoi niissä erinäisiä nyyhkytarinoita ja sai näin rahaa käyttöönsä. Tämän vuoksi häntä ei saatu välittömästi kiinni. Travis ei kuitenkaan jäänyt odottelemaan että poliisit saavat hänet kiinni, vaan neljän päivän karkumatkan jälkeen käveli itse poliisiasemalle ja kertoi kuka oli ja mitä oli tehnyt. Hän kertoi olevansa yksin vastuussa poikansa tappamisesta.
Travis Mullis oli kolme tai neljä kertaa polkaissut (tallannut) Alijahin päätä, ennen kuin kallo oli murtunut. Tästä voitiin päätellä, että teko oli tahallinen.
Travis Mullisia syytettiin murhasta ja törkeästä lapsen hyväksikäytöstä (tai sen yrityksestä). 12. elokuuta 2008 syyttäjät ilmoittivat hakevansa hänelle kuolemanrangaistusta.
Asiaa on käsitelty oikeudessa käsittääkseni 2009, onkohan jollakin hajua päätöksestä?

Caren Kohberger sai ilmeisesti syytteen lapsen terveyden vaarantamisesta tai heitteillejätöstä, sillä hän oli antanut Alijahin Travisin matkaan, kun Travis oli ilmoittanut että hänen täytyy päästä pois asuntovaunusta (trailer..) tai hän satuttaa yhtä lapsista (eli paikalla oli ilmeisesti useampikin lapsi, olisivatko siis Travisin vanhemmat lapset olleet käymässä vai oliko Carenilla useampia, ei auennut tällainen tieto lähteestä). Tämä tietenkin selittää, että miksi Caren oli niin äkkiä yhteydessä paikallisiin sairaaloihin.

Lähteenä tämä ja suomennos on tiivistelmä. Virheet saa oikoa, tämä lontoon murre on hieman hukassa.
Kaikkea sanomaanne voidaan käyttää teitä vastaan.
Bella
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Joulu 06, 2010 1:48 am

Re: USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja Bella »

AAAAARGHHHH!! :evil:
Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1495
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

*4 §* Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä
keskusteltavana olevaan aiheeseen. Miettikää hetki ennen kuin painatte
.lähetä.-nappulaa: onko viestissänne todellakin annettavaa ketjuun.
Sisällöttömiin viesteihin puututaan erityisesti silloin, kun ne
häiritsevät ketjun alkuperäistä keskustelua.

Pyydämme kiinnittämään huomiota ko. sääntökohtaan.
Ne tietää, jotka tietää...
Rocket
Harjunpää
Viestit: 319
Liittynyt: To Syys 23, 2010 3:15 pm

Re: USA: Vauva heitettiin tienposkeen kuolemaan

Viesti Kirjoittaja Rocket »

Trailer lienee tässä tapauksessa = asuntovaunu. Aloitusviestin ja sen uutisen luettuani kuvittelin että vauva oli löydetty elossa, vasta neitixin viestistä kävi ilmi että näin ei ollut. Luin uutisen vielä uudestaan, eikä siinä kyllä sanota että oliko elossa vai ei. No, sivuseikka :roll:
Vastaa Viestiin